Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** Trivale Fest la Piteşti      *** Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte      *** Primarul vine la muncă pe bicicletă      *** A crescut producţia la Dacia      *** 260 de vehicule, pentru pompierii români      *** „Misiune îndeplinită!”     *** Chinezi prinşi muncind la negru     *** Agresor sexual, în arest la domiciliu     *** S-a aruncat de la etajul V     *** Bătut de un poliţist pe motocicletă     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Mergem să cîştigăm la Timişoara!“     *** Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă     *** România a urcat pe locul 27     *** Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia     *** Bishop a ajuns la Piteşti     *** Doar 4 partide vor fi televizate!     *** Victoria îi urcă pe podium!     *** Negocieri cu doi jucători     *** Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“    

 


Bătut de un poliţist pe motocicletă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Un bărbat de 65 de ani, din Rucăr, susţine că a fost

Bătut de un poliţist pe motocicletă


Clipe de coşmar, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Rucăr! Omul susţine că, în timp ce se afla cu vacile la păscut, pe o păşune de la marginea localităţii, undeva într-o zonă montană, a fost bătut de un motociclist despre care a aflat ulterior că este poliţist, şi nu oriunde, ci chiar la el în comună!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 109

Continuare
 
S-a aruncat de la etajul V Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Ieri, în cartierul Craiovei,

S-a aruncat de la etajul V


Tragedie petrecută, ieri dimineaţă, în cartierul piteştean Craiovei. O femeie, în vîrstă de 42 de ani şi-a pus capăt zilelor, aruncîndu-se, în gol, de la etajul V. Victima a murit pe loc. Tatălui femeii i s-a făcut rău cînd şi-a dat seama că fiica lui este decedată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 126

Continuare
 
Agresor sexual, în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Pipăia fetele pe stradă!

Agresor sexual, în arest la domiciliu


Caz finalizat de poliţiştii piteşteni, după aproximativ un an! Un agresor sexual a fost arestat după mai multe luni de căutări. Tânărul de 26 de ani, din Ştefăneşti, pipăia femeile pe stradă, le vorbea obscen şi le arăta organul sexual. Au existat mai multe sesizări. Instanţa a ales, însă, să-l plaseze pe individ în arest la domiciliu. În felul acesta, dacă va respecta măsura impusă, acesta nu va mai putea să-şi facă damblaua pe străzile din Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 107

Continuare
 
Chinezi prinşi muncind la negru Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018


Chinezi prinşi muncind la negru


Doi cetăţeni din China au fost prinşi lucrînd ilegal în judeţul Argeş. Chinezii sunt obligaţi să părăsească România, potrivit unei decizii de returnare. Documentul a fost emis de Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Argeş. Cei doi cetăţeni au la dipoziţie 15 zile să părăsească ţara.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 90

Continuare
 
„Misiune îndeplinită!” Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Militarii musceleni au raportat Ministrului Apărării, Mihai Fifor,

„Misiune îndeplinită!”


„Misiune îndeplinită” au raportat, ieri, prin vocea comandantului lor, lt. col. Ionuţ Ilinca, militarii Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” în cadrul ceremoniei oficiale de repatriere, după mai bine de şase luni activitate operaţională sub drapelul patriei în deşertul arzător şi nemilos al Afganista­nului. Misiunea principală a  militarilor musceleni, desfăşurată în perioada februarie - august 2018, a constat în securizarea bazei aeriene militare din Kandahar pentru a asigura protecţia forţelor coaliţiei şi a permite executarea operaţiunilor de instruire, consiliere şi asistenţă a Forţelor de Securitate şi Apărare Naţionale Afgane.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 63

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Casă arsă la Valea Corbului

Miercuri, o casă din Călineşti, satul Valea Corbului a luat foc. Oamenii, speriaţi, au sunat imediat la 112. La faţa locului, pentru a stinge incendiul au fost trimise trei echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă, de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Topoloveni şi de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. Focul a distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi mobilierul aflat în camerele situate la etajul unu. Se pare că, focul a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul, dar se va şti cu certitudine după finalizarea cercetărilor făcute de pompierii veniţi la faţa locului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 53

Continuare
 
Jandarmii au donat sînge Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018


Jandarmii au donat sînge


Ieri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş din strada Smeurei, nr. 21, Piteşti mai mulţi jandarmi au donat sînge. Angajaţii de la Centrul de Transfuzie Sanguină Piteşti s-a deplasat cu tot ce era necesar la sediul amintit, acolo unde a avut loc recoltarea.Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 213

Continuare
 
Racordaţi ilegal la energie electrică Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Prinşi în timpul unei razii, la Hîrtieşti

Racordaţi ilegal la energie electrică


 

Ieri dimineaţă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Distribuţie Energie Oltenia, în zona comunei Hârtieşti. Au fost depistaţi trei prorietari de imobile racordaţi ilegal. Aceştia aveau firele trase direct de la stîlpii de tensiune din stradă. Într-una dintre gospodării, oamenii legii au găsit şi un pui de căprioară, ţinut în captivitate.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 411

Continuare
 
Beţivan, lovit de maşină cînd traversa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

A scăpat cu viaţă!

