Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Fapt divers *** ️ S-a spînzurat după ce a rămas şomer     Fapt divers *** ️ Percheziţii la un hoţ din Leordeni!     Social *** ️Tot ce trebuie să ştiţi despre alegerile din 26 mai!     Fapt divers *** ️ Arestaţi pentru a fi predaţi autorităţilor franceze     Editorial *** ️ Gusturile şi voturile nu se discută!     Sport *** ️ CS Mioveni şi FC Argeş ştiu locurile pe care vor termina!     Social *** ️ Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic     Social *** ️ Pe lângă europarlamentare să votăm şi referendumul!     Social *** ️ A scăzut rata şomajului     Social *** ️ Sute de proiecte finanţate de Ministerul Dezvoltării     Social *** ️ Subvenţiile acordate au dus la performanţă     Social *** ️ Secţie de votare închisă din cauza lucrărilor    
 Publicitate pdf


Athos a furat din nou! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019

Abia i se încheiase măsura controlului judiciar

Athos a furat din nou!


Un individ din comuna Băiculeşti, care a mai fost reţinut de cîteva ori, nu se potoleşte! Athos S., de 23 de ani, din comuna Băiculeşti, a fost reţinut miercuri, de poliţiştii Secţiei Rurale Albota fiind suspect de comiterea unui furt dintr-un autocamion. Tînărul a fost cercetat în ultimele luni în mai multe dosare şi de puţin timp abia scăpase de măsura controlului judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1080

Continuare
 
Plantaţie de droguri la Cocu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


Plantaţie de droguri la Cocu


Doi bucureşteni au transformat grădina bunicii unuia dintre ei, într-o adevărată oază... cu miros specific. Femeia care habar nu avea cît de valoroasă este plantaţia de pe pro­prietatea sa, s-a trezit ieri diminea­ţă, cu oamenii legii la uşă. Aceştia veniseră să strîngă „recolta“, de can­nabis care nu crescuse întîm­plă­tor. Joi, bărbaţii pasionaţi de gră­dinărit au ajuns în arest pentru tra­fic de droguri de mare risc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1790

Continuare
 
Gripa a făcut multe victime în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 aprilie 2019


Gripa a făcut multe victime în Argeş

La finalul sezonului gripal 2018-2019, Direcţia de Sănătate Publică Argeş  a prezentat bilanţul. Astfel au fost înregistrate, în total, 143 cazuri de gripă,  din care, 111 cu virus gripal AH1,  30 cu virus gripal AH3 şi 2 cu virus A nesubtipat. Dintre cei 143 de pacienţi confirmaţi cu gripa 76 sînt copii şi 67 sînt adulţi. Dintre cei 67 de adulţi  50 au vîrste sub 65 de ani si 17 au vîrste de peste 65 de ani. DSP Argeş anunţă că niciunul dintre pacienţii cu virul gripal nu fusese vaccinat. Cinci dintre persoanele confirmate cu virusul gripal AH1( patru bărbaţi şi o femeie) au decedat, toate avînd multiple comorbidităţi şi condiţii medicale pre-existente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 724

Continuare
 
Urmărit din Argeş, prins în Dîmboviţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Urmărit din Argeş, prins în Dîmboviţa


A nesocotit măsura controlului judiciar, iar instanţa l-a pedepsit, înlocuindu-i măsura cu controlul judiciar. În loc să se predea, bărbatul în vîrstă de 55 de ani, din Piteşti, a părăsit judeţul, deşi nu avea voie şi s-a as­cuns la prietenii din Dîmboviţa. De acolo a fost capturat de oa­menii legii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
A doborît un stîlp! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019

Accident la ieşirea din Piteşti

A doborît un stîlp!


Neatenţie! Aceasta a fost cauza producerii unui eveniment rutier care a avut loc ieri după-amia­ză, la ieşirea din Piteşti către Bascov. Două ma­şini

s-au lovit, după ce unul dintre conducători nu a cedat trecerea. Din fericire, nici unul dintre con­ducătorii implicaţi nu a suferit leziuni, fiind „rănit“ doar un stîlp de susţinere a firelor elec­trice, care din cauza impactului a fost retezat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 897

Continuare
 
Biciclist în comă după accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Biciclist în comă după accident!


Ieri dimineaţă, un acci­dent grav s-a petrecut în comuna Mălureni, sa­tul Buneşti. Un biciclist a fost acroşat de o maşină, fiind proiectat pe asfalt. În urma im­pactului extrem de vio­lent, acesta a suferit leziuni grave. A fost preluat în stare de in­conştienţă de la faţa locului. Poliţiştii au sta­bilit că vina îi aparţine şoferului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1068

Continuare
 
Patroni păcăliţi pe internet! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Patroni păcăliţi pe internet!


Trei indivizi au ajuns în arest fiind acuzaţi că au păcălit mai mulţi agenţi economici. Suspecţii au postat numeroase anunţuri pe site-uri specializate, în care ofereau spre vînzare lemne de foc dar şi pentru exploatare în diverse scopuri. Preţul fiind unul tentant, 12 agenţi economici s-au arătat interesaţi, aceştia fiind păcăliţi. Au livrat banii dar au primit la schimb...nimic.  Unul dintre cei înşelaţi este argeşean, din Costeşti şi în acest fel cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor de crimă organizată din cadrul BCCO Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1378

Continuare
 
Amenzi de 75.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Amenzi de 75.000 lei

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 282 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 75.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 761

Continuare
 
Accesul la Judecătorie, pe uşa din dos! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 aprilie 2019


Accesul la Judecătorie, pe uşa din dos!


