Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Hîrtieşti     *** 200 de locuri de muncă în agricultură      *** Dacia recheamă în service peste 13.000 de maşini!     *** Cartofii şi legumele, în topul scumpirilor!     *** Sfinţii zilei      *** Sumă mare de bani!    *** BALMOŞ CA ÎN BUCOVINA     *** Evenimente 16 ianuarie de-a lungul vremii     *** Premiera „O noapte furtunoasă“ reprogramată     *** Violonistul Horia Văcărescu, în premieră la Piteşti     *** 14 cazuri de gripă confirmate     *** Vrea cetăţenia română, ca să primească ajutor     *** A uitat de biberon pe aragaz     *** Şmecher la volan a fost reţinut!     *** Conducea o maşină neînmatriculată     *** Femeia de 33 de ani a murit la spital     *** Agresorul s-a întors în arest     *** Accident cu 4 maşini la Curtea de Argeş     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni, la doctor!     *** Sepsi OSK, cel mai omogen lot     *** Pregătire la Piscul Negru!     *** Competiţiile la care vor participa în 2019 înotătorii argeşeni     *** Cantonament şi pentru piteşteni     *** Bianca Andreescu, în turul 2 la Australian Open!     *** „Putem termina în primele trei locuri“     *** Debut de foc în Top 6!      *** A apărut Cupa României de Baschet 3x3!     

 


Dochinoiu, 2 ani cu suspendare Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 iunie 2015

Primarul comunei Vedea, condamnat

Dochinoiu, 2 ani cu suspendare

 

 Instanţa a decis! Primarul comunei Vedea, Niculae Dochinoiu, a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, sub acuzaţia de ucidere din culpă. Edilul are de plătit daune de 75.000 de euro familiei celui decedat în urma evenimentului rutier. Decizia nu este definitivă, pu­tînd fi atacată cu apel. Înainte de a fi dată sentinţa în discuţie, Dochinoiu a depus la Curtea de Apel Piteşti o cerere de strămutare a procesului la o altă instanţă din ţară. Magistraţii au dispus sîm­bă­tă a­mînarea pronunţării pînă pe data de 5 iunie.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 2241

Continuare
 
Feriţi-vă de gaborii cu burlane! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 01 iunie 2015

Vă intră în curte cu tupeu şi vă cer mii de lei

Feriţi-vă de gaborii cu burlane!

 

 O verificare de rutină a dus la prinderea a doi indivizi căutaţi de poliţişti pentru comiterea mai multor înşelăciuni. Au fost prinşi de poliţiştii Secţiei 2 Piteşti, care i-au predat colegilor de la Postul Mălureni, unde cei doi urmau să fie într-un dosar penal. Au fost extinse cercetările, fiind posibil ca Matei Gabor, de 23 de ani, şi Samu Demeter Gabor, de 22 de ani, ambii originari din Tîrgu Mureş, să fie autorii altor fapte de acest gen în zona Curtea de Argeş.

Comentarii (4) | Vizualizari: 5332

Continuare
 
Jurista Prefecturii, descarcerată Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 01 iunie 2015

 După un accident spectaculos,

Jurista Prefecturii, descarcerată

Ca să evite o turmă de capre, a tras de volan şi s-a răsturnat cu maşina

 

 La un pas de moarte s-a aflat, ieri, Floarea Epure, în vîrstă de 51 de ani, din Piteşti, juristă în cadrul Prefecturii Argeş! Aflată la volanul maşinii sale, în comuna Vedea, şoferiţa a încercat să evite o tur­mă de capre. Manevra bruscă a dus la un accident rutier spectaculos. Maşina s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat. Cea de la volan a fost scoasă dintre fiarele maşinii sale de către echipajul des­car­cerării. 

