Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf


Cascadorie la Mărăcineni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 03 august 2015

Evitînd un biciclist,

Cascadorie la Mărăcineni

 

 Cascadorii din filme ar păli de invidie, dacă ar vedea ce salt spec­ta­culos a fost nevoit să facă şoferul unui Opel, ieri, la Mărăcineni, pen­tru a evita un biciclist! Maşina a izbit capătul din beton al glisierei despărţitoare, s-a ră­su­cit, sărind în aer, şi s-a răsturnat, mergînd tîrîş pe pavilion circa 50 de metri. O persoană a fost rănită uşor, restul pa­sagerilor din Opel scăpînd ca prin mi­nu­ne, nevătămaţi, în ciu­da impactului violent.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3904

Continuare
 
Trei în arest, trei liberi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 august 2015

Cazul: Hoţii îşi planificau loviturile

Trei în arest, trei liberi

 

 După cum anunţam în numărul de sîmbătă al Curierului zilei, şase indivizi au ajuns în arest, fiind reţinuţi în urma u­nor percheziţii. Indivizii sînt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale din localităţile Cîmpulung, Bălileşti Vlădeşti şi Stîlpeni. Fiind prezentaţi Judecătoriei Cîmpulung, doar trei din cei şase au primit mandate de arestare preventivă, restul fiind cercetaţi sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2451

Continuare
 
Copii cu copii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 august 2015

27 de fete din judeţ au născut la vîrste fragede

Copii cu copii

Părinţii ce au păzit?

 

 O statistică îngrijorătoare a fost făcută publică de Ministerul Sănătăţii, cu privire la tinerele devenite mame la vîrste fragede. Potrivit bilanţului nedorit, în ţa­ra noastră, 662 au devenit mame îna­inte să împlinească vîrsta de 15 ani. Dintre acestea, 27 sînt din judeţul Argeş. În luna februarie a acestui an, Curierul zilei le-a prezentat cititorilor cazul unei fetiţe, în vîrstă de 13 ani, victimă a unui viol, care a adus pe lume un bebeluş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2187

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Week-end cu ghinion pentru şoferi

Sute de şoferi au pornit cu stîngul la drum în acest week-end. Din cauză că nu au respectat regulile rutiere, sîmbătă, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 10 permise de conducere. Au existat situaţii în care cei de la vo­lan nu aveau ITP sau conduceau autovehicule cu defecţiuni tehnice. Din aceste motive, au fost retrase de poliţişti 7 certificate de înmatriculare. Au fost date 223 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.104 lei.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1981

Continuare
 
Cratiţă uitată pe aragaz Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 03 august 2015

Multă agitaţie pentru nimic, într-un bloc din Piteşti

Cratiţă uitată pe aragaz

 

 Locatarii blocului B 4 din cartierul piteştean Prundu au sunat sîmbătă seară la 112, chemînd în ajutor pompierii, după ce au observat cum dintr-un apartament iese un fum gros. Speriaţi că în locuinţa respectivă a izbucnit un incendiu ce s-ar putea extinde şi la alte apartamente, vecinii au dat alarma. După sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat că panica a fost generată de... mai nimic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2139

Continuare
 
Nu a acordat prioritate Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 03 august 2015

Fiind cu o maşină mare, s-a crezut regele şoselelor

Nu a acordat prioritate

 

 Nu de puţine ori, conducătorii a­uto aflaţi la volanul unor maşini de mari dimensiuni ignoră regulile rutiere, ştiind că orice şofer de turism nu va putea nici măcar să cîrtească, ştiind că ar putea fi striviţi în urma unui eventual imapct. La fel s-a întîmplat sîm­bătă la Albota, unde şoferul unui Iveco Magirus, o automacara, a circulat după propriile-i reguli. Doi oameni au trăit o spaimă soră cu moartea, au fost răniţi uşor, iar maşina lor a fost serios avariată de conducătorul imprudent.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2306

Continuare
 
Patru maşini ciocnite şi trei răniţi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 august 2015

Viteza şi neatenţia, cauzele unei coliziuni la Cotmeana

Patru maşini ciocnite şi trei răniţi

 

 Sîmbătă dimineaţă, la Cotmeana a avut loc un accident în care au fost implicate patru maşini. Urmare a coliziunii au fost rănite trei persoa­ne, printre care şi un copil în vîrstă de 5 ani. Cu toţii au suferit leziuni uşoare, nefiind necesar transportul la spital. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2201

Continuare
 
Carambol cu 5 autoturisme la Albota Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 03 august 2015

Ziua accidentelor pe DN 65!

Carambol cu 5 autoturisme la Albota

 

 Fără doar şi poate, ziua de sîmbătă a fost una plină de evenimente ru­tiere petrecute pe DN 65, şoseaua care face legătura între Piteşti şi Slatina. Chiar dacă nu toate accidentele s-au soldat cu victime, pagu­bele materiale sînt destul de însemnate, mai ales că la unul dintre eve­nimente au fost avariate nici mai mult, nici mai puţin de cinci maşini.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2968

Continuare
 
S-a răzbunat din cauza unei fete Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 01 august 2015

Scandal mare în ţigănie, la Costeşti

S-a răzbunat din cauza unei fete

 

