Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Social*** ️ Vor fi ucişi 20.000 de porci     Fapt divers*** ️ Trenul l-a izbit în plin!     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Social*** ️ Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!     Fapt divers*** ️ Romii de la Berevoeşti cer să fie respectaţi     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Fapt divers*** ️ Poliţist care îşi respectă uniforma    
 Publicitate pdf
(1 vot)
Saturday, 04 July 2015

Din cauza unei datorii la primărie,

Evacuare cu scandal, la Cîmpulung

 

 Scandal în Cîmpulung, la evacuarea unor chiriaşi ai Primăriei! Un executor judecătoresc, însoţit de poliţişti şi jandarmi, a venit ieri dimineaţă să-i scoată dintr-un apartament situat în blocul C4, din cartierul Vişoi, pe membrii unei familii care nu şi-au mai plătit chiria de ani buni, acumulînd datorii de peste 110 milioane lei vechi. Încă din 2009, există un ordin judecătoresc de executare, dar nu a fost pus în practică, pentru că reprezentanţii Primăriei i-au tot păsuit pe chiriaşi din cauza celor trei copii, care ar rămîne sub cerul liber. Acum, autorităţile locale au decis să-i dea afară din apartament, însă, nici de această dată, nu au avut sorţi de izbîndă, familia cu pricina fiind salvată de la evacuare de un consilier local, care le-a  achitat o mică parte din datorie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2426

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 04 July 2015

Procurorii DNA au început urmărirea penală în altă cauză

Deputatul Nicolescu, un nou dosar penal

 

 Aflat în arest din luna martie, deputatul ar­ge­şean Theodor Nicolescu a aflat de la procu­ro­rii DNA că pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Împotriva lui a fost pusă în mişcare urmărirea penală sub acuzaţia de a­buz în serviciu, după ce a aprobat alături de colegii din cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, despăgubiri supraevaluate pentru un teren din Bucureşti. Valoarea calculată de anche­ta­tori ca prejudiciu adus statului este de 55.144.265 euro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2399

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 03 July 2015

Fiindcă angajaţii nu-şi primiseră salariile,

Grevă în mai multe gări

 

 Ieri, angajaţii mai multor secţii feroviare din judeţul nostru au intrat în grevă din cauză că nu-şi primiseră salariile. Este vorba de 123 de salariaţi din cadrul SC RC CF Trans SRL Braşov, care au fost preluaţi de la CFR în anul 2012, printr-un contract pe patru ani de închiriere a secţiilor.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2341

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 03 July 2015

Alte ştiri pe scurt

 

În comă, după ce a căzut de la 6 metri

Un accident cumplit a avut loc, ieri, în complexul Argintex, acolo unde un bărbat a căzut de la circa 6 metri înălţime. Vasile Negru, în vîrstă de 54 de ani, din Mioveni, a fost transportat la Spitalul Judeţean, fiind în stare critică. Bărbatul avea multiple tra­umatisme şi era în comă de gradul IV, medicii fiind rezervaţi în prognosticuri privind starea lui. Bărbatul este angajat la firma de construcţii Cerbul Prod SRL, din Mioveni. El lucra la o hală situată în apropierea complexului Argintex. În timp ce se afla pe acoperişul clădirii, muncitorul s-a de­ze­­chilibrat şi a căzut în gol. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au demarat o anchetă, urmînd să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă.

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2080

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 03 July 2015

Pentru că n-a solicitat avizul de la Institutul Naţional al Patrimoniului,

Primăria Cîmpulung, amendată pentru parcare

 

 La jumătatea lunii iunie 2015, Primăria Cîmpulung a demarat lucrările pentru amenajarea unei parcări supraterane, în spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu“, în locul Teatrului de vară. Investiţia a fost însă stopată după cîteva zile, întrucît primăria s-a apucat de lucru fără să solicite şi avizul Direcţiei pentru Cultură. Pentru că au acţionat de capul lor, autorităţile locale s-au trezit şi cu o amendă de la Institutul Naţional al Patrimoniului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1972

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 03 July 2015

Caz controversat petrecut la Recea

Ucis dintr-o lovitură!

 

 Un bărbat din comuna Recea a murit după ce a primit o lovitură. Gheorghe Tănase, în vîrstă de 47 de ani, a plătit cu viaţa după ce le-a atras a­ten­ţia unor tineri să în­ce­teze cu gălă­gia în miez de noapte. Le-a cerut să plece din faţa porţii lui şi să facă linişte, ca să nu-i tre­zească ne­poţii. Un­ul dintre tineri l-a lovit în cap, iar omul a ajuns în comă la spital. Ieri dimineaţă, a murit, iar poliţiştii îl cercetează pe Cristian Stoica, în vîrstă de 24 de ani, din comuna Izvoru, sub acuzaţia de lo­vituri cauzatoare de moarte. Rudele au­to­rului îl apără cu în­dîr­jire, avînd o altă ver­siune a celor petre­cu­te.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3652

Continuare
 
(5 voturi)
Friday, 03 July 2015

Vindeau LSD, ecstasy şi cocaină în Piteşti

6 traficanţi de droguri, reţinuţi

 

 Acţiune în forţă, ieri dimineaţă, a ofiţerilor antidrog din Argeş. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la o grupare de traficanţi de droguri despre care existau indicii că ar vinde în Piteşti cantităţi mari de substanţe periculoase. La percheziţiile efectuate au fost găsite cocaină, canabis şi pastile de ecstasy. Mai multe persoane au fost duse la audieri, fiind făcute şi reţineri. Oamenii legii au extins ancheta, încercînd să-i depisteze pe furnizori.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4415

