Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Aniversare
 Publicitate pdf
(5 voturi)
Friday, 29 May 2015

Soţia patronului TGM vorbeşte despre moartea soţului:

„La Urgenţe, nu l-au băgat în seamă!“

 

 Au trecut aproximativ trei săptămîni de cînd omul de afaceri Longi Niţescu, unul dintre asociaţii firmei TGM, a trecut în nefiinţă, la 44 de ani. Nici acum, familia şi partenerii săi de afaceri nu şi-au re­venit din şocul pierderii. Soţia celui de­cedat, Svetlana Niţescu, a transmis un mesaj emoţionant către toţi cei care l-au cunoscut. Aceasta a dorit să facă unele precizări şi a comentat la una din­tre ştirile publicate.

Comentarii (7) | Vizualizari: 3586

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 29 May 2015

IPJ Argeş a prezentat în cadrul Colegiului Prefectural statistica tuturor evenimentelor

Marţea, cele mai multe accidente rutiere!

# Aveţi grijă cum conduceţi în aceste zile!

 

 Se spune că în zilele de marţi sînt trei ceasuri rele. Ei bi­ne, potrivit ultimei statistici privind evoluţia evenimen­telor rutiere grave în perioada ianuarie - mai 2015, prezentate ieri în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural, de şeful IPJ Ar­geş, Ionel Ispir, marţea s-au întîmplat cele mai multe acci­dente. Asta, deşi poliţiştii au intervenit şi au luat în vede­rea suspendării doar în primele patru luni ale anului 1.622 permise de conducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2191

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 29 May 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclistul nu avea permis

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe Dealul Negru, în comuna Morăreşti. Ion I., în vîrstă de 25 de ani, din Piteşti, conducea o motocicletă, iar din cauza vitezei excesive, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul vehiculului. A fost proeictat în şanţul de pe marginea şoselei. Conducătorul a fost rănit uşor, iar pasagera din spate, Maria P., de 41 de ani, tot din Piteşti, a fost rănită grav. Femeia a suferit o fractură de claviculă şi multe alte traumatisme. În timpul cercetărilor evenimentului rutier, poliţiştii au stabilit că Ion I. nu poseda permis categoria A care să-i permită să conducă motociclete. Acesta dăduse examen, însă nu promovase. Asta nu l-a împiedicat să plece la drum. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2209

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 29 May 2015

Regele internaţional al rromilor, la DNA Piteşti

Stănescu, audiat ca martor

 

 Ieri dimineaţă, Dan Stănescu, autointitulat regele internaţional al rromilor creştini, a fost audiat la DNA Piteşti. Acesta susţine că prezenţa lui în faţa procurorilor a fost în calitate de martor. Stănescu a spus la ieşire că dosarul este instrumentat de procurori ca urmare a unui scandal dintre două clanuri de rromi din Drăgăşani. Atunci, un Ferrari a fost incendiat, iar două persoane au fost arestate pe nedrept, ulterior fiind achitate de Curtea de Apel Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2445

Continuare
 
(6 voturi)
Friday, 29 May 2015

Ancheta procurorilor continuă în cazul DGASPC Argeş

Macovei, la DNA

 

 Directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, Adrian Macovei, şi doi subalterni de-ai săi, între care şi Nelida Ghiţulescu, de profesie asistent social, şefa Biroului Adopţii şi Postadopţii din cadrul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, au fost, ieri, la DNA Piteşti. Aceştia au lăsat nişte documente solicitate de procurori, ieşind din sediu după cîteva minute.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3607

Continuare
 
(6 voturi)
Friday, 29 May 2015

Deşi fusese eliberat condiţionat în 2013,

Bestia nu era supravegheată

# Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Piteşti

 

 Autorul jafului din casa patronului firmei Semiramis a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Vasile Dumitru Burcea, 33 de ani, din Cisnădie, Sibiu, este recidivist, avînd mai multe condamnări, unele pentru fapte cu violenţă. Ziarele relatează faptul că individul, aflat în perioada eliberării condiţionate, îşi petrecea timpul alături de interlopi cunoscuţi. De asemenea, apar informaţii despre cele 15 jafuri comise de individ în Franţa, se pare imediat după perioada eliberării din penitenciar. Cum de nu a fost supravegheat de poliţiştii sibieni şi a putut ieşi din ţară aflaţi din materialul ce urmează.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3523

