Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** Trivale Fest la Piteşti      *** Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte      *** Primarul vine la muncă pe bicicletă      *** A crescut producţia la Dacia      *** 260 de vehicule, pentru pompierii români      *** „Misiune îndeplinită!”     *** Chinezi prinşi muncind la negru     *** Agresor sexual, în arest la domiciliu     *** S-a aruncat de la etajul V     *** Bătut de un poliţist pe motocicletă     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Mergem să cîştigăm la Timişoara!“     *** Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă     *** România a urcat pe locul 27     *** Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia     *** Bishop a ajuns la Piteşti     *** Doar 4 partide vor fi televizate!     *** Victoria îi urcă pe podium!     *** Negocieri cu doi jucători     *** Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“    

 


Copilărie fără delincvenţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Copilărie fără delincvenţă

 

 În perioada octombrie  2014 - Martie  2015, la Şcoala Gimnazială Tudor Muşatescu din Piteşti, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi DGASPC Argeş implementează Proiectul „Copilărie fără delincvenţă“, adresat minorilor cu vîrsta sub 14 ani. „Unul dintre pilonii centrali ai proiectului îl reprezintă campania preventivă ce îşi propune creşterea gradului de informare şi conştientizare a grupurilor-ţintă (copii, părinţi, profesori) cu privire la comportamentele predelincvente şi delincvente, modalităţi de prevenire, gestionarea situaţiilor conflictuale, consecinţe legale etc.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2022

Continuare
 
Pendiuc rămîne în arest Imprimare E-mail
(9 voturi)
marţi, 10 martie 2015

S-a finalizat dosarul corupţiei de la Primăria Piteşti

Pendiuc rămîne în arest

# Martorii au devenit inculpaţi: Carmen Lis, Ion Constantin, Emilian Nechita, Manuel Rotaru
# După întocmirea rechizitoriului şi trimiterea în judecată, Pendiuc poate să se întoarcă la primărie

 

 Ieri, Tribunalul Bucureşti a judecat cererile de prelungire a arestului pre­ventiv pentru pri­ma­rul suspendat Tudor Pendiuc şi de prelungire a arestului la domiciliu pentru oamenii de afa­ceri Constantin Scarlat, Gheorghe Văsîi şi Va­lentin Vişoiu. Dosarul de corupţie al primarului Tudor Pendiuc a ajuns la finalul cercetărilor. Procurorii DNA au în­che­iat actele de urmărire pe­nală şi au adus la cu­noş­tinţa celor implicaţi în acest dosar calitatea lor procesuală. Toţi cei care iniţial au avut cali­tatea de suspecţi sînt în prezent inculpaţi.

Comentarii (8) | Vizualizari: 5493

Continuare
 
Alarmă pentru o servietă goală Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 09 martie 2015

Alarmă pentru o servietă goală

 

 Un pensionar zelos a pus pe drumuri degeaba, ieri, mai mulţi poliţişti! Omul a găsit o geantă de tip diplomat la gunoi în apropiere de Spitalul Militar din Piteşti şi s-a gîndit că poate exista un pericol. A sunat la 112 şi le-a spus oamenilor legii din dispecerat că geanta ar putea ascunde o bombă sau poate chiar mai grav, vreun virus periculos, gen antrax, menit să provoace victime în masă. Poliţiştii Secţiei 1 au mers în zonă şi au găsit servie­ta aşezată în apropierea centrului comercial, iar lîngă ea, paznic de nădejde, pensionarul care alertase autorităţile. Atît de periculoasă şi de temut fusese banala geantă, încît însuşi bătrînul o luase şi o mutase dintr-un loc în altul, de parcă nu şi-ar fi dorit ca poliţiştii să scormonească prin gunoi. La rîndul lor, agenţii Secţiei 1 au fost nevoiţi să raporteze cazul şi să cheme colegi de la alte structuri, aşa cum cere protocolul. După ce au cercetat bine geanta, poliţiştii şi-au dat seama că au fost alarmaţi degeaba, servieta fiind goală. Cel mai probabil, vreun locuitor din zonă renunţase la o­biectul uzat, aruncîndu-l la gunoi, fără să-i treacă prin minte ce tevatură va crea. În cele din urmă, servieta a ajuns acolo unde fusese găsită, la ghenă.  

 M.Sandu  Foto: C.Tudor

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1704

 
Prinşi golind automatele de bilete! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 09 martie 2015

Şase minori, cercetaţi penal pentru furt calificat

Prinşi golind automatele de bilete!