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 03 July 2015

Surdomut lovit de maşină în timp ce traversa pe trecere

Accidentat înainte de nuntă

 

 Cu puţin înainte de a fi ginere, un bărbat din comuna Mărăcineni a fost victima unui accident rutier şi a ajuns la spital. Cristian Iancu, 32 de ani, a fost lovit, miercuri seară, de o maşină încărcată cu lemne. A suferit răni la cap, fiind transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii au stabilit că victima tra­versa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2696

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 02 July 2015

Rănit cînd traversa pe trecere

 

Un pieton a fost rănit aseară, în urma unui accident petrecut în comuna Mărăcineni. Cristian Iancu a fost rănit în timp ce traversa pe trecerea de pie­toni, de o autoutilitară încărcată cu lemne. Bărbatul  a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Vom reveni.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1841

 
(7 voturi)
Thursday, 02 July 2015

Pentru că a pretins 1.500 de euro de la o femeie ca să-i angajeze bărbatul,

Poliţist reţinut pentru trafic de influenţă

 

Un poliţist muscelean a fost ridicat, marţi dimi­nea­ţă, de ofiţerii DGA şi dus la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş, pentru audieri, fiind sus­pectat de trafic de influ­enţă. Agentul şef Nico­lae Richard Manolache lucrează în cadrul Bi­ro­u­lui Ordine Publică al Po­liţiei Cîmpulung şi este delegat sindical din partea SNPPC în ca­drul instituţiei şi pentru secţiile rurale arondate. Poliţistul a fost reţinut 24 de ore, iar acum es­te cercetat în libertate, el aflîndu-se sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3423

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 July 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Se pensionează judecătorul Avram

Un alt magistrat argeşean a îna­intat Consiliului Superior al Magistraturii cerere de pen­sionare, aceasta fiindu-i aprobată în şedinţa plenului de marţi. Este vorba de judecătorul A­vram Tudor, fostul preşedinte al Judecătoriei Cîmpulung. Absolvent al Facultăţii de Drept Bucureşti în anul 1988, Avram Tudor a început să lucreze ca magistrat la Judecătoria Giurgiu, unde a stat trei luni, în anul 1990 devenind judecător în cadrul Judecătoriei Cîmpulung. A fost pre­şedinte al instanţei amintite o pe­rioadă lungă, din aprilie 2001 şi pînă în decembrie 2013. Judecătorul Avram Tudor îşi încheie, aşadar, cariera de magistrat, după mai bine de 25 de ani de muncă. 

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2016

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 02 July 2015

În cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere Piteşti,

În două ore, 18 şoferi amendaţi

 

 Ieri, la prima oră, 11 poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti au participat la o acţiune, formînd filtre la ieşirea dinspre Piteşti pe strada Prelungirea Craiovei. Timp de două ore, cît a durat activitatea oamenilor legii, au fost date 18 a­menzi şi a fost reţinut un permis de conducere. Ghinionistul căruia i-a fost sus­pendat permisul se afla sub influenţa alcoolului.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 2696

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 02 July 2015

Magistraţii Curţii Supreme au decis în Camera Preliminară:

Începe judecata în procesul senatorului Zisu

 

 La începutul lunii aprilie din acest an, procurorii Parchetului General au dispus trimiterea în judecată a senatorului de Argeş Ionuţ Elie Zisu, acesta fiind acuzat de evaziune fiscală, împreună cu alte zece persoane, foşti angajaţi de-ai săi. Dosarul a trecut zilele trecute de Camera Preliminară, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie dînd undă verde procesului, după ce au constatat că procurorii au administrat în mod legal probele din dosar şi au respectat legislaţia privind urmărirea penală.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2300

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 02 July 2015

După ce au promovat concursul organizat de CSM,

Judecători numiţi în funcţii de conducere

 

 De ieri, două instanţe importante din judeţul Argeş au noi şefi numiţi de Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba de judecătoarea Maria Ruxandra Ionescu, devenită preşedinte al Tribunalului Specializat Argeş, şi judecătorul Marius Gabriel Săndulescu, numit vicepreşedinte al Curţii de Apel Piteşti. Cei doi au participat la concursul organizat în perioada martie - iunie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2426

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 02 July 2015

Procurorii doljeni cercetează firme de construcţii din Argeş

Au vîndut primăriei produse la preţuri piperate

 

 Două percheziţii au avut loc, ieri, în comuna Bradu, la două firme de materiale de cons­truc­­­ţii. Acţiunea s-a derulat simultan în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fis­cală şi comercializarea de bunuri şi servicii la preţuri supraevaluate, instrumentat de ofiţerii Ser­vi­ciu­lui de Investigare a Criminalităţii Eco­no­mice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Dolj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2764

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 01 July 2015

Cazul: I-a dat în gît pe toţi la DNA

Toţi inculpaţii au avut avocaţi din oficiu

 

 Fostul paznic al Primăriei Şuici a făcut mai multe denunţuri la DNA împotriva funcţionarilor publici de la fostul loc de muncă. Supărat că a fost concediat, Constantin Marina, în vîrstă de 58 de ani, din localitatea amintită, a vrut să se răzbune. În urma sesizărilor lui, procurorii au trimis în judecată un dosar cu 9 inculpaţi, aceş­tia fiind acuzaţi de fapte de corupţie. Ieri a avut loc primul termen la Tribunalul Argeş, toţi cei 9 funcţionari publici fiind reprezentaţi în sa­la de judecată de avocaţi din oficiu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2793

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8191 - 8220 din 8990


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info