Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 


Localii au confiscat căruţele rromilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018


Localii au confiscat căruţele rromilor


Ieri, şase căruţe au confiscate de poliţiştii locali din Piteşti! Atelajele circulau pe strada Depozitelor, deşi nu au voie. Proprietarii au fost amendaţi. Aceştia au avut de plătit şi o taxă de 200 de lei pentru a-şi recupera atelajele. Deşi se plîngeau că strîng materiale reciclabile din gunoaie pentru a avea ce mînca, în timpul acţiunii localilor, aceştia fluturau bancnotele de 100 de lei anunţînd că vor plăti să-şi recupereze atelajele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 171

Continuare
 
Incendiu la Alpitex! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Fabrica de mobilă, în pericol

Incendiu la Alpitex!


Incendiu la fabrica de mobilă Alpitex, din Albota, ieri dimineaţă. Fumul a fost observat de paznicul societăţii acesta sunînd la 112. Au intervenit trei echipaje. A ars în camera centralei, acolo unde era depozitată o cantitate mare de rumeguş folosit pentru foc. De altfel, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de jar sau scîntei care au sărit pe rumeguşul depozitat în apropiere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 208

Continuare
 
Autopsierii, condamnaţi cu suspendare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Curtea de Apel Piteşti a schimbat pedeapsa

Autopsierii, condamnaţi cu suspendare

 

Curtea de Apel Piteşti a dat ieri sentinţa în dosarul a patru angajaţi ai Serviciului de Medicină Legală. Toţi sînt acuzaţi de mai multe persoane că au cerut bani şi produse pentru a-şi îndeplini îndatoririle de serviciu deşi erau plătiţi de la stat pentru asta! Instanţa a redus la jumătate pedepsele celor patru. Mai mult deşi iniţial, erau condamnaţi cu executare, toţii au luat pedepse cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 360

Continuare
 
A stat 3 zile în casă cu fratele ucis! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Crimă la Moşoaia

A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!


Greu de crezut, dar un bărbat din Moşoaia a stat cîteva zile în casă cu cadavrul fratelui. Ion Păun, de 52 de ani l-a ucis pe Mihăiţă Păun, de 49 de ani, lovindu-l cu o bîtă în cap de mai multe ori. După bătaia încasată, bărbatul a mai supravieţuit 3 zile. Alte trei zile a zăcut mort în pat, pînă cînd a fost descoperit cadavrul. Ucigaşul a  fost arestat ieri. Bărbatul a mai fost condamnat tot după ce a omorît un om.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

Continuare
 
Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

În urma percheziţiilor de luni

Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire

 

Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, poliţiştii musceleni împreună cu efective de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordo­narea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, au descins, luni de dimineaţă, în mai multe locuinţe  din Piteşti, Ştefăneşti, Albota şi Bascov, ai căror proprietari sînt bănuiţi că au legătură, direct sau indirect, cu comiterea mai multor infracţiuni de furt  din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme, începînd din luna septembrie a acestui an şi pînă în prezent. Prejudiciul total se ridică la peste 70.000 de lei, hoţii dînd, numai în Cîmpulung şi zona Muscel, cel puţin 17 spargeri. Două autoturis­me au fost confiscate, iar zece persoane, printre care şi doi minori, au fost ridicate şi duse la audieri, la sediul Poliţiei Cîmpulung.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 179

Continuare
 
Atenţionări de la pompierii din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Sezonul rece a venit, iar incendiile pornite de la sobe cresc

Atenţionări de la pompierii din Mioveni


Conducerea Primăriei Mioveni atrage atenţia asupra riscurilor legate de neîntreţinerea corespunzătoare a instalaţiilor de încălzire. Statisticile arată că în perioada rece creşte numărul de incendii la locuinţele cetăţenilor, cauzele principale fiind folosirea mijloacelor de încălzire cu defecţiuni sau nesupravegheate şi necurăţarea coşurilor de fum.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 116

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Carambol cu trei maşini pe A1

Luni, a avut loc un carambol pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 106, chiar la intrarea în Piteşti. Trei maşini s-au lovit, iar şoferii din trafic au sunat la 112 solicitînd intervenţia echipajelor de salvare. A intervenit un echipaj cu o autospecială de apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti. Din fericire, coliziunea nu -a soldat cu victime. Cei aflaţi în maşină refuzînd asistenţa medicală sau transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 122

Continuare
 
Accident, cu trei răniţi şi trei maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 noiembrie 2018

Ieri, pe strada Depozitelor,

Accident, cu trei răniţi şi trei maşini


Carambol pe strada Depozitelor, din Piteşti, ieri după-amiază, din cauza unui şofer care nu a păstrat distanţa regulamentară din timpul mersului. Conducătorul auto a fost rănit uşor şi alte două persoane au fost rănite din vina lui. Este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut permisul pe durata cercetărilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 394

