Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Vreme caniculară

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 9 iulie. Potrivit acesteia, pînă pe 2 iulie, media temperaturilor maxime va fi, în general, peste 32 de grade Celsius şi mai ales, în intervalul 29 iunie -1 iulie, va fi caniculă. Temperaturile minime vor fi în medie între 18 şi 21 de grade. Din data de 3 iulie şi pînă la finalul intervalului de prognoză valorile termice vor fi mai plăcute, media maximelor se va menţine sub 32 de grade, iar a minimelor sub 17 grade. Vor fi averse şi descărcări electrice între 2 şi 5 iulie, dar pe arii restrînse şi în restul intervalului.

I.Ivănoiu

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 19

Continuare
 
21 de amenzi de la Poliţa Locală Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iunie 2017


21 de amenzi de la Poliţa Locală

 

Agenţii de la Poliţia Locală Piteşti au avut o acţiune prin care s-a urmărit prinderea celor care tulbură liniştea şi ordinea publică, dar şi care beau alcool şi mănîncă seminţe făcînd mizerie pe domeniul public.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 32

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

  Dosar penal pentru un bărbat din Cepari

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală din Tigveni l-au tras pe dreapta, pentru control, pe DN 73 C, în comuna Ciofrîngeni, pe Florin I., în vîrstă de 34 de ani, din comuna Cepari. Oamenii legii au constatat că el mergea cu un motoscuter, fără a deţine permis de conducere. Pentru acest lucru, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi riscă să ajungă la închisoare. 

Riscă să ajungă la închisoare

Alexandru F., în vîrstă de 23 de ani, din comuna Albota, a fost oprit în trafic de oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală din Albota. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că tînărul conducea pe DJ 659, interesecţie cu strada Gării din comuna Bradu, un motociclu, fără a avea permis de conducere. Pe numele lui Alexandru F. a fost întocmit un dosar penal, şi, acum, el riscă închisoare de la unu la cinci ani. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 276

Continuare
 
Patru turişti israelieni, salvaţi din Făgăraş Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

S-au rătăcit sub vîrful Negoiu

Patru turişti israelieni, salvaţi din Făgăraş

 

Week-end plin pentru salvamontiştii argeşeni, care au participat la o amplă acţiune de salvare a patru turişti israelieni, rătăciţi în Făgăraş! La misiune au participat 12 salvamontişti, dintre care unul de la Sibiu şi ceilalţi din judeţul nostru. Unul dintre turişti a fost salvat cu ajutorul unui elicopter, fiind rănit.

 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
În arest, după o tentativă de suicid Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

Scandal de pomină la Topoloveni!

În arest, după o tentativă de suicid


După divorţ, un bărbat din Topoloveni a devenit un adevărat pericol pentru fosta soţie. Bărbatul, extrem de violent, nu are voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de ea, însă nu-i pasă de ordinul de protecţie. În week-end, individul a făcut un scandal de pomină, după care s-a transformat în victimă. Nu i-a ţinut figura şi a ajuns în arest,pentru 24 de ore.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Copil căzut de la etajul III, în fund, pe iarbă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

A fost transferat la Spitalul Budimex

Copil căzut de la etajul III, în fund, pe iarbă

 

A scăpat ca prin minune cu viaţă, deşi s-a pră­buşit în gol, de la etajul III! Micuţul are 2 ani şi a fost transferat la un spital din Bucu­reşti. Medicii spun că băieţe­lul a scăpat uşor, dată fiind situaţia. Are multi­ple contuzii şi o fractură cu deplasare. Cum s-a petrecut totul aflaţi din materialul următor.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1092

Continuare
 
Găsită moartă la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 iunie 2017


Găsită moartă la Ştefăneşti


Sîmbătă seara, s-a solicitat ajutorul de urgenţă al unui echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. La adresa indicată, din oraşul Ştefăneşti, pe strada Morii, au găsit o femeie în vîrstă de 38 de ani, moartă. Nu a mai fost nevoie să se facă manevre de resuscitare, deoarece se instalaseră deja semnele clare ale morţii femeii.
A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1110

