Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul la Călineşti     *** ️Elevii primesc bani de la şcoală     *** Ultima zi de achiziţionare a titlurilor Tezaur     *** DN 73 C, cel mai distrus din judeţ     *** Prins băut la volan      *** Pensionarul a donat 46.000 lei     *** Un şofer beat, a lovit un biciclist beat!     *** Boxerul i-a rupt maxilarul pentru o ţigară    *** Jandarmul, a prins-o pe ţigancă în flagrant    *** Incendiu într-o hală de prelucrare a lemnului    *** Viteza a distrus două maşini    *** Sesiune de comunicări     *** Două concerte Paula Seling la Mioveni într-o zi!      *** Ziua Cercetaşului, sărbătorită la Mioveni      *** Evenimente 22 februarie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** Schimbări, cadouri şi stres!     *** PUI CU USTUROI ŞI BUSUIOC ÎN SOS DE UNT ŞI ROŞII     *** Liga 1 Cifrele etapei a 24-a     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Au prezentat jucătorii transferaţi!     *** Programul şi televizările „sferturilor” Cupei României    *** Cursuri gratuite de înot, pentru elevii din Mioveni    *** Voleibalistele din Mioveni joacă duminică     *** Vor pe podium    *** Piteştiul va găzdui Cupa României!    *** „Întîlnim cel mai incomod adversar posibil“    *** Încă un transfer după termenul limită   

 Publicitate pdf
 


Ginerele viceprimarului Ionică, la închisoare Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 29 iulie 2015

Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa definitivă

Ginerele viceprimarului Ionică, la închisoare

 

 Sentinţă definitivă pentru Ionuţ Adrian Eftime, gi­ne­rele viceprimarului Cornel Constantin Ioni­că. Curtea de Apel Bu­cureşti l-a condamnat la 6 ani şi 4 luni de în­chi­soa­re, fiind acuzat de complicitate la dela­pi­­da­re cu consecinţe deo­sebit de grave şi spălare de bani în cele­brul dosar Petrom­ser­vi­ce. Potrivit ancheta­to­rilor, acesta, împreună cu foşti direc­tori de la Petromservice şi apro­piaţi ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, ar fi creat mai multe firme de tip off­shore prin intermediul cărora se derula circui­tul banilor transferaţi în străinătate, devalizînd compania amintită. În urma sentinţei finale, inculpaţii, printre care şi Eftime, au obligaţia să achite prejudiciul de a­proximativ 31 de mi­lioa­ne de lei. 

Comentarii (7) | Vizualizari: 5166

Continuare
 
Restricţii de circulaţie din cauza codului galben Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

Restricţii de circulaţie din cauza codului galben

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, ieri, o avertizare de cod galben de caniculă şi disconfort termic accentuat, valabil pentru astăzi, pentru cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum şi în sudul Moldovei. În judeţul nostru codul galben este valabil pentru jumătatea sudică. În aceste condiţii,  CNADNR anunţă că este posibilă interzicerea temporară a circulaţiei vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile din judeţele afectate. Fac excepţie: transporturile de persoane; transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală; vehicule care participă la intervenţii în caz de forţă majoră; transporturi funerare; transporturi poştale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanţi; transporturi de mărfuri sub temperatura controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării; transporturi apă îmbuteliată; transporturi produse provenite din exploa­tări agricole. Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformaţii majore ireversibile cu pierderea stabilităţii îmbrăcăminţii rutiere.        

