Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 


Un urs prins în laţ, la Coteneşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 octombrie 2018

 A reuşit să se elibereze singur din capcana de oţel după cîteva ore

Un urs prins în laţ, la Coteneşti


Un urs de dimensiune mare continuă să dea bătăi de cap autorităţilor şi sătenilor din comuna Stoeneşti. Săptămîna trecută s-a dat din nou alarma după ce animalul, care a făcut prăpăd în cîteva gospodării din localitate, a rămas captiv mai multe ore într-un gard de sîrmă ghimpată. Ursul a coborît din pădure, în căutare de hrană şi se pare că a încercat să sară gardul pentru a intra într-o gospodărie, însă a rămas prins, ca într-o capcană, într-un laţ de oţel. A reuşit să se elibereze singur, după cîteva ore de chin.      

Comentarii (1) | Vizualizari: 804

Continuare
 
Medic suspendat, profesează în continuare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 octombrie 2018

Din cauza sistemului sanitar, prost gestionat

Medic suspendat, profesează în continuare


Aşa după cum v-am informat într-o ediţie trecută a ziarului, medicul de familie Nicolae Chiru, cel care şi-a transformat maşina personală într-un tomberon pe patru roţi şi gospodăria de la Pescăreasa într-o rampă de gunoi, continuă să elibereze reţete şi adeverinţe medicale pentru cei care sînt scutiţi de muncă, chiar dacă activitatea sa i-a fost suspendată de Casa de Asigurări de Sănătate, din cauza metehnei sale de a aduna tot felul de mizerii. Astfel, medicul este împiedicat să profeseze de sancţiunea autorităţilor sanitare, care nici nu-l pot „elibera” din serviciu pînă nu expiră termenul de contestaţie de care beneficiază.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1024

Continuare
 
Turcul şi-a primit banii uitaţi în magazin Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018


Turcul şi-a primit banii uitaţi în magazin


Aflat la cumpărături în mall, un cetăţean turc şi-a uitat borseta cu bani într-un magazin. Pe lîngă documentele personale, fără de care nu mai putea părăsi România, bărbatul uitase şi o sumă considerabilă. Bărbatul este un agent care impresariază sportivi pentru Galatasaray. Borseta cu acte şi bani i-a fost înapoiată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1261

Continuare
 
Creatoare de modă cu dosar penal! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018


Creatoare de modă cu dosar penal!


Necazuri pentru  Maria Marinescu, actuală Maria Petrache. Creatoarea de modă  s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au tras-o pe dreapta, în trafic. Fosta soţie a lui Ţiriac Junior, circula cu viteză, însă, nu asta este cea mai mare problemă descoperită de oamenii legii. Permisul său nu era valabil pentru România!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1894

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Casă arsă la Cepari

Duminică noaptea, o casă a luat foc în comuna Cepari. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş - Punctul de Lucru Tigveni. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vîrstă de 47 de ani, care a făcut atac de panică. După îngrijirile acordate a refuzat să meargă la spital. Focul a distrus casa din paiantă pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, totul pornind de la coşul de fum care era deteriorat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 731

Continuare
 
Pompierii au stins incendiul în 8 ore Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 octombrie 2018

Focul a făcut prăpăd la Dîmbovicioara

Pompierii au stins incendiul în 8 ore


Incendiu violent în noaptea de sîmbătă spre duminică, la trei case din comuna Dîm-bovicioara. Focul s-a extins de la o gospo-dărie la alta, provocînd pagube importante. Au ars trei imobile patru maşini, miere, ceară, scîndură şi cam tot ce se poate strînge într-o viaţă de om, într-o casă. Pompierii s-au luptat cu focul întreaga noapte, fiind lichidat după opt ore de muncă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 775

Continuare
 
Tînăr în comă după accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 octombrie 2018


Tînăr în comă după accident!


Accident grav, petrecut sîmbătă seară, în comuna Moşoaia! Un tînăr, în vîrstă de 28 de ani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de o maşină. A ajuns la spital, în comă indusă. Şoferul care l-a lovit, mergea la nuntă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1976

Continuare
 
Arestat pentru crimă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 08 octombrie 2018


Arestat pentru crimă!


Verdictul Tribunalului Argeş a venit vineri seară la ora 22:30, atunci când instanţa a decis să admită mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile. Gheorghe Alin Ţurlea, în vîrstă de 36, din Călineşti, este acuzat de crimă! Aflat în proces de divorţ cu soţia lui Andreea Elena Ţurela, de 29 de ani, acesta este suspectat că ar fi înjunghiat-o de mai multe ori, abandonînd-o într-o baltă de sînge. Bărbatul a fost reţinut, după descoperirea cadavrului, fiind eliberat luni, pe 1 octombrie, din lipsă de probe. După ce au sosit rezultatele testelor ADN, anchetatorii au cerut din nou (n.r. vineri 5 octombrie) arestarea lui.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2651

Continuare
 
Trei maşini lovite, o persoană rănită Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 octombrie 2018

Şoferul a vrut să întoarcă

Trei maşini lovite, o persoană rănită


Accident cu trei maşini implicate, sîmbătă seară, pe DN 73, la Mărăcineni. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital, după ce un şofer a vrut să întoarcă pe şosea. Traficul a fost blocat o vreme pe sensul de mers către Cîmpulung.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1092

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Record de permise reţinute

Poliţiştii structurilor rutiere din judeţ au stablit un record al permiselor de conducere reţinute. Astfel, în ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au lăsat pietoni, nici mai mult nici mai puţin de, 44 şoferi, cărora le-au fost reţinute permisele. Oamenii legii s-au aflat pe principalele şosele din Argeş, constatînd numeroase încălcări ale legislaţiei din regimul rutier. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 483 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 160.000 de lei, Pe lîngă cele 44 permise reţinute, poliţiştii rutieri au retras şi 20 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 800

Continuare
 
Vilă distrusă de foc la Muşăteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 octombrie 2018


Vilă distrusă de foc la Muşăteşti


Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o vilă din comuna Muşăteşt. Focul a cuprins acoperişul care, de altfel, a fost distrus. Necazul a fost provocat de coşul de fum neprotejat de materialele combustibile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
Hoţii foloseau un copil de 12 ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 octombrie 2018

Cazul Săltaţi din Ferentari, reţinuţi la Piteşti

Hoţii foloseau un copil de 12 ani


O grupare de hoţi care acţiona în mall-urile din ţară furînd produse de la firme de renume a fost anihilată, joi, de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. Şapte suspecţi au fost ridicaţi din cartierul bucureştean Ferentari, fiind aduşi la audieri, la Piteşti. Ancheta a stabilit că hoţii foloseau un copil de 12 ani, pentru a fura. Doi dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, trei sunt sub control judiciar, o femeie este în arest la domiciliu, în timp ce o tînără este cercetată în libertate fiind însărcinată în luna a V-a.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1178

Continuare
 
S-a salvat cu bileţelul din sandvişul copilului Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 octombrie 2018

 Terorizată de concubin

S-a salvat cu bileţelul din sandvişul copilului


Viaţă de coşmar pentru o femeie în vîrstă de 34 de ani care a fost terorizată de concubin. Bătută în mod frecvent, umilită şi batjocorită, femeia a ajuns într-un centru de ocrotire al victimelor. Totul, după ce a avut inspiraţia să ceară ajutor plasînd un bileţel în cutia cu mîncare pe care a pregătit-o fetiţei pentru grădiniţă. Mama bărbatului a fost cea care a confirmat pentru autorităţi chinul pe care l-a îndurat femeia. Imagini şocante, care demostrează că bărbatul avea un comportament anormal faţă de cea alături de care trăia, au  fost trimise pe adresa redacţiei noastre.

                      

Comentarii (6) | Vizualizari: 3302

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Casă arsă la Albota

Joi, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au mers în comuna Albota, pentru a stinge un incendiu stingerea care a izbucnit la o locuinţă. Focul a distrus obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi articole textile, de aproximativ 200 kilograme. Incendiul a fost provocat de un cablu electric care era defect sau care nu era izolat corespunzător.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 847

Continuare
 
Săltaţi din Ferentari, reţinuţi la Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 05 octombrie 2018

Percheziţii la hoţii care fură haine de firmă

Săltaţi din Ferentari, reţinuţi la Piteşti


Percheziţii, ieri dimineaţă, organizate de poliţiştii piteşteni, în cartierul bucu­reştean Ferentari.  Oamenii legii au descins, alături de mascaţii din Capitală în locuinţele unor suspecţi de furturi şi tîlhării comise în Mall Vivo, din Piteşti şi în Jupiter City. Aveau în vizor 7 suspecţi care operau în magazine de renume furînd îmbrăcăminte. În Argeş au comis 4 astfel de fapte, însă, gruparea este suspectată că a dat lovitura în mai mutle mall-uri din ţară. Erau „pasionaţi“ de H&M, acolo dînd cele mai multe lovituri. Nu au neglijat nici alte brandu-uri.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1602

Continuare
 
Focul a lăsat trei bătrîni fără case Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 05 octombrie 2018

Incendiu la trei imobile din Bogaţi

Focul a lăsat trei bătrîni fără case


Focul a făcut prăpăd în comuna Bogaţi, miercuri seară! Un incendiu a cuprins trei imobile din trei gospodării. Proprietarii, o femeie în vîrstă de 94 de ani, un bărbat de 84 de ani, şi altul de 70 de ani au rămas fără acoperiş deasupra capului, acum, în pragul iernii. Pompierii au ajuns cu greu la imobile din cauza drumului. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, nu aveau nici sursă de apă, fiind nevoiţi să alimenteze autospecialele dintr-un pîrîu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1000

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 7381
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Asta este oare recunostina pentru Nicu dica,care apromovat FC Arges in liga aII-a?Rusine acelor asa zisi suporteri ai FC...
16/11/18 19:39 Mai mult...

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Ce i-ar mai fi plăcut lui să-i condamne pe doctorii ăia care l-au läsat s-o mierlească...,dar na, că de data asta ...
16/11/18 18:54 Mai mult...

Punctul de pensie creşte semnificativ
Sper ca v ati dat seama ca e momeala electorala . In ce tara care isi respecta poporul un guvern ( parlament) da legi ca...
16/11/18 18:38 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Dar la banii incasati pe chirie care ar putea sustine financiar FCArges nu va ganditi? Cei care va opuneti nu aveti neu...
16/11/18 14:32 Mai mult...

Primarul s-a ales cu camionul confiscat
Cand lupu-i paznic la oi asa se intampla. Primari,consilieri,guvernanti...
16/11/18 14:27 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info