Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 


Înjurături şi îmbrînceli la Parchet! Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 21 mai 2015

Ovidiu Cristescu, chemat la audieri

Înjurături şi îmbrînceli la Parchet!

Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Găvana!
# Rudele familiei atacate i-au bruscat pe jurnalişti şi s-a ajuns într-un final la înjurături de ambele părţi

 

 Ovidiu Cristescu, patronul firmei Semiramis, a fost ieri chemat la audieri la Parchet, în calitate de parte vătămată.  Afaceristul atacat în propria vilă în noap­tea de sîmbătă spre duminică n-a vrut să co­menteze despre atacul sîngeros, replicînd doar că în presă au apărut doar minciuni. Doi apropiaţi ai familiei, un bărbat şi o femeie, care l-au aşteptat pe Ovidiu la ieşire, au sărit ca arşi să-i oprească pe jurnalişti să-l filmeze pe afaceristul argeşean. Cei doi i-au împins, le-au pus mîna pe camerele de filmat şi i-au înjurat pe reprezentanţii presei, iscîndu-se, astfel, un scandal chiar în faţa Parchetului.

Comentarii (8) | Vizualizari: 4257

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Tractor mistuit de flăcări, la Albota

Un tractor a fost distrus de flăcări, marţi seară. Pompierii chemaţi să stingă incendiul n-au putut salva nimic din vehicul. „Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Albota, pe DN 65, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tractor parcat. Tractorul a ars în totalitate“, a declarat Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvînt al ISU Argeş. Potrivit aceleiaşi surse, incendiul a izbucnit din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător. 

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1792

Continuare
 
Se vor simula inundaţiile! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 mai 2015

Se fac exerciţii, dar, cînd vine potopul, autorităţile sînt depăşite de situaţie!

Se vor simula inundaţiile!

 

 Specialişti din cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Administraţiei Naţionale Apele Române, Administraţiei Naţionale de Meteorologie şi Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor s-au întîlnit de curînd la Braşov, unde s-au discutat probleme de apărare împotriva inundaţiilor, un fapt important fiind propunerile de îmbunătăţire privind funcţionarea fluxului informaţional. S-a discutat şi despre simularea inundaţiilor şi se vor face exerciţii în acest sens. Pînă aici, toate bune şi frumoase, la teorie stăm bine, dar practica ne omoară. Cînd vin cu adevărat inundaţiile, autorităţile sînt depăşite de situaţie! 

Comentarii (3) | Vizualizari: 2009

Continuare
 
Instanţa l-a condamnat cu suspendare Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 21 mai 2015

Cazul: A dat mită şi a fost reţinut

Instanţa l-a condamnat cu suspendare

 

 În luna martie a acestui an, Gheorghe Constantin, de 37 de ani, din comuna Izvoru, a ajuns în arest, după ce a încercat să dea mită unui poliţist. Acesta a vrut să îşi scape fratele de arest, în cele din urmă ajungînd în celulă amîndoi, în a­ceeaşi zi. Tribunalul Argeş l-a condamnat, ieri, la 1 an şi 8 luni în­chi­soare cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată la Curtea de Apel Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2252

Continuare
 
Paramedicul în mormînt, şoferul criminal în arest! Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 21 mai 2015

Oamenii legii au făcut dreptate:

Paramedicul în mormînt, şoferul criminal în arest!

 

 La doar 28 de ani, para­me­dicul Claudiu Iordache a fost omorît de un şofer beat. Ar­geşeanul oprit să mai salveze vieţi a fost pur­tat marţi pe ultimul drum de apropiaţi. A fost înmormîntat în cimitirul din comuna Priboieni. În aceeaşi zi, Alexandru Sîr­boiu, 21 de ani, din Topo­loveni, cel care, după ce a comis tragedia, chiar pe trecerea de pietoni, a fugit ca un laş de la locul fap­tei, a fost prezentat Jude­că­toriei Topoloveni. In­tan­­­ţa a hotărît ca şoferul criminal să rămînă du­pă gratii.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3477

Continuare
 
Incendiu forestier cu victime, pe Mateiaş Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Exerciţiu-pilot al ISU Argeş în zona Cîmpulung

