Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 


Stareţul Ioasaf, sub control judiciar Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Procurorii nu au ţinut cont de haina preoţească

Stareţul Ioasaf, sub control judiciar

 

 De ieri, stareţul Ioasaf al mănăstirii Cotmeana se află sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Asta au dispus procurorii Par­chetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, care au instrumentat un dosar în care preotul era acuzat de purtare abuzivă. Concret, părintele  a fost reclamat că ar fi lovit mai mulţi mem­bri ai unei familii din Curtea de Argeş. Scan­dalul s-a petrecut în septembrie 2013. Într-un co­municat de presă remis redacţiei noastre, procurorii precizează faptul că stareţul Ioasaf nu mai are dreptul să exercite profesia de preot.

Comentarii (15) | Vizualizari: 4503

Continuare
 
Şofer fugărit de poliţişti Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 28 mai 2015

Şofer fugărit de poliţişti

 

Urmărire ca-n filme, aseară, pe străzile din Piteşti! Poliţiştii au vrut să tragă pe dreapta un BMW al cărui şofer a ignorat semnalele, accelerînd să dispară. Oamenii le­gii au pornit pe urmele lui, reuşind să-l blocheze în cartierul Craiovei. La percheziţii, agenţii au găsit în BMW un pistol cu bile.      

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2108

 
Procesul dintre Prefectură şi Consiliul Local, amînat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 mai 2015

Se tergiversează lupta pentru fotoliul de viceprimar al Cîmpulungului

Procesul dintre Prefectură şi Consiliul Local, amînat

 

 Prefectura Argeş, reprezentată de prefectul Mihai Oprescu, a acţionat în judecată, pe 12 ianuarie 2015, Consiliul Local al municipiului Cîmpulung, cerînd instanţei anularea celor două hotărîri (HCL nr. 198/22.12.2014 şi HCL nr. 199/22.12.2014), care au stat la baza mazilirii lui Liviu Ţîroiu şi la alegerea altui viceprimar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1769

Continuare
 
Grav accident rutier petrecut aseară, în comuna Morăreşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 mai 2015

Grav accident rutier petrecut aseară, în comuna Morăreşti!

 

Ion I., 23 de ani, conducea o motocicletă pe DN7. El a intrat cu viteză într-o curbă, pierzînd contro­lul vehi­culului şi răsturnîndu-se în şantul de pe marginea şoselei. Motociclistul a fost accidentat uşor, iar Maria P., de 41 de ani, din Piteşti, a­flată pe locul din spate, a fost rănită grav. Vom reveni.  

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2117

 
Patron muscelean, cercetat pentru ucidere din culpă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 28 mai 2015

La aproape doi ani după ce un angajat de-al său a murit electrocutat,

Patron muscelean, cercetat pentru ucidere din culpă

 

 Pe 1 august 2013, Constantin Bălăşoiu, de 30 de ani, din Stoeneşti, murea electrocutat după ce braţul automacaralei pe care o manevra a atins reţeaua de electricitate. Recent, dosarul penal deschis în acest caz a fost finalizat şi a ajuns în instanţă, la Judecă­toria Cîmpulung. Membrii familiei tînărului decedat, soţia şi cei doi băieţi, s-au constituit părţi civile în proces, în timp ce angajatorul bărbatului, Alin Dănuţ Iarca, este inculpat în acest dosar, fiind cercetat penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2219

Continuare
 
Percheziţii la hoţii de lemne Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 mai 2015

Percheziţii la hoţii de lemne

 

 Poliţiştii argeşeni au efectuat 29 de percheziţii în judeţul nostru şi una în Dîmboviţa, vizînd 23 de sus­pecţi şi 7 societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea şi prelucrarea lemnului. Acţiunile au fost organizate în baza mandatelor emise de Tribunalul Argeş în dosarul penal nr. 288/P/2014 al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2669

Continuare
 
Criminal adus din Spania la Colibaşi Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 mai 2015

Condamnat în străinătate, va executa pedeapsa în România

Criminal adus din Spania la Colibaşi

 

 De aproximativ 3 ani, argeşeanul Stelian Anghel Voicu se află într-o închisoare din Spania. El are de ispăşit o pedeap­să de 20 de ani pentru omor şi furt prin violen­ţă, fiind con­damnat de o instanţă din Peninsulă. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de recunoaştere a unei hotărîri emise de o instanţă străină şi transferul deţinutului la un penitenciar din România.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2309

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deţinuţii, sfătuiţi să renunţe la fumat

