Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL     *** ️EU în lumea digitală     *** Miza este Parcul Industrial     *** Programul Simfoniei Lalelelor      *** Mioveniul a fost reprezentat în Portugalia      *** Se schimbă perioada fiscală     *** „Primăvara Poeţilor”     *** Proiecţie de gală „Faci sau taci“     *** Ediţie limitată Dacia, la Geneva     *** Voluntariat pentru studenţi la Senat    *** Prinsă copiind din telefon la simulare    *** Medic cercetat disciplinar pentru că a făcut gripă     *** Zăcea mort în mărăciniş     *** Agresorii poliţistei, reţinuţi     *** Există un cerc de suspecţi     *** Controale în cluburi şi discoteci     *** Sfinţii zilei      *** Clătite pufoase cu şuncă şi caşcaval      *** Un cîştig impresionant!     *** Evenimente 19 martie de-a lungul vremii     *** Pe podium la Bacău     *** La 18 ani a cîştigat Indian Wells!    *** După 9 ani, Raliul Argeşului revine în circuit!    *** Liga 1 - Etapa 2 (play-off şi play-out)    *** Încă o victorie pentru handbalistele din Mioveni    *** Oaspeţii, au obţinut 5 victorii!   

 Publicitate pdf


Adio liniuţe, noaptea, prin oraş! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 07 august 2015

Poliţia, cu ochii pe vitezomani

Adio liniuţe, noaptea, prin oraş!

 

 În cadrul unei conferinţe ce a avut loc la Primăria Piteşti, şeful Biroului Poliţiei Rutiere din Piteşti, Dănuţ Ungureanu, a anunţat că a început o acţiune de com­batere a curselor de maşini ilegale din oraşul nostru. Nu de puţine ori, acestea s-au terminat prost pentru şofer şi pasageri, unii pierzînd controlul volanului. Unii au murit, iar alţii au rămas cu sechele pe viaţă. 

Comentarii (6) | Vizualizari: 3038

Continuare
 
Control judiciar, în loc de arest Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 august 2015

Control judiciar, în loc de arest

 

Acuzat de tentativă de omor, Florentin Costea, în vîrstă de 36 de ani, din comuna Corbeni, a scăpat de arestul preventiv, măsura fiindu-i înlocuită de Tribunalul Argeş cu controlul judiciar. Bărbatul a stat în arest 30 de zile, după ce a făcut un scandal de pomină. Pe 2 iunie, s-a dus acasă la Florentina Morăscu, să-i ceară o datorie. Femeia i-a spus că nu are banii, moment care l-a înfuriat pe Costea. Acesta avea la el un briceag şi a atacat-o pe femeie, rănind-o. Iulian Domnicu a sărit  s-o scape din mîinile agresorului, moment în care Costea l-a lovit de mai multe ori cu un lemn. În urma scandalului, bărbatul a fost reţinut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1821

Continuare
 
Casă distrusă de foc în Piteşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 06 august 2015

S-a dezlănţuit iadul pe strada Mitrea Cocor!

Casă distrusă de foc în Piteşti

 

 O casă a fost distrusă a­proa­pe complet de foc, ieri după-amiază, în Piteşti, pe strada Mitrea Cocor, în apropiere de firma de asigurări Asirom. Cum imobilul era amplasat aproape de alte case, a existat riscul extinderii flăcărilor şi la construcţiile vecine. Pompierii au stabilit că proprietara în vîrstă de 83 de ani a provocat din neglijenţă nenorocirea.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2326

Continuare
 
Incendiu la un apartament din Trivale Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 06 august 2015

Aerul condiţionat l-a păgubit pe revoluţionarul Decebal

Incendiu la un apartament din Trivale

 

 Ieri după-amiază, locuitorii unui bloc din car­tierul piteştean Trivale au sunat la 112, anun­ţînd că a izbucnit un incendiu la un apar­ta­ment situat la etajul III. Focul a cuprins mobilierul dintr-un dormitor şi a distrus totul. Pompierii au constatat că incendiul a fost cauzat de producerea unui scurtcircuit. Proprietarul, cunoscutul revoluţionar Nicolae Decebal, pare să fi fost urmărit de ghinioane în ultima vreme.

Comentarii (21) | Vizualizari: 6083

Continuare
 
S-a găsit un set de chei de Logan Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 august 2015

S-a găsit un set de chei de Logan

 

 Luni, un piteştean a adus la redacţia noastră un set de chei, una dintre acestea fiind de Logan. El ne-a spus că a găsit cheia în Centru. Posesorul acestora trebuie să vină la redacţia cotidianului nostru, situată în Bulevardul Republicii numărul 1A, pentru a intra în posesia cheilor.   

