Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Trei noi săli de sport în Piteşti      *** Seminar împotriva abuzurilor copiilor     *** PASTILA de UMOR      *** Sistarea furnizării apei potabile în Municipiul Piteşti, cartier Găvana III     *** Primăria cumpără utilaje      *** Intrarea Maicii Domnului în Biserică     *** Concert-lecţie marca Florin Totan     *** Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni      *** „Jurnal de război”, lansată la Tîrgul Gaudeamus      *** A ameninţat cu maceta ca să primească băutură     *** A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului     *** Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă     *** Fraţii, sub control judiciar     *** Fumatul, factor principal în apariţia cancerului     *** Veteranul Ionuţ Butoi, portdrapel la paradă      *** FCSB va juca trei meciuri la Piteşti!     *** „Vom face spectacol!“     *** Sala Sporturilor ar putea primi finanţare      *** Olympic Gym Piteşti, pe podium la Campionatul Naţional de Gimnastică     *** 8 medalii la Campionatele Mondiale de lupte     *** Doar un punct, pentru echipele argeşene     *** Karate: Medalii pentru CS Dacia     *** Liga II, Etapa 17     *** Liga Naţiunilor    

 


Fraţii, sub control judiciar Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

Cazul:  Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!

Fraţii, sub control judiciar


Ieri, cei trei tineri suspectaţi de spargerea de la Primăriei Leordeni au fost prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Topoloveni. Fraţii de 23 ani, 26 de ani şi 30 de ani, au fost eliberaţi. Împotriva lor a fost luată măsura controlului judiciar. Cercetările continuă cu aceştia în stare de libertate, existînd suspiciuni că au comis şi alte fapte similare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 74

Continuare
 
Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

De la serviciu nu a mai ajuns acasă

Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă


În noaptea de 13 spre 14 noiembrie a dispărut un angajat de la Dacia. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Coşeşti, nu a mai dat niciun semn de viaţă, de o săptămână. Familia îl caută disperată. Ion Zăvoianu a fost la serviciu, dar nu a mai ajuns acasă, deşi ultima dată a fost văzut la mică distanţă de locuinţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 115

Continuare
 
A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

În viaţă, după ce

A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului


Accident rutier spectaculos, în noaptea de luni spre marţi, pe centura ocolitoare a Municipiului Cîmpulung. Un autoturism de teren KIA a plonjat în albia rîului Tîrgului, după ce şoferul acestuia a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. În urma incidentului, conducătorul auto a scăpat, în mod miraculos, nevătămat, însă maşina a fost serios avariată.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 91

Continuare
 
A ameninţat cu maceta ca să primească băutură Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018


A ameninţat cu maceta ca să primească băutură


Întîmplare de neimaginat într-o benzinărie din comuna Merişani! Un vînzător a fost ameninţat cu maceta de un tînăr care dorea să primească băutură gratis. Veniamin C. de 22 de ani, din Merişani, despre el fiind vorba, era beat criţă şi tot mai cerea băutură. Nu a primit nimic, dar a stat minute bune în faţa benzinăriei plimbîndu-se şi agitînd maceta. Camerele de supraveghere instalate la staţia peco au surprins momentul. A ajuns în arest.                  

          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 101

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Proprietarei i se făcuse rău

În miez de noapte, luni, pompierii au fost chemaţi să intervină pe strada Negru Vodă, din Piteşti. Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti s-a deplasat a pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 2.
S-a pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon, în interior fiind găsită proprietara, de 80 de ani, căzută, cu stare de rău.  I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 64

Continuare
 
Spaniolii preferă familii de români, căpşunari! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

Au apărut oferte pentru cupluri sau fraţi

Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!


Muncitorii români sunt preferaţi spre deosebire de alte naţionalităţi, de către angajatorii străini care mai nou, caută familii care să muncească în străinătate. Au decis asta din cauză că dorul de familie îi aduce repede înapoi acasă pe conaţionalii noştri. Un angajator din Spania a creat o ofertă pentru cupluri în genul, soţ-soţie, fraţi sau părinte-copil, aceştia fiind aşteptaţi la cules de căpşuni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 211

Continuare
 
Bărbat paralizat, scos din incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

Trei imobile distruse de foc, la Schitu Goleşti

Bărbat paralizat, scos din incendiu


Un incendiu devastator a distrus duminică seara o vilă, o casă bătrînească şi o anexă situate în satul Lăzăreşti, comuna Schitu Goleşti. Potrivit pompierilor, incendiul a fost provocat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile, în condiţiile în care aproape toată construcţia (casa bătrînească) era din lemn tencuit. Pagubele sînt uriaşe şi urmează să fie evaluate. Din nefericire,  proprietarul casei s-a ales cu arsuri în zona capului şi a suferit un atac de panică. Numai Dumnezeu a făcut ca bărbatul, care era imobilizat într-un scaun cu rotile, să scape cu viaţă, fiind salvat de un vecin care l-a scos la timp afară cînd a văzut flăcările.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 275

Continuare
 
Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018


Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente


Zăpada căzută în noaptea de duminică spre luni a venit cu mai multe evenimente neplăcute, pentru şoferi. Pe lîngă şoseaua plină de zăpadă şi alunecoasă, unii dintre conducătorii auto au avut parte şi de accidente sau tamponări. De asemenea, au fost copaci căzuţi în anumite zone, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru degajarea şoselelor sau a parcărilor. Iată mai jos unde s-a intevernit şi de ce necazuri au avut parte cei care nu au ţinut cont de vremea rea.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 502

Continuare
 
Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 20 noiembrie 2018


Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!


