Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers*** ️ Patru elevi în arest!     Fapt divers*** ️ Au snopit în bătaie un bărbat     Fapt divers*** ️ Acuzaţi de crimă, au ieşit din arest!     Social*** ️ APIA începe plata subvenţiilor pentru fermieri!     Social*** ️ Opriţi risipa alimentară!     Fapt divers*** ️ Accident pe A1 provocat de un cal!     Fapt divers*** ️ Trafic blocat de accident     Fapt divers*** ️ Braconierii prindeau peşte cu setca!     Social*** ️ Un carnaval ce nu are rival    
 Publicitate pdf
(3 voturi)
Monday, 08 June 2015

Agenţii Quartz au prins hoţi de fier vechi

 

 Sîmbătă, în dispeceratul firmei Quartz Security a fost primit un apel de panică, de la un obiectiv situat în Mioveni. Mai multe echipaje de intervenţie ale firmei Quartz Security s-au deplasat la faţa locului, constatînd că doi bărbaţi veniseră la furat de fier vechi. La sosirea echipajelor, hoţii au încercat să scape, fugind pe cîmp cu căruţa în care se aflau deşeurile metalice furate. A fost sesizată poliţia, oamenii legii deplasîndu-se în zonă. Cei doi suspecţi au fost prinşi de agenţii Quartz, fiind predaţi poliţiştilor. De asemenea, a fost recuperat tot fierul vechi sustras de suspecţi.  

 I.Ivănoiu

Comentarii (1) | Vizualizari: 2153

 
(2 voturi)
Monday, 08 June 2015

Şoferiţa neatentă a rănit un om

Biciclist acroşat de maşină

 

 O clipă de neatenţie la volan a dus, sîm­bă­tă, la producerea unui accident rutier. Evenimentul nedorit a avut loc în comuna Miceşti, acolo unde un biciclist a fost a­cro­şat de pe margi­nea şoselei de o maşi­nă. Şoferiţa care se afla la volan nu era atentă la drum. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit grav.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2464

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 08 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-a spînzurat de lustră

Tragedie într-o familie din Topoloveni, sîmbătă. Constantin Şerbănescu, în vîrstă de 61 de ani, din satul Goroneşti - Topoloveni, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Omul îşi pusese capăt zilelor. Cadavrul său atîrna în ştreang, agăţat de lustră. Victima decedase de ceva timp, cînd a fost descoperită nenorocirea, astfel că manevrele de resuscitare nu mai erau utile. Medicul a constatat decesul bărbatului, iar trupul său a fost dus la morgă pentru autopsie. Bărbatul nu a lăsat un bilet prin care să îşi justifice gestul. El era cunoscut cu viciul alcoolului şi nu este exclus să fi făcut gestul fiind băut.    

        M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2442

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 08 June 2015

Argeşul a mai primit o ambulanţă nouă

 

  Ministerul Sănătăţii a repartizat, zilele trecute, la Cluj Napoca,  30 de ambulanţe de tip B 4x4 către mai multe servicii de ambulanţă din ţară, printre care se află şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2348

Continuare
 
(4 voturi)
Monday, 08 June 2015

Băutura i-a luat minţile şi a ajuns în arest

Tîlhărie într-un bar plin cu clienţi

 

  Un piteştean, în vîrstă de 33 de ani, va deveni în mod cert ţinta ironiilor colegilor de celulă, cînd se va afla pentru ce a ajuns în arest. Gheorghe Munteanu, de 33 de ani, a fost reţinut sub o acuzaţie deosebit de gravă, comisă în schimb într-un mod care stîrneşte rîsul. Băutura pare să-i fi luat minţile individului care acum suportă consecinţele faptei sale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2653

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 08 June 2015

Din cauza vitezei excesive,

A retezat pomii de lîngă trotuar

Celor ca el ar trebui să li se anuleze permisul

 

 Viteza excesivă ar fi putut să ducă în mormînt un tînăr în vîrstă de 26 de ani, în noap­tea de sîmbătă spre dumi­nică. Aflat la volanul maşinii lui, acesta a călcat atît de tare pedala acceleraţiei, de parcă s-ar fi aflat la raliu. A pierdut controlul volanului şi a izbit violent doi pomi, fiind retezaţi în momentul impac­tului. Conducătorul auto a scăpat nevătămat, fiind salvat de centura de siguranţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3519

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 08 June 2015

De pe patul spitalului, o femeie acuză:

Bătută de soţ din cauza amantei

 

 Violenţa domestică este deja un mod de viaţă în România zilelor noastre doborîtă de criză şi de crizaţi. Zilnic, televiziunile şi publicaţiile locale şi naţionale nu mai contenesc cu informaţii mirosind a sînge şi violenţă, condimentate din plin cu alcool, care-i ţin în priză pe românii ce se hrănesc cu scandal. Zona Cîmpulung se înscrie fără probleme în topul localităţilor în care violenţa domestică este la ea acasă. Dacă într-o săptămînă la Spitalul Municipal nu vine cineva bătut, în următoarea săptămînă apar sigur victime în fiecare zi. De cele mai multe ori, femeile sînt cele care o încasează, aşa cum s-a întîmplat recent cu o soţie din Bughea de Sus.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2921

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 06 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Conducea o autoutilitară neînmatriculată

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Drăganu şi de la Postul de Poliţie Cotmeana au efectuat joi mai multe controale la maşinile aflate în trafic. Astfel, în urma acestora, l-au depistat pe P. Alin, în vîrstă de 45 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea o autoutilitară care era neînmatriculată. În urma acestei nereguli, bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru punerea în circu­laţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Trebuie să ştiţi că punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă.

