Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 


Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul


Tragedie petrecută, ieri, în comuna Cuca. Un bărbat a murit în urma unui accident cu tractorul. Bărbatul s-a răsturnat cu vechiculul şi a murit strivit dedesubt. Cadavrul a fost scos de localnici înainte de a sosi la faţa locului echipajul de descarcerare al ISU Argeş. Nu se mai putea face nimic pentru victimă, decît să se constate decesul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 218

Continuare
 
Strivit între autobuz şi o maşină Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Ieri în Trivale,

Strivit între autobuz şi o maşină


Accident petrecut ieri dimineaţă, pe strada Libertăţii, în cartierul Trivale. Un bărbat a ajuns la spital fiind rănit, după ce a fost prins între un autobuz şi maşina sa. În urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de cele petrecute, este chiar cel rănit, care se afla pe carosabil în momentul impactului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 365

Continuare
 
Putea să ucidă dintr-un pumn Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Putea să ucidă dintr-un pumn


Un scandal a avut urmări nebănuite pentru cei implicaţi. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă şi de aici pînă la bătaie, a fost doar un pas! În urma agresiunii, unul a ajuns în arest, altul pe patul spitalului. Puţin a lipsit ca victima să nu moară. Ce a decis instanţa în ceea ce-l priveşte pe agresor, aflaţi din materialul ce urmează.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

Continuare
 
Fabrică de mobilă făcută scrum Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Incendiu devastator în Dragoslavele,

Fabrică de mobilă făcută scrum


Incendiu devastator, în noaptea de joi spre vineri, la o fabrică de mobilă din Dragoslavele. Nu mai puţin de şase echipaje de pompieri, din Cîmpulung, Rucăr şi Mioveni, plus formaţiunea locală a SVSU Rucăr, au intervenit la faţa locului pentru  izolarea şi stingerea flăcărilor, care au cuprins o suprafaţă de circa 1.000 metri pătraţi, întreaga operaţiune durînd mai bine de 11 ore.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 266

Continuare
 
19 solicitări pentru SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


19 solicitări pentru SMURD

Pentru echipajele SMURD ziua de joi a fost una extrem de solicitantă, dat fiind numărul mare de pacienţi la care s-a intervenit. Echipajele SMURD au fost chemate la 19 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La trei dintre pacienţi a fost necesară deplasarea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 141

Continuare
 
Concurs cu scandal, la Cetăţeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019


Concurs cu scandal, la Cetăţeni


Comuna Cetăţeni şi-a înfiinţat propria societate pentru administrarea reţelei de apă. Postul de manager a fost ocupat în urma unui concurs, dar nu fără scandal, aşa după cum ne-au obişnuit aleşii locali din această comunitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 502

Continuare
 
În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019

Violenţa în familie, în creştere

În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie


A fost modificată legislaţia, astfel  privind acordarea ordinelor de protecţie, prin Ordinul ministrului afacerilor interne şi al ministrului muncii şi justiţiei sociale 146/2578/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică de către poliţişti. Documentul prevede că poliţiştii care intervin în astfel de cazuri pot emite ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Şapte astfel de ordine au fost emise de la începutul anului în Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

Continuare
 
A doborît trei femei dintr-o lovitură Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 ianuarie 2019

Conducătorul auto neatent,

A doborît trei femei dintr-o lovitură


Un tînăr neatent a accidentat trei femei care traversau pe trecerea de pietoni la Mioveni. Acestea erau pe trecerea de pietoni cînd au fost lovite în plin. Toate au ajuns la spital avînd leziuni, în urma impactului. Şoferul a motivat că nu le-a observat din cauză că l-a orbit soarele.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
Îşi aniversează ziua în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019

Cazul: Victima proxeneţilor, ucisă în Elveţia

Îşi aniversează ziua în arest!


Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Piteşti au efectuat miercuri, 16 ianuarie, un număr de unsprezece percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Maramureş, la locuinţele a nouă persoane, majoritatea din Cîmpulung, bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane şi proxenetism.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 499

Continuare
 
Percheziţii la un afacerist din Bradu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019


Percheziţii la un afacerist din Bradu


Patronul unei firme de construcţii din comuna Bradu a fost călcat de mascaţi, miercuri. Bărbatul este acuzat de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală, după ce a înregistrat în contabilitate facturi false. O parte dintre facturi erau emise de firme fantomă, doar cu scopul de a diminua valoarea impozitului pe profit sau plata TVA - ului. Anchetatorii au calculat un prejudiciu adus statului, de peste 666.000 lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1019

Continuare
 
Şoferul reţinut după moartea tinerei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 ianuarie 2019


Şoferul reţinut după moartea tinerei


O tînără în vîrstă de 24 de ani a pierit din cauza inconştienţei unui şofer care a urcat beat la volan. Maşina condusă de Nicolae I. de 39 de ani, din aceeaşi localitate s-a răsturnat, iar fata care se afla pe bancheta din spate a fost rănită grav. A murit după cinci zile de la accident. Conducătorul auto a fost reţinut la 12 zile după producerea tragicului eveniment.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 860