De cîteva luni, în centrul oraşului Cîmpulung au loc lucrări de reabilitare. Se întîmplă acest lucru, după aproape 40 de ani. Este o lucrare care a restricţionat intrarea principală în mai multe clădiri din zonă. De exemplu, în Primăria Cîmpulung nu se mai poate intra prin spatele clădirii de cînd au început lucrările, adică din vara anului 2018, pentru că au fost montate containerele pentru organizarea şantierului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 638

Continuare
 
„I-a smuls o bucată din picior“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 aprilie 2019

Pădurar atacat de o ursoaică

„I-a smuls o bucată din picior“


S-a întîmplat la Brătioara în zona Cîmpulung, acolo unde un pădurar se afla în pădure la marcat de copaci. Angajatul Ocolului Silvic Rucăr Păpuşa s-a apropiat de bîrlogul unei ursoaice fiind atacat de animalul sălbatic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1192

Continuare
 
Consilier judeţean acuzat că fura apă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 10 aprilie 2019


Consilier judeţean acuzat că fura apă


Un control, efectuat la locuinţa consilierului judeţean Gabriel Vasilescu, a scos la iveală faptul că avea un branşament ilegal la apă. Acesta era amplasat într-un canal situat în apropierea celui în care era montat apometrul care măsura cantitatea consumată. Angajaţii SC Apă Canal 2000 S.A. au întocmit un proces verbal de constatare şi potrivit legislaţiei au estimat consumul pe ultimele 6 luni, obligîndu-l la plata a 2.000 de lei. Documentul a fost contestat de consilierul judeţean care infirmă acuzaţiile, spunînd că este un client cinstit.     

Comentarii (8) | Vizualizari: 1801

Continuare
 
Conducea fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 aprilie 2019


Conducea fără permis

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală l-au depistat pe Nicolae Ticu A., 54 ani, din comuna Berca, judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703 B, avînd dreptul de a conduce suspendat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 792

Continuare
 
A mers în chiloţi prin centrul Piteştiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 aprilie 2019


A mers în chiloţi prin centrul Piteştiului


Ieri, apariţie şocantă, în centrul Piteştiului. Un bărbat, care purta doar chiloţi se plimba cu nonşalanţă prin faţa magazinului For­tuna. Acesta a traver­sat întreg centrul oraşului fără a părea deranjat de ţinuta, mult prea intimă. A fost ridicat de poliţiştii locali, alertaţi de cetăţeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2246

Continuare
 
Condamnat la 2 ani după ce a ucis un tînăr Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 aprilie 2019


Condamnat la 2 ani după ce a ucis un tînăr


Un tragic accident petrecut în satul Valea Mărului, din comuna Budeasa, în vara anului 2016 a distrus o familie din comuna Mălureni. Părinţii au fost greu încercaţi după ce şi-au pierdut un fiu, în vîrstă de 24 de ani, a murit pe loc în urma impactului iar celălalt fiu, de 23 de ani, a fost rănit grav. Şoferul care a provocat accidentul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Judecătoria Piteşti l-a condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare. Firma de asigurări la care avea şoferul poliţă va trebui să plătească rudelor tînărului decedat daune morale de 91.000 euro şi daune materiale de 30.000 lei.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1287

Continuare
 
Dealul Negru devine teroarea şoferilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 09 aprilie 2019


Dealul Negru devine teroarea şoferilor


Veste proastă pentru şoferii care tranzitează DN 7 pe Dealul Negru. Începînd de astăzi vor avea loc lucrări de reabilitare ceea ce va duce la restricţii. Conducătorii auto vor fi nevoiţi să ocolească zona sau să aştepte în coloană, pentru a trece de zona unde se va circula alternativ pe o singură bandă. Coşmarul şoferilor va dura 75 de zile, atît cît se estimează că vor dura lucrările.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1338

Continuare
 
Incendii de vegetaţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 aprilie 2019


Incendii de vegetaţie

Duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la 5 incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş izbucnite în localităţile Piteşti, Cîmpulung, Călineşti şi Răteşti. Toate evenimentele menţionate au fost generate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În urma acestor incendii, au fost afectate aproximativ 6 ha de vegetaţie uscată şi 100 kg de resturi menajere.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 629

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 8244


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Anchetă la Jandarmeria Argeş
sclavii politicienilor.astia sunt sefi jandarmeriei.iar subalternii lor,asasini,platiti din banii nostri.culmea
22/05/19 15:08 Mai mult...

Vindea pistoale airsoft pe internet
Doamne fereste!!! Bine i-au facut!!! Sper sa faca puscarie PE VIATA! Cum sa faci asa ceva? Poate poate, o sa ne trezi...
22/05/19 14:10 Mai mult...

Anchetă la Jandarmeria Argeş
“The security measures for PSD political events were tightened after protesters followed the party’s leaders, especi...
22/05/19 13:00 Mai mult...

Anchetă la Jandarmeria Argeş
Domnule pensionar daca srigau impotriva PNL sau oricre alt partid in afara de PSD,nu-i lua cu duba ii si pupa,asa ca va ...
21/05/19 15:52 Mai mult...

Anchetă la Jandarmeria Argeş
Cum se intampla de nu exista astfel de manifestari in sens invers ? simpatizantii PSD sa se constituie in grupuri de con...
21/05/19 14:20 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info