Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Judecătorii se revoltă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

După propunerea CSM de intrare în magistratură pe bază de interviu,

Judecătorii se revoltă

 

 Consiliul Superior al Magistraturii a introdus, în şedinta de săptămîna trecută a comisiei numărul 1, propuneri de schimbare a Legii 303/2004 privind statutul magistraţilor. Judecătorii şi procurorii au fost revoltaţi cînd au aflat ce modificări ar putea suferi legea amintită şi au depus, duminică, un memoriu la CSM, semnat de 142 judecători şi 26 procurori, prin care îşi manifestă dezacordul. Memoriul este semnat şi de 9 judecători de la instan­ţe din judeţul Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2164

Continuare
 
Bolnavă de una, tratată de alta Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

A ajuns la Spitalul Curtea de Argeş

Bolnavă de una, tratată de alta

 

 Despre metodele de diagnosticare şi tratament ale medicilor din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeş s-a vorbit mult. Ba chiar a izbucnit un scandal imens, în aprilie, cînd un copil în vîrstă de 8 an a murit. Un caz ce putea avea urmări dramatice s-a petrecut, săptămîna trecută. Elena Verdeş, o femeie în vîrstă de 51 de ani, din Curtea de Argeş, a ajuns de urgenţă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. După investigaţii, femeia a fost trimisă la Psihiatrie, ulterior fiind trimisă acasă. A doua zi, medicii Spitalului Judeţean au di­a­gnosticat-o cu accident ischemic tranzitoriu carotidian şi hipertensiune arterială. Elena Verdeş reclamă acum faptul că medicii care au consultat-o iniţial nu au fost capabili să pună un diagnostic corect şi, deşi era bolnavă de o afecţiune, au tratat-o de altă boală.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2897

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclist rănit

Ieri, în comuna Drăganu, un motociclist a fost victima unui accident rutier, din propria-i vină, după cum reiese din cercetarea poliţiştilor rutieri. Valentin Octavian B., de 37 de ani, din Bucureşti, conducea o motocicletă Honda venind către Piteşti. Ajuns în comuna Drăganu, conducătorul nu a ţinut cont de indicatoarele care îl avertizau că va intra într-o zonă în care şoseaua este denivelată şi a continuat să ruleze cu viteză. Din această cauză, la un moment dat, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat pe carosabil. Motocicleta a fost proiectată într-un Seat condus regulamentar tot către Piteşti. Singurul rănit a fost motociclistul grăbit. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2214

Continuare
 
A tăiat un cîine cu sabia Imprimare E-mail
(7 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

Fiul fostului preşedinte al CJ Argeş

A tăiat un cîine cu sabia

 

 Acuzat că a tăiat cu sa­bia cîinele ciobă­nesc care păzea o stînă din Dîmbovicioara, Florin Mihai Costache, fiul regretatului fost preşe­dinte al CJ Argeş, Flo­rea Costache, este cer­cetat penal. El riscă o pedeapsă cu închisoa­rea de la 3 la 1 an sau amendă penală, dacă va fi găsit vinovat. Re­clamaţia a fost făcută de către Ionuţ Florescu, fiul viceprimarului din Dîmbovicioara, unde a avut loc atacul ne­mi­los.

Comentarii (27) | Vizualizari: 5179

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A intrat cu Dacia în Peugeot

Vali O., în vîrstă de 60 de ani, din Ştefăneşti, a ieşit, ieri, cu maşina marca Peugeot din curtea unei firme din Albota. Pe şosea, dinspre Bucureşti, venea şi o Dacie, condusă de Aurel V., în vîrstă de 81 de ani. Acesta din urmă nu a apucat să mai frîneze şi a lovit în lateral Peugeotul. În Dacie era pasageră şi Niculina V., în vîrstă de 79 de ani, din Bucureşti, care a suferit răni care nu-i pun viaţa în pericol. Nici unul dintre şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum. 

   A.Roşu   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2337

Continuare
 
A pierdut controlul maşinii din cauza ploii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

A pierdut controlul maşinii din cauza ploii

 

 Ieri după-amiază, pe drumul dinpre Mioveni spre Piteşti, a avut loc un accident de circulaţie produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Asta, după ce anterior plouase, iar şoseaua era udă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2607

Continuare
 
Are fractură de bazin şi lovituri la cap Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

Fetiţa de 10 ani, lovită de un autobuz la Stîlpeni, este în comă

Are fractură de bazin şi lovituri la cap

 

 Vineri, în comuna Stîlpeni, a avut loc un accident de circulaţie ce i-a şocat pe toţi cei care erau prezenţi în zonă, în acel moment. În urma incidentului, o fetiţă se zbate între viaţă şi moar­te, pe patul spitalului Bagdasar - Arseni din Bucureşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2665

Continuare
 
Şi-a tăiat gîtul cu o lamă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

Deoarece nu a reuşit să se spînzure,

Şi-a tăiat gîtul cu o lamă  

 

 Un bărbat care mai încercase o dată să-şi ia zilele a reuşit să-şi pună în aplicare, sîmbătă, planul şi să-şi încheie socotelile cu viaţa, la doar 37 de ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2819

Continuare
 
S-a înecat în apa pînă la genunchi Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 27 iulie 2015

Crimă sau sinucidere?

