Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Social*** ️ Vor fi ucişi 20.000 de porci     Fapt divers*** ️ Trenul l-a izbit în plin!     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Social*** ️ Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!     Fapt divers*** ️ Romii de la Berevoeşti cer să fie respectaţi     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Fapt divers*** ️ Poliţist care îşi respectă uniforma    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Argeşul, sub cod galben

 

Meteorologii au prelungit ieri atenţionarea de cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă şi în jumătatea nordică a judeţului nostru pînă astăzi, la ora 22. Potrivit acesteia, în Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei şi în sud-vestul Transilvaniei vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vîntului. care pot lua şi aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp, iar izolat se vor cumula peste 50-60 l/mp. 

   I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2751

 
(1 vot)
Thursday, 18 June 2015

Două transporturi agabaritice pe DN7

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA informează şoferii că, în perioada 18 - 24 iunie se vor efectua două transporturi agabaritice, pentru care a fost eliberată autorizaţie specială de transport. În judeţul nostru ruta este următoarea: Autostrada A1: Intersecţie DN 1 - Autostrada A1 - Sibiu - Intersecţie Autostrada A1 - DN 1;  DN 7: Seaca - Piteşti -÷ Gă­eşti - Intersecţie DN 7 - DN 71; DN 71: Intersecţie DN 7 - DN 71 ÷ Tîrgovişte. Convoiul va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Trans­portul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere. Avînd în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanţii la trafic sînt rugaţi să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, astfel încît să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul. Detalii privind desfăşurarea transportului (perioade şi sectoare res­tricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la telefoanele 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34. 

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2681

 
(1 vot)
Thursday, 18 June 2015

Şoferul vinovat a fost rănit

 

 Pompierii de la Descarcerare au fost chemaţi, ieri, la Costeşti, pe strada Teleşti, acolo unde s-a petrecut un accident rutier. La sosirea echipajului, s-a constatat că nu mai era necesară intervenţia, persoana rănită fiind scoasă de martori din maşină. Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că vinovat de cele petrecute este chiar şoferul rănit. Gheorghe S., de 53 de ani, din Costeşti, aflat la volanul unei Dacii Logan, a ieşit cu maşina dintr-o staţie peco fără să acorde prioritate Fordului condus regulamentar de Ion V. În urma impactului dintre cele două maşini, Gheorghe S. a rămas blocat în autovehicul, din cauza portierei care nu se mai deschidea. El a fost scos de martori, fiind ulterior preluat de un echipaj medical, din pricina rănilor uşoare suferite.   

  M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3711

 
(3 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Apa infestată de la Săpata le creează probleme localnicilor

Zeci de animale, moarte

 

 Dezastru ecologic în comuna Săpata, acolo unde pîraiele, fîntînile şi vegetaţia au fost afectate din cauza apei infestate! Zeci de animale au murit, spun sătenii, după ce au băut din apa în care s-a infiltrat ţiţei. Principalul vinovat, în opinia localnicilor, ar fi OMV Petrom, care nu a luat măsurile necesare pentru protejarea populaţiei şi nu investeşte în sisteme care să nu permită apei sărate şi peliculei de petrol să ajungă în apele care traversea­ză comuna.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4914

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 18 June 2015

 În urma unor percheziţii domiciliare şi la sedii de firmă,

Fost preot, reţinut

 

 A renunţat la haina preo­ţească şi a intrat în afaceri. Şi-a des­chis o firmă de cons­trucţii, dar se pare că nu a avut suc­ces! Acum, fosta faţă bise­ri­cească are pro­ble­me şi cu le­gea. Ieri, poliţiştii i-au sco­tocit casa şi sediile firmei, în tim­pul unor per­cheziţii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4937

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 18 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Biciclist accidentat

În timp ce mergea cu maşina dinspre Bascov către Prundu, pe strada Armand Călinescu, Nicoleta V., în vîrstă de 46 de ani, din Piteşti, l-a lovit pe Cristian C., de 44 de ani, tot din Piteşti, care mergea cu bicicleta pe partea carosabilă. În urma acestui incident, din fericire, biciclistul s-a ales cu cîteva lovituri uşoare. În urma testelor e­fec­tuate de poliţiştii Biroului Rutier din Piteşti, s-a constatat că atît şoferiţa, cît şi biciclistul nu consumaseră anterior băuturi alcoolice.   

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3084

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Inspectorii DSP au depistat nereguli la spitalul din Cîmpulung:

Instrumentar medical incomplet sterilizat

 

 Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au derulat, recent, un control la toate cele 12 unităţi spitaliceşti din judeţul Argeş. În urma verificărilor, au ieşit la iveală numeroase nereguli, unele chiar foarte grave, printre spitalele cu probleme numărîndu-se şi cel din Cîmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4511

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Cazul „Notăriţă găsită moartă în casă“

S-a sinucis cu medicamente!

