Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 29 de şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 171 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.432 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 29 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Vitezomană, prinsă de radar

Maria E., de 41 de ani, a fost depistată de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un Audi pe bulevardul Fraţii Goleşti, avînd viteza de 108 km/h, înregistrată de radar. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare totală de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Conducea cu numere false la maşină

Adrian Nuţă V., de 40 de ani, din Piteşti, a fost prins de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti  în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un autoturism şi o remorcă, aceasta avînd montate placuţe de înmatriculare false. În cauză a fost întocmit dosar penal.

A luat foc un cablu electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în oraşul Mioveni, pe strada Părăşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stîlp electric. A ars un metru liniar de izolaţie cablu electric. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un  scurtcircuit electric produs la cablul electric defect sau neizolat corespunzător.

Pisică moartă în fîntînă

Un echipaj de urgenţă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în comuna Stolnici, satul Vlăşcuţa, pentru asanarea unei fîntîni publice. Din fîntînă au fost scoase o pisică moartă şi aproximativ 7 mc de apă.  

Grupaj de  I.Ivănoiu 

 Şoc anafilactic de la un covrig

Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a fost chemată ieri, pe strada Schitului, din cartierul Găvana. Acolo, un bărbat abia mai putea respira şi se um­fla, văzînd cu ochii. Medicul şi-a dat seama imediat că pacientul suferise un şoc anafilactic. Dacă iniţial echipajul medical a crezut că omul o fi fost muş­cat de o albină, în scurt timp s-a lămurit că necazul i se trage piteşteanului de la un... covrig. Bietul bărbat cumpărase un covrig cu susan, fără să aibă habar că e alergic la susan. A muşcat de cîteva ori din produsul de panificaţie şi apoi i s-a făcut rău. Din fericire a fost dus repede la spital, pentru a putea fi salvat.     

M.Sandu

Femeie găsită moartă în casă

Membrii unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Teilor, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul trei. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare, proprietara, de 68 de ani, fiind găsită în dormitor, în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.   

Şoferiţa conducea cu 129 km/h prin Piteşti

Adriana Dana Ţ., de 19 ani, din comuna Răteşti, a fost prinsă de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce se deplasa cu un BMW pe bulevardul Fraţii Goleşti, din Piteşti, cu viteza de 129 km/h, înregistrată de aparatul radar. Şoferiţa vitezomană a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare totală de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Grupaj de I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 282

 
Hoţ prins cu cursa de şoareci! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 25 mai 2017

În timp ce scotocea după furat,

Hoţ prins cu cursa de şoareci!

 

Nici prin minte nu i-ar fi trecut unui pensionar de 72 de ani, din comuna Vultureşti, cît de utilă îi va fi o banală cursă de şoareci pusă în casă! Nu doar că l-a scăpat de rozătoare, dar cursa cu pricina a prins şi un hoţ! Ghinionistul care a intrat să fure şi a dat peste altceva a ajuns în arest. El a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 749

Continuare
 
Vandalii au jucat X şi O pe Audi Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 mai 2017

Au distrus într-o noapte 14 maşini, la Budeasa

Vandalii au jucat X şi O pe Audi

 

Trei tineri s-au distrat vandalizînd nici mai mult, nici mai puţin de 14 maşini în comuna Budeasa. Poliţia este pe urmele lor şi în scurt timp le va trimite „nota de plată“ pentru ineditul hobby! Asta, după ce faptele lor au fost filmate de camerele de supraveghere montate în localitate. Chiar dacă totul s-a întîmplat pe timpul nopţii, imaginile vorbesc de la sine. Vandalii au luat la rînd autovehiculele parcate în afara şoselei, înţepînd cauciucurile şi zgîriind tabla. Pe un Audi au jucat X şi O şi au desenat un organ sexual bărbătesc.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1281

Continuare
 
Copil spulberat de maşină! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 mai 2017

Cînd se întorcea de la şcoală,

Copil spulberat de maşină!

