Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(7 voturi)
Thursday, 03 October 2019


Poliţistul Dan Săndulescu, arestat!


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Crimina­lităţii Economice Argeş au reţinut doi barbaţi, de 61 de ani, din Budeasa, respectiv de 51de ani, din Piteşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 3722

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019

A trecut cu maşina peste piciorul unui om

Preot arestat pentru o lună!


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus marţi seară în apli­ca­re o ordonanţă de reţinere emisă de Parche­tul de pe lângă Tribunalul Argeş, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Piteşti,  bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1851

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 03 October 2019


Incendii în 6 localităţi

Marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente. Echipaje cu autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu, Detaşamentul de Pompieri Piteşti, Detaşamentul de Pompieri Mioveni şi Secţia de Pompieri Costeşti  au intervenit pentru stingerea a aproximativ 37.000 mp de vegetaţie uscată şi 200 mp mărăciniş în localităţile Mioveni, Bârla, Piteşti, Oarja, Teiu şi Bradu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 501

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


 Accidente peste accidente în Piteşti


În decurs de doar câteva ore, trei accidente rutiere s-au produs ieri în Piteştiului. Din fericire acestea nu s-au soldat cu victime, însă cei implicaţi ar trebui să tragă învăţămintele de rigoare şi să fie mult mai atenţi atunci când circulă pe drumurile publice. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 732

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 02 October 2019


A plonjat cu maşina în râul Târgului!


Luni noapte, pe DJ 734, în localitatea argeeană Lereşti, a avut loc un accident rutier.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 718

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


Bebeluşi luaţi cu elicopterul!


În decurs de doar câteva ore un elicopter SMURD a aterizat ieri de două ori la Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 727

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


L-a luat moartea din autobuz


Pasagerii dintr-un autobuz Publitrans care circula pe linia 2B au trăit momente de panică ieri. În staţia de la Complexul I, din Trivale, un bărbat de 84 de ani care se afla în autobuz a leşinat, călătorii sunând imediat la 112.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1109

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019

A vrut să-şi ia viaţa cu orice chip

S-a aruncat în râpă!


În ediţia de ieri a ziarului nostru v-am prezentat relatat despre o maşină care a intrat într-un parapet în apropiere de barajul Vidraru. Şoferii care treceau prin zonă au oprit să vadă ce s-a întâmplat şi să ajute eventualele victime care puteau fi captive în maşină. Martorii au avut surpriza să constate că în maşina care avea cheile în contact şi avariile pornite nu se afla nici o persoană.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 972

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


13 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 30.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 02 October 2019


Foc la vegetaţie uscată

Luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente. Astfel, echipaje cu autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu, Detaşamentul de Pompieri Piteşti, Detaşamentul de Pompieri Mioveni şi Secţia de Pompieri Costeşti au intervenit pentru stingerea a aproximativ 27.000 mp de vegetaţie uscată şi 200 mp mărăciniş în localităţile Mioveni, Popeşti, Coseşti, Moşoaia, Dărmăneşti şi Bradu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019


Circula cu 132 km/h prin Piteşti!

În cursul zilei de duminică, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 25 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din Piteşti, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 132 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contraveţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 42 de ani, din Scorniceşti, judeţul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65 B, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 110 km/h. Poliţiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 37 de ani, din oraşul Costeşti, care conducea un autoturism pe DN 65 B, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 108 km/h.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 542

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019


Audi, distrus de Opel


Neatenţia la volan se putea solda cu urmări grave. Politiştii Serviciului Rutier Argeş au intervenit  ieri pe DN 67 B - Moşoaia, pentru dirijarea traficului şi efectuarea cercetărilor la faţa locului în cazul unui accident rutier.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 692

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019

Maşină în parapet, şoferul în prăpastie

Sinucidere la Vidraru?


Şoferii care au trecut ieri după amiază pe lângă barajul Vidraru au fost şocaţi când au des­coperit o maşină intrată într-un parapet de beton al unui pod.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1302

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 01 October 2019


Bătrân tâlhărit pentru 900 lei


În seara zilei de duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Beleţi-Negreşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tâlhărie calificată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 695

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 01 October 2019

După ce au petrecut

Şi-a înjunghiat nepotul în inimă!!


Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Slo­bozia, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit în zona inimii şi a abdome­niului. Incidentul s-a întâmplat duminică seară în lo­calitatea amintită, la o întâlnire de familie în care cei invitaţi trebuiau să petreacă şi să se simtă bine.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1206

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 01 October 2019


Amendă 5.000 lei

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au depistat un bărbat de 24 de ani, din Leordeni, care transporta, cu un atelaj, material lemnos pe DN 7, pe raza localităţii de domiciliu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 1metru cub, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Topoloveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 8968


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info