Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** Reducere de 10% la plata datoriilor!     *** Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!     *** Două decenii de proiecte de dezvoltare     *** Incendiere anunţată pe Facebook     *** Au atacat un şofer şi l-au jefuit     *** Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş     *** 16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs     *** Ministrul Fifor vine la Cîmpulung     *** Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73      *** Beţivan, lovit de maşină cînd traversa      *** Racordaţi ilegal la energie electrică     *** Jandarmii au donat sînge     *** Pe podium la Cupa Romgaz     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** Raicu la Campionatul Mondial     *** La Bradu s-au stabilit campionii!     *** Peste 80 de piloţi la Trofeul Cîmpulung Muscel      *** Liga 1     *** CS Mioveni joacă ani la Piteşti, cu CSO Ploepni     *** Sporting Lieşti - Mioveni, în Cupă     *** Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Accident la Deduleşti

Echipajele SMURD au intervenit la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj al ambulanţei SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti, au intervenit în localitatea Deduleşti, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, la un accident rutier. În urma accidentului nu au existat victime.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 700

Continuare
 
Şef nou, la Poliţia Toloveni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 iulie 2018


Şef nou, la Poliţia Toloveni!


Poliţia Topoloveni are şef nou! Este vorba de comisarul şef Constantin Din, care a fost împuternicit de inspectorul şef, să îndeplinească atribuţiile de şef al Poliţiei Oraşului Topoloveni.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1184

Continuare
 
Fată dispărută de acasă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 iulie 2018

În timp ce bunica era la spital

Fată dispărută de acasă


La 14 ani, o copilă din Piteşti a ajuns să le dea mari bătăi de cap rudelor sale. Fata a profitat de faptul că bunica ei, cea care o avea în grijă, este internată şi a fugit de acasă. Se spune că nu este pentru prima dată cînd fata fuge de acasă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1048

Continuare
 
Metoda „Accidentul“ face victime şi la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 iulie 2018

În ciuda mediatrizării intense

 Metoda „Accidentul“ face victime şi la Cîmpulung


Metoda „Accidentul” e o ţeapă veche pe care escrocii au brevatat-o, cu succes, în România. Chiar dacă a fost pusă în plicare în urmă cu mai mulţi ani,  românii încă o cred şi se lasă fraieriţi. Prin metoda „Accidentul”, cineva te sună sau îţi dă mesaj şi se dă drept membru al familiei. Cererea e urgentă şi vrea să îţi oferi ajutorul, evident că financiar, ca să ajuţi victimele, de obicei rude apropiate, implicate chipurile într-un grav accident.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 737

Continuare
 
Profesorul din tragedia din Făgăraş, înmormîntat Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 iulie 2018


Profesorul din tragedia din Făgăraş, înmormîntat


Ieri, Gabriel Stănoiu, de 28 de ani, asistentul universitar care a murit în condiţii tragice, sîmbătă, în munţii Făgăraş, a fost condus pe ultimul drum. Înmormîntarea a vut loc în comuna sa natală, Coşeşti, satul Petreşti. Zeci de studenţi au venit să îl conducă profesorul pe ultimul drum. Cel care avea un viitor promiţător, a avut parte de o înmormîntare, în loc de nuntă.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 1647

Continuare
 
Copil violat de un adolescent Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 iulie 2018

Caz revoltătoar la Mihăeşti!

Copil violat de un adolescent


Un caz revoltător de viol a zguduit la începutul acestei săptămîni comuna Mihăeşti! Un băieţel în vîrstă de 9 ani ar fi fost violat în repetate rînduri de un adolescent cu 11 ani mai mare. Copilul ar fi fost obligat să întreţină raporturi sexuale anale şi orale cu tînărul de 17 ani, care l-ar fi constrîns fizic şi psihic.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1054

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Prins băut la volan

Liviu O., de 49 de ani, din Cîmpulung, a fost prins de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung, în timp ce conducea un autoturism pe str. Şoseaua Naţională, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit  dosar de cercetare penală.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 668

Continuare
 
Clienţii lui riscă să îşi piardă casele şi banii Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 iulie 2018

Firma italianului Inquieto, în insolvenţă

Clienţii lui riscă să îşi piardă casele şi banii


Cumpărătorii, de bună credinţă, care şi-au achiziţionat apartamente de la italianul Nicola Inquieto, riscă să îşi piardă casele şi banii daţi ca avans. Asta din cauză că a fost declanşată procedura insolvenţei la societatea Daniela Construcţii SRL firma prin care s-a dezvoltat imperiul imobiliar al italianului. Cei care au de încasat bani de la societatea amintită se vor înscrie la masa credală, pentru a-şi recupera sumele. În aceste condiţii, bunurile italianului ar putea fi scoase la vînzare, aici intrînd şi locuinţele care nu au fost achitate integral pentru care nu au fost încheiate acte de vânzare cumpărare între italian şi cumpărători.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1979

Continuare
 
Ţeapă cu modelling, pe Bulevardul Pardon Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 24 iulie 2018

S-a întîmplat chiar de Zilele Municipiului Cîmpulung!