 

Cumplit accident rutier, ieri de dimineaţă, în comuna Dragoslavele! Un băiat în vîrstă de 13 ani, din locali-tate, a  ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce a fost lovit în plin de un autoturism, pe drumul naţional care străbate comuna. După ce a pri-mit îngrijirile medicale de urgenţă, dată fiind gravitatea traumatismului suferit în urma accidentului, medicii de la UPU au decis să-l transfere pe băiat cu un elicopter SMURD la o unitatea spitalicească din Capitală.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1723

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Pompierii, alertaţi pentru miros de gaze

Membrii unui echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în Cîmpulung, pe strada I.C. Brătianu. Pompierii au fost  sesizaţi că se simte miros de gaze din-
tr-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc. Echipajul de pompieri a securizat zona şi a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, pînă la sosirea echipei de la compania de gaze. În urma măsurătorilor efectuate, nu s-au confirmat scăpări de gaze.   

Maşină făcută scrum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe A1, la Km 109, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce se afla în mers. Au ars elementele combustibile ale autoturismului, în proporţie de 90%. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.    

14 permise, reţinute de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este   prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.187 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Prins băut la volan

Irinel G., de 41 de ani, din comuna Corbi, a fost depistat de  oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN7C, în comuna Bascov, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dosar penal din cauza alcoolului

Marian I., de 52 de ani, din Bucureşti, a fost prins de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea, pe DN7 Ştefăneşti, un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,87 mg/alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie si Boli Cronice Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Avea numerele expirate la maşină

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului l-au depistat, în comuna Uda, pe Petrişor U., de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, avînd numerele de înmatriculare provizorii expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Grupaj de I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 315

 
Angajat Provident, condamnat pentru delapidare Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

După ce şi-a însuşit din banii firmei,

Angajat Provident, condamnat pentru delapidare

 

Emanuel Surdu, un fost angajat al Instituţiei Financiare Nebancare Provident, a fost condamnat recent la închisoare, după ce şi-a însuşit o importantă sumă de bani din fondurile societăţii. Bărbatul a fost judecat pentru delapidare, rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, pe 20 decembrie 2016, fiind înregistrat la instanţă pe 13 martie 2017.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 882

Continuare
 
Cinci magistraţi vor la Judecătoria Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Avalanşă de cereri din partea celor ce vor intra în complete

Cinci magistraţi vor la Judecătoria Piteşti

 

În această lună, Consiliul Superior al Magistraturii analizează cererile de transfer venite din partea judecătorilor. În judeţul Argeş, cea mai solicitată este Judecătoria Piteşti,  acolo unde doresc să lucreze cinci magistraţi, deşi sînt disponibile doar trei locuri. Există însă şi cereri a doi magistraţi care doresc să plece de la Judecătoria Piteşti. Iată mai jos lista completă a cererilor de transfer al judecătorilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 851

Continuare
 
Electrocutat la pescuit Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

 

Electrocutat la pescuit


Ieri, Nicolae Ispas, de 37 de ani, din comuna Coşeşti, a păcălit moartea, după ce a trecut printr-o experienţă din care nu scapă mulţi. Bărbatul era la pescuit cînd a atins cu firul undiţei liniile de înaltă tensiune care traversau zona. A fost zguduit serios, dar a scăpat doar cu arsurile provocate de curentul care i-a străbătut trupul. Cînd a venit ambulanţa, pescarul nici nu a vrut să audă de spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 970

Continuare
 
Judecătoarea Lazăr, cercetată disciplinar Imprimare E-mail
(7 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Astăzi, la CSM,

Judecătoarea Lazăr, cercetată disciplinar

 

Astăzi, Secţia pentru Judecători a CSM va lua în discuţie dosarul 1/J/2017 în care apare ca parte judecătoarea Irina Lazăr, de la Tribunalul Argeş. Magistrata a ajuns în atenţia CSM la sesizarea adresată de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş Inspecţiei Judiciare, se spune, după ce a judecat „Dosarul Amfora“, ce îl are ca inculpat de George Dumitrescu, zis George „Hoţu”, în care a fost dată achitare.      

Comentarii (3) | Vizualizari: 1063

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 La 16 ani s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cîmpulung au depistat un minor de 16 ani, din Cîmpulung, în timp ce conducea, pe strada Valea Unchiaşului, din localitate, un moped, neînmatriculat sau neînregistrat şi fără a avea permis de conducere. Oamenii legii au întocmit dosar penal.    

