Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Terenurile din Mioveni, înregistrate gratuit la cadastru      *** S-au reluat lucrările la Sala de Sport     *** TVA 5% în domeniul hotelier şi la restaurante     *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiţi-vă de Halloween!     *** Va fi lansat documentarul Jurnal de Război     *** „Dorobanţii de Muscel şi Argeş – În prima linie a eroismului”     *** „Am vrut să impresionez o fată!“     *** Atenţionare pentru şoferi     *** A murit un poliţist      *** Au nevoie de un acoperiş deasupra capului     *** Concurs pentru adjunctul inspectorului şef     *** Alb-violeţii, la meciul României      *** Buhăescu suspendat două etape!     *** Trei luptători musceleni la Campionatul Mondial!     *** CSM Piteşti, locul I la Cupa Cis Gaz     *** 20 de înotători la Cupa de toamnă     *** Liga Campionilor, etapa a 3-a     *** Victorii şi medalii pentru CS Dacia      *** Omagiu lui Balaci, în Bănie    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

După gratii pentru furt

Zilele trecute, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş - Compartimentul Urmăriţi, şi poliţişti din Ştefăneşti i-au depistat şi reţinut pe Marius Constantin M., 22 de ani, Adrian Doru Ş., 30 de ani, şi Bobi Gheorghe Ş., 22 de ani, toţi din oraşul Ştefăneşti. Aceştia au fost condamnaţi de Judecătoria Piteşti la executarea unor pedepse de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvîrşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Bărbaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Colibaşi.  

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2008

Continuare
 
Poliţiştii, pe urmele evazioniştilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Percheziţii în Argeş şi în alte trei judeţe

Poliţiştii, pe urmele evazioniştilor!

 

 Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Olt, Argeş, Teleorman şi Vîlcea, au descins, ieri dimineaţă, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală, dar şi la mai multe sedii de firme. În urma descinderilor au fost ridicate documente de evidenţă contabilă, ştampile, unităţi de calculator şi alte înscrisuri nece­sare probării activităţii infracţionale. De asemenea, două persoane au fost conduse pentru audieri la sediul IPJ Olt. În judeţul nostru s-a descins la Costeşti şi la Bradu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2076

Continuare
 
Fără crime în spitale! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Incompetenţa, nepăsarea şi neglijenţa trebuie să dispară

Fără crime în spitale!

Să nu mai comenteze medicii cînd presa acuză!

 

 Pentru a trata un pacient, cheia este să găseşti diag­nosticul corect. Foarte important este şi timpul. Cîteva secunde pot face diferenţa între viaţă şi moarte. Cînd ajungi pe mîna unor specialişti în cu totul altceva decît în medicină, care prescriu antibiotice după ureche, ori care te pasează de la unul la altul, fiecare avînd cîte o versiune asupra diagnosticului, dar nici una reală, tu, pa­ci­ent, n-ai nici o şansă să supravieţuieşti. Din cauza incompetenţei medicilor, mor oameni cu zile! Cazul micuţului Andrei, care, la 8 ani, a ajuns în mormînt din cauza medicilor de la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, a ajuns în atenţia presei din întreaga ţară. E revoltător să mori în mai puţin de 24 de ore de la internare şi doar pentru că doctorii aşa ştiu să-şi facă treaba! Aşa nu se mai poate! Cineva trebuie să facă repede cură­ţenie în sistemul medical românesc! Jurna­liştii scot în evidenţă ce n-ar trebui să exis­te, iar autorităţile abilitate să-şi facă dato­ria, să-i tragă la răspundere pe vinovaţi! Oricînd, fiecare dintre noi le putem fi victi­me celor plătiţi să fie salvatori!

Comentarii (9) | Vizualizari: 2501

Continuare
 
3.000 de euro, şansa la viaţă a unei piteştence! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 aprilie 2015

Un diagnostic greşit, o femeie la un pas de moarte

3.000 de euro, şansa la viaţă a unei piteştence!

