Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 


Turistă prăbuşită de pe o creastă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 mai 2015

Turistă prăbuşită de pe o creastă

 

Ieri după-amiază, o tînără turistă, aflată pe un traseu de pe creasta Făgăraşului, s-a prăbuşit în gol, de la aproximativ 25 metri înălţime, suferind multiple traumatisme şi fracturi. Operaţiunea de salvare a fost una dificilă. Aflată în stare critică, tu­rista a fost intubată, fiind transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti.    

 M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1920

 
Viteza a făcut 3 victime, la Lunca Corbului Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 mai 2015

Aşa se întîmplă cînd conducătorul auto nu ţine cont de riscuri

Viteza a făcut 3 victime, la Lunca Corbului

 

 Graba la volan ar fi putut duce, sîmbătă, la o tragedie. Un accident rutier s-a petrecut în comună Lunca Corbului, trei persoa­ne fiind rănite în urma inconştienţei unui şofer, printre vic­time numărîndu-se şi vinovatul. Deşi după impact s-a cerut sprijinul echipajului descarcerării, că să fie scoase victimele din maşina serios avariată, în cele din urmă, nu a mai fost necesară intervenţia.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2241

Continuare
 
Nu poate să-şi aducă din China fratele mort! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 25 mai 2015

Tragedie prelungită de autorităţi pentru o familie din Muscel

Nu poate să-şi aducă din China fratele mort!

 

 „Mie nu mi se poate întîmpla!“, o frază plauzibilă şi argumentată sau care reprezintă doar un fals mecanism defensiv ce ne împiedică, de fapt, să vedem că în viaţă nimeni nu ştie ce i se va întămpla mîine. În faţa eternităţii nu sîntem decît o picătură într-un ocean, totuşi fiecare om îşi are rostul lui în viaţă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2383

Continuare
 
Şoferul băut a făcut spectacol Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 25 mai 2015

Urmărit în trafic de poliţişti, după ce a refuzat să oprească maşina

Şoferul băut a făcut spectacol

 

 Un bărbat din Mioveni a făcut-o lată, sîmbătă. Ion Dumitrache, în vîrstă de 46 de ani, s-a ales cu do­sar penal, după ce a băut zdravăn, iar apoi s-a urcat la volan, plecînd la drum cu maşina. La se­diul Inspec­toratului Judeţean de Poliţie, şoferul care abia se ţinea pe picioare a dat o reprezen­ta­ţie pe cinste.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2795

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A condus băut

A urcat la volan, deşi era băut, iar acum suportă consecinţele. Este vorba de Stelian Dobre, din Piteşti, pe numele căreia Judecătoria Piteşti a dat sentinţa zilele trecute. Bărbatul a fost condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendare, instanţa fixînd un termen de încercare de 3 ani şi 6 luni. Pe durata termenului de încercare, inculpatul are obligaţia să se supună măsurilor de supraveghere impuse de lege. În plus, i se interzice dreptul de a a nu conduce vreun autovehicul în cei 3 ani şi 6 luni. În cazul în care va încălca obligaţiile sau va comite vreo altă infracţiune, riscă să ajungă la închisoare, măsura fiind de supraveghere fiind înlocuită detenţia. 

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2109

Continuare
 
Traficanţi de droguri, capturaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 mai 2015

Poliţiştii argeşeni, în sprijinul colegilor de la Bucureşti

Traficanţi de droguri, capturaţi

 

 Ofiţerii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti au participat, vineri, la o acţiune de amploare or­ganizată de procurorii  Direcţiei de Investigare a Infrac­ţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bucureşti, de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri. Nu este pentru prima dată cînd ofiţerilor amintiţi li se cere sprijinul de către alte brigăzi din ţară şi din Bucureşti, fiind apreciaţi pentru rezultatele oţinute la nivel local.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2470

Continuare
 
I s-a făcut rău la volan şi a provocat un accident Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 mai 2015