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2122

 
Judecătorii se revoltă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

După propunerea CSM de intrare în magistratură pe bază de interviu,

Judecătorii se revoltă

 

 Consiliul Superior al Magistraturii a introdus, în şedinta de săptămîna trecută a comisiei numărul 1, propuneri de schimbare a Legii 303/2004 privind statutul magistraţilor. Judecătorii şi procurorii au fost revoltaţi cînd au aflat ce modificări ar putea suferi legea amintită şi au depus, duminică, un memoriu la CSM, semnat de 142 judecători şi 26 procurori, prin care îşi manifestă dezacordul. Memoriul este semnat şi de 9 judecători de la instan­ţe din judeţul Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2166

Continuare
 
Bolnavă de una, tratată de alta Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

A ajuns la Spitalul Curtea de Argeş

Bolnavă de una, tratată de alta

 

 Despre metodele de diagnosticare şi tratament ale medicilor din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeş s-a vorbit mult. Ba chiar a izbucnit un scandal imens, în aprilie, cînd un copil în vîrstă de 8 an a murit. Un caz ce putea avea urmări dramatice s-a petrecut, săptămîna trecută. Elena Verdeş, o femeie în vîrstă de 51 de ani, din Curtea de Argeş, a ajuns de urgenţă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. După investigaţii, femeia a fost trimisă la Psihiatrie, ulterior fiind trimisă acasă. A doua zi, medicii Spitalului Judeţean au di­a­gnosticat-o cu accident ischemic tranzitoriu carotidian şi hipertensiune arterială. Elena Verdeş reclamă acum faptul că medicii care au consultat-o iniţial nu au fost capabili să pună un diagnostic corect şi, deşi era bolnavă de o afecţiune, au tratat-o de altă boală.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2899

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclist rănit

Ieri, în comuna Drăganu, un motociclist a fost victima unui accident rutier, din propria-i vină, după cum reiese din cercetarea poliţiştilor rutieri. Valentin Octavian B., de 37 de ani, din Bucureşti, conducea o motocicletă Honda venind către Piteşti. Ajuns în comuna Drăganu, conducătorul nu a ţinut cont de indicatoarele care îl avertizau că va intra într-o zonă în care şoseaua este denivelată şi a continuat să ruleze cu viteză. Din această cauză, la un moment dat, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat pe carosabil. Motocicleta a fost proiectată într-un Seat condus regulamentar tot către Piteşti. Singurul rănit a fost motociclistul grăbit. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2215

Continuare
 
A tăiat un cîine cu sabia Imprimare E-mail
(7 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

Fiul fostului preşedinte al CJ Argeş

A tăiat un cîine cu sabia

 

 Acuzat că a tăiat cu sa­bia cîinele ciobă­nesc care păzea o stînă din Dîmbovicioara, Florin Mihai Costache, fiul regretatului fost preşe­dinte al CJ Argeş, Flo­rea Costache, este cer­cetat penal. El riscă o pedeapsă cu închisoa­rea de la 3 la 1 an sau amendă penală, dacă va fi găsit vinovat. Re­clamaţia a fost făcută de către Ionuţ Florescu, fiul viceprimarului din Dîmbovicioara, unde a avut loc atacul ne­mi­los.

Comentarii (27) | Vizualizari: 5186

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A intrat cu Dacia în Peugeot

Vali O., în vîrstă de 60 de ani, din Ştefăneşti, a ieşit, ieri, cu maşina marca Peugeot din curtea unei firme din Albota. Pe şosea, dinspre Bucureşti, venea şi o Dacie, condusă de Aurel V., în vîrstă de 81 de ani. Acesta din urmă nu a apucat să mai frîneze şi a lovit în lateral Peugeotul. În Dacie era pasageră şi Niculina V., în vîrstă de 79 de ani, din Bucureşti, care a suferit răni care nu-i pun viaţa în pericol. Nici unul dintre şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum. 

