Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 03 August 2019


A furat o bicicletă şi a fost prins


Marţi doi poliţişti din cadrul Sec­ţiei 4 Poliţie Piteşti, aflaţi în timpul liber, au observat un băr­bat care a sustras de pe scara unui bloc din cartierul piteş­tean Prundu, o tri­cicletă electrică pentru copii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 03 August 2019

Riscă să ajungă după gratii

Şi-a bătut concubina şi fiul!


Pe 1 august poli­ţiş­tii din cadrul Po­liţiei Oraşului Şte­făneşti au fost sesi­zaţi cu privire la fap­tul că un bărbat de 54 de ani, din Şte­fă­neşti, şi-ar fi agresat membrii familiei. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi agresat pe concubi­na sa, de 53 de ani, şi pe fiul acestora, de 19 ani, după care i-ar fi ameninţat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 526

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 03 August 2019

Piteştean reţinut de poliţiştii din Sebeş

Fura bani din maşini!


Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au reţinut miercuri pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 27 de ani, din Piteşti care este bănuit de săvârşirea a două furturi din autoturisme. Din câte se pare, în noaptea de 28-29 iulie, în timp ce se afla într-o parcare a autostrăzii A1, situată pe raza comunei Pianu, acesta l-ar fi abordat pe un cetăţean bulgar care se odihnea în maşina lui, spunându-i că are cauciucurile tăiate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 620

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 03 August 2019

Accident  spectaculos la Davideşti

Dric urcat pe transformator


Un şofer de 26 de ani aflat la volanul unei autoutilitare ce se de­pla­­­sa pe un drum din comu­na Da­videşti, a reuşit  să tam­poneze un dric.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 03 August 2019


11 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 156 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 01 August 2019

Suspiciune de mărturile falsă la Câmpulung

Fără carnet s-a urcat cu BMW-ul peste maşini!


Trei maşini avariate, toate de producţie externă, a fost bilanţul unui accident rutier petrecut marţi seară în Muscel. Cascadoria a fost făcută în Câmpu­lung de o persoană care locuieşte la blocul 17 din cartierul Vişoi. Imediat după comiterea faptei, autorul a fugit rapid în casă. La scurt timp Poliţiştii au întoc­mit Dosar Penal în acest caz.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 351

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 01 August 2019

Cazul Violată când îşi căuta vacile

Victima este mătuşa violatorului!


Violul de pe raza comunei Albeştii de Muscel, a şocat o comunitate întreagă, după ce s-a aflat cum s-a în­tâmplat de fapt nenorocirea, cine este victima, dar şi cum de a avut încredere să se ducă cu violatorul seara să-şi caute vacile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 01 August 2019

Percheziţii la Popeşti

Braconier reţinut!


Miercuri dimineaţă, poliţiştii Serviciului Ar­me, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat două percheziţţi domiciliare, la două persoane bănuite de braconaj cinegetic şi ne­respectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cu această ocazie a fost descoperită o armă de vânătoare deţinută ilegal, 131 de cartuşe şi un exemplar de căprior femelă ţinut în captivitate.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 420

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 01 August 2019

S-a răzbunat pentru amenda luată

Poliţist bătut cu sticla în cap!


Un bărbat de 34 de ani din Cos­testi a fost re­ţinut ieri pentru ultraj.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 01 August 2019

Crimă la Arefu

Băut, l-a înjunghiat în inimă!


Un bărbat de 26 de ani şi-a pierdut viaţa marţi seară în urma un scandal izbucnit în comuna Arefu. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către vecinul său. Din informaţiile anchetatorilor, cei doi bărbaţi care se aflau sub influenţa alcoolului s-au luat la ceartă. Scandalul a degenerat, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 01 August 2019


22 de permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 214 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 55.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 381

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 02 August 2019


Incendiul i-a distrus grajdul


Pompierii argeşeni au fost solicitaţi ieri să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna argeşeană Stâlpeni, sat Live­zeni. Ajunşi la faţa lo­cului aceştia au cons­tatat că un grajd în care propri­e­tarul îşi ţinea anima­lele fusese cuprins de flăcări.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 479

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 02 August 2019


Şi-a tâlhărit prietenul, dar este liber!


Un tânăr de 25 de ani, din Bascov, a fost reţinut ieri de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, după ce ar fi ame­ninţat şi jefuit un alt tânăr de 22 de ani, din Piteşti. Potrivit anchetatorilor, bărbatul i-ar fi furat victimei suma de 800 de lei, ameninţându-l cu un cuţit pentru a-şi asi­gura scăparea. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 819

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 02 August 2019


Omorât de viitură


Un bărbat de 64 de ani din co­mu­na Godeni a mu­rit înceat în râul Bu­ghea. Bărbatul a fost surprins de o vi­itură.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 686

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 02 August 2019


A căzut cu maşina în râpă!

Poliţiştii şi un echipaj de la la Ambulanţa Argeş azu fost solicitaţi să intervină ieri seară la un accident de circulaţie petrecut în comuna Drăganu. Din primele verificări ale oamenilor legii a reieşit că o maşină a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o râpă de 5 metri. Medicii ajunşi la faţa locului au preluat două femei şi un copil în vârstă de 14 ani care se aflau în autoturism şi i-au transportat la spital pentru a le acorda îngrijiri medicale. Şoferul s-a ales doar cu răni uşoare şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital. Vom reveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 29 July 2019

Accident la Valea Ursului

A intrat cu maşina într-un cap de pod!


Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Deta­şamentul de Pompieri Piteşti au intervenit sâm­bătă în localitatea Valea Ursului, la un ac­cident rutier în care un autoturism a părăsit par­tea carosabilă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 91 - 120 din 8667


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info