Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf


Turiştilor le-a fost frică să coboare muntele Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 18 august 2015

Cetăţeni unguri, recuperaţi de salvamontişti în Piatra Craiului

Turiştilor le-a fost frică să coboare muntele

 

 Trei turişti au fost salvaţi, ieri, în jurul prînzului, de salvamontişti dintr-o zonă extrem de periculoasă, din masivul Piatra Craiului. Chiar dacă nu s-au abătut de la traseu, oamenii erau epuizaţi şi nu au mai putut să coboare de pe munte.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1783

Continuare
 
A plonjat cu maşina-n bălării Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 18 august 2015

La Mihăeşti, un tînăr de 22 de ani

A plonjat cu maşina-n bălării

 

 Accident spectaculos, ieri dimineaţă, pe DN 73, în comuna Mihăeşti! Un tînăr de 22 de ani, din Stîlpeni, a zburat pur şi simplu cu maşina în afara carosabilului, după ce a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. În urma accidentului, şoferul a ajuns la spital, iar maşina a fost serios avariată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1974

Continuare
 
Strada, blocată de un tir la Bascov Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 august 2015

Pentru că şoferul avea alte preocupări,

Strada, blocată de un tir la Bascov

 

 Circulaţia a fost blocată, ieri, în pasajul de la Bascov, de un tir. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar mastodontul s-a izbit de zidul din beton şi a fost proiectat în mijlocul şoselei. În urma impactului, bărbatul de la volan a fost rănit uşor. Ca o ironie a sorţii, el a provocat accidentul cu doar cîteva sute de metri înainte să ajungă la destinaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1990

Continuare
 
Răniţi la Morăreşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 18 august 2015

Din cauza vitezei,

Răniţi la Morăreşti

 

 Cinci persoane au ajuns, ieri dimineaţă, la spital, în urma unui acci­dent rutier petrecut în comuna Morăreşti, pe Dealul Negru. Trei dintre vic­time sînt minori cu vîrste cuprinse între un an şi cinci luni şi 16 ani. Unul dintre ei este rănit grav, avînd o fractură. La locul accidentului a fost chemat şi echipajul descarcerării, însă nu a fost necesară inter­venţia lui, victimele fiind scoase dintre fiarele maşinilor de martorii ac­cidentului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2617

Continuare
 
La mulţi ani de la Curierul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 august 2015

La mulţi ani de la Curierul!

 

Astăzi, îşi serbează ziua de naş­tere Dan Pintilie, director Arhivele Statului, filiala Argeş, Dumitru Chirleşan, profesor Universitatea Piteşti, Cristian Gentea, consilier local Piteşti. Cu această ocazie, Curierul zilei le urează La mulţi ani!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1326

 
„Blocada“ a dat rezultate în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 august 2015

„Blocada“ a dat rezultate în Argeş

 

Bilanţul acţiunilor organizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie săptămîna trecută arată că au a­vut loc în total 71 de activităţi punctuale în cadrul cărora poliţiştii au constatat 71 de infracţiuni, dintre care 47 de natură judiciară, două la regimul rutier, una la regimul armelor şi muniţiilor şi una vizînd alte genuri de infracţiuni. De asemenea, a fost găsit şi un autovehicul care era dat în urmărire, fiind furat. Acţiunea „Blocada“, cum a fost denumită, a fost organizată la nivel naţional.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1454

Continuare
 
Pompierii cară apă populaţiei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 august 2015

Arşiţa a secat izvoarele şi fîntînile în Muscel!

Pompierii cară apă populaţiei

 

 Arşiţa prelungită din această vară, pe lîngă faptul că a cauzat neplăceri populaţiei şi a compromis culturile agricole, a secat izvoarele şi fîntînile, motiv pentru care, în mai multe localităţi din ţară, autorităţile locale au solicitat sprijinul pompierilor pentru aprovizionarea oamenilor cu apă menajeră. În această situaţie s-au aflat şi cîteva localităţi din zona Cîmpulung. Oamenii drămuiesc acum fiecare picătură de apă, aşteptînd ajutorul lui Dumnezeu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1484

Continuare
 
Pendiuc slăbit, dar optimist Imprimare E-mail
(12 voturi)
luni, 17 august 2015

Primarul Piteştiului a dormit în casa lui

Pendiuc slăbit, dar optimist

 

 Foarte slăbit, palid şi cu peste 15 kilograme mai puţin faţă de acum şase luni, astfel arăta primarul suspendat al Piteştiului, vineri seară,  cînd a ajuns acasă, după ce a fost eliberat din arest. Vizibil afectat de perioada de detenţie, acesta a rămas la fel de deschis faţă de reprezentanţii presei. Cînd a dat cu ochii de jurnaliştii care îl aşteptau la poartă, Tudor Pendiuc s-a oprit, a discutat şi le-a adresat mulţumiri jurnaliştilor. Iată mai jos discuţia integrală.

