Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Aniversare
 Publicitate pdf
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019

 

S-a electrocutat la cuptor


Echipajele de salvare au fost chemate ieri după-amia­ză, pe strada De­po­zitelor din Piteşti, acolo unde era o femeie electrocutată. Victima în vârstă de 50 de ani, a fost găsită conştientă, şi fără marcă de intrare a curen­tului electric. Ea a povestit însă că a fost serios „zgudu­ită“ după ce a pus mâna pe un cuptor electric.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 449

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019

Accident la Valea Ursului

O persoană rănită de un şofer grăbit


Un accident rutier a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în apropierea căii fe­rate din localitatea Valea Ursului. Un şofer gră­bit nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lo­vit un autotu­rism care circula în faţa lui. A fost rănită o persoană.                                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019


Terapii gratuite pentru copiii cu autism


Vara aceasta a fost lansat proiectul “Schim­băm vieţile copiilor cu autism din zona Câm­­pulung Muscel” iniţiat şi implementat de Centrul Start pentru Autism în cadrul progra­mu­­lui START ONG. Acesta este un program lan­sat de un hipermarket din România şi imple­mentat de Asociaţia Act for Tomorrow.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 224

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019

Supărat că nu poate obţine adeverinţa de rol

Şi-a dus mama bolnavă, la Primărie!


Un bărbat din Ştefăneşti satul Goleşti, este teribil de supărat pe autorităţi pe motiv că nu poate obţine nişte documente pentru ca­sa în care locuieşte mama sa, o bătrână în vârstă de 76 de ani. Femeia este dependentă de oxigen şi, spune el, trebuie conectata permanent la un tub care să o aju­te să respire. Pentru că nu găseşte rezolvarea la problemă, bărbatul a ales o metodă şocantă să atragă atenţia! A­cesta şi-a luat mama bolnavă şi a dus-o la Primăria Şte­făneşti, la un biroul notarial şi la redacţia Curierului zilei, conectată la tubul pe care bărbatul în căra cu ajutorul unui căruţ.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 553

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 19 September 2019


Procuror argeşean, cercetat de Inspecţia Judiciară


Un procuror arge­şean este cerce­tat de Ins­pecţia Judi­ciară pentru postări­le pe o reţea de soci­a­lizare făcute în le­gă­tură cu cazul Ca­ra­cal. După ce ma­gis­tratul a vor­bit des­pre lipsa tehni­cii şi a dotărilor poliţiş­tilor, a fost anunţat că re­prezentanţii de la Ca­pitală au decis să o cer­ceteze disci­plinar. An­to­nia Dia­co­nu, procu­ror în ca­drul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pi­teşti, spunea a­tunci că toată lumea trebuie să ştie că nu e ca în filme  şi că po­litiştilor le este greu să facă locali­ză­rile în timp scurt.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 821

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019


15 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 324 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 216

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 18 September 2019


Femeie accidentată când traversa pe trecere


Accident petrecut ieri dimineaţă, la trecerea de pie­toni de lângă fostul complex BIG, din Piteşti. O fe­meie în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital, după ce a fost acroşată de o maşină. Victima se angajase în traversare regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită de maşină.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 322

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


În comă după ce a căzut din pom


Accident teribil pentru un bărbat în vârstă de 59 ani, din comuna Arefu. Acesta a fost pre­luat ieri după-amiază, de un elicopter SMURD, în stare de inconştienţă. Bărbatul a fost trans­por­tat la un spital din Bucureşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 627

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


Pirandele prinse de jandarmi furând curent!


Ieri dimineaţă, trei femei de etenie rromă s-au ales cu dosare penale pentru furt de energie electrică. Totul, în urma unei acţiuni comune a jandarmilor argeşeni şi reprezentanţi ai furnizo­rului Distribuţie Energie Oltenia. Casele aces­tora erau racordate ilegal direct de la stâlpi. În urmă cu trei săptămâni, acelaşi persoane s-au ales cu dosar penal tot  pentru furt de curent.                               

Comentarii (1) | Vizualizari: 524

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 18 September 2019

Le-a ars casa de la coşul de fum!