   A.Roşu   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2340

Continuare
 
A pierdut controlul maşinii din cauza ploii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

A pierdut controlul maşinii din cauza ploii

 

 Ieri după-amiază, pe drumul dinpre Mioveni spre Piteşti, a avut loc un accident de circulaţie produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Asta, după ce anterior plouase, iar şoseaua era udă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2611

Continuare
 
Are fractură de bazin şi lovituri la cap Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

Fetiţa de 10 ani, lovită de un autobuz la Stîlpeni, este în comă

Are fractură de bazin şi lovituri la cap

 

 Vineri, în comuna Stîlpeni, a avut loc un accident de circulaţie ce i-a şocat pe toţi cei care erau prezenţi în zonă, în acel moment. În urma incidentului, o fetiţă se zbate între viaţă şi moar­te, pe patul spitalului Bagdasar - Arseni din Bucureşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2665

Continuare
 
Şi-a tăiat gîtul cu o lamă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

Deoarece nu a reuşit să se spînzure,

Şi-a tăiat gîtul cu o lamă  

 

 Un bărbat care mai încercase o dată să-şi ia zilele a reuşit să-şi pună în aplicare, sîmbătă, planul şi să-şi încheie socotelile cu viaţa, la doar 37 de ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2821

Continuare
 
S-a înecat în apa pînă la genunchi Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 27 iulie 2015

Crimă sau sinucidere?

S-a înecat în apa pînă la genunchi

 

 Sîmbătă, dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat în rîul Doamnei, în comuna Domneşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3792

Continuare
 
Cod galben de caniculă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Cod galben de caniculă

 

Meteorologii au emis, ieri, avertizare de cod galben de caniculă, valabil astăzi, pentru jumătatea de sus a judeţului nostru, iar mîine, pentru tot Argeşul. Potrivit avertizării, azi, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de cîmpie şi de podiş. Mîine, vremea se va menţine caniculară în Oltenia, Muntenia, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei şi Dobrogei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35... 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.             

     I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1740

 
O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

După ce a fost lovită în plin de un autobuz, la Stîlpeni,

O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte

# Dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti

 

 Ieri după-amiază, în comuna Stîlpeni, a avut loc un accident de circulaţie care i-a şocat pe toţi cei care erau prezenţi în zonă, în acel moment. În urma incidentului, o fetiţă se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2716

Continuare
 
Creşte riscul incendiilor în lanuri şi depozite! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 iulie 2015

În campania de recoltare,

Creşte riscul incendiilor în lanuri şi depozite!

 

 În perioada campaniei agricole de vară, în special în perioada campaniei de recoltare a cerealelor păioase, creşte mult riscul de incendiu atît la lanuri, cît şi depozitele de cereale şi furaje, evenimente ce pot avea consecinţe dezastruoase asupra mediului înconjurător, vieţii şi bunurilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1948

Continuare
 
Datornicii la apă, izolaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Ca să fie debranşaţi mai uşor,

Datornicii la apă, izolaţi

 

 Două scări de bloc din Cîmpulung au scăpat de grija sistării alimentării cu apă din pricina datornicilor, graţie unui sistem de contorizare individuală, care permite debranşarea celui cu restanţe la plata facturilor, nu şi a vecinilor fără vină. Prima scară de bloc din municipiu unde s-a aplicat această măsură este scara B a blocului 14 din cartierul Vişoi. Imobilul face parte din Asociaţia de Proprietari nr. 17, de pe strada Emil Gîrleanu, în care mai sînt incluse blocul 15 (scările A şi B), blocul 16 (scările A şi B) şi blocul 30 (scările A,B,C, şi D). În total, 12 scări, dintre care una reprezintă o premieră în materie de contorizare, inspirată de practica din oraşe mari ale ţării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1903

Continuare
 
Acuzat de abuz în serviciu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Fostul viceprimar din Berevoeşti, dat în judecată de Consiliul Local

Acuzat de abuz în serviciu

 

 Un nou scandal a izbucnit în comuna Berevoeşti, iar în prim-plan nu se mai află fostul primar Gigi Fănel Proca, zis şi „Toacă Bani“, ci fostul vice Ion Lăcău. Acesta a fost dat în judecată de Consiliul Local pentru abuz în serviciu, alături de el mai fiind învinuiţi Georgeta Bordeianu, contabil la Primăria Berevoeşti, şi  Emil Petrişor Căpăţînă, fost contabil în cadrul aceleiaşi instituţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2876

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6852 - 6882 din 7810


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---


Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info