Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Şapte şcoli şi seminare, fără director!      *** Mezelurile i-ar fi îmbolnăvit de hepatita E!      *** 1.243 piteşteni cu handicap grav, asistaţi de Primărie      *** Roadele Taberei de Creaţie Vrăneanţu      *** Derbi la Arad, cu UTA!      *** Voluntari - Dinamo se joacă pe Nicolae Dobrin      *** Cupa României - faza pe judeţ - faza 1      *** Champions League, Play-off, retur      *** Misiune aparent uşoară cu lanterna roşie!      *** Blonda beată a golit contul americanului      *** A demisionat în urma scandalului      *** Două TIR-uri s-au lovit pe A1      *** Femeie arestată pentru tîlhării comise în Austria      *** Primarii din Mălureni şi Vlădeşti, demişi!      *** Autobuzele din comune vor opri în autogări      *** Taxele şi impozitele rămîn la fel în Mioveni     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsiţi morţi în casă

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină în municipiul Piteşti, strada Alunului, la un pacient de 55 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare. De asemenea, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe strada Craiovei, la o pacientă de 83 de ani, găsită decedată.   

S-a prăbuşit zidul peste el

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Domneşti, la un pacient de 71 de ani. Bărbatul avea multiple traumatisme în urma faptului că un zid al unei construcţii pe care o dărîma s-a prăbuşit peste el. După stabilizare şi imobilizare, pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

Continuare
 
Femeie arestată pentru tîlhării comise în Austria Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Curtea de Apel Piteşti a decis ieri:

Femeie arestată pentru tîlhării comise în Austria

 

Aflată la muncă în Austria, o femeie a comis o tîlhărie, motiv pentru care autorităţile din Viena au cerut arestarea sa preventivă. Curtea de Apel Piteşti a admis solicitarea, iar ieri a dat sentinţa în dosarul său, urmînd ca Roxana Maria Burulea să fie predată judiciariştilor austrieci.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
Două TIR-uri s-au lovit pe A1 Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017


Două TIR-uri s-au lovit pe A1

 

Un accident rutier a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 87. Tot în zonă, o autospecială care tracta o maşină a ajuns în şanţ. Totul, spun şoferii, din cauza unei pete mari de combustibil de pe asfalt. A fost necesară intervenţia pompierilor pentru a spăla carosabilul, evitînd astfel producerea altor evenimente rutiere. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
A demisionat în urma scandalului Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 august 2017

 Cazul Au luat ţeapă cu agenţia de turism

A demisionat în urma scandalului

 

Dincolo de afacerile pe care le-a derulat, prin metode mai mult sau mai puţin legale, Ioana Flintea, tînăra din Cîmpulung care prin agenţia de turism pe care o administrează, Travel Wind, a înşelat zeci de persoane, printre care şi angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai Poliţiei Române, promiţîndu-le vacanţe de vis în staţiuni din ţară şi străinătate, a fost implicată şi în viaţa politică, la nivel local. Membră cu state vechi în PNL, Ioana Flintea a făcut parte, pînă de curînd, din structura de conducere a organizaţiei de partid din Cîmpulung, unde a deţinut funcţia de vicepreşedinte.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1103

Continuare
 
Blonda beată a golit contul americanului Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 23 august 2017


Blonda beată a golit contul americanului

 

Noi amănunte picante din viaţa Alinei Americanca ies la iveală, după ultima ei ispravă. Alina Elena Badea, de 29 de ani, din comuna Albota, a fost eliberată din arestul IPJ Dîmboviţa, luni seară, la ora 18.00, fiind plasată sub control judiciar. Ea este acuzată de furt calificat, condu­cere fără permis şi conducere sub influenţa băturilor alcoolice, după ce a furat Mercedesul unui afacerist şi a gonit cu el spre Bucureşti. Tre­cutul ei este unul tumultuos, plin de aventuri şi presărat cu multe amezi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2160

Continuare
 
Blonda beată l-a fraierit pe patron Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 22 august 2017

A ajuns în arest

Blonda beată l-a fraierit pe patron

 

A furat maşina unui patron argeşean, a lovit un alt autoturism pe A1, a condus beată criţă şi fără permis, duminică... I se spune „Alina Americanca“ şi interne­tul este plin de ipostazele în care a fost surprinsă după ce a profitat din plin de licorile lui Bachus. Blon­dă, silicontată şi botoxată, argeşean­ca, pe numele ei Alina Elena Badea, în vîrstă de 29 de ani, din comuna Albota, a petrecut noaptea de duminică spre luni în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dîmboviţa. Ieri, a fost prezen­tată instanţei cu pro­pu­ne­rea de arestare preven­tivă. Proprietarul maşinii povesteşte cum l-a lăsat blonda fără bolidul de mii de euro.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2296

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrînă căzută în casă

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină în municipiul Piteşti, strada Libertăţii, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul doi. S-a pătruns în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, pe geamul de la dormitor, înăuntru fiind găsită proprietara, de 84 de ani, căzută, conştientă, dar în imposibilitatea de a se deplasa. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.   

Cal salvat, la Rucăr

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în localitatea Rucăr, pentru salvarea unui cal. Animalul căzuse într-un bazin betonat cu adîncimea de aproximativ 1 m, construit în curtea proprietarului. Cu ajutorul accesoriilor din dotare a fost salvat animalul.     

