Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 


Dispărut, găsit a doua zi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Dispărut, găsit a doua zi

 

Un bărbat în vîrstă de 83 de ani a dispărut de acasă, miercuri. Dumitru I., din comuna Albota, a plecat de acasă, iar rudele l-au cău­tat disperate, fără a-i da de urmă. Au apelat la ajutorul poliţiştilor. Joi, aceştia au făcut echipe complexe şi au căutat pe raza comunei. Bătrînul a fost găsit la marginea pădurii Lazăra din comuna Albota, căzut, fiind conştient. Acesta a fost dus acasă şi predat membrilor familiei.     

     M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1729

 
Accesul rutier, blocat pe Depozitelor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 mai 2015

Accesul rutier, blocat pe Depozitelor

 

Primăria Piteşti anunţă că, de azi, de la ora 7, şi pînă mîine, la ora 20, se blochează accesul rutier pe strada Depozitelor, parţial, din zona Podului Arges pînă în zona de acces la Parcul Lunca Argeşului, pentru executarea lucrărilor de canalizare pluvială aferente Proiectului „Pasaj Podul Viilor“, din muncipiul Piteşti. Accesul autovehiculelor se va devia pe străzile Calea Bucureşti şi Calea Bascov.     

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1686

 
Înscrieţi-vă pentru obţinerea atestatului de detectiv! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Pînă pe 28 mai,

Înscrieţi-vă pentru obţinerea atestatului de detectiv!

 

Pe 4 iunie, la ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş se va susţine examenul pentru obţinerea atestatului de detectiv particular. Persoanele interesate de obţinerea acestuia îşi pot depune dosarele întocmite conform art. 5 şi 6 din Legea nr. 329/2003 la sediul IPJ Argeş, pî­nă la data de 28 mai. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0248/607000, interior 20161, de la comisar şef de poliţie Flo­rin Nedelea şi comisar şef de poliţie Adrian Barbu. Persoanele care doresc să participe la susţinerea acestui examen vor parcurge următoarea bibliografie: Constituţia României, ediţia 2003; Noul Cod penal - partea specială, ultima ediţie; Noul Cod de Procedură Penală - partea generală, ultima ediţie; Drept Civil (contracte civile, obligaţii); Legea 329/2003 R privind exercitarea profesiei de detectiv particular; Legea 353/2004 privind modificarea Legii 329/2003; HG 1.666/2004 privind norme de aplicare a Legii 329/2003; Legea 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate; HG 585/2002 pentru aprobarea Standardelor Naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România; Legea 300/2004, republicată, privind activitatea persoanelor fizice autorizate; Legea 31/1990, republicată, privind înfiinţarea societăţilor comerciale; Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului şi Libertăţilor Fundamentale din 31.12.1999.   

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1774

 
Cîntare împotriva despăduririlor! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Cîntare împotriva despăduririlor!

 

 O cîntare în loc de miting... că prinde mai bine! În codrul verde nu se mai pierde; Nu se mai vede urmă de... pomi. Aşa va suna probabil salutul între participanţii de la întîlnirea cultural-artistică organizată în locul unui protest împotriva defrişărilor! Se va întîmpla astăzi, posibil în Lunca Argeşului. Manifestarea se dorea a fi una ca în mai toate oraşele din România şi Diaspora, unde cetăţenii vor ieşi în stradă să strige împotriva măcelului din păduri.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1916

Continuare
 
Mafia morţilor din spitalele argeşene! Imprimare E-mail
(6 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Mafia morţilor din spitalele argeşene!

 

 În momentele grele cauzate de pierderea unei persoane, majoritatea oamenilor caută înţelegere şi ajutor din partea cadrelor medicale care s-au îngrijit de cel suferind. Dacă în ţările civilizate din vestul Europei aceste lucruri sînt normale, în spitalele din judeţul nostru asemenea lucruri sînt rarităţi, pentru că primează banul.

