Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 


94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

La Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni,  

94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts


94 de persoane private de libertate, din penitenciarele Codlea, Craiova, Găeşti, Bucureşti Jilava, Bucureşti Rahova, Mărgineni, Mioveni, Spital Penitenciar Mioveni, Ploieşti, Tîrgu Jiu şi Timişoara au participat ieri, începînd cu ora 09:00,  la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni  la activitatea interpenitenciară „Olimpiada persoanelor private de libertate”, ediţia a V-a.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 864

Continuare
 
A făcut accident din cauza soarelui Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Maşina a ajuns în şanţ

A făcut accident din cauza soarelui


Ieri dimineaţă, o femeie a fost victima unui accident rutier petrecut la Curtea de Argeş. Şoferiţa este vinovată de izbitură, din cauză că a virat fără să se asigure. Coliziunea ar fi putut fi evitată, însă, dacă şoferul autoutilitarei care a lovit-o nu ar fi fost orbit de soare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 882

Continuare
 
După furt, s-au întors să plătească Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

I-a mustrat conştiinţa!

După furt, s-au întors să plătească


Hoţi cinstiţi! După ce au furat mai multe bidoane cu motorină dintr-un peco doi indivizi s-au întors după cîteva ore...să plătească! Asta după ce angajaţii benzinăriei postaseră pe Facebook imagini susprinse de camerele de supraveghere în timpul furtului. În plus, fusese sesizată şi Secţia 3 de Poliţie, pe raza căreia a fost comisă fapta.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1127

Continuare
 
Percheziţii la spărgătorii de maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Ieri, la Curtea de Argeş

Percheziţii la spărgătorii de maşini


Descinderi în forţă, ieri dimineaţă, la cinci locaţii din Curtea de Argeş. Percheziţiile au fost organizate de poliţiştii vîlceni la patru suspecţi de etnie rromă, bănuiţi că ar fi comis în staţiunea Călimăneşti, mai multe furturi din maşini. Au fost găsiţi trei, dintre cei patru vizaţi. Aceştia au fost duşi la audieri în judeţul vecin.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 913

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc fînarul

În urma unui apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş a plecat joi după-amiază spre comuna Pietroşani, în satul Retevoieşti. Aici, a fost anunţat că arde un fînar. Focul a distrus fînarul pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metrii pătraţi, dar şi 500 de kilograme de furaje.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 766

Continuare
 
Aparatura furată vîndută într-un magazin din Balş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 octombrie 2018

Cazul Percheziţii, la spărgătorii de la Orange shop

Aparatura furată vîndută într-un magazin din Balş


Doi dintre suspecţii furtului de la Orange shop Cîmpulung, au fost reţinuţi, în noaptea de miercuri spre vineri după mai multe ore de audieri. Ieri, cei doi au primit mandate de arestare preventivă pentru cîte 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că suspecţii vindeau aparatura furată într-un magazin din Balş. Patronul magazinului le-a oferit detalii oamenilor legii despre marfa furnizată de spărgători.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 894

Continuare
 
Italian acuzat de braconaj Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 12 octombrie 2018

Prins la o partidă de vînătoare,

Italian acuzat de braconaj


Aflat în vizită la un prieten din România un cetăţean italian s-a ales cu dosar penal. Acesta a mers la o partidă de vînătoare, deşi nu avea dreptul. Este cercetat pentru braconaj şi deţinerea fără drept a unei arme de vănătoare. Va trebui să răspundă pentru fapta sa potrivit legislaţiei din ţara noastră, chiar dacă venise ca simplu turist.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 925

Continuare
 
Femeie căzută de la înălţime Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 octombrie 2018

Accident de muncă,

Femeie căzută de la înălţime


Accident de muncă petrecut ieri, în curtea unei societăţii Caroli, din Piteşti. O femeie, diriginte de şantier, a căzut de la aproximativ 3 metri înălţime printre nişte panouri de tip  sandwich. A fost lovită la cap, mîini şi bazin. Din fericire, leziunile nu au fost grave.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 946

Continuare
 
În arest după ce au contestat decizia Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 octombrie 2018

Cazul Violată la majorat

În arest după ce au contestat decizia


Doi tineri de 17 ani, respectiv 18 ani au ajuns în arest fiind acuzaţi de viol. Tinerii se aflau în arest la domiciliu, însă au contestat decizia care li s-a părut, probabil  prea dură. Au primit mandate pentru cîte 30 de zile. Aceştia sînt acuzaţi că timp ce o noapte au forţat o tînără, pe care înainte au bătut-o măr, să întreţină relaţii sexuale. Unul dintre inculpaţi, tocmai îşi sărbătorise majoratul, victima numărîndu-se printre invitaţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 907

