Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 


Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Sistem medical, grav bolnav

Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale


Încă o dovadă a faptului că sistemul medical din România este la pământ şi oamenii pot muri cu zile! O asistentă medicală pensionată, în vârstă de 68 de ani, a ajuns la spital cu arsuri grave. Femeia nu a putut fi transferată la o clinică de specialitate, pe motiv, că mai multe spitale din Bucureşti au refuzat să o primească din cauză că nu au locuri libere. După mai bine de 8 ore de căutări, medicii piteşteni au găsit un loc, la un spital din Timişoara!                 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1249

Continuare
 
S-a proptit cu maşina într-un stîlp Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Băut bine,

S-a proptit cu maşina într-un stîlp

 

Un tînăr în vîrstă de 19 ani, din Valea Mare Pravăţ, a fentat moartea, în noaptea de vineri spre sîmbătă, în jurul orei 1:30, după ce a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc pe strada Constantin Brîncoveanu, din Municipiul de la poalele Măgurei. Chiar dacă maşina în care se afla s-a proptit într-un stîlp, şoferul cherchelit a scăpat nevătămat din această cumpănă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 noiembrie 2018

Ajutaţi-o să scape de necaz

Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei


Cu o restanţă la întreţinere de 1.000 de lei, o femeie în vîrstă de 78 de ani, riscă să rămînă pe drumuri. Gheorghina Uţică, este disperată şi cere ajutorul semenilor. Ea spune că trăieşte dintr-o pensie mică şi banii abia îi ajung de azi, pe mîine. Locuieşte în colonia ACH acolo unde şi-a crescut şi copiii. Nu are unde să se ducă şi se gîndeşte cu groază că ar putea fi evacuată.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1529

Continuare
 
Incendiu la stîlpul electric Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la stîlpul electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, str. Exerciţiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stîlp electric. A ars izolaţia cablurilor electrice pe o lungime de circa 1 ml. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit de la un  scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 812

Continuare
 
Amenzi drastice pentru şoferi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Amenzi drastice pentru şoferi

Poţi plăti 10.000 lei dacă parchezi pe locurile amenajate pentru handicapaţi


Persoanele care parchează autovehiculul pe locurile amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi ar putea primi amenzi de 5 ori mai mari decît în prezent, iar maşina le-ar putea fi ridicată. Aceste măsuri se regăsesc într-o propunere legislativă iniţiată de 28 de parlamentari din PSD, PNL, USR, UDMR, ALDE, PMP, minorităţi şi neafiliaţi. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1009

Continuare
 
Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

La Cîmpulung,

Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”


Anul acesta, la început de toamnă, în 15 judeţe din România au fost semnalate peste 2.700 de cazuri de copii cu păduchi în unităţile de învăţămînt, de la preşcolari pînă la elevii de liceu. Mai grav, acestea sînt doar cazurile descoperite de cadrele medicale detaşate în unităţile şcolare, dar există un număr cel puţin dublu al celor nedeclaraţi, aceştia fiind membri ai familiei sau copii ţinuţi acasă. La mijlocul acestei săptămîni, ni s-a semnalat faptul că şi la o grădiniţă din Cîmpulung sînt cazuri de pediculoză. Vorbim despre Grădiniţa cu program prelungit „Sfînta Maria”, din cartierul Vişoi, unde mai mulţi copii au fost găsiţi cu păduchi, iar instituţia de învăţămînt a fost declarată infestată.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1069

Continuare
 
Înlocuiţi carnea cu fasole Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

În timpul Postului Crăciunului,

Înlocuiţi carnea cu fasole


A început Postul Crăciunului şi timp de 40 de zile creştinii renunţă la carne, lapte, ouă. Care sunt semnificaţiile postului, cînd sunt dezlegările la peşte, ulei şi vin, cînd se ţine post negru şi cu ce puteţi înlocui carnea în aceste zile? Iată mai jos informaţiile de care aveţi nevoie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 751

Continuare
 
Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi


O poveste de dragoste dintre doi tineri din cătunul de rudari Valea Măcelarului, comuna Bughea de Jos, s-a încheiat, în iulie 2016, la spital, după un scandal de pomină.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 835

Continuare
 
S-a oprit cu maşina într-un pod Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Tînăr vitezoman

S-a oprit cu maşina într-un pod


Viteza este cauza producerii unui accident care a avut loc joi, seară pe DN 7, în comuna Călineşti. Un tînăr în vîrstă de 20 de ani a ajuns la spital fiind rănit. Maşina a fost distrusă aproape complet. Din fericire, şoferul teribilist a scăpat doar cu răni uşoare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 888

Continuare
 
Beat turtă, a căzut în canal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