Ieri, 22 de deţinuţi în regim închis de la Penitenciarului Colibaşi au participat la o dezbatere susţinută de medicul Eliza Lupu, reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale Împotriva Fumatului, făcînd parte din Calendarul tematic al activităţilor de educaţie şi asistenţă psihosocială ce vor avea loc anul acesta în Penitenciarul Colibaşi. Deţinuţii au fost informaţi despre semnificaţia zilei şi despre efectul fumatului asupra sănătăţii individuale şi colective. Totodată, s-a promovat şi politica publică de reducere a numărului fumătorilor. Participarea deţinuţilor la astfel de activităţi are un rol important în reintegrarea socială de după momentul ieşirii din penitenciar. Ca urmare a impactului pe care l-a avut asupra deţinuţilor, cele două instituţii, respectiv Penitenciarul Colibaşi şi DSP Argeş, au decis continuarea colaborării începute.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2013

Continuare
 
Bestia e în arest! Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 28 mai 2015

Căutat în Europa, prins de piteşteni!

Bestia e în arest!

# Cazul: Atac sîngeros la o vilă din Găvana

# Are 33 de ani # 14 ani de puşcărie # În 2013, eliberat condiţionat # 15 jafuri în alte ţări, cu violenţă # A primit mandat de arestare preventivă pe 30 de zile

 

Anchetatorii pot răsufla uşuraţi! Du­pă mai bine de două săptămîni de că­u­tări, l-au identificat şi l-au reţi­nut pe a­utorul jafului comis în seara zi­lei de 16 mai, la vila din cartierul pi­teş­tean Găvana, ce-i aparţine pa­tro­nu­lui fir­mei Semiramis. Dumitru Vasile Bur­cea, de 33 de ani, din Sibiu, este re­ci­­divist, fiind căutat şi pentru alte fapte similare comise în Mangalia, Franţa, Olanda şi Elveţia. Deşi era căutat în mai multe ţări din Europa şi în mai multe oraşe din ţară, singurii care au reuşit să pună cap la cap pro­bele, să obţină profilul ADN al a­gre­sorului şi să-l identifice sînt po­liţiştii din cadrul Inspec­tora­tu­lui Ju­deţean de Poliţie Argeş. Tot ei sînt cei care au participat la par­che­ziţiile şi la reţi­ne­rea de la Sibiu a a­gre­­sorului. Ieri, ma­gistraţii Tribu­na­lu­lui Argeş au e­mis pe nu­me­le său un man­dat de arestare pre­ven­­tivă pen­tru 30 de zile.

Comentarii (6) | Vizualizari: 4124

Continuare
 
Radic Star, prădat de 160.000 lei Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Patroni, păziţi-vă banii!

Radic Star, prădat de 160.000 lei

Hoţi specializaţi în spargerea seifurilor

 

 Indivizi neidentificaţi deocamdată au dat o spargere la sediul firmei de preparate şi pro­du­se din carne Ra­dic Star, din Ştefăneşti, în noap­tea de sîmbătă spre du­mi­ni­că. Angajaţii au con­statat spargerea luni dimi­nea­ţă, a­tunci cînd au sesizat poliţia. Hoţii au furat 160.000 de lei, su­mă ce fusese păstrată special în seif pentru sa­la­riile ce urmau să fie date angajaţilor, luni. Ca un făcut, de cîteva săptămîni, reprezentanţii fir­mei erau în discu­ţii cu o bancă din Piteşti, pen­tru a vira salariile direct pe card. Dacă şi con­tractul ar fi fost încheiat, hoţii nu mai aveau ce fura.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3455

Continuare
 
Casă distrusă de flăcări, la Rucăr Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 mai 2015

Incendiul a provocat o pagubă de peste 100.000 de lei

Casă distrusă de flăcări, la Rucăr

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, luni după-a­­miază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din comuna Rucăr. Flăcă­rile au distrus un imobil şi cîteva anexe gospo­­dă­­reşti aflate în apropiere, incendiul dezvoltîndu-se pe o suprafaţă de circa 80 mp. ISU Argeş şi Poliţia Cîmpulung au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza declanşării incendiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1708

Continuare
 
Atacatorul a fost prins Imprimare E-mail
(7 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Ultima oră: Comunicat de la IGPR

Atacatorul a fost prins

Cazul Atac sîngeros într-o vilă din Găvana

 

# Autorul se numeşte Dumitru Vasile Burcea, are 33 de ani şi este din Sibiu.
# Acesta a comis mai multe tîlhării şi furturi prin judeţele Constanţa şi Alba, dar şi în Franţa, Elveţia şi Olanda.
# Agresorul a fost identificat cu ajutorul probelor ADN ridicate de poliţiştii argeşeni de la locul comiterii jafului.
# El este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru acelaşi gen de fapte
# Se spune că şi starea Cameliei Cristescu, aflată la Spitalul Universitar Bucureşti se îmbu­nătăţeşte. 

Autorul jafului comis în cartierul Găvana a fost prins. Băr­batul în vîrstă de 33 de ani, din Sibiu, a comis alte fapte similare la Constanţa, dar şi în alte ţări din Europa. El a fost adus aseară la sediul Parchetului de pe lîngă Tribu­nalul Argeş, pentru a fi audiat. 

Comentarii (7) | Vizualizari: 4888

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Popoviciu, aşteptat la DNA Piteşti

Miliardarul Puiu Popoviciu a fost aşteptat, ieri, la DNA Piteşti. S-a vehiculat că acesta urma să fie a­udiat într-un dosar instrumentat de procurorii argeşeni. Puiu Popoviciu este ginerele fostului demnitar comunist Ion Dincă, milionar în euro, aflat în topul revistei Forbes. Restaurantele Casa Doina, Pizza Hut sau KFC, hotelurile Howard Johnson şi Ramada îi apar­ţin la vedere. Alte afaceri sînt tre­­cute pe numele octogenarei sale mame sau ale altor apropiaţi. In­tră aici societăţile Alltrom, He­răstrău, Mioriţa, Comaliment. A de­­ţinut franciza Ikea şi a vîndut-o în 2010, afacerea aducîndu-i circa 30 de milioane de euro. În 2001, Popoviciu obţinea de la Primăria Capitalei controversatul Plan Urbanistic Zonal pentru proiectul Băneasa Investment. Traian Băsescu este acuzat că a e­liberat documentele pe numele firmei lui Popoviciu cînd terenul de 220 de hectare aparţinea încă statului, iar planul ar fi de o nulitate absolută, pentru că nu a avut avizele obligatorii prevăzute de le­ge. De altfel, omul de afaceri a fost trimis în judecată alături de alte zece persoane pentru fapte de corupţie, privind modul cum a obţinut terenul ce a aparţinut Universităţii de Agronomie din Bucureşti. În unele interceptări făcute de procurori, Puiu Popoviciu se lăuda unui amic că l-a scăpat de puşcărie pe Traian Băsescu, în dosarul Flota, în 2004. Deşi ieri nu a ajuns la Piteşti, se spune că acesta ar urma să fie audiat joi. Informaţia nu a fost însă confirmată oficial.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1919

Continuare
 
„Judokanul“ a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Trimis în judecată pentru furturi din buzunare,

„Judokanul“ a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare

 

Anul trecut, Ion Feraru, de 58 de ani, din Leordeni, un client vechi al poliţiştilor, cu ani mulţi de puşcărie, a „brevetat“ o nouă meto­dă de operare la buzunare, „Judokanul“, cu care a făcut numeroase victime în mai multe localităţi din Argeş şi din judeţele limitrofe. Din fericire, în decembrie 2014, cu cîteva zile înainte de Crăciun, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Cîmpulung, fiind cercetat ulterior în stare de arest preventiv pentru furt calificat. În febru­a­rie 2015, el a fost trimis în judecată, iar zile­le trecute, după nouă înfăţişări, instanţa l-a condamnat la închisoa­re.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2156

Continuare
 
Poliţist condamnat la un an cu suspendare Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Filmat în timp ce bătea un tînăr aflat în sediul Secţiei 2,

Poliţist condamnat la un an cu suspendare

 

  După doi ani de procese, un poliţist de la Secţia 2 Piteşti a fost condamnat de Judecătoria Piteşti la un an închisoare, fiind amînată aplicarea pedepsei, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani. Dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvîrşi din nou o infracţiune, pentru care s-a pronunţat o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea condiţionată, dispunînd executarea în întregime a pedep­sei, care nu se contopeşte cu pedeapsa aplicată pentru noua infracţiune. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2950

Continuare
 
Magistraţii i-au respins cererea Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Pănescu a cerut strămutarea procesului

Magistraţii i-au respins cererea

 

 Omul de afaceri Constantin Pănescu a cerut strămutarea do­sarului de corupţie, judecat de Tribunalul Argeş, la o altă instan­ţă din ţară. Patronul fir­melor Alcadibo şi Selca este acuzat de procu­rori că ar fi prejudiciat firma SC Apă Canal 2000, pe vremea cînd director al instituţiei era Gelu Mujea, şi el inculpat în acelaşi do­sar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2248

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6914 - 6944 din 7497
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info