Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 


Conflict pe acte între APIA şi primari Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 28 aprilie 2015

În plină campanie de depunere a cererilor de plată,

Conflict pe acte între APIA şi primari

 

 În plină campanie de depunere a cererilor pentru plăţile pe suprafaţă şi cele pe zootehnie, între conducerea A­genţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş şi o parte dintre primarii din sudul judeţului nostru au a­pă­rut neînţelegeri.    

Comentarii (5) | Vizualizari: 2859

Continuare
 
Dodge spulberat de un tir Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 aprilie 2015

Din cauza vitezei, la Valea Mare Pravăţ

Dodge spulberat de un tir

 

 Grav accident rutier, duminică seară, pe DN 73, în localitatea Valea Mare Pravăţ. Doi bucureşteni au văzut moartea cu ochii, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un tir şi aruncată apoi într-un şanţ. Din fericire, ei au scăpat cu cîteva fracturi, care nu le-au pus viaţa în pericol, fiind scoşi din autoturismul avariat de un echipaj de descarcerare. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la baza accidentului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2150

Continuare
 
Barca lui Cioacă e la Curierul Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 28 aprilie 2015

 Penitenciarul Co­libaşi şi-a respectat promisiunea:

Barca lui Cioacă e la Curierul

 

 La cea de-a 38-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, Cristian Cioacă a participat ca expozant. La standul amenajat de reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi, au fost şi cîteva obiecte create de fostul poliţist. Printre exponate s-a numărat şi o replică a corabiei Santa Maria, nava amiral a lui Cristofor Columb. Fiind prea scumpă, familia acestuia nu şi-a permis să o cumpere, deşi fiul lui şi-a dorit-o foarte mult. Curierul zilei a intrat în posesia corabiei şi astăzi vom putea să-i oferim lui Patrick Cioacă o minunată surpriză. Îi vom da în dar creaţia tatălui său.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1896

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Fundătureanu, şeful Secţiei Penale

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat propunerea de numire în funcţia de preşedinte al Secţiei Penale din cadrul Tribunalului Argeş a judecătorului argeşean Ioan Fundătureanu. Magistratul a ocupat această funcţie şi pînă acum, după delegarea pe care a primit-o în luna septembrie a anului trecut. Secţia pentru judecă­tori a stabilit ca Ioan Fundătureanu să ocupe funcţia începînd din 21 aprilie, pe o perioadă de 3 ani.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1848

Continuare
 
Au poftit la ciocolată Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 28 aprilie 2015

Doi tineri riscă să ajungă la puşcărie

Au poftit la ciocolată

 

 Doi tineri ce au poftit la ciocolată au ajuns să dea cu subsemnatul la poliţie. Ei au rămas şi fără marfa furată de pe rafturile unui magazin din cartierul Găvana, şi riscă şi să ajungă în spatele gratiilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1816

Continuare
 
Culegător de fructe, dispărut de acasă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 aprilie 2015

Din luna august, familia nu ştie nimic de el

Culegător de fructe, dispărut de acasă

 

 De mai bine de 8 luni, familia nu mai ştie nimic de Mihai Fieraru, un bărbat în vîrstă de 53 de ani, din Stoeneşti. Omul lucrează cu ziua şi în vara anului trecut a plecat de acasă cu gîndul să îşi caute de muncă. Le-a spus copiilor că merge să lucreze culegător de fructe. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el. Dispariţia lui a fost anunţată Poliţiei Cîmpulung şi, cu toate că omul a fost dat în urmărire naţională, nici pînă acum nu a fost găsit. Soţia îl caută disperată şi îi roagă pe cei care l-au văzut şi pot furniza informaţii despre Mihai Fieraru să anunţe cel mai apropiat post de poliţie ori să sune la 112.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1712

Continuare
 
Altar pe banca lui Alex! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 aprilie 2015

Chiar dacă nu mai e printre ei, colegii de clasă nu l-au uitat

Altar pe banca lui Alex!

 

 În locul lui Alexandru George Neacşu, un copil întot­deauna cu zîmbetul pe buze, un mic altar! Colegii de clasă nu-l pot uita pe Alexandru George Neacşu. Chiar dacă nu mai este printre cei vii, elevii de la Lipatti i-au adus flori şi i-au aprins lumînări, pe care le-au pus pe banca în care stătea acesta, lîngă o poză din care Alex încă le zîmbeşte. De ziua lui onomas­tică, tatăl copilului mult iubit le-a adus micuţilor de la şcoală bomboane, fursecuri şi suc. Reamintim că băieţelul de 13 ani mersese cu frăţiorul său mai mic să petreacă sărbătorile alături de bunic, la ţară, dar a fost spulberat de o maşină chiar în Sîmbăta Mare. Impactul a fost fatal pentru băiatul ce studia pianul şi vioara la o şcoală din Piteşti, dar al cărui vis era să ajungă cunoscut în lumea fotbalului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2055