După mai bine de şapte luni, de la comiterea faptei, spărgătorii de la Primăria Leordeni au fost prinşi! Sunt trei fraţi, din aceeaşi localitate. Unul dintre ei a mărturisit totul fiind dus la reconstituire. Sub privirile stupefiate ale angajatorilor din primărie, acesta le-a arătat poliţiştilor cum a acţionat alături de fraţii lui. După întreaga aventură, spărgătorii s-au ales cu infima sumă de 200 lei. Ancheta a fost una extrem de dificilă, poliţiştii neavînd urme, amprente sau alte indicii de la care să pornească.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 622

Continuare
 
Crimă, la un pahar de ţuică! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 noiembrie 2018

La Davideşti,

Crimă, la un pahar de ţuică!


Au stat împreună la un pahar şi apoi, s-au luat la ceartă. De la vorbe grele s-a ajuns la crimă! Bărbatul din comuna Davideşti a stat cu cadavrul în casă, pe scaun pînă cînd a fost sunat de un vecin. Nonşalant şi-a mărturisit crima, ba chiar l-a invitat să-i arate „mortăciunea“. Ucigaşul nu părea că a realizat ce a făcut nici ceva mai tîrziu cînd, în maşina oamenilor legii, aştepta încătuşat să fie dus la audieri, striga că vrea să coboare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 965

Continuare
 
Incendiu la Vlădeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 20 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Vlădeşti

Duminică seară, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Cîmpulung au  intervenit în localitatea Vlădeşti, sat Lacului, pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Din fericire, focul a fost stins repede şi nu a provocat pagube foarte mari. Au ars 8 metri pătraţi din acoperiş. Cercetările au stabilit că focul a fost provocat de coşul de fum deteriorat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 303

Continuare
 
Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Din cauza neatenţiei,

Maşină de marfă prinsă între o dubiţă  şi TIR


Un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc sîmbătă, pe strada Depozitelor, din Piteşti. Şoferul unei maşini de marfă, dubiţă, a ieşit dintr-o curte fără să se asigure. A fost prins la mijloc între alte două maşini, o dubiţă şi un TIR. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 307

Continuare
 
Accident grav, la Valea Ursului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


Accident grav, la Valea Ursului


Un şofer obosit a adormit ieri după-amiază, la volanul maşinii sale. A provocat un accident în care au fost implicate trei maşini. Unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar o femeie a rămas încarcerată. Traficul a fost blocat o perioadă, pînă cînd echipajele de intervenţie au terminat şi au fost încheiate cercetările.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 870

Continuare
 
Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Sistem medical, grav bolnav

Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale


Încă o dovadă a faptului că sistemul medical din România este la pământ şi oamenii pot muri cu zile! O asistentă medicală pensionată, în vârstă de 68 de ani, a ajuns la spital cu arsuri grave. Femeia nu a putut fi transferată la o clinică de specialitate, pe motiv, că mai multe spitale din Bucureşti au refuzat să o primească din cauză că nu au locuri libere. După mai bine de 8 ore de căutări, medicii piteşteni au găsit un loc, la un spital din Timişoara!                 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 783

Continuare
 
S-a proptit cu maşina într-un stîlp Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Băut bine,

S-a proptit cu maşina într-un stîlp

 

Un tînăr în vîrstă de 19 ani, din Valea Mare Pravăţ, a fentat moartea, în noaptea de vineri spre sîmbătă, în jurul orei 1:30, după ce a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc pe strada Constantin Brîncoveanu, din Municipiul de la poalele Măgurei. Chiar dacă maşina în care se afla s-a proptit într-un stîlp, şoferul cherchelit a scăpat nevătămat din această cumpănă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 noiembrie 2018

Ajutaţi-o să scape de necaz

Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei


Cu o restanţă la întreţinere de 1.000 de lei, o femeie în vîrstă de 78 de ani, riscă să rămînă pe drumuri. Gheorghina Uţică, este disperată şi cere ajutorul semenilor. Ea spune că trăieşte dintr-o pensie mică şi banii abia îi ajung de azi, pe mîine. Locuieşte în colonia ACH acolo unde şi-a crescut şi copiii. Nu are unde să se ducă şi se gîndeşte cu groază că ar putea fi evacuată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 914

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7398
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„3 puncte foarte importante”
Dar cu sponsorul,ce se mai aude ,primar mizerabil,ce esti?nu spui nimic de promovare,darcai ajuns javră de pază la s...
21/11/18 00:54 Mai mult...

„3 puncte foarte importante”
Cu un antrenor bun ,cu acest lot promovam fara probleme daca se vrea !
20/11/18 18:04 Mai mult...

Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente
E omare mizerie! Numai la noi se poate asa : Adica toaletarea pomilor chiar cei cu probleme se face numai daca exista o ...
20/11/18 15:17 Mai mult...

„3 puncte foarte importante”
La ce nivel în în Liga2 FC Arges se descurcă! Sandoi practica un sistem tactic plictisitor dar cu chiu cu vai echipa ...
20/11/18 14:41 Mai mult...

Cozile de topor din pădurea românească
Actuala tema. Acolo suntem si sincer cozile de topor sunt in special barbatii romani ! Atunci la ce sa ne asteptam ! ...
20/11/18 14:00 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info