Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

Redacţia Curierul Zilei *** ️ vă urează un Paşte Fericit şi sărbători frumoase alături de cei dragi!     Social *** ️ Pastorala de Paște     Social *** ️ Vinerea Mare - Ziua răstignirii lui Iisus     Social *** ️ Programul instituţiilor de cultură în perioada sărbătorilor     Social *** ️ A fost sfinţită noua raclă pentru moaştele Sfintei Filoteia     Fapt divers *** ️ De la o măicuţă a luat foc o casă...     Fapt divers *** ️ Prins sub maşină la 84 de ani!     Fapt divers *** ️ La împăcare s-au bătut de au ajuns la spital!     Social *** ️ Ultimul veteran, Paraschiv Simăn a fost sărbătorit     Social *** ️ Măturătorii vor fi scutiţi de impozit!     Sport *** ️ Dornici de revanşă!“     Sport *** ️ „Ne dorim un nou titlu de campion”    
 Publicitate pdf


Poluare cu borhot pe un cîmp din Aninoasa Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

Localnicii sînt revoltaţi că Primăria nu ia măsuri,

Poluare cu borhot pe un cîmp din Aninoasa


Mai multe persoane din comuna Aninoasa ne-au sesizat faptul că pe un cîmp din localitate se deversează periodic borhot (zăborină), provenit de la o distilerie artizanală, care ar pune în pericol mediul înconjurător. Oamenii se plîng de mirosul neplăcut ce se face simţit de la cîţiva kilometri, dar şi de faptul că borhotul afectează pînza de apă freatică şi pîrîul Slănic care trece prin apropiere.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 855

Continuare
 
Şofer dispărut căutat de familie! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019


Şofer dispărut căutat de familie!    


Un şofer piteştean de TIR care lucra în Belgia a fost dat dispărut de familie şi prieteni de cîteva zile. Bărbatul este căutat atît de poliţiştii argeşeni cît şi de cei belgieni. Piteşteanul de 36 de ani, şofer al companiei Hoedlmayr Lazar România, a fost văzut ultima dată în Antwerp, în seara zilei de sîmbătă, 2 martie. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre el. Dispariţia Lui Cosmin Florea a fost sesizată în Belgia. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1084

Continuare
 
Incendiu lîngă rezervoarele cu motorină! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

Pericol de explozie la Slobozia

Incendiu lîngă rezervoarele cu motorină!


Pompierii argeşeni au fost solicitaţi ieri să intervină la o hală de reparaţii utilaje în comu­na Slobozia. La faţa locului s-au deplasat 5 autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD cu o autospecială CBRN, destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 930

Continuare
 
Hoţii găinari, încătuşaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

Au spart două filtre de poliţie

Hoţii găinari, încătuşaţi!


Scene demne de „Cascadorii rîsului”, miercuri seara în comuna Stîlpeni! Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii secţiei rurale din localitate după ce  în maşina cu care se deplasau au fost găsite mai multe păsări domestice care s-au dovedit a fi furate.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1123

Continuare
 
A încercat să intre cu un cuţit în Tribunal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019


A încercat să intre cu un cuţit în Tribunal

Pe 18 februarie, jandarmul aflat în serviciul de pază şi protecţie în postul de acces nr. 1 la Tribunalul Argeş a anunţat dispeceratul unităţii despre faptul că un bărbat în vîrstă de 48 ani a încercat să pătrundă în sediul instituţiei avînd un cuţit asupra sa. La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de ordine publică care a procedat la efectuarea percheziţiei corporale, asupra bărbatului găsindu-se un cuţit tip briceag cu lamă rabatabilă, avînd dimensiunea totală de 31 de centimetri, din care 15 centimetri lungimea lamei. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Port, fără drept, a unui cuţit în sediul instituţiilor publice conform Art. 372, alin.(3) Cod Penal.  Bărbatul, actele întocmite şi obiectul infracţiunii au fost predate lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei 1 Piteşti pentru continuarea cercetărilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1028

Continuare
 
La 20 de ani, judecat pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

După ce l-a înjunghiat pe concubinul mamei,

La 20 de ani, judecat pentru tentativă de omor


La începutul lunii august 2018, un tînăr din Bughea de Jos a fost reţinut preventiv, fiind suspect de tentativă de omor. Băiatul de 20 de ani este acuzat că l-a tăiat cu cuţitul pe concubinul mamei sale. După incident, cei implicaţi au încercat să ascundă adevărul, însă totul a ieşit la lumină în timpul cercetărilor. Din august, anul trecut, şi pînă la finele lui ianuarie 2019, tînărul a stat în arestul IPJ Argeş, iar, de atunci, instanţa a fost de acord cu cererea lui şi l-a plasat în arest la domiciliu, avînd de respectat mai multe măsuri, printre care şi aceea de a nu comunica cu mama sa, martor în dosar, chiar dacă locuiesc în acelaşi imobil.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 836

Continuare
 
Femeie accidentată de un octogenar! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

Traversarea prin loc nepermis a băgat-o în spital

Femeie accidentată de un octogenar!


O femeie din Ploieºti s-a ales cu o fracturã de coloana cervicalã ºi traumatism toraco-abdominal, genunchi bilateral ºi bazin în urma unui accident rutier petrecut marþi searã în Piteºti. Ion B. de 86 de ani din Piteºti conducea un Hzundai dinspre Calea Bucureºti cãtre Tîrgul din Vale.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 752

Continuare
 
Tînăr reţinut după ce şi-a bătut concubina! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

Mutaţi de doar cîteva zile împreună

Tînăr reţinut după ce şi-a bătut concubina!