Incendiu forestier cu victime, pe Mateiaş

 

 Alarmă de gradul zero, ieri dimineaţă, în rîndul pompierilor argeşeni! Un puternic incendiu de pădure a izbucnit în zona Mateiaş, necesitînd forţe de intervenţie sporite, inclusiv un elicopter. Au fost şi victime, ele fiind coborîte de pe munte de salvamontişti şi preluate apoi de de echipajele SMURD. Din fericire, nu a fost vorba decît despre un exerciţiu de anvergură, organizat de ISU Argeş în vederea gestionării optime, pe viitor, a situaţiilor de urgenţă generate de incendii la fondul fores­­tier.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2131

Continuare
 
Afaceri ilegale pe spinarea elevilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Concursuri şcolare pe bani, luate la ochi de poliţişti

Afaceri ilegale pe spinarea elevilor!

Percheziţii la o editură din Argeş!

 

 Concursurile şcolare pe bani fac primele victime şi-n Argeş. Potrivit comuni­ca­ului celor de la Direc­ţia Generală de Poliţie a Mu­ni­cipiului Bucureşti, ieri, 210 poliţişti din cadrul DGPMB, sub supravegherea procurorilor de la Par­che­tul de pe lîngă Curtea de A­pel Bu­cureşti, au efectuat 80 de per­cheziţii în Bucureşti şi în Ar­geş, Ilfov, Constanţa, Giur­giu, Maramureş, Sibiu şi Buzău, într-un dosar penal a­vînd ca o­biect săvîrşirea in­fracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, delapidare şi conflict de in­terese. La per­cheziţiile din judeţul nostru au participat şi mascaţii. Din informa­ţiile noas­tre, în Argeş s-au fă­cut percheziţii la edituri şi do­micilii în 5 locuri: în Bradu, la e­ditura Nomina, la un de­po­zit din Piteşti şi la alte trei lo­caţii domiciliare din oraş. I­niţial au fost zvonuri ca s-ar fi e­fec­tuat percheziţii la trei uni­tăţi şco­la­re, lucru infirmat de con­duce­rea ISJ Ar­geş. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2820

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cu motoscuterul fără permis

Oamenii legii din Cîmpulung l-au depistat în Aninoasa pe Tonel Cătălin D., de 47 ani, din Aninoasa, în timp ce conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1929

Continuare
 
Şi-a găsit sfîrşitul în staţia de maxi-taxi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Şi-a găsit sfîrşitul în staţia de maxi-taxi

 

 Un bărbat aflat ieri în staţia de maxi-taxi din apropierea Centrului de Diagnostic şi Tratament a căzut ca secerat. Cîţiva oameni aflaţi în zonă s-au apropiat de el, să vadă ce i s-a întîmplat. Bătrînul nu reac­ţiona în nici un fel, aşa că a fost solicitat imediat sprijinul unei ambulanţe. Un echipaj al SAJ a ajuns imediat pentru a-i acorda îngrijiri. Medicul l-a resuscitat pe bărbatul găsit în stop cardio-respirator. Din păcate, manevrele nu l-au ajutat pe pensionarul care a fost identificat ca fiind Ion Stănculeanu, în vîrstă de 77 de ani. Acesta a fost declarat mort.  

   M.Cazacu  Foto: C.T.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2422

 
Pompierii, alertaţi pentru o oală Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 mai 2015

Pompierii, alertaţi pentru o oală

 

 Cîţiva localnici dintr-un bloc din Războieni s-au speriat cînd au văzut cum fumul gros le pătrunde, pe sub uşi şi geamurile deschise, în apartamente. Au sunat imediat să vină pompierii. Reprezentanţii ISU au fost chemaţi degeaba. Nu ardea decît o oală uitată de o persoană pe aragaz. „Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj al ambulanţei SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit, luni seară, pe strada Alexandru Vălescu din cartierul Războieni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. A ars grăsimea dintr-o oală uitată pe aragaz. Totul, din cauza unui aparat de gătit nesupravegheat“, a declarat Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvînt al ISU Argeş. Abia după plecarea pompierilor, oamenii din respctivul imobil s-au liniştit şi şi-au făcut curaj să se reîntoarcă în apartamente.  

