Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Monday, 14 October 2019


Strivit de copac, l-a salvat telefonul!


Aflat singur la pădure, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a trăit clipe de coşmar după ce, un copac s-a pră­buşit peste el. Omul plecase de acasă numai cu câi­nele. De teamă că va muri sub greutatea imensă, a stri­gat după ajutor cât de tare a putut. Văzând că nu-l aude nimeni, cu greu a scos telefonul din buzunar şi a sunat la 112 povestind în dispecerat ce a păţit. Prezenţa de spirit l-a salvat!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1055

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 14 October 2019

Bărbat reţinut!

Şi-a luat de nevastă o copilă de 11 ani!


Poveste incredibilă, în comuna Sălătrucu! Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localita­tea amintită, şi-a luat de nevastă o copilă în vârstă de 11 ani. Când au aflat cum s-a întâm­plat totul, poliţiştilor nu le-a venit să creadă. Individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş l-a eliberat, luând împotriva lui măsura controlului judiciar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1204

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 14 October 2019

/

29 de şoferi au rămas pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 545 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 150.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 29 de permise de conducere şi au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 445

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 12 October 2019

După o ceartă cu soţia,

Tânărul a vrut să se sinucidă


În timp record, po­liţiş­tii au găsit un tânăr sinucigaş şi l-au salvat de la moar­te. Soţia acestuia sunase la 112 cerând ajutor. Când a fost găsit, tânărul era cu maşina în zona Bara­jului Budeasa, la Su­deaua, intenţionând să sară în apă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 October 2019

A ajuns în arest!

A luat cu maşina o copilă şi a pipăit-o!


Ieri dimineaţă, Poliţiş­tii Secţiei Rurale Al­beştii de Argeş au re­ţi­nut un agresor sexual. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, a luat o fetiţă de 13 ani în maşină ca să o ducă acasă. Erau vecini şi mi­nora nu s-a temut, cunoscându-l. Pe drum a oprit şi a pi­pă­it-o. Copila a scăpat din mâinile individului du­pă ce l-a minţit. Tot el a dus-o aca­să şi la scurt timp a fost săltat de po­liţişti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1342

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 October 2019

Un om al străzii,

A furat maşina unui taximetrist


Ieri dimineaţă, un om al străzii a devenit „taximetrist“ după ce a furat un taxi al cărui şofer lăsase maşina cu cheile în contact. O­li­­ver Constatin B. de 30 de ani, din comuna Mărăcineni, a fost ur­mă­rit de taximetrişti şi de poliţişti. A fost reţinut! Este acuzat de furt spre folosinţă şi conducere fără per­mis. După ce a fost prins, făpta­şul era amuzat nicidecum spe­ri­at, că va ajunge în arest.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 960

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 October 2019

Hoţii au furat seiful cu bani

Jaf de 70.000 lei, la Primăria Băbana


Autori necunoscuţi au furat casa de bani din sediul Primăriei Băbana. Făptaşii au intrat pe geamul de la parterul clădirii, pe care l-au forţat cu o rangă. Primarul comunei, Bebe Ivan crede că hoţul a acţionat la pont. A plecat cu peste 70.000 de lei, banii pentru indemnizaţiile de handicap ce ar fi trebuit să fie date benefi­ci­arilor din comună.    

Comentarii (5) | Vizualizari: 1351

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 October 2019


Semafor dărâmat în accident

Ieri dimineaţă, în Mioveni, s-a produs un accident rutier, în intersecţia B-dul Dacia – str. Colonel D. Giurescu (spălătorie Fica), fiind avariat semaforul. Lucrătorii de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au intervenit imediat pentru remediarea situaţiei însă reparaţia a durat câteva ore, astfel că la orele de vârf circulaţia în zona afectată a fost supravegheată de către un poliţist local. Printr-un mesaj postat pe pagina de socializare a instituţiei, de asemenea, locuitorii oraşului erau rugaţi de dimineaţă să circule prudent respectând semnele de circulaţie şi semnalele agenţilor de dirijare. La nivelul Societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate funcţionează un serviciu de permanenţă, iar locuitorii având la dipoziţie un DISPECERAT NON-STOP la numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.
S.M.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 709

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Au pierdut la păcănele şi s-au încăierat!


