Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 


S-au salvat din maşina în flăcări Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

La Podul Viilor, după ce au ieşit din service

S-au salvat din maşina în flăcări


La un pas de să ardă de vii s-au aflat, ieri, cinci bărbaţi de cetăţenie bulgară. Aceştia se aflau într-un autoturism care a luat foc în timpul mersului, în timp ce erau la Podul Viilor, la intrarea în Piteşti. Inexplicabil este faptul că bărbaţii tocmai veneau de la service unde au avut maşina la reparat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1791

Continuare
 
Bărbat dispărut de acasă! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112

Bărbat dispărut de acasă!


Ion Adrian Joiţa, în vîrstă de 51 de ani, din comuna Moşoaia, a dispărut de acasă, vineri. Mama acestuia a sesizat Poliţia, duminică, după ce încercase să-i dea singură de urmă. Rudele sunt de părere că dispariţia bărbatului ar avea legătură cu un incident pe care l-a avut la serviciu. Oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor care pot furniza informaţii despre bărbat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 940

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

I-a intrat uluca în burtă

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Căteasca,  la un pacient de 40 de ani. Bărbatului i-a intrat o ulucă în abdomen. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital unde a fost operat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 682

Continuare
 
Şoferul beat şi-a rănit grav prietenul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

A provocat un accident la Pietroşani

Şoferul beat şi-a rănit grav prietenul


Accident grav, petrecut sîmbătă seară, în comuna Pietroşani! Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un cap de pod, din beton. În urma impactului, cel de la volan a scăpat cu răni uşoare, însă, prietenul care ocupa locul din dreapta a suferit două fracturi. Acesta a fost scos de echipajul descarcerării dintre fiarele maşinii. Şoferul vinovat, era beat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 694

Continuare
 
Urmărit naţional prins la Piteşti! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

 De un an era căutat de poliţişti

Urmărit naţional prins la Piteşti!


De mai bine de un an, Constantin Tomescu, un bucureştean în vîrstă de 58 de ani, era căutat de poliţişti. Bărbatul era dat în urmărire naţională, fiind condamnat la 3 ani închisoare. Acesta are de ispăşit o pedeapsă pentru conducere fără permis. A fost încarcerat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 758

Continuare
 
Turista germană a vrut să se sinucidă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

În timp ce era la munte în Făgăraş,

Turista germană a vrut să se sinucidă


După o noapte de beţie şi distracţie, a vrut să moară! O turistă de cetăţenie germană s-a tăiat pe mîini, ieri dimineaţă, fiind descoperită în apropiere de Cabana Capra. Fata, în vîrstă de 20 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Medicii au constatat că leziunile nu îi puneau în pericol viaţa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1012

Continuare
 
Tînără, moartă în Piatra Craiului Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

După ce s-a prăbuşit circa 50 de metri într-o prăpastie,

Tînără, moartă în Piatra Craiului


Tragedie, vineri după-amiază, în masivul Piatra Craiului! O tînără în vîrstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a prăbuşit aproape 50 de metri, într-o prăpastie. Jandarmii montani şi salvamontiştii au avut nevoie de mai bine de 14 ore pentru a recupera cadavrul, misiunea lor fiind extrem de dificilă.                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1666

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

S-a ales cu dosar penal

Oamenii legii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi a Sustragerilor de Produse Petroliere al Serviciului Ordine Publică Argeş au efectuat un control în zona Miceşti. Cu această ocazie, au depistat un bărbat de 31 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce transporta cu un tractor cu remorcă artizanală cantitatea de 4,5 mc material lemnos fără forme legale. În urma verificărilor a fost întocmit dosar penal, totodată fiind dispusă ridicarea în vererea confiscării a materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Piteşti, precum şi a mijlocului de transport.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 610

Continuare
 
Turişti străini, rătăciţi în Piatra Craiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Amplă acţiune de salvare montană în zona Dîmbovicioara!

Turişti străini, rătăciţi în Piatra Craiului


Un exerciţiu de simulare a unei acţiuni de căutare-salvare a persoanelor rătăcite în mediul montan s-a derulat, ieri, începînd cu ora 11:00, în zona Cheile Dîmbovicioarei – Punctul Roşu – Pietricica Pietrei Craiului.La această acţiune au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor cu atribuţii în domeniul gestionării situaţiilor de urgenţă, iar exerciţiul a simulat o serie de intervenţii specifice pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate pe traseele montane din masivul Piatra Craiului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 599

Continuare
 
Povestea celui mai căutat tîlhar din ţară! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

A comis 40 de jafuri, în Argeş

Povestea celui mai căutat tîlhar din ţară!