Comentarii (14) | Vizualizari: 5288

Continuare
 
Poliţiştii argeşeni, sperietoarea traficanţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Ofiţerii BCCO Piteşti au destructurat o reţea din 6 judeţe

Poliţiştii argeşeni, sperietoarea traficanţilor

 

 Acţiune de amploare, joi, organizată de ofiţerii  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, în colaborare cu colegii din Vîlcea şi Neamţ. Au avut loc 37 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Bihor, Sălaj, Maramureş, Neamţ şi Cluj. Era vizată o grupare care vindea substanţe etnobotanice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1884

Continuare
 
Trei arestaţi, doi fugiţi din ţară Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Spărgătorii din Teleorman acţionau în Argeş

Trei arestaţi, doi fugiţi din ţară

 

 Alte cinci percheziţii au fost organizate de oamenii legii de la Poliţia Costeşti, în localitatea Videle din judeţul Teleorman, dar şi în Giurgiu, la domiciliile mai multor indivizi suspectaţi că ar fi comis spargeri în comuna Izvoru din judeţul Argeş. Acţiunea vine după ce, la începutul săptămînii, în acelaşi dosar au mai fost arestate preventiv două persoane. Acestora li s-a alăturat în arest cel de-al treilea complice, reţinut joi de anchetatori. Alţi doi teleormăneni, suspecţi în dosar, sînt fugiţi din ţară.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2446

Continuare
 
Arestat că şi-a bătut nevasta Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Încălcînd interdicţia, un bărbat din Stîlpeni,

Arestat că şi-a bătut nevasta

 

 Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Stîlpeni, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, după ce a încălcat ordinul de protecţie impus de instanţă pentru protejarea soţiei, pe care o bătea şi ameninţa cu acte de violenţă, femeia avînd în repetate rînduri nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2201

Continuare
 
„Dacă nu mă arestaţi, voi comite alte jafuri!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Delaraţie-şoc a bestiei:

„Dacă nu mă arestaţi, voi comite alte jafuri!“

Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Găvana

 

 Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vasile Dumitru Burcea, în vîrstă de 33 de ani, din Cisnădie, autorul jafului comis la vila patronului Semiramis, a dat dovadă de mult sînge rece în atacurile săvîrşite. Tupeul acestui individ continuă să uimească, dove­dind faptul că este cu adevărat diabolic. Agresorul nu recunoscut decît indirect faptele şi nu a arătat în faţa anchetatorilor nici cel mai mic regret. Din moti­va­rea dată de magistraţii Tribunalului Argeş, la ares­tarea preventivă, reise faptul că, în faţa procurorilor şi judecătorilor, individul periculos a anunţat că, dacă va fi lăsat liber, va continua să comită fapte de aceeaşi violenţă extremă.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2632

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 10 ani de la înfiinţarea DGA

Astăzi, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 10 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rîndul personalului Ministerului Afacerilor Interne. Prin toate acţiunile sale, DGA promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atît pentru personalul propriu, cît şi pen­tru cel al MAI. Cei care doresc să reclame o faptă de corupţie comisă de un angajat al MAI, fie el poliţist, jandarm, pompier şi funcţionari publici din cadrul Prefecturii, arhivelor etc., o pot face la linia gratuită Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa:  Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau direct la sediul structurii judeţene, la Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş, al cărui sediu se află în Piteşti, strada Victoriei nr. 60, telefon/fax 0248.607.000, interior 20300, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş vor marca cei 10 ani de activitate ai Direcţiei Generale Anticorupţie prin distribuirea de flyere cu me­saje anticorupţie, pe raza municipiilor şi oraşelor din judeţ, în colaborare cu lucrători din cadrul IPJ Argeş.  

 M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2036

Continuare
 
Lovit de maşină în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Imprudenţa l-a băgat în spital

Lovit de maşină în timp ce traversa strada

 

 Un tînăr în vîrstă de 24 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, miercuri sea­ră, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Cîmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Bărbatul a fost acroşat de o maşină în timp ce traversa strada şi s-a ales cu un picior rupt, medicii fiind nevoiţi să-l supună unei intervenţii chirurgicale. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung fac acum cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2228

Continuare
 
Taximetrist complice cu hoţii Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Verifică cineva cazierul lor?

