Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Costul locului de la masa bogaţilor     *** Campanie de informare şi concurs în Şcolile din Mioveni      *** Cartofii şi utilităţile s-au scumpit!     *** PASTILA de UMOR      *** Mai puţine naşteri decît decese     *** Maşini multe, vînzări rare, în tîrgul auto     *** Pregătiţi-vă de Black Friday!     *** Ursul l-a muşcat de cap     *** Ameninţa că se aruncă de pe pasaj     *** Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest      *** Furau din maşini, locuinţe, societăţi...     *** Costache a fost achitat     *** Accident, cu trei răniţi şi trei maşini     *** O piteşteancă, campioană mondială     *** Învinşi greu de olteni!     *** Florin Nini: „Nu am fost constanţi”     *** Todorov: „Formăm o echipă unită“nbsp;    *** Stupu şi Ankomah, doar spectatori la Piteşti!     *** Liga 1 - Etapa 13     *** Victorii şi medalii la oină, handbal, volei şi karate     *** Gazdele, victorii pe linie    

 


Penitenciarul Colibaşi nu a răspuns Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

La întrebările Curierului: De ce lucra la liceu lîngă copii?; Cîţi deţinuţi erau acolo?; Ce infracţiuni au comis colegii evadatului care munceau în acelaşi loc?,

Penitenciarul Colibaşi nu a răspuns

 

 După evadarea deţinutului Gilbert Ionuţ Militaru, de la punctul de lucru din cadrul Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini, Mioveni, în Penitenciarul Colibaşi a fost demarată o anchetă administrativă, pentru a fi găsiţi vinovaţii. Acest eveniment ridică mai multe semne de întrebare, de aceea am contactat biroul de presă al Penitenciarului Colibaşi, pentru a afla răspunsurile. Din păcate, purtătoarea de cuvînt Mihaela Stanciu nu a venit decît cu informaţii evazive.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1903

Continuare
 
Tudor Pendiuc îşi susţine nevinovăţia Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Tudor Pendiuc îşi susţine nevinovăţia

 

Ieri, pe adresa redacţiei noastre a sosit un punct de vedere oficial re­dactat de primarul suspendat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, în prezent arestat preventiv, prin avocatul său Dan Panţoiu. Edilul îşi susţine nevinovăţia.

Comentarii (15) | Vizualizari: 3429

Continuare
 
Preşedinta, acuzată de management autoritar Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

CSM a constatat în continuare probleme la Judecătoria Cîmpulung

Preşedinta, acuzată de management autoritar

 

 Un control al Inspecţiei Judiciare efectuat, anul tre­cut, la Judecătoria Cîmpulung a constatat nume­roase deficienţe în modul de organizare a in­stanţei, dar şi în ce priveşte managementul pre­şe­dintei Ana Denis Oprea lasă de dorit. A fost dat un termen pen­tru remedierea deficienţelor. Recent, a avut loc un nou control şi surpriză!!! Reprezentanţii Con­siliu­lui Superior al Magistraturii au constatat că nu toate problemele au fost remediate. În hotărîrea emisă în martie de CSM scrie negru pe alb că preşedinta Ana Denis Oprea încă are probleme de colaborare cu sub­alternii săi. Aceasta comunică în scris cu jude­că­torii şi a ignorat recomandarea raportului de control privind alegerea membrilor colegiului de con­ducere. O veste bună însă pentru cîmpulungeni este aceea că dosarele nu mai sînt repartizate de şofer, aşa cum se constatase anul trecut, această defi­cien­ţă fiind remediată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2388

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Ars pe faţă şi mînă, în incendiu!

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în comuna Băiculeşti, strada Aluniş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară şi o magazie. Proprietarul în vîrstă de 68 de ani, care a vrut iniţial să stingă singur flăcările care-i mistuiau munca de-o viaţă, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei şi al mîinii drepte. Acesta a primit îngrijiri de la paramedici. În incendiu au fost mistuite de flăcări bucătăria de vară şi magazia din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp şi bunurile din interiorul acesteia. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.  

  M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1877

Continuare
 
Rupi un stîlp, fugi şi iei 600 de lei amendă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Poţi să fii beat, poţi să fii treaz, legea te apără!

Rupi un stîlp, fugi şi iei 600 de lei amendă!

