Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Fapt divers *** ️ Şoferul beat s-a urcat pe scuar     Fapt divers *** ️ Elevi prinşi cu marijuana     Fapt divers *** ️Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi     Fapt divers *** ️Şase maşini incendiate din răzbunare!     Editorial *** ️ Cei mai iubiţi dintre români vor pierde alegerile     Sport *** ️ Victorie obţinută fără emoţii!     Social *** ️ A renunţat la funcţia de manager     Social *** ️ Cea mai mare creştere economică din Europa     Social *** ️ Se opreşte curentul în Poienarii de Muscel     Social *** ️ Se optează pentru admitere separată    
 Publicitate pdf


A lovit un motociclist cînd intra în peco Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


A lovit un motociclist cînd intra în peco


Un şofer care nu a acordat prioritate de trecere, este răspunzător de rănirea unui motociclist. Accidentul s-a petrecut ieri, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aproape de ieşirea din Piteşti către Bascov. Şoferul voia să intre într-o benzinărie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 116

Continuare
 
Şase maşini incendiate din răzbunare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

La Curtea de Argeş,

Şase maşini incendiate din răzbunare!


Răzbunare în stil mafiot, la Curtea de Argeş, în noaptea de vineri spre sîmbătă! Poliţiştii se află în căutarea unor indivizi care au incendiat şase maşini aflate în parcarea unui bloc. Două dintre autovehiculele distruse, îi aparţineau unui afacerist din localitate. Se bănuieşte să focul a fost pus de unul dintre foştii angajaţi ai acestuia, nemulţumit de felul cum a fost plătit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 155

Continuare
 
Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

Telenovelă sfîrşită la spital

Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi


Patru bărbaţi au ajuns în arest în seara de vineri spre sîmbătă, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare. Totul ca rezultat al unei poveşti de dragoste, sfîrşită în mod neplăcut! O fată de 18 ani era mărul discordiei! Fostul iubit a întîl­nit-o pe stradă în timp ce mergea de mînă cu noul ei parter. Furios i-a băut pe amîndoi, fiind ajutat de verii şi unchiul său.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 262

Continuare
 
Elevi prinşi cu marijuana Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

La Zilele Piteştiului

Elevi prinşi cu marijuana


În timp ce cu prilejul Zilelor Piteştiului în Piaţa Primăriei se desfăşura un spectacol susţinut de Lidia Buble şi Holograf, jandarmii au prins

4 adolescenţi care aveau asupra lor un pachet de ţigări, ce conţinea resturi vegetale uscate cu aspect de marijuana. Elevii în vîrstă de 17 ani, au fost predaţi poliţiştilor Antodrog, din cadrul Brigăzii de Combaterea a Crimei Organizate Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

Continuare
 
Şoferul beat s-a urcat pe scuar Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

După ce s-a certat cu soţia

Şoferul beat s-a urcat pe scuar


În timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti, un şofer a pierdut controlul maşinii. A urcat cu autovehi­culul pe scuarul care despărţea cele două sensuri. Conducătorul auto nu a păţit nimic, însă poliţiştii au constatat că era beat criţă. Cel de la volan s-a ales cu dosar penal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 241

Continuare
 
23 de şoferi au rămas pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


23 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat controalele pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 431 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 110.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 91

Continuare
 
Poţi deveni ofiţer sau agent de penitenciare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019

Se derulează o campanie în licee

Poţi deveni ofiţer sau agent de penitenciare


Tinerii care doresc să devină ofieri sau a­gen­ţi de penitenciare se pot înscrie la una din­tre unităţile de învăţă­mînt care pregătesc astfel de cadre. Peni­tenciarul Mioveni şi Penitenciarul Spital Mioveni face cunoscu­tă oferta educaţională pentru elevii din jude­ţele Argeş şi Vîlcea ca­re doresc să se îns­crie la concurs.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
Reţinut pentru o alcoolemie de peste 2,50 la mie Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 mai 2019


Reţinut pentru o alcoolemie de peste 2,50 la mie 


Beat la volan şi fără permis, aşa a fost prins un bărbat în vîrstă de 40 de ani, din comuna Mozăceni, luna trecută. Bărbatul a fost testat cu etilotestul iar oamenii legii şi-au dat seama că omul nu băuse doar un păhărel şi mai degrabă toată sticla. Poliţiştii au primit rezultaul alcoolemie şi au dispus reţinerea lui, joi, pentru 24 de ore după ce s-a contatat că avusese o alcoolemie de peste 2,50 la mie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 398

Continuare
 
Şoferul a vrut să întoarcă în mijlocul drumului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019

La Mărăcineni

Şoferul a vrut să întoarcă în mijlocul drumului


Accident petrecut ieri dimineaţă, pe DN 73, în comuna Mărăcineni. Un şofer grăbit a făcut o manevră riscantă, întorcînd în mijlocul dru­mului. A lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma coli­ziunii, o femeie a fost rănită şi a ajuns la spital. După impact, trafi­cul în zonă a fost paralizat. Asta, cu atît mai mult cu cît în intersecţia cu pricina se efec­tuează şi lucrări de reamenajare a sensului giratoriu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 386

Continuare
 
Raiul beţivilor pe A1! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 mai 2019

Tone de bere pe şosea

Raiul beţivilor pe A1!


