Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Trei noi săli de sport în Piteşti      *** Seminar împotriva abuzurilor copiilor     *** PASTILA de UMOR      *** Sistarea furnizării apei potabile în Municipiul Piteşti, cartier Găvana III     *** Primăria cumpără utilaje      *** Intrarea Maicii Domnului în Biserică     *** Concert-lecţie marca Florin Totan     *** Încă două cursuri gratuite la Centrul Cultural Mioveni      *** „Jurnal de război”, lansată la Tîrgul Gaudeamus      *** A ameninţat cu maceta ca să primească băutură     *** A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului     *** Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă     *** Fraţii, sub control judiciar     *** Fumatul, factor principal în apariţia cancerului     *** Veteranul Ionuţ Butoi, portdrapel la paradă      *** FCSB va juca trei meciuri la Piteşti!     *** „Vom face spectacol!“     *** Sala Sporturilor ar putea primi finanţare      *** Olympic Gym Piteşti, pe podium la Campionatul Naţional de Gimnastică     *** 8 medalii la Campionatele Mondiale de lupte     *** Doar un punct, pentru echipele argeşene     *** Karate: Medalii pentru CS Dacia     *** Liga II, Etapa 17     *** Liga Naţiunilor    

 


Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Pe strada Gîrlei,

Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini


O persoană accidentată şi trei maşini lovite, acesta fost rezultatul unei coliziuni care a avzut loc, sîmbătă, într-o intersecţie din Piteşti. Din fericire, pasagerul rănit nu are leziuni grave. Şoferul vinovat, un pensionar în vîrstă de 74 de ani, din Piteşti nu a acordat prioritate de trecere, după cum au constatat poliţiştii care au efectuat cercetările la locul accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1410

Continuare
 
Şoferul a făcut infarct Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Cînd să plece în cursă,

Şoferul a făcut infarct 


Pasagerii aflaţi într-un maxi taxi, care urma să plece în cursă, au fost martorii unei întîmplări nefericire. Şoferul aflat la volan a făcut infarct chiar cînd se pregătea să pornească la drum. Omul a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă după ce pasagerii au cerut ajutor la 112. Oamenii se gîndesc însă cu groază la nenorocirea ce ar fi putut avea loc dacă şoferului i se făcea rău cînd microbuzul se afla în timpul mersului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2225

Continuare
 
La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Tragedie, la Curtea de Argeş

La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu


Tragedie petrecută sîmbătă dimineaţă, la Curtea de Argeş. Un adolescent, în vîrstă de 16 ani, a pierit înecat în lacul de acumulare Marina. Nenorocirea a avut loc la cîteva ore după ce adolescentul se distrase la un majorat. Cazul cutremurător, a şocat întreaga comunitate. Băiatul, băut fiind, a sărit în apă după o ceartă. Împlinise 16 ani, doar cu o săptămînă înainte să moară.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2250

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

25 de şoferi lăsaţi pietoni

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 413 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 121.800 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 987

Continuare
 
Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Deşi a spus că o să menţină vie şi curată amintirea militarilor căzuţi la datorie

Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii


În timpul alocuţiunii sale din cadrul ceremonialului dedicat repatrierii militarilor Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor”, ministrul Apărării Naţionale a făcut referire şi la cei patru militari care şi-au pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan (Dragoş Traian Alexandrescu – august 2008) şi în urma cumplitului accident, din iulie anul trecut, de la Valea Urdii - Dîmbovicioara (Mihai Ionuţ Toma, George Emilian Catană şi Petre Cristian Toader), mărturisind că o să menţină vie şi curată amintirea acestora. Nici un cuvînt însă despre stadiul anchetei deschisă în cazul celor trei militari morţi în timp ce se întorceau din misiune, din poligonul Cincu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1171

Continuare
 
Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Ziua filmat la şosea, noaptea la prădat în gospodăriile sătenilor

Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs


Animalele sălbatice continuă să facă pagube în Muscel, în timp ce autorităţile competente dau din umeri şi aruncă responsabilităţile de la unii la alţii. Şi la Stoeneşti, la fel ca în alte localităţi din zona subcarpatică, mistreţii fac ravagii prin grădinile oamenilor, iar urşii fac prăpăd la stînele crescătorilor de animale. Localnicii sînt speriaţi şi stau cu frica-n sîn ca nu cumva să fie şi ei atacaţi de fiarele sălbatice, care nu mai au frică de nimeni şi de nimic, ajungînd pînă în gospodăriile sătenilor. În urmă cu două zile, o namilă de urs a fost zărită de cîţiva localnici în satul Coteneşti, la marginea unei păduri care mărgineşte DN 72A Cîmpulung – Tîrgovişte. Nişte trecători mai îndrăzneţi chiar au imortalizat imagini cu jivina, care, după ce s-a holbat cîteva clipe la cei care-l filmau, a rupt-o la fugă în pădure. Potrivit primarului Paul Ion Marin, acest urs a dat atacul în această săptămînă la două gospodării din localitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1272

Continuare
 
Pod reabilitat,după turnarea asfaltului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Dorel s-a apucat de treabă şi la Mihăeşti

Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!