 

 În luna martie, acum un an, Daniela Stroe a primit vestea cumplită că suferă de cancer la sîn, în faza a IV-a. Abia împlinise 44 de ani. Nu putea accepta că o să moară, aşa că a hotărît să lupte cu boala. Nu are de gînd să renunţe pînă nu va ieşi învingătoare. Din păcate, pe lîngă voinţă, ajutorul Lui Dumnezeu şi al medicilor, e nevoie de bani... mulţi bani. Pentru o primă intervenţie care trebuie făcută cît mai urgent, piteşteanca are nevoie de 3.000 de euro.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2066

Continuare
 
„Criminalilor, daţi-vă demisia!“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

Protestatarii de la Spitalul Municipal Curtea de Argeş au scandat:

„Criminalilor, daţi-vă demisia!“

 

 Sute de persoane s-au a­dunat, ieri, în faţa Spita­lului Municipal Curtea de Argeş, să protesteze îm­potriva medicilor care l-au tratat cu superfi­cia­litate pe Andrei Turcu, un copil de 8 ani, care a murit după mai puţin de 24 de ore de la inter­na­re. Micuţul diagnosticat greşit avea şanse la via­ţă. Pentru asta era ne­voie să i se facă o ba­nală radiografie şi să fie trimis la un alt spital. Ce au făcut medicii în mîin­i­le cărora a ajuns? L-au privit nepăsători cum stri­gă după ajutor în braţele mamei sale. Ieri, în urma unei anchete DSP, cei doi pediatri vi­no­vaţi de moartea băia­tului au fost suspendaţi din funcţii, iar unitatea medicală a fost amen­dată cu 10.000 de lei! Prea puţin, susţin cei a­dunaţi la protestul ne­pă­sării. „Criminalii să-şi dea demisia!“, e doar u­nul din mesajele pe care aceştia l-au scandat în faţa spitalului pe patul ­că­ruia a murit cu zile Andrei Turcu.

Comentarii (12) | Vizualizari: 2837

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Criză de medici la Cîmpulung

Chiar dacă Guvernul a deblocat fondurile destinate spitalelor, unităţile sanitare se confruntă cu o lipsă majoră de personal. Din cauza salariilor foarte mici şi a condiţiilor de muncă precare, medicii şi asistentele preferă să ia calea străinătăţii. La Spitalul Municipal Cîmpulung s-au scos la concurs mai multe posturi, în nenumărate rînduri, însă personalul calificat se lasă aşteptat. Mai mult, medicii care totuşi vin plea­că după puţin timp, din motive numai de ei ştiute. Este şi cazul medicului specialist ortoped Mihai Lucian Moroşanu, care a ajuns la Spitalul Municipal Cîmpulung la începutul acestui an. După trei luni şi jumătate pe plaiuri muscelene, medicul a decis să se transfere la un spital din Bacău, acolo fiind mult mai a­proape de casă. În aceste condiţii, după pensionarea medicului Viorel Puiu, Compartimentul Ortopedie - Traumatologie a rămas doar cu medicul primar Pompiliu Nistor (Spital şi Ambulatoriu) şi medicul specialist Smaranda Albulescu (Ambulatoriu). 

  N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1846

Continuare
 
S-a spînzurat din cauza sărăciei Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

S-a spînzurat din cauza sărăciei

 

Tragedie într-o familie din comuna Leordeni, satul Glîmbocata! Un bărbat în vîrstă de 32 de ani a fost găsit mort, după ce s-a sinucis. Constantin S. s-a spînzurat în curtea casei din care locuia. Bărbatul era căsătorit, fiind tatăl unei fetiţe. El locuia în casa socri­lor, nu avea studii şi îi era foarte greu să-şi găsească un loc de muncă. De curînd însă, reuşise să se angajaze. În loc să se bucure, a cedat nevos şi a decis să îşi pună capăt zilelor. În cursul nopţii, bărbatul a plecat de lîngă soţie şi copil, pe care le-a lăsat dormind în pat, şi s-a dus în curte, acolo unde şi-a curmat zilele. S-a spînzurat de un pom, cadavrul lui fiind găsit dimineaţă.    
Constantin S. nu a lăsat în urma lui un bilet de adio, însă nevasta acestuia le-a spus poliţiştilor că nu mai suporta sărăcia şi îl măcina gîndul că fata lui se zbate în neajunsuri.