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2499

 
Sîntem sub cod galben de caniculă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 august 2015

Sîntem sub cod galben de caniculă!

 

Astăzi şi mîine, va fi caniculă. Temperaturile maxime vor atinge frecvent, la umbră, 35 - 38 de grade Celsius. De asemenea, indicele temperatură - umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Disconfortul termic se va accentua, după cum se arată  într-o atenţionare a Administraţiei Naţionale de Meteorologie - ANM.   

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1955

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferul a lovit şi a fugit

O manevră greşită a dus, marţi, la rănirea unei persoane. Mai grav este că şoferul vinovat a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea oamenilor legii. Accidentul a avut loc în comuna Moşoaia. George Robert S., de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi l-a lovit pe G. Marian G., de 43 ani, din comuna Albota, care se afla pe partea carosabilă. Pietonul a suferit leziuni uşoare. După producerea evenimentului rutier, George Robert S. a părăsit locul incidentului fără încuviinţarea organelor de politie, fiind găsit după aproximativ două ore la domiciliul său. Tînărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accdientului.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2076

Continuare
 
Amenzi pentru transport ilegal de lemne Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 august 2015

Amenzi pentru transport ilegal de lemne

 

Zilnic, poliţiştii organizează acţiuni pentru prevenirea furturilor de lemne, fac controale la firmele de prelucrare la lemnului, de exploatare forestieră la maşinile care transportă material lemnos. La majoritatea verificărilor oamenii legii depistează nereguli. Fie că întocmesc dosare penale sau dau amenzi, măsurile nu par să aibă efect, jaful din păduri continuînd. Iată cîteva exemple de la acţiunile de marţi şi măsurile aplicate de agenţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2346

Continuare
 
Soloholmes, eliberat de procuror Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 august 2015

Acuzat că a lovit un poliţist cu o sticlă,

Soloholmes, eliberat de procuror

 

 Un poliţist de la Secţia 2 Piteşti a fost rănit luni seară, după o încăierare între două grupuri de rromi. Soloholmes Gardian, bulibaşa al ţiganilor, a aruncat cu o sticlă, cioburile lovindu-l în cap pe agentul Gheorghe Manoloiu, provocîndu-i leziuni. Urmare a întorsăturii pe care a luat-o conflictul, Soloholmes a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ultraj şi deranjarea ordinii şi liniştii publice. Marţi, procurorul de caz a dispus eliberarea acestuia sub măsura controlului judiciar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3720

Continuare
 
Tribunalul îl caută, să-l aducă la proces Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 august 2015

Judecătoria Piteşti l-a eliberat pe tîlhar

Tribunalul îl caută, să-l aducă la proces

 

 Săptămîna trecută, prezentam cititorilor cazul unui om al străzii reţinut sub acuzaţia de tîlhărie. Nicuşor Tinu, în vîrstă de 24 de ani, este acuzat că a furat dintr-un magazin o sticlă de whisky şi le-a lovit pe vînzătoarele care au încercat să-l oprească. Judecătoria Piteşti nu l-a considerat pericol public şi a dispus cercetarea lui în stare de libertate. Scăpat de arest, Nicuşor Tinu a uitat de obligaţiile pe care le are şi nu s-a prezentat la procesul care ar fi trebuit să aibă loc, marţi, la Tribunal. Din acest motiv, este căutat de jandarmi pentru a fi adus la următorul termen.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2075

Continuare
 
Cititorii comentează Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 august 2015

Cazul: Prins de poliţişti, eliberat de procuror

Cititorii comentează

 

 În numărul de ieri al Curierului zilei, prezentam cazul unui cetăţean turc, reţinut de poliţiştii Secţiei 1 sub acuzaţia de înşelăciune. Individul a vrut să păcălească un piteştean prin metoda „Accidentul“. Dacă i-ar fi reuşit figura, l-ar fi păgubit pe om de 30.000 de euro. Din fericire, bărbatul şi-a dat seama ce se petrece, a luat legătura cu Poliţia şi a fost pus flagrantul. Yildiz Ildat, de 41 de ani, a fost săltat de oamenii legii chiar în timp ce lua pachetul în care el presupunea că sînt banii ceruţi. După această operaţiune bine organizată, procurorul de caz a dispus eliberarea turcului sub control judiciar. Cititorii au comentat pe baza deciziei magistratului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2254

Continuare
 
Poliţiştii argeşeni i-au aflat ascunzătoarea Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 august 2015

Din culisele arestării „Spintecătorului“ în Suedia

Poliţiştii argeşeni i-au aflat ascunzătoarea

 

 Cazul revoltător al ten­tativei de omor petre­cute în faţa restau­ran­tului „La Strada“ din Piteşti nu le-a dat pa­ce anchetatorilor arge­şeni. Atacul sîn­geros petrecut în plin centrul oraşului nu a ajuns nici acum la final, deşi au­torul a fost reţinut. Nu în ţară, aşa cum se aş­tepta toată lumea, ime­diat după comi­te­rea faptei, ci în Suedi­a, un­de Dan Florin Cîrstea, de 30 de ani, din Pi­teşti, se ascun­dea. Ci­tiţi informaţii din culi­se­se arestării lui în ma­terialul ur­mă­tor.