Continuare
 
(6 voturi)
Friday, 29 May 2015

Procurorii nu au ţinut cont de haina preoţească

Stareţul Ioasaf, sub control judiciar

 

 De ieri, stareţul Ioasaf al mănăstirii Cotmeana se află sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Asta au dispus procurorii Par­chetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, care au instrumentat un dosar în care preotul era acuzat de purtare abuzivă. Concret, părintele  a fost reclamat că ar fi lovit mai mulţi mem­bri ai unei familii din Curtea de Argeş. Scan­dalul s-a petrecut în septembrie 2013. Într-un co­municat de presă remis redacţiei noastre, procurorii precizează faptul că stareţul Ioasaf nu mai are dreptul să exercite profesia de preot.

Comentarii (15) | Vizualizari: 4766

Continuare
 
(6 voturi)
Thursday, 28 May 2015

Şofer fugărit de poliţişti

 

Urmărire ca-n filme, aseară, pe străzile din Piteşti! Poliţiştii au vrut să tragă pe dreapta un BMW al cărui şofer a ignorat semnalele, accelerînd să dispară. Oamenii le­gii au pornit pe urmele lui, reuşind să-l blocheze în cartierul Craiovei. La percheziţii, agenţii au găsit în BMW un pistol cu bile.      

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2343

 
(1 vot)
Thursday, 28 May 2015

Se tergiversează lupta pentru fotoliul de viceprimar al Cîmpulungului

Procesul dintre Prefectură şi Consiliul Local, amînat

 

 Prefectura Argeş, reprezentată de prefectul Mihai Oprescu, a acţionat în judecată, pe 12 ianuarie 2015, Consiliul Local al municipiului Cîmpulung, cerînd instanţei anularea celor două hotărîri (HCL nr. 198/22.12.2014 şi HCL nr. 199/22.12.2014), care au stat la baza mazilirii lui Liviu Ţîroiu şi la alegerea altui viceprimar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2018

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 May 2015

Grav accident rutier petrecut aseară, în comuna Morăreşti!

 

Ion I., 23 de ani, conducea o motocicletă pe DN7. El a intrat cu viteză într-o curbă, pierzînd contro­lul vehi­culului şi răsturnîndu-se în şantul de pe marginea şoselei. Motociclistul a fost accidentat uşor, iar Maria P., de 41 de ani, din Piteşti, a­flată pe locul din spate, a fost rănită grav. Vom reveni.  

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2383

 
(2 voturi)
Thursday, 28 May 2015

La aproape doi ani după ce un angajat de-al său a murit electrocutat,

Patron muscelean, cercetat pentru ucidere din culpă

 

 Pe 1 august 2013, Constantin Bălăşoiu, de 30 de ani, din Stoeneşti, murea electrocutat după ce braţul automacaralei pe care o manevra a atins reţeaua de electricitate. Recent, dosarul penal deschis în acest caz a fost finalizat şi a ajuns în instanţă, la Judecă­toria Cîmpulung. Membrii familiei tînărului decedat, soţia şi cei doi băieţi, s-au constituit părţi civile în proces, în timp ce angajatorul bărbatului, Alin Dănuţ Iarca, este inculpat în acest dosar, fiind cercetat penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2481

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 28 May 2015

Condamnat în străinătate, va executa pedeapsa în România

Criminal adus din Spania la Colibaşi

 

 De aproximativ 3 ani, argeşeanul Stelian Anghel Voicu se află într-o închisoare din Spania. El are de ispăşit o pedeap­să de 20 de ani pentru omor şi furt prin violen­ţă, fiind con­damnat de o instanţă din Peninsulă. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de recunoaştere a unei hotărîri emise de o instanţă străină şi transferul deţinutului la un penitenciar din România.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2610

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 28 May 2015

Percheziţii la hoţii de lemne

 

