Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Mărăcineni     *** Motor pentru Nissan, produs la Mioveni     *** Locuri de muncă pentru studenţi, în Germania     *** Pe 24 ianuarie, nu se lucrează!     *** Încep exproprierile pentru Drumul Expres     *** Încă trei persoane cu gripă!     *** 43 de solicitări pentru SMURD     *** I-a pus cuţitul la gît vînzătoarei!      *** Din cauza vitezei s-a oprit cu maşina în pom     *** I-a arătat „păsărica“ şi el a şantajat-o     *** După ce a devenit tătic, s-a spînzurat!     *** În timpul încăierării şi-a tăiat fiul     *** COŞULEŢ DE SCĂRIŢĂ CU CÎRNAŢI DE PLEŞCOI     *** Aventură şi un cîştig substanţial!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 23 ianuarie de-a lungul vremii     *** Antologie despre Chişinău     *** „Frizerul de cîini” şi „Dovlatov”, la Cinema „Bucureşti”     *** FC Argeş joacă sîmbătă primul amical     *** Gheorghe, Paliciuc şi Orbeanu, la lotul naţional!     *** Jeremic, MVP-ul etapei!     *** Vor 10 medalii la Campionatul Balcanic     *** Liga tinerilor jucători      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Pregătire centralizată la Izvorani!     *** 10 juniori în lot    

 


Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

La Ţiţeşti

Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!


Cadavrul unui tînăr a fost găsit ieri, după-amiază într-o vîlcea împădurită din comuna Ţiţeşti. Valeriu Boian, de 28 de ani zăcea mort acolo de mai bine de o lună. Cu toate că dispăruse de acasă de pe data de 5 octombrie, părinţii nu sesizaseră Poliţia. Se pare că tînărul şi-a pus capăt zilelor din cauză că părinţii nu acceptau relaţia lui cu o fată pe care o iubea. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1258

Continuare
 
Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări


La sfîrşitul săptămînii trecute, jurnalele televiziunilor de ştiri s-au deschis cu un incident petrecut în Capitală, în care o maşină de cîteva sute de mii de euro era să se facă scrum. Vorbim despre un Lamborghini care a luat foc în trafic, sub privirile şocante ale trecătorilor, printre care s-a aflat şi vedeta de la Pro TV Cabral Ibaka. Ce nu s-a spus la ştiri a fost faptul că la volanul bolidului se afla o cîmpulungeancă, sportivă de performanţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1137

Continuare
 
Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018

 O nouă lucrare marca „Dorel”

Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului


O intersecţie extrem de importantă pentru traficul rutier din cartierul cîmpulungean Grui, situată, culmea, chiar în apropierea locuinţei şefului Biroului Rutier Cîmpulung, creează confuzie în rîndul conducătorilor auto. Nu vorbim despre o simplă nemulţumire a pietonilor sau şoferilor, ci de o ditamai neregula rutieră apărută pe cel mai proaspăt asfalt turnat la Cîmpulung.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 723

Continuare
 
Doare penale pentru lemne Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


Doare penale pentru lemne


Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au acţionat pe raza de competenţă, pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au depistat 7 bărbaţi cu vîrste cuprinse între 17 şi 52 de ani, care au tăiat şi transportat pe drumurile publice peste 20 m.c. material lemnos, diverse esenţe, fără documente legale de provenienţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 779

Continuare
 
Lovit în cap de creanga unui nuc Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 noiembrie 2018


Lovit în cap de creanga unui nuc


„Un om norocos” se poate considera pe drept cuvînt Ion P. (53 ani), din Cetăţeni, care a scăpat cu viaţă după ce a fost lovit în cap de creanga unui nuc. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi a ajuns pe mîinile medicilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
Percheziţii la evazionişti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 noiembrie 2018