Asfaltare pe A1

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că că ieri, pe Autostrada A1, s-au  executat anumite lucrări la partea carosabilă. Astfel, pe sensul către Capitală al tronsonului Piteşti - Bucureşti, s-au făcut asfaltări pe tronsonul kilometric 98+100-97, în zona localităţii Teiu, pe banda numărul 1.   

16 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 144 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.664 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 de permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Prins băut la volan

Petre Mădălin P., de 42 de ani, din comuna Stîlpeni, a fost depistat, pe Calea Bucureşti, de către oamenii legii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I s-au recoltat probe de sînge

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stîlpeni l-au prins pe Vasile Cristian L., de 30 de ani, din comuna Vlădeşti, în timp ce conducea, pe DC 7, un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,43 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Mioveni, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Prins fără permis

George Ionuţ D, de 19 ani, din comuna Bradu, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Cîmpulung în timp ce conducea, pe DJ 659 com. Bradu, un motociclu, neînmatriculat şi neînregistrat şi fără a avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Pe mopedul neînmatriculat

Radu - Gabriel O. de 29 de ani, din comuna Şuici, a fost prins de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni în timp ce conducea un moped, neînregistrat sau neînmatriculat. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

Grupaj de I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

 
Două maşini donate comunei Brăduleţ Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Acum se poate înfiinţa serviciul de pompieri voluntari

Două maşini donate comunei Brăduleţ

 

Înfiinţarea unui serviciu de pompieri voluntari era o necesitate în comuna Brăduleţ, aceasta fiind acum posibilă datorită unei donaţii venite din partea unei comune din Elveţia. Două autospeciale de pompieri au intrat în custodia administraţiei locale, acestea urmînd a fi folosite la stingerea incendiilor de către serviciul voluntar din localitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
Au mascat venitul prin tranzacţii fictive Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Percheziţii la societăţi din Argeş

Au mascat venitul prin tranzacţii fictive

 

Ieri dimineaţă, au avut loc mai multe percheziţii în Bucureşti, Argeş, Cluj şi Ilfov. Acţiunea coordonată de Inspectoratul General al Poliţiei Române viza patru societăţi comerciale care, pentru a-şi ascunde venitul, au efectuat tranzacţii fictive cu terenuri. În acest fel, se înregistrau la organele fiscale cu TVA deductibil, diminuînd semnificativ dările către stat. În urma expertizelor efectuate, oamenii legii au stabilit că prejudiciul adus la buget este de peste 2 milioane de lei. În Argeş, au avut loc cinci percheziţii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1128

Continuare
 
Accident mortal lîngă Odobescu Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 23 mai 2017

 Ieri dimineaţă,

Accident mortal lîngă Odobescu

 

Accident grav petrecut, ieri dimineaţă, în apropiere de Colegiul Naţional Alexandru Odobescu, din Piteşti. O femeie în vîrstă de 65 de ani a ajuns în stare critică la spital, avînd fractură de craniu şi traumatisme pe corp. A fost lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar. Trecerea de pietoni era la circa 100 de metri de locul unde s-a produs accidentul. Femeia a murit după cîteva ore, la spital.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2285

Continuare
 
Pănescu, Zamfir şi Mujea, condamnaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Într-un dosar de corupţie,

Pănescu, Zamfir şi Mujea, condamnaţi

 

Ieri, s-a derulat ultima filă din dosarul de corupţie în care fostul director al SC Apă-Canal 2000 SA, Gelu Mujea, a fost judecat pentru fapte de corupţie alături de oamenii de afaceri Constantin Pănescu şi Pavel Zamfir, acţionarii de la Alcadibo, Metabet şi Selca. Procurorii le imputau celor trei un prejudiciu de 14.000 de euro, în urma unor lucrări de reabilitare efectuate la o clădire de la SC Apă-Canal 2000 SA. Ieri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa în dosar, după trei amînări a pronunţării. Cei trei sînt condamnaţi la cîte 3 ani cu suspendare.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 2264

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

  Femeie de 75 de ani, dusă la spital

Un echipaj cu o autospecială şi unul cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au mers pe strada Tudor Vladimirescu, pentru a debloca o uşă a unui imobil care era situat la etajul doi. Ei au intrat în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, pe geamul de la balcon. În casă, a fost găsită proprietara, în vîrstă de 75 de ani. După ce i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost transportată la spital.    

