Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 iulie 2019

În atenţia şoferilor!

O nouă zi pentru testare!


Urmare a modificării programului de testare a per­soa­nelor în vederea reducerii peri­oadei de sus­pendarte la nivelul Inspecto­ratului de Poliţie Judeţean Arges, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor, Com­par­timentul de Relaţii Publice al I.P.J. Argeş anunţă că s-a mărit programul pentru testarea şoferilor care vor să reducă perioada de suspendare a per­misului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 20 iulie 2019

Cazul BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair

Şase suspecţi în arest pentru o noapte


În urma percheziţiilor efectuate joi, în dosarul de contrabandă, şase persoane au fost reţinute,şi o alta a primit control judiciar. Este vorba de cinci bărbaţi şi o femei. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau în Piaţa Ceair ţigări netimbrate. Ieri, toţi cei reţinuţi au fost eliberaţi sub control judiciar, asdtfel că, din cei 21 de suspecţi, 7 sunt sub măsura preventivă, restul fiind liberi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 iulie 2019


Reţinut pentru că îşi bătea nevasta


Îşi făcuse un obicei şi în mod constant, îi aplica soţiei câte o „corecţie“, astfel încât scandalurile din casa lor au ajuns de noto­rietate. De mai mutle ori, poliţiştii sesizaţi adesea, de vecini au mers la uşa lui. Nu a înţeles cu vorbă bună. În cele din urmă, poliţitii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Deşi femeia se teme să mai stea în casă cu el, bărbatul a fost eliberat ieri.                                     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 iulie 2019


Bătaia-i ruptă din Rai în Muscel!


Pe principiul „bătaia-i rupta din Rai”, un mus­celean, a aplicat o corec­ţie pe care o să o ţină min­te până la sfârşitul zilelor, soacra sa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 307

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 iulie 2019


 A căzut din maşina cu lemne

Joi după-amiază, un bărbat, în vîrstă de 77 de ani, din Budeasa, a murit după ce a căzut din maşina cu lemne pe care le descărca. La faţa locului a fost trimis, de urgenţă, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Ei l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. De asemenea, se lovise foarte tare la cap în urma căzăturii. S-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut şi sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care le-a continuat, dar din păcate, acestea nu i-au mai putut salva viaţa bărbatului.   
Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 242

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


Ambulanţa a provocat accident


Accident provocat ieri, la intresec­ţia de pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti, de o ambu­lan­ţă. Şoferul echipa­jului medical nu a res­pectat semnifica­ţia indicatorului „cedează trecerea“ şi a lovit două ma­şini.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 468

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


L-a primit de milă şi el s-a răzbunat


Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comu­na Drăganu a ajuns în arestul IPJ Argeş după ce şi-a lovit soţia şi fiica. Cele două au obţinut în instanţă un ordin de protecţie împo­triva bărbatului. Acesta nu avea voie să se a­propie la mai puţin de 50 de metri de ele sau de casă. Cum nu avea unde să se ducă, cele două femei l-au primit din milă în casă. În loc să aprecieze, bărbatul s-a răzbunat şi le-a bă­tut din nou!  

Comentarii (1) | Vizualizari: 399

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!

Femeia l-a iertat!


Un caz de violenţă domestică, petrecut la Mioveni îi pune pe poliţişti în imposibilitatea de a lua o măsură. Săptămâna trecută, o femeie a sesizat Poliţia şi s-a plâns că este agresată de soţ. La scurt timp ea s-a răzgândit şi a retras plângerea. A fost bătută din nou! Bărbatul a ajuns în arest, însă soţia l-a iertat!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair


Zeci de percheziţii au fost organizate ieri, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimina­lităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti. Cele mai multe dintre descinderi au avut loc în Piteşti. Acţiunea a fost demarată pentru destructurarea unei gru­pări care făcea contrabandă cu ţigări. Indivizii vindeau ţigări netimbrate în Piaţa Ceair.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1253

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


Patron de local, condamnat


A condus băut, a refuzat să fie testat şi a încercat să-i ducă pe anchetatori pe o altă pistă, venind cu martori falşi. Este pe scurt, povestea omului de afaceri Daniel Otobîcu, con­damnat recent de Judecătoria Piteşti. A­cesta a primit o pedeapsă de 1 an şi 2 luni, în­chisoare cu suspendare. Are obligaţia să exe­cute şi zile de muncă în folosul comunităţii şi i s-a iterzis dreptul de a mai conduce orice tip de autovehicul.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1050

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


De două ori în arest, într-o zi!