Făceau tranzacţii prin firme de tip fantomă

Percheziţii la evazionişti


Poliţiştii argeşeni au organizat ieri dimineaţă, 13 percheziţii în Argeş şi alte judeţe. Este vizată o grupare de evazionişti care, potrivit anchetatorilor au creat un sistem, folosind firme de tip fantomă înregistrînd în contabilitate facturi cu achiziţii nereale. În acest fel îşi recuperau TVA-ul şi le scădea impozitul pe profit.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1205

Continuare
 
A murit judecătorul Marius Dumitrescu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


A murit judecătorul Marius Dumitrescu


Marţi 13, este ziua în care justiţia din Argeş a suferit o mare pierdere. Judecătorul Marius Dumitrescu din cadrul Secţiei Penale, de la Tribunalul Argeş a murit! Vestea a picat ca un trăsnet peste întreg sistemul justiţiei din judeţ şi nu numai. La 59 de ani, magistratul a decedat într-un spital din Bucureşti după ce a fost operat pe cord.                         

Comentarii (17) | Vizualizari: 3051

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Pompier liber, a stins un incendiu

Un pompier de la Detaşamentul Mioveni, tocmai ieşit din tura de serviciu, a reuşit să stingă, de unul singur, un incendiu izbucnit la o maşină parcată pe bulevardul Dacia, din Mioveni. Plutonierul major Marin Manea de la Detaşamentul Mioveni şi-a sunat colegii, dar pînă la sosirea echpajului de intervenţie, el a acţionat. Pompierul a încercat, mai întîi cu un stingător auto, apoi cu apa din cisterna celor de la Servicii Edilitare Mioveni, pe care i-a oprit în trafic şi le-a cerut sprijin „Prin intervenţia promptă, salvatorul a limitat urmările incendiului, care putea cuprinde toată maşina. Plutonierul major Manea Marin, reprezintă, ca mulţi alţi colegi ai săi, exemplu al solidarităţii şi devotamentului pe care pompierii le au faţă de semeni, indiferent de momentul zilei sau locul în care se află“, declara putătorul de cuvînt al ISU Argeş, Mădălina Epure. Este vorba de un Peugeot al cărui şofer oprise şi parcase pe bulevard cu cîteva minute înainte. Acesta a văzut ieşind fum de la motor şi a deschis capota. Atunci, au izbucnit flăcările. În urma cercetărilor, reprezentaţii ISU Argeş au constatat că incendiul a fost provocat de un cablu electric care s-a încins.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Localii au confiscat căruţele rromilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018


Localii au confiscat căruţele rromilor


Ieri, şase căruţe au confiscate de poliţiştii locali din Piteşti! Atelajele circulau pe strada Depozitelor, deşi nu au voie. Proprietarii au fost amendaţi. Aceştia au avut de plătit şi o taxă de 200 de lei pentru a-şi recupera atelajele. Deşi se plîngeau că strîng materiale reciclabile din gunoaie pentru a avea ce mînca, în timpul acţiunii localilor, aceştia fluturau bancnotele de 100 de lei anunţînd că vor plăti să-şi recupereze atelajele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 765

Continuare
 
Incendiu la Alpitex! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Fabrica de mobilă, în pericol

Incendiu la Alpitex!


Incendiu la fabrica de mobilă Alpitex, din Albota, ieri dimineaţă. Fumul a fost observat de paznicul societăţii acesta sunînd la 112. Au intervenit trei echipaje. A ars în camera centralei, acolo unde era depozitată o cantitate mare de rumeguş folosit pentru foc. De altfel, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de jar sau scîntei care au sărit pe rumeguşul depozitat în apropiere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
Autopsierii, condamnaţi cu suspendare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Curtea de Apel Piteşti a schimbat pedeapsa

Autopsierii, condamnaţi cu suspendare

 

Curtea de Apel Piteşti a dat ieri sentinţa în dosarul a patru angajaţi ai Serviciului de Medicină Legală. Toţi sînt acuzaţi de mai multe persoane că au cerut bani şi produse pentru a-şi îndeplini îndatoririle de serviciu deşi erau plătiţi de la stat pentru asta! Instanţa a redus la jumătate pedepsele celor patru. Mai mult deşi iniţial, erau condamnaţi cu executare, toţii au luat pedepse cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1402

Continuare
 
A stat 3 zile în casă cu fratele ucis! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Crimă la Moşoaia

A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!


