Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Friday, 13 March 2015

În ţara asta e posibil orice!

Păsărică, mută-ţi cuibul şi te du... Ordin de la ministru

 

 Aşa ceva numai în România se poate întîmpla! În localitatea Schitu Goleşti, un cuib de barză va fi mutat într-o altă locaţie, după ce un cetăţean care locuieşte în imediata apropiere a acestuia s-a plîns peste tot autorităţilor că pasărea i-a invadat gospodăria şi i-a făcut mizerie în curte.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 4247

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 13 March 2015

La 5 ani după ce şoferul a provocat un accident mortal,

Achitat de o instanţă, condamnat de alta

 

 Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa, după cinci ani de procese, într-un dosar de ucidere din culpă. Ion Udrea a trecut de la extaz la agonie, după ce, în tot acest timp, dosarul a ajuns de la o instanţă la alta. Inculpatul a fost mai întîi achitat, însă, în cele din urmă, a primit o pedeapsă cu suspendarea. Bărbatul are de plătit şi despăgubiri, prin decizia definitivă de ieri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3286

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 13 March 2015

Profitînd că nu era nimeni acasă,

I-a furat banii consăteanului

 

 O femeie în vîrstă de 46 de ani, din satul Loturi, co­muna Schitu Goleşti, este cercetată penal, în stare de libertate, pentru furt calificat, după ce în anul 2013 a sustras din casa unui consătean o importantă sumă de bani. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3258

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 13 March 2015

Ca să-şi scape fratele cămătar, arestat alaltăieri,

A dat mită şi a fost reţinut

# Ieri, amîndoi au fost duşi la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă
Cît de prost să fii să dai mită unui poliţist?

 

 Doi fraţi din comuna Izvoru au ajuns în arest, joi, la interval de cîteva ore unul după celălalt. Interesant este că Gheorghe Constantin, de 37 de ani, din comu­na Izvoru, a fost reţinut în timp ce încerca să-l scape de celulă pe fratelele său, Valentin Crăciun, de 33 de ani, reţinut în cursul dimineţii, în urma unui flagrant delict pentru cămătărie şi şantaj. Cei doi au nume diferite, după ce au fost trecuţi unul pe numele ta­tă­lui, iar altul pe numele mamei. El a încercat să-i mi­tu­iască pe unul dintre subofiţerii care au instrumentat dosarul rudei sale. Ieri, cei doi au fost prezentaţi in­stanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii (4) | Vizualizari: 4986

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Barză mutată prin ordin de ministru

 

Un ordin de ministru pentru mutarea unui cuib de barză a fost publicat marţi în Monitorul Oficial. A­cesta este iscălit de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu. Potrivit ordinului, „prin derogare de la prevederile art. 33 (...), se aprobă relocarea unui cuib de barză (Ciconia Ciconia) de pe raza localităţii Schitu Goleşti, la 600 de metri vest pe un stîlp de electricitate“. În document se mai arată că procesul relocării se va face cu specialişti. „Relocarea cuibului de barză se va face cu personal tehnic de specialitate“. Mai mult, „în termen de 30 de zile de la data relocării, beneficiarul are obligaţia să transmită agenţiei judeţene pentru protecţia mediului de pe raza administrativ-teritorială unde s-a desfăşurat acţiunea de relocare un ra­port asupra acţiunii derulate în baza derogării obţinute“. Operaţiune grandioasă la care au fost angrenaţi zeci de funcţionari ai statului vine ca urmare a unei sesizări din partea unui argeşean nemulţumit de locul unde îşi avea iniţial construit barza cuibul.  

