Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Avea dreptate şi Farfuridi     *** Elevii din alte judeţe primesc fructe, argeşenii nu!     *** A murit judecătorul Marius Dumitrescu     *** PASTILA de UMOR      *** Percheziţii la evazionişti     *** Lovit în cap de creanga unui nuc     *** Doare penale pentru lemne      *** Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului     *** Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări     *** Raliul de la Bucureşti încheie sezonul!     *** Favorite cu bănăţencele     *** Show cu elevii de la Brătianu!     *** Luptătorul Mihai Mihuţ, bronz la Campionatul Mondial!      *** Zekovic a semnat cu CSM Oradea     *** Liga Naţiunilor     *** FCSB va juca la Piteşti!     *** Trofee pentru fetele din Mioveni     *** Liga 1, Etapa 15    

 


La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Tragedie, la Curtea de Argeş

La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu


Tragedie petrecută sîmbătă dimineaţă, la Curtea de Argeş. Un adolescent, în vîrstă de 16 ani, a pierit înecat în lacul de acumulare Marina. Nenorocirea a avut loc la cîteva ore după ce adolescentul se distrase la un majorat. Cazul cutremurător, a şocat întreaga comunitate. Băiatul, băut fiind, a sărit în apă după o ceartă. Împlinise 16 ani, doar cu o săptămînă înainte să moară.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2225

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

25 de şoferi lăsaţi pietoni

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 413 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 121.800 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 962

Continuare
 
Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Deşi a spus că o să menţină vie şi curată amintirea militarilor căzuţi la datorie

Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii


În timpul alocuţiunii sale din cadrul ceremonialului dedicat repatrierii militarilor Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor”, ministrul Apărării Naţionale a făcut referire şi la cei patru militari care şi-au pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan (Dragoş Traian Alexandrescu – august 2008) şi în urma cumplitului accident, din iulie anul trecut, de la Valea Urdii - Dîmbovicioara (Mihai Ionuţ Toma, George Emilian Catană şi Petre Cristian Toader), mărturisind că o să menţină vie şi curată amintirea acestora. Nici un cuvînt însă despre stadiul anchetei deschisă în cazul celor trei militari morţi în timp ce se întorceau din misiune, din poligonul Cincu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1106

Continuare
 
Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Ziua filmat la şosea, noaptea la prădat în gospodăriile sătenilor

Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs


Animalele sălbatice continuă să facă pagube în Muscel, în timp ce autorităţile competente dau din umeri şi aruncă responsabilităţile de la unii la alţii. Şi la Stoeneşti, la fel ca în alte localităţi din zona subcarpatică, mistreţii fac ravagii prin grădinile oamenilor, iar urşii fac prăpăd la stînele crescătorilor de animale. Localnicii sînt speriaţi şi stau cu frica-n sîn ca nu cumva să fie şi ei atacaţi de fiarele sălbatice, care nu mai au frică de nimeni şi de nimic, ajungînd pînă în gospodăriile sătenilor. În urmă cu două zile, o namilă de urs a fost zărită de cîţiva localnici în satul Coteneşti, la marginea unei păduri care mărgineşte DN 72A Cîmpulung – Tîrgovişte. Nişte trecători mai îndrăzneţi chiar au imortalizat imagini cu jivina, care, după ce s-a holbat cîteva clipe la cei care-l filmau, a rupt-o la fugă în pădure. Potrivit primarului Paul Ion Marin, acest urs a dat atacul în această săptămînă la două gospodării din localitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1216

Continuare
 
Pod reabilitat,după turnarea asfaltului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Dorel s-a apucat de treabă şi la Mihăeşti

Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!


Dorel şi-a luat catrafusele de la Cîmpulung şi s-a mutat pe DN 73, la Mihăeşti, unde-am întîlnit o situaţie de-a rîsul, plînsul. Începute în urmă cu mai bine de 5 ani, lucrările pe Drumul Naţional 73 par să nu se mai sfârşească. Mai nou, drumarii au spart covorul asfaltic proaspăt turnat pentru că nu au reabilitat un pod. Aşa că, pe raza comunei Mihăeşti a apărut un nou semafor, spre disperarea şoferilor. Pare o glumă proastă, dar nu este decît realitatea, surprinsă la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1017

Continuare
 
Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

După ce au furat dintr-o gospodărie,

Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă


O spargere a avut loc în comuna Izvoru, în luna martie a acestui an. Finalizarea cercetărilor, a avut, însă, un final neaşteptat, atît pentru cei implicaţi cît şi pentru locuitoriii care ştiau despre caz. Au ajuns în arest, atît spărgătorii cît şi cumpărătorul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1088

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu în lanul cu porumb

Joi după-amiază, a fost anunţat la 112 că, un lan de porumb a luat foc, în comuna Stolnici. La faţa locului, a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti, de la Punctul de Lucru Stolnici. Focul a distrus aproximativ 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată porumb şi doi metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 918

Continuare
 
Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

După accident a intervenit descarcerarea

Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!


