Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
(1 vot)
Friday, 04 October 2019


Şoferul a ajuns în arest

A condus fără permis, maşina cu numere false


Un control de rutină efectuat în trafic, a dus la reţinerea unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Merişa­ni! Acesta conducea un autoturism deşi avea permisul suspendat. Mai mult, maşina la volanul creia se afla, avea numere false. Nu este pentru prima dată când s-a ales cu doar penal pentru infracţiuni la regimul rutier.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 726

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 04 October 2019


Risca să moară în timp ce îşi salva caprele


Un echipaj cu o autos­pecială de intervenţie cu apă şi spumă, bar­ca pneumatică de la Detaşamentul de Pom­pieri Câmpulung şi un echipaj al Ambulanţei au intervenit în muni­cipiul Câmpulung, pe strada Alexandru cel Bun, pentru salvarea unei bărbat în vârstă de 64 ani, blocat în râu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 988

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 04 October 2019


Casă distrusă de foc, la Brăduleţ!


Flăcările au cuprins o casă din comuna Brăduleţ, în noaptea de miercuri spre joi. Imobilul a ars în întregime în ciuda intervenţiei pompierilor. Două femei, au ajuns la spital după ce au făcut atac de panică, văzând cum casa este distrusă de foc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 759

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 04 October 2019

Şi-a bătut crunt iubita

I-a rupt ficatul cu pumnul!


O tânără în vârstă de 26 de ani, din Pi­teşti a fost bătută crunt! Iubitul gelos a lovit-o cu pumnii atât de rău, încât fata a ajuns în stare gravă la spital, având ruptură de ficat. În mod surprinzător, tânăra nu a depus plângere, nici nu a anunţat eveni­men­­tul la Poliţie. Oamenii legii s-au autose­sizat după ce au fost anunţaţi de angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş cu privire la agresiune.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2184

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 04 October 2019


Fost funcţionar, sub control judiciar

În numărul de ieri, anunţam că Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş,  au prins marţi în flagrant o femeie, care a primit, suma de 950 lei, de la o persoană căruia îi promisese ajutor ca să înmatriculeze un autoturism.  Femeia este administrator al unei firme de întocmire a dosarelor auto şi a spus ca va da banii unui bărbat, cunoştinţă a sa, care ar fi trebuit să îl ajute pe acesta să intervină pe lângă funcţionarii structurii de specialitate pentru înmatricularea unei maşini la mâna a doua. Ofiţerii DGA l-au reţinut pe bărbat un fost funcţionar public, acum pensionar, cel la care ar fi trebuit să ajungă banii. Acestsa a stat o noapte în arest, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Parchetul a dispus împotriva acestuia măsura controlului judicar măsură care a fost luată şi împotriva femeii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1030

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019


Campanie pentru siguranţa copiilor


Poliţia Română şi LIDL continuă să contribuie la educaţia rutieră a copiilor, prin campania naţională ”Verde la educaţie pentru circulaţie”. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani şi constă în lecţii interactive de educaţie rutieră, organizate simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga ţară.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 03 October 2019


Poliţia Locală din Câmpung, inexistentă?

 

De zeci de ori, consilierii locali din Câmpulung au ridicat problema poliţiştilor locali din municipiu, asta nu pentru că ar face aceste „organe” ceva, ci pentru ca nu sunt vizibili prin urbe. Nici localnicii nu au o părere prea bună despre cei care îmbracă hainele statului. Deseori oamenii spun că poliţiştii locali încasează salariile la finele lunii de pomană.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 696

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 03 October 2019

Direcţia Generală Anticorupţie a lansat programul „Tu poţi face lumină“

Poliţiştii corupţi pot fi reclamaţi


Direcţia Generală Anticorupţie, instituţia abilitată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului M.A.I., a constituit un element important în procesul de creare a unui climat de integritate instituţională. Activitatea D.G.A. în acest domeniu este reglementată de Strategia Naţională Anticorupţie 2016-2020 şi de O.M.A.I. 62 din 13.06.2018 privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor de prevenire a corupţiei şi educaţie pentru promovarea integrităţii în cadrul M.A.I.

Comentarii (2) | Vizualizari: 719

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019


A minţit că i s-a furat maşina

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 iunie 2017, un bărbat de 36 de ani, din judeţul Prahova, cu scopul de a ascunde o infracţiune de furt din locuinţă de pe raza judeţului Prahova, ar fi sesizat poliţiştii argeşeni cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 782

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019

Trimis după gratii pentru agresiune sexuală

A pipăit o copilă de 9 ani!


A pipăit o copilă de nouă ani şi acum îşi va petrece urmă­toarele 30 de zile în arest. Totul s-a pe­trecut în centrul mu­ni­cipiului Câmpulung în timp ce fetiţa se ducea la şcoală. Băr­batul, cunoscut cu probleme de compor­tament, a pipăit o fe­tiţă de 9 ani din Câm­pulung, chiar în mij­locul oraşului, în timp ce copila mergea la şcoală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 872

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019

Lua bani pentru înmatricularea maşinii

Bărbat reţinut de DGA


Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş, împreună cu lucrători din cadrul DOS - BOS Piteşti, sub coordonarea prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au prins marţi în flagrant o femeie, care a primit de la un martor denunţător, suma de 950 lei, pentru pretinsul ajutor oferit de un cunoscut al acesteia, în vederea înmatriculării unui autoturism.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1454

Continuare
 
(7 voturi)
Thursday, 03 October 2019


Poliţistul Dan Săndulescu, arestat!


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Crimina­lităţii Economice Argeş au reţinut doi barbaţi, de 61 de ani, din Budeasa, respectiv de 51de ani, din Piteşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 4181

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019

A trecut cu maşina peste piciorul unui om

Preot arestat pentru o lună!


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus marţi seară în apli­ca­re o ordonanţă de reţinere emisă de Parche­tul de pe lângă Tribunalul Argeş, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Piteşti,  bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2153

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019


Incendii în 6 localităţi

Marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente. Echipaje cu autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu, Detaşamentul de Pompieri Piteşti, Detaşamentul de Pompieri Mioveni şi Secţia de Pompieri Costeşti  au intervenit pentru stingerea a aproximativ 37.000 mp de vegetaţie uscată şi 200 mp mărăciniş în localităţile Mioveni, Bârla, Piteşti, Oarja, Teiu şi Bradu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 637

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


 Accidente peste accidente în Piteşti


În decurs de doar câteva ore, trei accidente rutiere s-au produs ieri în Piteştiului. Din fericire acestea nu s-au soldat cu victime, însă cei implicaţi ar trebui să tragă învăţămintele de rigoare şi să fie mult mai atenţi atunci când circulă pe drumurile publice. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 904

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 02 October 2019


A plonjat cu maşina în râul Târgului!


Luni noapte, pe DJ 734, în localitatea argeeană Lereşti, a avut loc un accident rutier.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 890

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 9165


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info