Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Iuliana Alina Podea, noul director medical      *** Furtuna din barca lui Iisus     *** 6 proiecte în Consiliul Local al Tinerilor      *** PASTILA de UMOR      *** COMUNICAT DE PRESĂ     *** Al treilea caz de meningită West Nile     *** Filmul „Cel mai iubit dintre pămînteni“ dedicat unui piteştean!     *** Pianistul Horia Maxim, la Filarmonică     *** „Elixir„ cu Maia Morgenstern      *** „Focul lui Sumedru“ la Mioveni      *** S-a aruncat de la etajul IV      *** Criţă la volan cînd transporta persoane      *** Copilul dispărut era... acasă      *** A murit la o săptămînă de la accident      *** Falşi instalatori, fură din locuinţe      *** „Goluri de cascadorii râsului“      *** „Mi s-au înmuiat picioarele!“     *** Grigoraş: „O victorie nesperată!“     *** „Diferenţa s-a făcut pe organizarea jocului“     *** Liga Campionilor, etapa a 3-a     *** „Importantă este refacerea fizică!“     *** „Arbitrul a nemulţumit pe toată lumea!“     *** 3 schimbări de antrenori şi 30 de goluri    

 


Tîlhar la drumul mare Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

A atacat o tînără, noaptea, ca să-i fure telefonul

Tîlhar la drumul mare

 

 Disperat să facă rost de bani, Constantin Anica, 26 de ani, din comuna Popeşti, satul Slobozia, a comis o faptă ce-i poate aduce mulţi ani de închisoare. Fapta s-a petrecut în decembrie 2014, iar procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti au încheiat cercetările recent şi au dispus trimiterea lui în judecată. Atunci, tînărul a atacat o fată pe stradă şi i-a furat telefonul mobil. Este acuzat de tîlhărie, riscînd o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani, dacă va fi găsit vinovat.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2510

Continuare
 
Incendiu de proporţii, la Brăduleţ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Au vrut să-şi cureţe grădina, dar flăcările i-au lăsat sub cerul liber

Incendiu de proporţii, la Brăduleţ

 

 O familie din satul Brădet, comuna Brăduleţ, a rămas, joi, fără munca de-o viaţă. Flăcările au mistuit  o casă, două grajduri, o anexă şi aproximativ 600 mp de litieră. Totul, din cauză că proprietarii s-au apucat de curăţenia de primăvară. Au dat foc la vegetaţia uscată din grădină. Cîteva scîntei au fost purtate de vînt. Aşa a luat foc grajdul, iar de aici flăcările s-au extins la celelalte clădiri din respectiva curte. După patru ore, incendiul a fost stins.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2426

Continuare
 
I-a spart capul nevestei, apoi s-a spînzurat! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Decît la puşcărie, mai bine în mormînt

I-a spart capul nevestei, apoi s-a spînzurat!

 

 Şi-a snopit nevasta în bătaie, după care a realizat ce a făcut. Femeia a ajuns la spital cu capul spart, iar bărbatul, speriat probabil că îl paşte puşcăria, şi-a pus ştreangul de gît. Dumitru Ganea a recurs la gestul necugetat ieri dimineaţă. N-a lăsat nici un bilet de adio.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2589

Continuare
 
Două licitaţii reluate, una contestată Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Scandalul concesionării păşunilor alpine de la Rucăr continuă

Două licitaţii reluate, una contestată

 

După cum v-am informat, miercuri, pe 15 aprilie, la Primăria Rucăr, s-a desfăşurat licitaţia pentru concesionarea păşunilor din golurile alpine situate pe cei trei munţi rămaşi în domeniul public al localităţii: Berevoiul Mic, Luţele şi Valea Vladului. Licitaţia se anunţa a fi una cu cîntec, în condiţiile în care cîţiva fermieri locali cu tradiţie în domeniu ne-au dezvăluit faptul că în acest an sînt dezavantajaţi din start de regulile stabilite de autorităţile locale, care ar favoriza anumiţi băieţi deştepţi, de­­veniţi peste noapte crescători de animale şi care nu urmăresc alt­ce­va decît să pună mîna pe subvenţiile de la APIA.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1972

Continuare
 
Deputatul Rădulescu nu scapă de controlul judiciar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Judecat că a dat mită şi a făcut afaceri,

Deputatul Rădulescu nu scapă de controlul judiciar

 