 

 Medicii legişti au efectuat necropsia cunoscutei notăriţe Constanţa Stănescu, de la Topoloveni, care a fost găsită moartă, în apartamentul său din Topoloveni, luni. Încă din primele cercetări, poliţiştii care au ajuns la faţa locului au suspectat că funcţionara s-a sinucis.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4637

Continuare
 
(5 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Limuzina s-a răsturnat şi a luat foc

Fiu de milionar la un pas de moarte

 

 Unul dintre cei mai bogaţi adolescenţi din judeţul Argeş a fost, marţi seară, la un pas de moarte. Maşina de lux pe care o conducea a izbit un cap de pod din beton, s-a rostogolit şi a fost proiec­ta­tă într-un zăvoi, după care a luat foc.  Şoferul în vîrstă de 18 ani este fiul milio­na­rului Nicolae Sorin Dumitru, patronul firmei Comesad, care figu­rează în Top 300 ca fiind unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din judeţ. Vlad Andrei Dumitru a scăpat cu viaţă, avînd leziuni uşoare, în timp ce prietenul lui, pasager în bolid, este rănit grav.    

Comentarii (9) | Vizualizari: 8553

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

Urmăriţi povestea vieţii unui copil instituţionalizat:

Şi-a furat banii din cutia milei!

 

 Mînia divină nu l-a lăsat nepedepsit pe un individ care anul trecut a comis păcatul de a fura, ba, mai mult, chiar din biserică. Constantin Bartu, în vîrstă de 22 de ani, originar din comuna Poarta Albă, judeţul Constanţa, a spart biserica Sfinţii Constantin şi Elena, din Piteşti, situată în apropierea centrului de copii ce poartă acelaşi nume, fiind prins după aproximativ un an de la comiterea faptei. Individul fără teamă de Dumnezeu a furat banii din cutia milei, plecînd din lăcaşul sfînt cu 1.000 de lei.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3500

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Acuzaţi de trafic de persoane

Vindeau o tînără, să facă bani

 

 Doi tineri de 21, respectiv, 23 de ani au fost săltaţi de acasă, luni după-amiază, de mascaţi, fiind duşi la audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Piteşti. Cei doi sînt suspectaţi că au profitat de o tînără în vîrstă de 17 ani, pe care au plasat-o mai multor bărbaţi pentru întreţinere de relaţii sexuale. În urma audierilor, procurorul de caz a luat măsura controlului judicar împotriva celor doi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3870

Continuare
 
(5 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

 Descoperire şocantă la Topoloveni:

Notăriţă găsită moartă în apartament!

 

 Cunoscuta notăriţă Constanţa Stănescu, de la Topolo­veni, a fost găsită moartă în apartamentul său din oraş, luni. Încă din primele cercetări, poliţiştii ca­re au ajuns la faţa locului au suspectat că funcţionara s-a sinucis. În casă, oamenii legii au descoperit un flacon de pastile gol şi se bănuieşte că femeia în vîrstă de 51 de ani a înghiţit medica­mentele pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Comentarii (1) | Vizualizari: 7126

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A plonjat cu motocicleta-n şanţ

Grav accident rutier, luni după-amiază, pe DN 73, în localitatea Schitu Goleşti! Un bărbat de 49 de ani, din Cîmpulung, a plonjat cu motocicleta în şanţul betonat de pe marginea drumului suferind traumatisme serioase. Bărbatul se îndrepta spre Piteşti, iar la un moment dat, s-a angajat în depăşirea unei autotutilitare ce tracta o remorcă. A pierdut însă controlul ghidonului, a ieşit apoi pe acostament, unde a lovit o cruce metalică, răsturnîndu-se în final în şanţul betonat. În urma accidentului, motociclistul s-a lovit puternic la cap şi a suferit şi cîteva fracturi, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Cîmpulung, iar ulterior la un spital din Bucureşti. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung care instrumentează accidentul au stabilit că bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  

   N. Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3002

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

I-a înşelat pe spanioli pe Internet

Reţinut pentru a fi extrădat

 

 Un bărbat din Vîlcea, urmărit internaţional, a fost încătuşat de poliţiştii argeşeni şi dus în arest. Ovidiu Sorin Rujan, în vîrstă de 37 de ani, a fost gă­sit în Piteşti, pe numele său e­xistînd un mandat european de arestare. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă, urmînd să fie extrădat în Spania. El este acuzat de comiterea unor înşelăciuni pe Internet.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3331

Continuare
 
(4 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Cazul: Patronul arab, acuzat de sex cu minore

Frecventat de fete de liceu

 

 Cetăţeanul arab Abdul Ahmed R., de 58 de ani, intrat în atenţia oamenilor legii, fiind acuzat de sex cu minore, era foarte cunoscut în rîndul liceenelor din Piteşti. Se spune că bărbatul ar fi avut de-a face cu peste 40 de tinere, două dintre ele avînd vîrste cuprinse între 13 şi 15 ani. Majoritatea adolescentelor au profitat de generozitatea omului de afaceri, la rîn­dul lor făcînd recomandări şi altor colege.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4023

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Bine c-a fost doar o simulare!

Incendiu la Primăria Cîmpulung

 

 Alarmă în plin centru al Cîmpulungului, ieri, la primele ore ale dimineţii! Sediul Primăriei Cîmpulung a fost luat cu asalt  de pompieri şi echipaje medicale de urgenţă după ce a izbucnit un incendiu într-unul din birourile clădirii. Pompierii au salvat mai multe persoane rămase blocate în interiorul Primăriei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2799

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8281 - 8310 din 8990


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info