Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019

Trei autoturisme şi un tir implicate

Accident mortal la Valea Ursului!


Un accident rutier grav s-a petrecut ieri seară pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, în urmă căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1161

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 27 September 2019

Poliţiştii argeşeni au lansat proiectul Edward

Campanie pentru prevenirea accidentelor


Proiectul „#EDWARD – The European Day Without A Road Death” îşi propune ca ziua de 26 septembrie să devină Ziua europeană fără niciun accident rutier mortal. Acest proiect este destinat conştientizării tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier, cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă normele rutiere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 515

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019


A intrat în capul de pod!


Un accident rutier produs pe DN 73 a trimis un bărbat de 51 de ani din Curtea de Argeş, direct pe patul u­nui spital. Acesta a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns în şanţ. Poliţiştii de la rutieră au demarat cerce­tările în acest caz. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019

Percheziţii DIICOT în Argeş

Căutaţi după jafuri în Franţa şi Belgia!


Miercuri, procurorii DIICOT – Structura Centrală impreuna cu poliţişti de investigaţii criminale ai Inspectoratului General al Poliţiei Ro­mâ­ne şi cei ai unităţilor teritoriale de poliţie au desfăşurat o acţiune în Bu­cu­reşti, dar şi în judeţele Argeş, Brăila, Buzău, Cluj, Dolj, Gorj, Ilfov, Ma­ra­mureş, Timiş şi Vrancea, în scopul destructurării unui grup infracţional organizat de criminalitate itinerantă care a comis, în perioada septem­brie 2017 – iulie 2019, mai multe furturi din societăţi comerciale cu profil bricolaj, pe teritoriile Franţei şi Belgiei.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1036

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019


23 de permise suspendate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 337 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere şi au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 26 September 2019


Hoţii dădeau atacul pe A1


Au ajuns în arest, fiind bănuiţi că ar fi comis furturi pe A1, la camioanele aflate în parcare. Profitând de faptul că şoferii dormeau, doi bărbaţi, unul din comuna Călineşti, celălalt din comuna Crângurile, au furat doi acumulatori şi au golit un rezervor de motorină. Ambii au fost reţinuţi, ajungând în arest. Ulterior, împotriva lor a fost luată măsura controlului judiciar.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 608

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


A ajuns în arest îmbrăcat în hainele furate


Doi adolescenţi au spart un ma­gazin de îmbrăcăminte si­tuat pe strada Griviţei, din Piteşti. Au furat de acolo obiecte de ves­timentaţie şi încălţăminte în va­loare de 1.000 de lei. Când a fost prins, unul dintre autori purta hai­nele furate. A ajuns în arest îm­brăcat în aceste haine, fiind reţi­nut pe bază de ordonanţă!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


Pacient fugit de la Spitalul Vedea


De mai bine de două săp­tămâni, un bărbat în vârstă de 35 de ani, este căutat de poliţişti. Omul era internat la Spitalul Sfânta Maria din Vedea şi în seara de 2 septembrie a sărit gardul, fugind în papuci şi în pijama­le. Ultima dată a fost văzut mergând pe jos, pe marginea şoselei, la Moşoaia, către Piteşti, exact aşa cum a plecat de la spital.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 727

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


Incendiu la o fabrică de mobilă din Piteşti


Incendiu devastator ieri, la o fabrică de mo­bilă din Piteşti. A ars în întregime construcţia şi aproape tot ce era în interior. Cauza incen­diului nu a fost deocamdată, stabilită cu certi­tu­dine, existând două variante, fie de natură electrică, fie lucrul cu focul deschis în hala pli­nă de substanţe inflamabile.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1317

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


În loc de telefon, a primit cu un colet gol!


Un argeşean în vârstă de 24 de ani, este cercetat pentru înşelăciune după ce a livrat unei femei din judeţul Bistrişa Năsăud un colet gol. Victima a plăti 650 de lei, pentru...nimic. Ea comandase pe internet un telefon mobil.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 758

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019

În cartierul Găvana,

Copil de 5 ani, lovit de maşină


Marţi seara, un copil de 5 ani, lovit de maşi­nă a ajuns la spital având  traumatisme şi contuzii. Băieţelul a fost victima unui accident în timp ce traversa regulamentar.O şoferiţă nu a oprit la timp şi l-a lovit în plin. Femeia s-a a­les cu dosar penal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 674

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


Percheziţii la o firmă care are săli de jocuri


Zeci de percheziţii în Capitală şi 36 de judeţe din ţa­ră au avut loc ieri, la punctele de lucru ale unei so­cietăţi de pariuri şi jocuri de noroc ca­re a folosit, timp de trei ani, programe de calculator fără licenţă în jude­ţul argeş descinderile au avut loc în comunele Mihă­eşti, Bălileşti şi Că­lineşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1453

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 26 September 2019


Acoperişul unei case, distrus de foc

Incendiu izbucnit marţi, la o casă din Albeştii de Argeş. Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la acoperişul unei case de locuit. În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că focul a pornit de la o bucătărie. Au ars articole textile depozitate în podul casei, cinci baxuri de polistiren aflate lângă casă şi acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 509

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 25 September 2019


Un şofer băut a făcut accident


Un accident rutier a avut loc luni seara, în jurul orei 20:30, pe DJ 659, în comuna Ro­ciu, sat Gliganu de Sus. Cu toate că şoferul era singur în maşină şi nu a fost nimeni rănit, oa­me­nii legii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto. Acesta era băut!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 514

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 25 September 2019

Şi-au primit pedeapsa !

Au lovit un om nevinovat, ca să se răzbune


Un caz de o agresivitate ieşită din comun a avut loc anul trecut, în lu­na aprilie, în Mioveni. Doi indivizi au lovit un client aflat pe terasa u­nui bar ca să se răzbune că ei nu aveau acces în local. Bărbatul în vârs­tă de 61 de ani, a fost doborât la pământ după ce a fost lovit cu pumnul. Agresorii au continuat să-l lovească şi când era căzut. Instanţa i-a con­dam­nat pe cei doi, aceştia fiind încarceraţi!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1000

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 25 September 2019


Şoferiţa a ieşit singură din maşina răsturnată


Cascador fără voie, a devenit ieri, o şoferiţă în vârstă de 70 de ani, din Piteşti. Femeia conducea un Logan  MCV când a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Maşina a aterizat cu roţile în sus, pe un câmp din apropi­ere. Înainte de sosirea echipajelor de salvare, conducă­toa­rea auto a reuşit să iasă singură din maşină.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 840

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 8968


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info