Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Constănţean dispărut, găsit în Piteşti

Duminică, agenţii de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti l-au găsit pe strada M.Eminescu, din localitate, pe Yasemin A., 22 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa. În urma verificărilor, s-a stabilit că tînărul figurează plecat voluntar de la domiciliu din data de 14 martie a.c.. În cauză au fost anunţaţi poliţiştii Poliţiei Municipiului Constanţa, tînărul fiind încredinţat familiei.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2432

Continuare
 
Tînărul care şi-a înscenat tîlhăria, în libertate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Poliţiştii l-au prins, instanţa l-a lăsat sub control judiciar

Tînărul care şi-a înscenat tîlhăria, în libertate!

 

 Silviu Alexandru Badea, în vîrstă de 19 ani, a ajuns la finele săptă­mînii trecute în arestul IPJ, după ce şi-a înscenat tîlhăria. Acuzat de furt calificat şi inducere în eroare a poliţiştilor, piteşteanul a fost reţi­nut doar 24 de ore. Instanţa a hotărît să-l cerceteze sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2881

Continuare
 
Minor prins cu droguri! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Ieri, la ora prînzului,

Minor prins cu droguri!

 

 Mai mulţi adolescenţi, aflaţi ieri în zona Calea Bucureşti, au luat-o la sănă­toa­sa cînd au văzut că o patrulă a Poliţiei Locale se îndreaptă către ei. Agenţii au reuşit să-i oprească pe cei şapte, toţi minori, elevi la Colegiul Tehnic Di­mitrie Dima şi Liceul Tehnologic Astra, din Piteşti. S-a aflat rapid şi motivul pen­tru care tinerii s-au speriat că au dat nas în nas cu poliţiştii. Unul dintre băieţi ascundea în pumn o punguţă în care se pare că avea droguri. A fost alertată Poliţia Naţională. Specialiştii Andidrog au demarat o anchetă pentru a stabili dacă minorul avea asupra lui substanţe interzise şi dacă acestea urmau să fie plasate sau erau pentru consum propriu.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3383

Continuare
 
Theodor Nicolescu, dus cu mandat la DNA Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Vicepreşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor,

Theodor Nicolescu, dus cu mandat la DNA

Pînă unde merge corupţia?

 

 Ieri dimineaţă, deputatul PNL de Argeş Theodor Nicoles­cu a fost dus la DNA Bucureşti cu mandat, pentru a fi audiat. Parlamentarul a fost nevoit să răspundă între­bă­rilor procurorilor, într-un dosar ce vizează retrocedarea ilegală a unor imobile supraevaluate. În acelaşi dosar a fost audiat şi Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3218

Continuare
 
Cotescu îi cheamă la luptă pe musceleni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 16 martie 2015

Condamnat în trecut pentru terorism, fostul lider de sindicat revine

Cotescu îi cheamă la luptă pe musceleni

 

 În octombrie 2006, Secţia Penală a Curţii de Apel Piteşti a pronunţat prima condamnare pentru terorism din istoria practicii judiciare din România. Cel vizat era fostul lider de sindicat de la ARO şi preşedinte al Asociaţiei disponibilizaţilor „Salvaţi Muscelul!“, Ion Cotescu, o persoană pitorească şi care cu cîţiva ani înainte devenise celebru în lumea întreagă după ce a lansat ideea - devenită între timp subiect de film - de a salva uzina din Cîmpulung de la faliment prin donarea de spermă de către muncitori. Ion Cotescu nu a reuşit să pună în practică ideea sa utopică (probabil că nu a urmărit decît publicitatea), dar a reuşit să devină primul român condamnat pentru terorism, după ce a fost „dovedit“ de anchetatori că s-a aflat la originea unui „bileţel“ anonim, denumit de presa locală „Armaghedon“, care a apărut la începutul lunii ianuarie 2006 şi care conţinea ameninţări cu moartea la adresa unor politicieni şi afacerişti locali, vinovaţi, în opinia autorului, de dezastrul de la ARO. Astfel, Ion Cotescu a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, fiind supus şi unor măsuri speciale de supraveghere timp de 3 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2130

Continuare
 
Aurolacii au rămas fără adăpost Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 16 martie 2015

Casa în care îşi făcuseră cuib, scrum de la o lumînare

Aurolacii au rămas fără adăpost

 

 Casă în flăcări, ieri la prînz, în Piteşti! Un trecător care a văzut cum locuinţa arde ca o torţă a alertat autorităţile. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului şi au stins incendiul, înainte ca flăcările să se extindă. Nu au fost victime umane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2347

Continuare
 
S-a trezit cu pompierii peste el, în baie! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

Nici cînd se spăla n-a avut intimitate

S-a trezit cu pompierii peste el, în baie!

