Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** România, codaşă la construcţii!     *** Săptămîna Europeană a Sportului, în Argeş     *** Dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** „Argeşul, locul cel mai românesc din România“     *** Adrian Tase, la Congresul de la Sinaia!     *** La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu     *** Şoferul a făcut infarct      *** Copilul s-a spînzurat      *** Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini     *** Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări     *** Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin     *** Raicu eliminat de la Mondiale     *** Cursuri gratuite, la Şcoala de Arbitraj a AJF Argeş     *** Un gol, din două faze de poartă     *** CS Mioveni - ASU Poli Timişoara 1-0 (1-0)     *** Au avut victoria la îndemînă     *** Memorialul Dorel Ştefănescu, la ediţia a treia     *** Învinşi de propriul portar!     *** „Rezultatul final este mincinos“     *** Popovici: „O victorie foarte importantă“     *** CSU Piteşti va juca în Divizia A!    

 


Copilul s-a spînzurat Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 24 septembrie 2018

La Aninoasa,

Copilul s-a spînzurat


O nenorocire ar fi putut avea loc, în comuna Aninoasa, satul Slănic. Un copil de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca. A fost găsit de sora lui cu gîtul prins în nişte chingi. Fata a cerut ajutorul vecinilor.Băiatul în vîrstă de 10 ani se afla în gospodăria părintească, din satul Slănic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Nu oricine poate fi hoţ!

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin


Cînd ai în sînge virusul hoţiei, nu mai contează vîrsta şi sexul, cu atît mai puţin locaţia. Oamenii care n-au fost niciodată condamnaţi pentru furt nu ezită, atunci cînd au ocazia, să ciordească, fie din magazine, fie din casele oamenilor sau din alte locuri unde au impresia că nu sînt văzuţi şi nu pot fi prinşi. Doar că atunci cînd lipseşte priceperea, camerele video te dau de gol.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 456

Continuare
 
Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018


Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări


Un bărbat în vîrstă de 51 de ani, din Cîmpu­lung, a fost depistat de poliţiştii cîmpulungeni în timp ce comercializa ţigări susceptibile a proveni din contrabandă, în zona Pieţei Cen­trale, din Municipiul de la poalele Mateiaşului. Vorbim despre Mircea D., un fost campion naţional la box, categoria grea, care în trecut a mai fost cercetat de poliţişti pentru schimb ilegal de valută.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 421

Continuare
 
Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Pe strada Gîrlei,

Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini


O persoană accidentată şi trei maşini lovite, acesta fost rezultatul unei coliziuni care a avzut loc, sîmbătă, într-o intersecţie din Piteşti. Din fericire, pasagerul rănit nu are leziuni grave. Şoferul vinovat, un pensionar în vîrstă de 74 de ani, din Piteşti nu a acordat prioritate de trecere, după cum au constatat poliţiştii care au efectuat cercetările la locul accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
Şoferul a făcut infarct Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Cînd să plece în cursă,

Şoferul a făcut infarct 


Pasagerii aflaţi într-un maxi taxi, care urma să plece în cursă, au fost martorii unei întîmplări nefericire. Şoferul aflat la volan a făcut infarct chiar cînd se pregătea să pornească la drum. Omul a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă după ce pasagerii au cerut ajutor la 112. Oamenii se gîndesc însă cu groază la nenorocirea ce ar fi putut avea loc dacă şoferului i se făcea rău cînd microbuzul se afla în timpul mersului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 919

Continuare
 
La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Tragedie, la Curtea de Argeş

La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu


Tragedie petrecută sîmbătă dimineaţă, la Curtea de Argeş. Un adolescent, în vîrstă de 16 ani, a pierit înecat în lacul de acumulare Marina. Nenorocirea a avut loc la cîteva ore după ce adolescentul se distrase la un majorat. Cazul cutremurător, a şocat întreaga comunitate. Băiatul, băut fiind, a sărit în apă după o ceartă. Împlinise 16 ani, doar cu o săptămînă înainte să moară.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 897

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

25 de şoferi lăsaţi pietoni

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 413 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 121.800 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 288

Continuare
 
Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Deşi a spus că o să menţină vie şi curată amintirea militarilor căzuţi la datorie

Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii


În timpul alocuţiunii sale din cadrul ceremonialului dedicat repatrierii militarilor Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor”, ministrul Apărării Naţionale a făcut referire şi la cei patru militari care şi-au pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan (Dragoş Traian Alexandrescu – august 2008) şi în urma cumplitului accident, din iulie anul trecut, de la Valea Urdii - Dîmbovicioara (Mihai Ionuţ Toma, George Emilian Catană şi Petre Cristian Toader), mărturisind că o să menţină vie şi curată amintirea acestora. Nici un cuvînt însă despre stadiul anchetei deschisă în cazul celor trei militari morţi în timp ce se întorceau din misiune, din poligonul Cincu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 682