La Valea Ursului,

Beat turtă, a căzut în canal 


Operaţiune de salvare inedită, pentru pompierii argeşeni, joi seară. Militarii au fost chemaţi să intervină la Valea Ursului, acolo unde un bărbat căzuse într-un canal adînc de patru metri. Victima a scăpat, ca prin minune fără leziuni grave. Omul era atît de beat încît nu era de mirare că a ajuns în canal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 907

Continuare
 
Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Aflaţi la vînătoare cu ogarii

Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit


Doi braconieri sînt căutaţi de oamenii legii după ce au vînat iepuri cu ogari, deşi nu aveau acest drept. Aceştia au fugit, pierzîndu-se în noapte. Au abandonat la faţa locului maşina, proiectoarele folosite şi prada. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1417

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la ghenele de gunoi

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Piteşti a fost trimisă joi, pe strada Ion Minulescu ca să stingă un incendiu care a izbucnit la o ghenă de gunoi. Au ars aproximativ 50 de kilograme de hîrtie şi carton, totul pornind de la o ţigare şi fumatul în locuri nepermise. Tot în cursul zilei de joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă a fost solicitat, pe bulevardul I.C. Brătianu pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit tot la o ghenă de gunoi. Aici, au ars aproximativ 20 de kilograme de hîrtie şi carton, de data aceasta focul fiind pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 860

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Judecătorul Dumitrescu, înmormîntat sîmbătă

Ieri, a fost ridicat de la spitalul din Bucureşti, sicriul cu trupul neînsufleţit al judecătorului Marius Dumitrescu, de la Tribunalul Argeş. Acesta a fost depus la capela Bisericii Mavrodolu. La puţin timp, o mulţime de cunoscuţi şi colegi, au ţinut să-i aducă un ultim omagiu şi au aprins o lumînare la catafalcul judecătorului mort la 59 de ani. Marius Dumitrescu a murit marţi seară, în urma unor complicaţii apărute după ce fusese operat pe cord. Va fi înmormîntat sîmbătă, la Cimitirul Sfîntul Gheorghe.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 753

Continuare
 
Primarul s-a ales cu camionul confiscat Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Anchetă pentru un transport ilegal de lemne

Primarul s-a ales cu camionul confiscat


Anchetatorii încearcă să descurce iţele unui dosar în care ar fi sunt implicaţi mai mulţi funcţionari. Totul a pornit de la un control de rutină în timpul căruia un consilier local din Miceşti a fost prins conducînd un camion cu lemne pentru care nu avea nici documente de transport, nici de provenienţă. Autovehiculul care îi aparţine familiei primarului Ion Voicu, din comuna Miceşti, a fost ridicat în vedera confiscării.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2208

Continuare
 
Scandaluri sfîrşite la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018


Scandaluri sfîrşite la spital


Două cîmpulungence au ajuns la spital după ce au fost victimele unor agresiuni. Prima, o femeie în vîrstă de 80 de ani a fost bătută de propria-i fiică după cum a povestit. Cea de a doua, o femeie în vîrstă de 35 de ani, din comuna Cetăţeni, a fost lovită crunt de concubin. Bărbatul nu se află la prima ispravă de acest gen.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
Consumator de droguri, condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 noiembrie 2018

Aviz amatorilor!

Consumator de droguri, condamnat


Instanţa a dat o decizie în cazul unui tînăr, din judeţul Vrancea trimis în judecată pentru deţinere de droguri în vederea consumului. Acesta a fost prins în cadrul unei acţiuni a Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti, ulterior dovedindu-se că nu făcea trafic, ci cumpăra doar pentru a consuma. Ionuţ Adrian G. a fost condamnat la 3 luni închisoare, cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 899

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 7633


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul
Sincere condoleante familiei pacat era un om care a muncit din greu fara ajutorul nimanui pacat de tineretea lui sincere...
20/01/19 12:03 Mai mult...

16 zone de pescuit în Argeş!
..... sa inteleg ca pescuitul pe raul Topolog este intrezis ?
19/01/19 19:34 Mai mult...

Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!
In felul acesta cei care sunt inca bransati la sistemul centralizat vor fi nevoiti sa renunte si sa-si monteze si ei cen...
19/01/19 09:53 Mai mult...

16 cazuri de gripă confirmate în Argeş
Chiar daca stiu ca ceea ce postez o sa imi aduca probleme la serviciu eu am de pus pe acesta cale niste intrebari conduc...
18/01/19 15:20 Mai mult...

Ureche, pe picior de plecare
Sa plece si Sandoi cu Ureche odata . Avem un Badea un Schumacher macar aștea sânt Piteșteni că si așa anul ăsta nu...
18/01/19 13:06 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info