 

 Speriat că tatăl lui a păţit ceva rău, de nu-i răspunde la telefon, un bărbat din Piteşti a alertat autorităţile, sîmbătă. La faţa locului, la un bloc din cartierul Banat, au ajuns pompierii cu o autospecială, dar şi un echipaj SMURD cu medic. Repre­­zentanţii ISU au pătruns prin balcon  în apartamentul situat la etajul 1. Aici, l-au găsit pe bărbatul de 66 de ani teafăr şi nevătămat... făcîndu-şi baie.          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2473

Continuare
 
Bătut de prostituată! Imprimare E-mail
(7 voturi)
luni, 16 martie 2015

Un bărbat de 50 de ani a trecut de la extaz la agonie:

Bătut de prostituată!

Caftit, cu banii luaţi, dar... satisfăcut!

 

 Şi bătut, şi cu parbrizul maşinii spart, şi cu ba­nii luaţi, dar.... satisfă­cut! Cel vizat e un băr­bat de 50 de ani, din Curtea de Argeş, care a apelat în acest week­end la serviciile unei prostituate. După parti­da de sex, femeia s-a gîndit să schimbe tari­ful. Aşa că, în loc de 100 de lei, i-a cerut 200 de lei clientului. Bărba­tul n-a acceptat să plă­tească dublu, iar femeia şi-a ieşit din minţi şi a început să-l snopească în bătaie. L-a zgîriat pe faţă şi i-a spart parbri­zul maşinii. Omul, văzîn­du-se încolţit, a ripostat şi el. Femeia ciufulită şi rănită uşor la cap a a­juns la spital, iar băr­batul la poliţie, unde a depus plîngere pentru lovire şi distrugere.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 4226

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A scăpat de arest

Ajuns în arest pentru comiterea unor furturi, Dan Florin Bobeanu, din comuna Bogaţi, a fost eliberat vineri. Tînărul în vîrstă de 30 de ani a obţinut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar, sentinţa fiind dată de Tribunalul Argeş. Magistraţii au dispus punerea de îndată  în libertate a inculpatului, fiindu-i precizate o serie de obligaţii pe care va fi nevoit să le res­pecte. Acesta va trebui să fie supravegheat în perioada con­trolului judiciar de poliţişti, urmînd să se prezinte periodic la ofiţerul desemnat. Nu are voie să ia le­gătura direct sau indirect cu ceilalţi 4 inculpaţi din dosar, nici cu cei doi martori. În cazul în care va încălca dispoziţiile, măsura va fi revocată şi se va întoarce în arest.     

     M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2579

Continuare
 
„Dorel“ a blocat traficul trei ore, la Bascov Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

Cu macaraua în ţeava de gaze!

„Dorel“ a blocat traficul trei ore, la Bascov

 

 Vineri seară, „Dorel“ a paralizat traficul, la Bascov! Şofe­rul, ce se îndrepta la volanul unei macarale, dinspre Piteşti spre Vîlcea, pe deasupra pasarelei, cu braţul de la macara ridicat, n-a aproximat distanţa faţă de o conductă de gaze aeriană şi s-a oprit fix în ea. Din fericire, conducta n-a fost spartă, dar dalele foarte mari din beton pe care mastodontul le transporta s-au împrăştiat pe carosabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2552

Continuare
 
Au dat în judecată Primăria Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

Zece angajaţi, nemulţumiţi de banii primiţi ca stimulente salariale,

Au dat în judecată Primăria Cîmpulung

 