M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1928

 
Vindeau ciuperci halucinogene Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

Traficanţi capturaţi în timpul unui flagrant

Vindeau ciuperci halucinogene

 

 Cumpărătorii care se aflau în magazinul Lidl din cartierul piteştean Prundu au asistat, marţi seară, la o acţiune în forţă a poliţiştilor. Martorii au privit la scenele ce păreau desprin­se din filme, în care poliţiştii mascaţi au capturat mai mulţi traficanţi de droguri. Acţiunea s-a derulat rapid şi înainte ca cei prezenţi să-şi dea sea­ma ce se întîmplă, iar infractorii au fost încătuşaţi şi duşi la audieri. Doi dintre cei reţinuţi au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi că vindeau ciuperci halucinogene.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4654

Continuare
 
Nu a promovat nici unul! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 23 aprilie 2015

Din trei candidaţi la şefia Poliţiei Municipiului Piteşti,

Nu a promovat nici unul!

 

 Concurs important, ieri, la Inspectoratul de Po­liţie Argeş, unde a avut loc examenul pen­tru funcţia de coman­dant al Poliţiei Mu­nici­piu­lui Piteşti. În com­pe­tiţie s-au înscris trei can­di­daţi, toţi oameni cu ex­perienţă: şeful Po­liţiei Şte­făneşti, comi­sarul şef Mihai Dorin, comi­sa­rul şef Con­stantin Nede­lescu, de la Serviciul de Ordine Pu­blică, şi co­mi­sa­rul şef Marius Adrian Florescu, şef al Secţie de Poliţie 4 Piteşti.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3708

Continuare
 
„L-au bătut măr!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Mama evadatului acuză mascaţii de la Penitenciar:

„L-au bătut măr!“

 

 Ionela Mincu, mama deţinutului care a evadat luni de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini, Mioveni, unde lucra alături de alţi puşcăriaşi la amenajarea unui parc, ne-a sunat ieri disperată să se plîngă de faptul că fiul ei a fost bătut măr de mascaţii de la Penitenciar: „Salvaţi-mi, copilul, vă implor! Mascaţii de la Penitenciar mi l-au omorît în bătaie! Mai mulţi arestaţi m-au sunat să îmi spună ce i se întîmplă după ce a fost prins. Eu stau în Ştefăneşti. Am doi copii, pe Ionuţ şi un altul.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2273

Continuare
 
Au furat la Piteşti, prinşi la Nădlac! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Cetăţenii bulgari goleau maşini prin metoda „Cauciucul“

Au furat la Piteşti, prinşi la Nădlac!

 

 Patru cetăţeni bulgari, căutaţi de poliţiştii din toată ţara, au fost prinşi, luni, la Vama Nădlac, în timp ce încercau să fugă din România. Anchetatorii au dovezi că indivizii au acţionat prin metoda „Cauciucul“ în Piteşti, dar şi alte zone din ţară. Ce făceau mai exact? Ţinta mergea la cumpărături, îşi lăsa maşina în parcarea centrului comercial. Cînd se întorcea, era sesizat de unul dintre străini că are pană. Acesta se oferea să-l şi ajute. În tot acest timp, cît roata înţepată era schimbată, ceilalţi trei cetăţeni bulgari furau tot ce găseau în autovehicul. Bărbaţii ar fi procedat la fel şi în alte ţări din Uniunea Europeană.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1753

Continuare
 
Copilul a murit din nepăsarea doctorilor Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Autopsia demonstrează incompetenţa medicilor de la Curtea de Argeş

Copilul a murit din nepăsarea doctorilor

Sistemul medical, pericol public!

 

 # Dacă au remuşcări, vinovaţii să plece! # Apropiaţii băieţelului care a urcat mult prea devreme la Ceruri vor protesta astăzi în faţa spitalului # În semn de solida­ri-tate cu familia Turcu, şi-a anunţat prezenţa şi mama Carolinei Bănăţeanu, o tînără de 18 ani, care a murit în luna octombrie a lui 2013, după ce a fost plimbată între spitalul din Curtea de Argeş şi alte unităţi din ţară # Dacă s-ar fi acţionat la timp, susţine mama fetei, care încă mai aşteaptă ca legea să-i facă dreptate, copila ei ar fi trăit şi azi.