 
Tînăr de 21 de ani, a sfîrşit în ape interzise Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 26 iunie 2017

La Zigoneni,

Tînăr de 21 de ani, a sfîrşit în ape interzise

 

Tragedie petrecută, ieri, în Barajul Zigoneni! Un tînăr în vîrstă de 21 de ani s-a scufundat în apa adîncă, sub privirile prietenilor săi, care au încercat zadarnic să-l salveze. Acesta se scăldase într-o zonă în care era interzis. Trupul lui Daniel Florin Diaconescu a fost căutat mai bine de o oră, cu barca pneumatică, de către pompieri, fiind adus mort la mal.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1294

Continuare
 
Apă mizerabilă deversată în rîul Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

În Parcul Lunca Argeşului pute!

Apă mizerabilă deversată în rîul Argeş!

 

Vara, pe temperaturile caniculare, parcurile din Piteşti reprezintă ade­vă­­rate oaze de relaxare pentru piteşteni, unde aceştia scapă de arşiţa din centrul oraşului şi găsesc aer curat. În Parcul Lunca Argeşului însă, aerul a devenit irespirabil de ceva timp, iar duhoarea emanată de un canal care traver­sează centrul parcului şi se scurge în rîul Argeş este greu de suportat.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 682

Continuare
 
Şoferul a ignorat semnul de oprire Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 iunie 2017


Şoferul a ignorat semnul de oprire

 

Un şofer neatent a provocat, vineri noaptea, în jurul orei 22.30, într-o intersecţie din Cîmpulung, un accident rutier care s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 849

Continuare
 
5 maşini lovite în intersecţie Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

În cartierul Găvana,

5 maşini lovite în intersecţie

 

Un şofer care a ignorat indicatorul rutier ce îl obliga să oprească a provocat un accident în care au fost implicate 4 maşini. Accidentul a avut loc într-o intersecţie din cartierul piteştean Găvana. Urmare a impactului, două persoane au ajuns la spital.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1007

Continuare
 
Şi-au scos iubitele la produs Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Cîştiguri de milioane de euro

 Şi-au scos iubitele la produs

n dosarul „Prostituate de lux“, vor avea loc noi arestări.  Surse din rîndul anchetatorilor spun că se pregătesc noi mandate, de această dată, pe numele celor care nu au fost găsiţi la domiciliu în timpul descinderilor de luni. Avînd în vedere că în dosar erau 52 de suspecţi, iar dintre aceştia au fost găsiţi doar 35, restul ar urma să dea ochii cu procurorii DIICOT, în cel mai scurt timp. Între timp, ies la iveală detalii picante din dosare, convorbiri ale celor care învîrteau milioane de euro pe spinarea tinerelor exploatate, multe dintre ele fiindu-le iubite. De asemenea, cei 29 de arestaţi au contestat deciziile Tribunalului Argeş şi, săptămîna viitoare, speră să fie eliberaţi de Curtea de Apel Piteşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1277

Continuare
 
Calul i-a zdrobit picioarele Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Speriat de dulăii de la stînă,

Calul i-a zdrobit picioarele

 

Trandafiraş Grancea, de 42 de ani, din Dragoslavele, cioban de meserie, a ajuns, zilele trecute, la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu copitele, în ambele picioare, de unul dintre caii pe care-i avea în grijă la stîna la care lucra. Bărbatul are nevoie de o perioadă lungă de refacere, fiind internat în prezent în secţia Ortopedie.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 356

Continuare
 
Furau curent electric Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Dosar penal pentru trei persoane din Mălureni

Furau curent electric

 

Deşi nu de puţine ori se atrage atenţia locuitorilor că nu au voie să se branşeze ilegal la reţeaua de electricitate, destul de multe persoane ignoră acest avertisment şi consumă curent electric fără drept. Nici faptul că riscă amenzi usturătoare, dosare penale şi închisoarea nu îi sperie pe unii dintre ei.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 525

