Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf
Conduce maşina fără să deţină permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 aprilie 2019

A fost prins de mai multe ori

Conduce maşina fără să deţină permis


Are o dorinţă arzătoare să fie şofer, chiar cu preţul libertăţii! Altfel, nu se explică insistenţa de care a dat dovadă un bărbat în vîrstă de 59 de ani, din comuna Poiana Lacului de a urca la volan, deşi nu deţine permis. Bărbatul a fost prins de mai multe ori, conducînd autoturismul personal, deşi nu a deţinut niciodată permis. Luni, a făcut-o lată! A plecat cu maşina fiind şi băut. Marian M. de 59 de ani a ajuns în arest, după ce a fost reţinut pe bază de ordonanţă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 794

Continuare
 
13 centre sociale fără autorizaţie de la pompieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 aprilie 2019

Au fost descoperite multe nereguli

13 centre sociale fără autorizaţie de la pompieri


O serie de controale au fost efectuate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş la mai multe centre sociale din judeţul Argeş. Pompierii au făcut verificări la azile de bătrîni şi la centre pentru copii instituţio­nalizaţi, atît private, cît şi din cadrul Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului şi Asistenţă Socială Argeş. Au fost descoperite o serie de nereguli. Cele mai grave au fost depistate la 13 unităţi care nu deţineau autorizaţii de securitate la incendii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 762

Continuare
 
Au furat şi scutece din magazine Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 aprilie 2019

Ţigănci trimise în judecată

Au furat şi scutece din magazine


Aflate la furat în mai multe magazine din Mioveni, şase femei de etnie rromă, au făcut prăpăd, luînd tot ce le-a picat în mînă. Printre bunurile sustrase se numără şi baxuri cu scutece pentru copii. Procurorii au întocmit rechizitoriul şi cele şase au fost trimise în judecată dosarul lor fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Piteşti.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 767

Continuare
 
Şoferi lăsaţi fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 aprilie 2019


Şoferi lăsaţi fără permis

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 218 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 752

Continuare
 
Poliţiştii au donat sînge Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019


Poliţiştii au donat sînge


Ieri, campania de colectă mobilă organizată de Centrul de Tranfuzie Sanguină Piteşti, a ajuns la Lunca Corbului. Poliţiştii au dat startul în acest gest umanitar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

Continuare
 
Pompier argeşean, salvator în Ilfov Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019

Omul potrivit, la locul potrivit!

Pompier argeşean, salvator în Ilfov


Aflat în drum spre Capitală, unde se ducea cu o ambulanţă SMURD la reparat, un pompier argeşean a fost martorul unui accident rutier, petrecut în judeţul Ilfov. Omul nu a stat cu mîinile în sîn, ci împreună cu colegul său, şoferul echipajului au scos victimele blocate din maşină şi le-au acordat primul-ajutor pînă la sosirea echipajelor de salvare din judeţul amintit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 685

Continuare
 
Delegaţie militară americană, la Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019


Delegaţie militară americană, la Piteşti!


Ieri, o delegaţie militară americană împreună cu o echipă de specialişti din cadrul Batalionului 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre au avut o vizită de lucru la Piteşti. Întîlnirea a avut loc la Prefectura Judeţului Argeş însă au participat şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş. S-a discutat despre o colaborare pe zonele de risc din Argeş şi acordarea sprijinului în vederea tranzitării judeţului de convoaiele militare, în vara acestui an cînd va fi organizat un exerciţiu militar de amploare la Braşov.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 625

Continuare
 
A delapidat firma la care lucra Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019


A delapidat firma la care lucra


Condamnat la un an şi 2 luni închisoare plus plata daunelor civile, cu asta s-a ales un piteştean fost angajat al unei edituri. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru dela­pidare după ce a fost găsit cu o lipsă mare din gestiune. Va trebui să înapoieze pînă la ultimul leu reprezentanţilor societăţii de la care a luat banii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1537

Continuare
 
Sub control judiciar după ce a vrut să ucidă un om Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019

Cazul: A scos cuţitul şi l-a înjunghiat

Sub control judiciar după ce a vrut să ucidă un om


Decizie suprinzătoare a judecătorilor ieri, cînd au dispus eliberarea unui bărbat acuzat de tentativă de omor. Inculpatul a fost plasat sub control judiciar, deşi a înjunghiat de două ori, în abdomen un alt bărbat. Victima a ajuns la spital, iar medicii au constatat că i-a fost pusă viaţa în pericol. Cu toate acestea, judecătorii au dispus eliberarea celui acuzat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 887

