Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 


A murit aşteptînd să facă o ecografie Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

O copilă de 16 ani a declanşat o serie de anchete

A murit aşteptînd să facă o ecografie

 

 A murit în braţele bărba­tu­­lui care a crescut-o de la vîrsta de 6 ani, la uşa unui cabinet din Spitalul Muni­cipal Cîmpulung, a­colo un­de aştepta să-i fie fă­cut un examen eco­gra­fic. Ana Maria Fodor, de 16 ani, a pierdut lupta cu viaţa în unitatea medicală în care spera să fie salva­tă. După moartea fetei, la autopsie s-a stabilit că a­do­lescenta, care era înca­dra­tă la gradul de handi­cap grav, a fost răpusă de o insuficienţă respiratorie şi sindrom alergic de ca­u­ză necunoscută. Copila se afla în grija unui asis­tent personal, după ce fu­sese părăsită de la naş­tere de părinţi. Atît po­li­ţiştii, cît şi repre­zen­tanţii Direcţiei Ge­nerale de A­sis­tenţă So­cială şi Pro­tec­ţie a Copi­lu­lui Ar­geş au demarat o an­che­tă pen­tru a se sta­bili îm­pre­jurările în care a avut loc decesul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3078

Continuare
 
E streptococ, dar nu e focar! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 martie 2015

La Grădiniţa Pui de lei din Piteşti

E streptococ, dar nu e focar!

 

 După ce o fetiţă de 5 ani, de la Grădiniţa Pui de Lei, din Piteşti, s-a îmbolnăvit  săptămîna trecută de scarlatină, s-a declanşat o anchetă epidemiologică, pentru a vedea dacă cei cu care a intrat în contact sînt purtători ai streptoco­colui răspunzător de această boală.             

Comentarii (1) | Vizualizari: 2189

Continuare
 
Şi-a tîlhărit fosta soacră! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 martie 2015

Femeie arestată preventiv sub o acuzaţie gravă:

Şi-a tîlhărit fosta soacră!

 

 La 33 de ani, o femeie din judeţul Dolj riscă să ajungă după gratii pentru minimum 7 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată! Georgeta Elena Avram, din satul Piscul Vechi, este acuzată de tîlhărie calificată, după ce şi-a atacat fosta soacră şi i-a furat bijuteriile din aur. Autoarea jafului a ajuns duminică seară în arest, ieri, fiind prezentată Judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2083

Continuare
 
Bărbat găsit mort în bazinul de apă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Descoperire macabră la Rociu

Bărbat găsit mort în bazinul de apă

 

 Sfîrşit cumplit pentru un bărbat de 54 de ani, din comuna argeşeană Rociu! Omul a mers ieri dimineaţă să repare o defecţiune la o conductă. A alunecat însă în bazinul de apă din curtea locuinţei. Acolo a fost găsit de un vecin, care a sunat imediat la 112. Tot ce s-a putut face a fost constatarea decesului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2001

Continuare
 
Actorul Focşa şi-a luat soţia după el Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 martie 2015

 După trei ani de despărţire,

Actorul Focşa şi-a luat soţia după el

 

 La sfîrşitul săptămînii trecute, s-a tras cortina definitiv pentru actriţa Ileana Focşa, de la Tea­trul Al. Davila, din Pi­teşti, soţia regreta­tului actor Ion Focşa. La peste 90 de ani, actriţa a fost răpusă de boală, după o lungă suferinţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2948

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Constănţean dispărut, găsit în Piteşti

Duminică, agenţii de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti l-au găsit pe strada M.Eminescu, din localitate, pe Yasemin A., 22 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa. În urma verificărilor, s-a stabilit că tînărul figurează plecat voluntar de la domiciliu din data de 14 martie a.c.. În cauză au fost anunţaţi poliţiştii Poliţiei Municipiului Constanţa, tînărul fiind încredinţat familiei.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1994

Continuare
 
Tînărul care şi-a înscenat tîlhăria, în libertate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Poliţiştii l-au prins, instanţa l-a lăsat sub control judiciar

Tînărul care şi-a înscenat tîlhăria, în libertate!