Beţivan, lovit de maşină cînd  traversa


Încă o dovadă că există un Dumnezeu şi pentru beţivi! Un bărbat din Ţiţeşti, în vîrstă de 59 de ani, a văzut, marţi seara, moartea cu ochii după ce, răpus de băutură, a căzut în plină stradă, în faţa unei maşini care circula regulamentar. Şoferul a avut însă prezenţă de spirit şi a reuşit să evite un impact fatal.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 402

Continuare
 
Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Din cauza neacordării de prioritate

Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73


Un accident rutier petrecut ieri-dimineaţă a perturbat, preţ de cîteva zeci de minute,  traficul pe Drumul Naţional 73. Incidentul a avut loc pe raza comunei Stîlpeni şi, chiar dacă două maşini s-au ciocnit zdravăn, persoanele implicate au scăpat tefere şi nu au avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

Continuare
 
Ministrul Fifor vine la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

Prezent  la ceremonia repatrierii militarilor din Afganistan

Ministrul Fifor vine la Cîmpulung


Ceremonia de repatriere a celor peste 400 de militari musceleni prezenţi în teatrul de operaţiuni din Afganistan, în perioada februarie – august 2018

se va desfăşura astăzi, începînd cu ora 9:00. Aşa după cum v-am informat, la festivitate este aşteptat şi Ministrul Apărării, Mihai Fifor, dar şi şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 250

Continuare
 
Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018


Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş


Condamnaţi după ce au dat mai multe spargeri, patru spărgători au primit o nouă sentinţă! Curtea de Apel Piteşti le interzice celor trei spărgători să se apropie de unul dintre proprietarii păgubiţi. Inculpaţii au de executat 1 an şi 4 luni cu executare, 1 an şi 9 luni cu suspendare, şi ultimii doi, fiind minor, au obligaţia asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni.                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
Au atacat un şofer şi l-au jefuit Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

Cazul Percheziţii la suspecţi de tîlhărie

Au atacat un şofer şi l-au jefuit


După cum anunţam din numărul de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au efectuat 4 percheziţii, în comunele Merişani şi Băiculeşti. Oamenii legii aveau mandate de aducere pentru patru persoane suspecte într-un dosar de furt calificat şi tîlhărie calificată. În urma acţiuniii, doi tineri de etnie rromă, de 18 ani, respectiv 23 de ani au fost reţinuţi.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 775

Continuare
 
Incendiere anunţată pe Facebook Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

La Brăduleţ,

Incendiere anunţată pe Facebook


Un incendiu devastator a făcut prăpăd într-o gospodărie din comuna Brăduleţ, marţi seară. Un fînar şi 10 tone de fîn s-au făcut scrum. Pompierii au constatat că este vorba de o acţiune intenţionată, focul fiind provocat de un piroman. Atenţia anchetatorilor a fost îndreptată spre vecinul celor păgubiţi, care, cu două zile înainte lăsase o ameninţare pe Facebook, prin care avertiza că ar putea „să luaţi foc“! De altfel, există mai multe postări publice tendenţioase, lansate de suspect la adresa vecinului „Năiţă“.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 824

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendii de vegetaţie

Incendiile de vegetaţie uscată dau în continuare bătăi de cap reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Zilnic, pompierii sunt chemaţi să stingă astfel de incendii, cu toate că, este ştiut faptul că cei care dau foc vegetaţiei pentru a-şi curăţa terenul sunt pasibili de amenzi. Marţi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni  a intervenit în localitatea Călineşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. A ars pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. La final, s-a stabilit că focul a fost pus cu intenţie. Nu aceeaşi a fost cauza izbucnirii unui incendiu de vegetaţie şi în comuna Rociu. Pompierii au avut mai puţin de lucru în acest caz, arzînd o zonă de mărăciniş pe o suprafaţă cu mult mai mică. Incendiul fusese provocat de o ţigară aprinsă, aruncată la întîmplare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

Continuare
 
Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 septembrie 2018

Dacă îl recunoaşteţi sunaţi la Poliţie

Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii


Căutat de poliţie după ce a intrat în sediul unui ONG de unde a furat portofelul cu acte şi bani al terapeutei. Hoţul a fost surprins de imaginile de surpaveghere, acestea fiind făcute publice. Cine îl recunoaşte pe individ este rugat să sune la poliţie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 704

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7076
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
Ciorile dracului nenorocite la puscarie cu ei.sa le puna bila de picior si la munca nu ei nu sa stea sa doarma in puscar...
20/09/18 13:46 Mai mult...

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Cu este posibil ca președintele FC Arges sa fie vazut intr-o casa de pariuri pe Banatului?
20/09/18 10:53 Mai mult...

Racordaţi ilegal la energie electrică
Ați rezolvat cu pierderile de curent, mai bine v-ați uita în curtea voastră, angajații voștri, au mașini de lux, ...
20/09/18 08:13 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
Minorii care au implinit varsta de 14 ani raspund penal, mai interesati-va.
20/09/18 07:08 Mai mult...

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Am citit cu atentie cele declarate de Emil Sandoi.Dupa parerea mea,are dreptate 50% in privinta accidentarilor si a \"su...
19/09/18 14:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info