 O negociere pentru o fată, între două grupuri de ţigani, s-a sfîrşit prost, la Costeşti. Supărat că nu s-a înţeles cu „cuscrul“, un individ a reacţionat într-un mod neaşteptat: acesta i-a incendiat locuinţa aceluia la care venise să-i ceară fata. Conflictul s-a stins odată cu focul din imobil, Birea Stănescu nedorind să depună plîngere la poliţie împotriva atacatorului, care îi este rudă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2264

Continuare
 
Copil strivit de un zid prăbuşit Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 01 august 2015

În timp ce mama îl credea la joacă,

Copil strivit de un zid prăbuşit

 

 Tragedie în comuna Bradu, joi seară! Un copil în vîrstă de 10 ani a murit, după ce un zid s-a pră­bu­şit peste el. Dragoş Iordăchiţă a fost găsit după aproximativ două ore de stat sub dărîmături. Me­dicii l-au resuscitat aproximativ o oră, sperînd să-l readucă la viaţă, dar totul s-a dovedit zadarnic. Era singurul copil la părinţi, după ce o soră i-a mu­rit sufocată în somn, pe vremea cînd era încă bebeluş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2758

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cu 121 km/h prin Lunca Corbului

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere din Costeşti l-au oprit dintr-o cursă nebună pe Vasile C., în vîrstă de 36 de ani, din comuna Sînpetru Mare, judeţul Timiş. Bărbatul conducea maşina cu o viteză de 121 km/h prin comuna Lunca Corbului. Poliţistul rutier i-a făcut un semn regulamentar de oprire, moment în care Vasile C. a avut intenţia să oprească, dar într-un final el şi-a continuat drumul. Poliţiştii s-au luat după el, fiind oprit după aproximativ 3 - 4 km, în judeţul Olt. Şoferul vitezoman a fost sancţionat contravenţional primind o amendă în valoare de 1.365 de lei. În plus, i-a fost reţinut şi permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie.  

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2726

Continuare
 
Arestat că a furat haine şi mîncare Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 01 august 2015

Camerele de supraveghere l-au dat de gol

Arestat că a furat haine şi mîncare

 

 Un individ a fost arestat de oamenii legii de la Poliţia Mioveni, fiind acuzat de furt şi furt calificat. Într-o noapte din săptămîna trecută, Florian Negru, de 33 de ani, din comuna Miceşti, a intrat într-un magazin din Mioveni şi a plecat de acolo cu produse alimentare şi haine. Camerele de supraveghere au surprins totul şi l-au dat de gol pe individ. Acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3036

Continuare
 
Tineri puşi să strîngă coji de seminţe Imprimare E-mail
(8 voturi)
sâmbătă, 01 august 2015

În timpul unei razii a poliţiştilor locali,

Tineri puşi să strîngă coji de seminţe

 

 Joi seară, Poliţia Locală Piteşti a organizat o acţiune în toate cartierele oraşului, fiind vizate persoanele care tulbură ordinea şi liniştea publică. În timpul raziei, angajaţii au fost nevoiţi să le facă educaţie unor tineri turbulenţi. Cu toţii au fost amendaţi, în plus, doi tineri au fost puşi să facă şi curăţenie în locul în care mîncaseră seminţe.

Comentarii (10) | Vizualizari: 5001

Continuare
 
Hoţii îşi planificau loviturile Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 august 2015

Gaşcă de spărgători, destructurată la Cîmpulung

Hoţii îşi planificau loviturile

 

 Şase indivizi au ajuns în arest, fiind suspectaţi că au comis zeci de furturi în Cîmpulung, Bălileşti Vlădeşti şi Stîlpeni. În timpul percheziţiilor acasă la suspecţi, au fost descoperite mult bunuri pro­ve­nite din spargerile comise. Hoţii se perfecţio­na­seră, acţionînd ca în scenariile de filme. Înainte de fiecare spargere foloseau antemergător, care fila zona şi se asigura că nu există martori sau patrule ale Poliţiei. Bunurile sustrase erau vîn­du­te on-line.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4311

Continuare
 
Un copil a dat foc fînarului Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 31 iulie 2015

Din cauză că s-a jucat cu focul,

Un copil a dat foc fînarului

 

 Un incendiu a făcut prăpăd, ieri, în-tr-o gospodărie din comuna Poienarii de Muscel! O construcţie în care erau grajdul animalelor şi fînarul s-a făcut scrum, după ce nepotul proprietarului s-a jucat cu focul. Puţin a lipsit ca flăcările să ajungă şi la locu­inţa situată la circa 10 metri distanţă de fînar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2209

Continuare
 
Frătică, liber, Pendiuc mai rămîne Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 31 iulie 2015

 Încă un edil argeşean eliberat

Frătică, liber, Pendiuc mai rămîne

 

 La şase luni de cînd a fost arestat preventiv, pri­marul comunei Bradu, Florin Frătică, a respirat aerul libertăţii. Edilul a părăsit arestul Poliţiei Capitalei, mă­sura fiindu-i înlocuită cu controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zi­le. În acest timp, Fră­ti­că nu are voie să pără­sească ţara şi are obli­gaţia de a se prezenta ori de cîte ori este che­­mat la Poliţie, la Parchet sau la instan­ţă. Primarul Tudor Pen­diuc nu a avut această şansă de a fi liber. Săptămîna trecută, jude­că­torii au menţi­nut starea de arest preventiv, în timp ce Gheorghe Văsîi, Constantin Scarlat şi Valentin Vişoiu au scăpat de arestul pre­ventiv.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3221

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6945 - 6975 din 7939


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info