Continuare
 
16 cazuri de gripă confirmate în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019


16 cazuri de gripă confirmate în Argeş

Numărul cazurilor de gripă, confirmate în Argeş creşte de la o zi la alta. Dacă la începutul lunii ianuarie, ne confruntam cu două cazuri,  ieri numărul acestora crescuse la 16 cazuri. Ambii pacienţi au virusul AH1 şi nu erau vaccinaţi. De această dată este vorba de un copil în vîrstă de 7 luni, din Piteşti şi o femeie în vîrstă de 41 de ani, din Cîmpulung.Aşadar, am ajuns la un total de 16 cazuri de gripă confirmate, din care, 15 au fost depistate cu virusul AH1 şi 1 cu virusul AH 3. Avînd în vedere numărul mare de cazuri de gripă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş au fost impuse anumite anumite restricţii conform recomandărilor Direcţiei de Sănătate Publică Argeş. Astfel, este interzis accesul în secţiile cu risc, ca: Anestezie şi Terapie Intensivă, Neonatologie şi Boli Infecţioase. De asemenea, vizitatorilor le este permis accesul în celelalte secţii decît în timpul programului de vizită.

Comentarii (2) | Vizualizari: 386

Continuare
 
Primarul-preot Bărănescu, încarcerat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 ianuarie 2019

În urma unui accident,

Primarul-preot Bărănescu, încarcerat


Un fost primar a fost ieri dimineaţă, la un pas de moarte. Din neatenţie, acesta a provocat un accident rutier, în urma căruia a fost rănit. Gheorghe Bărănescu, fostul primar al comunei Băiculeşti, despre el fiind vorba, a rămas încarcerat între fiarele maşinii sale, fiind scos de pompieri. Acesta a fost transportat la spital, avînd lovituri la cap.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 960

Continuare
 
Strivită de buldoexcavator Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 ianuarie 2019

La Curtea de Argeş

Strivită de buldoexcavator


Un accident soldat cu moartea unei femei în vîrstă de 70 de ani, a avut loc ieri, la Curtea de Argeş, în apropiere de Gară. Un angajat la Serviciului Public de Gospodărire Comunală Curtea de Argeş, conducea un buldoexcavator înlăturînd zăpada de pe pe marginea şoselei. Conducătorul a dat cu spatele. Victima a fost strivită.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 718

Continuare
 
Spărgător trimis în judecată Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 ianuarie 2019


Spărgător trimis în judecată

Poliţiştii Sectiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. Într-o noapte de la sfîrşitu lunii noiembrie a anului trecut, Vicenţiu Ionuţ C., de 24 de ani din comuna Lunca Corbului s-a cocoţat pe terasa unei clădiri şi a încercat să forţeze un chepeng din acoperiş pentru a putea pătrunde în incinta unei societăţi de IT din cartierul piteştean Găvana. În timp şi se chinuia să intre prin efracţie a fost văzut din blocul vecin de un locatar. Omul şi-a dat seama că este ceva suspect cu indiviul care se afla pe terasă la ora aceea şi a sunat la 112. Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti s-au depalsat la adresa indicată de interlocutor şi l-au prins pe Vicenţiu Ionuţ C. în flangrant. Tînărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de furt calificat. În urma audierii şi a administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pe numele tînărului. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.   
M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 341

 
Fost primar riscă să se întoarcă la închisoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 ianuarie 2019


Fost primar riscă să se întoarcă la închisoare


I se impută retrocedarea ilegală a unor suprafeţe însemnate de teren, fiind acuzat de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Este vorba de un fost primar, care în 2014 a mai fost condamnat la 5 ani de închisoare. Costel Zamfir, fost edil al comunei Bradu, riscă să se întoarcă la închisoare dacă va primi o nouă condamnare. Împotriva lui, procurorii DNA au nici mai mult, nici mai puţin de 161 acte materiale.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 822

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7627


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

16 cazuri de gripă confirmate în Argeş
Chiar daca stiu ca ceea ce postez o sa imi aduca probleme la serviciu eu am de pus pe acesta cale niste intrebari conduc...
18/01/19 15:20 Mai mult...

Ureche, pe picior de plecare
Sa plece si Sandoi cu Ureche odata . Avem un Badea un Schumacher macar aștea sânt Piteșteni că si așa anul ăsta nu...
18/01/19 13:06 Mai mult...

Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii
felicitari pentru vanzari! bio-combustibil.ro
18/01/19 12:47 Mai mult...

Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni
Ce meciuri ați luat , cu echipe de liga 5 , 4 și liga 3 se vede ca luați meciuri ușoare sa arate antrenorii ăștia ...
18/01/19 11:52 Mai mult...

Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!
Ar trebui eliminata de tot subventia. Practic cei debransati le plateste si celor inca bransati prin taxele si impozitel...
18/01/19 11:30 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info