 

 Silviu Alexandru Badea, în vîrstă de 19 ani, a ajuns la finele săptă­mînii trecute în arestul IPJ, după ce şi-a înscenat tîlhăria. Acuzat de furt calificat şi inducere în eroare a poliţiştilor, piteşteanul a fost reţi­nut doar 24 de ore. Instanţa a hotărît să-l cerceteze sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2455

Continuare
 
Minor prins cu droguri! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Ieri, la ora prînzului,

Minor prins cu droguri!

 

 Mai mulţi adolescenţi, aflaţi ieri în zona Calea Bucureşti, au luat-o la sănă­toa­sa cînd au văzut că o patrulă a Poliţiei Locale se îndreaptă către ei. Agenţii au reuşit să-i oprească pe cei şapte, toţi minori, elevi la Colegiul Tehnic Di­mitrie Dima şi Liceul Tehnologic Astra, din Piteşti. S-a aflat rapid şi motivul pen­tru care tinerii s-au speriat că au dat nas în nas cu poliţiştii. Unul dintre băieţi ascundea în pumn o punguţă în care se pare că avea droguri. A fost alertată Poliţia Naţională. Specialiştii Andidrog au demarat o anchetă pentru a stabili dacă minorul avea asupra lui substanţe interzise şi dacă acestea urmau să fie plasate sau erau pentru consum propriu.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2962

Continuare
 
Theodor Nicolescu, dus cu mandat la DNA Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Vicepreşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor,

Theodor Nicolescu, dus cu mandat la DNA

Pînă unde merge corupţia?

 

 Ieri dimineaţă, deputatul PNL de Argeş Theodor Nicoles­cu a fost dus la DNA Bucureşti cu mandat, pentru a fi audiat. Parlamentarul a fost nevoit să răspundă între­bă­rilor procurorilor, într-un dosar ce vizează retrocedarea ilegală a unor imobile supraevaluate. În acelaşi dosar a fost audiat şi Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2746

Continuare
 
Aurolacii au rămas fără adăpost Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 16 martie 2015

Casa în care îşi făcuseră cuib, scrum de la o lumînare

Aurolacii au rămas fără adăpost

 

 Casă în flăcări, ieri la prînz, în Piteşti! Un trecător care a văzut cum locuinţa arde ca o torţă a alertat autorităţile. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului şi au stins incendiul, înainte ca flăcările să se extindă. Nu au fost victime umane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1923

Continuare
 
Cotescu îi cheamă la luptă pe musceleni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 16 martie 2015

Condamnat în trecut pentru terorism, fostul lider de sindicat revine

Cotescu îi cheamă la luptă pe musceleni

 

 În octombrie 2006, Secţia Penală a Curţii de Apel Piteşti a pronunţat prima condamnare pentru terorism din istoria practicii judiciare din România. Cel vizat era fostul lider de sindicat de la ARO şi preşedinte al Asociaţiei disponibilizaţilor „Salvaţi Muscelul!“, Ion Cotescu, o persoană pitorească şi care cu cîţiva ani înainte devenise celebru în lumea întreagă după ce a lansat ideea - devenită între timp subiect de film - de a salva uzina din Cîmpulung de la faliment prin donarea de spermă de către muncitori. Ion Cotescu nu a reuşit să pună în practică ideea sa utopică (probabil că nu a urmărit decît publicitatea), dar a reuşit să devină primul român condamnat pentru terorism, după ce a fost „dovedit“ de anchetatori că s-a aflat la originea unui „bileţel“ anonim, denumit de presa locală „Armaghedon“, care a apărut la începutul lunii ianuarie 2006 şi care conţinea ameninţări cu moartea la adresa unor politicieni şi afacerişti locali, vinovaţi, în opinia autorului, de dezastrul de la ARO. Astfel, Ion Cotescu a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, fiind supus şi unor măsuri speciale de supraveghere timp de 3 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1689

Continuare
 
S-a trezit cu pompierii peste el, în baie! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

Nici cînd se spăla n-a avut intimitate

S-a trezit cu pompierii peste el, în baie!

