Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
(1 vot)
Wednesday, 13 November 2019

 Supărat că nu i-a dat bani

A incendiat gospodăria bunicii


Gest şocat al unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din Costeşti. Tiberiu Ionuţ T., a ajuns în arest, fiind acuzat că a incendiat gospodăria bunicii. Tânărul era supărat ca mama şi bunica nu vor să-i mai dea bani. A comis fapta din răz­bunare! Piromanul a mai fost cercetat anul 2011 sub aceeaşi acuzaţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1079

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 13 November 2019


Casă distrusă de foc la Drăganu


Incendiu puternic aseară, la o casă din comuna Drăganu. La faţa locului au mers două echipaje de pompieri, ulterior numărul acestora a fost suplimentat cu alte două şi autoscara pentru intervenţie la înălţime, din cadrul Inspectoratu­lui pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1020

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 13 November 2019


Numere false şi fără permis  

Luni, oamenii legii de la Biroul Rutier din Câmpulung l-au oprit la control pe Remus L., în vârstă de 21 de ani, din comuna Bughea de Jos. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii a reieşit că el mergea cu maşina pe strada Poenaru Bordea din Câmpulung fără a avea permis de conducere. Vă reamintim că, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. Totodată, din verificări s-a stabilit că numărul provizoriu montat pe maşină era al altui autoturism. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 852

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 12 November 2019


Localii îi vor ridica maşina abandonată!


Un piteştean a  primit o amendă şi riscă să rămână şi fără maşină, pe motiv că ar fi abandonat-o pe dome­niul public. Acesta nu a răspuns somaţiilor Poliţiei Loca­le Piteşti, prin urmare se va trece la ridicarea autoturis­mului.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1192

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 12 November 2019

A fost condamnat

Şi-a sechestrat iubita în maşină!


Duminică, în ziua alegerilor, un tânăr în vâr­stă de 27 de ani, din Piteşti a fost dus la Penitenciarul Mioveni unde a fost încarcerat. Acesta a fost condamnat la trei ani şi patru luni închisoare, fiind acuzat de lipsire de liber­tate şi tâlhărie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1370

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 12 November 2019

Inconştienţă sau indiferenţă?

Şofer cu preţul libertăţii!


Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mioveni, fie este inconştient, fie indiferent peste măsură! Omul s-a ju­cat cu libertatea lui şi va avea mult de tras după ce, în mod repetat, a fost prins la volan deşi nu posedă permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost reţinut pe bază de ordonanţă şi a fost eliberat sub măsura con­tro­­lului judicar dar probleme lui abia de acum încep.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1126

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 12 November 2019

Dacă l-aţi văzut sunaţi la 112!

A lăsat bilet de adio şi a dispărut


Un bărbat în vârstă de 52 de ani, este cău­tat de poliţişti şi cunos­cuţi după ce a dis­părut fără urmă. Îna­inte de a pleca, acesta a lăsat un bilet de adio prin care anunţa că se va sinucide. Neculai Mihail de 58 de ani, despre el fiind vorba, lucra la o fa­milie din Poienarii de Muscel care a sesizat Poliţia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1155

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 12 November 2019


 Condamnat de două ori!

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au pus în executare un mandat de executare pe numele lui Vasile Strungaru în vârstă de 52 de ani, originar din comuna Copăceni, judeţul Vâlcea. Acesta locuia fără forme legale în comuna argeşeană Tigveni. Bărbatul a ajuns la închisoare după ce a recidivat într-o perioadă în care era condamnat cu suspendare. În anul 2015 el a primit o pedeapsă pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul silvic. Fiind la prima infracţiune, instanţa a suspendnat execurarea fixând un termen de încercare de 3 ani. În perioada în care se afla sub supraveghere, a fost prins de poliţişti, la volanul unei maşini deşi nu deţinea permis de conducere. A fost trimis în judecată pentru a doua oară. Judecătoria Curtea de Argeş a dispus executarea ambelor pedepse. Astfel, bărbatul a primit în total, pedeapsa de doi ani şi 4 luni închisoare. A fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 11 November 2019

A fost reţinut

Avea puşcă, nu şi autorizaţie!


