Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Fapt divers *** ️ S-a răsturnat cu maşina în şanţ     Fapt divers *** ️ A distrus o maşină de epocă     Fapt divers *** ️ Casă distrusă de o oală cu ceară uitată pe foc     Social *** ️ Firmele îşi plătesc cu greu facturile!     Sport *** ️ Meci doar pentru palmares!     Sport *** ️ Proiectul de învăţare a primului ajutor, un succes!     Social *** ️ „Campionii Bucuriei” a reunit la start 200 de copii!     Sport *** ️ Piteştenii Preda şi Ungureanu, favoriţi la medalii!     Sport *** ️ Strategii folosite primăvara la crap    
 Publicitate pdf


Găsit căzut pe stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019


Găsit căzut pe stradă

Un bărbat în vîrstă de 67 de ani, a fost găsit ieri, de un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti, căzut pe stradă. Omul se afla prăbuşit în cartierul Găvana, în apropiere Parcul Lumina, prăbuşit între două maşini. I se făcuse rău. Localii l-au ridicat şi i-au acordat primul ajutor, sunînd la ambulanţă pentru a fi preluat şi transportat la spital. Pensioanrul era cunoscut cardiac şi cel mai probabil starea de rău s-a datorat acestei afecţiuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 810

Continuare
 
Pensionarii s-au tîlhărit la barbut Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019

La Curtea de Argeş,

Pensionarii s-au tîlhărit la barbut


Doi bărbaţi aflaţi la o vîrstă la care ar fi trebuit să-şi plimbe nepoţii prin parc, au fost implicaţi într-un scandal care nu le face cinste! Pensionarii în vîrstă de 64 de ani, fiecare, au jucat barbut şi s-au încăierat din cauza jocului de noroc. Unul, mai iute la mînie l-a pocnit pe adversar şi l-a tîlhărit, considerînd că banii au fost cîştigaţi necinstit. A ajuns în arest pentru fapta lui.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1166

Continuare
 
Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

La IPJ Argeş,

Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române


Ieri, cînd s-a sărbătorit Ziua Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au marcat momentul din două manifestări. Una le-a fost destinată argeşenilor şi a constat într-o expoziţie logistică, fiind prezentate maşinile de serviciu şi tehnica de lucru a oamenilor legii, dar şi un exerciţiu demonstrativ cu cîini special antrenaţi. Cea de a doua parte a fost şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1263

Continuare
 
Lovit de maşină cînd traversa pe trecere! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019


Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!


Accident petrecut ieri dimineaţă, în apropiere de benzinăria OMV la ieşirea spre Ştefăneşti, din Piteşti. Un bărbat în vîrstă de 62 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Pietonul traversa regulamentar pe trecerea de pietoni cînd a fost trîntit la pămînt de autoturismul care l-a izbit. Din fericire, în urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că bărbatul nu este rănit grav.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Trei maşini lovite de un şofer neatent Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019


Trei maşini lovite de un şofer neatent

Accident petrecut ieri, în interescţia de lîngă Biserica Sfîntul Ilie, din Piteşti. Ionuţ C., de 37 de ani, din Piteşti, aflat la volanul unui Volkswagen circula dinspre Centru către Calea Craiovei. Nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, Skoda, condus de Alin G., de 36 de ani, din Mioveni şi l-a izbit proiectîndu-l în faţă. La rîndul său, Skoda a lovit un Matiz la volanul căruia era Cătălin M., de 30 de ani, din comuna Albota. Cele două maşini opriseră pentru a  acorda trecerea, iar şoferul Volkswagenului, nefiind atent le-a izbit proiectîndu-le una în cealaltă. Astfel, toate cele trei maşini implicate au fost avariate, iar şoferul Matizului a suferit o contuzie cervicală.              
  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 651

 
Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

La Cîmpulung,

Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon


Imagini incredibile surprinse de un şofer, în centrul Municipiului Cîmpulung, în noaptea de duminică spre luni. Un bărbat gol puşcă mergea pe bulevardul Pardon, vorbind nestingherit la telefon. Individul a parcurs întreg centrul ajungînd pînă în apropierea primăriei, acolo unde a dispărut în spatele clădirilor. Pînă ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cîmpulung nu primiseră vreo sesizare cu privire la acest incident.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1191

Continuare
 
Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019

După ce a făcut puşcărie că şi-a bătut nevasta

Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie


A fost reţinut pentru 24 de ore pentru încălcarea măsurii de siguranţă, impusă prin sentinţă judecătorească! Este motivul pentru care Sorin Constantin T., de 39 de ani, din comuna Priboieni a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, ieri. Bărbatul, recent eliberat din penitenciar şi-a sunat fosta soţie şi a ameninţat-o în repetate rînduri asta deşi, exista o sentinţă judecătorească, iar timp de 2 ani de la eliberare nu avea voie să ia legătura cu femeia. De remarcat că bărbatul a fost închis tot din cauza fostei soţii, după ce încălcase ordinul de protecţie obţinut de aceasta în instanţă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019


Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu


Prăbuşit pe caldarîm, aşa a fost găsit, ieri dimineaţă, un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Piteşti. Florin M., din Piteşti zăcea fără suflare pe o alee din apropierea blocului în care locuia. Omul a decedat, în timp ce se ducea la serviciu. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsia care va stabili cauza decesului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2662

Continuare
 
Pieton beat făcut una cu pămîntul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Pieton beat făcut una cu pămîntul


Un bărbat din comuna Dîmbovicioara a ajuns vineri la spital. Bărbatul aflat în stare de ebrietate a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. A fost izbit în plin de o maşină, la Miceşti, pe DN 73. După impact, victima a rămas ţintuită pe asfalt, astfel încît, martorii l-au crezut mort! Şi-a revenit după ceva timp şi cînd a mişcat, cei de faţă, au răsuflat uşuraţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 913

Continuare
 
Şofer turc, beat la volan Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Şofer turc, beat la volan


Un eveniment rutier petrecut ieri după-amiază chiar la intrarea în parcul Ştrand, din Piteşti i-a adus un dosar penal unui cetăţean turc, cu rezidenţă în Piteşti. Bărbatul în vîrstă de 25 de ani, era beat criţă şi cu toate acestea a urcat la volan. A lovit o maşină parcată şi astfel a ajuns în atenţia oamenilor legii. Riscă să ajungă la închisoare dar să îşi piardă şi locul de muncă, acesta lucrînd ca şofer.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 778

Continuare
 
Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă


Descoperire şocantă, ieri în cartierul piteştean Prundu. Un individ, aflat în zona Depou, a fost observat de trecători în timp ce săpa o groapă, cu un cuţit de bucătărie. Avînd în vedere hainele pe care le purta şi aspectul neîngrijit, era evident că omul fie are probleme serioase cu capul, fie este un om al străzii. Cei care au îndrăznit şi s-au apropiat să-l întrebe ce face acolo, au fost uimiţi să constate că omul ameninţa. Acesta bolborosea şi ridica în aer cuţitul, ameninţător, fără însă a se ridica. Trecătorii au sesizat o patrulă de Poliţie Locală care se afla în zonă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1280

Continuare
 
Doi răniţi, în accident Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Doi răniţi, în accident


Două persoane, soţ şi soţie, au fost victimele unui accident rutier petrecut sîmbătă, pe Calea Craiovei, din Piteşti. Cei doi au ajuns la spital după ce maşina lor a fost lovită de un pensionar în vîrstă de 70 de ani, care a ieşit cu un Duster din parcarea unui centru comercial fără să acorde prioritate de trecere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
Hoţi prinşi în flagrant! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Hoţi prinşi în flagrant!


Trei hoţi au dat două spargeri la o societate comercială din cartierul piteştean Craiovei, vineri şi sîmbătă noaptea. În cea de a doua noapte, au fost prinşi în flagrant de o patrulă de la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Hoţii au fugit, doi dintre ei fiind capturaţi după ce oamenii legii au tras cu arma. Cel de-al treilea a fost capturat duminică seara. Pe numele lor au fost emise ordonanaţe de reţinere, fiind prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1756

Continuare
 
Femeie de 90 de ani accidentată Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Femeie de 90 de ani accidentată

Vineri, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim -ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers pe b-dul I.C. Brătianu, pentru a acorda primul-ajutor unei femei, în vîrstă de 90 de ani, care a fost accidentată de o maşină. Femeia avea suspiciune de fractură la mîna stîngă şi o lovitură la coloană. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost transportată la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 785

Continuare
 
Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

Ieri la Miceşti,

Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident


Accident soldat cu rănirea a trei persoane, ieri pe DN 73, în comuna Miceşti. O femeie şi două fetiţe, de 6 ani, respectiv 9 luni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism. Vinovată de producerea coliziunii a fost o şoferiţă, care conducea autoturismul în care se aflau victimele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

De ziua porţilor deschise la Poliţie

Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii


Ieri, poliţiştii din Cîmpulung si Mioveni au fost vizitaţi de elevi ai instituţiilor de învăţămînt din judeţ în cadrul manifestărilor ocazionate de ziua Poliţiei Române.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 729

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 8254


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şofer profesionist, băut
Felicitări în sfârșit pentru polițiștii de la Draganu. Sper ca aceasta constatare a fost făcută de cei care î...
25/05/19 14:30 Mai mult...

Patru decenii de istorie, patru decenii de glorie!
Gentea plus PSD fac legea nu vă amăgiți acest ins nu a făcut nimic pt. Orașul Pitești iar cu Fotbalul nu o să pro...
25/05/19 10:11 Mai mult...

Patru decenii de istorie, patru decenii de glorie!
Vintilă mai bun, a lucrat cu Hagi la Galata la Viitorul a antrenat Voluntari are experiența mai mare decat Dica .
25/05/19 07:24 Mai mult...

Schimbarea regulamentului, amânată
Faceti dracului din gura,cine va crede?de aia a fost blat la Clinceni?
25/05/19 03:38 Mai mult...

Gusturile şi voturile nu se discută!
Va cunosc de cateva zeci de ani, D-le GS-in calitate de concetatean de o generatie apropiata; imi pare rau ca abia acum...
24/05/19 17:31 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info