Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 


Spărgător reţinut după ce a furat din societăţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


Spărgător reţinut după ce a furat din societăţi


Percheziţii sîmbătă, în comuna Bradu, acasă la un tînăr suspectat că a spart două societăţi comerciale din aceeaşi localitate. Au fost găsite mai multe bunuri astfel că, Mareş G., de 26 de ani, a fost reţinut. Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti. S-a dispus eliberarea lui sub control judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 723

Continuare
 
Accident cu trei răniţi la Zigoneni Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 29 octombrie 2018


Accident cu trei răniţi la Zigoneni


Sîmbătă, în comuna Băiculeşti, localitatea Zigoneni a avut loc un accident rutier soldat cu trei victime. Printre răniţi s-a numărat şi un băieţel în vîrstă de 6 ani. Totul, din vina unui şofer care nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul mersului. După impact, una dintre maşini a ajuns în şanţ.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 677

Continuare
 
Deţinutul a spart uşa cabinetului Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

În timpul unei crize

Deţinutul a spart uşa cabinetului


Un deţinut internat la Spitalul Penitenciar Mioveni, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj în urma unui scandal de proporţii. Bărbatul are probleme psihice şi de aceea se afla la spital. A făcut un scandal de proporţii. El a ameninţat un gardian şi a lovit o uşă pînă cînd a rupt-o.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1135

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Haine contrafăcute, confiscate

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat în Curtea de Argeş şi Costeşti pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii specifice în domeniul comercializării produselor contrafăcute. Aceştia au controlat  13 societăţi comerciale cu obiect de activitate comercializarea articolelor vestimentare.În urma controalelor au fost înregistrate 3 dosare penale sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtînd o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Totodată au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 670 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, purtînd însemne, desene şi modele referitoare la mărci înregistrate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 717

Continuare
 
S-a spînzurat la 67 de ani! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Ca să nu-i chinuiască pe copii

S-a spînzurat la 67 de ani!


Tragedie, ieri, în comuna Recea. Poştăriţa care împărţea corespondenţa prin comună a văzut un trup atîrnat de un pom, în curtea unei cetăţean. Femeia a strigat după ajutor! Bărbatul care se spînzurase era chiar proprietarul.  La 67 de ani, bărbatul alesese să îşi pună capăt zilelor, speriat că-i va fi amputat un picior şi va deveni o povară pentru copii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 877

Continuare
 
Grav rănit după ce a depăşit în curbă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

La Drăganu,

Grav rănit după ce a depăşit în curbă


La 25 de ani, un tînăr din comuna Drăganu a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei manevre greşite pe care a făcut-o în timp ce era la volan. Poliţiştii au stabilit că Eduard I. de 25 de ani din comuna Drăganu, în timp ce se afla într-o curbă, s-a angajat în depăşire. A fost lovit de două TIR-uri unul care venea pe contrasens şi cel pe care voia să-l depăşească.                            

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 819

Continuare
 
Violator prins în aşternut! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Minoră sechestrată şi abuzată

Violator prins în aşternut!


Întîmplare mai ceva ca-n filme în comuna Corbeni! O minoră de 14 ani, a fost sechestrată şi violată de un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi localitate. S-a ajuns aici, după ce înainte, copila acceptase să facă amor cu individul. Cum s-a răzbunat fata pe cel care a forţat-o şi cum a fost prins acesta aflaţi din materialul următor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1503

Continuare
 
Trei hoţi condamnaţi, alţi patru îşi recunosc vina Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018


Trei hoţi condamnaţi, alţi patru îşi recunosc vina


În aprilie, anul acesta, poliţiştii au descins în mai multe locuinţe din Albeştii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Rucăr şi Valea Mare Pravăţ, ai căror proprietari au fost bănuiţi de săvîrşirea mai multor infracţiuni de furt, comise din decembrie 2017 şi pînă în aprilie 2018. Acţiunea a fost coordonată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung. Din cercetări a reieşit că cei vizaţi ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe şi societăţi comerciale situate în judeţul Argeş, de unde ar fi sustras diverse bunuri: motoferăstraie, motocositoare, motociclete enduro, motoscutere, aparatură electronică şi electrocasnică, roabe, bidoane din plastic, aparate de sudură, roţi de maşini, etc. Cele mai multe bunuri au fost furate din comuna Albeştii de Muscel.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 878

Continuare
 
Grenadă defensivă găsită în Vişoi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018


Grenadă defensivă găsită în Vişoi


Joi, după-amiază, un tînăr din Cîmpulung a găsit o grenadă defensivă în cartierul Vişoi. Acesta a luat proiectilul şi s-a dus la un bar din zonă. Era curios dacă poate să o vîndă la fier vechi şi cîţi bani încasează pe proiectil. Un fost cadru militar şi-a dat seama de pericolul la care erau expuşi, a luat proiectilul şi l-a aşezat la loc ferit, lîngă podul de la Turn pînă la sosirea autorităţilor locale.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 856