Un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost reţinut de oamenii legii după ce şi-a bătut măr un amic. Cei doi au petrecut ore bune într-o sală de jocuri. După ce au ieşit de la păcănele, în faţa sălii s-au luat la bătaie. Victima a fost lovită crunt cu picioarele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 759

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


 9 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca ­urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 265 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 60.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 503

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Un bărbat a dispărut de acasă!


După isprava argeşeanului care şi-a înscenat dispariţia de la domiciliu, dar şi că ar fi se­ches­trat şi torturat, care mai apoi a fost găsit de poliţiştii argeşeni ascuns în casa concu­bi­nei sub o masă, un alt bărbat a dispărut, de a­ceastă dată probabil este reală dispariţia, însă după acel incident, locuitorii comunei de domi­ciliu a bărbatului se amuza pe această temă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 11 October 2019


Un şofer s-a certat cu poliţiştii!


Furios tare că a fost oprit în trafic în timp ce se gră­bea, un şofer s-a certat cu poliţiştii! Bărbatul în vârstă de 52 de ani, se afla la volanul unui BMW, când a avut loc incidentul. După ce şi-a vărsat nervii pe agenţi, aces­ta a plecat fără să-şi mai ridice documentele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Crimă la Curtea de Argeş!


Descoperire şocan­tă ieri dimineaţă, într-o casă din muni­cipiul Curtea de Argeş. Un bărbat în vârstă de 75 de ani, zăcea mort având multiple leziuni pe corp. Dumitru Mihăilă a fost omorât, este prima concluzie a anchetatorilor. Principala suspectă este o femeie în vârstă de 56 de ani, care îl îngrijea pe bătrânul imobili­zat la pat. Ironia sorţii face ca bărbatul ucis, să fie la rândul lui un fost criminal. Acesta şi-a omorât socara în urmă cu mulţi ani, fiind condam­nat pentru fapta sa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 987

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


 Victima a refuzat transportul la spital

 Un echipaj cu o autospecială de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung şi un echipaj de prim ajutor cu ambulanţa SMURD au intervenit în Municipiul Câmpulung, la un accident între două autoturisme. În urma evenimentului a rezultat o victimă neîncarcerată, un bărbat în vârstă de 64 ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital. Totodată, echipajul de descarcerare a asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul intervenţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019

Poliţiştii fac cercetări!

Un elev spune că este victima unui accident cu fugă


Poliţiştii din Curtea de Argeş au fost în alertă ieri, după ce le-a fost semnalat un accident cu fugă. Oamenii legii caută acul în carul cu fân, nereuşind să găsească maşina suspectă. Mai mult, nu sunt siguri că relatarea elevului care reclamă că a fost accidentat în timp ce traversa regulamentar, este corectă. Pe de altă parte băiatul are uşoare leziuni, ceea ce este un motiv serios de a fi luată în calcul sesizarea lui.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 588

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019


„Dispărutul“ era ascuns sub masa iubitei!

 

Răsturnare spectaculoasă într-un caz de dispariţie, din judeţul Argeş! Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Hârseşti a aflat din presă că familia l-a dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă. Ca să îşi liniştească rudele şi-a sunat sora! Una a intenţionat şi alta a făcut! În urma insistenţelor rudei sale de a explica unde se află şi ce face, acesta a minţit-o că este sechestrat într-un loc pe care nu-l cunoaşte. Ce a urmat? A fost angrenat un întreg sistem, fiind depistată zona de unde a fost dat apelul şi întreaga comună a fost împânzită de peste 150 de poliţişti şi jandarmi, în căutarea lui. Bărbatul era teafăr, ascuns la iubita lui! Citiţi în continuare incredibila poveste.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 701

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 8968


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info