Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 


Femeie, înjurată de un şofer de maxi-taxi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 decembrie 2018

La Nămăeşti,

Femeie, înjurată de un şofer de maxi-taxi


O femeie din Nămăeşti, care lucrează la o firmă cunoscută din Cîmpulung, fiind nevoită să facă zilnic naveta, a trăit, zilele trecute, una dintre cele mai mari umilinţe din viaţa ei.


Comentarii (2) | Vizualizari: 1406

Continuare
 
Au prins traficanţii în Bucureşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 decembrie 2018

Poliţiştii Antidrog Piteşti,

Au prins traficanţii în Bucureşti!


Captură importantă de droguri, a poliţiştilor Antidrog Piteşti, făcută în Capitală. Oamenii legii urmăreau un traficant care aducea substanţe halucinogene în Argeş. Acesta a fost prins în flagrant. Doi bărbaţi, unul din Tulcea şi celălalt din Bucureşti au fost arestaţi preventiv. La percheziţii, oamenii legii au găsit aproximativ două kilograme de canabis, 400 grame de cocaină şi mai multe tablete de ecstasy.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1843

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la ghenă

 Ieri dimineaţă, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Cîmpulung a intervenit în Municipiul Cîmpulung, pe strada Nicolae Iorga. Ardea o ghenă din plastic. Cineva aruncase o ţigară aprinsă în gunoi, acesta a luat foc şi astfel s-a aprins ghena. Pubela a fost distrusă de foc.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 849

Continuare
 
Locuinţă distrusă de flăcări şi la Furnicoşi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 decembrie 2018

O zi mai tîrziu,

Locuinţă distrusă de flăcări şi la Furnicoşi


Pe 30 noiembrie, tot noaptea, alarma a sunat din nou „a incendiu” pentru pompierii cîmpulungeni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 914

Continuare
 
I-a ars casa şi agoniseala de-o viaţă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 decembrie 2018

Incendiu  la Coteşti!

I-a ars casa şi agoniseala de-o viaţă!


Un bărbat din satul Coteşti, comuna Godeni, a rămas, în plină iarnă, sub cerul liber şi fără agoniseala de-o viaţă după ce casa în care locuia a fost distrusă de un incendiu devastator, în seara zilei de joi, 29 noiembrie.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
Mămă, tată şi fiică la un pas de moarte Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 decembrie 2018

Accident teribil la Drăganu

Mămă, tată şi fiică la un pas de moarte

 

Un accident petrecut sîmbătă seară pe DN 7, a paralizat traficul pe Dealul Negru vreme de aproximativ o oră. Asta din cauza unui accident în urma căruia o familie, mamă tată şi fiică s-au aflat în pericol de moarte. Autoturismul în care se aflau cei trei, a ajuns pe contrasens fiind izbit frontal de un tir. Două persoane au fost transportate la spital. În accident a mai fost implicată o maşină care s-a lovit de componentele împrăştiate pe şosea în urma impactului dintre primele două autovehicule.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1374

Continuare
 
Consilierului i-a explodat arma în faţă! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 decembrie 2018

Bărbat mutilat la vînătoare

Consilierului i-a explodat arma în faţă!


Accident cumplit la vînătoare, la sfîrşitul săptămînii trecute. Un bărbat în vîrstă de 40 de ani a fost mutilat după ce carabina i-a explodat în faţă. A  ajuns la spital cu răni grave la obrazul drept şi la mîna dreaptă. A fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cel rănit este consilier local PNL la Poiana Lacului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2111

Continuare
 
Ca să nu fie predat poliţiştilor a vrut să dea mită Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 decembrie 2018

Au şi hoţii proştii lor!

Ca să nu fie predat poliţiştilor a vrut să dea mită


A furat două telefoane mobile de marcă de la un amanet din Piteşti şi a încercat apoi să le amaneteze la un altul din Cîmpulung. În urbea musceleană, hoţul a fost prins de către angajaţii amanetului, care ştiau de furt şi dat pe mîna Poliţiei. Este povestea unui tînăr din Davideşti, care n-ar fi la prima faptă de acest gen şi care acum s-a ales cu dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1459

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

346 de şoferi sancţionaţi

În ultimele 72 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost data 346 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 92.800 de lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 25 de permise de conducere şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 968

Continuare
 
Subcomisarul Mădălin Zamfir, şeful Centrului Operaţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2018

