Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news     *** Vor fi montate containere îngropate      *** Se fură lalelele şi gardul viu      *** Transport de lemne ilegal      *** Gabi a pierdut lupta cu boala!     *** Spărgătorul, prins la păcănele!     *** Escrocul plasat în arest la domiciliu    *** „Ieri transfer de contribuţii, astăzi sporuri îngheţate!”     *** Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!    *** Ionică a contestat demiterea!    *** Sfinţii zilei      *** Investiţii şi decizii importante!     *** Pui cu sos de şofran     *** Evenimente 21 martie de-a lungul vremii     *** Cupa primăverii la şah     *** „Donbass” şi „Charleston” la Cinema„Bucureşti”     *** „Fum de tavernă” cu Mărgineanu      *** Mălăele, în „Cafeneaua“      *** Echipamentul de protecţie, obligatoriu      *** Vali Porcişteanu la startul Trofeului Serus!      *** Victorie pe terenul oltenilor    *** Denisa Dragomir, pe podium în Spania!    *** CS Mioveni, televizată de două ori    *** Mioveniul, gazdă a turneului semifinal    *** Liga I    

 Publicitate pdf


Blocaţi cu ATV-ul pe munte! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 februarie 2019


Blocaţi cu ATV-ul pe munte!


Sîmbătă, dorind să profite de zăpada căzută în week-end, doi tineri au pornit să se plimbe cu ATV-ul pe creasta muntelui Iezer-Păpuşa. Nu s-au gîndit nicio clipă la pericolul la care se expun. A fost nevoie de intervenţia salvamontiştilor cîmpulungeni care au urcat la cota 1.700 de metri să-i recupereze pe aventurieri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 661

Continuare
 
Viscolul a smuls acoperişuri, la Cîmpulung! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 februarie 2019


Viscolul a smuls acoperişuri, la Cîmpulung!


Vremea nefavorabilă care s-a abătut asupra ţării noastre, începînd de vineri după amiază, a creat probleme şi în zona Cîmpulung. Rafalele puternice de vînt, care au atins, potrivit meteorologilor, pînă la 65 km/h,  au doborît mai mulţi copaci şi au smuls acoperişurile a două blocuri, care, în cădere, au avariat cîteva maşini şi gardul unei gospodării. Viscolul a afectat şi reţeaua de electricitate, însă, din fericire, nu au existat victime. Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi la maxim, în ajutorul lor venind colegi de la Mioveni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 591

Continuare
 
Razii în pub-urile, din centrul Piteştiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 februarie 2019


Razii în pub-urile, din centrul Piteştiului


Un raid al poliţiştilor, efectuat în mai multe localuri şi PUB-uri amplasate în centrul Piteştiului au scos la iveală diverse nereguli. A plouat cu amnezi, administratorii a 10 localuri fiind amendaţi. Oamenii legii au dat sancţiuni după ce au descoperit că existau bani încasaţi de la clienţi, fără a fi emis bon fiscal. Amenzi au dat şi reprezentaţii ISU argeş, iar inspectorii ITM Argeş participanţi la acţiune au descoperit, la rîndul lor, unele nereguli.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1072

Continuare
 
Poliţiştii rutieri au amendat CNAIR Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 februarie 2019

Şoferii au fost răzbunaţi

Poliţiştii rutieri au amendat CNAIR


Iată că se poate şi aşa! Şoferii nemulţumiţi de starea drumurilor din România au fost răzbunaţi de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş care au amendat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Oamenii legii au făcut numeroase solicitări către CNAIR pentru remedierea unor probleme apărute pe drumurile din Argeş, însă toate au rămas fără răspuns. Asta a dus la sancţionarea companiei în luna ianuarie cu suma de 9.000 de lei.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1197

Continuare
 
33 de şoferi au rămas pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 februarie 2019


33 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au făcut controale pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. Acestea au avut loc atît pe drumurile din oraşe şi municipii, cît şi pe cele din afara localităţilor. În urma abaterilor constatate, oamenii legii au dat 474 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 110.000 lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie 33 de permise de conducere şi au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 820

Continuare
 
Instanţele din Argeş sufocate de dosare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 februarie 2019


Instanţele din Argeş sufocate de dosare


Ieri, la Curtea de Apel Piteşti a avut loc bilanţul activităţii pe anul 2018. Astfel, preşedintele Curţii de Apel Piteşti,  judecător Marius Gabriel Săndulescu a prezentat în cifre volumul muncii colegilor săi, din cele trei tribunale şi 10 judecătorii din judeţele Argeş şi Vîlcea aflate în subordine.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
Bucureşteni, în arest pentru contrabandă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 februarie 2019


Bucureşteni, în arest pentru contrabandă


Prinşi cu maşina plină de ţigări netimbrate, doi bucureşteni au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Ei sunt acuzaţi de contrabandă. În timpul controlului în autoturismul celor doi, oamenii legii au descoperit, nici mai mult, nici mai puţin de, 150 de cartuşe cu ţigări. Se pare că bărbaţii doar tranzitau judeţul nostru cu intenţia de a le vinde în Capitală.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 752

Continuare
 
Elevi chiulangii, prinşi la păcănele! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 23 februarie 2019


Elevi chiulangii, prinşi la păcănele!