Taximetrist complice cu hoţii

 

 În urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Po­li­ţi­ei Municipiului Piteşti, doi indivizi au fost prinşi în flagrant în timp ce furau din garajele unor blocuri din Piteşti. Cei doi tineri în vîrstă de cîte 17 ani sînt suspectaţi de comiterea mai multor furturi în Piteşti, avînd alţi trei complici, între ei şi o femeie. Patru persoane au fost reţinute.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2574

Continuare
 
Conduceau cu acte expirate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 mai 2015

Conduceau cu acte expirate

 

 Poliţiştii de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş l-au oprit în trafic pe A. Ion, în vîrstă de 47 ani, din localitate. După ce i-au fost cerute toate actele la control, poliţiştii de la rutieră au constatat că bărbatul conducea maşina avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Pentru acest lucru, A. Ion s-a ales cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1952

Continuare
 
Salvată din flăcări de vecini Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 29 mai 2015

O bătrînă de 80 de ani era să moară arsă de vie, la Mihăeşti

Salvată din flăcări de vecini

 

 # Femeia s-a ales cu arsuri de gradul I pe faţă, fiind transportată în stare de semiinconştienţă la spitalul din Cîmpulung

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1818

Continuare
 
Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Urmărire ca-n filme după un BMW X5!

Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit

 

 O acţiune banală a poliţiştilor Biroului Rutier Piteşti s-a transformat, miercuri seară, într-o urmă­ri­re mai ceva ca-n filme, pe străzile din oraş! Oamenii legii au făcut semnal de oprire şoferului unui BMW X5. În loc să tragă pe dreap­ta, individul de la volan a accelerat. Pe conducătorul auto nu l-au determinat poliţiştii să oprească, ci o... pană...

Comentarii (4) | Vizualizari: 2154

Continuare
 
„La Urgenţe, nu l-au băgat în seamă!“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Soţia patronului TGM vorbeşte despre moartea soţului:

„La Urgenţe, nu l-au băgat în seamă!“

 

 Au trecut aproximativ trei săptămîni de cînd omul de afaceri Longi Niţescu, unul dintre asociaţii firmei TGM, a trecut în nefiinţă, la 44 de ani. Nici acum, familia şi partenerii săi de afaceri nu şi-au re­venit din şocul pierderii. Soţia celui de­cedat, Svetlana Niţescu, a transmis un mesaj emoţionant către toţi cei care l-au cunoscut. Aceasta a dorit să facă unele precizări şi a comentat la una din­tre ştirile publicate.

Comentarii (7) | Vizualizari: 3267

Continuare
 
Marţea, cele mai multe accidente rutiere! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 mai 2015

IPJ Argeş a prezentat în cadrul Colegiului Prefectural statistica tuturor evenimentelor

Marţea, cele mai multe accidente rutiere!

# Aveţi grijă cum conduceţi în aceste zile!

 

 Se spune că în zilele de marţi sînt trei ceasuri rele. Ei bi­ne, potrivit ultimei statistici privind evoluţia evenimen­telor rutiere grave în perioada ianuarie - mai 2015, prezentate ieri în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural, de şeful IPJ Ar­geş, Ionel Ispir, marţea s-au întîmplat cele mai multe acci­dente. Asta, deşi poliţiştii au intervenit şi au luat în vede­rea suspendării doar în primele patru luni ale anului 1.622 permise de conducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1944

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclistul nu avea permis

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe Dealul Negru, în comuna Morăreşti. Ion I., în vîrstă de 25 de ani, din Piteşti, conducea o motocicletă, iar din cauza vitezei excesive, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul vehiculului. A fost proeictat în şanţul de pe marginea şoselei. Conducătorul a fost rănit uşor, iar pasagera din spate, Maria P., de 41 de ani, tot din Piteşti, a fost rănită grav. Femeia a suferit o fractură de claviculă şi multe alte traumatisme. În timpul cercetărilor evenimentului rutier, poliţiştii au stabilit că Ion I. nu poseda permis categoria A care să-i permită să conducă motociclete. Acesta dăduse examen, însă nu promovase. Asta nu l-a împiedicat să plece la drum. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1970

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7007 - 7037 din 7609


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info