Greu de crezut, dar un bărbat din Moşoaia a stat cîteva zile în casă cu cadavrul fratelui. Ion Păun, de 52 de ani l-a ucis pe Mihăiţă Păun, de 49 de ani, lovindu-l cu o bîtă în cap de mai multe ori. După bătaia încasată, bărbatul a mai supravieţuit 3 zile. Alte trei zile a zăcut mort în pat, pînă cînd a fost descoperit cadavrul. Ucigaşul a  fost arestat ieri. Bărbatul a mai fost condamnat tot după ce a omorît un om.


Comentarii (1) | Vizualizari: 1889

Continuare
 
Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

În urma percheziţiilor de luni

Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire

 

Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, poliţiştii musceleni împreună cu efective de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordo­narea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, au descins, luni de dimineaţă, în mai multe locuinţe  din Piteşti, Ştefăneşti, Albota şi Bascov, ai căror proprietari sînt bănuiţi că au legătură, direct sau indirect, cu comiterea mai multor infracţiuni de furt  din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme, începînd din luna septembrie a acestui an şi pînă în prezent. Prejudiciul total se ridică la peste 70.000 de lei, hoţii dînd, numai în Cîmpulung şi zona Muscel, cel puţin 17 spargeri. Două autoturis­me au fost confiscate, iar zece persoane, printre care şi doi minori, au fost ridicate şi duse la audieri, la sediul Poliţiei Cîmpulung.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 906

Continuare
 
Atenţionări de la pompierii din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Sezonul rece a venit, iar incendiile pornite de la sobe cresc

Atenţionări de la pompierii din Mioveni


Conducerea Primăriei Mioveni atrage atenţia asupra riscurilor legate de neîntreţinerea corespunzătoare a instalaţiilor de încălzire. Statisticile arată că în perioada rece creşte numărul de incendii la locuinţele cetăţenilor, cauzele principale fiind folosirea mijloacelor de încălzire cu defecţiuni sau nesupravegheate şi necurăţarea coşurilor de fum.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 625

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Carambol cu trei maşini pe A1

Luni, a avut loc un carambol pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 106, chiar la intrarea în Piteşti. Trei maşini s-au lovit, iar şoferii din trafic au sunat la 112 solicitînd intervenţia echipajelor de salvare. A intervenit un echipaj cu o autospecială de apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti. Din fericire, coliziunea nu -a soldat cu victime. Cei aflaţi în maşină refuzînd asistenţa medicală sau transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 761

Continuare
 
Accident, cu trei răniţi şi trei maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 noiembrie 2018

Ieri, pe strada Depozitelor,

Accident, cu trei răniţi şi trei maşini


Carambol pe strada Depozitelor, din Piteşti, ieri după-amiază, din cauza unui şofer care nu a păstrat distanţa regulamentară din timpul mersului. Conducătorul auto a fost rănit uşor şi alte două persoane au fost rănite din vina lui. Este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut permisul pe durata cercetărilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 859

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 7645


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-a călcat soacra cu maşina!
care legi???N-o sa pateasca nimic.Ne intrebam ce rost mai are politia, daca tot nu pateste nimeni nimic.
22/01/19 17:58 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Atentie! Desi TVA-ul s-a redus de la 19% la 9% pretul total cu TVA cu tot a ramas acelasi ca anul trecut. Pe facturile e...
22/01/19 16:59 Mai mult...

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

Doi răniţi în accident la Topoloveni
NU din cauza poleiul!! numai din cauza soferul de doi bani ca nu stie sa se adapt la conditii de vrema
22/01/19 14:38 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Modernizarea s-a facut pe timpul lui Mujea.La Apa este de povestit.Gentea face legea si acolitii lui.Ionica beneficiaza ...
22/01/19 10:41 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info