Continuare
 
Costache a fost achitat Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2018

Judecat după ce a lovit cu sabia doi cîini,

Costache a fost achitat


Aşa cum vă relatam într-o ediţie anterioară a ziarului, Florin Mihai Costache, fiul fostului preşedinte al CJ Argeş, Florea Costache, a fost judecat după ce a lovit cu sabia doi cîini la o stîna din Dealul Sasului. Pentru infracţiuni la alte legi speciale, rănirea sau schingiuirea animalelor (art.25, alin.1, lit.e, din legea 205/20047, republicată), a mai fost judecat şi amicul lui Costache, Mircea Furtună. În dosar, părţi vătămate au fost Ionuţ Florescu, proprieterul animalelor, şi Fundaţia pentru Protecţia Animalelor „Vier Pfoten România”, prin Societatea de Avocaţi „Boerescu şi Ciocodeică”.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 442

Continuare
 
Furau din maşini, locuinţe, societăţi... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2018

Percheziţii la o grupare de hoţi

Furau din maşini, locuinţe,  societăţi...


Ziua de ieri a început prost pentru 10 indivizi suspectaţi că ar fi comis mai multe furturi, în cinci judeţe. Hoţii argeşeni s-au trezit la uşă cu mascaţii fiind luaţi din pat. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi comis furturi din maşini, din locuinţe şi societăţi comerciale. Dosarul este instrumentat de poliţiştii cîmpulungeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 606

Continuare
 
Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2018


Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest


Instanţa de la Cîmpulung a prelungit arestul preventiv pentru cei doi bărbaţi din Olt, suspecţi că au spart magazinul Orange Shop, din Piaţa Centrală.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 
Ameninţa că se aruncă de pe pasaj Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2018

La Bascov,

Ameninţa că se aruncă de pe pasaj


Poliţiştii au negociat cu un individ, mai bine de o oră, care ameninţa că va sări în gol de pe pasajul Bascov. Cocoţat pe balustrada metalică, tînărul de 21 de ani, din Piteşti, nu voia cu niciun chip să coboare. Echipele de intervenţie au aşteptat timp îndelungat pînă cînd tînărul a coborît. În cele din urmă, Constantin Ş. a ajuns la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 570

Continuare
 
Ursul l-a muşcat de cap Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2018

În timpul unei partide de vînătoare,

Ursul l-a muşcat de cap


Accident îngrozitor la o partidă de vînătoare din comuna Muşăteşti! Un vînător a ajuns la spital după ce a fost muşcat de cap, coapsă şi mînă, de un urs. Victima este fiul unui cunoscut afacerist din Piteşti. Tatăl celui rănit deţine un magazin de arme şi un poligon sportiv. Acesta este împreună cu fratele său cînd a avut loc necazul.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 778

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Sute de amenzi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44.947 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 346

Continuare
 
Ucisă de nepot în Italia Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 12 noiembrie 2018


Ucisă de nepot în Italia


În luna iulie, argeşeanca Nicoleta Căciulă, de 46 de ani, a fost găsită moartă în garsoniera sa din Italia. Anchetatorii au stabilit că femeia a fost strangulată şi incendiată de criminalul care a dorit să şteargă urmele în acest fel. Trupul neînsufleţit a fost înmormîntat de familie, la Vlădeşti. Anchetatorii au continuat cercetările descoperind criminalul. Acesta era nimeni altul decît nepotul victimei. Daniel Lorys Căciulă, în vîrstă de 22 de ani, era fiul fratelui victimei. Acesta a fost arestat de autorităţile italiene. Şi-a recunoscut fapta.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1285

Continuare
 
Casa a ars, icoana a rămas intactă Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 12 noiembrie 2018

Într-un incendiu la Leordeni,

Casa a ars, icoana a rămas intactă


O familie din comuna Leordeni a fost lovită de necaz zilele trecute, cînd casa lor a fost mistuită de un incendiu devastator. Întreg etajul s-a făcut scum, paguba fiind de zeci de mii de euro. După ce au stins incendiul, pompierii au făcut o descoperire care i-a uimit. Printre cărbuni, au văzut o icoană rămasă intactă în urma incendiului care a distrus absolut totul în jur.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 962

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7358
embedgooglemap.net
Click view
Intrebarea Curierului

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!Comentarii

Costache a fost achitat
La cîți bani are ăsta de la jnapanul de tac-so, a plătit și a scăpat. Ce e de mirare aici ?
13/11/18 13:45 Mai mult...

Costache a fost achitat
De la câini poate să treacă oricând la oameni şi la fel nu va păţi nimic. Asta e justiţia în România.
13/11/18 12:25 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
strainii nu au luat toate bogatiile cu japca...politicienii nostri au negociat in interesul lor,ei au luat comisioanele ...
13/11/18 09:09 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
Copiii ... au plecat cumva slugi la bogatii imbuibati? Daca da, au facut-o, desigur, din cauza saraciei. Daca nu, inseam...
13/11/18 09:52 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
padurile , petrolul si gazele, bancile Romaniei sunt in labele unor firme din Austria. Eu zic sa le dam gaze de buda. Ga...
13/11/18 01:14 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info