Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Aniversare
 Publicitate pdf
(1 vot)
Monday, 11 May 2015

O fetiţă de un an şi opt luni s-a născut a doua oară

A căzut de la etajul  doi şi trăieşte!

 

 Un copil de doar un an şi opt luni a căzut de la eta­jul doi al unui bloc şi tră­ieşte! Maria a avut noroc că nu s-a prăbuşit pe ciment, ci pe pămînt, căde­rea fiindu-i, de asemenea, atenuată de crengile unui liliac. Deşi rănile nu îi pun viaţa în pericol, medicii de la Curtea de Argeş, în grija cărora a ajuns iniţial mi­cu­ţa, au hotărît să o trans­fere, pentru verificări amă­nunţite, la un spital din Capitală. Incidentul s-a petrecut sîmbătă, în jurul orei 21, la Curtea de Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2656

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 09 May 2015

Boala se extinde în judeţul nostru

Trei copii cu scarlatină şi alţi doi suspecţi!

 

 Scarlatina, o boală a copilăriei, ca­re poate duce la complicaţii grave, face ravagii în judeţul nos­tru. De la începutul acestui an, în judeţul nostru s-au înregistrat zeci de cazuri în grădiniţe şi şcoli, iar în ultima perioadă a­proape zilnic se mai confirmă altele.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2548

Continuare
 
(7 voturi)
Saturday, 09 May 2015

Profesoară depăşită de situaţie

Debandadă la ora de Tehnologie!

 

 Un filmuleţ postat pe Internet scoate în evidenţă modul în care un dascăl se com­portă la o oră de curs într-o clasă de-a VIII-a. E haos total! S-a întîmplat la Şcoala Gimnazială Traian din Piteşti (fostă Nr. 4) . Profesoara de Educaţie tehnologică nu e în stare să îi stăpînească pe elevi, care ajung chiar să o înjure. Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean, care a dispus o anchetă.

Comentarii (14) | Vizualizari: 7076

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 09 May 2015

După captura-record de la Mioveni,

Percheziţii la contrabandista cu ţigări

 

 Poliţiştii din Mioveni au descoperit în trafic, joi după-amiază, o maşină splină ochi cu ţigări. Au confiscat marfa de contrabandă şi au indisponibilizat autoturismul. În plus, ieri dimineaţă, oamenii legii au efectuat percheziţii atît la locuinţa unei femei, cît şi la magazinul pe care aceasta îl deţine şi unde se bănuia că urmau să ajungă cele 100.000 de ţigarete pentru a fi comercializate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2414

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 09 May 2015

Dispărut, găsit a doua zi

 

Un bărbat în vîrstă de 83 de ani a dispărut de acasă, miercuri. Dumitru I., din comuna Albota, a plecat de acasă, iar rudele l-au cău­tat disperate, fără a-i da de urmă. Au apelat la ajutorul poliţiştilor. Joi, aceştia au făcut echipe complexe şi au căutat pe raza comunei. Bătrînul a fost găsit la marginea pădurii Lazăra din comuna Albota, căzut, fiind conştient. Acesta a fost dus acasă şi predat membrilor familiei.     

     M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2108

 
(1 vot)
Saturday, 09 May 2015

Accesul rutier, blocat pe Depozitelor

 

Primăria Piteşti anunţă că, de azi, de la ora 7, şi pînă mîine, la ora 20, se blochează accesul rutier pe strada Depozitelor, parţial, din zona Podului Arges pînă în zona de acces la Parcul Lunca Argeşului, pentru executarea lucrărilor de canalizare pluvială aferente Proiectului „Pasaj Podul Viilor“, din muncipiul Piteşti. Accesul autovehiculelor se va devia pe străzile Calea Bucureşti şi Calea Bascov.     

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2007

 
(0 voturi)
Saturday, 09 May 2015

Pînă pe 28 mai,

Înscrieţi-vă pentru obţinerea atestatului de detectiv!

 

Pe 4 iunie, la ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş se va susţine examenul pentru obţinerea atestatului de detectiv particular. Persoanele interesate de obţinerea acestuia îşi pot depune dosarele întocmite conform art. 5 şi 6 din Legea nr. 329/2003 la sediul IPJ Argeş, pî­nă la data de 28 mai. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0248/607000, interior 20161, de la comisar şef de poliţie Flo­rin Nedelea şi comisar şef de poliţie Adrian Barbu. Persoanele care doresc să participe la susţinerea acestui examen vor parcurge următoarea bibliografie: Constituţia României, ediţia 2003; Noul Cod penal - partea specială, ultima ediţie; Noul Cod de Procedură Penală - partea generală, ultima ediţie; Drept Civil (contracte civile, obligaţii); Legea 329/2003 R privind exercitarea profesiei de detectiv particular; Legea 353/2004 privind modificarea Legii 329/2003; HG 1.666/2004 privind norme de aplicare a Legii 329/2003; Legea 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate; HG 585/2002 pentru aprobarea Standardelor Naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România; Legea 300/2004, republicată, privind activitatea persoanelor fizice autorizate; Legea 31/1990, republicată, privind înfiinţarea societăţilor comerciale; Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului şi Libertăţilor Fundamentale din 31.12.1999.   

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2120

 
(4 voturi)
Saturday, 09 May 2015

Cîntare împotriva despăduririlor!

 

 O cîntare în loc de miting... că prinde mai bine! În codrul verde nu se mai pierde; Nu se mai vede urmă de... pomi. Aşa va suna probabil salutul între participanţii de la întîlnirea cultural-artistică organizată în locul unui protest împotriva defrişărilor! Se va întîmpla astăzi, posibil în Lunca Argeşului. Manifestarea se dorea a fi una ca în mai toate oraşele din România şi Diaspora, unde cetăţenii vor ieşi în stradă să strige împotriva măcelului din păduri.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2263

Continuare
 
(6 voturi)
Saturday, 09 May 2015

Mafia morţilor din spitalele argeşene!

 

 În momentele grele cauzate de pierderea unei persoane, majoritatea oamenilor caută înţelegere şi ajutor din partea cadrelor medicale care s-au îngrijit de cel suferind. Dacă în ţările civilizate din vestul Europei aceste lucruri sînt normale, în spitalele din judeţul nostru asemenea lucruri sînt rarităţi, pentru că primează banul.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3328

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 09 May 2015

Piteştiul, oraşul lui Papură Vodă

 

 Oraşul lui Papură Vodă sau al lui Tudor Pendiuc este... acelaşi lucru! Ce mi-e că, în perioada 1659 - 1661, oamenii mîncau papură măcinată în loc de pîine, ce mi-e că, în secolul al XXI-lea, soferii sînt nevoiţi să îşi conducă maşinile prin pietriş şi praf gros de îl tai cu lama cuţitului. Totul este posibil într-o lume în care legile există, dar sînt încălcate sau fentate. Fie că aştepţi la coadă la hyper­mar­ket, fie că aştepti la benzinărie, toate discuţiile duc într-un punct comun: drumurile din Piteşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2543

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 08 May 2015

O familie din Miceşti

A rămas fără un acoperiş deasupra capului!

 

 O familie din Miceşti a rămas fără un acoperiş deasupra capului, miercuri seară! Totul, din ca­uza unui conductor electric cu izolaţia deteriorată, ce a luat foc. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la proprietăţile învecinate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2585

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 08 May 2015

Din cauza ploii torenţiale de ieri dimineaţă,

Mii de familii în beznă, trafic blocat!

 

 Ori de cîte ori plouă, multe din străzile din Piteşti sînt acoperite de a­pe. Ploaia torenţială de ieri dimineaţă a blocat mai multe străzi din o­raş, iar vijelia a smuls 16 copaci din rădăcini. În plus, aproape 2.000 de familii au rămas ore în şir în beznă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2610

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 08 May 2015

NATO organizează un exerciţiu la Braşov

Militari musceleni, la Cincu

 

 Comandamentul de forţe întrunite NATO de la Napoli va fi dislocat în poligonul militar de la Cincu, din judeţul Braşov. Desfăşurarea de forţe are loc în contextul unui amplu exerciţiu la care vor participa 1.000 de militari, din 21 de ţări. Anunţul a fost făcut de amiralul Mark Ferguson, şeful Comandamentului NATO de la Napoli, aflat în vizită oficială în România. La antrenamente va participa şi o companie din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, din Cîmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2487

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 08 May 2015

Şoferul a scăpat ca prin minune cu viaţă

Logan cu roţile în sus, la Albota!

 

 Un piteştean de 52 de ani se poate con­sidera norocos. Acesta a scăpat cu via­ţă dintr-un accident rutier ce a avut loc, miercuri seară, la intrare în Piteşti. Loga­nul pe care acesta îl conducea s-a dat peste cap de cîteva ori, după ce şoferul a încercat să vireze la stînga fără să vadă că din spate era depăşit de o autoutilitară. Şoferul vinovat s-a ales cu capul spart. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3420

Continuare
 
(12 voturi)
Friday, 08 May 2015

Femeie strivită de un tir

Accident mortal în Craiovei

 

 Sfîrşit cumplit pentru o fe­meie de 65 de ani din Piteşti! Floarea Stana a fost stri­vită de roţile unui tir, chiar pe trecerea de pie­toni din apropierea u­nui sens giratoriu, din car­tie­rul Craiovei. Şo­ferul mas­todontului a declarat că nu a văzut-o pe fe­meie. Cînd şi-a dat sea­ma ce a făcut, bărba­tului i s-a fă­cut rău. Iniţial s-a crezut că fe­meia este factor poştal, deoa­rece avea asupra ei do­cu­mente, mulţi bani, dar şi cupoane de pen­sie ale mai multor per­soane.

Comentarii (20) | Vizualizari: 9112

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 08 May 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Şofer condamnat

Gheorghe Şerbănică, din Piteşti, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti, fiind judecat pentru condu­cere sub influenţa băuturilor alcoolice. Piteşteanul a primit o pedeapsă de 1 an şi 2 luni cu suspendare, fiindu-i fixat un termen de încercare de 3 ani şi 2 luni. Instanţa a dispus şi o serire de măsuri obligatorii, ce trebuie respectate de inculpat. Gheorghe Şerbănică va trebui să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş, să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul şi locul de muncă. De asemenea, piteşteanului îi este interzis să conducă ori timp de autovehicul timp de 3 ani şi 2 luni. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3012

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8341 - 8370 din 8793


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info