Continuare
 
Furau din maşini pe A 1 Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Percheziţii la spărgători  

Furau din maşini pe A 1


Mai multe spargeri de maşini au fost reclamate la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş, începînd din luna septembrie. Toate au avut loc în parcări de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, de pe raza judeţului nostru. Indivizii furau tot ce găseau şi putea fi valorificat. Oamenii legii au identificat doi suspecţi şi joi, au organizat percheziţii în judeţul Ilfov la locuinţele acestora.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1132

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu la Ştefăneşti

Joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost trimis în Ştefăneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. Focul a ars aproximativ 10.000 de metri pătraţi de vegetaţie şi 2.000 de kiligrame de deşeuri menajere. Pompierii au constatat că, focul a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
Bărbat cu infarct, dus la Floreasca cu elicopterul Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 octombrie 2018


Bărbat cu infarct, dus la Floreasca cu elicopterul


Un elicopter SMURD a aterizat, ieri, în jurul orei 15:45, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel pentru a prelua un bărbat de 55 de ani, din comuna Bughea de Jos, care suferise un infarct miocardic şi necesita transferul la un spital din Bucureşti. Ilie Coşcodaru a fost stabilizat la Spitalul Municipal şi pentru că starea lui de sănătate nu-i permitea transportul cu o ambulanţă s-a ales deplasarea pe calea aerului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 928

Continuare
 
Fotbal şi bătăi cu „Cornul şi laptele”! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 octombrie 2018

Elevii îşi bat joc de alimentele guvernanţilor!

Fotbal şi bătăi cu „Cornul şi laptele”!


Potrivit unui studiu comandat de Guvernul României în urmă cu cîţiva ani, foarte mulţi elevi, în special cei din mediul urban, îşi bat joc de programul „Cornul şi laptele”, folosind alimentele primite la şcoală pentru a se juca sau pentru a-şi hrăni animalele. Asta în timp ce copii bătuţi de soartă, din familii cu o situaţie materială precară, abia au ce pune pe masă de la o zi la alta şi vin la şcoală tocmai pentru aceste alimente amărîte oferite de guvernanţi. „Cocă” şi „apă chioară”, după cum apreciază cei mai mulţi dintre elevi.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 863

Continuare
 
Flacăra Centenarului, aprinsă şi la Mausoleul Mateiaş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 octombrie 2018

După ce a fost plimbată prin tot judeţul,

Flacăra Centenarului, aprinsă şi la Mausoleul Mateiaş


Desfăşurare de forţe politice, ceremoniale militare şi religioase, depuneri de coroane, dar şi o paradă a primarilor şi oficialităţilor, ieri, de Ziua Armatei Române, la Mausoleul Mateiaş, acolo unde a ajuns şi Flacăra Centenarului, plimbată de Consiliul Judeţean Argeş prin judeţ, pe sume astronomice şi cu mult fast.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 713

Continuare
 
14 ani închisoare pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 octombrie 2018

Sentinţă definitivă

14 ani închisoare pentru tentativă de omor


Ieri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă într-un dosar de tentativă de omor. Cel acuzat va trebui să execute, nici mai mult nici mai puţin de, 14 ani închisoare, după ce a vrut să îşi omoare fosta concubină. Apelul său a fost respins de instanţă, ceea ce însemnaă că bărbatul va trebui să îşi ispăşească pedeapsa. În trecut, el a mai fost condamnat o dată, pentru omor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 992

Continuare
 
Foc pus intenţionat la fermier Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 octombrie 2018

I-a lăsat animalele fără hrană

Foc pus intenţionat la fermier


Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri seară, în satul Valea lui Enache, din comuna Băiculeşti. A ars, mai întîi vegetaţia uscată însă, din cauza vîntului puternic focul s-a extins pînă la depozitul de furaje al lui Dan Petrescu, un cunoscut fermier din zonă. Acesta este convins că o mînă criminală i-a lăsat animalele fără hrană în pragul iernii şi aşteaptă ca oamenii legii să-l depisteze pe cel care a pus focul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1030

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 7393
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„3 puncte foarte importante”
Degeaba ai luat acum puncte daca le pierzi data viitoare. Daca primaria tot incaseaza bani ca joaca echipa lui Becali m...
20/11/18 11:25 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
De ce sa joace fcsb la Pitesti ??? De la mine un NU hotarat !!! Nu este pacat de gazonul pe care il avem ? Credeti ca ba...
20/11/18 08:45 Mai mult...

8 miniştri noi şi un nou vicepremier
si de la arges un ministru ceva?ăaa nimic slugilor vai de capul vostru.efectiv isi bat joc de pitesti si de arges.valec...
20/11/18 05:26 Mai mult...

Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!
Echipa noastra e de kko. Asta e krunta realitate. Nashpa detot .Asta ie .
19/11/18 18:43 Mai mult...

Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!
ce a fost mizerabil,cucoana?daca seful tau sau ruda ce iti e,a fost contestat,e un lucru mizerabil?...mizerabil e felul...
19/11/18 16:07 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info