Continuare
 
Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Ziua filmat la şosea, noaptea la prădat în gospodăriile sătenilor

Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs


Animalele sălbatice continuă să facă pagube în Muscel, în timp ce autorităţile competente dau din umeri şi aruncă responsabilităţile de la unii la alţii. Şi la Stoeneşti, la fel ca în alte localităţi din zona subcarpatică, mistreţii fac ravagii prin grădinile oamenilor, iar urşii fac prăpăd la stînele crescătorilor de animale. Localnicii sînt speriaţi şi stau cu frica-n sîn ca nu cumva să fie şi ei atacaţi de fiarele sălbatice, care nu mai au frică de nimeni şi de nimic, ajungînd pînă în gospodăriile sătenilor. În urmă cu două zile, o namilă de urs a fost zărită de cîţiva localnici în satul Coteneşti, la marginea unei păduri care mărgineşte DN 72A Cîmpulung – Tîrgovişte. Nişte trecători mai îndrăzneţi chiar au imortalizat imagini cu jivina, care, după ce s-a holbat cîteva clipe la cei care-l filmau, a rupt-o la fugă în pădure. Potrivit primarului Paul Ion Marin, acest urs a dat atacul în această săptămînă la două gospodării din localitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

Continuare
 
Pod reabilitat,după turnarea asfaltului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Dorel s-a apucat de treabă şi la Mihăeşti

Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!


Dorel şi-a luat catrafusele de la Cîmpulung şi s-a mutat pe DN 73, la Mihăeşti, unde-am întîlnit o situaţie de-a rîsul, plînsul. Începute în urmă cu mai bine de 5 ani, lucrările pe Drumul Naţional 73 par să nu se mai sfârşească. Mai nou, drumarii au spart covorul asfaltic proaspăt turnat pentru că nu au reabilitat un pod. Aşa că, pe raza comunei Mihăeşti a apărut un nou semafor, spre disperarea şoferilor. Pare o glumă proastă, dar nu este decît realitatea, surprinsă la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

După ce au furat dintr-o gospodărie,

Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă


O spargere a avut loc în comuna Izvoru, în luna martie a acestui an. Finalizarea cercetărilor, a avut, însă, un final neaşteptat, atît pentru cei implicaţi cît şi pentru locuitoriii care ştiau despre caz. Au ajuns în arest, atît spărgătorii cît şi cumpărătorul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 597

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu în lanul cu porumb

Joi după-amiază, a fost anunţat la 112 că, un lan de porumb a luat foc, în comuna Stolnici. La faţa locului, a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti, de la Punctul de Lucru Stolnici. Focul a distrus aproximativ 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată porumb şi doi metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 514

Continuare
 
Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

După accident a intervenit descarcerarea

Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!


Ieri, în comuna Moşoaia, doi bărbaţi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier. Au fost trei maşini implicate, una dintre ele răsturnîndu-se. Unul dintre conducătorii auto, a fost scos dintre fiare de echipajul descarcerării, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 726

Continuare
 
Omorît de un BMW Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

În timp ce mergea cu motocultorul noaptea

Omorît de un BMW


Şi-a găsit sfîrşitul în urma unui accident teribil, petrecut joi seară, în comuna Dobreşti. Bărbatul, în vîrstă de 50 de ani, se deplasa cu un motocultor pe drumul judeţean care traversează comuna. A fost lovit, în plin, de un BMW care circula în aceeaşi direcţie. La sosirea echipajului ambulanţei victima era decedată, mediul neputînd să mai facă altceva decît să constate decesul omului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 933

Continuare
 
Dispărutul era spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Căutat de poliţie, rude şi prieteni

Dispărutul era spînzurat! 


Descoperire şocantă, vineri dimineaţă, în comuna Moşoaia, fiind găsit cadavrul unui bărbat. Dispărutul se spînzurase, astfel că, gândurile sumbre ale famliei s-au adeverit. Victima  era căutată de apropiaţi, de săptămîna trecută. Este vorba de Ion Joiţa, de 51 de ani, care a dispărut după ce a lovit maşina de serviciu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 972

Continuare
 
Bătut de un poliţist pe motocicletă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Un bărbat de 65 de ani, din Rucăr, susţine că a fost

Bătut de un poliţist pe motocicletă


Clipe de coşmar, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Rucăr! Omul susţine că, în timp ce se afla cu vacile la păscut, pe o păşune de la marginea localităţii, undeva într-o zonă montană, a fost bătut de un motociclist despre care a aflat ulterior că este poliţist, şi nu oriunde, ci chiar la el în comună!    

Comentarii (1) | Vizualizari: 995

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7091
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info