S-a înecat în apa pînă la genunchi

 

 Sîmbătă, dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat în rîul Doamnei, în comuna Domneşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3788

Continuare
 
Cod galben de caniculă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Cod galben de caniculă

 

Meteorologii au emis, ieri, avertizare de cod galben de caniculă, valabil astăzi, pentru jumătatea de sus a judeţului nostru, iar mîine, pentru tot Argeşul. Potrivit avertizării, azi, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de cîmpie şi de podiş. Mîine, vremea se va menţine caniculară în Oltenia, Muntenia, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei şi Dobrogei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35... 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.             

     I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1737

 
O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

După ce a fost lovită în plin de un autobuz, la Stîlpeni,

O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte

# Dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti

 

 Ieri după-amiază, în comuna Stîlpeni, a avut loc un accident de circulaţie care i-a şocat pe toţi cei care erau prezenţi în zonă, în acel moment. În urma incidentului, o fetiţă se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2708

Continuare
 
Creşte riscul incendiilor în lanuri şi depozite! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 iulie 2015

În campania de recoltare,

Creşte riscul incendiilor în lanuri şi depozite!

 

 În perioada campaniei agricole de vară, în special în perioada campaniei de recoltare a cerealelor păioase, creşte mult riscul de incendiu atît la lanuri, cît şi depozitele de cereale şi furaje, evenimente ce pot avea consecinţe dezastruoase asupra mediului înconjurător, vieţii şi bunurilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1944

Continuare
 
Datornicii la apă, izolaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Ca să fie debranşaţi mai uşor,

Datornicii la apă, izolaţi

 

 Două scări de bloc din Cîmpulung au scăpat de grija sistării alimentării cu apă din pricina datornicilor, graţie unui sistem de contorizare individuală, care permite debranşarea celui cu restanţe la plata facturilor, nu şi a vecinilor fără vină. Prima scară de bloc din municipiu unde s-a aplicat această măsură este scara B a blocului 14 din cartierul Vişoi. Imobilul face parte din Asociaţia de Proprietari nr. 17, de pe strada Emil Gîrleanu, în care mai sînt incluse blocul 15 (scările A şi B), blocul 16 (scările A şi B) şi blocul 30 (scările A,B,C, şi D). În total, 12 scări, dintre care una reprezintă o premieră în materie de contorizare, inspirată de practica din oraşe mari ale ţării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1900

Continuare
 
Acuzat de abuz în serviciu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Fostul viceprimar din Berevoeşti, dat în judecată de Consiliul Local

Acuzat de abuz în serviciu

 

 Un nou scandal a izbucnit în comuna Berevoeşti, iar în prim-plan nu se mai află fostul primar Gigi Fănel Proca, zis şi „Toacă Bani“, ci fostul vice Ion Lăcău. Acesta a fost dat în judecată de Consiliul Local pentru abuz în serviciu, alături de el mai fiind învinuiţi Georgeta Bordeianu, contabil la Primăria Berevoeşti, şi  Emil Petrişor Căpăţînă, fost contabil în cadrul aceleiaşi instituţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2875

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Incendii de vegetaţie uscată

Joi, un echipaj cu o autospecială de la Garda de Intervenţie 2 din Vedea a fost solicitat să intervină în comuna Vedea, sat Izvoru de Sus, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. În urma focului a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi aproximativ 100 de kilograme de plante furajere. Incendiul a pornit de la folosirea focului în spaţii deschise. De asemenea, un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a stibs pe strada Depozitelor un incendiu izbucnit tot la vegetaţia uscată, care a ars pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Tot joi seara, cei de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu au mers în comuna Căteasca, pentru a stinge un alt incendiu de vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. S-a stabilit că focul a fost pus intenţionat pentru a genera incendiul.  

   Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2979

Continuare
 
Accident cu maşină furată, la Rucăr Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Accident cu maşină furată, la Rucăr  

 

 Joi, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală din Rucăr au primit o sesizare cu privire la faptul că s-a produs un accident de circulaţie în respectiva comună.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3587

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6821 - 6851 din 7777


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şeful Finanţelor, mărul discordiei în PSD
Dupa ce isi "va prezenta demisia din funcţia de Preşedinte Executiv al PSD Argeș" sa-si prezinte demisia si din sinec...
16/02/19 19:17 Mai mult...

A creat scandal mare!
Așa este când trebuie să facă pt ei nu contează banii,și dacă nu scotea podul inunda pt că șoseaua a fost înă...
16/02/19 11:33 Mai mult...

Se vor relua lucrările de reabilitare pe DN 73
Votam PSD că ne-a făcut oameni.
16/02/19 10:49 Mai mult...

Gunoiul neselectat aduce penalizări!
Ce PLM sa fac cu deșeurile de dupa zugrăvit ?
16/02/19 09:47 Mai mult...

FC Argeş joacă astăzi ultimul amical
Din câte știu și eu când se aproprie începerea campionatului ar trebui sa Pregătești jocul unde joaca echipa . Vo...
16/02/19 07:51 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info