Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Accident cu două victime la Domneşti

Un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Domneşti, la un accident rutier produs între două autoturisme în urma căruia au rezultat două victime. Un bărbat de 32 de ani prezenta o rană la nivelul capului şi dureri la coloana cervicală, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD şi fiind transportat la spital. Cealaltă victimă a fost un alt bărbat în vârstă de 36 de ani, care a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital de către un echipaj al Ambulanţei sosit la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 902

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


La Lereşti, urşii mor călcaţi de tren!


Patru urşi au fost călcaţi de tren pe raza comunei Lereşti. Toate cele patru evenimente s-au produs în decurs de mai bine de o lună, iar ca­zurile au fost comunicate de primarul comunei, Marian Toader, celor de la judeţ. Doi au fost omorâti la un interval de trei zile la finele lunii sep­tembrie, iar ceilalţi doi la începutul lui noiembrie. De parcă urşii nu erau de ajuns, şi mistreţii dau târcoale gospodăriilor din Lereşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1165

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019

Are nevoie de ajutor!

Tânărul a rămas infirm în urma unui accident


Un accident terifiant, l-a mutilat pe Eduard Cons­tantin Iordache, de 27 de ani, pe viaţă.  A stat 33 de zile în comă iar când şi-a revenit, avea un picior amputat şi medicii l-au anunţat că e posibil să-i fie amputat şi celălalt. Vestea a fost traumatizantă pentru un tânăr care iubea viaţa şi s-a văzut dintr-o dată infirm. Eduard are nevoie de oamenii cu suflet ca să treacă definitiv peste acest şoc. Urmează o perioadă grea de recuperare şi tratament iar venitul întregii fa­milii este unul foarte mic. baniinu le ajung, costurile fiind ridicate. Cine doreşte să îl ajute pe Eduard este rugat să doneze o sumă cât de mică. Fiecare ban ajuns în contul tânărului îi mai dă o şansă la viaţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2102

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


Porcii mistreţi au ajuns să scurme în grădinile gospodăriilor!


Pagubele făcute de mistreţi în comuna Lereşti sunt mari, săl­bă­ticiunile au ajuns să scurme chiar şi în gră­dinile gospodăriilor din centrul satului. Local­nicii nu mai pun la socoteală pagubele de pe terenurile situate în câmp, de vreme ce mis­treţii le intră în curţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2445

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 08 November 2019

Se ascundea la Albota

Deţinutul evadat a fost prins!


De o noapte de libertate, s-a bucurat Florin Cristian Io­niţă, deţinutul în vârstă de 24 de ani. A fost captu­rat ieri dimineaţă, la Albota. Pe timpul nopţii s-a ascuns într-o hală unde a lucrat în trecut iar când a fost încon­jurat de oamenii legii a încercat să fugă din nou. S-au tras mai multe focuri de armă, în cele din urmă fiind prins şi dus la audieri. Ajuns în situaţia de a fi încătuşat pentru a do­ua oară în trei zile, acesta şi-a vărsat nervii pe jurnalişti cărora le-a urat să ajungă şi ei la puşcărie. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2068

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019

S-a predat la Poliţie!

„Eu sunt tâlharul din Trivale!“


Mai rar ca el! A comis un jaf la o sală de jocuri de noroc din Piteşti, şi ieri dimineaţă s-a dus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti unde s-a predat. I-a spus poliţistului de la poartă:“ Eu sunt tâlharul din Trivale“. Autorul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, ştia că va ajunge în arest şi îşi adusese cu el o sacoşă în care avea strictul necesar: câteva haine, mâncare şi ţigări! În timpul audierilor, a povestit cum a pus la cale totul şi ce a făcut cu banii. Oamenii legii au fost uimiţi să afle că individul, a comis tâlhăria din cauză că...nu mai avea ţigări!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2713

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


Doi şoferi beţi criţă, la volan

Fără doar şi poate, seara de miercuri a fost cea a şoferilor băuţi. Poliţiltii au prins doi conducători auto care, erau la volna deşi erau beţi criţă. Primul a fost depistat în jurul orei 20:30, de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1169

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 07 November 2019

La ISU Argeş

Voluntari premiaţi pentru merite deosebite


Voluntarii care sprijină activitatea reprezentanţilor ISU Argeş au primit diplome de merit. Ceremonia a fost organizată la sediul ISU Argeş, fiind prezenţi toţi cei care în decursul anului au participat la acţiunile echipajelor SMURD. Un număr de 16 vo­lun­tari au primit plachete pentru merite deosebite şi diplome. Cel care a condus ce­re­­monia este adjunctul inspectorului şef, colonel Daniel Soare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1168

