Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 


A1, blocată de transportul agabaritic Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 04 aprilie 2015

Şoferii care au stat în coloană au ajuns la exasperare

A1, blocată de transportul agabaritic

 

 Un transport agabaritic a paralizat, ieri, circulaţia pe A1, aproximativ două ore. Coloane lungi s-au format pe sensul de mers către Bucureşti, din cauză că piesa imensă de pe transportor ocupa ambele benzi de mers. Convoiul a fost însoţit de echipaje ale Serviciului Rutier Argeş şi de la Poliţia A1. Acolo unde a existat posibilitatea, au fost făcute opriri temporare, pentru fluidizarea traficului.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3316

Continuare
 
Bătută în stradă pentru un cîine Imprimare E-mail
(10 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

Bătută în stradă pentru un cîine

 

 O femeie cu dublă cetăţenie a ajuns aseară la Spitalul Judeţean Argeş, după ce a fost la un pas să fie omorîtă în plină stradă. Cel pu­ţin aşa reiese din declaraţia Ralucăi Mihalcea, 45 de ani, care a ve­nit ieri de la Bucureşti special pentru a-şi cumpăra un cîine. Găsise anunţul pe Internet. Nu s-a înţeles cu stăpîna canicheului care, pentru că nu şi-a primit cei 700 de lei, ar fi luat-o la bătaie în plin centrul Piteştiului. Victima mai susţine că în ajutorul agresoarei ar fi venit şi alte persoa­ne, care au pus-o la pămînt cu ca­pul în dreptul unei roţi, ameninţînd-o să le dea banii, că altfel vor trece cu ma­şina peste ea. Un a­propiat al femeii a dus-o la poliţie, să dea declaraţii. Rămîne ca anchetatorii să stabilească dacă ver­siu­nea femeii este reală.   

 M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Comentarii (6) | Vizualizari: 4059

 
Educaţie pentru viaţă! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 03 aprilie 2015

Educaţie pentru viaţă!

 

 Agenţi din cadrul Poliţiei Locale Piteşti au continuat programul „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă“. Astfel, zilele trecute, au mers la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aripi Deschise“, din catierul Banat.           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2504

Continuare
 
Jandarmeria Română, la 165 de ani! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

Jandarmeria Română, la 165 de ani!

 

 Azi, se  împlinesc 165 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române. În acest context jubiliar, jandarmii argeşeni au pregătit o serie de activităţi dedicate comunităţii locale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2372

Continuare
 
Din bogătaş, a ajuns boschetar Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

După ce i-au murit nevasta şi copilul în accident,

Din bogătaş, a ajuns boschetar

Uneori, soarta unui om e nemiloasă 

 

 Un bărbat de 65 de ani, din Rucăr, a ajuns, în urmă cu cîteva zile, la Spitalul Municipal din Cîmpulung într-o stare deplorabilă, fiind necesară internarea sa de urgenţă. Pacientul era într-o stare avansată de ebrietate, murdar din cap şi pînă-n picioare şi acuza o stare generală de rău, fiind foarte slăbit. Mai mult, în lipsa igienei corporale adecvate, bărbatul fusese năpădit de tot felul de paraziţi. Cadrele medicale s-au îngrozit cînd l-au văzut în ce hal arăta şi a fost nevoie de cîteva ore bune pentru a-l spăla şi deparazita. Ulterior i s-a administrat tratament medicamentos, bărbatul rămînînd internat pînă cînd starea de sănătate i-a permis să părăsească spitalul.

Comentarii (3) | Vizualizari: 5976

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Restricţii pentru camioane în week-end

 Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe argeşenii care se ocupă cu transporturi că pe teritoriul Ungariei se vor aplica restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de trans­port marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone. Restric­ţia intră în vigoare începînd de mîine, ora 22.00, şi se aplică pînă luni, 6 aprilie, ora 22.00. MAE le recomandă argeşenilor să se informeze în legătură cu circulaţia rutieră din Ungaria şi să consulte pagina de Internet www.mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2303

Continuare
 
Drăghia, 2 ani şi 6 luni cu suspendare Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

Spaima maşinilor parcate în Piteşti şi-a primit pedeapsa

Drăghia, 2 ani şi 6 luni cu suspendare

 

 Ajuns în arest în luna ianuarie, după ce a spart cinci maşini parcate în Piteşti, Mihai Cosmin Drăghia, 24 de ani, din comuna Călineşti, a fost condamnat. Procesul a fost unul foarte scurt, avînd în vedere că sentinţa a fost dată în circa 2 luni de la data arestării, în condiţiile în care pe rolul instanţelor se află dosare de peste 5 ani. Judecătoria Piteşti a dispus ca individul să primească 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare şi a dispus eliberarea de îndată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3414

Continuare
 
Şi-a bătut măr concubina Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

După ce s-au întîlnit pe stradă, sub privirile trecătorilor,

Şi-a bătut măr concubina

 

 Ionel Vasile, de 31 de ani, din Piteşti, a fost trimis în judecată de procurori, sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe, după ce şi-a snopit în bătaie fosta concubină, în plină stradă. Bărbatul a recunoscut în faţa pro­­­curorilor că a lovit-o, însă a susţinut că nu atît de rău încît să necesite zile de îngrijri medicale, aşa cum reieşea din certifi­catul medico-legal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3952

Continuare
 
L-a bătut musafirul! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

Nu-ţi vine să crezi, dar ăsta e adevărul:

L-a bătut musafirul!

 

 Şi-au chemat rudele în vizită, apoi s-au luat la ceartă. Scandalul din plină noapte a degenerat rapid. Gazdele susţin că au fost bătute măr de musafiri. În urma incidentului ce a avut loc în comuna Moşoaia, un tînăr şi mama acestuia au ajuns la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4470

Continuare
 
Senatorul Zisu, acuzat de evaziune fiscală Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 03 aprilie 2015

Un alt parlamentar de Argeş are probleme cu legea

Senatorul Zisu, acuzat de evaziune fiscală

 

 Parchetul General a a­nun­ţat ieri că a dispus trimiterea în judecată a senatorului de Argeş Ionuţ Elie Zisu. Parla­men­tarul PNL va fi ju­decat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o acuzaţia deo­se­bit de gravă, fiind suspectat de evaziune fiscală. Anchetatorii au stabilit că, prin maga­zi­nul de tip duty-free pe care acesta îl deţinea la Constanţa, a vîndut ţigări în interiorul ţării fără a plăti accize. Po­trivit legii, cumpărătorii nu au voie să achiziţio­ne­ze ţigări şi alcool la intrarea în ţară, ci doar pe sensul de ieşire. Cei care intră în ţară au voie să introducă doar două pachete de ţi­gări şi un litru de al­co­ol. Zisu este cel de-al treilea parlamentar de Argeş ca­re are pro­ble­me cu le­gea în ultimele luni, înaintea sa intrînd în atenţia procurorilor depu­taţii Cătălin Teodo­res­cu şi Theodor Ni­coles­cu, ultimul fiind arestat.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3695

Continuare
 
A dispărut de acasă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 02 aprilie 2015

A dispărut de acasă

 

 Pe 23 februarie a.c., Luiza Cătă­lina Florescu, în vîrstă de 15 ani, din Piteşti, a plecat de la domiciliu, fără a se cunoaşte motivul, şi nu a mai revenit pînă în prezent. Semnalmente: înălţime 1,65 m, 70 kg, par lung, şa­ten deschis, ochi  albaştri. Persoane­le care pot da relaţii despre minoră sînt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.    

   M.Cazacu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2240

 
Şi-a înfipt cuţitul în gît! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 02 aprilie 2015

Ziua şi tentativa de suicid

Şi-a înfipt cuţitul în gît!

 

 După ce marţi, la ora 16, o piteşteancă  în vîrstă de 40 de ani a fost oprită de soţ să se arunce în rîul Argeş, ieri, la aceeaşi oră, o altă femeie a fost oprită să-şi pună capăt zilelor. În ambele cazuri, motivul pare să fie acelaşi: neînţelegerile cu soţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2668

Continuare
 
20 de preoţi musceleni au donat sînge Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 02 aprilie 2015

 În urma unei campanii iniţiate de Patriarhia Română,

20 de preoţi musceleni au donat sînge

 

 Campania „Donează sînge, salvează o viaţă!“, iniţiată de Patriarhia Română, a ajuns şi la Cîmpulung. În ultima zi din martie, în plin post al Paştelui, 20 de preoţi musceleni, în frunte cu noul protopop Petre Moşoianu, s-au prezentat la Centrul de Transfuzii San­­guine din cadrul Ambulatoriului de Specialitate şi au donat sînge pentru a salva viaţa aproapelui.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2270

Continuare
 
Două străzi, aceeaşi adresă Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 02 aprilie 2015

Tudor Gheorghe, exasperat de executori

Două străzi, aceeaşi adresă

 

 Un piteştean este vizitat frecvent de poliţie, de re­pre­zentanţi ai băncilor, ba chiar şi de executori jude­că­toreşti. Cu toţii invocă amenzi, infracţiuni, datorii. Culmea e că de fiecare dată este căutată o altă fa­milie, dar care apare că locuieşte la aceeaşi adresă. Speriat că într-o zi se va trezi şi cu mascaţii peste el în casă, bărbatul atrage atenţia autorităţilor abilitate, să ia măsuri.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2741

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cu traşcareta pe şine, de la Cîmpulung la Piteşti

 Din 17 martie, Regiotrans, cel mai mare operator feroviar privat, a rămas fără licenţă, compania fiind nevoită să-şi suspende activitatea pe toate liniile de transport după ce Autoritatea Feroviară a descoperit mai multe probleme tehnice grave la unele garnituri. Acest lucru a implicat şi încetarea activităţii pe ruta Cîmpulung - Piteşti. Pentru a veni în sprijinul celor care încă mai apelează la serviciile feroviare pentru a călători, CFR a luat decizia ca de la Cîmpulung la capitala de judeţ să circule din nou pe şine traşcareta cu motor de rabă care a făcut istorie. Puţinii călători care mai apelau la serviciile feroviare erau cît de cît mulţumiţi de cele două vagoane ce erau puse la dispoziţie de Regiotrans. Acum, navetiştii şi nu numai trebuie să se întoarcă la vechile automotoare, care bat recordul negativ de viteză şi confort. Traşcareta face două curse dus-întors, pe zi, dimineaţa şi seara.  

   N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2387

Continuare
 
Afaceri ilegale la Păsărica Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 02 aprilie 2015

Administrator trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Afaceri ilegale la Păsărica

 

 Mai multe tranzacţii efectu­a­te la Ferma Avicola Pă­sărica Ciofrîngeni nu au fost înregistrate în evidenţele contabile timp de mai multe luni. Vînzări, operaţiuni financiare, venituri, toate erau făcute „la negru“ de ad­­­mi­nistratorul Aurelian Mihai, de 30 de ani, din Vîlcea. Pentru prejudiciul adus statului, el este acum acuzat de evaziune fiscală şi urmea­ză să fie judecat pentru infracţiunea amintită.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2723

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6821 - 6851 din 7084
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info