Continuare
 
Pe urmele corabiei lui Cioacă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 27 aprilie 2015

A făcut o replică a navei Santa Maria, a lui Cristofor Columb

Pe urmele corabiei lui Cioacă

# Înainte de a reuşi s-o achiziţionăm de la Simfonia Lalelelor, corabia a fost trimisă la Penitenciarul Colibaşi

 

 Fostul poliţist Cristian Cioacă s-a numărat printre expozanţii de la Simfonia Lalelelor. În standul organizat de Penitenciarul Colibaşi, acesta a avut mai multe creaţii la care a lucrat cu mult timp înainte de manifestare. Cea mai reprezentantivă lucrare a lui Cioacă este o replică a corabiei Santa Maria, nava amiral a lui Cristofor Columb. Realizată cu multe detalii, copia operei de artă are dimensiuni impresionante. Cînd Echipa Curierului zilei a încercat să o achiziţioneze, standul fuse strîns cu o oră mai devreme faţă de ora închiderii expoziţiei. Din păcate, am ratat ocazia de a face a­chi­ziţia, ieri, din motive care nu depind de noi, însă astăzi vom merge la Penitenciarul Colibaşi, să vedem dacă putem face achiziţia mult-dorită. Rămîne de văzut dacă scopul nostru nobil va avea finalitatea dorită şi barca va putea ajunge prin intermediul Curierului zilei la copilul lui Cristian Cioacă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2499

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Judecătoria Cîmpulung poate rămîne fără 4 magistraţi

Anul trecut, pe 21 octombrie, Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat procedura care trebuie urmată în vederea redistribuirii posturilor magistraţilor de la instanţele cu surplus de personal la cele care au nevoie. Forul care face regulile în a­ceas­tă activitate a stabilit mai multe etape în cadrul procedurii respective, iar la final a întocmit o listă cu judecătoriile şi tribunalele de la care pot fi transferate posturi, indiferent dacă există sau nu locuri vacante. Pe această listă neagră, stabilită în plenul CSM din 19 martie, figurează şi Judecătoria Cîmpulung, cu patru posturi de judecători, a căror pierdere este posibil să atragă reducerea numărului de grefieri, precum şi desfiinţarea funcţiei de vicepreşedinte. Decizia CSM nu este însă bătută în cuie, deoarece în decizia renunţării la cei patru judecători cîntăreşte punctul de vedere al Curţii de Apel Piteşti, în circumscripţia căreia funcţionează instituţia cîmpulungeană, în funcţie de care se va lua decizia finală. CSM a considerat că este necesară indisponibilizarea tuturor posturilor propuse pentru redistribuire, chiar dacă nu sînt vacante, pentru a se evita ocuparea lor după o eventuare vacantare. În cazul Judecătoriei Cîmpulung, dacă unul, pînă la patru, din cei zece magistraţi cu care funcţionează în prezent, ies la pensie, posturile lor nu vor mai putea fi ocupate niciodată.  

   N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1617

Continuare
 
Doi beţivani au făcut accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 aprilie 2015

Ce face alcoolul din om...

Doi beţivani au făcut accident

 

 În noaptea de sîmbătă spre duminică, un bărbat a fost găsit zăcînd în comă pe marginea şoselei în comuna Bîrla. Părea că a fost victima unui accident rutier, din acest motiv fiind sesizată Poliţia Costeşti. În urma cercetărilor s-a stabilit că victima, Cornel T., de 34 de ani, din comuna Bîrla, a fost lovit de un mo­ped, al cărui conducător părăsise locul accidentului. Ancheta a stabilit că atît cel vinovat de accident, cît şi rănitul se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, atunci cînd a avut loc evenimentul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1930

Continuare
 
Biciclistă lovită de un Opel Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 aprilie 2015

În timp ce traversa neregulamentar pe trecerea de pietoni,

Biciclistă lovită de un Opel

 

 Vineri seară, o tînără în vîrstă de 17 ani, din Piteşti, a căzut victimă a propriei neatenţii! Fata a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o maşină. Ea are leziuni uşoare, iar poliţiştii au demarat cercetări pentru a se stabili cu exactitate îm­prejurările în care s-a petrecut neplăcutul eveniment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2101

Continuare
 
Reziduurile sînt încă pe platforma ARO Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 aprilie 2015

