Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la o magazie

Ca de fiecare dată cînd este necesar şi sînt în pericol, oamenii nu au ezitat să sune la 112. Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost solicitat pe strada Sever Niculescu, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o magazie. În urma incendiului au ars materiale plastice, dar şi unele obiecte de mobilier. S-a constatat că focul a pornit de la o flacără din afara magaziei. 

    A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1881

Continuare
 
Accident cu 10 victime, la Albota Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Vorbind la telefon, a intrat în Logan

Accident cu 10 victime, la Albota

# Prea puţini respectă Codul Rutier, mai ales vorbitul la telefon

 

 Un accident rutier, soldat cu 10 victime, a avut loc, ieri, în apropiere de intrarea în Piteşti, dinspre Albota. Vinovat de cele petrecute este Dumitru C., 54 de ani, din comuna Uda, ş­o­ferul unui microbuz plin cu călători. În loc să fie atent la drum, acesta vorbea la telefon, după cum susţin martorii ac­ci­dentului. După in­ves­tigaţiile medicale, s-a stabilit că răniţii nu au leziuni grave. Con­ducătorul auto este cercetat penal sub acuzaţia de vătămare corporală.

Comentarii (7) | Vizualizari: 3307

Continuare
 
Beat cui, căzut în stradă, într-o baltă de sînge Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Beat cui, căzut în stradă, într-o baltă de sînge

 

 La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal ajung, în ultima perioadă, tot mai multe persoane care beau de nu mai ştiu de ele şi sînt culese de pe străzi de echipajele SMURD ori de cadrele medicale de la Serviciul Ambulanţă, în funcţie de gravitatea cazurilor. Aşa s-a întîmplat şi în urmă cu cîteva zile, cînd un muscelean a fost găsit aproape în comă alcoolică, într-o baltă de sînge, în vecinătatea Autogării Montana.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2220

Continuare
 
Poliţiştii, cu ochii pe centrele de examen Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

A început evaluarea competenţelor la Bacalaureat

Poliţiştii, cu ochii pe centrele de examen

 

 De ieri, au început evaluările competenţelor din sesiunea de Bacalaureat din acest an. Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, şeful Poliţiei Române a dat dispoziţie ca numărul patrulelor de poliţie să fie suplimentat în perioada sesiunii. În Argeş, 133 de oameni ai legii vor sta cu ochii pe cele 22 de centre de examinare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1803

Continuare
 
Tîlharul, eliberat de judecători Imprimare E-mail
(7 voturi)
marţi, 09 iunie 2015

Pentru păcănele, a furat lănţicul

Tîlharul, eliberat de judecători

 

 O tînără a fost tîlhărită ziua, în amiaza mare, pe o stradă din cartierul Exerciţiu. Ionuţ Florin Anghel, 28 de ani, a atacat o tînără de aceeaşi vîrstă, căreia i-a smuls un lănţişor din aur de la gît. In­di­vidul a fost prins, duminică, de un poliţist care era liber şi se plimba prin cartier. Autorul a comis fap­ta pentru a face rost de bani să joace la păcă­ne­le. Deşi a fost reţinut de poliţişti, tînărul a fost eliberat sub control judiciar de judecători.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2675

Continuare
 
Bărbat înecat, căutat de pompieri Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 08 iunie 2015

Bărbat înecat, căutat de pompieri

 

Pompierii şi poliţiştii au fost alertaţi ieri, după dispariţia unui bărbat despre care se credea că a murit înecat în lacul din comuna Mîrghia. Dan Ilie, de 40 de ani, a fost văzut ultima dată de o localnică, în apă, în timp ce se spăla. La puţin timp, pe mal au fost descoperite hainele acestuia şi un săpun, însă nici ur­mă de bărbat. S-a bănuit că omul a pierit înecat, iar pompierii au venit în zonă cu o barcă, pornind căutările. La închiderea ediţiei noastre, Dan Ilie nu fusese găsit. Nimeni nu ştia însă cu siguranţă dacă bărbatul s-a înecat.   

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1804

 
Agenţii Quartz au prins hoţi de fier vechi Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Agenţii Quartz au prins hoţi de fier vechi

 

 Sîmbătă, în dispeceratul firmei Quartz Security a fost primit un apel de panică, de la un obiectiv situat în Mioveni. Mai multe echipaje de intervenţie ale firmei Quartz Security s-au deplasat la faţa locului, constatînd că doi bărbaţi veniseră la furat de fier vechi. La sosirea echipajelor, hoţii au încercat să scape, fugind pe cîmp cu căruţa în care se aflau deşeurile metalice furate. A fost sesizată poliţia, oamenii legii deplasîndu-se în zonă. Cei doi suspecţi au fost prinşi de agenţii Quartz, fiind predaţi poliţiştilor. De asemenea, a fost recuperat tot fierul vechi sustras de suspecţi.  

