Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news     *** Vor fi montate containere îngropate      *** Se fură lalelele şi gardul viu      *** Transport de lemne ilegal      *** Gabi a pierdut lupta cu boala!     *** Spărgătorul, prins la păcănele!     *** Escrocul plasat în arest la domiciliu    *** „Ieri transfer de contribuţii, astăzi sporuri îngheţate!”     *** Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!    *** Ionică a contestat demiterea!    *** Sfinţii zilei      *** Investiţii şi decizii importante!     *** Pui cu sos de şofran     *** Evenimente 21 martie de-a lungul vremii     *** Cupa primăverii la şah     *** „Donbass” şi „Charleston” la Cinema„Bucureşti”     *** „Fum de tavernă” cu Mărgineanu      *** Mălăele, în „Cafeneaua“      *** Echipamentul de protecţie, obligatoriu      *** Vali Porcişteanu la startul Trofeului Serus!      *** Victorie pe terenul oltenilor    *** Denisa Dragomir, pe podium în Spania!    *** CS Mioveni, televizată de două ori    *** Mioveniul, gazdă a turneului semifinal    *** Liga I    

 Publicitate pdf


Conducea fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 ianuarie 2019


Conducea fără permis

Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung l-au depistat pe Daniel T., de 19 ani, din comuna Berevoeşti, care conducea un autoturism pe DC3 – Berevoeşti, fără a poseda permis de conducere. Pe numele tînărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Mai grav de atît, instanţa i-ar putea anula dreptul de a mai obţine permis de conducere.                     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1005

Continuare
 
Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 ianuarie 2019

După ce în iulie 2013 au agresat şapte localnici

Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară

Sentinţa nu este nici acum definitivă


În decembrie 2015, doi tineri, din Mioveni şi Rucăr, au fost condamnaţi, de Judecătoria Cîmpulung, la un an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, distruge-re, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce, pe 28 iulie 2013, au provocat un scandal de pomină în comuna Dîmbovicioara, în urma căruia şapte persoane au fost vătămate.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1032

Continuare
 
Şi-a rănit mama, grav! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

La Curtea de Argeş,

Şi-a rănit mama, grav!


Sîmbătă, cu puţin înainte de miezul nopţii spre duminică, un grav accident rutier a avut loc la intrarea în Curtea de Argeş, dinspre Piteşti. O tînără, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit de zăpadă şi a izbit cu violenţă un pom. Mama şoferiţei a fost grav rănită, fiind transferată la un spital din Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1037

Continuare
 
Viteza l-a dus pe cîmp Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Nu a ţinut cont de zăpada de pe asfalt

Viteza l-a dus pe cîmp


Ieri, la Cepari, a avut loc un accident în urma căruia patru persoane, între ele şi un copil, s-au aflat în pericol. Totul, din vina unui şofer care nu a ţinut cont de faptul că ninsese şi carosabilul era acoperit de zăpadă. Maşina condusă de tînărul în vîrstă de 24 de ani a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat pe cîmp.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 904

Continuare
 
A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 ianuarie 2019


A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală


Trei ani de detenţie, atît va trebui să ispăşească un bărbat în vîrstă de 33 de ani, din comuna Răteşti, condamnat definitiv pentru ucidere din culpă şi părăsirea accidentului. În anul 2013, acesta a accidentat mortal un băieţel în vîrstă de 3 ani. Poliţiştii au stabilit că accidentul a avut loc în timp ce şoferul, aflat al volanului Renault Clio îşi ţinea în poală propriul copil.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2366

Continuare
 
Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019


Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani


După ce a încercat să-i ducă pe anchetatori pe o pistă greşită, o femeie din comuna Priboieni a fost condamnată că şi-a ucis soţul. Instanţa a dispus ca femeia care şi-a înjunghiat bărbatul, aflat în imposibilitatea de a se apăra fiind paralizat, să primească o pedeapsă incredibil de mică, de 7 ani închisoare. Eana Popa, de 54 de ani are şi obligaţia de a urma un tratament medical.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2148

Continuare
 
28 de şoferi lăsaţi pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019


28 de şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost  prevenirea evenimentelor rutiere şi  conştientizarea de către conduătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 400 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 132.480 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 28 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 970

