Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 iunie 2019

La Câmpulung

Moartea l-a smuls de pe bicicletă


Duminică în jurul prânzului, pe Centura Câmpulungului, s-a produs un accident rutier grav soldat cu decesul unui bărbat de 72 de ani din Câm­pulung. Condu­cătoa­rea auto de 51 de ani se angajase într-o de­păşire şi l-a izbit în plin pe băr­ba­tul pe bicicletă care circula din sens opus.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 942

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 iunie 2019


 A refuzat să meargă la spital

Vineri, un echipaj cu o autospecială şi unul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu şi din Piteşti au fost trimise, pe strada H.C.C., pentru a debloca uşa unui apartament care se află la etajul doi. Pompierii au intrat în apartament pe geamul de la balcon, folosind accesoriile din dotare. În interior l-au găsit pe proprietar, un bărbat în vîrstă de 79 de ani, care se simţea rău, fiind în imposibilitatea de a se deplasa. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale  la faţa locului, omul a refuzat să fie transportat la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 655

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 08 iunie 2019

Lega un cort de nuntă la energie electrică

A murit electrocutat pe stâlp


Un bărbat a murit electrocutat pe stâlp, în com­una Mozăceni, ieri dupăăamiază. Bărbatul elec­tri­cian de meserie încerca să conecteze la reţeaua electrice un cort de nuntă. Tensiunea nu fusese întreruptă iar în timp ce lucra, bărba­tul a atins de fire. A fost secerat de curentul care i-a străbătut trupul şi a rămas agăţat de fire.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1946

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 iunie 2019


Elevii au depus flori la Monumentul Eroilor

Elevii clasei a IX-a A, din   c adrul Colegiului I.C Brătianu, coordonaţi de profesorul Constantin Vărăşcanu, redactor şef al revistei Argeş-Cultul Eroilor, au participat, joi, la ceremonialul organizat de Garnizoana Piteşti, la Cimitirul Eroilor. Liceeni au depus flori la monumentul eroilor. La final s-au pozat lângă monument alături de viceprimarul Laurenţiu Zidaru şi de Jean Dumitracu, directorul Filarmonicii Piteşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 08 iunie 2019


Profesoara moartă, comemorată


În ziua Înălţării Domnului, sala multimedia a Colegiului Naţional I.C. Brătianu s-a umplut până la refuz de elevii care au ţinut să o omagieze prin versuri pe fosta profesoară de limba şi literatura română Andra Elena Moldovan. Aceasta a decedat la vârsta de 34 de ani, din cauza unei boli necrutăţoare, fiind condusă pe ultimul drum în urmă cu o săptămână.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1046

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 iunie 2019

În urma încăierării

Poliţiştii l-au împuşcat în picior


Joi seara, în comuna musceleană Bughea de Sus a izbucnit un scandal între doi băr­baţi. Totul a pornit pe fondul consumului de alcool. După mai mul­te schimburi de replici între cei doi indivizi, aceştia s-au luat la bă­taie. La sosirea e­chi­pajului de poliţie, unul ditnre bărbaţi şi-a îndreptat furia asupra oamenilor legii pe ca­re i-a fugărit cu un to­por. S-a făcut uz de ar­mă, agresorul fiind îm­puşcat în picior.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 901

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 iunie 2019


 Focul a ajuns la casă

Joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, sat Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. S-a stabilit că flăcările au ajuns la casă după ce cineva dăduse foc unor resturi vegetale şi a plecat lăsînd făcul nesupravegheat. Au ars: plante furajere, deşeuri menajere şi o fereastră a casei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 683

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 iunie 2019

A vrut să moară

S-a tăiat la gât şi la abdomen


Un bărbat în vârstă de 50 de ani, s-a tă­iat la gât şi abdo­men, în încercarea de a se sinucide, ieri.  Acesta a fost preluat de un echipaj medi­cal pentru a fi trans­portat la spital. Cel care a dat alarma es­te un nepot al victi­mei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1313

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 07 iunie 2019


Primar trimis în judecată


Procurorii DNA Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar de corupţie şi au trimis în judecată un primar. Edilul este acuzat că a depus documente false pentru a obţine fonduri europene nerambursabile. Edilul a fost deferit justiţiei doar pentru intenţie, dosarul său nefiind aprobat pentru acordarea fondurilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1220

Continuare
 
Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 07 iunie 2019

Condamnat cu suspendare!

