Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(3 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Cazul „Notăriţă găsită moartă în casă“

S-a sinucis cu medicamente!

 

 Medicii legişti au efectuat necropsia cunoscutei notăriţe Constanţa Stănescu, de la Topoloveni, care a fost găsită moartă, în apartamentul său din Topoloveni, luni. Încă din primele cercetări, poliţiştii care au ajuns la faţa locului au suspectat că funcţionara s-a sinucis.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4648

Continuare
 
(5 voturi)
Thursday, 18 June 2015

Limuzina s-a răsturnat şi a luat foc

Fiu de milionar la un pas de moarte

 

 Unul dintre cei mai bogaţi adolescenţi din judeţul Argeş a fost, marţi seară, la un pas de moarte. Maşina de lux pe care o conducea a izbit un cap de pod din beton, s-a rostogolit şi a fost proiec­ta­tă într-un zăvoi, după care a luat foc.  Şoferul în vîrstă de 18 ani este fiul milio­na­rului Nicolae Sorin Dumitru, patronul firmei Comesad, care figu­rează în Top 300 ca fiind unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din judeţ. Vlad Andrei Dumitru a scăpat cu viaţă, avînd leziuni uşoare, în timp ce prietenul lui, pasager în bolid, este rănit grav.    

Comentarii (9) | Vizualizari: 8567

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

Urmăriţi povestea vieţii unui copil instituţionalizat:

Şi-a furat banii din cutia milei!

 

 Mînia divină nu l-a lăsat nepedepsit pe un individ care anul trecut a comis păcatul de a fura, ba, mai mult, chiar din biserică. Constantin Bartu, în vîrstă de 22 de ani, originar din comuna Poarta Albă, judeţul Constanţa, a spart biserica Sfinţii Constantin şi Elena, din Piteşti, situată în apropierea centrului de copii ce poartă acelaşi nume, fiind prins după aproximativ un an de la comiterea faptei. Individul fără teamă de Dumnezeu a furat banii din cutia milei, plecînd din lăcaşul sfînt cu 1.000 de lei.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3509

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Acuzaţi de trafic de persoane

Vindeau o tînără, să facă bani

 

 Doi tineri de 21, respectiv, 23 de ani au fost săltaţi de acasă, luni după-amiază, de mascaţi, fiind duşi la audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Piteşti. Cei doi sînt suspectaţi că au profitat de o tînără în vîrstă de 17 ani, pe care au plasat-o mai multor bărbaţi pentru întreţinere de relaţii sexuale. În urma audierilor, procurorul de caz a luat măsura controlului judicar împotriva celor doi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3877

Continuare
 
(5 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

 Descoperire şocantă la Topoloveni:

Notăriţă găsită moartă în apartament!

 

 Cunoscuta notăriţă Constanţa Stănescu, de la Topolo­veni, a fost găsită moartă în apartamentul său din oraş, luni. Încă din primele cercetări, poliţiştii ca­re au ajuns la faţa locului au suspectat că funcţionara s-a sinucis. În casă, oamenii legii au descoperit un flacon de pastile gol şi se bănuieşte că femeia în vîrstă de 51 de ani a înghiţit medica­mentele pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Comentarii (1) | Vizualizari: 7132

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A plonjat cu motocicleta-n şanţ

Grav accident rutier, luni după-amiază, pe DN 73, în localitatea Schitu Goleşti! Un bărbat de 49 de ani, din Cîmpulung, a plonjat cu motocicleta în şanţul betonat de pe marginea drumului suferind traumatisme serioase. Bărbatul se îndrepta spre Piteşti, iar la un moment dat, s-a angajat în depăşirea unei autotutilitare ce tracta o remorcă. A pierdut însă controlul ghidonului, a ieşit apoi pe acostament, unde a lovit o cruce metalică, răsturnîndu-se în final în şanţul betonat. În urma accidentului, motociclistul s-a lovit puternic la cap şi a suferit şi cîteva fracturi, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Cîmpulung, iar ulterior la un spital din Bucureşti. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung care instrumentează accidentul au stabilit că bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  

   N. Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3011

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

I-a înşelat pe spanioli pe Internet

Reţinut pentru a fi extrădat

 

 Un bărbat din Vîlcea, urmărit internaţional, a fost încătuşat de poliţiştii argeşeni şi dus în arest. Ovidiu Sorin Rujan, în vîrstă de 37 de ani, a fost gă­sit în Piteşti, pe numele său e­xistînd un mandat european de arestare. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă, urmînd să fie extrădat în Spania. El este acuzat de comiterea unor înşelăciuni pe Internet.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3348

Continuare
 
(4 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Cazul: Patronul arab, acuzat de sex cu minore

Frecventat de fete de liceu

 

 Cetăţeanul arab Abdul Ahmed R., de 58 de ani, intrat în atenţia oamenilor legii, fiind acuzat de sex cu minore, era foarte cunoscut în rîndul liceenelor din Piteşti. Se spune că bărbatul ar fi avut de-a face cu peste 40 de tinere, două dintre ele avînd vîrste cuprinse între 13 şi 15 ani. Majoritatea adolescentelor au profitat de generozitatea omului de afaceri, la rîn­dul lor făcînd recomandări şi altor colege.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4028

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 17 June 2015

Bine c-a fost doar o simulare!