Un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Corbi a ajuns în arest fi­ind acuzat de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului şi muniţiilor. În urma unor percheziţii, acasă la el au fost găsite două arem: o puşcă de vânătoare şi o puşcă artizanală, precum şi muniţie. Bărbatul nu era deţinător legal de armă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 865

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Incendiu la o fabrică din Piteşti


Vineri seara a sunat alar­ma de incendiu la fabrica Adient Trim din Piteşti, pro­du­cător de huse auto. Pompierii au constatat că incen­diul s-a produs din cauza unui scurt circuit. La momentul izbucnirii incendiului 550 de angajaţi erau la serviciu în schimbul II. Cu toţii s-au autoevacuat. Două persoane au avut nevoie de îngrirji medicale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 940

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 11 November 2019


Cerşetor cu strategie de marketing


Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!“, este replica celebră care l-a ghidat pe un cerşetor din Piteşti. Aces­ta aplica o strategie de marketing mai ceva ca a lui Gheorghe Dincă în celebrul film Filantro­pica. Îi mergea foarte bine reuşind într-un timp record să strângă o sumă frumoasă. Poliţiştii locali din Piteşti i-au stricat afacerea după ce l-au prins şi l-au amendat. Tânărul în vârstă de 25 de ani, a pornit că se va duce la muncă, de­şi pare greu de crezut că o va face, la cât de bine îi merge cu şalatania!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1161

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Copilă de 14 ani, obligată să se prostitueze!


Un piteştean în vârstă de 28 ani, a fost arestat pre­ven­tiv, după ce ofiţerii BCCO Piteşti au stabilit că obliga o minoră în vârstă de 14 ani, să se prostitueze. Tânărul de 28 de ani, locuia cu chirie şi acolo o ducea pe fată o­bligând-o să-i satisfacă pe cei dornici de sex. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1618

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Mama şi-a aruncat bebeluşul la gunoi!


Mamă suspectată că şi-a omorât punctul nou-născut! Femeia în vârstă de 35 de ani, din comuna Bogaţi se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, însă după ce se reface ar putea ajunge în arest. Femeia a năs­cut la termen, un băieţel, l-a pus într-o pungă şi l-a aruncat la gunoi. Urmează să fie făcută au­topsia pentru a se stabili dacă micuţul era deja mort, sau a murit după naştere, asfixiat ori din cauza frigului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1703

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Accident cu două victime la Domneşti

Un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Domneşti, la un accident rutier produs între două autoturisme în urma căruia au rezultat două victime. Un bărbat de 32 de ani prezenta o rană la nivelul capului şi dureri la coloana cervicală, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD şi fiind transportat la spital. Cealaltă victimă a fost un alt bărbat în vârstă de 36 de ani, care a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital de către un echipaj al Ambulanţei sosit la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 916

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


La Lereşti, urşii mor călcaţi de tren!


Patru urşi au fost călcaţi de tren pe raza comunei Lereşti. Toate cele patru evenimente s-au produs în decurs de mai bine de o lună, iar ca­zurile au fost comunicate de primarul comunei, Marian Toader, celor de la judeţ. Doi au fost omorâti la un interval de trei zile la finele lunii sep­tembrie, iar ceilalţi doi la începutul lui noiembrie. De parcă urşii nu erau de ajuns, şi mistreţii dau târcoale gospodăriilor din Lereşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1175

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019

Are nevoie de ajutor!

Tânărul a rămas infirm în urma unui accident


Un accident terifiant, l-a mutilat pe Eduard Cons­tantin Iordache, de 27 de ani, pe viaţă.  A stat 33 de zile în comă iar când şi-a revenit, avea un picior amputat şi medicii l-au anunţat că e posibil să-i fie amputat şi celălalt. Vestea a fost traumatizantă pentru un tânăr care iubea viaţa şi s-a văzut dintr-o dată infirm. Eduard are nevoie de oamenii cu suflet ca să treacă definitiv peste acest şoc. Urmează o perioadă grea de recuperare şi tratament iar venitul întregii fa­milii este unul foarte mic. baniinu le ajung, costurile fiind ridicate. Cine doreşte să îl ajute pe Eduard este rugat să doneze o sumă cât de mică. Fiecare ban ajuns în contul tânărului îi mai dă o şansă la viaţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2205

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 9337


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Sală Polivalentă de 5.000 locuri!
Dar unde vor construi o parcare pentru cei 5000 de spectatori?
27/01/20 00:14 Mai mult...

Primarul Georgescu, bunic!
Sa angajeze dracu neonatolog adevarat care vrea sa munceasc ,nu sa trimita totul la pitesti!Dl primar luati atitudine......
26/01/20 06:37 Mai mult...

Primarul Georgescu, bunic!
Degeaba a facut primarul saracu spital nou(de apreciat de altfel)daca este condus de o neonatoloaga care are program de...
26/01/20 06:35 Mai mult...

Rău platnicii riscă să rămână fără căldură!
Facem asa: - te debransezi fara sa ceri aviz de la termoficare - anunti administratorul blocului ca nu mai consumi cal...
26/01/20 00:32 Mai mult...

Argeşul, în top la cazurile de tulburări mintale
Sunt cei luati in evidente la medici, dar in realitate numarul lor este mult mai mare.Campul electromagnetic exista pest...
25/01/20 18:17 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info