Au rămas fără casă, la 80 de ani


Duminică seara, în jurul orei 21.00, s-a anunţat la 112 că în localitatea Lereşti, sat Voineşti, a pornit un in­cendiu la o casă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 779

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 18 September 2019

Telenovelă sfârşită prost pentru un cuplu

Arestat că a bătut un bebeluş!


Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Poiana Lacului, a ajuns în arest, fiind acuzat de tentativă de omor. El a lovit un bebeluş în vârstă de 7 luni, fiul concubinei. De câteva luni, Ionuţ G., de 37 de ani, îşi adusese acasă noua concubină, o tânără în vârstă de 27 de ani, din ju­de­ţul Ilfov. Aleasa, era nimeni alta decât soţia celui mai bun prieten! A­ceas­ta a venit în noul cămin cu băieţelul sugar. Duminică, beat criţă, in­dividul a bătut-o măr şi pe iubita lui şi pe micuţ.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


 Doi vitezomani, lăsaţi pietoni

Relu N., de 42 de ani, din Braşov, aflat la volanul unui Volkswagen, luni, a fost tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, din cauză că rula cu viteză excesivă. Acesta se afla pe D.N. 73, pe raza comunei Dragoslavele, când a fost înregistrat de aparatul radar având cu viteza de 125 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. În aceeaşi zi, Iulian M., de 26 de ani, din Sinaia, a fost prins în timp ce conducea un Alfa Romeo, cu viteza de 107 km/h. Şi tânărul din Sinana a fost depistat tot la dragoslevele. Şi lui i s-a aplicat acelaşi "tratament" respectiv, amendă de 1.305 lei şi permisul suspendat pentru 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 414

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019


Prins cu droguri, condamnat cu suspendare


Un argeşean a scăpat cu o pedeapsă uşoră după ce a făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procuro­rii DIICOT. Instanţa a dispus împotriva acestuia o pe­deap­să cu suspendare de un an pentru comiterea infrac­ţiunii de de operaţiuni comerciale cu substanţe suscep­tibile de a avea efect psihoactiv. Bărbatul a fost prins de oamenii legii comercializând droguri sintetice.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 776

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019


Şef din Jandarmeria Argeş, lector la un curs în Italia


În această săptă­mâ­nă, colo­nelul Cezar Toma va preda în Italia un curs de pregă­tire pentru ofi­ţerii din domeniul poli­ţi­ei de sta­bilitate. Nu este pentru prima dată când colonelul Cezar Toma, prim adjunct al inspectoru­lui şef  al Ins­pectoratului Judeţean de Jan­darmi Argeş es­te invitat în calitate de lector la un curs interna­ţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 355

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019


Comisarul şef Eduard Bâlă, adjunct la IPJ Olt

 

De ieri, doi argeşeni, ocupă funcţii de con­ducere la IPJ Olt. Unul a fost împuternicit şef al In­s­pectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar celălalt a fost numit în funcţia de adjunct al şefului IPJ Olt.                    

Comentarii (1) | Vizualizari: 659

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019


Permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 232 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 26 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 289

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8805


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Stenograma unui caz de trădare naţională
nume romanesti sunt dragnea, veorica, ciordache, etc. basca rodica nassar, care e buna fiindca e pesedista care n-a trad...
19/09/19 13:42 Mai mult...

Procuror argeşean, cercetat de Inspecţia Judiciară
Asa ii trebuie daca ea crede ca le stie pe toate!
19/09/19 09:45 Mai mult...

Razie în staţiile CFR din Argeş
Ce le mai place "oamenilor legii" să se cace pe ei. În realitate nu au nicio contribuție la bunul mers al lucrurilor....
19/09/19 09:10 Mai mult...

Stenograma unui caz de trădare naţională
Tradarea nu e facuta de Birchall de capul ei,este sub obladuirea si protectia marelui mutalau nemtesc... Birchall,Johan...
19/09/19 08:49 Mai mult...

Stenograma unui caz de trădare naţională
curat panică la washington, coane fănică! las că merge duamna viorica la fata locului şi salveaza america. parol! ...
19/09/19 08:40 Mai mult...

Catalog 2019
Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info