Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf


Un Ford a răsturnat un Duster Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 martie 2019

Accident pe strada Depozitelor

Un Ford a răsturnat un Duster


Ieri dimineaţă, în timp ce afară ploua, a avut loc un accident cu două victime pe Depozitelor, în Piteşti. Una dintre maşinile implicate s-a răsturnat. Ambii şoferi au fost răniţi. Poliţiştii au constatat că vinovat este şoferul unui Ford care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 1016

Continuare
 
Ultimul condamnat în doarul sclaviei! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Ultimul condamnat în doarul sclaviei!


Vasile Furdui este ultima persoană condamnată în dosarul stăpânilor de sclavi de la Berevoeşti. Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat pe acesta la 9 ani de închisoare pentru trafic de persoane. Bărbatul în vîrstă de 57 de ani a fost încarcerat. Toţi cei 30 de inculpaţi se află în închisoare unde îşi execută pedepsele.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 793

Continuare
 
Percheziţii la afaceriştii din Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Percheziţii la afaceriştii din Argeş


Ample descinderi au avut loc ieri dimineaţă, în 19 judeţe din ţară şi în Capitală. Şi cum judeţul nostru nu a lipsit niciodată din sfera infracţională, ar fi fost imposibil ca mascaţii să nu derscindă şli la noi. Astfel, în Argeş au avut loc 5 percheziţii, 3 dintre acestea avînd loc la societăţi comerciale. Suspecţii sînt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare a banilor, într-un dosar intrumentat de poliţiştii din judeţul Giurgiu. O mare parte din bani obţinuţi ilegal au fost trasferaţi la firme din China. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1407

Continuare
 
Nu a ştiut că fratele a sărit de la etaj Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 22 martie 2019

Aflat în acelaşi apartament,

Nu a ştiut că fratele a sărit de la etaj


Nenorocire ieri dimineaţă, în cartierul piteştean Găvana. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în iarba de lîngă bloc. Descoperirea a fost făcută de un trecător. În urma cercetărilor poliţiştilor, s-a stabilit că bărbatul în vîrstă de 42 de ani, s-a sinucis, aruncîndu-se de la etajul VIII, de la ferestra locuinţei sale. Fratele victimei care se afla în casă, însă habar nu avea de nenorocirea petrecută în familia lui.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1650

Continuare
 
Firmă din Lereşti, amendată Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Firmă din Lereşti, amendată

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Valea Mare Pravăţ, împreună cu specialişti de la Garda Forestieră din Ploieşti, au verificat punctul de lucru al unui agent economic din comuna Lereşti, urmărindu-se dacă se respectă legislaţia privind regimul silvic. În urma veificărilor efectuate de ei, au fost date două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010. Au fost găsite, neînregistrate în ordine cronologică materiale lemnoase şi s-a constatat existenţa unei diferenţe dintre stocul scriptic şi cel faptic, de aproximativ 10 metri cubi de lemne, fiind luată şi măsura confiscării lemnului, în valoare de 2097,30 lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 716

Continuare
 
Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 martie 2019

Poliţiştii au organizat „Cupa presei la tir“

Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!


Ieri, zi de foc, la propriu pentru mulţi jurnalişti din Argeş. Reprezentanţii presei au răspuns invitaţiei Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi au participat la „Cupa presei la tir“. Astfel, cei prezenţi s-au dovedit a fi la fel de pricepuţi la trasul cu arma cum sînt şi la scris. Ziariştii au tras la ţintă aceasta fiind prima parte a competiţiei. În cea de a doua parte, jurnaliştii au concurat pe echipe, împotriva unor echipe formate din poliţişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale, ( n.r mascaţii). Rezultatul? Aflaţi din materialul următor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 496

Continuare
 
Escrocul plasat în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019

Cazul: Obţinea credite cu un buletin găsit

Escrocul plasat în arest la domiciliu


Reţinut pentru 24 de ore după ce a obţinut credite în numele altei persoane, un vîlcean a fost plasat de instanţă, în arest la domiciliu. Iulian Constantin T., de 35 de ani, din Rîmnicu Vîlcea a luat împrumuturi în valoare de aproximativ 60.000 lei. Nu este la prima infracţiune de acest gen.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
Spărgătorul, prins la păcănele! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 martie 2019


Spărgătorul, prins la păcănele!