Performanţă greu de egalat pentru un patron arge­şean. Constantin S., de 54 de ani, din comuna Bas­cov, a ajuns de două ori în arest, în aceeaşi zi. Băr­batul tocmai ieşise pe poarta Inspectoratului Judeţean de Po­liţie Argeş când a fost luat din nou, la audieri şi a fost emisă a doua ordonanţă de reţinere pe numele său. De această dată, este acuzat de loviri şi alte violenţe.                                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 666

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019

La Curtea de Argeş

Restaurant distrus de incendiu


Incendiu devastator ieri, la un local situat pe bulevardul Basarabilor, din Curtea de Ar­geş. Old House Pub a fost dis­trus de flăcări, în ciuda inter­ven­ţiei pompierilor. Militarii au reuşit să limiteze extinderea flăcărilor la o clădire situată la mică distanţă care avea acope­riş din şiţă. Incendiul a fost pro­vocat de un scurt cirucit care a avut loc la o hotă din bucătărie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 878

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


Şoferiţa nu a cedat trecerea

Ieri, la Albota, Dorin B., de 63 de ani, din comuana Albota a provocat un accident rutier pe Dn 65. Acesta se afla la volanul unui Ford, pe strada Morlovani. A ieşit în DN 65 fără să cedeze trecerea şi a lovit un Audi condus regulamentar de Cosmin F., de 32 de ani, din Craiova, care se îndrepta dinspre Piteşti către Slatina. În urma impactului Fordul a fost distrus complet în partea din faţă. A fost rănită şoferiţa, care a suferit un traumatism cranio cerebral şi o contuzie de coapsă. De asemenea, au ajuns la spital două fetiţe minore, ambele în vârstă de 8 ani, pasagere în Audi şi şi Loredana F., de 30 de ani, din Albota. cele patru victime au fost transportate la spital, copilele la Spitalul de Pediatrie Piteşti iar femeile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 iulie 2019


Nu s-a asigurat şi a lovit maşina


Accident petrecut ieri după-amia­ză, în cen­trul Piteş­tiului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 690

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 iulie 2019


Incendiu de garsonieră de la tabloul electric


La numai o zi după ce au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu în cartierul piteştean Găvana, pompierii s-au confruntat şi ieri cu un alt incendiu de locuinţă în acelaşi cartier. De această dată, ardea o locuinţă situată la etajul II. Focul a cuprins o debara.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 671

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 iulie 2019

Curtea de Apel Piteşti mai pierde un magistrat

Judecătoarea Dumitrache se pensionează


A doua cerere de pensionare din acest an, înaintat de un magistrat al Curţii de Apel Piteşti a fost admisă de Consiliul Superior al Magistraturii urmând ca o cunoscută judecătoare să părăsească sistemul. Este vorba de judecătoarea Jeana Dumitrache, de la Secţia I Civilă . Urmează ca preşedintele Klauss Iohannis să semneze decretul 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1099

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8525


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Pensionarul vitezoman
"Pensionarul vitezoman" ... I-auzi, vajul, a dat strechea in el !
19/07/19 23:37 Mai mult...

L-a primit de milă şi el s-a răzbunat
Beutura ca beutura, azi este, maine nu mai este, daca chiar vrei. (daca chiar vrei, ocoleste-o pe prostie ! ) Cu p...
19/07/19 23:32 Mai mult...

Judecătoarea Dumitrache se pensionează
Toate urarile de bine pentru dl Andreescu si familia sa. Sper sa-si continue frumoasele preocupari din tinerete (munte, ...
19/07/19 12:02 Mai mult...

Garduri electrice împotriva animalelor sălbatice
hm, cand te uiti cine conduce judetul iti dai seama ca acolo trebuie pus gard electric, in jurul prefecturii,va intalnit...
19/07/19 11:14 Mai mult...

BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair
ati rezolvat un rahat,peste 2 zile sunt inapoi la treaba, va e frica de nespalatii de tigani sau sunteti mana in mana cu...
19/07/19 11:10 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info