   M.Cazacu  Foto: C.T.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1742

 
Pirandele, prinse de agenţii Quartz la furat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Pirandele, prinse de agenţii Quartz la furat!

 

 Pirandele au ieşit ieri la cumpărături! Ca de obicei, s-au echipat corespunzător, cu cît mai multe straturi de fuste. Şi-au dat întîlnire în plin centrul oraşului Piteşti. În primul magazin în care au intrat, s-au îmbulzit şi au distras atenţia vînzătoarei. După ce au reuşit să sustragă mai multe obiecte de îmbrăcăminte, au vrut să plece, evident, fără să treacă pe la casa de marcat ca să le achite.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2291

Continuare
 
Hoţii de pe DN 73, condamnaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 mai 2015

Hoţii de pe DN 73, condamnaţi

 

La sfîrşitul lunii ianuarie 2015, poliţiştii musceleni au anihilat o reţea infracţională care, anul trecut, timp de trei luni, au sustras mai mulţi acumulatori auto ce alimentau semafoarele amplasate pe DN 73, între Clucereasa şi Cîmpulung, după ce şoseaua a intrat într-un program de modernizare. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei Rurale Stîlpeni şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale Cîmpulung a ieşit la iveală faptul că hoţii au acţionat în perioada octombrie - decembrie 2014, reuşind să sustragă nu mai puţin de 24 de acumulatori auto.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2212

Continuare
 
După o nouă operaţie, Camelia, tot în stare critică! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 mai 2015

Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Găvana!

După o nouă operaţie, Camelia, tot în stare critică!

 

 Soţia patronului de la Semiramis, în vîrstă de 41 de ani, a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale. Camelia Cristescu este în continuare în stare critică în Spitalul Universitar din Bucureşti. Agresorul care i-a crăpat capul cu un par, dintr-o singură lovitură, e încă în libertate.

Comentarii (6) | Vizualizari: 5127

Continuare
 
S-a mutilat, apoi a fugit de la spital! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 mai 2015

Un tînăr de 27 de ani, din Curtea de Argeş,

S-a mutilat, apoi a fugit de la spital!

 

 Un tînăr de 27 de ani a ajuns, ieri dimineaţă, cu SMURDUL, la Spi­ta­lul Municipal Curtea de Argeş, cu mai multe tăieturi pe braţe şi an­te­braţe. Mama băiatului, care a şi sunat la 112, a povestit că fiul său, L.N., a mai recurs la astfel de gesturi. Se pare că intenţia tînărului, care a părăsit unitatea medicală, nu a fost aceea de a-şi lua viaţa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2164

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Vreme caldă

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 31 mai a.c. Potrivit acesteia, începînd de astăzi, va avea loc o încălzire, care va determina valori termice diurne de 26 - 27 de grade Celsius. Aceste valori vor caracteriza o vreme  caldă pentru această perioadă şi  nu vor mai avea loc variaţii semnificative pînă la sfîrşitul lunii mai. Temperaturile minime nocturne vor fi, în medie, de 12 - 13 grade, pe tot parcursul celor două săptămîni de prognoză. Probabilitatea de apariţie a averselor va fi mai mare după 23 mai, însă acestea se vor semnala pe arii restrînse, vor fi în general slabe şi doar în jurul datei de 26 mai a.c sînt posibile izolat cantităţi de apă mai importante. 

     I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1862

Continuare
 
Ion Mostoghiu, noul şef al Poliţiei Transporturi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 mai 2015

Ion Mostoghiu, noul şef al Poliţiei Transporturi

 

 Vineri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru funcţia de şef serviciu la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Ar­­geş, rămasă vacantă după ce comisarul şef Alexandru Doroftei, cel aflat la conducere, s-a pensionat. Cel care a promovat concursul este comisarul şef Ion Mostoghiu, el deţinînd funcţia ca interimar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2766

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6852 - 6882 din 7387
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info