Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 14 December 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Au furat din magazin

Poliţiştii de la Secţia 1 de Poliţie din Piteşti le-au prins pe Narghita D., în vîrstă de 40 de ani, şi pe Cerasela M., ambele din Mărăcineni, care prin distragerea atenţiei vînzătoarei au furat dintr-o societate comercială din strada Eremia Grigorescu, produse alimentare în valoare de 130 de lei. Ele s-au ales cu dosar penal, iar marfa furată a fost recuperată şi predată societăţii respective.  

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3972

Continuare
 
(3 voturi)
Monday, 14 December 2015

Aurolacul Dinamo s-a distrat pe seama pompierilor

A dat foc de trei ori în aceeaşi noapte

 

 Om al străzii de foarte mulţi ani, individul poreclit Dinamo, a dat de furcă pompierilor, în noaptea de vineri, spre sîmbătă. Relu Leonte, 40 de ani, pe numele său adevărat, a incendiat trei pubele de gunoi, una pe strada Florilor, iar celelalte două pe strada Mihai Eminescu, în apropiere de Piaţa Ceair. Astfel, pompierii au fost nevoiţi să se deplaseze la intervenţii, astfel fiind cheltuiţi banii publici pentru un om bolnav, care îşi face veacul pe străzi. Din păcate, nici nu există o soluţie să fie tras la răspundere, individul nefiind responsabil de faptele lui. Cel mai bine ar fi dacă autorităţile s-ar ocupa şi l-ar interna într-un centru special, însă, la cîtă ignoranţă există în ţara noastră,  aceasta este ultima grijă a autorităţilor locale.

Comentarii (3) | Vizualizari: 5234

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 14 December 2015

Sîmbătă, la Bradu,

Şoferul băut s-a oprit cu maşina-n stîlp!

 

 Ce o fi fost în mintea lui Ionel Firfiri­că, de 53 de ani, din Piteşti, sîmbătă, numai el ştie! Bărbatul a dat dovadă de inconştienţă urcînd băut la volanul maşinii sale. Din această cauză, inevitabilul s-a produs. A izbit cu autoturismul un stîlp de susţinere a firelor electrice . Mai grav ar fi fost dacă ar fi lovit oameni nevinovaţi. Pentru fapta sa, acum este cercetat penal.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5610

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 14 December 2015

Tînărul de 27 de ani nu a ştiut să-şi protejeze viaţa

A intrat cu Dacia sub roţile TIR-ului

 

 Drumul spre casă s-a întrerupt într-un mod tragic, sîmbătă seara, pentru un tînăr în vîrstă de 27 de ani, din comuna Cotmeana. Aflat la volanul unei maşini Dacia 1310, Mihai Daniel Matache a pierdut controlul volanului şi a ajuns sub un TIR. Autoturismul a fost distrus aproape complet, şoferul murind pe loc. A fost nevoie de zeci de minute pînă cînd pompierii de la descarcerare au reuşit să scoată trupul dintre fiarele Daciei. Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă în zonă, timp de circa 30 de minute.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5429

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 12 December 2015

Printr-un sistem informaţional, în cadrul proiectului WATMAN,

Barajele, monitorizate nonstop de la distanţă

 

 Administraţia Bazinală de Apă   Argeş Vedea a prezentat ieri la Consiliul Judeţean, în cadrul unei conferinţe, finalizarea primei etape a proiectului WATMAN - Sistem informaţional pentru pentru managementul integrat al apelor. Potrivit directorului instituţiei, Tatiana Diaconu, proiectul asigură gestionarea integrată durabilă a resurselor de apă.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3346

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 December 2015

Constantin Istrătescu, şeful AJVPS Argeş:

,,E greu de identificat ursul care atacă“

 

 Urşii au început să le pună mari probleme argeşenilor care se trezesc cu fiara în bătătura casei. Deşi reprezintă un real pericol pentru oameni, urşii găsiţi în apropierea gospodăriilor nu pot fi împuşcaţi, fiind protejaţi prin lege. Sînt necesare aprobări speciale pentru a împuşca un urs şi aşa se face că aceste animale s-au înmulţit şi au coborît din zona montană. Despre această situaţie am discutat cu preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi din Argeş, Constantin Istrătescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2691

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 12 December 2015

Crăciun pe stilul ursului

Fiara a mai omorît trei porci

 Nu vă mai bateţi joc de oameni! Autorităţi, ucideţi animalul!