Pendiuc, interzis la candidatură!


Sentinţă definitivă ieri, în dosarul fostului primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc. Acesta a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare, în dosarul asfaltării unui drum despre care procu­rorii spun că nu intra în administraţia Domenilui Public Piteşti.Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi Flo­rentin Mircea Branişte, directorul Admi­nis­tra­ţiei Domeniului Public Piteşti. Decizia vine după ce Tribunalul Argeş i-a achitat pe cei doi în pri­mă instanţă. Tudor Pendiuc nu mai are dreptul că deţină o funcţie publică 3 ani iar Florentin Mir­cea Branişte pierde funcţia de director al ADP.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1151

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 iunie 2019


Hoţii au primit mandate

După cum anunţam din numărul de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, au reţinut doi tineri din Curtea de Argeş. Oamneii legii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţele a trei persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Percheziţii la tineri suspectaţi de furt


Trei tineri din Curtea de Argeş au fost treziţi din somn ieri dimineaţă, de poliţişti. Oamenii legii aveau mandate de percheziţii pentru locuinţele acestora. Suspecţii erau bănuiţi că au comis mai multe furturi din locuinţe şi societăţi co­mer­ciale de pe raza municipiului. Doi dintre ei au a­juns în arest. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 951

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Poliţiştii în dialog cu cetăţenii


Poliţiştii Compartimentului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii Argeş, împreună cu specialişti ai Direcţie de Asistenţă Socială a Primăriei Curtea de Argeş şi reprezentanţi ai comunităţii au desfăşurat o întâlnire pe linia prevenirii şi combaterii violenţei domestice, la Curtea de Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 757

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Furau motorină din locomotivă


Ieri dimineaţă, au avut loc 20 de percheziţii la mai mulţi angajaţi ai unei societăţi de transport feroviar. Erau suspectaţi că vreme de mai multe luni, au sustras combus­tibil din locomotivă. Cel care a descoperit totul este administratorul so­cietăţii care a constatat că crescuse foarte mult, în mod nejustificat,  consu­mul de motorină. Dacă ini­ţial au planat suspiciunile, ieri, în timpul descin­de­ri­lor, bănuiala s-a confirmat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2192

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iunie 2019

Copil crescut la stat!

Ca să o violeze,I-a rupt chiloţii pe stradă


Caz incredibil petrecut în cartierul piteştean Găvana, marţi! Un tânăr în vârstă de 18 ani, a a­tacat o tânără în vârstă de 29 de ani, cu intenţia a de a viola. Întreaga scenă s-a petrecut pe stra­dă, în apropierea unui bloc. Dezlănţuit, ata­catorul i-a ridicat fusta şi a tras de chiloţii fetei, trântind-o la pământ. Fata s-a luptat cu el şi a ţi­pat reu­şind să scape din mâinile lui. Autorul a fost ares­tat preventiv.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 3405

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019

Au dat lovitura la mall

Au furat dintr-o maşină 4.500 de lei


Două tinere, de etnie rromă au ajuns, din nou, în arest după ce au spart o maşină aflată în parcarea unui mall din Piteşti. Cele două, surori, au sustras suma de 4.500 de lei şi s-au făcut ne­văzute. Prima, în vârstă de 19 ani, a fost reţi­nu­tă marţi de poliţiştii Secţiei 1 Piteşti. Cea de-a doua, a fost prinsă ieri la Vâlcea. Ambele au fost prezentate Judecătoriei Piteşti cu propu­ne­rea de arestare preventivă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 945

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 8535


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info