Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers*** ️ Patru elevi în arest!     Fapt divers*** ️ Au snopit în bătaie un bărbat     Fapt divers*** ️ Acuzaţi de crimă, au ieşit din arest!     Social*** ️ APIA începe plata subvenţiilor pentru fermieri!     Social*** ️ Opriţi risipa alimentară!     Fapt divers*** ️ Accident pe A1 provocat de un cal!     Fapt divers*** ️ Trafic blocat de accident     Fapt divers*** ️ Braconierii prindeau peşte cu setca!     Social*** ️ Un carnaval ce nu are rival    
 Publicitate pdf
(4 voturi)
Saturday, 21 March 2015

În dosarul de corupţie al transportului public din Piteşti,

Pendiuc şi fiica lui, trimişi în judecată

 

 Aflat în arest preventiv din luna decembrie a anului trecut, primarul Tudor Pendiuc a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Ediul e acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Alături de el, inculpate în acelaşi dosar mai sînt alte 13 persoane, între care oamenii de afaceri Valentin Vişoiu, Constantin Scarlat şi Gheorghe Văsîi, dar şi Emanuela Pendiuc, fiica primarului, angajaţi ai Primăriei Piteşti şi ai SC Publitrans. Dosarul a fost constituit ca urmare a unor ilegalităţi comise în timpul încheierii contractului şi prelungirii acestuia, cu privire la transportul public local din Piteşti.  

Comentarii (5) | Vizualizari: 3644

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 21 March 2015

Ieri, în cadrul unor percheziţii organizate de DNA,

Primăria Mărăcineni, asaltată de mascaţi

 

 Angajaţii Primăriei Mărăcineni şi-au început ieri zi­ua de muncă într-un mod neobişnuit. Dis-de-di­mi­neaţă, mascaţi şi procurori ai DNA au împînzit ad­ministraţia locală, pentru a face percheziţii. Des­cinderile au durat mai bine de 8 ore, astfel că ac­tivitatea din cadrul primăriei a fost paralizată. Toţi cei care au avut de rezolvat vreo problemă au fă­cut drumul degeaba: au găsit porţile închise şi curtea plină de mascaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3687

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 20 March 2015

Bătrînă strangulată, criminalul de negăsit!

 

Poliţiştii au împînzit aseară comuna Miroşi pentru a-i da de urme unui criminal care a strangulat o bătrînă de 75 de ani, din localitate. Pentru că femeia nu-i mai răspundea la telefon, o nepoată din Mioveni s-a speriat şi a mers cu poliţia la locuinţa acesteia. Temerile s-au adeverit. Marilena B., îmbrăcată în pijamale, zăcea întinsă în pat, fără suflare. Cadavrul a fost transportat ieri la SML Argeş pentru necropsie. Rezultatul a arătat că femeia ce locuia singură într-o zonă mai retrasă a comunei fusese omorîtă. Anchetatorii încear­că să afle cine este autorul şi motivul pentru care a recurs la oribila crimă. Primele date arată că uşa de la intrarea în locuinţa bătrînei nu fusese forţată, ci s-a folosit o cheie potrivită. Vom reveni cu amănunte.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2536

 
(1 vot)
Friday, 20 March 2015

Poliţia Română a împlinit 193 de ani!

 

Cu prilejul aniversării a 193 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, reprezentanţii IPJ Argeş au pregătit o serie de activităţi. Astfel, azi, începînd cu ora 11.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş invită jurnaliştii a­creditaţi să renunţe la aparatele de fotografiat, la camerele de luat vederi, la microfoane, agende, pixuri şi reportofoane şi să partici­pe, alături de poliţişti, la un con­curs de tir, organizat în poligonul din Lăbuşeşti din municipiul Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2360

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 20 March 2015

Protest la înălţime, în comuna Negraşi

Băutura l-a ţinut o oră în vîrful unui stîlp

 

 În miez de noapte, un bărbat din Negraşi a pus pe jar autorităţile. După ce s-a îmbătat, omul, în vîrstă de 45 de ani, s-a urcat pe un stîlp de susţinere a reţelei de electricitate. Abia după o oră, oamenii legii au reuşit să-l convingă să coboare. Bărbatul va fi supus unui consult psihiatric. Dacă se va dovedi că are probleme psihice, acesta va fi internat.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2639

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 20 March 2015

Doi nemţi plecaţi spre Craiova şi-au petrecut noaptea în Argeş

GPS-ul i-a băgat în noroi!

 

 Au vrut să ajungă la Craiova şi, pentru că nu ştiau drumul, s-au lăsat ghidaţi de GPS. Călătoria li s-a oprit în­să pe DC 104, între Rociu şi Furduieşti. Pentru a putea scoate maşina blocată în noroi, turiştii străini au apelat la pompierii argeşeni.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2760

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 20 March 2015

Daniel Necula a dispărut în urmă cu cinci ani

Doi bătrîni îşi aşteaptă băiatul acasă

 

 Au trecut 5 ani de cînd doi părinţi din Argeş nu şi-au mai văzut fiul. Bătrîni şi bolnavi fiind, soţii Necula se gîn­desc cu groază că vor muri fără să afle ce s-a întîmplat cu băiatul lor. Daniel Necula avea 47 de ani cînd a fost văzut ultima dată de rude şi de apropiaţi. Poliţiştii l-au căutat şi ei pe piteştean, care parcă a intrat în pă­mînt. Părinţii lui Daniel nu exclud nici va­rianta că fiul lor a fost omorît.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2890

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 20 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Pedeapsă redusă pentru tîlhar

Ieri, Curtea de Apel Piteşti a judecat apelul declarat de procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Curtea de Argeş în cazul inculpaţilor Mugurel Munteanu şi Dan Ganea, în prezent deţinuţi la Penitenciarul Colibaşi. Cei doi au fost judecaţi sub acuzaţia de tîlhărie, fiind condamnaţi de Judecătoria Curtea de Argeş la cîte 3 ani şi 6 luni închisoare. Magistraţii au decis ieri să reducă pedeapsa lui Ganea la 3 ani şi au dispus suspendarea pedepsei. În plus, Ganea este obligat să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunităţii. S-a dispus punerea în libertate a lui Ganea.    

  M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2328

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 20 March 2015

Sînt oare efectele eclipsei?

Trei spînzuraţi în două zile

 

 De cîteva luni şi-a dorit în fiecare zi să moară, însă abia ieri şi-a dus la sfîrşit planul morbid. Măcinată psihic de o depresie severă, Anda Elena Ilie, 46 de ani, din localitatea Stîlpeni, s-a spînzurat, ieri-dimineaţă, în apartamentul în ca­re locuia cu soţul ei. Femeia nu a lăsat în urmă nici un bilet de adio, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului, pentru ancheta de rigoare, au stabilit că nu sînt suspiciuni cu privire la cauza morţii, indiciile privind actul sinucigaş fiind evidente. Tragedia petrecută ieri vine la o zi după ce doi tineri, în vîrstă de 33 de ani fiecare, şi-au pus capăt zilelelor, la Piteşti. Aşa după cum anunţam din numărul de ieri al Curierului zilei, Alin Dina şi Ion Grecu s-au sinucis, spînzurîndu-se în apartamentele în care locuiau.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4253

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 20 March 2015

După ce a fost plimbat de la un Parchet la altul,

DNA a preluat dosarul „Moşia Brătienilor“

 

 DNA a preluat de la DIICOT dosarul „Moşia Brătienilor“, în care se efectuează cercetări în legătură cu retrocedări ilegale de terenuri la Ştefăneşti, în care este urmărit penal şi avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu. În acelaşi dosar, Valentin Vişoiu, patronul firmei Conarg, unul dintre beneficiarii retrocedării, este suspectat de fals şi uz de fals. Ancheta a fost demarată după ce, în 2014, Prefectura Argeş ceruse în instanţă revizuirea modalităţii prin care a fost admisă retrocedarea, după ce s-a descoperit că printre documentele din dosar care au stat la baza deciziei se număra şi un certificat care a atesat moartea uneia dintre moştenitoarele legale, deşi aceasta trăia la data la care fusese emis actul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2648

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 20 March 2015

Oare sînt denunţători?

Pendiuc, în arest, iar complicii, pe la firme

 

 Curtea de Apel Bucureşti a acordat dreptul la muncă afaceriştilor Gheorghe Văsîi, Valentin Vişoiu şi Constantin Scarlat, aflaţi în arest la domiciliu. Aceştia vor putea să meargă trei zile pe săptămînă să lucreze la firmele pe care le administrează. Spre deosebire de coinculpaţii din acelaşi dosar, Tudor Pendiuc s-a izbit de un nou refuz al magistraţilor. Judecătorii au respins contestaţia la prelungirea arestului preventiv, depusă de primarul suspendat al Piteştiului, menţinînd starea de arest. Oare toate acuzaţiile au rămas în sarcina lui Tudor Pendiuc, iar ceilalţi inculpaţi au făcut denunţuri ca să îşi uşureze situaţia? Sau magistraţii nu vor să treacă peste faptul că Pendiuc a încălcat interdicţiile vorbind cu Carmen Lis, deşi nu avea voie, în timp ce era în arest la domiciliu?           