 30 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 48 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 271 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 90.395 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.   

 A luat foc frigiderul 

Sîmbătă, în jurul prînzului, o familie din Piteşti, de pe strada Petrochimiştilor, a sunat la Serviciul de Urgenţă 112, anunţînd că au nevoie de intervenţia pompierilor în urma unui incendiu care a izbucnit în apartament. Acesta a fost provocat de un scurtcircuit, provocat de cablul defect al unui frigider care se afla în locuinţă. La faţa locului, la adresa indicată, a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. După ce incendiul a fost stins, pompierii au constatat că au ars elementele combustibile ale frigiderului.

 A refuzat să i se recolteze sînge

Oamenii legii de la Poliţia Oraşului Topoloveni l-au tras pe dreapta, pe strada Parcului din oraşul Topoloveni, pe Alexandru Aurel B., în vîrstă de 48 de ani, din comuna Călineşti. El se afla la volanul unei maşini, iar cînd a fost oprit la control, mirosea puternic a alcool. Bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Omul s-a ales cu dosar penal pentru refuzul şi sustragerea de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive. Asta se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.

 Casă arsă la Popeşti 

În perioada 19 - 21 mai, echipajele SMURD au intervenit la 56 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la şapte dintre acestea a fost nevoie şi de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Sîmbătă dimineaţă, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti a fost solicitat să intervină în localitatea Popeşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o locuinţă. La această intervenţie a participat şi SVSU Izvoru, cu o auto-
specială cu apă şi spumă. Focul a ars obiecte de mobilier, materiale textile, contorul electric, tavanul din lemn şi acoperişul pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi. Incendiul a fost provocat de un generator cu defecţiuni sau care era suprasolicitat.

 S-a urcat băut la volan

Oamenii legii de la Poliţia oraşului Ştefăneşti l-au prins băut la volan pe Ilie U., în vîrstă de 61 de ani, din Topoloveni. El conducea pe DN 7 un motostivuitor, care era neînregistrat sau neînmatriculat, şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie Constantin Bălăceanu Stolnici, din Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru cele două infracţiuni săvîrşite în acelaşi timp, respectiv, conducerea unui asutoturism neînmatriculat şi şofarea unei maşini după ce a consumat alcool.    

Grupaj de A.Roşu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 526

 
Evelina a pierdut lupta cu cancerul! Imprimare E-mail
(9 voturi)
luni, 22 mai 2017

Ieri dimineaţă, a încetat din viaţă

Evelina a pierdut lupta cu cancerul!

 

Evelina Mihaela Bota a încetat din viaţă, la numai 10 ani, după ce s-a luptat mai bine de un an cu o boală cruntă, care i-a măcinat treptat trupul firav.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 3352

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4690
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Vandalii au jucat X şi O pe Audi
In Budeasa parca exista si politie locala,dar acestia ori lucreaza numai de zi,ori dorm noaptea mai ales ca acest incide...
25/05/17 12:46 Mai mult...

Primarul vrea SCM în Liga I
Bogdan Vintila e super antrenor si are si Licenta PRo-Alin Chita Antrenor bun
25/05/17 11:53 Mai mult...

Hoţ prins cu cursa de şoareci!
bine spus ,ca astia au terminat padurile si nu ai cui sa spui ,aia de la ocol zice sa suni la politie ,dar politia pina ...
25/05/17 10:28 Mai mult...

Înfrîngere la Oradea!
Cum sa castigi cand nu bagi cei mai buni marcatori:Aiza,Nastasie,Popa,Nila,bagi juc.care nici la div 3 nu joaca.
25/05/17 09:06 Mai mult...

Judecătoarea Lazăr, cercetată disciplinar
Exact, buna remarca... Si atunci cum te poti apara de abuzul lor ? Pentru ca 90% din judecatori de frica, judeca doar du...
25/05/17 09:09 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

Cursul de schimb - BNR
25 mai 2017
1 EUR = 4.5512 Lei -0.0071
1 USD = 4.0714 Lei +0.0225
oferit de www.bnr.ro

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 


 


 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter