Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news     *** Vor fi montate containere îngropate      *** Se fură lalelele şi gardul viu      *** Transport de lemne ilegal      *** Gabi a pierdut lupta cu boala!     *** Spărgătorul, prins la păcănele!     *** Escrocul plasat în arest la domiciliu    *** „Ieri transfer de contribuţii, astăzi sporuri îngheţate!”     *** Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!    *** Ionică a contestat demiterea!    *** Sfinţii zilei      *** Investiţii şi decizii importante!     *** Pui cu sos de şofran     *** Evenimente 21 martie de-a lungul vremii     *** Cupa primăverii la şah     *** „Donbass” şi „Charleston” la Cinema„Bucureşti”     *** „Fum de tavernă” cu Mărgineanu      *** Mălăele, în „Cafeneaua“      *** Echipamentul de protecţie, obligatoriu      *** Vali Porcişteanu la startul Trofeului Serus!      *** Victorie pe terenul oltenilor    *** Denisa Dragomir, pe podium în Spania!    *** CS Mioveni, televizată de două ori    *** Mioveniul, gazdă a turneului semifinal    *** Liga I    

 Publicitate pdf


Contestă chiria neplătită lui Raţiu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 august 2015

Aflată în plin proces de insolvenţă, Global Eco Center SRL

Contestă chiria neplătită lui Raţiu

 

 Dincolo de faptul că, de mai bine de şapte luni, se află în proces de insolvenţă, proces aflat în derulare la Tribunalul Iaşi, firma implicată în scandalul deşeurilor de la Cîmpulung, Global Eco Center SRL, administrată de Vasile Tofan, se judecă acum şi cu proprietarul fostei platforme ARO, obiectul disputei reprezentîndu-l chiria pentru cei 9.500 metri pătraţi unde afaceristul ieşean a lăsat în urmă un depozit ticsit de deşeuri, după ce Garda de Mediu i-a retras autorizaţia de funcţionare în aprilie 2014. Concret, Global Eco Center SRL a contestat valoarea sumei de 233.980,59 lei, cu care Landmark Management a fost înscrisă pe lista creditorilor pentru chiria neplătită de fostul colaborator.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1621

Continuare
 
Vrea o locuinţă socială Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 august 2015

Din cauză că nu mai poate trăi în aceeaşi curte cu fraţii,

Vrea o locuinţă socială

 

 Sătulă de certurile şi şicanele pe care fraţii i le fac zilnic, Nicoleta Fieraru, din Bradu, a ajuns la disperare. Văduvă şi mamă a cinci co­pii, femeia ar pleca din gospodăria părintească, dar nu are unde se duce. Ea fa­ce un apel la autorităţi să-i a­cor­de sprijinul necesar şi să-i fie repartizată o locuinţă socială. Deşi a bătut la mai mul­te uşi, nimeni nu a scăpat-o de calvar, susţine ea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1485

Continuare
 
5 posturi de procuror, libere Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 august 2015

DNA Piteşti face angajări

5 posturi de procuror, libere

Atenţie la banii publici!

 

 Cea mai de temut structură din sistemul judiciar din România face angajări. Di­recţia Naţională Anticorupţie, care a speriat întreaga clasa politică şi mediul de afaceri din ţară, îşi măreşte numărul de angajaţi. Au fost scoase la con­curs mai multe posturi de procuror, atît în cadrul structurii centrale, cît şi la serviciile teritoriale. DNA Piteşti, cunoscută în întreaga ţară pentru numă­rul mare de dosare soluţionate, are cele mai multe posturi vacante din Româ­nia, mai multe şi faţă de cele disponibile în cadrul structurii centrale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2056

Continuare
 
A căzut de pe acoperiş Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 12 august 2015

Neatenţia l-a băgat în spital

A căzut de pe acoperiş

 

 Un bărbat de 46 de ani, din comuna Schitu Goleşti, a ajuns, luni după-amiază, la Spitalul Municipal Cîmpulung, cu multiple traumatisme, după ce a căzut de pe casă. Victima a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind ulterior internat în secţia Chirurgie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1495

Continuare
 
Băieţel de 7 ani, atacat de 3 dulăi! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 12 august 2015

S-a întîmplat la Poienarii de Muscel:

Băieţel de 7 ani, atacat de 3 dulăi!

# Copilul a fost salvat de bunicul său şi a ajuns în stare de şoc la spital, la Cîmpulung

 

 O tragedie asemănătoare cu cea de la Bughea de Jos, unde o femeie a murit în stradă după ce a fost muşcată de un cîine maidanez, ar fi putut să se întîmple cu cîteva zile înainte în comuna Poienarii de Muscel. Un bărbat de 60 de ani şi nepotul său în vîrstă de 7 ani, din localitate, au trecut prin clipe de coşmar, după ce au fost la un pas de a fi sfîrtecaţi de trei dulăi, ai căror stăpîni i-au lăsat nesupravegheaţi, deşi ştiau că sînt periculoşi, avînd şi alte victime la activ. Băieţelul a avut cel mai mult de suferit, ajungînd într-un final la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Copilului i s-a administrat vaccinul antirabic, urmînd ca, în perioada 10 august - 2 septembrie, să urmeze acelaşi tratament.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1727

Continuare
 
A murit un paramedic la 47 de ani Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 12 august 2015

 ISU Argeş, în doliu!

A murit un paramedic la 47 de ani

 

 A salvat sute persoane în timpul carierei sale, dar el nu a mai putut fi salvat! Este povestea tristă a unui paramedic din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Plutonierul adjutant şef Marian Ion Enache, de 47 de ani, a decedat luni după-a­miază. Zeci de minute, colegii săi s-au luptat să-l readucă la viaţă, însă manevrele de resuscitare nu au făcut minunea. Cu sufletele grele, cei care formau echipajul de pe terapie intensivă mobilă s-au dat bătuţi în faţa morţii. Paramedicul Enache s-a mutat în Cer, acolo unde îşi va continua misiunea lui de salvator!

Comentarii (2) | Vizualizari: 3056

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A contestat controlul judiciar

Săptămîna trecută, Ionuţ Scarlat, de 27 de ani, din comuna Bogaţi, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri alături de alţi trei indivizi, cu toţii fiind implicaţi într-un scandal. A doua zi inculpaţii au fost eliberaţi de procuror, acesta dispunînd măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru fiecare. Nemulţumit de decizia procurorului, Ionuţ Scarlat a făcut plîngere la Judecătoria Piteşti, împotriva măsurii. Instanţa a judecat cererea acestuia ieri, respingînd solicitarea lui Ionuţ Scarlat. Altfel spus, măsura controlului judiciar dispusă de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti rămîne în vigoare, cu toate obligaţiile impuse. Scarlat este obligat de instanţă să plătească 160 de lei cheltuieli judiciare. Decizia nu este definitivă, putînd fi contestată. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1552

Continuare
 
Vila ţigănească umbreşte imobilul primăriei! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 august 2015

Continuă scandalul iscat de construcţia palatului rromilor

Vila ţigănească umbreşte imobilul primăriei!

 

 Consilierul local Nicolae Dumitrescu le-a demonstrat încă o dată colegilor, dar şi arhitectului şi celor de la Urbanism că scuza cu „Domnule, trebuia să îi dăm avizul !“ nu era valabilă în cazul palatului ţigănesc apărut peste drum de Pargasat, pentru că, pur şi simplu, nu s-a respectat legislaţia în vigoare. Pentru a se disculpa, primarul interimar Liviu Ţîroiu i-a reamintit colegului de partid că toate aceste avize s-au luat pe vremea fostului primar Călin Andrei, subliniind şi faptul că, la vremea respectivă, nu s-a arătat deranjat de modul cum proprietarul a luat autorizaţiile.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1930

Continuare
 
Tîlhărie în plină zi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 august 2015

Infractorii nu au avut frică de nimeni

Tîlhărie în plină zi

 

 Doi indivizi au ajuns în arest, fiind acuzaţi de tîlhărie calificată. Modul lor de a acţiona a fost unul surprinzător, indivizii dînd lovitura ziua, la reprezentanţa Volkswagen, Skoda, Audi şi Seat, din Piteşti. Ovidiu Ionuţ Din, 34 de ani, din comuna Moşoaia, şi Ionel Cocioabă, 35 de ani, din comuna Poiana Lacului, au fost reţinuţi după mai bine de cinci luni de la comiterea faptei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3159

Continuare
 
Poliţiştii locali, incluşi în patrulele de ordine publică Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 11 august 2015

De la 1 august, la Cîmpulung,

Poliţiştii locali, incluşi în patrulele de ordine publică

 

 Dacă pînă acum, la Cîmpulung, ordinea şi liniştea publică erau asigurate de jandarmi şi poliţiştii BOP, începînd cu 1 august, au fost incluşi în echipajele mixte de patrulare şi poliţiştii locali.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1410

Continuare
 
Lotul Hidroelectrica, trimis în judecată Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 august 2015

Procurorii DNA au dispus:

Lotul Hidroelectrica, trimis în judecată

 

 Cercetările s-au încheiat în cazul Hidroelectrica, dosarul fiind trimis în judecată. Acesta a ajuns pe rolul Tribunalului Argeş. Fostul director adjunct Octavian Florian Oprea, Ştefan Vulparu, inginer în cadrul aceleiaşi societăţi, dar şi întreprinzător particular, şi asociatul său, Florin Nicolae Stoian, aflaţi în arest preventiv, sînt acuzaţi de abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu, luare de mită, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani. Alături de aceştia au mai fost deferiţi justiţiei Nicolae Arman, director tehnic la SC Filiala pentru Reparaţii şi Servicii Hidroserv Curtea de Argeş SA, Vasile Oae, şeful laboratorului de metrologie din cadrul aceleiaşi societăţi, Emil Nicolae Vasile Stăticescu, şef serviciu comercial la aceeaşi firmă, şi Filoftia Oprea, mama lui Octavian Florian Oprea, judecaţi în stare de libertate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2075

Continuare
 
Primăria o evacuează Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 11 august 2015

Cu o pensie de 390 lei şi datorii acumulate,

Primăria o evacuează

 La Cîmpulung, dramele nu mai impresionează!

 

 În acelaşi timp cu familia Dinicu, din Vişoi, a cărei evacuare a fost întreruptă de două ori de actele de binefacere ale consilierului local Marian Vlad şi ale stareţului Mînăstirii Negru Vodă, s-au pregătit documentele pentru aplicarea aceleiaşi măsuri cu o chiriaşă din zona Gării. Este vorba despre Daniela Mihaela Radu, fostă Hodoleanu, care stă, din 1984, într-un imobil al Primăriei Cîmpulung, situat pe strada Negru Vodă nr.71. Din 2011, această femeie încearcă lună de lună, atît cît i-a permis portofelul ca să nu moară de foame, să-şi achite din datorie, însă totul a fost în zadar pentru că, iată, a ajuns în 2015 cu o datorie de aproape 40 de milioane lei vechi şi nu mai poate fi salvată de la evacuare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1711

Continuare
 
S-au drogat şi au ajuns la spital Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 11 august 2015

 Din curiozitate,

S-au drogat şi au ajuns la spital

 

 „Am vrut să văd cum e şi am tras un joint!“ Aceas­ta este explicaţia halucinantă a unui tînăr în vîrstă de 17 ani, care a ajuns ieri pe patul spitalului, după ce s-a drogat. Nu este singurul căruia i s-a făcut rău, prietenul lui în vîrstă de 19 ani avînd de asemenea nevoie de ajutor medical. Cazul a fost preluat de ofiţerii brigăzii de Combatere a Crimi­nalităţii Organizate Piteşti, care fac acum cerce­tări pentru a afla de la cine au cumpărat tinerii drogurile.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2922

Continuare
 
Cod galben de caniculă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 august 2015

Cod galben de caniculă

 

Astăzi şi mîine, temperatu­ri­le se vor menţine foarte ridicate, motiv pentru care meteorologii au dat avertisment de cod galben de caniculă. Valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toate regiu­nile. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de cîmpie şi podiş. Specialiştii atrag atenţia asupra faptului că valul de căldură va persista şi în următoarele zile.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1361

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc de la soare

Duminică, în jurul prînzului, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit comuna Vultureşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o căpiţă de fîn. Zadarnic au încercat militarii să mai salveze ceva din căpiţă. Nutreţul a ars pînă la ultimul pai, astfel, trei tone fiind transformate în fum. La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit că fînul a luat foc din cauza radiaţiilor solare.  

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1576

Continuare
 
Controale la ambarcaţiuni şi zone de agrement Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 august 2015

Controale la ambarcaţiuni şi zone de agrement

 

Fiind în plin sezon estival, poliţiştii au vrut să vadă dacă agenţii economici care deţin zone de agrement pe lacurile Budeasa şi Vidraru respectă legislaţia. Astfel, plajele private, terasele şi zonele în care există ambarcaţiuni ce sînt închiriate turiştilor au fost luate la bani mărunţi de oamenii legii. Acţiunea s-a derulat sîmbătă şi duminică, zile în care locurile amintite sînt pline de clienţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1462

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6883 - 6913 din 7944


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului



Comentarii

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news
Nu mai departe de ieri, Fidesz, care ar putea fi profesor in diseminare de fake news presei de tip cartel din România a...
21/03/19 06:43 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
CE TREABA ARE SITUATIA ACESTUI DOMN C..., CU KEOVESI? CINE A JUDECAT PROCESELE? KOVESI?? ANTENA 3 E AICI??
20/03/19 16:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Acest primar corrupt nu a putut rezolva pana in present infiltratiile din ploi de la etajul I al parcarii supraetajate d...
20/03/19 14:49 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---





Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info