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Privatizarea Oltchim, pe 6 iulie

Pentru că oamenii s-au obişnuit cu atîtea amînări în privatizarea Oltchim, nu mai contează încă una. Termenul-limită al depunerii ofertelor angajante pentru combinat, prelungit ultima oară pentru 26 iunie, s-a mai extins încă o dată pînă pe 6 iulie. Conform comunicatul remis Bursei de Valori Bucureşti de către companie, decizia s-a luat întrucît Tribunalul a amînat pînă pe 28 iunie confirmarea metodei de privatizare pe pachete.

În frunte ca vînzări şi ca personal

În România, Dacia a rămas, în 2016, compania cu cea mai mare cifră de afaceri: 20.765 milioane lei (+8,4% faţă de 2015), profit net 457 milioane lei (+2%) şi 13.835 angajaţi (cu 49 mai puţini). Locurile 2 şi 3 sînt ocupate de două companii surori: OMV Petrom Marketing şi OMV Petrom, care au avut împreună o cifră de afaceri de 26.925 milioane lei şi 14.600 angajaţi.Kaufland are peste 9.691 milioane lei şi 14.070 angajaţi. Peste 9.000 salariaţi au şi Carrefour şi Auchan, iar Dedeman şi Mega Image au şi ele peste 8.000 de angajaţi, la nivel naţional. Nici una din acestea nu are vreun sindicat comparabil cu Dacia.   

VIP

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 202

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

O femeie a atacat o femeie în Grecia!

Fioara Miclescu, o femeie în vîrstă de 34 de ani, se află în arest la domiciliu, fiind acuzată de tentativă de tîlhărie. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Piteşti, acolo unde s-a judecat cererea în baza unui mandat european, emis pe numele vîlcencei: „În fapt, aceasta, la data de 14.05.2013, în localitatea Gravia, Prefectura din Phocis, din Grecia, sub pretextul că doreşte să ştie unde se află o staţie de benzină din zonă, şi folosind violenţa fizică, a încercat să ia bunurile unei femei pe care aceasta le avea asupra sa, cu scopul de a şi le însuşi ilegal. Deoarece victima a opus rezistenţă, femeia a fost nevoită să renunţe şi să fugă de la locul faptei. Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române“, se arată într-un comunicat de presă. Femeia a stat o noapte în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, fiind prezentată Curţii de Apel cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a luat măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile urmînd ca pe data de 29 iunie să se judece din nouă cererea, dată pînă la care vor trebui depuse la dosare mandatul european de arestare în original şi tradus.  

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 278

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4865
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

„E greu... este o nereuşită!“
Sunt curios ce mai scriati dacă promovam , ca i-am plătit pe aia! Oameni rai și lume rea!
26/06/17 13:38 Mai mult...

„E greu... este o nereuşită!“
capul sus/au pierdut alți finale de Campionat Mondial dar un meci de baraj/ la noi exista oameni care critica /atât /...
26/06/17 13:28 Mai mult...

SCM Piteşti a devenit oficial FC Argeş!
SA FIE CU BAFTA! SI SA LASAM RAUTATILE CA PALMARESUL E PEM UNDE E. TREBUIE LUAT SI ACESTA PE CALE AMIABILA. SE VORBESTA ...
26/06/17 11:49 Mai mult...

Noi contracte pentru garaje în Piteşti
Aceste garaje sunt focare de infectii.Chiar am vazut isind dintr-unul un sobolan intr-o seara.Chestia e ca nici nu le ma...
26/06/17 11:44 Mai mult...

Noi contracte pentru garaje în Piteşti
Aceste garaje sunt focare de infectii.Chiar am vazut isind dintr-unul un sobolan intr-o seara.Chestia e ca nici nu le ma...
26/06/17 11:44 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter