Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Vînătorii de munte se instruiesc la Smîrdan

În perioada 22.10 - 02.11.2015, militari din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele participă la activităţi de instruire în  poligonul Smîrdan - Galaţi, în cadrul exerciţiului Justice Sword 15.2. Activitatea face parte din planul instrucţiei batalionului pentru acest an şi are ca scop perfecţionarea deprinderilor acestora în ducerea acţiunilor militare specifice.  

   N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1403

Continuare
 
Biciclist rănit de TIR Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 24 octombrie 2015

Ultima oră!

Biciclist rănit de TIR

Un accident rutier a avut, ieri după-amiază, în cartierul Vişoi, din Cîmpulung. Un TIR aflat la semafor a pornit de pe loc cînd s-a făcut verde, acroşînd un biciclist. Şoferul mastodontului şi-a continuat drumul fără să observe omul rănit prăbuşit pe asfalt. Din fericire, în zonă erau camere de supraveghere, iar oamenii legii au putut vedea ce maşină a provocat accidentul. L-au sunat pe patron, iar acesta, la rîndul său, l-a contactat pe şofer, întorcîndu-l din drum, pentru cercetări. Biciclistul a ajuns la Spitalul Municipal, fiind în stare de semiconştienţă. Oamenii legii nu exclud ca victima să fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice. Vom reveni.  

   N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1443

 
Maşini noi pentru politiştii rutieri Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 24 octombrie 2015

Parcul auto s-a mărit cu 7 autovehicule la IPJ Argeş

Maşini noi pentru politiştii rutieri

 

 Poliţiştii din cadrul Ser­vi­ciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti şi-au mărit parcul auto. Ministerul Administraţiei şi Internelor au alocat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş 7 maşini noi, Volkswagen Polo. Toate vor merge la poliţiştii rutieri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1742

Continuare
 
Accident între doi Ioni! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 24 octombrie 2015

Din cauza vitezei mari la volan, în Stoeneşti,

Accident între doi Ioni!

 

 Un tînăr şofer al unui BMW a produs, joi, un accident de circulaţie pe DN 72 A, în comuna Stoeneşti. Ion D., în vîrstă de 20 de ani, se deplasa din Cîmpulung spre Tîrgovişte. Într-o curbă la stînga, pe fondul vitezei mari la volan, tînărul şofer a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1626

Continuare
 
4 ani închis pentru un telefon Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 24 octombrie 2015

Condamnat după ce a jefuit pentru păcănele

4 ani închis pentru un telefon

 

 Judecătoria Piteşti a dat sentinţa în dosarul de tîlhărie deschis pe numele lui Marius Ionuţ Anghel, de 32 de ani, din Piteşti. Bărbatul va avea de executat 4 ani de detenţie, după ce a jefuit o tînără, furîndu-i telefonul mobil. Motivul comiterii tîlhăriei este incredibil: individul voia să facă rost de bani pentru păcănele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1536

Continuare
 
Soţi, intoxicaţi cu ghebe Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 24 octombrie 2015

Nu mai mîncaţi ciuperci culese din pădure!

Soţi, intoxicaţi cu ghebe

 

 Două persoane din Coteneşti, soţ şi soţie, au ajuns, în urmă cu cîteva zile, în stare gravă la spital, după ce au mîncat ciuperci culese direct de la „mama Natură”. Cei doi soţi au primit tra­tament de urgenţă, iar acum sînt în afara ori­cărui pericol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2494

Continuare
 
Cutremur urmat de un incendiu, la şcoală Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 23 octombrie 2015

Scenariu de coşmar la Cîmpulung

Cutremur urmat de un incendiu, la şcoală

 # În urma seismului, s-a produs un grav accident rutier, iar mai multe persoane au fost date dispărute, fiind surprinse de dărîmături şi un mal de pămînt. # Din fericire, n-a fost decît un exerciţiu pus la cale de pompierii cîmpulungeni.

 

Panică, ieri, în jurul prînzului, la Şcoala Gimnazială Oprea D. Iorgulescu, din Cîmpulung, după ce pe holurile instituţiei de învăţămînt a sunat alarma de cutremur. Din cauza seismului, pompierii cîmpulungeni au fost în alertă maximă, în condiţiile în care o sală de clasă a fost cuprinsă de flăcări, iar o persoană a fost prinsă între dărîmături. Totodată, un echipaj de descarcerare a intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier. Din fericire, totul a fost doar un exerciţiu organizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cpt. Puică Nicolae al judeţului Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1590

Continuare
 
8 persoane blocate în lift Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 octombrie 2015

Panică la Spitalul Judeţean Piteşti!

8 persoane blocate în lift

 

 Pompierii de la descarcerare au fost chemaţi, ieri, la Spitalul Judeţean, unde 8 persoane au rămas blocate în lift. În cele din urmă, intervenţia militarilor nu a mai fost necesară, persoanele fiind salvate de personalul unităţii medicale, un mecanic reuşind să acţioneze sistemul de deschidere a uşilor. Deşi la dispeceratul 112 se anunţase că o femeie captivă în cutia metalică a făcut atac de panică, în cele din urmă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1480

Continuare
 
Taximetrist, pericol public! Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 23 octombrie 2015

Poliţiştii l-au căutat prin tot oraşul

Taximetrist, pericol public!

