Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Schimbări la vârf în instanţe din Argeş     Fapt divers *** ️ I-au furat pensia din casă     Fapt divers *** ️ Sasha, câinele salvator s-a pensionat     Social *** ️ Producţia Dacia va creşte     Sport *** ️ CS Mioveni a început pregătirea!     Social *** ️ Azi se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională     Fapt divers *** ️ Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar     Fapt divers *** ️ Reţinut pentru loviri şi distrugere     Social *** ️ Logan Sedan scoasă de la vînzare în mai multe ţări     Social *** ️ Va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului     Sport *** ️ Adrian Preda, premiat de Consiliul Local!     Sport *** ️ RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENI    
 Publicitate pdf
Primele eliberări în „Dosarul permiselor“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

La un an de la sentinţa Curţii Supreme

Primele eliberări în „Dosarul permiselor“

 

 În aprilie anul trecut, έnal­ta Curte de Casaţie şi Jus­tiţie a dat sentinţa în „Dosarul permiselor“, fiind trimişi la închisoare Co­druţ Vlăsceanu, Vasile Voi­nea, dar şi alţi poliţişti de la Serviciul de Permise Argeş. Condamnările au fost între 6 şi 2 ani, acum la circa un an de la sen­tin­ţă venind primele eli­berări condiţionate din mult mediatizatul dosar. Cîţiva dintre inculpaţi au făcut cereri de eliberare, instanţa admiţînd doar o parte dintre ele. Printre cei care au primit o sen­tin­ţă favorabilă se numă­ră preotul Laurenţiu Cons­tantin Floroiu, Traian Proca, dar şi Constantin Izabel Tudoroiu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3607

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Agenţie de recuperare a prejudiciilor

Guvernul a decis înfiinţarea unei agenţii care se va ocupa exclusiv cu recuperarea prejudiciilor de la corupţii condamnaţi definitiv în instanţă. Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a precizat că în ultima săptămînă din luna martie se va da Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului, prin care va lua fiinţă această agenţie, care se va numi ALA şi, potrivit premierului, va funcţiona în subordinea Ministerului Justiţiei. Pentru a de putea urmări sumele ce trebuie recuperate, va trebui pusă la punct o bază de date informatică, ce va gestiona hotărîrile definitive. De la 1 iulie va devei operativă agenţia, formată din specialişti, care se vor ocupa exclusiv de monitorizarea şi recuperarea prejudiciilor. Vor fi înfiinţate servicii teritoriale. ALAF va solicita instanţelor de judecată să transmită deciziile şi structurii naţionale. În acest fel va exista un control direct al situaţiei de ansamblu şi asupra problemelor care pot apărea.   

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2762

Continuare
 
Hoţii, lăsaţi sub control judiciar! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Pentru că n-au antecedente,

Hoţii, lăsaţi sub control judiciar!

Poliţia i-a reţinut, instanţa le-a dat drumul!

 

 Au golit mai multe locuinţe. Po­liţiştii le-au dat de urme, i-au reţinut pe doi dintre ei, dar instanţa a hotărît că nu e ca­zul să rămînă în arest, aşa că i-a lăsat sub control judiciar. Reamintim că, în prime­le două luni ale lui 2015, cei doi tineri, recent deveniţi majori, şi un minor de 16 ani, din Cuca şi Morăreşti, au spart 7 locuinţe din localităţile de domiciliu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2809

Continuare
 
A dat banca în judecată şi a cîştigat Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Un piteştean, sufocat de ratele în franci elveţieni,

A dat banca în judecată şi a cîştigat

 