Durere fără margini pentru o familie din Argeş, care şi-a dus copilul cu o durere de burtică la spital şi l-a luat ieri între patru scînduri! E strigător la cer! Me­di­cii de la spitalul din Curtea de Argeş se fac vinovaţi de moartea lui Andrei Eugen Turcu, un băieţel în vîr­s­tă de 8 ani. Ar fi trăit dacă, în loc să fie lăsat în voia Domnului, medicii i-ar fi făcut o banală radiografie. În weekend, la spitalul din Curtea de Argeş nu se fac ast­fel de investigaţii. Medicilor le-a fost însă greu să-l trimită pe copil la Piteşti... l-au lăsat să se stin­gă din viaţă, deşi îşi ruga mama în­con­tinuu: „Ajuta-mă, mami! Ajutor!“. Apropiaţii bă­ie­ţelului care a urcat mult prea devreme la Ceruri vor protesta astăzi în faţa spitalului. Mai mult, soţii Tur­cu susţin că vor merge pînă în pînzele albe ca cei ca­re au lăsat un copil să moară cu zile să plătească şi să nu mai distrugă şi alte familii.        

Comentarii (11) | Vizualizari: 4215

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Nouă şoferi au rămas fără permis

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au e­fec­tuat controale în trafic. Cu a­ceastă ocazie, au dat 97 de a­menzi în valoare totală de 24.560 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie nouă permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1751

Continuare
 
Flăcările au lăsat o familie fără casă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Flăcările au lăsat o familie fără casă

 

 Flăcările au mistuit, în noaptea de luni spre marţi, 1.500 baloţi de fîn. De aici, incendiul, ce a avut loc în Moşoa­ia, s-a extins şi la o locuinţă. Mai bine de trei ore s-au chinuit pom­pierii să stin­gă focul ce a lăsat o familie fără acoperiş deasupra ca­pului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1890

Continuare
 
„Dorel“ a parcat la Cîmpulung Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Şi-a lăsat maşina unde au vrut muşchii lui

„Dorel“ a parcat la Cîmpulung

 

 Dorel este un personaj destul de cunoscut în folclorul românesc, fie că e în postura de muncitor, de şofer sau orice altceva. De cîte ori se petrece ceva anapoda, românii dau vina pe el. În pielea acestui personaj a intrat, recent, un şofer din Rucăr, care a parcat maşina cum a ştiut el mai bine: aproape în mijlocul străzii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1783

Continuare
 
Bebeluş dus cu elicopterul la Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 aprilie 2015

Născut prematur,

Bebeluş dus cu elicopterul la Bucureşti

 

 Conducerea Spitalului Municipal Cîmpulung a solicitat, ieri-dimineaţă, un elicopter pentru a transporta un bebeluş, născut prematur şi cu probleme respiratorii, la un spital din Capitală. În ajutorul nou-năs­cutului a venit un elicopter SMURD, care a aterizat în jurul orei 12.45 pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel. Întreaga operaţiune a decurs fără probleme, micuţul beneficiind în prezent de îngrijiri medicale specifice, prognosticul medicilor fiind unul favorabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1675

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6883 - 6913 din 7244
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„Goluri de cascadorii râsului“
Din nefericire domnul primar nu a pus un presedinte competent la FC Arges. In primul rand este nevoi de o conducere comp...
23/10/18 23:38 Mai mult...

Furtuna din barca lui Iisus
dati-mi voie sa aduc citeva explicatii: 1. GANDIREA CRITICA ! Pai tu cum poti proceda cand auzi de pilda un zvon, NU TE...
23/10/18 23:14 Mai mult...

Furtuna din barca lui Iisus
He he he he , Intr-o tara care cel putin declarativ este in proportie de 93% crestin ortodoxa , adevaratul curaj este sa...
23/10/18 23:05 Mai mult...

„Goluri de cascadorii râsului“
Auzi ma lasă ne nene cu eduard și ciobanu au avut rezultate ca a u găsit un lot format și pregătit de Eftimie . Da...
23/10/18 20:01 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Personalul de la receptie salvare mai trebuie educat si trimis la cursuri de comunicare. Doamna care a raspuns la telefo...
23/10/18 17:30 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info