Comentarii (5) | Vizualizari: 2996

Continuare
 
Piteştiul, oraşul lui Papură Vodă Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Piteştiul, oraşul lui Papură Vodă

 

 Oraşul lui Papură Vodă sau al lui Tudor Pendiuc este... acelaşi lucru! Ce mi-e că, în perioada 1659 - 1661, oamenii mîncau papură măcinată în loc de pîine, ce mi-e că, în secolul al XXI-lea, soferii sînt nevoiţi să îşi conducă maşinile prin pietriş şi praf gros de îl tai cu lama cuţitului. Totul este posibil într-o lume în care legile există, dar sînt încălcate sau fentate. Fie că aştepţi la coadă la hyper­mar­ket, fie că aştepti la benzinărie, toate discuţiile duc într-un punct comun: drumurile din Piteşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2222

Continuare
 
A rămas fără un acoperiş deasupra capului! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 mai 2015

O familie din Miceşti

A rămas fără un acoperiş deasupra capului!

 

 O familie din Miceşti a rămas fără un acoperiş deasupra capului, miercuri seară! Totul, din ca­uza unui conductor electric cu izolaţia deteriorată, ce a luat foc. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la proprietăţile învecinate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2261

Continuare
 
Mii de familii în beznă, trafic blocat! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 mai 2015

Din cauza ploii torenţiale de ieri dimineaţă,

Mii de familii în beznă, trafic blocat!

 

 Ori de cîte ori plouă, multe din străzile din Piteşti sînt acoperite de a­pe. Ploaia torenţială de ieri dimineaţă a blocat mai multe străzi din o­raş, iar vijelia a smuls 16 copaci din rădăcini. În plus, aproape 2.000 de familii au rămas ore în şir în beznă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2264

Continuare
 
Militari musceleni, la Cincu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 mai 2015

NATO organizează un exerciţiu la Braşov

Militari musceleni, la Cincu

 

 Comandamentul de forţe întrunite NATO de la Napoli va fi dislocat în poligonul militar de la Cincu, din judeţul Braşov. Desfăşurarea de forţe are loc în contextul unui amplu exerciţiu la care vor participa 1.000 de militari, din 21 de ţări. Anunţul a fost făcut de amiralul Mark Ferguson, şeful Comandamentului NATO de la Napoli, aflat în vizită oficială în România. La antrenamente va participa şi o companie din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, din Cîmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2174

Continuare
 
Logan cu roţile în sus, la Albota! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Şoferul a scăpat ca prin minune cu viaţă

Logan cu roţile în sus, la Albota!

 

 Un piteştean de 52 de ani se poate con­sidera norocos. Acesta a scăpat cu via­ţă dintr-un accident rutier ce a avut loc, miercuri seară, la intrare în Piteşti. Loga­nul pe care acesta îl conducea s-a dat peste cap de cîteva ori, după ce şoferul a încercat să vireze la stînga fără să vadă că din spate era depăşit de o autoutilitară. Şoferul vinovat s-a ales cu capul spart. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3065

Continuare
 
Accident mortal în Craiovei Imprimare E-mail
(12 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Femeie strivită de un tir

Accident mortal în Craiovei

 

 Sfîrşit cumplit pentru o fe­meie de 65 de ani din Piteşti! Floarea Stana a fost stri­vită de roţile unui tir, chiar pe trecerea de pie­toni din apropierea u­nui sens giratoriu, din car­tie­rul Craiovei. Şo­ferul mas­todontului a declarat că nu a văzut-o pe fe­meie. Cînd şi-a dat sea­ma ce a făcut, bărba­tului i s-a fă­cut rău. Iniţial s-a crezut că fe­meia este factor poştal, deoa­rece avea asupra ei do­cu­mente, mulţi bani, dar şi cupoane de pen­sie ale mai multor per­soane.