ECO Global Center nu respectă graficul de evacuare a deşeurilor toxice

Reziduurile sînt încă pe platforma ARO

# De la ultimul control, cel din martie, nu s-a mişcat un gram din deşeurile existente pe amplasament

 

 O nouă comisie mixtă de control, formată din re­pre­­zentanţi ai Prefecturii, Gărzii de Mediu, ISU Argeş, IPJ Argeş şi ai Primăriei Cîmpulung, a făcut, marţi, un nou control pe fosta platformă ARO, pentru a verifica modul în care societatea Global Eco Center a dus la îndeplinire obligaţiile de eli­mi­nare pro­gre­sivă a deşeurilor periculoase şi neperi­culoase, o­bligaţii asumate în cadrul comisiei de avizare teh­nică din cadrul Agenţiei pentru Pro­tec­ţia Mediului. Cu acest prilej s-a dovedit încă o dată că Vasile Tofan, administratorul firmei men­ţio­nate anterior, sfidează autorităţile şi face ce-l taie ca­pul, echipa de control constatînd că, de la ul­tima verificare şi pînă acum, nu s-a mişcat un gram din deşeurile existente. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1744

Continuare
 
Risc mare de avalanşă! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Traseele montane sînt închise în Făgăraş

Risc mare de avalanşă!

 

 Conform buletinului nivometeorologic emis de Centrul de Prognoză Sibiu, riscul de avalanşă este de gradul 4 la altitudini de peste 2.000 de metri şi de gradul 3 la altitudini între 1.600 şi 2.000 metri, astfel că toate traseele montane din judeţul Argeş care se află în acest ecart de altitudine sînt şi vor rămîne închise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1760

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Copil oprit să se omoare

Un copil de 15 ani, din Buzoieşti, a fost oprit cu cîteva minute înainte de a-şi pune ca­păt zilelor. Tatăl băiatului a fost sunat, ieri după-amiază, de către fiul acestuia că o să se arunce în barajul de la Recea, sat Deagu. A sunat imediat la 112, să cheme ajutoare, anunţînd şi cîţiva apropiaţi despre intenţia minorului. La scurt timp, copilul a fost găsit de o mătuşă pe un cîmp. Era foarte agitat şi nu voia să discute cu nimeni. Anchetatorii s-au deplasat la faţa locului şi au aflat că copilul fusese certat de părintele său, discuţia pornind de la banii risipiţi fără rost de acesta. 

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1651

Continuare
 
Legat cu lanţul de cumnatul său Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Din cauza banilor,

Legat cu lanţul de cumnatul său

 

Scandal cu iz penal într-o familie de rromi din comuna Berevoeşti! Ion Onică, în vîrstă de 53 de ani, din cătunul de rudari Gămăceşti, susţine că a fost lipsit de libertate de cumnatul său, care l-ar fi ţinut legat cu un lanţ, în locuinţa sa, timp de trei zile. Mai mult, presupusa victimă spune că ruda sa, care derulează afaceri cu material lemnos, i-ar fi confiscat calul şi căruţa şi l-ar fi ameninţat cu moartea. Totul din cauza unei sume de bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1816

Continuare
 
Arestat pentru a fi extrădat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Argeşean căutat de austrieci, după o încăierare

Arestat pentru a fi extrădat

 

 Un scandal izbucnit într-o localitate din Austria l-a avut ca protagonist pe argeşeanul Şor Ra­colţea, de 26 de ani, din comuna Ţiţeşti. Tînărul este acuzat de loviri şi alte violenţe, numai că, atunci cînd ar fi trebuit să răspundă pentru faptele sale, a părăsit ţara şi s-a întors în România. A fost dat în urmărire internaţională, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare. Prins de poliţişti, acesta a ajuns în arest, urmînd a fi extrădat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1687

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6976 - 7006 din 7358
embedgooglemap.net
Click view
Intrebarea Curierului

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!Comentarii

Costache a fost achitat
La cîți bani are ăsta de la jnapanul de tac-so, a plătit și a scăpat. Ce e de mirare aici ?
13/11/18 13:45 Mai mult...

Costache a fost achitat
De la câini poate să treacă oricând la oameni şi la fel nu va păţi nimic. Asta e justiţia în România.
13/11/18 12:25 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
strainii nu au luat toate bogatiile cu japca...politicienii nostri au negociat in interesul lor,ei au luat comisioanele ...
13/11/18 09:09 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
Copiii ... au plecat cumva slugi la bogatii imbuibati? Daca da, au facut-o, desigur, din cauza saraciei. Daca nu, inseam...
13/11/18 09:52 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
padurile , petrolul si gazele, bancile Romaniei sunt in labele unor firme din Austria. Eu zic sa le dam gaze de buda. Ga...
13/11/18 01:14 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info