 

 Şase minori s-au gîndit cum să facă să nu mai plătească biletele de autobuz şi, de ce nu, să facă nişte bani de buzunar în plus. Soluţia pe care au găsit-o a fost să spargă automatele de bilete din centrul Piteştiului. Ghi­nionul s-a ţinut scai de infractori. În timp ce îşi umpleau buzunarele cu bilete au apărut în zonă şi poliţiştii. Adolescenţii prinşi în plină acţiune au fost duşi la secţie să dea cu subsemnatul. Evident, s-au ales cu dosar penal.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2104

Continuare
 
Şi-a parcat Opelul într-un gard! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

Băutura l-a împiedicat să rămînă pe carosabil

Şi-a parcat Opelul într-un gard!

 

 A băut toată noaptea, iar dimineaţă s-a urcat la volan, ca şi cînd aşa ar fi fost normal! Drumul i s-a oprit însă în comuna Moşoaia. Aici, şoferul cherchelit, care a şi apăsat mai tare pedala de acceleraţie, şi-a parcat maşina într-un gard. A scăpat cu răni, care spun medicii, nu-i pun viaţa în pericol. Conducătorul auto va trebui să răspundă penal pentru fapta sa şi să plătească şi pagubele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1899

Continuare
 
Buta, nevinovat în cazul Energi-Co Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Instanţa a decis:

Buta, nevinovat în cazul Energi-Co

# Fostul primar al Cîmpulungului are de primit de la primărie 3.500 de lei, cheltuieli de judecată

 

 În urmă cu 17 ani, primarul de-atunci al municipiului Cîmpulung, fostul deputat Sorin Buta, a fost artizanul unei afaceri care a prejudiciat serios bugetul local. Se ştie că este vorba despre o asociere între Primăria Cîmpulung şi holdingul Energi-Co, încheiată prin 1998, şi care prevedea modernizarea unei centrale termice din cartierul Vişoi. Centrala nu a funcţionat niciodată, şi asta pentru că, la scurt timp, societatea care gestiona energia termică din oraş, SC Centrale Termice SA, a dat faliment şi municipalitatea a renunţat la sistemul de încălzire centralizat. Peste ani, firma bucureşteană a acţionat în instanţă Primăria musceleană, solicitînd daune de 7 miliarde lei pentru prejudiciul suferit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1705

Continuare
 
Ars de viu în propria casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Sfîrşit îngrozitor pentru un bărbat din Schitu Goleşti

Ars de viu în propria casă

 

 Sfîrşit groaznic, duminică seară, pentru un bărbat în vîrstă de 54 de ani, din comuna Schitu Goleşti! Vasile Dureci a ars de viu într-un incendiu devastator care i-a cuprins locuinţa. Poliţiştii şi pompierii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele care au stat la baza acestei tragedii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1920

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Violatorul rămîne în arest

La începutul lunii octombrie, George Pernă, de 28 de ani, din comuna Hîrseşti, a ajuns în arest, fiind acuzat că şi-a violat vecinul bolnav. După aproximativ cinci luni de arest preventiv, joi, Judecătoria Costeşti a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Procurorii care au instrumentat dosarul au avut termen 48 de ore să conteste decizia şi nu au pierdut timpul, atacînd-o. Magistraţii Tribunalului Argeş au judecat vineri contestaţia şi au dat cîştig de cauză procurorilor. „Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Costeşti împotriva încheierii din data de 05.03.2015 pronunţată de Judecătoria Costeşti în dosarul nr. 3656/214/2014, inculpat fiind Pernă V. George... desfiinţează încheierea şi, rejudecînd, menţine măsura arestării preventive a inculpatului PG“, se arată în decizia de vineri. Aceasta este definitivă, ceea ce înseamnă că George Pernă rămîne în arest.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1976

Continuare
 
Asteptaţi-vă la o altă avarie! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 martie 2015

După 48 de ore, la Cîmpulung, a venit apa

Asteptaţi-vă la o altă avarie!

 

 Coşmarul cîmpulun­ge­nilor şi al locuitorilor co­munelor Valea Mare Pra­văţ, Lereşti, Bughea de Sus, Bughea de Jos şi Schitu Goleşti a luat sfîrşit. Vineri seară, în jurul orei 21.30, echipele de muncitori au reuşit să remedieze avaria magis­tralei principale care fa­ce legătură între Ba­rajul Lereşti şi Staţia de Trata­re a apei din Calea Pie­troasă, iar sîmbătă de dimineaţă, oamenii au avut apă la robinete.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2233

Continuare
 
Pănescu, sub control judiciar Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 09 martie 2015

Tribunalul Bucureşti l-a eliberat pe omul de afaceri

Pănescu, sub control judiciar

 

 Omul de afaceri Constan­tin Pănescu a fost elibe­rat. După aproximativ trei săptămîni petrecute în a­rest, patronul firmelor Selca, Metabet şi Alcadi­bo s-a întors acasă. Tri­bunalul Bucureşti a res­pins vineri cererea procu­rorilor, care solicitau pre­lungirea arestului preven­tiv pentru afacerist şi au înlocuit măsura cu con­tro­lul judiciar pe o peri­oadă de 60 de zile. Pă­nescu are de respectat mai multe obligaţii.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2651

Continuare
 
Student răpus de răceală Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 09 martie 2015

La 19 ani, a murit la Braşov

Student răpus de răceală

Argeşeni, nu ignoraţi simptomele bolii!

 

 Jale mare, ieri, în comuna Pietroşani, unde studentul găsit mort în Braşov a fost condus pe ultimul drum! Şerban Mituleci, 19 ani, locuia la Braşov, dar a copilă­rit şi a fost înmormîntat în comuna amintită. Trecerea lui în nefiinţă i-a adus în pragul disperării pe părinţi şi bunici, Şerban nefiind bolnav niciodată. Trupul lui a fost găsit fără suflare vineri, în maşina aflată în parcarea Universităţii Transil­va­nia, din Braşov, acolo unde învăţa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5554

Continuare
 
Student argeşean, găsit mort la Braşov Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Student argeşean, găsit mort la Braşov

 

Un argeşean în vîrstă de 19 ani a fost găsit mort ieri la Braşov. Şer­ban Mituleci, din comuna Pietroşani, era student la Universitatea Transilvania din Braşov. Un co­leg l-a găsit zăcînd fără suflare în ma­şină. La o primă constatare se pare că studentul a murit din cauza unui infarct. El era cunoscut ca un băiat foarte cuminte, care învăţa bine.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2740

 
Fiindcă s-a crezut şofer, riscă puşcăria! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Un tînăr din Băiculeşti,

Fiindcă s-a crezut şofer, riscă puşcăria!

 

Ştia că fiul său n-are permis de conducere şi, chiar şi aşa, i-a încredinţat maşina. Tînărul, odată ce a primit cheia, s-a urcat în autoturism şi a plecat la drum. A dat însă nas în nas cu poliţiştii. Din fericire, oamenii legii l-au depistat la timp, înainte să aibă loc vreun accident sau, şi mai rău, o tragedie în trafic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2127

Continuare
 
Arestată pentru furturi în Olanda Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Pe numele lei era emis un mandat european

Arestată pentru furturi în Olanda

 

 Ieri, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au admis cererea emisă de autorităţile olandeze de arestare preventivă a unei femei căutate pentru comiterea mai multor furturi, la Rotterdam. Claudia Iortaman, din judeţul Vîlcea, se afla în arest provizoriu încă de acum o săptămînă, cînd a fost prinsă de poliţişti. Femeia va fi predată unei escorte din Olanda, pentru a fi deferită justiţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2266

Continuare
 
Superman a ajuns după gratii! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Urmărit naţional pentru furt,

Superman a ajuns după gratii!

 

  Superman nu mai este doar un personaj din filmele pentru copii, ci un om în carne şi oase care trăieşte. Pe urmele sale s-au aflat de ceva timp poliţiştii din toată ţara. Evident, nu pentru a-l felicita pentru vreo faptă, ci pentru a-l reţine şi duce acolo unde-i este locul. Joi, Superman, de 26 de ani, din Ţiţeşti, căutat pentru furt, a fost prins de oamenii legii din Mioveni şi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. Are numele unui supererou, dar s-a ocupat de alte activităţi, pentru care a fost urmărit naţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2126

Continuare
 
Costin Petre Cătălin, 4 ani închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Sentinţă definitivă pentru lichidatorul judiciar:

Costin Petre Cătălin, 4 ani închisoare

 

 Curtea de Apel Piteşti a dat, ieri, sentinţa definitivă în dosarul lui Costin Petre Cătălin, fost practician în insolvenţă. Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi  fals intelectual, dar şi luare de mită. La sfîrşitul lunii septembrie, anul trecut, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 4 ani şi 5 luni închisoare, însă sentinţa a fost atacată cu apel. Magistraţii Curţii de Apel i-au redus pedeapsa la 4 ani şi îi interzic să mai profeseze ca practician în insolvenţă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2347

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7007 - 7037 din 7076
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
Ciorile dracului nenorocite la puscarie cu ei.sa le puna bila de picior si la munca nu ei nu sa stea sa doarma in puscar...
20/09/18 13:46 Mai mult...

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Cu este posibil ca președintele FC Arges sa fie vazut intr-o casa de pariuri pe Banatului?
20/09/18 10:53 Mai mult...

Racordaţi ilegal la energie electrică
Ați rezolvat cu pierderile de curent, mai bine v-ați uita în curtea voastră, angajații voștri, au mașini de lux, ...
20/09/18 08:13 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
Minorii care au implinit varsta de 14 ani raspund penal, mai interesati-va.
20/09/18 07:08 Mai mult...

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Am citit cu atentie cele declarate de Emil Sandoi.Dupa parerea mea,are dreptate 50% in privinta accidentarilor si a \"su...
19/09/18 14:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info