Un bărbat de 25 de ani din Piteşti a fost reţinut de oamenii legii, după ce în noaptea de 4 martie şi-ar fi agresat concubina. Cei doi împărţeau aceeaşi casă de doar cîteva zile, însă acest lucru nu l-a împiedicat să devină violent. Problemele au apărut destul de repede între îndrăgostiţi, iar tînărul şi-a bătut iubita, după nici o săptămînă de locuit împreună.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1528

Continuare
 
Taximetrist rănit de o şoferiţă neatentă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

Nu a respectat cedează trecerea şi a lovit două maşini

Taximetrist rănit de o şoferiţă neatentă!


Un taximetrist a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut ieri în Găvana. O şoferiţă de 38 de ani din Piteşti, care se afla la volanul unui Volkswagen, nu a acordat prioritate la intersecţia Carol Davila cu Mircea Eliade unui taxi condus de un bărbat de 37 de ani din Piteşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1100

Continuare
 
Casă în flăcări la Priboieni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 martie 2019


Casă în flăcări la Priboieni

La ora 01:31, trei echipaje cu trei autospeciale şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie Nr.2 Topoloveni şi Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Priboieni, sat Valea Nenii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit tot la o casă de locuit. Şi aici, în momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Au ars: acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp şi o cameră de locuit situată în podul casei (mansardă).   
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 802

Continuare
 
Concursul de detectiv, peste o lună, la Poliţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 martie 2019


Concursul de detectiv, peste o lună, la Poliţie


Luna viitoare, pe 4 aprilie, la ora 10:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, se va susţine examenul pentru obţinerea atestatului de detectiv particular. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 822

Continuare
 
Vasile Tofan a scăpat de puşcărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 martie 2019

La Curtea de Apel Piteşti, afaceristul cu deşeurile toxice de la Cîmpulung, răsuflă uşurat

Vasile Tofan a scăpat de puşcărie


După cum v-am informat, patronul cu „otrăvurile” de pe fosta platformă ARO a scăpat de cea mai gravă parte a condamnării pronunţate de Judecătoria Cîmpulung, în luna iulie a anului trecut. Vasile Tofan nu va face nici un an de puşcărie din cei cinci ani cît a primit la prima instanţă, iar firma sa, Global Eco Center nu va plăti amenda penală de 600.000 de lei, cît hotărîse magistratul de caz.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
Luni, multe incendii de vegetaţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 martie 2019


Luni, multe incendii de vegetaţie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat luni pentru a interveni la mai multe evenimente, majoritatea dintre ele fiind incendii de vegetaþie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Violatorul bătrînei bolnave, trimis în judecată Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 martie 2019


Violatorul bătrînei bolnave, trimis în judecată


Judiciariştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cîmpulung au finalizat recent cercetările într-un dosar penal privind săvîrşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu. Este vorba despre Gheorghe Poşa, în vîrstă de 60 de ani, din Cîmpulung, care, la sfîrşitul lunii ianuarie 2019, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 68 de ani, tot din municipiu, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia. Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, în data de 7 februarie 2019, iar, în ziua următoare, a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung cu propunerea de trimitere în judecată, fapt care s-a şi întîmplat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 716

Continuare
 
Elev de clasa a V-a, bătut de unchiul unei fete! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 06 martie 2019

O îmbrînceală între doi copii a avut urmări neprevăzute

Elev de clasa a V-a, bătut de unchiul unei fete!


O banală joacă între doi copii de şcoală generală a avut urmări destul de grave şi se poate lăsa cu un dosar penal. Totul s-a întîmplat la Şcoala Numărul 1 din Bascov cînd un băiat de clasa a V-a a împins din joacă o colegă. Aceasta s-a considerat ameninţată şi a apucat să-şi anunţe unchiul care în loc să discute civilizat cu puştiul i-a tras acestuia o palmă.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 1962

Continuare
 
Conducea fără drept Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 martie 2019


Conducea fără drept

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cîmpulung l-au depistat pe B.C., de 22 de ani, din Ţiţeşti, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. Totodată, cu ocazia verificărilor, acesta a prezentat un document emis de autorităţile din Cehia, susceptibil a fi fals. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 712

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 8132


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

FC Argeş-Farul Constanţa se joacă de Paşte!
Dică a semnat cu FC Argeș . Să vă fie Rușine , de ce nu mergeti tot cu Eduard . Mânăreli politice aduceți Stelis...
25/04/19 10:45 Mai mult...

FC Argeş-Farul Constanţa se joacă de Paşte!
Arges victorie Arges victorie Arges victorie Arges victorie Arges victorie Arges victorie
25/04/19 09:15 Mai mult...

ALERTĂ MAXIMĂ ÎN ROMÂNIA.
"Din punctul meu de vedere" va multumesc si astept ca si dupa Sarbatorile Pascale sa va citesc comentariile savuroase !...
25/04/19 07:48 Mai mult...

Suspecţii au fost eliberaţi!
"Suspecţii au fost eliberaţi!"... "Mircea, fa-te ca lucrezi ! "
24/04/19 17:31 Mai mult...

Măsuri pentru românii plecaţi la muncă în străinătate
Vor sa puna limita de timp pentru a lucra in UE.Pune ba bugetarii la munca in privat ca mai ai 10 milioane de locuitori ...
24/04/19 08:49 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---
Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info