În timp ce se întorcea de la pescuit,

I s-a făcut rău la volan şi a provocat un accident

 

 Un conducător auto a ajuns, vineri după-amiază, în stare gravă, la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce i s-a făcut rău la volan şi a provocat un accident rutier în satul Coteşti. Bărbatul a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a rămas internat pentru investigaţii medicale amănunţite în condiţiile în care se bănuia că şoferul a suferit un atac vascular cerebral.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2471

Continuare
 
Accident la Bascov cu un colonel băut Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 mai 2015

Accident la Bascov cu un colonel băut

 

 Aseară, în comuna Bascov a avut loc un accident rutier soldat cu două victime. Petrache S., de 66 de ani, un colonel în rezervă din Bucureşti, se afla la volanul Volkswagenului Polo, îndreptîndu-se către Capitală. În apropiere de sediul firmei Lazăr de la Bascov, ofiţerul, fost poliţist de frontieră, a pierdut controlul volanului şi a izbit violent glisiera. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un tir, fiind serios avariat. Conducătorul auto se întorcea de la mănăstirea Prislop, împreună cu 3 prieteni.
 Urmare a celor petrecute, doi dintre pasageri au fost transportaţi la spital, avînd răni uşoare, în timp ce al treilea a primit îngrijiri la faţa locului, refuzînd transportul la unitatea medicală. În timpul cercetărilor, poliţiştii A1 au constatat că şoferul băuse, avînd o concentraţie de alcool de 0,81 la mie în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.                     

M.Sandu  Foto: C.T.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2090

 
Copacul i-a zdrobit capul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 mai 2015

Plecat la tăiat de lemne,

Copacul i-a zdrobit capul

 

 O nenorocire s-a petre­cut, sîmbătă, într-o pădu­re privată din comuna Hîrtieşti. Proprietarul a­cesteia, Costel Sorin Safta, în vîrstă de 41 de ani, din aceeaşi localita­te, a murit după ce un copac pe care tocmai îl tăiase s-a prăbuşit peste el.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2596

Continuare
 
Rănit că n-a respectat Cedează trecerea! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 mai 2015

Coliziune în Nord

Rănit că n-a respectat Cedează trecerea!

 

 Accident, joi seară, în cartierul piteştean Nord. Din vina unui şofer care n-a respectat indicatorul Cedează trecerea!, două maşini s-au ciocnit. Conducătorul auto vinovat s-a ales cu răni, care, din fericire, nu-i pun viaţa în pericol. El va trebui să suporte şi pagubele, neatenţia urmînd a fi plătită scump.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2055

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Băut la volan

Constantin C., de 61 ani, din Drăganu, a fost prins de poliţişti din Piteşti în timp ce conducea un autoturism, aflîn­du-se sub in­fluenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur şi aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Judeţean Argeş, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, şi i s-a  întocmit dosar de cercetare penală.

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1916

Continuare
 
Arestat pentru o tîlhărie comisă în Olanda Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 mai 2015

Instanţa a emis un mandat european pentru agresor

Arestat pentru o tîlhărie comisă în Olanda

 

 Curtea de Apel Piteşti a ad­mis ieri cererea de emitere a unui mandat de arestare european pe numele lui Ilie Văduva, un bărbat de 32 de ani, căutat de autorităţile o­lande­ze. Bărbatul este acuzat de o infracţiune cu vio­lenţă. A­cesta şi alţi complici au bătut măr o persoană pentru a o tîlhări. Urmează să fie predat poliţiştilor olandezi, pentru a fi tras la răspundere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2107

Continuare
 
Liber la arestarea magistraţilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 23 mai 2015

Proiect de lege aflat la Senat:

Liber la arestarea magistraţilor!