 

 De mai bine de o săptămînă, sătenii din comuna Davideşti sînt de-a dreptul terorizaţi de un urs care, dincolo de faptul că se plimbă fără frică pe drumurile din localitate, a dat iama în gospodăriile oamenilor, în căutarea hranei, ajun-gînd pînă în apropierea caselor. Fiara a omorît pînă acum şase porci, iar sătenii se aşteaptă ca numărul pagubelor să crească, în condiţiile în care ursul pare de neclintit din zonă. Au încercat ei să-l gonească, au chemat şi un vînător, ca să-l sperie cu focuri de armă, însă Moş Martin pare să fie învăţat cu oamenii şi nu se lasă aşa uşor îndepărtat de sursele de hrană.

Comentarii (2) | Vizualizari: 4537

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 December 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Sancţiuni pentru lipsa preţului şi a bonului fiscal

În urma unor controale făcute de cei de la Secţia de Poliţie Rurală din Schitu Goleşti, pentru verificarea modului de respectare a legii în ce priveşte actele de comerţ, au prins-o pe Cornelia G., în vîrstă de 44 de ani, din comuna Berevoeşti. Femeia este vînzător şi avea expuse în magazin mai multe produse alimentare care nu aveau pe ele preţul de vînzare. De asemenea, ea avea la comercializare şi 80 de pîini, cărora nu a putut să le dovedească provenienţa. Pentru aceste nereguli, Cornelia G. a fost sancţionată contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu o amendă în valoare de 500 de lei şi i-a fost confiscată şi suma de 64 de lei. De asemenea, oamenii legii au găsit-o şi pe Mirabela Elena O., în vîrstă de 29 de ani, tot din comuna Berevoeşti, care nu dădea bon fiscal pentru bunurile pe care le vindea. Şi ea a fost amendată şi i-a fost confiscată suma de 267 de lei.      

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2450

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 12 December 2015

Procurorii au de cercetat o sesizare bizară;

„Cineva îmi arde carnea pe mine!“

 

 Se simte ameninţă! Este convinsă că cineva vrea s-o o­moa­re. Cum? Nu îşi explică! Tocmai de aceea, Elisaveta Dumitru, din comuna Săpata, satul Găinuşa, le-a cerut procurorilor de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti să dezlege misterul. Aceasta a depus miercuri o sesizare, prin care li se plînge magistraţilor şi le cere ajutorul. Tot miercuri, femeia a venit şi la redacţia noastră, unde, de asemenea, a depus o sesizare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2889

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 December 2015

După ce a încercat să-şi taie gîtul,

Deţinutul a fost salvat

 

 După cum anunţam din numărul de ieri al Curierului zilei, un deţinut de la Penitenciarul Colibaşi a încercat să se sinucidă. Constantin Brătoiu, de 24 de ani, din Rîmnicu Vîlcea, s-a tăiat cu un cuţit la gît, ajungînd la spital în stare gravă. Mediici l-au operat, oprindu-i sîngerarea. În prezent, deţinutul e internat în secţia ORL a Spitalului Judeţean, starea lui fiind stabilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4355

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 12 December 2015

Cu toate că victima nu a depus plîngere, de frică,

Tîlharul a fost arestat

 

 Poliţiştii au aflat despre o tîlhărie comisă pe data de 24 noiembrie în faţa restaurantului Negoiu din Piteşti. Victima nu a depus plîngere, însă, avînd în vedere gravitatea faptei, oamenii legii s-au autosesizat şi l-au arestat pe făptaş. Acesta, sub ameninţarea unui pistol air- soft (n.r. - replică neletală a unei arme), luase de la victimă 200 de lei. Alexandru Daniel Botoacă, de 20 de ani, din Piteşti, a primit mandat pentru 30 de zile, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. 

Comentarii (11) | Vizualizari: 6769

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 12 December 2015

Gabriel Milescu, 58 de ani, a făcut infarct în trafic

Moartea l-a luat de la volan

 

 Un bărbat în vîrstă de 58 de ani şi-a găsit ieri sfîrşitul în timp ce era la volanul maşinii sale. Omul a făcut stop cardio-respirator, iar autoturismul scăpat de sub control a lovit două maşini parcate. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Pătraşcu Vodă, în apropiere de staţia de taxi. Şoferii au sărit imediat să-l ajute pe bărbat, însă, din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat.