 Un proces care s-a încheiat la Judecătoria Piteşti le poate da mari speranţe creditorilor care au împrumuturi în franci elveţieni la bănci. Soţii Dumitru şi Cristina Toma au dat banca în judecată şi au cîştigat. Este adevărat, sentinţa nu este definitivă. Poate fi considerată însă un precedent şi un exemplu de urmat pentru mai mulţi datornici care s-au confruntat cu creşterea spectaculoasă a francului elveţian, trezindu-se peste noap­te cu rate la bancă cu mult peste suma prevăzută la încheierea contractelor. Pen­tru sprijinirea nefericiţilor care au fost împovăraţi de ratele în franci elveţieni, riscînd să îşi piardă casele, un grup de păgubiţi doreşte să înfiinţeze un ONG pentru drepturile celor care au ajuns în imposibilitatea plăţii ratelor în franci elveţieni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3286

Continuare
 
A doua zi fără apă la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Magistrala nefiind reparată,

A doua zi fără apă la Cîmpulung

 

 După cum v-am informat în ediţia de ieri a zia­ru­lui, circa 40.000 de per­soane din Cîmpulung şi comunele Lereşti, Bu­ghea de Sus, Bughea de Jos, Lereşti şi Valea Ma­re Pravăţ au rămas fără apă potabilă după ce con­­ducta magistrală care face legătura între Barajul Lereşti şi Staţia de tratare a apei din Calea Pietroasă a cedat, în zona Voineşti. Anga­jaţii societăţii Edilul CGA lucrează de zor şi sînt speranţe ca, pînă sîm­bătă, lucrurile să re­vină la normal.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2625

Continuare
 
Mercedes cuprins de foc Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Aflată în parcarea magazinului Kaufland din Curtea de Argeş,

Mercedes cuprins de foc

 

 Ieri dimineaţă, o maşină aflată în parcarea magazinului Kaufland, din Curtea de Argeş, a luat foc. Fu­­­­mul dens ce ieşea de la motorul Mercedesului a fost observat de clienţi, unul dintre aceştia sunînd la 112. Din fericire, pompierii au ajuns foarte repede, astfel că pagubele au fost destul de mici, iar autoturismul a fost salvat de la distrugere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2827

Continuare
 
Şi fără nevastă, şi fără casă, dar cu dosar penal! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Băutura bat-o vina!

Şi fără nevastă, şi fără casă, dar cu dosar penal!

 

 S-a îmbătat şi s-a certat cu nevasta. Femeia a plecat de-acasă, iar el, de nervi, a dat foc la locuinţă. Incendiul s-a extins şi la alte două proprietăţi din comuna U­deni, sat Zăvoi. Bărbatul, de 40 de ani, care a pus în pericol viaţa mai multor familii, şi-a recunoscut în final fapta. Evident, pe lîngă faptul că a rămas fără nevastă şi fără casă, el s-a ales şi cu dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3492

Continuare
 
15 ha de vegetaţie, scrum! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

La Ştefăneşti, incendiu în noapte

15 ha de vegetaţie, scrum!

 

 Inconştienţă şi neglijenţă în acelaşi timp! Din dorinţa de a-şi curăţa terenurile, argeşenii dau foc vegetaţiei uscate şi apoi îl lasă nesupravegheat. De aici pornesc adevărate incendii, care le dau mari bătăi de cap pompierilor. Aşa s-a întîmplat şi miercuri seară, cînd flăcările au mistuit 15 hectare de vegetaţie uscată, la Ştefăneşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2849

Continuare
 
Cîmpulungul a rămas fără apă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

30.000 de locuitori, în pericol de a se îmbolnăvi

Cîmpulungul a rămas fără apă

Domnule prefect, nu lăsaţi populaţia în suferinţă!

 

 Întreg municipiul Cîmpulung şi alte cinci comune limitrofe au rămas fără apă în noaptea de miercuri spre joi, după ce magistrala principală de aducţiune, care leagă barajul Lereşti cu Staţia de tratare de pe Calea Pietroasă, a cedat în zona Voineşti. Angajaţii societăţii Edilul CGA fac eforturi susţinute în vede­rea punerii în funcţiune a întregului sistem şi pentru remedierea avariei, însă, cel puţin pînă sîmbătă, nu sînt speranţe că lucrurile vor reveni la normal, în con­diţiile în care cei de la ISU Argeş au declarat situaţie de urgenţă. Oamenii sînt sfătuiţi să folosească apă potabilă din surse alternative, cum ar fi izvoare şi fîntîni publice care corespund din punct de vedere al parametrilor fizico-chimici şi biologici, ori apă îmbuteliată. Pompierii cîmpulungeni au sărit şi ei în ajutorul populaţiei, distribuind în permanenţă apă menajeră în principalele cartiere ale muncipiului.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3438

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A primit un an cu suspendare

A condus un vehicul fără a poseda permis de conducere valabil categoriei respective, de aceea a fost condamnat. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa, ieri, în dosarul ce îl viza pe Viorel Alin Drăghici. A primit o condamnare de 1 an închisoare cu suspendare, fiindu-i fixat un termen de încercare de 3 ani. În cazul în care încalcă condiţiţiile suspendării, bărbatul riscă să ajungă după gratii. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel în termen de 10 zile. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3047

Continuare
 
Hoţii, în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

După ce au golit 7 locuinţe,

Hoţii, în arest!

 

 În primele două luni ale a­ces­tui an, au spart 7 locu­inţe. Au plecat de aici cu tot ce au găsit de valoare. Autorii, doi tineri, recent deveniţi majori, şi un minor de 16 ani, au fost identificaţi de oamenii legii. Cei mai mari dintre hoţi au fost reţinuţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2927

Continuare
 
Urmărit naţional pentru lovire, după gratii! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Urmărit naţional pentru lovire, după gratii!

# Bărbatul din Neamţ se ascundea la Mihăeşti

 

 Avea de stat zece luni după gratii, pentru infracţiuni de lovire. N-a vrut să-şi ispăşească pedeap­sa şi s-a mutat, fără acte, din Neamţ, la noi în judeţ, crezînd că o să scape de ochii oamenilor legii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3003

Continuare
 
Risc însemnat de avalanşă, la munte! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Traseele montane sînt închise în Făgăraş

Risc însemnat de avalanşă, la munte!

 

 Conform buletinului nivometeorologic emis de Centrul de Prognoză Sibiu, riscul de avalanşă este de gradul 3 la altitudini de peste 1.800 de metri şi de gradul 2 la altitudini sub 1.800 de metri, astfel că toate traseele montane din judeţul Argeş sînt şi vor rămîne închise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2825

Continuare
 
Elevi evacuaţi din clase la Colegiul Vlaicu Vodă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Elevi evacuaţi din clase la Colegiul Vlaicu Vodă

 

 Alarma a sunat prelung, ieri dimineaţă, la Colegiul Vlai­cu Vodă, anunţînd un pericol. Peste 600 de elevi şi 30 de profesori au fost evacuaţi, în timpul unui exerciţiu de evacuare organizat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Scenariul avea la bază producerea unui cutremur puternic, activitatea făcînd parte din campania de la nivel naţional „Nu tremur la cutremur“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3038

Continuare
 
Ţepar de profesie, vinde iluzii naivilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Atenţie ce cumpăraţi de pe site-urile de anunţuri!

Ţepar de profesie, vinde iluzii naivilor

 

 Postează anunţuri pe site-urile de vînzări on-line în care spune că are de vînzare diverse produse şi trimite la destinaţie cutii goale! Acesta este modul de operare al unui individ ca­re a ţepuit zeci de persoane. Pe numele lui sînt întocmite dosare în mai multe oraşe ale ţării, în judeţul Argeş fiind cercetat pentru trei înşelăciuni. Escrocul este judecat pentru înşelăciuni la mai multe instanţe, însă nu pare să se sperie de consecinţe. Culmea este că, deşi se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Vicenţiu Bogdănel Forgaci, de 29 de ani, din Bucureşti continuă să facă victime.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4390

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8341 - 8370 din 8394


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info