 Trimis în judecată în urmă cu un an, sub acuzaţia de dare de mită şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, deputatul argeşean Cătălin Rădulescu nu scapă de măsura controlului judiciar. Parlamentarul a avut mai multe încercări de a ob­ţi­ne avizul judecătorilor să părăseas­­că ţara, însă cererile lui au fost res­pinse. Ultimul termen a avut loc marţi, atunci cînd magistraţii au anunţat că pe 7 mai vor lua în discuţie prelungirea măsurii.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1833

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu de proporţii, la Brăduleţ

Trei echipaje de la detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş şi unul de voluntari de la Domneşti, dra şi o autosanitară SMURD au fost solicitate ieri du­pă-amiază, în satul Brădet, comuna Brăduleţ. Flăcările au cuprins iniţial un grajd, iar de la acesta focul s-a propagat la locuinţă, un alt grajd şi la o anexă. După cîteva ore, pompierii au reuşit să stingă focul care a lă­sat o familie fără munca de-o viaţă. Din fericire, n-au existat victime o­meneşti. Rămîne ca pompierii să stabilească de la ce a pornit incendiul. 

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1903

Continuare
 
Theodor Nicolescu rămîne în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Judecătorii Curţii Supreme au luat decizia:

Theodor Nicolescu rămîne în arest

 

 Theodor Nicolescu, de­putat de Argeş, nu sca­pă de arest. Decizia a fost luată zilele aces­tea de magistraţii Înal­tei Curţi de Casaţie şi Jus­tiţie. Trimis în jude­cată sub acuzaţia de a­buz în ser­viciu şi luare de mită, parlamentarul argeşean a primit ves­tea ca pe o lovitură. Miercuri, jude­că­torii Curţii Supreme au men­­ţinut măsura ares­tu­lui preventiv pentru de­putat şi alţi 6 in­cul­paţi din acelaşi dosar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2108

Continuare
 
Robert Ţiganu’, acuzat de tîlhărie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Robert Ţiganu’, acuzat de tîlhărie

 

Năravul din fire n-are lecuire! Robert Andrei Răsură, de 25 de ani, din Piteşti, este exemplul concret al acestei zicale. Tînărul, o mai veche cunoştinţă de-a poliţiştilor, a ajuns din nou în arest, fiind acuzat de tîlhărie. Totul, după un scandal-monstru petrecut în Tîrgul Săptămînal. Cunoscut ca un individ iute la mînie şi cu preocupări ce vin deseori în contradicţie cu legea, Robert Ţiganu’, cum este poreclit individul, a mai fost condamnat în 2013, pentru trafic de droguri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2674

Continuare
 
„Ajutaţi-mă să-mi găsesc sora dispărută!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

„Ajutaţi-mă să-mi găsesc sora dispărută!“

 

 O piteştencă îşi caută sora dispărută. Leana Arvat susţine că Dorina Arvat, în vîrstă de 35 de ani, a plecat în urmă cu două săptămîni de la locuinţa concubinului său, din comuna Cocu. Nu e prima dată cînd aceasta pleacă de la domiciliu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2448

Continuare
 
Au furat în Vîlcea, prinşi la Morăreşti! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Au crezut că sînt hoţi cu experienţă, dar s-au înşelat

Au furat în Vîlcea, prinşi la Morăreşti!

 

 Trei persoane din comuna Merişani, printre care şi un minor, au furat dintr-un tir aflat într-o parcare, în judeţul Vîlcea, o borsetă în care se aflau 300 de euro. S-au urcat în autoturismul VW Sharan şi au plecat spre casă, fericiţi că au făcut rapid rost de bani şi că n-au fost prinşi. De isprava lor s-a aflat rapid, aşa că maşina a fost dată în urmărire la noi în judeţ. Evident, şoferul ştiind ce a făcut, n-a oprit la semnalul poliţiştilor. A călcat cît a pu­tut pe acceleraţie, cînd a văzut că e urmărit. În comuna Morăreşti a parcat maşina pe un drum lăturalnic, i-a luat numerele şi a vrut să plece, cu ceilalţi doi, cu maşina unui prieten chemat în ajutor. Fix în momentul cînd se urcau în Ford, hoţii au fost prinşi de poliţiştii argeşeni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2036

Continuare
 
S-a spînzurat în grădina casei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Din motive numai de el ştiute,

S-a spînzurat în grădina casei

 

 Într-o clipă de slăbiciune a decis să-şi ia viaţa! Un bărbat de 47 de ani, din Cîmpulung, s-a spînzurat, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, în grădina casei socrilor din comuna Valea Mare Pravăţ. Cunoscuţilor nu le-a venit să creadă cînd au auzit vestea şi nimeni nu a ştiut să le spună anchetatorilor ce suferin­ţă ascun­să avea omul. Bărbatul a lăsat în urmă un bilet de adio, însă nu şi-a motivat gestul sinucigaş, luînd cu el în mormînt misterul morţii sale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2729

Continuare
 
Copil, grav rănit în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Băieţel de 3 ani, dus cu elicopterul la Bagdasar!