 M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2616

 
(3 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Condamnare de 4 ani închisoare

 

 În doar două luni, Florin Priu, de 25 de ani, din Cîmpulung, a fost judecat sub acuzaţia de tentativă de omor. Individul a băut împreu­nă cu un amic, după care l-a înjunghiat. Medicii au stabilit că via­ţa celui atacat a fost pusă în pericol. Tribunalul Argeş l-a condamnat pe autor la 4 ani închisoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2360

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Plină de păduchi, la Spitalul Municipal

 

 Pe lîngă persoanele cărora le trebuie asistenţă medicală de urgenţă, la UPU Cîmpulung ajung periodic şi cazuri sociale care au nevoie de igienizare. Vorbim în acest caz de oameni ai străzii care nu s-au mai spălat cu lunile şi reprezintă un adevărat focar de infecţii. La începutul acestei săptămîni, la Spitalul Municipal Cîmpulung a ajuns, pentru a nu ştim cîta oară, o femeie de 45 de ani, din localitate, care trăieşte din cerşit, ducînd o viaţă de mizerie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2870

Continuare
 
(5 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Poliţiştii i-au oprit, să nu se ia la bătaie

Şedinţă de consiliu cu scandal, la Slobozia!

 

 Scandal în şedinţa de Consiliu Local, la Slobozia. Membrii comisiei, ce s-au întrunit, luni, să discute problemele de pe ordinea de zi, au fost la un pas să se ia la bătaie. Din fericire, conflictul n-a degenerat pentru că şi-au făcut prezenţa, la timp, po­­liţiştii din zonă. Oamenii legii au reuşit să-i oprească pe scandalagii să-şi arunce vorbe de duh sau, mai rău, să se păruiască şi să se strîngă de gît.

Comentarii (3) | Vizualizari: 4195

Continuare
 
(5 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Luaţi aminte de la cine vă împrumutaţi!

Cămătar arestat

 

 Aflat la ananghie, în luna februarie a anului trecut, un localnic din Izvoru i-a cerut unui vecin să-l împrumute cu nişte bani. A reuşit să-i restituie întreaga sumă,  numai că cel care îi făcuse un bine i-a cerut şi dobîndă. Cu fiecare lună care trecea, aceasta creştea, de ajunsese la 1.000 de lei. Văzînd că nu-şi primeşte dobînda, individul care a vrut să se îmbogăţească peste noapte a trecut la ameninţări cu moartea. Speriat că atît el, cît şi familia lui sînt în pericol, omul a anunţat poliţia, care i-a organizat cămătarului un flagrant. Evident, acesta a căzut în plasă, iar ieri, imediat după  flagrant, a fost dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore.

Comentarii (2) | Vizualizari: 5454

Continuare
 
(6 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Pentru atribuire ilegală de contracte de către Primăria Călineşti,

Actualul şi fostul primar, duşi la Parchet

 

 Descinderi, ieri diminea­ţă, la Primăria Călineşti şi la alte 15 adrese din judeţul Argeş! Fostul pri­mar al comunei Căli­neşti, Nicolae Gavriles­cu, este suspectat de a­buz în serviciu, conflict de interese, delapidare, evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnă­tu­ră privată. Atenţia an­che­tatorilor a fost în­drep­tată însă şi asupra ac­tualului edil, Gheor­ghe Ionescu, dar şi spre administratorul firmei Gyp Star.

Comentarii (4) | Vizualizari: 6291

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Conducea o maşină neînmatriculată

 Aflat la volanul unui autovehicul pe strada Egalităţii din Piteşti, Florin V., de 34 ani, din Piteşti, a fost oprit de poliţişti, pentru verificări. Maşina avea numere roşii, iar agenţii au dorit să vadă dovada de circulaţie. Au constatat că autovehiculul nu era înmatriculat, motiv pentru care pe numele lui Florin V. a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Riscă o pedeapsă cu închisoarea de maximum 3 ani. 