Ţeapă cu modelling, pe Bulevardul Pardon


Într-o Românie plină de penali, firmele care promit cîştiguri colosale şi rapide din tot felul de reclame au profit garantat, fără  să aibă prea multe bătăi de cap. Din păcate, activităţile acestora sînt doar tertipuri legale de a agăţa clienţi pe care-i jecmănesc ulterior fără nici o jenă. Cei care recurg la astfel de metode sînt escroci versaţi, care la prima vedere impun respect şi încredere, astfel că numărul celor înşelaţi nu e deloc de neglijat. Foarte multe persoane sînt ţepuite, „legal”, zilnic de diverse firme care le promit o carieră în modelling lor sau copiilor lor contra unor taxe. Nimeni nu le garantează însă că vor deveni vedete, cei mai mulţi clienţi rămînînd doar cu banii luaţi. S-a întîmplat recent şi la Cîmpulung, chiar de „Zilele Municipiului”.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 887

Continuare
 
Autobuz, plin cu pasageri, a făcut accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 iulie 2018

La Bascov

Autobuz, plin cu pasageri, a făcut accident


Accident pertecut, în comuna Bascov. Un autobuz plin cu pasageri, a lovit un Audi. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. S-a constatat că şoferul autobuzului a fost de vină de producerea impactului. Pasagerii au fost transportaţi la destinaţie de alt mijloc de transport.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1095

Continuare
 
Copacii rupţi de furtună au distrus maşinile Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 iulie 2018

Furtuna a creat probleme

Copacii rupţi de furtună au distrus maşinile


O furtună violentă s-a abătut asupra Piteştiului, duminică seară. Vîntul puternic a doborît mai mulţi copaci care au căzut pe maşini parcate. Autovehiculele au fost avariate. De asemenea, ploile abundente au provocat indundaţii într-o gospodărie la Costeşti. Pompierii au intervenit pentru a îndepărta efectele vijeliei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1176

Continuare
 
Copil, izolat de mamă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 iulie 2018

Băiatul a ajuns într-un centru de plasament

Copil, izolat de mamă


Un copil, în vîrstă de 12 ani, a juns în grija statului după ce autorităţile au constatat că fusese izolat de mamă. Băiatul nu a fost nici măcar o zi la şcoală, nu a fost dus la medic şi trăia într-un mediu care l-a afectat. Cazul a fost descoperit după ce un cetăţean a sunat la telefonul Copilului - 0248/ 983 şi a reclamat ce se petrece. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş nu au putut colabora cu mama, care a fost extrem de violentă chiar şi faţă de autorităţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 959

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Prins la volan avînd permisul anulat

Adrian T., de 46 de ani, din Piteşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 659, în comuna Suseni, avînd permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Şoferul beat a lovit o femeie şi a fugit! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 iulie 2018

În comuna Vedea,

Şoferul beat a lovit o femeie şi a fugit!


Sîmbătă, un şofer a dat de belea, după ce, a lovit cu maşina o femeie şi a părăsit locul accidentului. Bărbatul era beat, fiind găsit de oamenii legii la cîteva minute după ce îşi abandonase victima în stradă. Femeia a scăpat cu leziuni uşoare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, după ce s-a stabilit că avea o concentraţie de alcool de 1,10 la mie în aerul expirat.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 851

Continuare
 
Pieton rănit grav, cînd traversa pe trecere Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 iulie 2018

Pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti

Pieton rănit grav, cînd traversa pe trecere


Un grav accident rutier a avut loc, sîmbătă seară, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti. Un pieton care traversa pe trecere a fost lovit, în plin, de un şofer neatent. În urma impactului,  Ion U., de 23 de ani, din Piteşti a fost luat pe capotă şi apoi proiectat pe asfalt. A suferit multiple traumatisme şi a ajuns la spital fiind rănit grav.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1127

Continuare
 
Pescar înjunghiat de alt pescar! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 iulie 2018

 La o baltă din comuna Albota,

Pescar înjunghiat de alt pescar!


O partidă de pescuit, ce se dorea a fi un moment de relaxare şi distracţie, a sfîrşit prost pentru un tînăr, de 29 de ani, din Piteşti. Acesta a ajuns la spital fiind înjunghiat de un alt pescar, aflat pe baltă. Totul s-a întîmplat ieri, în comuna Albota, agresorul fiind dus la audieri la Secţia Rurală de Poliţie Albota. Pescarul rănit a fost dus direct în sala de operaţii, avînd o leziune profundă.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1357

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 7070
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Racordaţi ilegal la energie electrică
Ați rezolvat cu pierderile de curent, mai bine v-ați uita în curtea voastră, angajații voștri, au mașini de lux, ...
20/09/18 08:13 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
Minorii care au implinit varsta de 14 ani raspund penal, mai interesati-va.
20/09/18 07:08 Mai mult...

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Am citit cu atentie cele declarate de Emil Sandoi.Dupa parerea mea,are dreptate 50% in privinta accidentarilor si a \"su...
19/09/18 14:09 Mai mult...

La doar 1 punct de podium!
Felicitari pentru comentariu "spectator dezamagit "! La fel regasim si societatea romaneasca :"un mediu degradat si deg...
19/09/18 11:11 Mai mult...

De frica cuţitului s-a aruncat pe geam!
Si uite asa intra nevinovat in puscarie. Macar de ati fi incercat sa aflati ce s a intamplat cu adevarat !
19/09/18 09:32 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info