Continuare
 
Mumia de la Miceşti, un mister nedezlegat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 aprilie 2019


Mumia de la Miceşti, un mister nedezlegat


Cadavrul mumifiat al unui om a fost descoperit duminică, în capela de la vila lui Ceauşescu din Miceşti. Scheletul fusese rezemat de un perete al clădirii aflate în stare de degradare. Nu avea cap, în locul acestuia fiind aşezată o pasăre, din care, de asemenea rămăsese doar scheletul. Misterul mumiei nu a fost dezlegat dat fiind faptul că doar se presupune că ar fi vorba de un membru al familiei Micescu, propretarii de drept ai vilei de la Miceşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1110

Continuare
 
Zece incendii de vegetaţie într-o zi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 aprilie 2019


Zece incendii de vegetaţie într-o zi

Într-o singură zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la peste 10 incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş izbucnite în localităţile Ştefăneşti, Mălureni, Călineşti, Priboieni, Cetăţeni, Oarja, Pietroşani, Costeşti şi Godeni. Toate evenimentele menţionate au fost generate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În urma acestor incendii, au fost afectate aproximativ 54 de ha de vegetaţie uscată, dar şi 90 de puieţi de pruni, 4 sălcii, 20 de salcîmi, 50 ml gard şi peste 300 stîlpi din lemn pentru gard.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 590

Continuare
 
Cadavrul şoferului de TIR era în canal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 aprilie 2019

Bărbatul a dispărut în Belgia la începutul lunii martie

Cadavrul şoferului de TIR  era în canal


Autorităţile belgiene au anunţat sîmbătă, că a fost găsit cadavrul şo­ferului de tir piteştean dispărut în data de 2 martie, la Antwerp (n.r. Anvers). Trupul ne­însu­fleţit al lui Cosmin Flo­rea, fost jandarm, a fost descoperit într-un canal, în port. Astăzi va fi fă­cută autopsia. Se iau în calcul mai multe ipoteze privind moartea băr­batului în vîrstă de 36 de ani. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1245

Continuare
 
Angajat de la Dacia, găsit mort! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 aprilie 2019


Angajat de la Dacia, găsit mort!


La mai bine de patru luni de la dispariţie, a fost des­coperit cadavrul unui bărbat din comuna Coşeşti. Tru­pul neînsufleţit a fost găsit sîmbătă, pe malul rîului Doamnei în comuna Pietroşani. Fiind în stare de des­compunere, cadavrul nu a putut fi identificat. Prima pistă însă, duce către angajatul de la Dacia, dispărut fără urmă în luna noiembrie. Rudele acestuia au fost chemate la faţa locului şi au confirmat că dantura celui decedat seamănă izbitor de mult cu cea a lui Ion Zăvoianu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2247

Continuare
 
Cadavru mumificat, la vila lui Ceauşescu, la Miceşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 aprilie 2019


Cadavru mumificat, la vila lui Ceauşescu, la Miceşti


Descoperire şocantă, ieri, în capela de la vila de protocol al lui Ceauşescu, din Mi­ceşti! Un cadavru mumificat, fără cap, a fost găsit rezemat, de perete, în picioare. Descoperirea a fost făcută de un copil care a făcut o foto­gra­fie pe care i-a arătat-o tatălui. Acesta din ur­mă, cînd şi-a dat seama că este vorba de un ca­davru a sunat la 112 şi a alertat autorităţile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1835

Continuare
 
Poliţişti loviţi de un scandalagiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 aprilie 2019

La Mioveni,

Poliţişti loviţi de un scandalagiu


Reţinut pentru ultraj după ce a înjurat şi a lovit un poliţist, iar altuia i-a rupt epoleţii de la uniformă. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sîmbătă, la Mioveni. Vlăduţ George Ţ, de 25 de ani, din comuna Dîrmăneşti, s-a comportat ca ieşit din minţi supărat fiind că oamenii legii i-au a­mendat iubita, în urmă cu ceva timp. În ciuda comportamentului huliganic, individul a fost eliberat sub control ju­diciar, de către procu­rorul de caz.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1099

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 91 - 120 din 8104


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info