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2670

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 12 March 2015

Pentru că şoferului i s-a făcut rău la volan,

S-au răsturnat cu Loganul în şanţ, pe DN 73

 

 Accident spectaculos, marţi după-a­miază, la Cîmpulung! Un autoturism Dacia Logan s-a răsturnat în decor după ce şoferul acestuia, un bărbat în vîrstă de 55 de ani, a pierdut, inexplicabil, spune el, controlul volanului, în condiţiile în care este şi suferind de diabet. În autoturism se mai aflau alte trei persoane, însă, din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2840

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 12 March 2015

Familia se teme că bărbatul s-a sinucis

Dispărut de acasă, căutat de poliţişti

 

 Dispărut de acasă de trei zile, un bărbat din Curtea de Argeş este căutat de rude şi de poliţişti. Gheorghe Cojocaru, în vîrstă de 58 de ani, îi spusese fiicei sale că, atunci cînd nu va mai rezista problemelor cu care se confrunta, va pleca într-un loc unde să nu-l găsească nimeni. Acum, membrii familiei se tem că bărbatul şi-a pus capăt zilelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2887

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 12 March 2015

După ce a omorît un om,

Glonţ, condamnat cu suspendare

 

 Judecătoria Piteşti a dat sentinţa în dosarul de ucidere din culpă, în care Ion Glonţ a fost trimis în judecată în anul 2013, după ce a comis un accident mortal. A primit o pedeapsă de doi ani, cu suspendare. Omul de afaceri a acroşat cu maşina un pensionar în vîrstă de 80 de ani, tatăl fostului deputat Sorin Pandele. În cădere, victima care traversa neregulamentar s-a lovit la cap şi a decedat. În timpul procesului, Sorin Pandele s-a constituit parte civilă şi a cerut despăgubiri de 800.000 euro, iar mama acestuia, 400.000 euro. Instanţa a acordat despăgubiri morale de 35.000 euro. Sentinţa nu este definitivă.

Comentarii (7) | Vizualizari: 3938

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Cazul: Plecat la serviciu, a ajuns la spital

Angajatul de la Zoo şi-a revenit din comă

 

 Eforturile medicilor de la Spitalul Judeţean n-au fost în zadar! Angajatul de la Zoo, victima unui grav acci­dent rutier, care era la începutul săptămînii ţinut în viaţă de aparate, îşi revine. A ieşit din comă şi chiar a fost mutat în secţia Neurochirurgie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3258

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Ca să scape de plata rovignetei şi a amenzilor,

Patronul falsifica numerele TIR-urilor

 

 Timp de o săptămînă a fost urmărit de poliţişti patronul unei firme de transport din comuna Bu­zoieşti, despre care e­xistau informaţii că cir­culă avînd numere false la maşini. Omul efectua curse interne şi externe de transport mărfuri. Ilie Popa, de 39 de ani, din comuna Popeşti, găsise în acest fel o metodă inedită de a scăpa de plata ro­vignetei şi a amenzilor trimise prin poştă. Omul a scăpat din vedere că fapta lui este infracţiune şi, astfel, s-a ales cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4704

Continuare
 
<< Start < Înapoi 291 292 293 294 295 296 297 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 9084 - 9114 din 9189


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
zmeule esti vandut total ciumei rosii s-au mai corect spus faci parte din ea urata batranete ai mosulica
12/12/19 11:36 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
Un editorialist care se vrea formator de opinie, dar nu mai tine cu intoxicarile comuniste . Stapanii din titlu nu mai s...
12/12/19 10:43 Mai mult...

A murit un medic cardiolog
Tot ce s-a scris in articol despre dna doctor, este adevrat !As aduga, ca a fost o femeie foarte frumoasa !Dumnezeu s-o ...
12/12/19 09:56 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
Nimeni nu este mai presus de lege, nici macar Ilie ( Nastase }, Gheorghe ( Popescu), Adrian( Nastase, Severin). Vorba ve...
12/12/19 09:32 Mai mult...

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune
Aruncati "chestiunea cu Standard&Poor\'s" pe umerii actualului guvern, desi toate deciziile si actiunile care au condus ...
12/12/19 09:20 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info