Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Website Title : wRock.org
 Publicitate pdf


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu s-a asigurat în viraj

Pe strada Depozitelor din Piteşti, Gheorghe C., de 60 ani, din Ploieşti, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stînga. Din această cauză, s-a izbit cu maşina de un alt  autoturism, condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers, pe banda 2 de circulaţie, de George Alexandru O., de 26 ani, din Piteşti. Din accident au fost răniţi uşor Dumitru Cristian B., de 43 ani, din  Vedea, şi un copil de 9 ani, din Piteşti, ambii pasageri în al doilea autoturism. Şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.   

I.Ivănoiu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1894

Continuare
 
Poliţist cîmpulungean, arestat Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 22 august 2015

Pentru că a abuzat sexual o minoră,

Poliţist cîmpulungean, arestat

 

 Doi poliţişti de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi sînt acuzaţi că au abuzat sexual o minoră în vîrstă de 15 ani. Totul s-a petrecut în seara zilei de 6 august 2015, cînd cei doi agenţi, Daniel Florentin Dumitriu şi Adrian Nicuşor Şerban, au găsit într-un parc din Călăraşi o adolescentă care era dată dispărută din 3 august 2015, după ce a fugit din Centrul de Plasament „Sfîntul Ştefan”, din localitatea Perişoru. Daniel Florentin Dumitriu este din Cîmpulung, iar acum trebuie să răspundă penal pentru fapta sa, dincolo de faptul că a fost dat afară din Poliţie, prin ordin de ministru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2017

Continuare
 
Poliţiştii au ridicat 5 puşti de la suspecţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 august 2015

Cazul: Percheziţii la contrabandişti de arme

Poliţiştii au ridicat 5 puşti de la suspecţi

 

 După cum anunţam din numărul de ieri, în judeţul Argeş au avut loc şase percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu arme şi braconaj cinegetic. Acţiunea a fost organizată şi coordonată de la nivel central, dosarul fiind instrumentat de Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. În timpul descinderilor, oamenii legii au ridicat mai multe arme şi o cantitate mare de muniţie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2730

Continuare
 
Hoţi de lemne, prinşi la Schitu Goleşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 august 2015

Hoţi de lemne, prinşi la Schitu Goleşti

 

 Reprezentanţii Postului de Poliţie Schitu Goleşti, în timp ce se aflau în timpul unei misiuni specifice, au depistat în flagrant, în comună, doi bărbaţi ce transportau cu căruţele mai mulţi arbori, fără să aibă documente de provenienţă. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că faptaşii sînt Cristian Niculescu, de 37 de ani, şi Vasile Teodorescu, de 34 de ani, ambii din satul Capu Piscului, comuna Godeni. Extinzînd cercetările, oamenii legii au constatat faptul că aceştia aveau încărcată în atelaje cantitatea de 3 metri cubi material lemnos, specia răşinoase, provenit din pădurea administrată de Ocolul Silvic Experimental Mihăeşti, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, iar căruţele şi materialul lemnos au fost confiscate şi lăsate în custodia Ocolului Silvic Experimental Mihăeşti pînă la valorificare.    

   N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1747

 
Carnagiu la Morăreşti! Imprimare E-mail
(10 voturi)
sâmbătă, 22 august 2015

Trei morţi în accident  

Carnagiu la Morăreşti!

 

 Accident cumplit, joi seară, pe DN 7, în co­mu­na Morăreşti! Trei bărbaţi au murit după ce maşina lor a ajuns pe contrasens şi a fost izbită în plin de un tir. Adrian Mihai Iliuşi, de 43 de ani, din Piteşti, era la volanul maşinii, avîndu-i pasageri pe Elveţian Mustaţă, de 49 de ani, şi Ion Naciu, de 45 de ani, din Mără­ci­neni. Toţi cei trei au avut probleme cu legea. După ce au aflat de deces, rudele lor au luat cu asalt Spitalul Judeţean, dorind să ia trupu­rile neînsufleţite acasă.