Fiind suspect într-un caz de loviri şi alte violenţe, amănunte, cu mult mai grave,  au ieşit la iveală în cazul unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Vlădeşti. Individul poate fi considerat tâlhar de profesie, având, până acum, zeci de jafuri comise. Între anii 1995-1998 a fost cel mai căutat tâlhar din România. După ce l-au prins, oamenii legii au reuşit să-i probeze, nici mai mult, nici mai puţin, de 37 de tâlhării însoţite de viol.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1255

Continuare
 
Instanţa i-a menţinut condamnarea Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Ca să scape de pedeapsă a cerut revizurie

Instanţa i-a menţinut condamnarea


Trimisă în judecată alături de doi foşti primari, Nicoleta Sarmiza Stoica a încercat să scape de pedeapsa cu suspendare primită în 2017. Femeia, fost agent agricol în cadrul primăriei Lereşti, a înaintat o cerere de revizuire, considerînd că este nevinovată. Curtea de apel Piteşti i-a respins ieri, cererea.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 886

Continuare
 
Cinci primari musceleni, cu jalba-n proţap la ANRE Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Nemulţumiţi de creşterea exagertă a taxei de branşare la reţele de gaze naturale

Cinci primari musceleni, cu jalba-n proţap la ANRE


Nemulţumiţi de creşterea extrem de mare a taxei privind branşarea la reţelele de gaze naturale, cinci primari din Muscel au luat atitudine şi au trimis o petiţie Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, solicitînd redimensionarea taxei sau instituirea unui prag marginal. Edilii susţin că după intrarea în vigoare a noii legi a Energiei electrice şi a gazelor naturale , această taxă a crescut de la 1.500 – 1.700 de lei la 5.000 – 5.3000 de lei pentru o branşare. Asta înseamnă că, proporţional cu mărimea sumei, va scădea numărul celor care doresc să beneficieze de gaze naturale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 817

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Albota

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Albota, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetaţie uscată. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de  focul deschis în spaţii deschise.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 688

Continuare
 
Vînzătorul şi cumpărătoarea, reţinuţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 septembrie 2018

Cazul Captură record de ţigări de contrabandă

Vînzătorul şi cumpărătoarea, reţinuţi!


După cum anunţam din numărul de ieri, o captură mare de ţigări de contrabandă a fost făcută la Bascov. Un bărbat, în vîrstă de 36 de ani, a fost reţinut, fiind găsite în maşina lui 300.000 de ţigări, mai exact 15.000 de pachete. oamenii legii au mesi ordonanaţă de reţinre şi pe numele unei piteştence în vîrstă de 33 de ani, care, în momentul flagrantului, cumpăra ţigări netimbrate.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1400

Continuare
 
Celebru hoţ din buzunare, arestat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 septembrie 2018

Nici la bătrîneţe nu s-a potolit

Celebru hoţ din buzunare, arestat


Pentru poliţişti, dar şi pentru angajaţii Penitenciarului Mioveni, Valerică Oane a devenit unul de-al casei. Cunoscut hoţ din buzunare, bărbatul a petrecut pînă în prezent mai mulţi ani în închisoare, decît în libertate. Ei bine, marţi seară, Oane a ajuns din nou în arest, fiind acuzat, ca de obicei, de furt calificat după ce a furat borseta cu bani a unui piteştean. Deşi se află aproape de vîrsta pensionării, recidivistul ar putea să-şi treacă la „vechime“ anii petrecuţi în celulă, ani de muncă neavînd.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1283

Continuare
 
Vindea ierburi care pot aduce moartea Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 septembrie 2018

Condamnat pentru comerţ cu substanţe etnobotanice

Vindea ierburi care pot aduce moartea


Moartea unui tînăr a şocat comunitatea în marte 2018, după ce cadavrul lui a fost abandonat de prieteni pe stradă. Cadavrul a fost aruncat dintr-o maşină, în apropierea blocului în care locuia. S-a constatat că tînărul de 28 de ani a murit după ce a fumat o ţigară cu substanţe etnobotanice. A fost arestat preventiv cel care îi vînduse substanţele extrem de periculoase. Instanţa a dat dovadă de foarte multă clemenţă în ce-l priveşte pe inculpat, condamnîndu-l  la 1 an şi 4 luni închisoare. Acesta va executa mai mult avînd o altă pedeapsă cu suspendare în trecut, pentru acelaşi gen de infracţiuni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1069

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 7084
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Agresor sexual, în arest la domiciliu
Sentința este mult prea lejeră și o investigație psihiatrică lipsește cu desăvârșire. Ce folos dacă stă acas...
21/09/18 21:00 Mai mult...

Incendiere anunţată pe Facebook
Ce înseamnă zaborină?
21/09/18 20:06 Mai mult...

Fotbaliştii lui Lăcustă au cîştigat Kinder Cup!
Andi bobe poate ajunge un mare fotbalist, dar cu pret? Tatal lui e proxenet su evazionist fiscal, un viitor urat se intr...
21/09/18 14:26 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info