Patru func-ionari publici din cadrul Pri­mă­riei Cîmpulung au acţionat în judecată instituţia, pe 28 martie 2013, solicitînd re­calcularea suplimentelor salariale. Ei au fost nemulţumiţi de cuantumul stimulen­telor primite în baza HCL 140/30.11.2010, considerate a fi mult prea mic în raport cu activitatea desfăşurată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2305

Continuare
 
George Hoţu, arest la domiciliu Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

După o lună de stat în celulă,

George Hoţu, arest la domiciliu

 

 Tribunalul Argeş a admis, vineri, cere­rea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pentru George Dumitrescu, cunoscut sub po­recla de George Hoţu. Decizia nu este definitivă, urmînd să se judece con­tes­taţia la Curtea de Apel Piteşti. Patronul firmei Amfora Plus Trading SRL a ajuns în arest la mijlocul lunii februarie, fiind suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. În acelaşi dosar mai sînt cercetate alte şase persoane, el fiind singurul împotriva căruia s-a luat măsura privării de libertate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3102

Continuare
 
A murit la 27 de ani! Imprimare E-mail
(10 voturi)
luni, 16 martie 2015

După ce trei luni a aşteptat o investigaţie RMN,

A murit la 27 de ani!

Victimă a sistemului medical din România

 

  Timp de trei luni a aşteptat Liviu Bulugea, în vîrstă de 27 de ani, să facă un examen RMN, pentru a afla de ce suferă. Nu a apucat să-i fie pus un diagnostic, murind cu o zi înainte de examen. Sîmbătă, la ora la care tînărul din Valea Mare Pravăţ ar fi trebuit să se prezinte la o clinică privată din Piteşti pentru in­vesti­gaţie, trupul său neînsufleţit era ridicat de la morgă, de rude. Familia susţine că viaţa lui ar fi putut fi salvată dacă medicul specialist care îl consultase şi îi recomandase investigaţii complexe îl punea pe o listă de urgenţă la examenul amintit. Fiind o familie modestă, oamenii nu vor să facă plîngeri, fiind convinşi că nu se vor putea lupta cu sistemul. Asta, deşi sînt convinşi că Liviu a murit cu zile, din cauza sistemului medical din România, un sistem bolnav, care face victime!   

Comentarii (18) | Vizualizari: 5557

Continuare
 
Dvs. întrebaţi, noi publicãm Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 martie 2015

Dvs. întrebaţi, noi publicãm

Aveţi o întrebare la ca­re nu ştiţi unde sã cãu­taţi rãs­­­­puns? Sîn­teţi ne­lã­mu­­­rit în le­gã­­turã cu ac­ti­vi­tã­­ţile în­tre­prin­se de au­­­­­­to­­r­i­­­tã­­ţi, dar nu a­veţi timp su­fi­ci­ent sã ba­teţi la u­­şi­­le a­ces­to­ra? Da­cã da, re­­­dac­torii coti­dia­nu­lui Cu­rie­rul zi­lei vã aju­tã sã gã­siţi a­ces­te rãs­­­­­­pun­suri. Ast­fel, în pa­gi­nile zia­rului nos­­tru va a­pã­rea zil­nic a­ceas­tã ru­bricã: Dvs. în­tre­baţi, noi publi­cãm. 

 

 Ajutor de deces

Gheorghe: „Mi-aţi putea spune, vă rog, de ce acte am nevoie, pentru plata ajutorului de deces?“.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2472

Continuare
 
Cu macaraua în ţeava de gaze! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 14 martie 2015

Cu macaraua în ţeava de gaze!

 

 Trafic blocat aseară la Bascov! Şoferul unei macarale ce se îndrepta dins­pre Piteşti spre Vîlcea, pe deasupra pasarelei, cu braţul de la macara ridicat, n-a aproximat distanţa faţă de o conductă de gaze a­e­riană şi a intrat în ea. Din fericire, conduc­ta n-a fost spartă, dar bolovanii foar­te mari pe care mastodontul îi transporta s-au împrăştiat pe stra­dă. Nu au fost victime. Poliţia şi pompierii s-au deplasat la faţa locului pentru a remedia situaţia. Vom reveni cu amănunte.  

 M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Comentarii (2) | Vizualizari: 3857

 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8221 - 8250 din 8355


embedgooglemap.net


Google AnalyticsZi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info