Comentarii (6) | Vizualizari: 6337

Continuare
 
Acuzaţi de tîlhărie, lăsaţi liberi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 august 2015

 Acuzaţi de tîlhărie, lăsaţi liberi

 

Trei bărbaţi, tată, fiu şi ginere, au ajuns în arestul IPJ Argeş, fiind suspectaţi că ar fi comis o tîlhă­rie, anul trecut. Ieri, procurorul a dispus cercetarea în libertate a acestora, după ce a constatat că probele de la do­sar nu sînt concludente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2197

Continuare
 
Folosiţi rutele ocolitoare! Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Pentru a evita blocajele din trafic la Podul Viilor,

Folosiţi rutele ocolitoare!

 

 Lucrările care au început în zona Podul Viilor, la intrarea în Piteşti, au paralizat traficul. Zilnic, coloane lungi de maşini stau şi aşteaptă zeci de minute pînă trec podul, astfel că nervii şoferilor sînt puşi la grea încercare. Deşi în zonă sînt poliţişti din cadrul Serviciul Rutier şi poliţişti locali, care încearcă să fluidizeze circulaţia, aceştia nu fac faţă valului de autovehicule care aşteaptă în coloană. Şeful Serviciului Rutier Argeş, comisarul şef Marian Badea, vine cu o soluţie în folosul conducătorilor auto care tranzitează zona. Aceştia sînt sfătuiţi să folosească rute ocolitoare.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3041

Continuare
 
A luat un poliţist local pe capotă Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Ca să scape, un şofer băut

A luat un poliţist local pe capotă

 

  Un agent de la Poliţia Locală Piteşti s-a aflat într-o situaţie urîtă, după ce un şofer refuzase să oprească la semnalele oamenilor legii. Din fericire, agentul nu a fost rănit, un coleg reuşind să-l tragă pe şofer din maşină înainte să accelereze. Au fost chemaţi poliţiştii de la Biroul Rutier Piteşti şi atunci toată lumea a înţeles de ce nu dorea conducătorul auto să dea ochii cu oamenii legii. Era băut zdravăn, avînd o concentraţie de alcool de 1,08 la mie în aerul expirat.

Comentarii (4) | Vizualizari: 3717

Continuare
 
La 34 de ani s-a spînzurat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Părăsit de iubită, şi-a anun­ţat moartea pe Facebook

La 34 de ani s-a spînzurat!

 

 A scris un bilet de adio şi s-a spînzurat! Şi-a pus capăt zilelor în casă, de cîrligul lustrei. Mircea Dumitrana, din Piteşti, şi-a încheiat în acest mod socotelile cu viaţa, la 34 de ani. Descoperirea cruntă a fost făcută de bunica acestuia. Femeia crede că nepotul s-a sinucis din cauză că iubita lui şi-a luat copilul şi a ple­cat, lăsîndu-l pe Marius singur. Înainte de a-şi curma zilele, bărbatul şi-a anunţat moar­tea pe Facebook. Din păcate, prietenii nu au luat în seamă mesajele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2825

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6914 - 6944 din 7935


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL
bolsevic parsiv
18/03/19 14:53 Mai mult...

Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL
Nu stiu cate caractare am dreptul sa scriu ca si comentariu.Incerc sa redau in continuare cateva dintre ideile unui ilus...
18/03/19 14:24 Mai mult...

Vînzările Dacia, în creştere
Logan cumparat in luna 10.2018,azi in 18.03.2019 are deja vopsea exfoliata si pete de rugina.Dacia o scalda si nu ofera ...
18/03/19 12:33 Mai mult...

FC Argeş - ASU Politehnica Timişoara 0-0
la iasi a inceput constructia salii polivalente,in teleorman a inceput constructia celui de-al doilea stadion in alexand...
18/03/19 10:42 Mai mult...

Eliminare, penalty şi 5 goluri!
Ai dreptate frate , totul e politic ca și la fc Argeș , politicul își bate joc de oameni . Grecu a făcut din rahat ...
18/03/19 10:28 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info