Un raid al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Mioveni în mai multe baruri şi săli de jocuri din localitate, au dus la depistarea mai multor elevi chiulangii. Peste 30 de tineri se aflau la păcănele, în loc să fie la cursuri. O parte dintre aceştia au ajuns la sediu pentru verificări suplimentare. Vezi de ce au fost săltaţi tinerii chiulangii!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1034

Continuare
 
Transporta muncitori fără permis Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 februarie 2019


Transporta muncitori fără permis


Întreaga săptămînă, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au organizat acţiuni de control la maşinile de transport marfă şi persoane. Ieri dimineaţă, în timpul unei astfel de activităţi, au descoperit un şofer inconştient. Acesta avea microbuzul plin de muncitori, pe care ar fi trebuit să-i ducă în siguranţă la locuinţele lor, deşi avea permisul de conducere suspendat. Pentru bărbatul în vîrstă de 41 de ani nu era prima infracţiune de acest gen, el fiind deja cercetat într-un dosar penal.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1075

Continuare
 
Conducea o maşină neînmatriculată Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 februarie 2019


 Conducea o maşină neînmatriculată

Vasile R., în vîrstă de 36 de ani, din Piteşti, a fost prins de poliţiştii de la Biroul Rutier din Piteşti, conducînd prin oraş, o maşină care nu era înmatriculată. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. Pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, pedeapsa este închisoare de la unu la trei ani, sau amendă.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 846

Continuare
 
Viteza a distrus două maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 februarie 2019


Viteza a distrus două maşini


Teribilismul la volan şi viteza a dus miercuri seară, la producerea unui eveniment rutier spectaculos în apropiere de Judecătoria Piteşti. Un tînăr în vîrstă de 20 de ani, aflat la volanul unui BMW nu a putut să-şi mai stăpînească bolidul şi a lovit un Opel parcat. Ambele maşini au fost serios „şifonate“.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
Incendiu într-o hală de prelucrare a lemnului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 februarie 2019


Incendiu într-o hală de prelucrare a lemnului


Un incendiu a izbucnit ieri, într-o hală de prelucrare a lemnului, amplasată la ieşirea spre autostrada Bucureşti-Piteşti. Deşi nu se lucra în hală, rămăsese în priză un compresor. Se pare că din cauza acestuia a avut loc un scurt circuit. Din fericire, focul a fost stins repede, existînd pericolul ca întreaga construcţie să fie distrusă, avînd în vedere cantitatea mare de materiale inflamabile depozitată în interior.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1019

Continuare
 
Jandarmul, a prins-o pe ţigancă în flagrant Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 februarie 2019

Furase banii unui pensionar

Jandarmul, a prins-o pe ţigancă în flagrant


Ieri în timp ce era un tîrgul săptămînal din Curtea de Argeş, un pensionar în vîrstă de 80 de ani, a fost la un pas să rămînă fără pensie. Un jandarm aflat în misiune a fost cu ochii pe un grup de rromi şi a prins o ţigancă în flagrant în timp ce-i furase banii omului. Cînd a văzut că a fost dată în vileag, aceasta a aruncat bancnotele pe jos. Nu a scăpat! A fost ridicată şi dusă la Poliţia Curtea de Argeş pentru audieri.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1375

Continuare
 
Boxerul i-a rupt maxilarul pentru o ţigară Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 februarie 2019

Sportivul a fost reţinut

Boxerul i-a rupt maxilarul pentru o ţigară


Un sportiv certat cu legea a petrecut o noapte în arest fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Mihai Cornel B., de 22 de ani, din comuna Lunca Corbului, a lovit un tînăr nevinovat, pe care l-a întîlnit pe stradă. L-a lăsat inconştient pe caldarîm şi a fugit. Agresorul a practicat boxul la un club din Piteşti şi a obţinut rezultate bune la concursurile judeţene. Din nefericire, a înţeles să folosească greşit calităţile sale de sportiv.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1645

Continuare
 
Un şofer beat, a lovit un biciclist beat! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 februarie 2019

A tunat şi i-a adunat!

Un şofer beat, a lovit un biciclist beat!


Au băut, s-au cherchelit şi au plecat spre casă! Amîndoi din Topoloveni, amîndoi beţi! Asta nu ar fi fost nimic, doar că niciunul nu a pornit pe jos. Victor Marian L., de 26 de ani a urcat la volanul maşinii sale, în timp ce un alt bărbat în vîrstă de 48 de ani a urcat pe bicicletă. Pe şosea s-au întîlnit, biciclistul fiind lovit de maşină. Ce a urmat pare din filme de comedie, numai că situaţia poate avea urmări extrem de grave.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1065

Continuare
 
Prins băut la volan Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 februarie 2019


Prins băut la volan

Un şofer băut a fost prins la volan, în comuna Valea Mare Pravăţ. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare-Pravăţ, l-au tras pe dreapta pe Gheorghe Z., de 52 de ani, din aceeaşi localitate. L-au testat cu etilotestul, aparatul indicînd o concentraţie de  0,43 la mie în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 801

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 7944


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Procedura de debranșare
Procedura de debransare este la limita legalitatii sau chiar incalca dreptul cetateanului de asi alege sistemul de incal...
21/03/19 11:36 Mai mult...

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news
Aha - din aceste consideratii despre ce este Fake News si ce nu este, cititorul de presa 'mainstream' trebuie sa aju...
21/03/19 10:27 Mai mult...

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news
Domnule Smeoreanu, va rog, saptamana viitoare sa compuneti o scrisoare, asa cum ati facut in articolul trecut, catre un ...
21/03/19 08:05 Mai mult...

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news
Nu mai departe de ieri, Fidesz, care ar putea fi profesor in diseminare de fake news presei de tip cartel din România a...
21/03/19 06:43 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
CE TREABA ARE SITUATIA ACESTUI DOMN C..., CU KEOVESI? CINE A JUDECAT PROCESELE? KOVESI?? ANTENA 3 E AICI??
20/03/19 16:09 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info