 

 Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au oprit un taximetrist ce pornise într-o cursă nebună. În baza unor informaţii primite, oamenii legii au pornit în urmărirea unui Logan taxi, despre care se ştia că este condus de un şofer băut. Maşina a fost oprită în trafic, pe strada Oituz, din cartierul piteştean Războieni. La volan era Dragoş Florentin Bălae, de 23 de ani, din comuna Oarja. Cînd a fost pus să sufle în etilotest, pînă şi oamenii legii au fost uimiţi. Taximetristul care făcea curse prin oraş era beat criţă ziua, în amiaza mare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2608

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

CJ, parte civilă în dosar la DNA

O cerere a procurorilor DNA a creat mare deranj la Consiliul Judeţean Argeş. Solicitarea procurorilor a sosit la instituţia amintită pe data de 20 şi se cerea ca CJ să se constituie parte civilă în dosarul „Consultanţa“. Dosarul cu pricina a strîrnit multă vîlvă dat fiind faptul că 43 de primari sînt suspectaţi că ar fi încheiat contracte la îndemnul fostului preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, cu o firmă care i-a aparţinut deputatului Mircea Drăghici. Se pare că cercetarea a ajuns la final şi dosarul urmează a fi trimis în judecată. Înainte de asta, trebuia întunită o şedinţă a consilierilor judeţeni prin care să se voteze ca CJ să se constituie parte civilă în proces. Şedinţa nu a întrunit cvorumul, cu toate acestea liberalii au anunţat că au luat act de solicitarea DNA-ului şi au transmis că sînt de acord cu constituirea ca parte civilă în proces. 

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1635

Continuare
 
Casa a luat foc din cauza unui cablu Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 octombrie 2015

Incendiu la Bradu

Casa a luat foc din cauza unui cablu

 

 O familie din comuna Bradu a trăit, ieri dimineaţă, o experienţă pe care nu şi-o doreşte nimeni.  Afară nici nu se luminase bine de ziuă cînd s-au trezit cu o anexă a casei cuprinsă de foc. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte de extinderea flăcărilor la casa în care locuia familia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1664

Continuare
 
Şoferul nu-şi mai simţea piciorul Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 octombrie 2015

După impact,

Şoferul nu-şi mai simţea piciorul

 

 Pe strada Uzinei din Mioveni a avut loc, miercuri seara, cu puţin înainte de miezul nopţii, un accident rutier, în urma căruia unul dintre şoferii implicaţi a fost transportat la spital. Bărbatul a rămas imobilizat la volan, iar la sosirea cadrelor medicale, susţinea că nu îşi mai simte un picior. De teamă că bărbatul a suferit leziuni la coloană, membrii echipajului medial l-au imobilizat şi l-au transportat de urgenţă la unitatea medicală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2091

Continuare
 
Accident pe Calea Bucureşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 23 octombrie 2015

A trecut pe roşu la semafor

Accident pe Calea Bucureşti

 

 Miercuri seara, s-a produs un accident rutier pe Calea Bucureşti, la capătul dinspre Centru, în zona semafoarelor de la noul Centru de Afaceri. Două persoane au fost rănite, iar maşinile implicate au suferit avarii serioase. Totul după ce un şofer a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2731

Continuare
 
Ofereau servicii complete Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 23 octombrie 2015

Traficanţi periculoşi

Ofereau servicii complete

 

 Un flagrant delict organi­zat de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimina­li­tăţii Organizate Piteşti şi pro­curorii Direcţiei de Inves­tigare a Infracţiu­ni­lor de Crimă Organizată şi Tero­rism - Serviciul Teritorial Piteşti a dus la capturarea unor impor­tanţi traficanţi de dro­guri, în Bucureşti. Trei bărbaţi recidivişti, con­dam­naţi anterior tot pen­tru trafic de droguri, au fost reţinuţi după ce au vîndut heroină poliţiştilor sub acoperire.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3015

Continuare
 
Vremea se răceşte Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 octombrie 2015

Vremea se răceşte

 

Meteorologii au realizat progno­za vremii pînă pe 1 noiembrie. Potrivit acesteia, vremea se va  mai răci, începînd de astăzi şi pînă pe 1 noiembrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime de 13-14 grade Celsius şi minime de 4-6 grade, valori apropiate de normele specifice ulti­mei decade a lunii octombrie. Ploi slabe cantitativ sau burniţe se vor semnala, izolat şi trecător, aproape în fiecare zi a intervalului de prognoză.  

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1519

 
Construcţii ilegale, fără număr...la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 octombrie 2015

Neputinţă sau rea-voinţă?

Construcţii ilegale, fără număr...la Cîmpulung

 

 Harababura privind construcţiile ilegale, care au explodat în municipiul Cîmpulung din neglijenţa şi indulgenţa angajaţilor primăriei, s-a numărat deseori printre subiectele dezbătute foarte aprig şi pe tonuri ridicate la şedinţele aleşilor locali, însă toate aceste discuţii nu au dus la nimic bun. De fiecare dată, consilierii au promis că lucrurile se vor rezolva şi nu vor mai fi admise nereguli în construcţii, dar toate acestea nu au ieşit din sala de şedinţe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1355

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6821 - 6851 din 8362


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare
Bre Gheorghe, ce de prieteni ai pe aci.Am evitat comentariile despre Dancila pana acum.Dat cred ca ai dreptate.A preluat...
18/06/19 15:27 Mai mult...

Am încercat de toate, dar tot nu ma lăsau durerile de genu...
da, e foarte bune genacolu , dar trebui insistat cateva luni cu tratamentul si treptat dispar durerile. Asa s-a intampla...
18/06/19 14:24 Mai mult...

Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare
"Rămânând încă un an la guvernare, Dăncilă poate continua Programul de guvernare în punctele lui esențiale, mer...
18/06/19 14:17 Mai mult...

PSD se pregăteşte de Congres
Indiferent de rezultatul motiunii, PSD-ul are slabe sanse sa-si mai revina. Principalii beneficiari "s-au ajuns", nu mai...
18/06/19 14:07 Mai mult...

Turistă maghiară muşcată de viperă
sa speram ca vipera,va supravietui.sa ne rugam pt ea
18/06/19 12:24 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info