Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Rezultate slabe la simularea evaluării     *** ️Peste 5.000 de fermieri şi-au depus cererile la APIA     *** Transportatorii români protestează la Strasbourg     *** 60.000 de elevii vor primi mere     *** Proiect pentru tinerii din Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Alături de prieteni şi familie!     *** Ruladă de porc cu ciuperci    *** Evenimente 26 martie de-a lungul vremii    *** Atelier de reciclare    *** Augustin Lucici, expoziţie în Italia!    *** Ansamblul Dorul la Forumul European al Roboticii     *** Concert pentru vibrafon şi orchestră      *** Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu     *** Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie     *** Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon     *** Trei maşini lovite de un şofer neatent     *** Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!     *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române     *** A revenit Siriscevic     *** Doar 1 punct, deşi meritau 3!     *** „Am pierdut două puncte!”    *** „Sîntem pe drumul cel bun”    *** Victorie obţinută cu emoţii!    *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020    *** 23 de medalii la Naţionale    *** CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău    *** Demisii şi rezultate bombă!   

 Publicitate pdf


Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

La IPJ Argeş,

Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române


Ieri, cînd s-a sărbătorit Ziua Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au marcat momentul din două manifestări. Una le-a fost destinată argeşenilor şi a constat într-o expoziţie logistică, fiind prezentate maşinile de serviciu şi tehnica de lucru a oamenilor legii, dar şi un exerciţiu demonstrativ cu cîini special antrenaţi. Cea de a doua parte a fost şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 650

Continuare
 
Lovit de maşină cînd traversa pe trecere! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019


Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!


Accident petrecut ieri dimineaţă, în apropiere de benzinăria OMV la ieşirea spre Ştefăneşti, din Piteşti. Un bărbat în vîrstă de 62 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Pietonul traversa regulamentar pe trecerea de pietoni cînd a fost trîntit la pămînt de autoturismul care l-a izbit. Din fericire, în urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că bărbatul nu este rănit grav.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 381

Continuare
 
Trei maşini lovite de un şofer neatent Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019


Trei maşini lovite de un şofer neatent

Accident petrecut ieri, în interescţia de lîngă Biserica Sfîntul Ilie, din Piteşti. Ionuţ C., de 37 de ani, din Piteşti, aflat la volanul unui Volkswagen circula dinspre Centru către Calea Craiovei. Nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, Skoda, condus de Alin G., de 36 de ani, din Mioveni şi l-a izbit proiectîndu-l în faţă. La rîndul său, Skoda a lovit un Matiz la volanul căruia era Cătălin M., de 30 de ani, din comuna Albota. Cele două maşini opriseră pentru a  acorda trecerea, iar şoferul Volkswagenului, nefiind atent le-a izbit proiectîndu-le una în cealaltă. Astfel, toate cele trei maşini implicate au fost avariate, iar şoferul Matizului a suferit o contuzie cervicală.              
  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 284

 
Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

La Cîmpulung,

Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon


Imagini incredibile surprinse de un şofer, în centrul Municipiului Cîmpulung, în noaptea de duminică spre luni. Un bărbat gol puşcă mergea pe bulevardul Pardon, vorbind nestingherit la telefon. Individul a parcurs întreg centrul ajungînd pînă în apropierea primăriei, acolo unde a dispărut în spatele clădirilor. Pînă ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cîmpulung nu primiseră vreo sesizare cu privire la acest incident.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 635

Continuare
 
Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019

După ce a făcut puşcărie că şi-a bătut nevasta

Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie


A fost reţinut pentru 24 de ore pentru încălcarea măsurii de siguranţă, impusă prin sentinţă judecătorească! Este motivul pentru care Sorin Constantin T., de 39 de ani, din comuna Priboieni a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, ieri. Bărbatul, recent eliberat din penitenciar şi-a sunat fosta soţie şi a ameninţat-o în repetate rînduri asta deşi, exista o sentinţă judecătorească, iar timp de 2 ani de la eliberare nu avea voie să ia legătura cu femeia. De remarcat că bărbatul a fost închis tot din cauza fostei soţii, după ce încălcase ordinul de protecţie obţinut de aceasta în instanţă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 450

Continuare
 
Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019


Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu


Prăbuşit pe caldarîm, aşa a fost găsit, ieri dimineaţă, un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Piteşti. Florin M., din Piteşti zăcea fără suflare pe o alee din apropierea blocului în care locuia. Omul a decedat, în timp ce se ducea la serviciu. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsia care va stabili cauza decesului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1409

Continuare
 
Pieton beat făcut una cu pămîntul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Pieton beat făcut una cu pămîntul