# Maşina lui Bălăşoiu a intrat în stîlp

 

 Bolidul celui care deţine recordul de cea mai mare pensie din ţară, Gheorghe Bă­­lăşoiu, din Bascov, a ajuns un morman de fiare, în noaptea de sîmbătă spre dumini­că, pe strada N. Bălcescu din Piteşti. Asta, după ce a intrat într-un stîlp de susţinere a reţelei de iluminat public, pe ca­re l-a retezat. Şoferul a plecat imediat de la locul faptei, aşa că poliţiştii n-au putut stabili imediat cine se afla la volanul autoturismului Q7.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3164

Continuare
 
Copilul a murit cu zile! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 aprilie 2015

Părinţii unui băiat de 7 ani acuză medicii de la Spitalul Curtea de Argeş:

Copilul a murit cu zile!

 

 Acuzaţii grave la adresa unui medic pediatru de la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş! Familia unui băieţel în vîrstă de 7 ani, elev în clasa I, din  Corbeni, spune că micuţul a murit la aproape 24 de ore după ce a fost internat, şi asta pentru că n-a fost îngrijit corespunzător. Părinţii îndoliaţi pe veci au depus plîngere penală la Parchet şi spun că vor merge pînă în pînzele albe, pînă cînd vinovatul va plăti.

Comentarii (10) | Vizualizari: 2985

Continuare
 
Evadatul, prins după 4 ore! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 aprilie 2015

Deţinutul s-a ales cu 3 ani în plus de puşcărie

Evadatul, prins după 4 ore!

 

 Un tînăr de 23 de ani, deţinut la Penitenciarul Colibaşi, a evadat ieri de la un punct de lucru din Mioveni, un liceu cu care penitenciarul avea con­tract. Poliţia a făcut filtre în tot judeţul Argeş, pen­tru a-l prinde. De ase­me­nea, şi angajaţii peniten­ciarului, care l-au şi prins pe Gilbert Ionuţ Militaru. Deţinutul care s-a bucurat de 4 ore de libertate va mai sta după gratii, după ce-şi va ispăşi pedeapsa de şase ani pentru tîlhă­rie, alţi trei ani pentru e­va­­da­re.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2389

Continuare
 
Radu Nistor rămîne sub control judiciar Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

ICCJ i-a respins avocatului contestaţia

Radu Nistor rămîne sub control judiciar

 

 Trimis în judecată pentru fapte de corupţie, avocatul Radu Nistor încearcă să scape de măsura controlului judiciar impusă de instanţă împotriva sa. Acesta este acuzat de săvîrşirea infracţiunilor de folosire de informaţii ce nu sînt destinate pu­blicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la a­ces­te informaţii, trafic de influenţă, trei infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la mărturie mincinoa­să. A fost trimis în judecată, iar dosarul se află pe rolul Curţi de Apel Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1752

Continuare
 
Maşină blocată într-un crater din asfalt Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Şi-a distrus autoturismul din cauza unei gropi nesemnalizate

Maşină blocată într-un crater din asfalt

 

 Ca la noi, la nimeni! Un argeşean şi-a distrus maşina cu cîţiva metri îna­inte să ajungă la destinaţie. Autoturismul, un Hyundai, a rămas blocat într-o groapă care i-a ieşit în cale şoferului pe o stradă situată în cartierul Craiovei. Proprietarul maşinii e hotărît să meargă pînă în pînzele albe, iar cei răspunzători pentru ce i s-a întîmplat să fie traşi la răs­punde­re.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1897

Continuare
 
Magnatul Ivănescu a călcat un om! Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Din neatenţie,

Magnatul Ivănescu a călcat un om!

 

 Nicolae Ivănescu, unul dintre acţionarii SC Turism Muntenia SA, dar şi patron al Silva Grup, a provocat, într-una din zilele trecute, un accident rutier. Afa­ce­ris­tul piteştean, în vîrstă de 63 de ani, a dat cu maşina, un Range Rover, peste un bărbat cu un an mai în vîrs­tă, care traversa strada regulamentar. Din fericire, se pare că victima este în afara oricărui pericol.

Comentarii (5) | Vizualizari: 4347

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Un an cu suspendare că a condus băut

Un an închisoare cu suspendare, acesta este pedeapsa pe care a primit-o Georgian Olteanu, din Piteşti, după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Judecătoria Piteşti, pe rolul căreia s-a aflat dosarul ce-l viza pe şofer, a dispus ca el să aibă o perioadă de supraveghere de 3 ani. Acum are o­bli­gaţia să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş, la datele fixate de consilieri, să primeas­că vizitele consilierului de probaţiune, desemnat cu su­pra­vegherea sa, să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare ce depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de e­xis­tenţă. În plus, are obligaţia de a frecventa unul dintre programele de reintegrare socială derulate de  Ser­viciul de Probaţiune Argeş sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Inculpatul va presta o muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Piteşti pe o perioadă de 60 de zile. I se interzice dreptul ca timp de 2 ani să conducă vreun autovehicul.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1891