De ieri, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş

Subcomisarul Mădălin Zamfir, şeful Centrului Operaţional


De ieri, subcomisarul Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş are o nouă funcţie. Ofiţerul care ani de-a rîndul a avut grijă de imaginea poliţiştilor argeşeni, a devenit şeful Biroului Centrului Operaţional, din cadrul IPJ Argeş. Acesta a obţinut noua funcţie prin examenul organizat la sediul IPJ Argeş, examen la care a obţinut nota 8,64. Tot ieri, Florin Popa, cel de-al doilea purtător de cuvînt, a fost avansat înainte de termen. Este, spune el, prima avansare înainte de termen în cei 14 ani pe care şi i-a dedicat muncii de poliţist.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1434

Continuare
 
Avansări la Poliţie, Pompieri şi Jandarmi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 noiembrie 2018

De 1 Decembrie,

Avansări la Poliţie, Pompieri şi Jandarmi


Cu prilejul ziei de 1 Decembrie, în trei dintre insituţiile   subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor din      judeţul Argeş, respectiv, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au avut loc avansări în grad. Astfel, au trecut în gradul superior mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri din cadrul stucturilor amintite, fiind organizate festivităţi.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1429

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmii la paradă

 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş va intensifica măsurile şi acţiunile specifice de asigurare a ordinii publice şi siguranţei zilelor ce urmează. Astfel, în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie a.c., jandarmii argeşeni vor asigura măsurile de ordine publică pe toată raza de competenţă din judeţul Argeş. Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care  aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte, monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane cu un comportament care tulbură ordinea şi liniştea publică. Totodată, peste 200 de cadre vor participa atît în cadrul defilării forţelor armate şi depunerilor de coroane, cît şi în cadrul misiunilor de asigurare a ordinii publice. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1089

Continuare
 
Spărgător prins în flagrant Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Văzut de un locatar din blocul vecin

Spărgător prins în flagrant


Curat ghinion pentru un hoţ care se pregătea să dea lovitura la adăpostul nopţii. Chiar în timp ce se chiuia să intre prin efracţie a fost văzut de un locatar din blocul vecin. Acesta a sunat la 112 şi i-a anunţat pe poliţişti. Spărgătorul a fost prins în flagrant. A ajuns în arest. Intenţiona să fure dintr-o societate cu profil IT. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1470

Continuare
 
A dispărut fără urmă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Dusă cu ambulanţa la spital

A dispărut fără urmă


De aproximativ două luni, familia nu mai ştie nimic de o femeie în vîrstă de 42 de ani, care a dispărut fără urmă. Dorina Arvat, din Piteşti, a plecat cu ambulanţa la spital şi de acolo parcă a intrat în pămînt. Nu este pentru prima dată cînd femeia dispare de acasă şi îşi pune familia pe jar. Sora ei a mai anunţat dispariţia de cîteva ori pînă acum.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1743

Continuare
 
S-a dus la cumpărături şi a murit în magazin Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

O femeie dintr-o comună musceleană

S-a dus la cumpărături şi a murit în magazin


O femeie în vîrstă de 80 de ani şi-a găsit, ieri de dimineaţă, sfîrşitul în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin alimentar situat în zona Pieţei Centrale, din Cîmpulung.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2138

Continuare
 
A păcălit moartea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Căzută cu maşina în prăpastie,

A păcălit moartea!


Accident incredibil, marţi seară pe Dn 7, la Morăreşti. O şoferiţă în vîrstă de 39 de ani a plonjat cu maşina de pe şosea în prăpastie. Din cauză că nu se ştia cîte persoane se aflau în maşină, la faţa locului au pornit două echipaje de pompieri, unul de descarcerare, două ambulanţe şi poliţişti. În mod miraculos, şoferiţa a scăpat nevătămată şi a ieşit singură din rîpă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1692

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 7633


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul
Sincere condoleante familiei pacat era un om care a muncit din greu fara ajutorul nimanui pacat de tineretea lui sincere...
20/01/19 12:03 Mai mult...

16 zone de pescuit în Argeş!
..... sa inteleg ca pescuitul pe raul Topolog este intrezis ?
19/01/19 19:34 Mai mult...

Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!
In felul acesta cei care sunt inca bransati la sistemul centralizat vor fi nevoiti sa renunte si sa-si monteze si ei cen...
19/01/19 09:53 Mai mult...

16 cazuri de gripă confirmate în Argeş
Chiar daca stiu ca ceea ce postez o sa imi aduca probleme la serviciu eu am de pus pe acesta cale niste intrebari conduc...
18/01/19 15:20 Mai mult...

Ureche, pe picior de plecare
Sa plece si Sandoi cu Ureche odata . Avem un Badea un Schumacher macar aștea sânt Piteșteni că si așa anul ăsta nu...
18/01/19 13:06 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info