Continuare
 
Primar condamnat Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 12 octombrie 2018


Primar condamnat


Anul trecut DNA Piteşti l-a trimis în judecată pe Cornel Berevoianu, fost primar al comunei Nucşoara pentru fapte de corupţie. Edilul împreună cu un referent superior în cadrul Primăriei comunei Nucşoara şi alţi doi bărbaţi au fost condamnaţi, ieri de Tribualul Argeş. Potrivit rechizitoriului, timp de 3 ani, inculpaţii au obţinut fonduri ilegale de la APIA în valoare de  987.616,54 lei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1613

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc lanul de porumb

Miercuri, după ce a fost anunţat la 112 faptul că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată, la faţa locului, în comuna Călineşti, în satul Gorganu, a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de intervenţie din Topoloveni. Focul a ars un lan de porumb, de aproximativ 1.000 de metri pătraţi şi a pornit de la un foc aprins în vecinătatea acestuia.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 736

Continuare
 
„Olimpiada deţinuţilor“, în Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 octombrie 2018


„Olimpiada deţinuţilor“,  în Mioveni


Peste 100 de persoane private de libertate custodiate de penitenciarele Codlea, Craiova, Găeşti, Bucureşti Jilava, Bucureşti Rahova, Mărgineni, Mioveni, Spital Penitenciar Mioveni, Ploieşti, Tîrgu Jiu şi Timişoara vor participa vineri, 12 octombrie 2018, începînd cu ora 09:00, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni  la activitatea interpenitenciară „Olimpiada persoanelor private de libertate”, ediţia a V-a.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Reţinută pentru trafic de influenţă Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 11 octombrie 2018


Reţinută pentru trafic de influenţă


Ieri o piteşteancă a ajuns în arest, fiind acuzată de trafic de influenţă. Aceasta, este bănuită că ar fi pretins şi primit diverse sume de bani, promiţînd în schimb că va facilita angajarea unei femei şi obţinerea de permise de conducere în alte trei cazuri.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1302

Continuare
 
Percheziţii, la spărgătorii de la Orange shop Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 octombrie 2018

Suspectaţi că au dat lovitura la Orange Shop Cîmpulung

Percheziţii, la spărgătorii de la Orange shop


Ieri dimineaţă, poliţiştii argeşeni au organizat patru percheziţii, în judeţul Olt. Cei vizaţi sunt suspecţi de comiterea unei spargeri, la magazinul Orange Shop din Cîmpulung. Indivizii au intrat mascaţi cu cagule şi au furat telefoane şi tablete în valoare de 13.500 euro. Spargerea din 30 august a fost surpinsă de camerele de supraveghere ale unităţii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 891

Continuare
 
A murit şi tatăl fetiţei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 octombrie 2018

 La o săptămînă după soţie

 A murit şi tatăl fetiţei

Cazul mama moartă, tatăl şi fiica grav raniţi


Necazurile par să nu se mai termine pentru o familie din Poienarii de Muscel. După ce în urmă cu o săptămînă Mihaela Horeboiu, de 42 de ani, a decedat în timpul unui accdient rutier, soţul ei, a decedat la Spitalul Tîrgu Mureş, marţi. Bărbatul şi-a urmat soţia în cer, după numai o săptămînă. Fiica celor doi, aflată în maşina în timpul coliziunii a scăpat cu viaţă, avînd un picior fracturat. Doi copii au rămas orfani de ambii părinţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2519

Continuare
 
Concubinul care-şi chinuia femeia, săltat Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 octombrie 2018

Cazul S-a salvat cu bileţelul din sandvişul copilului

Concubinul care-şi chinuia femeia, săltat


Cazul femeii terorizată de soţ a făcut înconjurul ţării după ce Curierul zilei a dezvăluit calvarul pe care îl trăia femeia. Andreea P. de 34 de ani era terorizată de concubinul în vîrstă de 31 de ani. Bărbatul o bătea, o umilea şi o filma în impostaze care trădau comportamentul lui. Ieri, poliţiştii au făcut percheziţii acasă la Ionuţ F. Bărbatul a fost ridicat fiind dus la audieri. Bărbatul susţine că este nevinovat. El spune că femeia s-a lovit singură şi de aceea are vînătăi pe corp.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1085

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 7373
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info