Dorel şi-a luat catrafusele de la Cîmpulung şi s-a mutat pe DN 73, la Mihăeşti, unde-am întîlnit o situaţie de-a rîsul, plînsul. Începute în urmă cu mai bine de 5 ani, lucrările pe Drumul Naţional 73 par să nu se mai sfârşească. Mai nou, drumarii au spart covorul asfaltic proaspăt turnat pentru că nu au reabilitat un pod. Aşa că, pe raza comunei Mihăeşti a apărut un nou semafor, spre disperarea şoferilor. Pare o glumă proastă, dar nu este decît realitatea, surprinsă la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1071

Continuare
 
Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

După ce au furat dintr-o gospodărie,

Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă


O spargere a avut loc în comuna Izvoru, în luna martie a acestui an. Finalizarea cercetărilor, a avut, însă, un final neaşteptat, atît pentru cei implicaţi cît şi pentru locuitoriii care ştiau despre caz. Au ajuns în arest, atît spărgătorii cît şi cumpărătorul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1131

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu în lanul cu porumb

Joi după-amiază, a fost anunţat la 112 că, un lan de porumb a luat foc, în comuna Stolnici. La faţa locului, a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti, de la Punctul de Lucru Stolnici. Focul a distrus aproximativ 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată porumb şi doi metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 981

Continuare
 
Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

După accident a intervenit descarcerarea

Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!


Ieri, în comuna Moşoaia, doi bărbaţi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier. Au fost trei maşini implicate, una dintre ele răsturnîndu-se. Unul dintre conducătorii auto, a fost scos dintre fiare de echipajul descarcerării, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1214

Continuare
 
Omorît de un BMW Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

În timp ce mergea cu motocultorul noaptea

Omorît de un BMW


Şi-a găsit sfîrşitul în urma unui accident teribil, petrecut joi seară, în comuna Dobreşti. Bărbatul, în vîrstă de 50 de ani, se deplasa cu un motocultor pe drumul judeţean care traversează comuna. A fost lovit, în plin, de un BMW care circula în aceeaşi direcţie. La sosirea echipajului ambulanţei victima era decedată, mediul neputînd să mai facă altceva decît să constate decesul omului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1459

Continuare
 
Dispărutul era spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Căutat de poliţie, rude şi prieteni

Dispărutul era spînzurat! 


Descoperire şocantă, vineri dimineaţă, în comuna Moşoaia, fiind găsit cadavrul unui bărbat. Dispărutul se spînzurase, astfel că, gândurile sumbre ale famliei s-au adeverit. Victima  era căutată de apropiaţi, de săptămîna trecută. Este vorba de Ion Joiţa, de 51 de ani, care a dispărut după ce a lovit maşina de serviciu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1505

Continuare
 
Bătut de un poliţist pe motocicletă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Un bărbat de 65 de ani, din Rucăr, susţine că a fost

Bătut de un poliţist pe motocicletă


Clipe de coşmar, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Rucăr! Omul susţine că, în timp ce se afla cu vacile la păscut, pe o păşune de la marginea localităţii, undeva într-o zonă montană, a fost bătut de un motociclist despre care a aflat ulterior că este poliţist, şi nu oriunde, ci chiar la el în comună!    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1805

Continuare
 
S-a aruncat de la etajul V Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Ieri, în cartierul Craiovei,

S-a aruncat de la etajul V


Tragedie petrecută, ieri dimineaţă, în cartierul piteştean Craiovei. O femeie, în vîrstă de 42 de ani şi-a pus capăt zilelor, aruncîndu-se, în gol, de la etajul V. Victima a murit pe loc. Tatălui femeii i s-a făcut rău cînd şi-a dat seama că fiica lui este decedată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2543

Continuare
 
Agresor sexual, în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Pipăia fetele pe stradă!

Agresor sexual, în arest la domiciliu


Caz finalizat de poliţiştii piteşteni, după aproximativ un an! Un agresor sexual a fost arestat după mai multe luni de căutări. Tânărul de 26 de ani, din Ştefăneşti, pipăia femeile pe stradă, le vorbea obscen şi le arăta organul sexual. Au existat mai multe sesizări. Instanţa a ales, însă, să-l plaseze pe individ în arest la domiciliu. În felul acesta, dacă va respecta măsura impusă, acesta nu va mai putea să-şi facă damblaua pe străzile din Piteşti.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1501

Continuare
 
Chinezi prinşi muncind la negru Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018


Chinezi prinşi muncind la negru


Doi cetăţeni din China au fost prinşi lucrînd ilegal în judeţul Argeş. Chinezii sunt obligaţi să părăsească România, potrivit unei decizii de returnare. Documentul a fost emis de Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Argeş. Cei doi cetăţeni au la dipoziţie 15 zile să părăsească ţara.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1412

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 7398
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„3 puncte foarte importante”
Dar cu sponsorul,ce se mai aude ,primar mizerabil,ce esti?nu spui nimic de promovare,darcai ajuns javră de pază la s...
21/11/18 00:54 Mai mult...

„3 puncte foarte importante”
Cu un antrenor bun ,cu acest lot promovam fara probleme daca se vrea !
20/11/18 18:04 Mai mult...

Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente
E omare mizerie! Numai la noi se poate asa : Adica toaletarea pomilor chiar cei cu probleme se face numai daca exista o ...
20/11/18 15:17 Mai mult...

„3 puncte foarte importante”
La ce nivel în în Liga2 FC Arges se descurcă! Sandoi practica un sistem tactic plictisitor dar cu chiu cu vai echipa ...
20/11/18 14:41 Mai mult...

Cozile de topor din pădurea românească
Actuala tema. Acolo suntem si sincer cozile de topor sunt in special barbatii romani ! Atunci la ce sa ne asteptam ! ...
20/11/18 14:00 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info