Incendiu la Primăria Cîmpulung

 

 Alarmă în plin centru al Cîmpulungului, ieri, la primele ore ale dimineţii! Sediul Primăriei Cîmpulung a fost luat cu asalt  de pompieri şi echipaje medicale de urgenţă după ce a izbucnit un incendiu într-unul din birourile clădirii. Pompierii au salvat mai multe persoane rămase blocate în interiorul Primăriei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2805

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 17 June 2015

Din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect, la Cîmpulung,

Magazin cuprins de flăcări

 

 Pompierii cîmpu­lun­geni au fost soli­ci­taţi, luni seară, pen­tru a stinge un in­cen­diu care a izbuc­nit într-un magazin de produse agroali­mentare, situat în com­plexul comer­cial Rotunda, din Cîm­pu­lung. Intervenţia a durat în jur de 35 de minute, pompierii reuşind să împiedice extinderea focului la alte spaţii comer­cia­le, dar şi să se sal­veze cea mai mare parte dintre mărfu­rile aflate la vînzare în magazi­nul curprins de flă­cări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2997

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 16 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Făceau contrabandă cu ţigări

Poliţiştii de la Secţia Nr. 1 Piteşti au realizat mai multe controale pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări. Cu a­ceastă ocazie au fost prinşi Oana Sabina B., în vîrstă de 41 de ani, din Piteşti, care avea asupra ei 1.200 de ţigarete nefiscalizate, de provenienţă din Elveţia. Din cercetările făcute, a rezultat faptul că ţigările au fost cumpărate de la Adrian Valentin B., în vîrstă de 30 de ani, şi Iulian Georgel F., de 26 de ani, ambii din Piteşti. Adrian şi Iulian mai sînt cercetaţi de poliţiştii de la respectiva secţie şi în alte cauze de contrabandă cu ţigări nefiscalizate. Toţi trei s-au ales cu dosar penal, iar toată cantitate de ţigări a fost confiscată.

A. Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2786

Continuare
 
(5 voturi)
Tuesday, 16 June 2015

Şoferul băut a ajuns cu maşina-n şanţ

Accident grav la Budeasa

 

 Inconştienţa de care a dat dovadă un bărbat din comuna Budeasa a avut efecte grave! Nicolae Mocanu, în vîrstă de 30 de ani, a urcat la volanul maşinii sale, un Volkswagen, deşi consumase alcool. Din acest motiv a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns în şanţ. Atît şoferul, cît şi un pasager au ajuns la spital, fiind răniţi. Nicolae Mocanu are leziuni grave, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4041

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 16 June 2015

Bolnav de epilepsie,

A căzut în canal şi şi-a spart capul

 

 Un bărbat de 45 de ani, din Lereşti, a ajuns, la sfîrşitul săptămînii trecute, în stare gravă la spitalul Municipal din Cîmpulung, după ce a avut parte de un accident stupid în timp ce se îndrepta spre casă. Omul a căzut într-un canal şi s-a lovit puternic la cap, el fiind şi bolnav de epilepsie. Medicii cîmpulungeni l-au stabilizat, însă, dată fiind situaţia critică în care se afla, au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2645

Continuare
 
(7 voturi)
Tuesday, 16 June 2015

Transportator cercetat penal

„Fitofagu“, prins cu zeci de muncitori la negru

 

 Un control efectuat de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş a scos la iveală că patronul unei firme de transporturi din Piteşti are zeci de angajaţi „ la negru“. Daniel Constantin, cunoscut sub porecla Fitofagu, este pa­tronul societăţii amintite, firma figurînd pe numele Floricăi Constantin. Urmare a neregulilor descoperite, a fost sesizat Par­chetul, fiind vorba de mai mulţi de salariaţi fără forme legale, ceea ce atrage răspunderea penală.

Comentarii (26) | Vizualizari: 8994

Continuare
 
(5 voturi)
Tuesday, 16 June 2015

Om de afaceri din Argeş, pus sub control judiciar

Patronul arab, acuzat de sex cu minore

 

 Un cetăţean arab sta­bilit în România de pes­te 10 ani a intrat în a­tenţia ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Crimi­na­lităţii Organizate Piteşti şi a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Cri­mă Organizată şi Tero­rism Piteşti. Abdul Ahmed R., 58 de ani, originar din Dubai, este acuzat că ar fi între­ţi­nut relaţii sexuale cu mai multe minore. Îm­po­triva sa a fost luată măsura con­trolului ju­diciar pentru 60 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4319

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 15 June 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Concurs al pompierilor privaţi şi voluntari

Un concurs organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ Argeş, s-a desfăşurat în week-end pe stadionul Başcov. Competiţia a fost destinată pompierilor privaţi şi voluntari. Este vorba de etapa judeţeană în urmă căreia au fost desemnaţi cîştigătorii. La categoria serviciilor private, lideri au fost pompierii de la SC Falck Fire Service SRL, urmaţi de cei de la ICN Piteşti, locul al III-lea fiind ocupat de SC Automobile Dacia SA. În ce-i priveşte pe pompierii voluntari, competiţia a fost cîştigată de SVSU Domneşti, urmată de SVSU Mioveni. Echi­pajele au primit di­plome. S-au acordat şi diplome pentru fair-play, dar şi pentru concurentul cel mai tînăr, un pompier în vîrstă de 18 ani, şi cel cu cea mai multă experienţă, un pompier de 55 de ani. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2380

Continuare
 
<< Start < Înapoi 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8401 - 8430 din 9103


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info