Un bărbat din comuna Dîmbovicioara a ajuns vineri la spital. Bărbatul aflat în stare de ebrietate a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. A fost izbit în plin de o maşină, la Miceşti, pe DN 73. După impact, victima a rămas ţintuită pe asfalt, astfel încît, martorii l-au crezut mort! Şi-a revenit după ceva timp şi cînd a mişcat, cei de faţă, au răsuflat uşuraţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 576

Continuare
 
Şofer turc, beat la volan Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Şofer turc, beat la volan


Un eveniment rutier petrecut ieri după-amiază chiar la intrarea în parcul Ştrand, din Piteşti i-a adus un dosar penal unui cetăţean turc, cu rezidenţă în Piteşti. Bărbatul în vîrstă de 25 de ani, era beat criţă şi cu toate acestea a urcat la volan. A lovit o maşină parcată şi astfel a ajuns în atenţia oamenilor legii. Riscă să ajungă la închisoare dar să îşi piardă şi locul de muncă, acesta lucrînd ca şofer.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 472

Continuare
 
Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă


Descoperire şocantă, ieri în cartierul piteştean Prundu. Un individ, aflat în zona Depou, a fost observat de trecători în timp ce săpa o groapă, cu un cuţit de bucătărie. Avînd în vedere hainele pe care le purta şi aspectul neîngrijit, era evident că omul fie are probleme serioase cu capul, fie este un om al străzii. Cei care au îndrăznit şi s-au apropiat să-l întrebe ce face acolo, au fost uimiţi să constate că omul ameninţa. Acesta bolborosea şi ridica în aer cuţitul, ameninţător, fără însă a se ridica. Trecătorii au sesizat o patrulă de Poliţie Locală care se afla în zonă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 828

Continuare
 
Doi răniţi, în accident Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Doi răniţi, în accident


Două persoane, soţ şi soţie, au fost victimele unui accident rutier petrecut sîmbătă, pe Calea Craiovei, din Piteşti. Cei doi au ajuns la spital după ce maşina lor a fost lovită de un pensionar în vîrstă de 70 de ani, care a ieşit cu un Duster din parcarea unui centru comercial fără să acorde prioritate de trecere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
Hoţi prinşi în flagrant! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Hoţi prinşi în flagrant!


Trei hoţi au dat două spargeri la o societate comercială din cartierul piteştean Craiovei, vineri şi sîmbătă noaptea. În cea de a doua noapte, au fost prinşi în flagrant de o patrulă de la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Hoţii au fugit, doi dintre ei fiind capturaţi după ce oamenii legii au tras cu arma. Cel de-al treilea a fost capturat duminică seara. Pe numele lor au fost emise ordonanaţe de reţinere, fiind prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 962

Continuare
 
Femeie de 90 de ani accidentată Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Femeie de 90 de ani accidentată

Vineri, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim -ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers pe b-dul I.C. Brătianu, pentru a acorda primul-ajutor unei femei, în vîrstă de 90 de ani, care a fost accidentată de o maşină. Femeia avea suspiciune de fractură la mîna stîngă şi o lovitură la coloană. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost transportată la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 420

Continuare
 
Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

Ieri la Miceşti,

Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident


Accident soldat cu rănirea a trei persoane, ieri pe DN 73, în comuna Miceşti. O femeie şi două fetiţe, de 6 ani, respectiv 9 luni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism. Vinovată de producerea coliziunii a fost o şoferiţă, care conducea autoturismul în care se aflau victimele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 388

Continuare
 
Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

De ziua porţilor deschise la Poliţie

Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii


Ieri, poliţiştii din Cîmpulung si Mioveni au fost vizitaţi de elevi ai instituţiilor de învăţămînt din judeţ în cadrul manifestărilor ocazionate de ziua Poliţiei Române.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

Continuare
 
Au transportat o femeie de 250 kg Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 martie 2019

Misiune grea pentru pompieri

Au transportat o femeie de 250 kg


Misiune grea, la propriu, pentru pompierii argeşeni. Militarii au fost chemaţi să transporte la ambulanţă, o persoană supraponderală care cîntărea aproximativ 250 de kilograme. Deşi sunase la 112 să ceară ajutor, cînd a ajuns ambulanţa la faţa locului femeia a refuzat transportul la spital. În cele din urmă a fost convinsă şi 12 angajaţi ai ISU Argeş s-au luptat să o coboare de la etajul IV pînă în stradă, la ambulanţă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 626

Continuare
 
Închis pentru infracţiuni rutiere Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Închis pentru infracţiuni rutiere

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Rucăr au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Piteşti, pe numele lui Gheorghe F., în vîrstă de 40 de ani, din Cetăţeni. Omul a fost condamnat la un an, nouă luni şi 10 zile de închisoare pentru infracţiuni rutiere. El conducea fără permis şi a refuzat să i se recolteze probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul a fost încarcerat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7973


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info