Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iulie 2019


Motociclist grav rănit de o şoferiţă


O şoferiţă în vârstă de 74 de ani, din comuna Bas­cov , s-a ales ieri cu dosar penal după ce a provo­cat un acci­dent, la Valea Ursului. Un motociclist a fost grav rănit în urma im­pactului. Femeia a pă­răsit locului acci­den­­tului, motivând că nu şi-a dat seama că a ră­nit un om. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iulie 2019

La Rucăr şi Dragoslavele, mare viitură, din senin!

Buştenii i-au rupt picioarele unei femei


Natura s-a dezlănţuit cu furie ieri, la Rucăr şi Dragos­lave­le! A plouat torenţial şi s-a produs o viitură puternică. Aceasta a dus cu ea la vale, buşteni, crengi, pietre, mult noroi şi bunuri din gospodăriile oamenilor. Zece persoane au fost evacuate şi o femeie a fost rănită grav. Buştenii i-au rupt picioarele. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, din cauza drumului blocat ambulanţa nu putea să ajungă la victimă. Pentru îndepărtarea efectelor devastatoare au fost mobilizate forţe impresionate:  poliţişti, pompieri, jan­darmi dar şi angajaţi ai primăriei şi localnici.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 815

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iulie 2019


Primar rănit grav în accident


Un primar din Muscel şi soţia sa au ajuns pe paturile spitalului din Piteşti după ce au in­trat cu maşina de la primărie, într-un cap de pod. Totul s-a în­tâm­plat vineri după a­miază pe DN 73 pe ra­za comunei Mihăeşti.               


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 972

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iulie 2019


14 au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat controalele pentru prevenirea accidentelor şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, oamenii legii au dat 280 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 75.000 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 506

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 05 iulie 2019

La Câmpulung,

Pamperşi aruncaţi la canalizare


După ce lucrările din Grădina Publică „Merci”, din Câm­pulung, au fost finalizate, iar aceasta a fost des­chisă pentru promenadă, a fost dată în folosinţă şi clădi­rea cu grupuri sanitare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 795

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 05 iulie 2019


Sute de gloanţe îngropate în grădină


Ieri în timp ce se efectua săpături în grădina de pe proprietatea ei, o femeie din Piteşti a descoperit o ladă plină cu gloanţe. Muniţia a fost ridicată de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme  Explozivi, Substanţe Periculoase. Erau peste 400 de cartuşe pentru mitralieră.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 933

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 05 iulie 2019


Şoferul băut conducea o maşină furată


Un control de rutină al oamenilor legii de la Secţia 3 Poliţie Piteşti, a dus la reţinerea unui piteştean. Alin Andrei I., de 31 de ani, se afla la volanul unei camio­nete. Poliţiştii au descoperit că bărbatul a comis trei infracţiuni, motiv pentru carea ajuns în arest. Bărbatul era recidivist.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 05 iulie 2019


Elev implicat în scandal, înainte de BAC!


Incident petrecut ieri dimineaţă, pe bulevardul Petro­chi­miştilor. Un tânăr în vârstă de 19 ani, care aştepta să intre la proba scrisă la istorie, de la BAC, a avut o altercaţie cu un locatar din zonă. A fost îmbrâncit şi s-a lovit la un picior. Martorii au sunat la 112 şi au anunţat că a avut loc un acci­dent reclamând că tânărul a fost lovit cu maşina iar şoferul a fugit de la faţa lo­cu­lui. Aflaţi din ma­terialul următor ce au stabilit poliţiştii că s-a întâmplat în realitate.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1066

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 05 iulie 2019


Instructori auto amendaţi

Oamenii legii  din cadrul Serviciului Rutier Argeş au desfăşurat o acţiune pentru reducerea riscului rutier generat de instructorii auto aflaţi în procesul de instruire practică a elevilor, care nu respectă traseele stabilite şi regulile de circulaţie, în Piteşti. În urma activităţilor au fost date 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 3.000 de lei. Pentru efectuarea activităţii de pregătire practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, există mai multe artere de circulaţie pe care circulaţia este restricţionată pentru vehiculele cu care se efectuează pregătirea practică a cursanţilor de către şcolile de conducători auto, adoptate prin H.C.L. 247/2018, după cum urmează: str. Banat;  str. Dumbravei;  str. Armand Călinescu;  str. Egalităţii;  str. Maior Şonţu;  bld. I.C.Brătianu  şi  bld. Republicii (tronsonul cuprins între fosta clădire CEZ şi intersecţia cu str. Maternităţii).