 I.Ivănoiu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1928

 
Biciclist acroşat de maşină Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Şoferiţa neatentă a rănit un om

Biciclist acroşat de maşină

 

 O clipă de neatenţie la volan a dus, sîm­bă­tă, la producerea unui accident rutier. Evenimentul nedorit a avut loc în comuna Miceşti, acolo unde un biciclist a fost a­cro­şat de pe margi­nea şoselei de o maşi­nă. Şoferiţa care se afla la volan nu era atentă la drum. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit grav.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2201

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-a spînzurat de lustră

Tragedie într-o familie din Topoloveni, sîmbătă. Constantin Şerbănescu, în vîrstă de 61 de ani, din satul Goroneşti - Topoloveni, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Omul îşi pusese capăt zilelor. Cadavrul său atîrna în ştreang, agăţat de lustră. Victima decedase de ceva timp, cînd a fost descoperită nenorocirea, astfel că manevrele de resuscitare nu mai erau utile. Medicul a constatat decesul bărbatului, iar trupul său a fost dus la morgă pentru autopsie. Bărbatul nu a lăsat un bilet prin care să îşi justifice gestul. El era cunoscut cu viciul alcoolului şi nu este exclus să fi făcut gestul fiind băut.    

        M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2193

Continuare
 
Argeşul a mai primit o ambulanţă nouă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Argeşul a mai primit o ambulanţă nouă

 

  Ministerul Sănătăţii a repartizat, zilele trecute, la Cluj Napoca,  30 de ambulanţe de tip B 4x4 către mai multe servicii de ambulanţă din ţară, printre care se află şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2116

Continuare
 
Tîlhărie într-un bar plin cu clienţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Băutura i-a luat minţile şi a ajuns în arest

Tîlhărie într-un bar plin cu clienţi

 

  Un piteştean, în vîrstă de 33 de ani, va deveni în mod cert ţinta ironiilor colegilor de celulă, cînd se va afla pentru ce a ajuns în arest. Gheorghe Munteanu, de 33 de ani, a fost reţinut sub o acuzaţie deosebit de gravă, comisă în schimb într-un mod care stîrneşte rîsul. Băutura pare să-i fi luat minţile individului care acum suportă consecinţele faptei sale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2400

Continuare
 
A retezat pomii de lîngă trotuar Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 08 iunie 2015

Din cauza vitezei excesive,

A retezat pomii de lîngă trotuar

Celor ca el ar trebui să li se anuleze permisul

 

 Viteza excesivă ar fi putut să ducă în mormînt un tînăr în vîrstă de 26 de ani, în noap­tea de sîmbătă spre dumi­nică. Aflat la volanul maşinii lui, acesta a călcat atît de tare pedala acceleraţiei, de parcă s-ar fi aflat la raliu. A pierdut controlul volanului şi a izbit violent doi pomi, fiind retezaţi în momentul impac­tului. Conducătorul auto a scăpat nevătămat, fiind salvat de centura de siguranţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3271

Continuare
 
Bătută de soţ din cauza amantei Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 08 iunie 2015

De pe patul spitalului, o femeie acuză:

Bătută de soţ din cauza amantei

 

 Violenţa domestică este deja un mod de viaţă în România zilelor noastre doborîtă de criză şi de crizaţi. Zilnic, televiziunile şi publicaţiile locale şi naţionale nu mai contenesc cu informaţii mirosind a sînge şi violenţă, condimentate din plin cu alcool, care-i ţin în priză pe românii ce se hrănesc cu scandal. Zona Cîmpulung se înscrie fără probleme în topul localităţilor în care violenţa domestică este la ea acasă. Dacă într-o săptămînă la Spitalul Municipal nu vine cineva bătut, în următoarea săptămînă apar sigur victime în fiecare zi. De cele mai multe ori, femeile sînt cele care o încasează, aşa cum s-a întîmplat recent cu o soţie din Bughea de Sus.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2677

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Conducea o autoutilitară neînmatriculată

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Drăganu şi de la Postul de Poliţie Cotmeana au efectuat joi mai multe controale la maşinile aflate în trafic. Astfel, în urma acestora, l-au depistat pe P. Alin, în vîrstă de 45 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea o autoutilitară care era neînmatriculată. În urma acestei nereguli, bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru punerea în circu­laţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Trebuie să ştiţi că punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă.

 A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1986

Continuare
 
Cîştigătorii merg la etapa zonală Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 iunie 2015

Concurs judeţean pentru pompieri

Cîştigătorii merg la etapa zonală

 

 Timp de două zile, joi şi vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Ur­genţă „Cpt. Puică Nico­lae“ al judeţului Argeş a or­ganizat la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş şi pe sta­dionul din comuna Bas­cov etapa pe unitate a Concursului serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Au participat la competiţia care demonstra îndemînarea pomperilor argeşeni militari de la toate subunităţile din judeţ.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2324

Continuare
 
Arestat după agresiune Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 iunie 2015

Bărbatul a atacat un bărbat într-un restaurant

Arestat după agresiune

 

 O bătaie soră cu moartea a primit un bărbat aflat în restaurantul Mon­te Carlo din cartierul piteştean Trivale, în dimineaţa zilei de 6 aprilie. Acesta a fost lovit cu sălbăticie de un alt client aflat în local. Conflic­tul dintre cei doi s-a iscat ca din senin, în urma consumului excesiv de alcool. Agresorul a fost identificat de poliţiştii Secţiei 3 Piteşti, ieri pe numele lui Constantin Marian Şerban, de 23 de ani, din Piteşti, fiind emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3146

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6976 - 7006 din 7627


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info