Comentarii (22) | Vizualizari: 6178

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferiţa a lovit şi a fugit

Aflată la volanul unei maşini, Ariadna Cristina S., de 33 ani, din Piteşti, a provocat un accident rutier, vineri. Şoferiţa se îndrepta de pe strada Calea Bucureşti, din Piteşti, către Mărăcineni. După ce a trecut de Podul Viilor, ajunsă în intersecţia de lîngă benzinărie, ea a virat la stînga către Calea Cîmpulung, fără să se asigure. A lovit autoturismul condus de Cătălin Ştefan N., de 31 de ani, din oraşul Ştefăneşti, care mergea în aceeaşi direcţie. În urma impactului dintre cele două maşini, a fost rănită uşor Elena Claudia N., de 32 ani, din Ştefăneşti, pasageră în al doilea autoturism. După impact, şoferiţa vinovată şi-a văzut de drum, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea oamenilor legii. Cătălin Ştefan N. a apucat însă să-i ia numărul de la maşină, pe care l-a dat oamenilor legii. Şoferiţa a fost depistată în scurt timp.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1449

Continuare
 
I-a dat cu parul în cap! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 august 2015

Tentativă de omor la Băbana

I-a dat cu parul în cap!

Ce face băutura din om!

 

 Un scandal iscat la băutură a dus un om pe patul spitalului, iar pe altul în arest! George Lae, 38 de ani, din comuna Băbana, s-a luat la ceartă într-un bar din localitate cu Sorin Cristinel Stancu,  27 de ani, din aceeaşi localitate. Amîndoi băuseră peste măsură şi s-au ameninţat. La puţin timp după schimbul de replici, Geor­ge Lae a pus la punct un plan, pe care l-a dus la îndeplinire. Ce s-a întîmplat aflaţi din materialul următor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1528

Continuare
 
Dus cu elicopterul la Bucureşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 august 2015

Tînăr în comă, după un accident

Dus cu elicopterul la Bucureşti

 

 În timp ce conducea un scuter pe un drum comunal din comuna Beleţi-Negreşti, Elvis Ionuţ B. a pierdut controlul vehiculului şi a izbit un stîlp de la un gard. Imediat după accident, tînărul s-a dus a­casă, cu toate că se simţea rău. Sîmbătă, a mers singur la spital. Starea lui s-a înrăutăţit cu rapiditate. A fost chemat un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la un spital din Capitală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1896

Continuare
 
Un Logan a rupt porţile unei case Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 17 august 2015

Pe strada Dumbravei din Piteşti,

Un Logan a rupt porţile unei case

 

 Unui tînăr piteştean, care a provocat un accident teribil la intrarea pe strada Dumbravei, din Piteşti, vineri seară, cariera de cadru militar i-ar fi putut fi compromisă. Alin Cătălin A., în vîrstă de 25 de ani, din Piteşti, a pierdut controlul Loganului pe care îl conducea, maşina a sărit trotuarul şi a izbit cu putere porţile metalice ale unei case. Atît maşina, cît şi gardul au fost făcute zob, iar tînărul a fost scos cu greutate de martori dintre fiarele contorsionate. Plin de sînge şi cam ameţit (nu se ştie dacă de alcool sau de izbitură), acesta a plecat imediat de la locul accidentului. Mama şoferului s-a ales cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2307

Continuare
 
Trei tineri pe un scuter! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 17 august 2015

Accident impresionant la Miceşti:

Trei tineri pe un scuter!

 

 Trei tineri au fost ră­niţi, doi dintre aceştia ajungînd la spital în stare gravă, din cauza unui accident rutier. Ei erau toţi trei pe un mo­ped, vehiculul pe două roţi fiind spul­be­rat de o maşină. Pasa­gerii au fost proiectaţi pe asfalt, şi toată lu­mea a crezut că au mu­rit. Martorii au su­nat la 112, însă unul dintre ei a refuzat transportul la spital, precizînd că nu are leziuni grave. A fost convins cu greu de personalul SMURD să fie dus la spital pentru investigaţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2433

Continuare
 
Vin ploile! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 17 august 2015

Vin ploile!

 

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat pînă în seara aceasta, iar de marţi noaptea vor veni ploi cu caracter toren­ţial. Pî­nă pe 18 august, la ora 23.00, se va înregistra instabilitate atmosferică accentuată, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vîntului şi cu aspect de vijelie. Este posibil să cadă şi grindină.    

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1812

 
Cîmpulungean, dus cu elicopterul la Bucureşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Cîmpulungean, dus cu elicopterul la Bucureşti

 

 Un elicopter SMURD a aterizat, ieri, în jurul orei 13, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel, pentru a prelua un bărbat în vîrstă de 82 de ani, din Cîmpulung, care avea probleme medicale grave şi necesita transferul la un spital din Bucureşti. Bolnavul a fost stabilizat la Spitalul Municipal şi, pentru că starea lui de sănătate nu-i permitea transportul cu o ambulanţă, s-a ales deplasarea pe calea aerului. Pacientul era văduv de trei săptămîni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1483

Continuare
 
Prins sub un mal de pămînt Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Muncitor în pericol de moarte

Prins sub un mal de pămînt

 

 Un accident de muncă s-a petrecut, ieri, la Ştefăneşti, pe strada Izvorani. Un muncitor care efectua lucrări de canalizare a fost surprins de un mal de pămînt, fiind îngropat pe jumătate. Omul a scăpat cu viaţă, dar a tras o sperietură soră cu moartea. După ce au fost sesizate autorităţile, pe şantier s-a decretat „mobilizarea generală“, astfel că, la sosirea organelor de control, toţi muncitorii erau echipaţi corespunzătror, cu salopete, veste reflectorizante şi caschete, de parcă se pregăteau de miting, nicidecum de săpat şanţuri. Un salariat s-a dat de gol însă că îşi pusese echipamentul în grabă, acesta avînd casca de protecţie aruncată peste o pălăriuţă din blugi pe care probabil omul şi-o pusese ca să-l ferească de soare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1873

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7007 - 7037 din 8104


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info