Comentarii (5) | Vizualizari: 6658

Continuare
 
Deşeurile de la ARO, evacuate cu viteza melcului Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 august 2015

Tofan continuă să ignore graficul de eliminare a reziduurilor

Deşeurile de la ARO, evacuate cu viteza melcului

 

 Miercuri, pe 19 august, o comisie mixtă, formată din reprezentanţi de la Garda de Mediu, ISU Argeş, IPJ Argeş şi Primăria Cîmpulung, a efectuat un nou control pe fosta platformă ARO pentru a verifica dacă societatea Global Eco Center a dus la îndeplinire obligaţiile de eliminare progresivă a deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe care şi le-a asumat. Potrivit documentelor, în trimestrul 2 al anului 2015, societatea trebuia să evacueze 475 de tone de deşeuri periculoase. În urma controlului efectuat s-a constat că nu au fost evacuate decît 68,9 tone de deşeuri periculoase şi 347,8 tone deşeuri nepericuloase. După incendiul produs în toamna anului 2013, autorităţile au constatat că pe fosta platformă ARO erau depozitate aproximativ 2.200 de tone de deşeuri periculoase şi 1.400 de tone deşeuri nepericuloase. Potrivit planului aprobat de o comisie interinstituţională, pînă în luna octombrie a anului 2016, Global Eco Center trebuie să evacueze toate deşeurile. Avînd în vedere că pînă în acest moment nu au fost respectate cantităţile ce trebuiau evacuate, este puţin probabil ca termenul stabilit să fie respectat.    

N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1496

 
Şoferul a forţat semaforul Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 august 2015

Şoferul a forţat semaforul

 

 Două maşini au fost serios avariate, ieri, ca urmare a unui accident care a avut loc la intersecţia de lîngă fostul sediu al CEZ Electrica. Din cercetările oamenilor legii a reieşit că Florin P., de 36 ani, din comuna Corbeni, aflat la volanul unei Dacia Logan, a forţat semaforul. Bărbatul este taximetrist şi se îndrepta dinspre Prundu către Centru. Cînd a ajuns la semafor, culoarea se schimbase în galben. În loc să oprească, a accelerat şi a izbit în plin maşina condusă de Constantin Ş., de 43 ani, din Piteşti. Acesta din urmă venea dinspre Bulevardul I.C. Brătianu şi se ducea către Calea Craiovei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă maşinile au fost „şifonate“ serios.   

M.Sandu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1745

 
Suspecţi săltaţi de poliţişti de pe stradă Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 august 2015

Suspecţi săltaţi de poliţişti de pe stradă

 

 Ieri în jurul prînzului, mai mulţi poliţişti au blocat un autoturism aflat în trafic pe o stradă din cartierul piteştean Trivale. Omul a fost încătuşat şi i-a fost percheziţionat autoturismul. De altfel, zona era împînzită de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti şi de la Secţia 3 Poliţie. Aceştia au făcut mai multe verificări. Trecătorii martori la intervenţie au rămas locului, asistînd ca la spectacol. Curioşi să afle ce se petrece, aceştia întrebau în stînga şi-n drepta, poate le-o spune cineva ceva! Se pare că oamenii legii instrumentează un dosar cu mai multe spargeri de locuinţe, iar cel depistat în trafic este unul dintre suspecţi. Deocamdată nu au fost furnizate alte detalii despre caz, ancheta fiind în curs de desfăşurare.  

   M.Sandu  Foto: C.Tudor

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1932

 
Nu scapă de controlul judiciar Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 august 2015

Deputatul Cătălin Rădulescu a mai făcut o încercare în faţa instanţei

Nu scapă de controlul judiciar

 

 Anul trecut, deputatul Cătălin Rădulescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzaţia de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Încă de atunci, împotriva parlamentarului s-a luat măsura controlului judicar. În repetate rînduri, Rădulescu a încercat să scape de această măsură, mai ales că a fost numit preşedinte al organizaţiei PSD din Diaspora. Deşi instanţa i-a admis două ieşiri în străinătate, deputatul nu scapă de controlul judiciar, măsura fiind menţinută şi în sentinţa dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, miercuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1969

Continuare
 
Elevă poloneză, moartă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 august 2015

Turista a căzut într-un hău de 50 de metri în Munţii Făgăraş

Elevă  poloneză, moartă

 

 Tragedie petrecută miercuri, în Munţii Făgăraş! Afla­tă în excursie, cu un grup de elevi polonezi, o ado­les­centă în vîrstă de 16 ani a căzut într-o prăpastie. Au durat mai multe ore pînă cînd salvamontiştii au ajuns în locul unde zăcea fata. Din nefericire, tînăra murise din cauza multiplelor leziuni la cap şi pe întreg corpul. Reprezentanţii Ambasadei Poloniei la Bucureşti vor trebui să anunţe familia să se ocupe de formalităţile de repatriere a trupului neînsufleţit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2187

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Pieton băut, accidentat

 Cristina Georgiana M., de 27 ani, din Pietroşani, în timp ce conducea un autoturism în această localitate, a accidentat uşor cu oglinda laterală stînga pe Nicolae Crinu G., de 40 ani, din  Pietroşani, care se deplasa pe drum, în aceeaşi direcţie de mers. Şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pietonul care mirosea puternic a alcool a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş. 