 Poliţiştii argeşeni au efectuat 29 de percheziţii în judeţul nostru şi una în Dîmboviţa, vizînd 23 de sus­pecţi şi 7 societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea şi prelucrarea lemnului. Acţiunile au fost organizate în baza mandatelor emise de Tribunalul Argeş în dosarul penal nr. 288/P/2014 al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2931

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 May 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deţinuţii, sfătuiţi să renunţe la fumat

Ieri, 22 de deţinuţi în regim închis de la Penitenciarului Colibaşi au participat la o dezbatere susţinută de medicul Eliza Lupu, reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale Împotriva Fumatului, făcînd parte din Calendarul tematic al activităţilor de educaţie şi asistenţă psihosocială ce vor avea loc anul acesta în Penitenciarul Colibaşi. Deţinuţii au fost informaţi despre semnificaţia zilei şi despre efectul fumatului asupra sănătăţii individuale şi colective. Totodată, s-a promovat şi politica publică de reducere a numărului fumătorilor. Participarea deţinuţilor la astfel de activităţi are un rol important în reintegrarea socială de după momentul ieşirii din penitenciar. Ca urmare a impactului pe care l-a avut asupra deţinuţilor, cele două instituţii, respectiv Penitenciarul Colibaşi şi DSP Argeş, au decis continuarea colaborării începute.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2292

Continuare
 
(8 voturi)
Thursday, 28 May 2015

Căutat în Europa, prins de piteşteni!

Bestia e în arest!

# Cazul: Atac sîngeros la o vilă din Găvana

# Are 33 de ani # 14 ani de puşcărie # În 2013, eliberat condiţionat # 15 jafuri în alte ţări, cu violenţă # A primit mandat de arestare preventivă pe 30 de zile

 

Anchetatorii pot răsufla uşuraţi! Du­pă mai bine de două săptămîni de că­u­tări, l-au identificat şi l-au reţi­nut pe a­utorul jafului comis în seara zi­lei de 16 mai, la vila din cartierul pi­teş­tean Găvana, ce-i aparţine pa­tro­nu­lui fir­mei Semiramis. Dumitru Vasile Bur­cea, de 33 de ani, din Sibiu, este re­ci­­divist, fiind căutat şi pentru alte fapte similare comise în Mangalia, Franţa, Olanda şi Elveţia. Deşi era căutat în mai multe ţări din Europa şi în mai multe oraşe din ţară, singurii care au reuşit să pună cap la cap pro­bele, să obţină profilul ADN al a­gre­sorului şi să-l identifice sînt po­liţiştii din cadrul Inspec­tora­tu­lui Ju­deţean de Poliţie Argeş. Tot ei sînt cei care au participat la par­che­ziţiile şi la reţi­ne­rea de la Sibiu a a­gre­­sorului. Ieri, ma­gistraţii Tribu­na­lu­lui Argeş au e­mis pe nu­me­le său un man­dat de arestare pre­ven­­tivă pen­tru 30 de zile.

Comentarii (6) | Vizualizari: 4458

Continuare
 
(6 voturi)
Wednesday, 27 May 2015

Patroni, păziţi-vă banii!

Radic Star, prădat de 160.000 lei

Hoţi specializaţi în spargerea seifurilor

 

 Indivizi neidentificaţi deocamdată au dat o spargere la sediul firmei de preparate şi pro­du­se din carne Ra­dic Star, din Ştefăneşti, în noap­tea de sîmbătă spre du­mi­ni­că. Angajaţii au con­statat spargerea luni dimi­nea­ţă, a­tunci cînd au sesizat poliţia. Hoţii au furat 160.000 de lei, su­mă ce fusese păstrată special în seif pentru sa­la­riile ce urmau să fie date angajaţilor, luni. Ca un făcut, de cîteva săptămîni, reprezentanţii fir­mei erau în discu­ţii cu o bancă din Piteşti, pen­tru a vira salariile direct pe card. Dacă şi con­tractul ar fi fost încheiat, hoţii nu mai aveau ce fura.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3679

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8221 - 8250 din 8810


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 03.09.2019

--- 4.591 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info