Comentarii (20) | Vizualizari: 8715

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Şofer condamnat

Gheorghe Şerbănică, din Piteşti, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti, fiind judecat pentru condu­cere sub influenţa băuturilor alcoolice. Piteşteanul a primit o pedeapsă de 1 an şi 2 luni cu suspendare, fiindu-i fixat un termen de încercare de 3 ani şi 2 luni. Instanţa a dispus şi o serire de măsuri obligatorii, ce trebuie respectate de inculpat. Gheorghe Şerbănică va trebui să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş, să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul şi locul de muncă. De asemenea, piteşteanului îi este interzis să conducă ori timp de autovehicul timp de 3 ani şi 2 luni. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2660

Continuare
 
Doi bărbaţi aveau mandate europene Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Judecătorii i-au arestat pentru a fi predaţi autorităţilor străine

Doi bărbaţi aveau mandate europene

 

 Curtea de Apel Piteşti a judecat ieri două cereri de emitere a unor mandate europene de arestare preventivă, emise de autorităţile din Olanda şi Spania. Cei ce urmează a fi predaţi sînt Ion Motoi, în prezent deţinut la Penitenciarul Colibaşi, şi Ilie Văduva, un bărbat în vîrstă de 32 de ani, din judeţul Vîlcea, încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Ce au făcut cei doi şi ce a dispus instanţa aflaţi în cele ce urmează.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2231

Continuare
 
Sute de poliţişti, pe urmele proxeneţilor şi cămătarilor! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 08 mai 2015

47 de persoane, duse la audieri

Sute de poliţişti, pe urmele proxeneţilor şi cămătarilor!

 

 Ieri dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dîmboviţa au efectuat 29 de percheziţii domiciliare, la membrii unei grupări infracţionale specializate în cămă­tărie, şantaj şi proxenetism. Au fost puse în executare 47 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite, urmînd a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dîmboviţa, pentru audieri şi luarea măsurilor legale. La acţiune au participat şi mascaţi din Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2461

Continuare
 
Evazioniştii cu vin, călcaţi de mascaţi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 mai 2015

Percheziţii de amploare în Argeş şi în alte şase judeţe

Evazioniştii cu vin, călcaţi de mascaţi! 

 

 Ieri dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de In­ves­tigare a Criminalităţii Economice, din ca­drul Inspectoratului General al Poliţiei Ro­mâne au coordonat o acţiune pentru des­truc­tura­rea unei reţele infracţionale spe­cia­lizate în evaziune fiscală în do­me­niul producţiei şi comercializării de băuturi al­coolice. În a­cest sens, au avut loc 32 de percheziţii, în Argeş şi alte şase judeţe din ţară, dintre ca­re 15 la sedii ale unor so­cie­tăţi comerciale şi 17 la locuinţele unor persoane.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3054

Continuare
 
Cardul de sănătate n-are bani pe el! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 mai 2015

Nu vă lăsaţi păcăliţi:

Cardul de sănătate n-are bani pe el!

 

 Isteria cardurilor de sănătate, care au devenit obligatorii pentru toţi cei care necesită asistenţă medicală, le-a dat idei indivizilor care profită de naivitatea românilor. Pe diverse site-uri a apărut informaţia potrivit căreia cardurile de sănătate vin de la Guvern cu bani în cont, iar sumele pot fi retrase de la bancomat. Astfel se explică zvonul cum că, în unele zone, ATM-urile băncilor s-au blocat după ce credulii au încercat să-şi retragă banii. Le atragem atenţia argeşenilor că totul este doar o înşelătorie, iar cardurile de sănătate au o cu totul altă destinaţie, nicidecum de retrageri de numerar.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2540

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6945 - 6975 din 7393
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„3 puncte foarte importante”
Degeaba ai luat acum puncte daca le pierzi data viitoare. Daca primaria tot incaseaza bani ca joaca echipa lui Becali m...
20/11/18 11:25 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
De ce sa joace fcsb la Pitesti ??? De la mine un NU hotarat !!! Nu este pacat de gazonul pe care il avem ? Credeti ca ba...
20/11/18 08:45 Mai mult...

8 miniştri noi şi un nou vicepremier
si de la arges un ministru ceva?ăaa nimic slugilor vai de capul vostru.efectiv isi bat joc de pitesti si de arges.valec...
20/11/18 05:26 Mai mult...

Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!
Echipa noastra e de kko. Asta e krunta realitate. Nashpa detot .Asta ie .
19/11/18 18:43 Mai mult...

Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!
ce a fost mizerabil,cucoana?daca seful tau sau ruda ce iti e,a fost contestat,e un lucru mizerabil?...mizerabil e felul...
19/11/18 16:07 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info