Comentarii (2) | Vizualizari: 3463

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 20 March 2015

DNA a cerut arestarea demnitarului

Nicolescu, mită de 1,4 milioane euro

 # În urma unui denunţ, s-a aflat că parlamentarul a primit 5% din valoarea restituită

 

 Ancheta din dosarul depăgubirilor supraevaluate, acordate de Autoritatea Naţională Anticorupţie, capătă noi dimensiuni. Procurorii au suspiciuni că membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Des­pă­gubirilor, din cadrul ANRP, au acordat sume cu mult supraevaluate, nu în mod întîmplător, ci după ce au beneficiat de procente din cuantumul valorii res­ti­tuite. Aceste suspiciuni planează asupra depu­tatului argeşean Theodor Nicolescu, pe numele căruia a fost extinsă urmărirea penală: pe lîngă abuz în serviciu, şi pentru luare de mită. Procurorii DNA au cerut Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Theodor Nicolescu. În referatul procurorilor DNA, se spune că parlamentarul ar fi primit de la trei afacerişti, unul dintre aceştia fiind Valentin Vişoiu, aproximativ 1,4 milioane de euro.

Comentarii (8) | Vizualizari: 4011

Continuare
 
(6 voturi)
Thursday, 19 March 2015

Degeaba i-au dărîmat şi strămutat „casa“:

Barza refuză cuibul ministerial!

 

 Barza din Schitu Goleşti, al cărei cuib a fost dărîmat şi apoi stră­mutat prin ordin de ministru, a revenit acasă din ţările calde. Din păcate, pasărea nu şi-a mai găsit „casa“ la care a trudit atîţia ani şi din care au rămas doar cîteva beţe şi paie, aşezate pe o structură metalică, pe un alt stîlp de electricitate, la 600 de metri de fosta locaţie. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2876

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 March 2015

Familie intoxicată cu monoxid de carbon, la Stolnici

Femeia a murit sub privirile soţului imobilizat

 

 Tragedie, miercuri seară, în comuna Stolnici! Soţii Uţă au fost găsiţi inconştienţi în casă, de către un vecin care a sunat imediat la 112. Pentru Elena, 80 de ani, nu s-a mai putut face nimic: murise intoxicată cu monoxid de carbon. În schimb, Constantin, în vîrstă de 84 de ani, ce zăcea întins pe jos într-o altă cameră, avea încă puls. Bătrînul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2605

Continuare
 
(4 voturi)
Thursday, 19 March 2015

 Ieri, doi tineri nu au vrut să mai trăiască

 S-au spînzurat la aceeaşi vîrstă

Tragedie în Piteşti! De ce ne mor tinerii? 

 

 Doi bărbaţi, ambii în vîrs­tă de 33 de ani, au hotă­rît, ieri, să-şi pună capăt zilelor. La prima oră a di­mineţii, Alin Di­na, ce lo­cu­ia cu chirie într-un bloc din cartierul Găva­na, a fost găsit de sora lui spîn­­zurat cu un cearceaf de uşa de la dor­mitor. A­propiaţii sus­ţin că tînărul suferea din dragoste, a­cesta fi­ind motivul pen­tru care a recurs la ges­tul necu­getat. Cîteva ore mai tîrziu, o femeie şi-a gă­sit soţul, pe Ion Grecu, atîrnînd în ştreang în a­partamentul de pe stra­da Fraţii Goleşti, în care lo­cu­iau împreună cu copi­lul lor în vîrstă de 4 ani­şori. De această dată, ru­dele tînărului spun că stre­sul de la locul de mun­­că a des­trămat o fa­milie.

Comentarii (2) | Vizualizari: 7517

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deputatul Nicolescu, din nou la DNA

Ieri, deputatul argeşean Theo­dor Nicolescu a fost din nou che­mat la DNA. Este pentru a doua oră în ultimele trei zile cînd parla­men­tarul are de dat explicaţii an­chetatorilor. Acesta este ur­mărit pe­nal sub acuzaţia de abuz în ser­viciu, fiind suspectat că, pe vre­mea cînd era vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), în perioada octombrie 2005 - mai 2008, împreună cu membrii Comisiei de acordare a despă­gubirilor a a­probat trei dosare ale căror pre­ţuri au fost supra­eva­luate. Într-unul dintre ele, be­ne­ficiar este Valentin Vişoiu, patronul Co­narg, despre care se spune că ar fi făcut un denunţ împotriva depu­tatului argeşean. Procurorii au extins
urmărirea pe­nală pe nume­le său pentru luare de mită. La intrarea în sediul DNA, Nicolescu le-a spus jur­naliştilor că nu îşi construieşte o apărare în faţa pre­­sei, ci o va face în faţa instanţei.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2540

Continuare
 
<< Start < Înapoi 291 292 293 294 295 296 297 298 299 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8791 - 8820 din 8956


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info