 

 Speriat că tatăl lui a păţit ceva rău, de nu-i răspunde la telefon, un bărbat din Piteşti a alertat autorităţile, sîmbătă. La faţa locului, la un bloc din cartierul Banat, au ajuns pompierii cu o autospecială, dar şi un echipaj SMURD cu medic. Repre­­zentanţii ISU au pătruns prin balcon  în apartamentul situat la etajul 1. Aici, l-au găsit pe bărbatul de 66 de ani teafăr şi nevătămat... făcîndu-şi baie.          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1971

Continuare
 
Bătut de prostituată! Imprimare E-mail
(7 voturi)
luni, 16 martie 2015

Un bărbat de 50 de ani a trecut de la extaz la agonie:

Bătut de prostituată!

Caftit, cu banii luaţi, dar... satisfăcut!

 

 Şi bătut, şi cu parbrizul maşinii spart, şi cu ba­nii luaţi, dar.... satisfă­cut! Cel vizat e un băr­bat de 50 de ani, din Curtea de Argeş, care a apelat în acest week­end la serviciile unei prostituate. După parti­da de sex, femeia s-a gîndit să schimbe tari­ful. Aşa că, în loc de 100 de lei, i-a cerut 200 de lei clientului. Bărba­tul n-a acceptat să plă­tească dublu, iar femeia şi-a ieşit din minţi şi a început să-l snopească în bătaie. L-a zgîriat pe faţă şi i-a spart parbri­zul maşinii. Omul, văzîn­du-se încolţit, a ripostat şi el. Femeia ciufulită şi rănită uşor la cap a a­juns la spital, iar băr­batul la poliţie, unde a depus plîngere pentru lovire şi distrugere.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3725

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A scăpat de arest

Ajuns în arest pentru comiterea unor furturi, Dan Florin Bobeanu, din comuna Bogaţi, a fost eliberat vineri. Tînărul în vîrstă de 30 de ani a obţinut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar, sentinţa fiind dată de Tribunalul Argeş. Magistraţii au dispus punerea de îndată  în libertate a inculpatului, fiindu-i precizate o serie de obligaţii pe care va fi nevoit să le res­pecte. Acesta va trebui să fie supravegheat în perioada con­trolului judiciar de poliţişti, urmînd să se prezinte periodic la ofiţerul desemnat. Nu are voie să ia le­gătura direct sau indirect cu ceilalţi 4 inculpaţi din dosar, nici cu cei doi martori. În cazul în care va încălca dispoziţiile, măsura va fi revocată şi se va întoarce în arest.     

     M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2073

Continuare
 
„Dorel“ a blocat traficul trei ore, la Bascov Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

Cu macaraua în ţeava de gaze!

„Dorel“ a blocat traficul trei ore, la Bascov

 

 Vineri seară, „Dorel“ a paralizat traficul, la Bascov! Şofe­rul, ce se îndrepta la volanul unei macarale, dinspre Piteşti spre Vîlcea, pe deasupra pasarelei, cu braţul de la macara ridicat, n-a aproximat distanţa faţă de o conductă de gaze aeriană şi s-a oprit fix în ea. Din fericire, conducta n-a fost spartă, dar dalele foarte mari din beton pe care mastodontul le transporta s-au împrăştiat pe carosabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2092

Continuare
 
Au dat în judecată Primăria Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

Zece angajaţi, nemulţumiţi de banii primiţi ca stimulente salariale,

Au dat în judecată Primăria Cîmpulung

 

Patru func-ionari publici din cadrul Pri­mă­riei Cîmpulung au acţionat în judecată instituţia, pe 28 martie 2013, solicitînd re­calcularea suplimentelor salariale. Ei au fost nemulţumiţi de cuantumul stimulen­telor primite în baza HCL 140/30.11.2010, considerate a fi mult prea mic în raport cu activitatea desfăşurată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1806

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6945 - 6975 din 7084
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info