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1808

Continuare
 
„Accidentul“ a făcut multe victime Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 august 2015

Trei metode de înşelăciune folosite de escroci

„Accidentul“ a făcut multe victime

 

 Ca să facă rost de bani de la naivi, escrocii au născocit diverse metode de înşelăciune. „Accidentul“, „Ghicitul“, „Regele Cioabă“ sînt doar cîteva dintre înşelăciunile cu care s-au confruntat poliţiştii argeşeni. Cîţi argeşeni au picat în plasa escrocilor, dar şi ce trebuie să facă cetăţenii pentru a nu fi păgubiţi aflaţi din materialul următor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2347

Continuare
 
Femeia s-a sinucis Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 21 august 2015

Cazul: S-a prăbuşit de la etajul IV

Femeia s-a sinucis

 

 Anchetatorii au eliminat ipoteza crimei în cazul femeii care, miercuri, s-a prăbuşit în gol de la etajul IV al blocului în care locuia, decedînd pe loc. Adriana Neacşu, de 59 de ani, din Piteşti, locuia împreună cu fiul ei, cu soacra şi cumnatul. Tragedia a avut loc în timp ce două dintre rudele sale erau în casă. Poliţiştii care au făcut cercetările au ajuns la concluzia că a fost vorba fie de sinucidere, fie de un accident.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2108

Continuare
 
Percheziţii la contrabandişti de arme Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 august 2015

Braconierii, vînaţi de poliţişti

Percheziţii la contrabandişti de arme

 

 Ieri, în judeţul Argeş, au avut loc 6 percheziţii, la persoane suspectate că au făcut contra­ban­dă cu arme de vînătoare, dar şi de braconaj ci­negetic. Descinderile au fost efectuate de po­liţişti din cadrul Inspectoratului Ge­neral al Po­liţiei Române, aceştia avînd sprijinul lucră­to­ri­lor de la Serviciul de Intervenţii Rapirde din cadrul IPJ Argeş. În timpul descinde­rilor au fost găsite un pistol şi mai multă muniţie a că­ror proveni­enţă proprietarul nu o putea jus­tifica.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2317

Continuare
 
S-a prăbuşit de la etajul IV Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 august 2015

S-a prăbuşit de la etajul IV

 

 Accident, sinucidere sau crimă? Acestea sînt întrebările la care au încercat ofiţerii Poliţiei Municipiului Piteşti să afle răspunsul aseară, anchetînd moartea unei femei. Adriana Neacşu, de 59 de ani, din Piteşti, s-a prăbuşit în gol de la etajul IV al blocului 5 din cartierul piteştean Războieni. Curios este faptul că, atunci cînd s-a petrecut totul, femeia nu era singură în locuinţă, ci cu soacra şi cumnata ei. După tragedie, lîngă bloc a apărut şi fiul victimei, în vîrstă de 27 de ani, care era băut şi cu care nu se putea discuta. Femeia decedată era văduvă de 5 ani şi nu lucra. Nici fiul ei nu munceşte, recent cerînd un ajutor social la Primăria Piteşti. Vom reveni.  

     M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2265

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 A rămas înţepenit cu maşina

 Ghinion! Un şofer profesionit a ignorat ieri un indicator rutier şi a rămas cu ma­şina înţepenită sub o traversă metalică, pe străduţa care vine dinspre autogara veche spre Bulevardul Republicii. Petrescu Horia Nicolae, de 49 de ani, din se afla la volanul unei autospeciale, urcînd pe strada amintită. În zonă există un mar­caj care îi atenţionează pe şoferi că pot trece doar vehiculele cu o înălţime de maximum 3 metri, iar bărbatul a crezut că se încadrează în parametri. În timpul mersului, maşina a rămas însă blocată. Un echipaj de poliţişti rutieri a mers în zonă, pentru a se asigura că nu va fi blocată strada. După ce a efectuat mai multe manevre, conducătorul auto a găsit soluţia salvatoare: a dezumflat roţile şi în acest fel a scăpat de obstacolulul din calea lui.  

   M.Sandu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1759

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6976 - 7006 din 8110


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info