Continuare
 
Se face recensămîntul traficului rutier Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Pentru a se vedea care sînt cele mai tranzitate drumuri,

Se face recensămîntul traficului rutier

 

 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România începe de astăzi, de la ora 8, recensămîntul traficului rutier care circulă pe teritoriul României, indiferent de ţara în care sînt înmatriculate. Acţiunea are loc ca urmare a recomandării Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor U­nite şi se va desfăşura în toate ţările Uniunii Europene.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2080

Continuare
 
Conducător de tir, dispărut Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 aprilie 2015

Familia îl caută cu disperare

Conducător de tir, dispărut 

 

 A sărbătorit Paştele alături de soţie şi de cei doi copii, după care a dispărut fără urmă. Este povestea unui bărbat în vîrstă de 45 de ani, din Ştefăneşti, şofer pe tir, care, luni, a doua zi de Paşte, a plecat la serviciu şi nu s-a mai întors. Familia îl caută cu disperare şi orice încercare de a-i da de urmă se izbeşte de un eşec. Soţia şi sora lui Gheor­ghe Popescu, despre el fiind vorba, au reclamat dispariţia şi la Poliţia Ştefăneşti, oamenii legii demarînd la rîndul lor căutări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2390

Continuare
 
Şoferul a fugit! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Maşina lui Bălăşoiu a intrat în stîlp

Şoferul a fugit!

Cine a fost la volan?

 

 Maşina celui care deţine recordul de cea mai ma­re pensie din ţară, Gheorghe Bălăşoiu, din Bas­cov, a ajuns un morman de fiare în noaptea de sîm­bătă spre duminică. Asta după ce a intrat într-un stîlp de susţinere a reţelei de iluminat public, pe care l-a dărîmat pe stradă. Şoferul a plecat imediat de la locul faptei, aşa că poliţiştii n-au putut stabili cine se afla la volanul auto­tu­ris­mului Q7, dar nici dacă băutura a fost principala cauza a tamponării care putea să se transforme în accident mortal.

Comentarii (8) | Vizualizari: 5752

Continuare
 
Frătică, activ pe Facebook! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Arestat de DNA,

Frătică, activ pe Facebook!

 

 Importanţi oameni de afaceri au ajuns la zdup, în arestul Poliţiei Capitalei, în urma descinderilor care au avut loc, la începutul lunii februarie, în Argeş, în alte zece judeţe din ţară, dar şi în Capitală. Printre cei arestaţi s-a numărat şi Florin Frătică, primarul comunei Bradu. Edilul argeşean reţinut de DNA în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani şi-a făcut simţită prezenţa, ieri, pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2447

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu are voie în restaurante şi baruri

Un adolescent a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul, deşi nu avea permis, în plus, consumase şi băuturi alcoolice. Răzvan Constantin Popescu, despre el fiind vorba, a fost deferit justiţiei. În această săptămînă, magistraţii Judecătoriei Piteşti l-au condamnat pe minor la măsura educativă a supravegherii pe o durată de 6 luni. În sentinţă sînt prevăzute şi alte obligaţii, cărora adolescentul va fi nevoit să se supună. Instanţa îi impune inculpatului să îşi continue studiile şi să frecventeze cursurile şcolii pe care o urmează în prezent. De asemenea, Răzvan Constantin Popescu nu are voie să frecventeze localuri în care se consumă băuturi alcoolice, în această periodă. El va trebui să se prezinte periodic la Serviciul de Probaţiune Argeş. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1876

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7007 - 7037 din 7351
embedgooglemap.net
Click view
Intrebarea Curierului

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!Comentarii

Costul locului de la masa bogaţilor
padurile , petrolul si gazele, bancile Romaniei sunt in labele unor firme din Austria. Eu zic sa le dam gaze de buda. Ga...
13/11/18 01:14 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
Ca de obicei aratam spre rusi insa nu vedem ca in fapt ROM a daruit Exxon (SUA) si OMV Petrom (parte a grupului internat...
13/11/18 01:09 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
cand vrem sa-i pacalim pe oameni , o bagam repede cu bau-bau-l rusia . sunt o gramada de tari pe lumea asta care fac com...
13/11/18 00:59 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
L-ati acuzat pe Ceausescu de subminarea economiei nationale ...si l-ati si asasinat ! Pai ce se-ntimpla de 28 de ani cum...
13/11/18 00:49 Mai mult...

Fiu de profesor, căsăpit de chiriaş
Domnului Sorin Peligrad i se cam intorc blestemele, nesimtirile si jignirile pe care le aducea elevilor sai! Imi pare r...
13/11/18 00:48 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info