Continuare
 
Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul


Tragedie petrecută, ieri, în comuna Cuca. Un bărbat a murit în urma unui accident cu tractorul. Bărbatul s-a răsturnat cu vechiculul şi a murit strivit dedesubt. Cadavrul a fost scos de localnici înainte de a sosi la faţa locului echipajul de descarcerare al ISU Argeş. Nu se mai putea face nimic pentru victimă, decît să se constate decesul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1158

Continuare
 
Strivit între autobuz şi o maşină Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Ieri în Trivale,

Strivit între autobuz şi o maşină


Accident petrecut ieri dimineaţă, pe strada Libertăţii, în cartierul Trivale. Un bărbat a ajuns la spital fiind rănit, după ce a fost prins între un autobuz şi maşina sa. În urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de cele petrecute, este chiar cel rănit, care se afla pe carosabil în momentul impactului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1504

Continuare
 
Putea să ucidă dintr-un pumn Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Putea să ucidă dintr-un pumn


Un scandal a avut urmări nebănuite pentru cei implicaţi. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă şi de aici pînă la bătaie, a fost doar un pas! În urma agresiunii, unul a ajuns în arest, altul pe patul spitalului. Puţin a lipsit ca victima să nu moară. Ce a decis instanţa în ceea ce-l priveşte pe agresor, aflaţi din materialul ce urmează.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 1617

Continuare
 
Fabrică de mobilă făcută scrum Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Incendiu devastator în Dragoslavele,

Fabrică de mobilă făcută scrum


Incendiu devastator, în noaptea de joi spre vineri, la o fabrică de mobilă din Dragoslavele. Nu mai puţin de şase echipaje de pompieri, din Cîmpulung, Rucăr şi Mioveni, plus formaţiunea locală a SVSU Rucăr, au intervenit la faţa locului pentru  izolarea şi stingerea flăcărilor, care au cuprins o suprafaţă de circa 1.000 metri pătraţi, întreaga operaţiune durînd mai bine de 11 ore.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1288

Continuare
 
19 solicitări pentru SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


19 solicitări pentru SMURD

Pentru echipajele SMURD ziua de joi a fost una extrem de solicitantă, dat fiind numărul mare de pacienţi la care s-a intervenit. Echipajele SMURD au fost chemate la 19 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La trei dintre pacienţi a fost necesară deplasarea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 956

Continuare
 
Concurs cu scandal, la Cetăţeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019


Concurs cu scandal, la Cetăţeni


Comuna Cetăţeni şi-a înfiinţat propria societate pentru administrarea reţelei de apă. Postul de manager a fost ocupat în urma unui concurs, dar nu fără scandal, aşa după cum ne-au obişnuit aleşii locali din această comunitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1088

Continuare
 
În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019

Violenţa în familie, în creştere

În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie


A fost modificată legislaţia, astfel  privind acordarea ordinelor de protecţie, prin Ordinul ministrului afacerilor interne şi al ministrului muncii şi justiţiei sociale 146/2578/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică de către poliţişti. Documentul prevede că poliţiştii care intervin în astfel de cazuri pot emite ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Şapte astfel de ordine au fost emise de la începutul anului în Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
A doborît trei femei dintr-o lovitură Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 ianuarie 2019

Conducătorul auto neatent,

A doborît trei femei dintr-o lovitură


Un tînăr neatent a accidentat trei femei care traversau pe trecerea de pietoni la Mioveni. Acestea erau pe trecerea de pietoni cînd au fost lovite în plin. Toate au ajuns la spital avînd leziuni, în urma impactului. Şoferul a motivat că nu le-a observat din cauză că l-a orbit soarele.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1265

Continuare
 
Îşi aniversează ziua în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019

Cazul: Victima proxeneţilor, ucisă în Elveţia

Îşi aniversează ziua în arest!


Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Piteşti au efectuat miercuri, 16 ianuarie, un număr de unsprezece percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Maramureş, la locuinţele a nouă persoane, majoritatea din Cîmpulung, bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane şi proxenetism.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1099

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 7944


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info