Comentarii (4) | Vizualizari: 5816

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 11 December 2015

Ultima oră!

 

Tentativă de suicid la penitenciar

Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi a încercat să-şi pună capăt zilelor ieri du­pă-amiază, în timp ce se afla în ce­­lula sa. Constantin Brătoiu, 24 de ani, din Rîmnicu Vîlcea, şi-a înfipt un cuţit în gît. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Ar­geş de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, avînd o plagă în partea stîngă a gîtului şi fiindu-i a­tinsă carotida. Deţinutul a ajuns con­ştient la spital şi acolo a fost su­pus imediat unei intervenţii chirurgicale. Deţinutul le-a mărturisit ca­­­drelor medicale că nu a fost ţinta ­unui atac din partea vreunui condamnat, ci a vrut să se sinucidă   

  M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2365

 
(5 voturi)
Friday, 11 December 2015

Păsărelele se plimbă printre rafturi

Magazinul Auchan, plin de vrăbii

 

 În hipermarketul Auchan (Prundu) pe rafturile superioare ale standurilor cu mărfuri, cumpărătorii observă deseori înaripate, singure sau în grupuri de 3-4. Evident, nu sînt de vînzare, nici nu sînt mascota magazinului, ci s-au aciuat cumva în interior, unde ciugulesc boabe de orez sau ce mai ce găsesc de mîncare, ciripesc, zboară şi, din cînd în cînd, îl mai pică cu cîte un „noroc“ pe cîte un vizitator.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2749

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 11 December 2015

Parteneriat între Poliţia Locală şi şcoală

Educaţie rutieră la Nanu Muscel

 

 Copiii trebuie să asimileze un set de informaţii privind regulile de circulaţie, care au ca scop prevenirea evenimentelor nefericite şi protejarea vieţii. În afara orelor de curs standard impuse de orar, copiii ciclului primar, teoretic, trebuie să primească nişte ore de legislaţie rutieră, mai ales din prisma faptului că, an de an, circulaţia este tot mai intensă din cauza numărului mare de autovehicule, iar copiii sînt principalele victime, din cauza faptului că ei nu au aptitudinile necesare de a preveni şi identifica situaţiile riscante de trafic pînă la vîrsta de 10 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1967

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 11 December 2015

Zvonurile îl mută la şefia IPJ Vîlcea

Chestorul Ion Stoica e încă la minister

 

 Zilele trecute au apărut zvo­ruri potrivit cărora chestorul Ion Stoica, fost inspector şef al Inspecto­ratului de Poliţie al Jude­ţului Argeş, ar fi pier­dut funcţia de secretar gene­ral al Ministerului Afacerilor Interne, deţinută în prezent prin decizia actualului mi­nis­tru Petre Tobă. Contac­tat te­lefonic de redactorul Cu­rie­ru­lui zilei, chestorul Stoica a precizat că se află la ser­vi­ciu, la MAI, în func­ţia de secretar general. A­cesta ştia de zvonuri, însă a precizat că deocamdată nu este ni­mic oficial şi aş­teap­tă de­cizia primului mi­nistru. Cu toate acestea, sursele dau ca sigură schim­barea sa, ches­torul Stoica urmînd să se întoar­că la comanda IPJ Vîlcea chiar din 14 decem­brie.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3342

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6852 - 6882 din 8689


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Evenimente
"1912: Alaska devine teritoriu al Statelor Unite." Asa sa fie oare ?! Nu prea cred, a fost mai devreme.
25/08/19 11:48 Mai mult...

Jandarmii au făcut o familie fericită
au facut o fam fericita,si alte zeci de fam. le a nenorocit...gabori asasini
25/08/19 09:46 Mai mult...

Vintilă a preluat FCSB
Tinere Vintila,rau imi pare de tine dar ti-ai facut-o cu mana ta...sa accepti conditii pe care alti antrenori cu "ouale ...
24/08/19 18:18 Mai mult...

Vintilă a preluat FCSB
Vintila a facut parte din ultima generatie care a promovat di B si a ajuns in cupa uefa ultima performanta . VINTILA,CRI...
24/08/19 08:39 Mai mult...

Vintilă a preluat FCSB
Acest Vintila ar fi trbuit sa fie antrenorul Argesului nu Dica care a pus antrenor la copii o ruda din Mioveni Enache pl...
24/08/19 08:12 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info