Copil, grav rănit în accident

 

 Un copil de doar 3 ani a fost transferat, mier­­curi seară, cu un elicopter SMURD la un spital din Ca­pi­ta­lă. Băieţelul a fost rănit într-un accident ru­tier, în comuna sa na­tală, Călineşti. De vină se pare că este Samuel N., micuţul care, lăsat nesupra­vegheat cîteva se­cun­de, a vrut să tra­ver­se­ze strada în fu­gă. Nu s-a asigurat însă şi a fost lovit de o maşină. Iniţial s-a crezut că rănile nu îi pun viaţa în pericol, dar în urma unor con­troale amă­nun­ţi­te s-a stabilit că bă­ie­ţelul avea ruptură de fi­cat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2754

Continuare
 
TIR răstunat pe DN 73 Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

A forţat culoarea verde a semaforului şi a provocat un accident

TIR răstunat pe DN 73

 

 Un şofer prea grăbit a fost la un pas de a provoca o tragedie, marţi, în jurul orei 17, după ce s-a răsturnat cu tirul pe DN 73, în localitatea Furnicoşi. Bărbatul a scăpat, din fericire, doar cu cîteva traumatisme minore, însă, vinovat fiind de producerea accidentului, va fi tras la răspundere de poliţişti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2250

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-au înmulţit străzile cu sens unic în Piteşti!

De la 1 aprilie 2015 au fost instituite mai multe reglementări de circulaţie, pe care şoferii obişnuiţi probabil cu vechile semne de circulaţie par să nu le ia în seamă pe cele nou-amplasate. Astfel, oamenii legii le reamintesc conducătorilor auto să circule cu a­tenţie, să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate. Este sens unic pe strada Eremia Grigorescu, dinspre Bdul Negru Vodă spre strada Calea Bascovului. Tot sens unic este şi pe strada Garoafelor, dinspre strada Eremia Grigo­res­cu spre strada Tache Ionescu, dar şi pe strada Tache Ionescu, dinspre strada Calea Bascovului spre strada Victoriei.

    M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2098

Continuare
 
Vasile Nica, la a doua condamnare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Fostul primar a primit închisoare cu suspendare

Vasile Nica, la a doua condamnare

 

 Arestat în urmă cu două luni într-un dosar de corupţie, fostul primar al comunei Valea Danului a mai primit o lo­vitură din partea justiţiei. Vasile Nica a fost condam­nat de Tribunalul Argeş la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni închisoare cu suspendare. Acesta a fost judecat pentru abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnă­tură privată, în acelaşi dosar fiind condamnat la ace­eaşi pedeapsă şi juristul Claudiu Vasile Zamfirescu. Sen­tinţa nu este definitivă, putînd fi atacată la Curtea de Apel Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2060

Continuare
 
Miting de amploare la Mioveni Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Sindicaliştii de la Dacia sînt supăraţi pe guvernanţi  

Miting de amploare la Mioveni

 

 Sindicatul Autoturisme Dacia organizează astăzi, între orele 12.30 şi 15.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, un miting la care vor participa membrii sindicatului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2939

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6914 - 6944 din 7240
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Furtuna din barca lui Iisus
He he he he , Intr-o tara care cel putin declarativ este in proportie de 93% crestin ortodoxa , adevaratul curaj este sa...
23/10/18 23:05 Mai mult...

„Goluri de cascadorii râsului“
Auzi ma lasă ne nene cu eduard și ciobanu au avut rezultate ca a u găsit un lot format și pregătit de Eftimie . Da...
23/10/18 20:01 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Personalul de la receptie salvare mai trebuie educat si trimis la cursuri de comunicare. Doamna care a raspuns la telefo...
23/10/18 17:30 Mai mult...

„Goluri de cascadorii râsului“
Sandoi se plange ca au lipsit 4,5 jucatori ,nu-to este rusine ma Sa manipulezi oamenii in halul asta.A! ASA este au lips...
23/10/18 16:00 Mai mult...

Furtuna din barca lui Iisus
Da,numai ca,adevarurile spirituale sunt mai subtile si mai greu sesizabile.Acum,cand societatea civila este mai polariza...
23/10/18 10:24 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info