Incendiu la Smeura

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Moşoaia, sat Smeura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 300 mp de vegetaţie uscată, cauza incendiului fiind  focul deschis în spaţii deschise.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 336

Continuare
 
S-a aruncat în canal, ca să moară Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 august 2017

La 76 de ani,

S-a aruncat în canal, ca să moară

 

La o vîrstă la care ar fi trebuit să îşi dorească un sfîrşit liniştit, o femeie din comuna Corbeni şi-a dat sufletul diavolului, curmîndu-şi zilele. Trupul ei a fost găsit fără suflare într-un canal de fugă din satul Oeşti Ungureni, comuna Corbeni. Fiica şi nepotul bătrînei au povestit că, nu mai departe de săptămîna trecută, au salvat-o la timp pe femeia care a mai avut şi alte tentative de suicid.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 456

Continuare
 
Biciclist lovit de maşină, în comă la spital Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

Poliţiştii aşteaptă verdictul medicilor

Biciclist lovit de maşină, în comă la spital 

 

Un accident care ridică unele semne de întrebare a avut loc, duminică, în comuna Leordeni, satul Ciulniţa. Vasile T., de 76 de ani, a ajuns în comă de gradul III la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce a fost lovit de o maşină. Există indicii cum că bărbatul ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar  coma este cauzată de afecţiunea neurologică, nicidecum de traumatismul suferit. Investigaţiile suplimetare vor elucida suspiciunile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 498

Continuare
 
S-au proptit cu duba într-un cap de pod Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017


S-au proptit cu duba într-un cap de pod

 

Două persoane, tată şi fiică, au fost rănite uşor, ieri după-amiază, în jurul orei 13.45, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Bărbatul a pierdut controlul dubiţei pe care o conducea şi s-a lovit frontal de un cap de pod.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 613

Continuare
 
Bucureşteanul i-a luat zilele! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

Ieri, la Băbana,

Bucureşteanul i-a luat zilele!

 

Viteza a fost, ieri dimineaţă, cauza producerii unui accident mortal, în co-muna Băbana. Şoferul unui Volkswagen nu a ţinut cont că drumul este ud după ce afară plouase puţin şi nici de faptul că se afla într-o succesiune de curbe şi a călcat pedala acceleraţiei mai mult decît ar fi trebuit. A ajuns pe contrasens, lovind frontal un Cielo condus regulamentar din sensul opus de Cornel Şchiopu, de 53 de ani, din comuna Poiana Lacului. Şoferul nevinovat a murit pe loc.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1402

Continuare
 
Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 august 2017

Şef din cadrul IPJ Argeş pleacă la Bucureşti

Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere

 

Ieri, comisarul şef Marian Badea, şeful Serviciului Rutier Argeş, a promovat examenul pentru funcţia de director adjunct al Direcţiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Acesta urmează să plece în Capitală. Deocamdată, nu se ştie cine va fi noul şef al poliţiştilor rutieri din judeţul nostru.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1155

Continuare
 
În viaţă, după ce s-a electrocutat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

A văzut moartea cu ochii!

În viaţă, după ce s-a electrocutat

 

Un bărbat în vîrstă de 42 de ani, din comuna Hîrtieşti, a văzut moartea cu ochii, ieri, după ce s-a electrocutat pe un stîlp de înaltă tensiune, în timp ce lucra la instalaţia electrică a casei unui consătean. Potrivit martorilor, bărbatul a agonizat aproape o jumătate de oră pe scara pe care se urcase, prins în centura de siguranţă, pînă a putut fi coborît de pe stîlp de cîţiva localnici, în condiţiile în care cei de la societatea de distribuţie a energiei electrice au refuzat să oprească curentul, considerînd că totul este o glumă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
Trei femei rănite în munţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Weekend plin de intervenţii pentru salvamontişti

Trei femei rănite în munţi!

 

Weekend plin de intervenţii pentru salvamontiştii argeşeni care au avut mai multe solicitări pentru salvarea unor femei rănite pe munte. Sîmbătă, salva­montiştii arge­şeni au fost solicitaţi pe creasta Făgăraşului pentru a salva o femeie partici­pantă la maratonul 2*2, care şi-a fracturat piciorul. Şeful Salva­mont Argeş, Ion Sănduloiu, ne-a spus că alergătoarea şi-a prins piciorul între pietre, suferind o fractură.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 565

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Copac prăbuşit peste firele electrice

Membrii unui echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punctul de Lucru Aninoasa au fost solicitaţi să intervină în localitatea Aninoasa. Localnicii au sesizat faptul că un copac a căzut pe firele de electricitate, iar pompierii s-au deplasat să-l ridice. 

Casă în flăcări, la Ştefăneşti

Vineri după-amiază, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Ştefăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În timpul incendiului au ars aproximativ 70 mp din acoperişul casei, mobilier şi electronice. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 224

Continuare
 
Mistreţii au provocat un accident rutier Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 august 2017

La Lunca Corbului,

Mistreţii au provocat un accident rutier

 

Sîmbătă dimineaţă, cînd afară nu se luminase încă de zi, un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc în comuna Lunca Corbului, pe şoseaua care face legătura între Piteşti şi Slatina. Doi porci mistreţi au ieşit pe şosea în faţa unei maşini. Şoferul a frînat, iar ceea ce a urmat a dus la rănirea unei femei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 723

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5157
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter