Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Tuesday, 21 January 2020


S-a întors în arest după furt!


Un bărbat eliberat condiţionat după o condamnare pentru furt calificat s-a întors în arest. Recidivistul în vârstă de 34 de ani, din comuna Albeştii de Argeş era sub supraveghere şi cu toate acestea a dat o spargere la o gospodărie din localitate. A fost reţinut pentru 24 de ore. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 520

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 21 January 2020

Tânărul de 21 de ani a fost diagnosticat cu leucemie

Ajutaţi-l pe Cosmin!


Cosmin Constantin Ştefan, un tânăr de 21 de ani, din Piteşti, are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. A fost diagnosticat cu leucemie, şi îl poate salva doar un transplant. Costurile unei asemenea interven­ţii sunt mult prea mari pentru familia tânărului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 652

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 21 January 2020


Copilă bătută într-o şcoală specială


Incident grav la o şcoală specială din Argeş. O fată în vârstă de 16 ani, de la Centrul de tip Familial Sfânta Filofteia din Ştefăneşti, a ajuns la spital după o bătaie aplicată de către colegi. Dusă la cabinetul medical al Centrului în care este instituţionalizată, a primit un calmant, apoi a fost audiată de poliţişti şi a mers la Medicină Legală. A ajuns la spital după mai bine de 7 ore, când  i s-a făcut rău. Cu privire la incident, cei care au demarat o anchetă au opinii diferite, vina fiind aruncată de la o instituţie la alta. Deşi fata a ajuns la spital cu un traumatism abdominal, cei responsabili susţin că adolescenta ar fi primit o palmă peste cap. Copila a ajuns la un spital din Bucu­reşti, având suspiciune de ruptură de splină, diagnostic infirmat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 730

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 21 January 2020


A confundat strada cu pista de încercări

Vasile M., de 22 de ani, din Merişani, aflat la volanul  Audi a fost prins circulând cu o viteză mult prea mare faţă de limita admisă. Acesta a fost înregistrat de aparatul radar, rulând cu o viteză de 157 de kilometri la oră. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au prins pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 553

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 20 January 2020


Bărbatul nu a mai ştiut drumul spre casă


Joi seara, jandar­mii argeșeni au găsit un bărbat ră­tăcit, la Mioveni, după ce omul suna­se la 112 spu­nând că este în pădure și nu știe locul unde se află, nici nu știe cum să mai ajungă acasă. Când a fost găsit, bărbatul în vârstă de 37 de ani, era atât de dezorientat încât nu a știut să le spună jandarmilor adresa, având nevo­ie să se uite în car­tea de identitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 20 January 2020


Femeie surdo-mută rătăcită în pădure


La 79 de ani, o femei din Băiculeşti a rătăcit zi şi noapte prin pădure fără să mai recunoască drumul spre casă. A fost găsită de poliţişti, vineri seară, după câteva ore de căutări. Femeia surdo-mută era dispărută de miercuri, din spusele vecinilor care au văzut-o atunci ultima dată. În mod surpinzător nu se afla în şoc hipotermic.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 20 January 2020

Poliţişti trimişi în judecată

A cerut sex pentru permis!


Cinci persoane au fost trimise în judecată într-un dosar instrumen­tat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie-Serviciul Judeţean Argeş. Un poliţist de la Serviciul de Înmatriculări şi Regim Permise, unul din cadrul IPJ Argeş, un instructor auto şi alte două persoane care nu au o calitate publică au fost deferite justiţiei după ce au făcut aranjamente pentru a înmatricula maşini, pentru obţinerea permisu­lui de conducere şi a trece inspecţia la RAR. Mai mult, unul dintre agenţi a cerut favoruri sexuale unei candidate pentru a o promova proba practică pentru obţinerea permisului.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1933

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 20 January 2020


25 de permise reţinute  

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat controalele pentru prevenirea accidentelor şi conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu nerespectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au dat 338 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei. De asemenea, au reţinut 25 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 426

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 20 January 2020


Condamnat în Ungaria, ispăşeşte la Mioveni!


Un argeşean care a comis mai multe infracţiuni în Ungaria a fost judecat şi a primit o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani. El este acuzat că ar fi comis şase infracţi­uni de înşelăciune şi spălare de bani. Autori­tăţile din ţara vecină au cerut ca bărbatul să vină să îşi ispăşească pedeap­sa în România. Curtea de Apel Piteşti a admis cere­rea. În acest fel, individul certat cu legea va sta în închisoare pe bani de la bugetul de stat al ţării noastre, nicidecum pe banii ungurilor unde a comis fărădelegile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 20 January 2020


Furau jantele unui Bentely


Trei indivizi din Câmpulung au decis să-şi îmbogăţească conturile şi au pornit la furat, numai că au cam încasat-o de la cine nu se aşteptau, de la Poliția Rutieră.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 691

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 20 January 2020


Accident din cauza poleiului


Accident teribil în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 7 C, la Dobrogostea. O mașină a derapat din cauza poleiului și a ajuns în șanț. Trei persoane au fost rănite. Tot din cauza poleiului, alte două maşini au părăsit şoseaua în aceeași comună.      

Comentarii (1) | Vizualizari: 623

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 20 January 2020

La Albeştii de Muscel,

Morţi în casă de la sobă!


Tragedie în Albeştii de Muscel! Două per­soa­ne au fost găsite fără suflare în ca­me­ra unde dor­meau. Tragedia s-a întâmplat din cauza unei sobe care nu funcţiona cum ar fi trebuit.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 980

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 20 January 2020


Societate sancţionată

Oamenii legii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeş, împreună cu specialişti de la Garda Forestieră Ploieşti, au controlat punctul de lucru din localitatea Ţiţeşti al unei societăţi comerciale care se ocupă de prelucrarea şi comercializarea lemnului, cu sediul în comuna Stoeneşt. S-a verificat dacă se respectă legislaţiei privind regimul silvic. S-au constatat nereguli în deţinerea, fără acte de provenienţă, pentru aproximativ 10 metri cubi de lemne. Societatea a fost amendată cu 5.000 de lei. De asemenea, s-a decis confiscarea valorică a lemnului deţinut fără respectarea normelor legale, în valoare de peste 6000 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020


Fals agent comercial, judecat!

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal  de înşelăciune. Din cercetări s-a stabilit că în ianuarie 2019, Eugen B. de 43 de ani, din Bucureşti s-a prezentat la o societate comercială din Piteşti, pretinzând că este agent comercial şi ar fi adus marfa comandată într-o cutie mare, sigilată. A încasat banii şi a plecat, pretinzând că în cutie sunt ţigări. Valoarea prejudiciului este de circa 2500 de lei. Bucureşteanul este arestat în altă cauză pentru fapte de acelaşi gen. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.
        M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 600

 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020


Prea mult fum...pentru nimic!


Două echipaje de pompieri s-au deplasat ieri în co­muna Ştefăneşti deoarece se a­nun­­ţase că a izbuc­nit un incendiu la un adă­post de ani­male. Militarii se aşteptau la ce este mai rău! Când au ajuns la faţa locului şi-au dat seama că este prea mult fum pentru ...nimic!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 744

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020


Copil accidentat când se întorcea de la şcoală!


De la şcoală, un băiat de 11 ani a ajuns la spital, fiind victima unui accident rutier. Evenimentul rutier   s-a petrecut ieri în comuna Bradu, pe DJ 659. Din pri­me­le cercetări reiese că şoferul nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 821

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 9337


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Buletin de știri
Componentele importate din China pentru industria argeseana cum sunt verificate ca nu poarta virusi, nu provin din zone ...
27/01/20 19:31 Mai mult...

Iată de ce trebuia să câștige Mînzînă, nu Maria Dinu
manzana a castigat pentru ca a fost sustinut de johanis. blat cu ciolacu! HA, HA, HA!
27/01/20 19:13 Mai mult...

Iată de ce trebuia să câștige Mînzînă, nu Maria Dinu
Vad ca in sfarsit , dupa 2-3 luni in care Smeo arata ca un ziarist orfan ( ne-a povestit de Revelion , a reluat tema cu ...
27/01/20 16:30 Mai mult...

Judecătorii intră în grevă!
D-le xy, matale daca te băteai cu "militienii"si te judeca un asemenea magistrat cu depresie la cap, crezi că nu te ar...
27/01/20 16:29 Mai mult...

Iată de ce trebuia să câștige Mînzînă, nu Maria Dinu
Mihnea, dacă tu ești un servitor plecat din țară pentru că nu te-ai putut realiza aici, lasă-ne cu lecțiile, că ...
27/01/20 15:45 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info