 A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2239

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 06 June 2015

Concurs judeţean pentru pompieri

Cîştigătorii merg la etapa zonală

 

 Timp de două zile, joi şi vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Ur­genţă „Cpt. Puică Nico­lae“ al judeţului Argeş a or­ganizat la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş şi pe sta­dionul din comuna Bas­cov etapa pe unitate a Concursului serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Au participat la competiţia care demonstra îndemînarea pomperilor argeşeni militari de la toate subunităţile din judeţ.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2584

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 06 June 2015

Bărbatul a atacat un bărbat într-un restaurant

Arestat după agresiune

 

 O bătaie soră cu moartea a primit un bărbat aflat în restaurantul Mon­te Carlo din cartierul piteştean Trivale, în dimineaţa zilei de 6 aprilie. Acesta a fost lovit cu sălbăticie de un alt client aflat în local. Conflic­tul dintre cei doi s-a iscat ca din senin, în urma consumului excesiv de alcool. Agresorul a fost identificat de poliţiştii Secţiei 3 Piteşti, ieri pe numele lui Constantin Marian Şerban, de 23 de ani, din Piteşti, fiind emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3437

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 06 June 2015

După ce a primit NUP de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung,

Lucaciuc vrea anchetă DNA la Casa de Cultură

 

 În 2011, la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpu­lung, a ajuns un denunţ pe­nal formulat de fostul con­silier local Ion Lucaciuc îm­potriva „făptuitorilor“ Minis­terul Culturii - Oficiul Naţio­nal al Monumentelor Isto­rice şi compania Rom­cons­truct Holding Group SA, în­tre care, pe 9 decembrie 2002, s-a semnat un con­tract pentru consolidarea, restaurarea şi punerea în valoare a Palatului Culturii, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2328

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 06 June 2015

Pe 10 iunie, vor fi simulate în aval de Barajul Vidraru

Cutremur şi viitură extremă

 

 Administraţia Bazi­na­lă de Apă Argeş - Ve­dea, împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, va organiza un exerciţiu pentru ve­rificarea modului de funcţionare a fluxu­lui informa­ţio­nal meteo­rologic şi hidrologic de averti­zare - alar­mare a populaţiei, prin si­mu­larea unei viituri pe rîul Argeş în aval de acumularea Vidraru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2696

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 05 June 2015

Vînătorii de munte se pregătesc de război?

 

 În perioada 8 - 24 mai, subunităţile de manevră şi subunităţi sprijin luptă, din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, execută exerciţii tactice cu trageri de luptă în Poligonul temporar Voina Portăreasa şi şedinţe de tragere specifice cu armamentul din dotare în Poligonul temporar Pris­lop. Activităţile fac parte din planul instrucţiei batalionului pentru acest an şi au ca scop perfecţionarea deprinderilor, instruirea şi antrenarea militarilor în ducerea acţiunilor de luptă în teren muntos, menţinerea şi perfecţionarea deprinderilor în executarea operaţiunilor pentru tragere cu ar­ma­mentul din dotare.  

N.Manole

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2086

 
(2 voturi)
Friday, 05 June 2015

Şoferiţa a pierdut controlul volanului

Maşina a izbit butelia de GPL

 

 Momente de groază ieri, pentru o şoferiţă! Nicoleta O., în vîrstă de 47 de ani, din comu­na Mărăcineni, se afla la volanul unui Logan MCV, în apro­­pierea restaurantului McDonald’s de la Gară. A pierdut controlul volanului şi, o dată scăpată de sub control, maşina a sărit peste trotuar şi a izbit cu putere o butelie de GPL a unei benzinării din zonă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2436

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 05 June 2015

Deşi avea interdicţie să se apropie de ele,

Şi-a terorizat soţia şi fiicele

 

 Un piteştean a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, după ce, luni la rînd, şi-a terorizat fosta soţie şi pe cele două fiice. Ionel Ţîrcomnicu le-a făcut viaţa un calvar celor trei şi înainte de divorţ şi după aceea. Deşi avea ordin de protecţie potrivit căruia nu avea voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de femei şi de fiice sau de casa în care cele trei locuiesc, bărbatul nu a ţinut cont de hotărîrea judecătorească. Ameninţările lui au culminat luni cu un atac. Atunci a spart uşa locuinţei în care se afla fosta soţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2898

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 05 June 2015

Percheziţii la un patron argeşean

Evazionist „călcat“ de mascaţi

 

 Ieri dimineaţă, un om de afaceri din Argeş a avut parte de o vizită neplă­cu­tă. Dis-de-di­mineaţă i-au bătut la uşă mas­ca­ţii, care aveau mandat de percheziţie, dar şi de aducere pe numele a­ces­tuia. Omul de afa­ceri este suspectat de evaziune fiscală într-un dosar instrumentat de Direcţia Generală de Po­liţie a Municipiului Bucureşti. De la începu­tul anului şi pînă în pre­zent, în Argeş au avut loc în fiecare lună per­cheziţii la persoane sus­pectate de evaziune fis­cală sau spălare de bani, fiind vizaţi oameni importanţi de afaceri. Patru dintre acestea au fost organizate fie de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş, al­tele de inspectorate din ţară sau direct de Ins­pec­­toratul General al Poliţiei Române.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2417

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8311 - 8340 din 8956


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info