Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Spărgea apartamentele de la parter cu şurubelniţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 ianuarie 2019


Spărgea apartamentele de la parter cu şurubelniţa


Spărgător de locuinţe reţinut luni, de oamenii legii. Ieri, tînărul în vîrstă de 22 de ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dîmboviţa a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Acesta este suspectat că ar fi spart 5 locuinţe şi o societate comercială, de unde a furat bunuri în valoare de 20.000 lei. Mare parte din prejudiciu a fost recuperat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1020

Continuare
 
A murit în incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 ianuarie 2019

La Buzoeşti

A murit în incendiu


Tragedie, ieri dimineaţă, în comuna Buzoeşti, satul Vulpeşti. Un bărbat în vîrstă de 62 de ani a pierit în flăcări după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de incendiu. Trupul carbonizat a fost găsit de pompierii sosiţi la incendiu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 767

Continuare
 
Vreme rece Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 ianuarie 2019


Vreme rece

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 20 ianuarie. Potrivit acesteia, media temperaturilor maxime  va creşte uşor spre 2 grade astăzi şi mîine. În 11 şi 12 ianuarie, valorile termice maxime vor fi în jurul unei medii de 0 grade, apoi, pînă la sfîrşitul intervalului, vor avea o tendinţă de creştere treptată, de la 2 spre 4 grade. Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni şi se vor situa, în medie regională, între -7 şi -3 grade, exceptînd noaptea de 9 ianuarie, cînd valorile nocturne vor tinde spre o medie în jurul a -9 grade. Astăzi şi mîine, vor fi precipitţii, local moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar tre- cător.  
 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 650

Continuare
 
Explozia i-a lăsat fără casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 ianuarie 2019

La Bogaţi, dintr-o improvizaţie

Explozia i-a lăsat fără casă


O casă a fost distrusă luni seară, în urma unei explozii care a avut loc. Proprietarul avea o instalaţie improvizată pentru a încălzirea locuinţei. Au avut loc scurgeri de gaze, care a produs deflagraţia. Proprietarul a suferit arsuri de gradul III şi a ajuns la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 871

Continuare
 
Ucisă în Italia de 2 ani, nu poate fi repatriată Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 09 ianuarie 2019

Părinţii sînt disperaţi!

Ucisă în Italia de 2 ani, nu poate fi repatriată


Familia Tudor, din Berevoeşti, a trecut, în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate, prin momente cumplite, după ce fiica lor cea mică, în vîrstă de doar 20 de ani a fost găsită moartă pe un cîmp în Italia.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1776

Continuare
 
Casă arsă la Ştefan cel Mare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 ianuarie 2019


Casă arsă la Ştefan cel Mare

Luni, în urma unui apel primit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu şi de la Punctul de Lucru Rociu au plecat spre comuna Ştefan cel Mare. Ajunşi la faţa locului, pompierii au stins focul care izbucnise la o casă. La intervenţie a luat parte şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Slobozia. Focul a distrus acoperişul casei şi anexei pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, 0,25 metri cubi de lemne de foc şi 50 de kilograme de coceni. Incendiul a pornit de la coşul de fum care nu era protejat termic faţă de materialele combustibile aflate în apropiere.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 825

Continuare
 
Bătrînă degerată în stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 ianuarie 2019


Bătrînă degerată în stradă


Ştefania C., de 78 de ani, din Aninoasa, a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung după ce a fost găsită degerată în stradă. Femeia are probleme psihice şi deseori pleacă de-acasă în direcţii necunoscute, punînd pe jar membrii familiei, dar şi poliţia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
Fiica primarului, călcată de hoţi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 ianuarie 2019

La cumpăna dintre ani,

Fiica primarului, călcată de hoţi


Indivizi rămaşi deocamdată neidentificaţi au furat din casa acesteia bani şi bunuri de valoare, paguba ridicîndu-se la circa 25.000 de lei.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1983

Continuare
 
Şi-a tîlhărit partenerul de barbut Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 ianuarie 2019


Şi-a tîlhărit partenerul de barbut


O seară de distracţie cu prietenii s-a sfîrşit în arest pentru un bărbat în vîrstă de 40 de ani din comuna Albota. Acesta a băut, a jucat barbut, şi după ce a pierdut l-a tîlhărit pe cîştigător. Mai mult, suspectul a fost împreună cu soţia lui cînd a comis jaful, femeia ducîndu-l cu maşina ca să-l prindă pe cel care plecase cu banii. Suma pentru care bărbatul riscă ani grei de închisoare este de 650 lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1053

Continuare
 
Şi-a omorît soţia în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 ianuarie 2019

Ieri la Drăganu,

Şi-a omorît soţia în accident


Tragedie petrecută ieri dimineaţă, pe DN 7, din cauza vitezei. Un bărbat şi-a ucis soţia, după ce a provocat un teribil accident rutier. La rîndul lui, acesta se află în stare gravă, după ce a suferit multiple leziuni craniene. Maşina pe care o conducea a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un TIR care circula regulamentar. Cei doi soţi au fost scoşi dintre fiarele maşinii distruse, de echipajul descarcerării.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1886

Continuare
 
11 şoferi au rămas pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 ianuarie 2019


11 şoferi au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, oamenii legii au dat 127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.981 de lei. De asemenea, ei au reţinut, în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 604

Continuare
 
Controale la proprietarii de cîini periculoşi! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 08 ianuarie 2019


Controale la proprietarii de cîini periculoşi!


În acestă perioadă, Inspectoratul General al Poliţiei Române derulează o acţiune la nivel naţional în colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari de identificare a cîinilor periculoşi deţinuţi din toate judeţele. Potrivit legislaţiei, deţinerea cîinilor periculoşi sau agresivi impune anumite reguli proprietarilor, care au obligaţia de a anunţa Poliţia dacă deţin astfel de exemplare. Legea prevede sancţiuni atît pentru contravenţii cît şi pentru infracţiuni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 786

Continuare
 
Au fost deschise 91 de dosare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 ianuarie 2019

Avocatul Poporului şi-a făcut bilanţul pe 2018,

Au fost deschise 91 de dosare


Anul trecut, Biroul Teritorial Piteşti al instituţiei Avoca-tul Poporului a avut o inten-să activitate pentru soluţio-narea problemelor cu care se confruntă persoane din Argeş şi Vîlcea, ale căror drepturi şi libertăţi funda-mentale au fost afectate, sub diverse forme, de autorităţile publice. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 804

Continuare
 
Spărgător de maşini prins în flagrant Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 ianuarie 2019


Spărgător de maşini prins în flagrant


În noaptea de duminică spre luni, hoţ prins în flagrant când încerca să fure dintr-o maşină. Acesta a ajuns în arest , fiind suspectat de comiterea altor 7 tentative şi a unui furt calificat, în aceeaşi noapte. Tânărul de 24 de ani, este cunoscut de oamenii legii ca fiind spărgător de maşini. Anul trecut a mai fost trimis în judecată într-un dosar de furt calificat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1396

Continuare
 
Stagiu de practică la IJJ Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 ianuarie 2019


Stagiu de practică la IJJ Argeş   

Pînă pe data de 10 mai, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş vor face un stagiu de practică 40 de elevi de la şcolile militare de subofiţeri jandarmi. Ieri, elevii au mers la unitate, au fost prezentaţi personalului şi au fost repartizaţi să-şi desfăşoare activitatea în cadrul structurilor operative. În cadrul acestui stagiu de practică, elevii vor avea atît misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, cît şi misiuni de pază şi protecţie instituţională. Astfel, ei vor avea posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de jandarm, iar pe toată perioada stagiului vor fi îndrumaţi de tutori profesionali. La finalul acestuia, elevii vor primi calificative care vor transmise instituţiei de învăţămînt din care provin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 737

Continuare
 
18 ani şi 10 luni, într-unul dintre dosarele sclaviei Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 07 ianuarie 2019

Instanţa a terminat şirul celor 6 trimiteri în judecată

18 ani şi 10 luni, într-unul dintre dosarele sclaviei


Curtea de Apel Piteşti a dat o nouă sentinţă într-unul dintre dosarele „Sclavie la Berevoeşti“.  Instanţa a dat hotărîrea definitivă în cel de-al şaselea dosar al rromilor acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori şi constituire a unui grup infracţional organizat. Este de altfel şi dosarul în care instanţa a dat cea mai mare pedeapsă , unul dintre inculpaţi primind o condamnare de 18 ani şi 10 luni închisoare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 720

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 7786


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şeful Finanţelor, mărul discordiei în PSD
Dupa ce isi "va prezenta demisia din funcţia de Preşedinte Executiv al PSD Argeș" sa-si prezinte demisia si din sinec...
16/02/19 19:17 Mai mult...

A creat scandal mare!
Așa este când trebuie să facă pt ei nu contează banii,și dacă nu scotea podul inunda pt că șoseaua a fost înă...
16/02/19 11:33 Mai mult...

Se vor relua lucrările de reabilitare pe DN 73
Votam PSD că ne-a făcut oameni.
16/02/19 10:49 Mai mult...

Gunoiul neselectat aduce penalizări!
Ce PLM sa fac cu deșeurile de dupa zugrăvit ?
16/02/19 09:47 Mai mult...

FC Argeş joacă astăzi ultimul amical
Din câte știu și eu când se aproprie începerea campionatului ar trebui sa Pregătești jocul unde joaca echipa . Vo...
16/02/19 07:51 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info