Un accident petrecut ieri dimineaţă pe A1 i-a făcut să pălească de invidie pe iubitorii de bere. Raiul beţivilor s-a mutat pentru cîteva ore, pe A1. Şoferul unui tir încărcat cu cutii, sticle şi bidoane de bere a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu glisiera. Toată marfa s-a împrăştiat pe şosea. Au curs rîuri de bere, irosindu-se, spre dezamăgirea şoferilor care treceau prin zonă şi se uitau cu părere de rău la recipientele împrăştiate pe şosea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 479

Continuare
 
Vindeau produse expirate Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019


Vindeau produse expirate

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au desfăşurat activităţi privind protejarea populaţiei împotriva acte­lor de comerţ ilicit, menţinerea unui climat de siguranţă publică şi identificarea de persoane pretabile la săvârşirea de fapte ilicite. Au fost verificate 14 agenţi economici de pe raza aceleiaşi localităţi, la patru dintre acestea fiind descoperite produse alimentare cu termen de valabilitate expirat şi produse fără documen­te de provenienţă. Au fost aplicate patru sancţiuni contravenţională, în valoare de 7.000 de lei, conform Legii 12/1990, totodată fiind luată măsura complementară a confiscării sumei de 500 de lei, reprezentînd contravaloarea produselor fără documente de provenienţă, precum şi confiscarea în vederea distrugerii bunurilor cu termen de valabilitate expirat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 293

Continuare
 
Şoferul băut a plonjat în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 mai 2019


Şoferul băut a plonjat în şanţ


A scăpat ca prin mi­nu­ne dintr-un acci­dent fără a avea vreo zgîrietură, dar s-a ales cu dosar penal. Este povestea unui bărbat, în vîrstă de 59 de ani, din Mioveni. Acesta s-a răsturnat cu maşina ieri dimi­neaţă, într-un şanţ la Racoviţa. În timpul cercetărilor de la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul era băut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 365

Continuare
 
Tîlhar minor, în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 mai 2019


Tîlhar minor, în arest la domiciliu


Are numai 17 ani şi o carte de vizită „impresio­nantă“ cînd vine vorba de infracţiuni. Alexandru M., din Merişani a fost plasat în arest la domiciliu ieri, pentru tîlhărie calificată. Tînărul are însă un trecut destul de încărcat în această privinţă, fiind reci­divist după ce a mai primit o condamnare, tot pen­tru tîlhărie. În plus, în timpul sărbătorilor de Paşte, a ajuns în arest după ce, împreună cu tatăl său a bătut măr un vecin.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Soţ şi soţie morţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 mai 2019

Au fost scoşi din casa cuprinsă de foc

Soţ şi soţie morţi!


Nenorocire petrecută la Miceşti, în satul Purcă­reni! Două persoane, soţ şi soţie şi-au pierdut viaţa după ce casa lor a luat foc. Cadavrele au fost găsite în dormitorul locuinţei sărăcăcioase, cînd a fost dată alarma. Soţii erau debranşaţi de la energie electrică şi foloseau o lumînare pe care au uitat-o aprinsă într-o cameră.  Bărbatul de 45 de ani şi soţia lui de 39 de ani, au murit intoxicaţi din cauza fumului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 726

Continuare
 
Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 mai 2019


Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare


Instanţa a decis! Anca Alexandrescu, medic în cadrul Camerei de Pri­miri Urgenţe, de la Spita­lul Judeţean de Urgenţă Piteşti, a fost condam­nată la 3 ani şi 6 luni închisoare. A fost trimisă în judecată pentru înşe­lăciune în formă continua­tă după ce procurorii au constatat că prin farmacia al cărei asociat unic era, ar fi decontat sute de reţete fictive. Judecătoria Piteşti a achitat-o pe fosta şefă a Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, însă, mier­curi Curtea de Apel Piteşti a dat hotărîrea defini­tivă prin care Anca Alexandrescu a primit o sen­tinţă cu executare. La cîteva ore după decizie, aceasta s-a predat, fiind încarcerată. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 1520

Continuare
 
A condus băut şi fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 mai 2019


A condus băut şi fără permis

Un tînăr în vîrstă de 26 de ani, din comuna Sălătrucu, aflat la volanul unei autoutilitare a fost tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, pentru verificări. Dragoş Gigel C. era în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 73C, pe raza localităţii Valea Iaşului. Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că cel de la volan nu deţine permis de conducere. Mai mult de atît, era şi băut. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,54  la mie în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 325

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8228


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Derby de tradiţie doar pentru palmares!
FFF. Modest ce a făcut la FCSB ? Discordie Alibec , Budescu etc.
19/05/19 13:44 Mai mult...

Derby de tradiţie doar pentru palmares!
PRIMARE , nu faceți greșeală asta să-l aduceți pe DICĂ . Noi nu-l vrem țineți cont și de noi .
19/05/19 11:25 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
99%din medici sunt șpăgari, nu-i interesează de pacienți, nu empatizeaza decât cu banii, nu mai pui ca unii habar n...
19/05/19 08:31 Mai mult...

Iorga omorât a doua oară
Bai Smeo...nu este mai urat sa scrii prostii din astea la batranete, nu ti-e scarba de ce iti iese pe gura? Lasa naiba s...
18/05/19 23:12 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
Pentru întreaga mass media: Mare păcat că nu faceți cunoscute și nenumăratele vieți salvate de către dr Anca Ale...
18/05/19 20:46 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info