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Şoferul băut a „forţat“ semaforul


Un accident rutier a avut loc, ieri dimi­neaţă, la intersec­ţia străzilor Maior Şonţu cu bule­vardul Republicii, din Piteşti. Un şofer ar fi „for­ţat” semaforul şi în acest fel a  intrat în colizi­une cu un alt auto­turism. Din fericire, nu au re­zultat victime. S-a stabilit că şoferul vinovat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 809

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Accident grav la pădure


Ieri, în comuna Cocu, a avut loc un accident în timpul căruia un tractor încărcat cu lemne s-a răsturnat, în pădure. Tractoristul, un localnic în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital având fracturi şi multiple traumatisme. A fost a doua intervenţie de acest gen, la care au fost nevoiţi să intervină pompieri, în mai puţin de o oră. Pri­ma a avut loc în comuna Arefu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 723

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Bărbat prins sub tractor


Ieri la Arefu, un bărbat în vârstă de 76 de ani, a fost grav rănit, după ce a lovit cu tractorul pe care îl conducea, un cap de pod din beton. Omul a fost prins sub roţile ve­hiculului, fiind transportat de urgenţă la spi­tal. Cei care au sunat la 112 au precizat că omul s-a răsturnat cu tractorul, numai că, la faţa lo­cu­lui s-a stabilit că era vorba de altceva.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 819

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 07 November 2019


Mamă şi fiu intoxicaţi cu monoxid ce carbon


Două persoane, mamă şi copil intoxicaţi cu monoxid de carbon, au avut nevoie de aj­u­tor medical, ieri dimineaţă. Cei doi au fost pre­luaţi de un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă Argeş pentru a fi transportaţi la spital. După ce l-au fost acordate îngrijirile ne­cesare, au început să-şi revină, fiind trans­por­taţi în stare de semiconştienţă, la unităţile me­dicale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1005

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 07 November 2019


Tâlhărie la păcănele!


Poliţiştii sunt în alertă, după ce un individ a comis ieri, în plină zi, o tâlhărie într-o sală de jocuri de noroc. Tâlharul s-a dus la angajată şi i-a cerut să-i schimbe o bancnotă. Când tânăra a scos teancul de bani, făptaşul i l-a smuls din mână, a lovit-o, a împins-o trântind-o la pământ şi a fugit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1315

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Deţinut evadat!


Un deţinut în vârstă de 24 de ani, a evadat ieri, în timp ce se afla la Centrul de Diagnostic şi Tratament din Piteşti, pentru investigaţii medicale. Florin Cristian Ioniţă din comuna Miroşi, se afla la radiologie fiind suspect de TBC. A sărit pe geam de la etajul I şi a dispărut înainte ca gardienii să îşi dea seama. Au fost alertate forţele de poliţie şi jandarmerie, fiind formate echipe pentru căutarea lui.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1750

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


 A lovit o maşină în parcare

Marţi, Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi cu privire la producerea un eveniment rutier pe raza comunei Bascov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1068

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 06 November 2019


Dubiţă prinsă între doi mastodonţi


Şoferul unei dubiţe a tras o speritură soră cu moar­tea luni seară, când a fost implicat într-un accident pe DN 7, în comuna Morăreşti. Maşina condusă de tâ­nă­­rul în vârstă de 24 de ani, a fost prins între două ti­ruri. A ajuns la spital, având leziuni uşoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 9293


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Tinerii vor avea CI de la 12 ani
Romania fiind sluga poponarilor de la Bruxelles se conformeaza la tot ce ordona strainii. Iar poporul hastag rezistent s...
19/01/20 09:17 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
Schiopul Cornel nu este cumva preot?!
19/01/20 00:20 Mai mult...

Hotel Regal în paragină!
Pe Coasta de Azur un frate mai mare, hotel Negrescu este și astăzi unul dintre cele mai scumpe și admirate. Când pro...
18/01/20 18:37 Mai mult...

Doar victoria contează!
Conteaza la ce ?????!!!!! Poate pentru propaganda psd care ne va spune ca nu e ultimul loc este locul 8 . :grin :grin ...
18/01/20 10:07 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
Felicitari procurorului de sedinta!Martorii mincinosi n-au niciun Dumnezeu si schimba viata cuiva,la fel cum a facut med...
17/01/20 16:46 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info