Un tînăr piteştean a fost prins la scurt timp după ce a dat o spargere. Dorel C., de 25 a forţat un geam de la pizzeria Maestro situată peste drum de Prefectura Argeş. Cu banii furaţi s-a dus într-o sală de jocuri, fiind săltat de poliţişti, de la păcănele. Imaginile surpinse de camerele de surpaveghere ale societăţii au fost cele care l-au dat de gol.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1141

Continuare
 
Gabi a pierdut lupta cu boala! Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 21 martie 2019


Gabi a pierdut lupta cu boala!


Gabriel Bălăşoiu fost cameraman la Antena 1 a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea de mai bine de un an. Încercările medicilor de a-l salva au fost inutile. Gabi a plecat la cer, marţi seară, să filmeze îngeri. Îşi va veghea familia şi prietenii de acolo de Sus!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2225

Continuare
 
Transport de lemne ilegal Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019


Transport de lemne ilegal

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Stîlpeni au prins un tînăr, în vîrstă de 24 de ani, din comuna Coşeşti, care conducea o autoutilitară în care transporta lemne. Şoferul, nu a putut prezenta acte de provenienţă şi însoţire a lemnului pe care îl transporta. Cu ajutorul unui specialist silvic s-a stabilit că, tînărul transporta o cantitate de 0,7 metri cubi de lemn de foc, de salcîm. Totodată, cu ocazia verificărilor a reieşit că autoutilitara nu avea poliţă RCA valabilă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare totală de 5.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010 şi Legii nr. 132/2017, fiind luate şi măsurile complementare de imobilizare a vehiculului prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare. De asemenea, lemnele au fost confiscate şi predate Ocolului Silvic Codrii Verzi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 644

Continuare
 
Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 martie 2019


Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă


Aseară, un bărbat a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla la ieşirea din cartierul Tudor Vladimirescu, în apropiere ştrand. Acesta a fost atacat în timp ce afla pe stradă, de un individ despre care susţine că nu-l cunoaşte. Agresorul l-a înjunghiat în abdoment. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind preluată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1846

Continuare
 
Obţinea credite cu un buletin găsit Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 martie 2019


Obţinea credite cu un buletin găsit


Un vîlcean în vîrstă de 35 de ani, a fost reţinut ieri, de poliţiştii de la Ştefăneşti. El este acuzat că după ce a găsit o carte de identitate, a folosit-o pentru a obţine mai multe credite. A obţinut de la IFN-uri, zeci de credite în valoare de aproximativ 60.000 de lei în numele titularului documentului. În trecut, bărbatul a mai fost condamnat pentru comiterea de înşelăciuni şi tănuire de furturi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1094

Continuare
 
A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 martie 2019

După ce a rămas fără benzină pe autostradă

A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal


Tragedie, petrecută în noaptea de luni spre marţi, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 98. Un bărbat a fost spulberat de un TIR. Iniţial, s-a crezut că victima încerca să traverseze pe timp de noapte, pe A1. Abia după audierea şoferului şi a altor doi martori, omenii legii au înţeles ce se întîmplase de fapt. Bărbatul a murit la 41 de ani, după ce rămăsese în pană de benzină.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1740

Continuare
 
Prins cu 122 km/h Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 martie 2019


Prins cu 122 km/h

Poliţiştii de la Biroul Rutier din Cîmpulung au prins conducînd cu viteză, un bărbat, în vîrstă de 29 de ani, din respectivil municipiu. Şoferul mergea cu maşina pe DN 73, în momentul în care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 122 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, i-a fost suspendat şi dreptul de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 867

Continuare
 
Controale în cluburi şi discoteci Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 martie 2019


Controale în cluburi şi discoteci


În week-end-ul care a trecut, pompierii au făcut mai multe controale în cluburi şi discoteci. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, au făcut 5 controale şi au dat tot atîtea amenzi şi avertismente pentru neregulile despistate. Valoarea totală a scanţiunilor date se ridică la 4.500 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 738

Continuare
 
Există un cerc de suspecţi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 martie 2019

Cazul: Moş Crăciun mascat a jefuit cazinoul

Există un cerc de suspecţi


Cercetările continuă în cazul jafului de la cazinoul din Piteşti. Autorii nu au fost prinşi însă poliţiştii au un cerc de suspecţi. Ieri au fost audiate alte persoane printre care şi paznicul sălii de jocuri. Acesta a fost dus şi la medicul legist avînd unele zgîrieturi pe care le-a căpătat în timpul atacului. Ancheta nu este nici pe departe încheiată. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1135

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 8104


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info