 

 Într-unul din numerele trecute ale ziarului nostru, informam despre proiectul de lege iniţiat de o senatoare PC privind modificarea legii privind statutului judecătorilor şi procurorilor, astfel încît magistraţii să răspundă patrimonial pentru erorile comise. Proiectul a fost semnat de 46 de demnitari, iar de la depunere au apărut o serie de noi propuneri. Dacă vor fi adoptate modificările, magistraţii vor putea fi arestaţi preventiv sau reţinuţi fără avizul Consiliului Superior al Magistraturii. În plus, statul se poate îndrepta spre magistratul care a dat o sentinţă eronată.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2312

Continuare
 
Ovidiu Cristescu, asociat unic la Semiramis Imprimare E-mail
(7 voturi)
sâmbătă, 23 mai 2015

Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din cartierul Găvana

Ovidiu Cristescu, asociat unic la Semiramis

 

 Despre jaful comis în urmă cu o săp­tămînă în vila omului de a­fa­ceri Ovidiu Cristescu s-a scris şi s-a spe­cu­­lat mult. Anche­ta­torii iau în calcul mai multe variante, cer­cetările fiind de­parte de a se în­che­ia. Între timp, Came­lia Cris­tes­­cu, lovită cu săl­băticie de ata­cator, se află în sta­re gravă la Spi­talul Uni­ver­si­tar din Bu­cu­reşti. So­ţul ei a fost audiat miercuri de un pro­cu­ror al Par­chetului de pe lîngă Tri­bu­na­lul Argeş, în calitate de parte vă­tămată. Oa­menii le­gii se gîn­desc că ar putea fi vorba de o răzbunare sau de un a­tac pla­ni­f­icat.

Comentarii (6) | Vizualizari: 6143

Continuare
 
Tudor Pendiuc, internat la Fundeni Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 mai 2015

De ziua oraşului, piteştenii se distrează

Tudor Pendiuc, internat la Fundeni

 

 Primarul suspendat al Piteştiului, Tu­dor Pendiuc, a ajuns din nou la spital. El este internat de miercuri la Spita­lul Fundeni din cauza afecţiunilor de care suferă. Din acest motiv, proce­sul care ar fi trebuit să aibă loc, ieri, la Tribunalul Bucureşti s-a amînat.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 3704

Continuare
 
Braconierii pescuiau cu plasa Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 mai 2015

Prinşi de poliţişti, în perioada de prohibiţie

Braconierii pescuiau cu plasa

 

 Ieri dis-de-dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Bascov, în frunte cu adjunctul secţiei, George Puiu, au dat de urmele unor tineri ce prindeau peşte ilegal, fără să ţină cont că ne aflăm în perioadă de prohibiţie. Cei doi braconieri din judeţul Vîlcea, dintre care unul minor, au ajuns în vizorul oamenilor legii, cu puţin înainte să-şi strîngă plasele de pescuit şi să plece de pe marginea lacului Vîlcele. Ei acţionaseră cu o barcă pneumatică. Ast­fel, adunaseră în cele 12 setci pes­te 60 de kg de peşte de diferite specii. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2185

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6821 - 6851 din 7381
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Asta este oare recunostina pentru Nicu dica,care apromovat FC Arges in liga aII-a?Rusine acelor asa zisi suporteri ai FC...
16/11/18 19:39 Mai mult...

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Ce i-ar mai fi plăcut lui să-i condamne pe doctorii ăia care l-au läsat s-o mierlească...,dar na, că de data asta ...
16/11/18 18:54 Mai mult...

Punctul de pensie creşte semnificativ
Sper ca v ati dat seama ca e momeala electorala . In ce tara care isi respecta poporul un guvern ( parlament) da legi ca...
16/11/18 18:38 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Dar la banii incasati pe chirie care ar putea sustine financiar FCArges nu va ganditi? Cei care va opuneti nu aveti neu...
16/11/18 14:32 Mai mult...

Primarul s-a ales cu camionul confiscat
Cand lupu-i paznic la oi asa se intampla. Primari,consilieri,guvernanti...
16/11/18 14:27 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info