Ieri, în comuna Moşoaia, doi bărbaţi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier. Au fost trei maşini implicate, una dintre ele răsturnîndu-se. Unul dintre conducătorii auto, a fost scos dintre fiare de echipajul descarcerării, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1151

Continuare
 
Omorît de un BMW Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

În timp ce mergea cu motocultorul noaptea

Omorît de un BMW


Şi-a găsit sfîrşitul în urma unui accident teribil, petrecut joi seară, în comuna Dobreşti. Bărbatul, în vîrstă de 50 de ani, se deplasa cu un motocultor pe drumul judeţean care traversează comuna. A fost lovit, în plin, de un BMW care circula în aceeaşi direcţie. La sosirea echipajului ambulanţei victima era decedată, mediul neputînd să mai facă altceva decît să constate decesul omului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1404

Continuare
 
Dispărutul era spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Căutat de poliţie, rude şi prieteni

Dispărutul era spînzurat! 


Descoperire şocantă, vineri dimineaţă, în comuna Moşoaia, fiind găsit cadavrul unui bărbat. Dispărutul se spînzurase, astfel că, gândurile sumbre ale famliei s-au adeverit. Victima  era căutată de apropiaţi, de săptămîna trecută. Este vorba de Ion Joiţa, de 51 de ani, care a dispărut după ce a lovit maşina de serviciu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1450

Continuare
 
Bătut de un poliţist pe motocicletă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Un bărbat de 65 de ani, din Rucăr, susţine că a fost

Bătut de un poliţist pe motocicletă


Clipe de coşmar, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Rucăr! Omul susţine că, în timp ce se afla cu vacile la păscut, pe o păşune de la marginea localităţii, undeva într-o zonă montană, a fost bătut de un motociclist despre care a aflat ulterior că este poliţist, şi nu oriunde, ci chiar la el în comună!    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1735

Continuare
 
S-a aruncat de la etajul V Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Ieri, în cartierul Craiovei,

S-a aruncat de la etajul V


Tragedie petrecută, ieri dimineaţă, în cartierul piteştean Craiovei. O femeie, în vîrstă de 42 de ani şi-a pus capăt zilelor, aruncîndu-se, în gol, de la etajul V. Victima a murit pe loc. Tatălui femeii i s-a făcut rău cînd şi-a dat seama că fiica lui este decedată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2490

Continuare
 
Agresor sexual, în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Pipăia fetele pe stradă!

Agresor sexual, în arest la domiciliu


Caz finalizat de poliţiştii piteşteni, după aproximativ un an! Un agresor sexual a fost arestat după mai multe luni de căutări. Tânărul de 26 de ani, din Ştefăneşti, pipăia femeile pe stradă, le vorbea obscen şi le arăta organul sexual. Au existat mai multe sesizări. Instanţa a ales, însă, să-l plaseze pe individ în arest la domiciliu. În felul acesta, dacă va respecta măsura impusă, acesta nu va mai putea să-şi facă damblaua pe străzile din Piteşti.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1448

Continuare
 
Chinezi prinşi muncind la negru Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018


Chinezi prinşi muncind la negru


Doi cetăţeni din China au fost prinşi lucrînd ilegal în judeţul Argeş. Chinezii sunt obligaţi să părăsească România, potrivit unei decizii de returnare. Documentul a fost emis de Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Argeş. Cei doi cetăţeni au la dipoziţie 15 zile să părăsească ţara.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1355

Continuare
 
„Misiune îndeplinită!” Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Militarii musceleni au raportat Ministrului Apărării, Mihai Fifor,

„Misiune îndeplinită!”


„Misiune îndeplinită” au raportat, ieri, prin vocea comandantului lor, lt. col. Ionuţ Ilinca, militarii Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” în cadrul ceremoniei oficiale de repatriere, după mai bine de şase luni activitate operaţională sub drapelul patriei în deşertul arzător şi nemilos al Afganista­nului. Misiunea principală a  militarilor musceleni, desfăşurată în perioada februarie - august 2018, a constat în securizarea bazei aeriene militare din Kandahar pentru a asigura protecţia forţelor coaliţiei şi a permite executarea operaţiunilor de instruire, consiliere şi asistenţă a Forţelor de Securitate şi Apărare Naţionale Afgane.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 906

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Casă arsă la Valea Corbului

Miercuri, o casă din Călineşti, satul Valea Corbului a luat foc. Oamenii, speriaţi, au sunat imediat la 112. La faţa locului, pentru a stinge incendiul au fost trimise trei echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă, de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Topoloveni şi de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. Focul a distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi mobilierul aflat în camerele situate la etajul unu. Se pare că, focul a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul, dar se va şti cu certitudine după finalizarea cercetărilor făcute de pompierii veniţi la faţa locului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 926

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 7365
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Mai putin gunoi in Tribunalul Arges.
15/11/18 20:47 Mai mult...

Percheziţii la evazionişti
Poate fac controale si pe la vulcanizari si da si aia un bon pe luna la schimbat anvelope, si pe la spalatorii!!
15/11/18 17:22 Mai mult...

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Acest individ a fost un diavol care a trimis oameni nevinovati la puscarie. Acum a plecat sa scrie poezii printre ai lu...
15/11/18 15:48 Mai mult...

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Septicemie ...Asa se numeste SIDA la judecatori . Era binecunoscut ca ii cam placea sa umble pe la spate..
15/11/18 15:05 Mai mult...

Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă
si executorul judecatoresc si mama lui sunt cunoscuti pentru ca ar fi niste dusi cu pluta si hoti, ameninta si inseala p...
15/11/18 14:17 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info