Comentarii (1) | Vizualizari: 887

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


Viceprimar, încătuşat!


Curtea de Apel Piteşti a dat luni, sentinţa definitivă prin care un fost vicepri­mar a ajuns la închi­soare. Acum cinci ani, fostul viceprimar de la Rucăr, Ion Popa Nica, a fost condamnat cu suspendare, în dosarul întocmit pentru „dispariţia” unei păduri de pe raza localităţii Bughea de Sus, plus că a fost pus să plăteas­că 70.640 lei, reprezentând 50% din valoarea prejudiciului, în vederea înfiinţării fondului de conservare a pădurilor. Luni, acelaşi personaj a primit o altă pedeapsă, după ce a construit ilegal în arii naturale protejate şi a micşorat în acest fel suprafaţa de teren din Fondul Naţio­nal Forestier.                              

Comentarii (1) | Vizualizari: 973

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


Percheziţie DIICOT, la Piteşti

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, Constanţa, Piteţti, Bucureşti şi Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Neamţ au efectuat un număr de 18 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 621

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 04 iulie 2019


Veneau din Suedia cu dubiţa furată


Daţi în consemn de autorităţile suedeze, doi bărbaţi din judeţul Argeş au fost opriţi în trafic, ieri la Drăganu, fiind încătuşaţi şi duşi la audieri. Cei doi, erau suspectaţi că transportă bunuri furate din ţara nordică. În timpul verificărilor s-a constatat că nu doar produsele ci şi dubiţa era semanaltă a fiind furată. Aceasta avea numere false de înmatriculare. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 1016

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


Hoţi prinşi în flagrant pe Transfăgărăşan


Patru indivizi de etenie romă, au fost prinşi în flagrant ieri, în timp ce încercau să forţeze încuietoarea unui autoturism înmatriculat în Franţa. Dintre ei fac parte şi doi minori, unul de 12 ani, celălalt de 15 ani. În timpul verificărilor s-a stabilit că în aceeaşi zi, indivizii au mai spart maşina unor cetăţeni cehoslovaci.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 828

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


În comă după ce a căzut din căruţa cu fân


Nenorocire, petrecută ieri, în comuna Poiana Lacului, satul Gărdineşti. O femeie în vârstă de 60 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a căzut din căruţa încărcată cu fân. Aceasta s-a prăbuşit în gol de la peste 2 metri şi jumătate înălţime, fiind transportată la spital de un echipaj de terapie intensivă mobilă, în stare critică.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 824

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019

La Căteasca,

Băieţel de 3 ani şi jumătate, înecat!


Un copil de 3 ani şi jumătate, şi-a pierdut viaţa în condiţii ce urmează a fi elucidate de poliţişti. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub acuzaţia de ucidere din culpă, după ce micuţul în vârstă de 3 ani şi jumătate a murit înecat într-un lac din comuna Căteasca, asta deşi era cu mama, tatăl şi cu unchiul său.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 978

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


Maşini tunate trase pe dreapta!

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au declarat război maşinilor ale căror modificări contravin Codului Rutier.  Astfel, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, a fost organizată o acţiune în cadrul căreia fost jale printre şomferii mândri de maşinile lor tunate.Toţi cei depistaţi cu folii şi dispozitive luminoase neomologate,  au fost amendaţi. Au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.310 lei. Totodată au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare. Aceste activităţi vor continua

Comentarii (2) | Vizualizari: 1053

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 8512


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info