Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 21 September 2019

Tineri comunişti,  

Au jignit deţinuţii politici de la închisoarea Piteşti


Un mesaj revoltător alături de câteva fotografii au fost publicate pe contul de Facebook Partidul Comunist din România. Tinerii care se declară comunişţi au arbor­at un steag în faţa fostei închisorii de la Piteşti, cunos­cu­tă ca fiind locul unde s-a desfăşurat „Experimentul Pi­teşti“ în cadrul căruia deţinuţii politici au fost torturaţi şi umiliţi. Au scris şi un mesaj jgnitor la adresa cleor care au suferit îngrozitor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 682

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 21 September 2019

Ofiţerii Antidrog au găsit,

Cannabis printre roşii, în solar


Mai mulţi ofiţeri Antidrog au descins joi, la o gospodărie din comuna Nucşoara, acolo unde existau indicii că ar exista o plantaţie de ca­nnabis. Oamenii legii au descoperit că un „agricultor“ planta în solar ca­nnabis şi roşii. Bărbatul îngrijea plantele cu atenţie şi chiar făcea bani din această „pasiune“. S-a ales cu dosar penal pentru trafic de droguri de risc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 748

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 21 September 2019


Şoferi lăsaţi fără permis

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 169 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 67.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 20 September 2019


S-a răsturnat cu camioneta în mijlocul şoselei


Clipe de groază pentru un bărbat şi o femeie ieri dimineaţă! Cei doi se aflau într-o camionetă care s-a răsturnat pe mijlocul şoselei, aterizând cu roţile în sus. Din fericire cei doi nu au fost răniţi, însă au făcut atac de panică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 821

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 20 September 2019


Poate începe judecarea deputatului Drăghici


Un judecător de Cameră Preliminară de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a constatat legalitatea sesizării ICCJ în ceea ce priveşte rechizitoriul întocmit de DNA împotriva deputatului Mircea Drăghici. De asemenea, s-a constatat şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Astfel va începe procesul fostului trezorier al PSD. Acesta va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi utilizare a subvenţilor de partid în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 674

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 20 September 2019

Jandarmii i-au încătuşat

Braconierii prindeau peşte la japcă!


Acţiune nocturnă a jandarmilor argeşeni, în comuna Izvoru. Oamenii legii au prins doi braconieri care prindeau peşte cu plasa. Cei doi au încercat să fugă, fiind fugăriţi de jandarmi. Au fost prinşi şi încătuşaţi! Aveau portbagajul maşinii plin de peşte.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1008

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 20 September 2019


Femeie lovită de TIR


Grav accident rutier petrecut ieri dimineaţă, pe DN 65, la ieşirea din Piteşti către Slatina. O femeie a fost rănită grav şi a ajuns la spital după ce a fost lovită de un TIR. O primă ipoteză ar fi aceea că victima traversa ne­re­gulamentar. Nu este exclusă însă, nici varianta unei tentative de sinucidere.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 811

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 20 September 2019


Au furat un rucsac cu bani!


Au dat un tun de 22.000 de lei, în parcarea unui centru comercial de la ieşirea din Piteşti. Hoţii au fost prinşi, fiind reţinuţi de oamenii legii. Unul dintre autori a mai fost în arest de două ori în ultimele luni. Este din comuna Merişani şi le-a dat mult de furcă oamenilor legii, fiind cercetat pentru furt, conducere fără permis şi sex cu minore.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1747

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019

 

S-a electrocutat la cuptor


Echipajele de salvare au fost chemate ieri după-amia­ză, pe strada De­po­zitelor din Piteşti, acolo unde era o femeie electrocutată. Victima în vârstă de 50 de ani, a fost găsită conştientă, şi fără marcă de intrare a curen­tului electric. Ea a povestit însă că a fost serios „zgudu­ită“ după ce a pus mâna pe un cuptor electric.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1021

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019

Accident la Valea Ursului

O persoană rănită de un şofer grăbit


Un accident rutier a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în apropierea căii fe­rate din localitatea Valea Ursului. Un şofer gră­bit nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lo­vit un autotu­rism care circula în faţa lui. A fost rănită o persoană.                                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 687

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019


Terapii gratuite pentru copiii cu autism


Vara aceasta a fost lansat proiectul “Schim­băm vieţile copiilor cu autism din zona Câm­­pulung Muscel” iniţiat şi implementat de Centrul Start pentru Autism în cadrul progra­mu­­lui START ONG. Acesta este un program lan­sat de un hipermarket din România şi imple­mentat de Asociaţia Act for Tomorrow.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019

Supărat că nu poate obţine adeverinţa de rol

Şi-a dus mama bolnavă, la Primărie!


Un bărbat din Ştefăneşti satul Goleşti, este teribil de supărat pe autorităţi pe motiv că nu poate obţine nişte documente pentru ca­sa în care locuieşte mama sa, o bătrână în vârstă de 76 de ani. Femeia este dependentă de oxigen şi, spune el, trebuie conectata permanent la un tub care să o aju­te să respire. Pentru că nu găseşte rezolvarea la problemă, bărbatul a ales o metodă şocantă să atragă atenţia! A­cesta şi-a luat mama bolnavă şi a dus-o la Primăria Şte­făneşti, la un biroul notarial şi la redacţia Curierului zilei, conectată la tubul pe care bărbatul în căra cu ajutorul unui căruţ.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1232

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 19 September 2019


Procuror argeşean, cercetat de Inspecţia Judiciară


Un procuror arge­şean este cerce­tat de Ins­pecţia Judi­ciară pentru postări­le pe o reţea de soci­a­lizare făcute în le­gă­tură cu cazul Ca­ra­cal. După ce ma­gis­tratul a vor­bit des­pre lipsa tehni­cii şi a dotărilor poliţiş­tilor, a fost anunţat că re­prezentanţii de la Ca­pitală au decis să o cer­ceteze disci­plinar. An­to­nia Dia­co­nu, procu­ror în ca­drul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pi­teşti, spunea a­tunci că toată lumea trebuie să ştie că nu e ca în filme  şi că po­litiştilor le este greu să facă locali­ză­rile în timp scurt.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1650

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019


15 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 324 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 576

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 18 September 2019


Femeie accidentată când traversa pe trecere


Accident petrecut ieri dimineaţă, la trecerea de pie­toni de lângă fostul complex BIG, din Piteşti. O fe­meie în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital, după ce a fost acroşată de o maşină. Victima se angajase în traversare regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită de maşină.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 513

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


În comă după ce a căzut din pom


Accident teribil pentru un bărbat în vârstă de 59 ani, din comuna Arefu. Acesta a fost pre­luat ieri după-amiază, de un elicopter SMURD, în stare de inconştienţă. Bărbatul a fost trans­por­tat la un spital din Bucureşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 867

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 8968


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info