Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
(1 vot)
Friday, 08 November 2019

Se ascundea la Albota

Deţinutul evadat a fost prins!


De o noapte de libertate, s-a bucurat Florin Cristian Io­niţă, deţinutul în vârstă de 24 de ani. A fost captu­rat ieri dimineaţă, la Albota. Pe timpul nopţii s-a ascuns într-o hală unde a lucrat în trecut iar când a fost încon­jurat de oamenii legii a încercat să fugă din nou. S-au tras mai multe focuri de armă, în cele din urmă fiind prins şi dus la audieri. Ajuns în situaţia de a fi încătuşat pentru a do­ua oară în trei zile, acesta şi-a vărsat nervii pe jurnalişti cărora le-a urat să ajungă şi ei la puşcărie. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1816

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019

S-a predat la Poliţie!

„Eu sunt tâlharul din Trivale!“


Mai rar ca el! A comis un jaf la o sală de jocuri de noroc din Piteşti, şi ieri dimineaţă s-a dus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti unde s-a predat. I-a spus poliţistului de la poartă:“ Eu sunt tâlharul din Trivale“. Autorul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, ştia că va ajunge în arest şi îşi adusese cu el o sacoşă în care avea strictul necesar: câteva haine, mâncare şi ţigări! În timpul audierilor, a povestit cum a pus la cale totul şi ce a făcut cu banii. Oamenii legii au fost uimiţi să afle că individul, a comis tâlhăria din cauză că...nu mai avea ţigări!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2302

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


Doi şoferi beţi criţă, la volan

Fără doar şi poate, seara de miercuri a fost cea a şoferilor băuţi. Poliţiltii au prins doi conducători auto care, erau la volna deşi erau beţi criţă. Primul a fost depistat în jurul orei 20:30, de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 984

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 07 November 2019

La ISU Argeş

Voluntari premiaţi pentru merite deosebite


Voluntarii care sprijină activitatea reprezentanţilor ISU Argeş au primit diplome de merit. Ceremonia a fost organizată la sediul ISU Argeş, fiind prezenţi toţi cei care în decursul anului au participat la acţiunile echipajelor SMURD. Un număr de 16 vo­lun­tari au primit plachete pentru merite deosebite şi diplome. Cel care a condus ce­re­­monia este adjunctul inspectorului şef, colonel Daniel Soare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 937

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Şoferul băut a „forţat“ semaforul


Un accident rutier a avut loc, ieri dimi­neaţă, la intersec­ţia străzilor Maior Şonţu cu bule­vardul Republicii, din Piteşti. Un şofer ar fi „for­ţat” semaforul şi în acest fel a  intrat în colizi­une cu un alt auto­turism. Din fericire, nu au re­zultat victime. S-a stabilit că şoferul vinovat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 670

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Accident grav la pădure


Ieri, în comuna Cocu, a avut loc un accident în timpul căruia un tractor încărcat cu lemne s-a răsturnat, în pădure. Tractoristul, un localnic în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital având fracturi şi multiple traumatisme. A fost a doua intervenţie de acest gen, la care au fost nevoiţi să intervină pompieri, în mai puţin de o oră. Pri­ma a avut loc în comuna Arefu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 580

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Bărbat prins sub tractor


Ieri la Arefu, un bărbat în vârstă de 76 de ani, a fost grav rănit, după ce a lovit cu tractorul pe care îl conducea, un cap de pod din beton. Omul a fost prins sub roţile ve­hiculului, fiind transportat de urgenţă la spi­tal. Cei care au sunat la 112 au precizat că omul s-a răsturnat cu tractorul, numai că, la faţa lo­cu­lui s-a stabilit că era vorba de altceva.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 673

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 07 November 2019


Mamă şi fiu intoxicaţi cu monoxid ce carbon


Două persoane, mamă şi copil intoxicaţi cu monoxid de carbon, au avut nevoie de aj­u­tor medical, ieri dimineaţă. Cei doi au fost pre­luaţi de un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă Argeş pentru a fi transportaţi la spital. După ce l-au fost acordate îngrijirile ne­cesare, au început să-şi revină, fiind trans­por­taţi în stare de semiconştienţă, la unităţile me­dicale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 847

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 07 November 2019


Tâlhărie la păcănele!


Poliţiştii sunt în alertă, după ce un individ a comis ieri, în plină zi, o tâlhărie într-o sală de jocuri de noroc. Tâlharul s-a dus la angajată şi i-a cerut să-i schimbe o bancnotă. Când tânăra a scos teancul de bani, făptaşul i l-a smuls din mână, a lovit-o, a împins-o trântind-o la pământ şi a fugit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1145

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 07 November 2019


Deţinut evadat!


Un deţinut în vârstă de 24 de ani, a evadat ieri, în timp ce se afla la Centrul de Diagnostic şi Tratament din Piteşti, pentru investigaţii medicale. Florin Cristian Ioniţă din comuna Miroşi, se afla la radiologie fiind suspect de TBC. A sărit pe geam de la etajul I şi a dispărut înainte ca gardienii să îşi dea seama. Au fost alertate forţele de poliţie şi jandarmerie, fiind formate echipe pentru căutarea lui.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1547

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 07 November 2019


 A lovit o maşină în parcare

Marţi, Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi cu privire la producerea un eveniment rutier pe raza comunei Bascov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 900

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 06 November 2019


Dubiţă prinsă între doi mastodonţi


Şoferul unei dubiţe a tras o speritură soră cu moar­tea luni seară, când a fost implicat într-un accident pe DN 7, în comuna Morăreşti. Maşina condusă de tâ­nă­­rul în vârstă de 24 de ani, a fost prins între două ti­ruri. A ajuns la spital, având leziuni uşoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 569

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 06 November 2019

Din cauza unei butelii

Casă distrusă de foc la Uda


Incendiu puternic în comuna Uda, ieri dimineaţă. Focul a cuprins o casă şi bucătăria de vară situată în apropiere, distrugându-le. Incendiul cum­­­­plit a fost provocat de butelia care avea scăpări de gaze pe la ro­bi­net. După ce pompierii au terminat de stins şi ultima scânteie, construc­ţia era o ruină. O familie a rămas fără acoperiş deasupra capului acum, când iarna bate la uşă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 06 November 2019

Cazul Acuzat că şi-a violat fetiţa în vârstă de 6 ani

Tatăl rămâne în arest, fiica în grija mamei!


Acuzaţii extrem de gra­ve la adresa unui ta­tă! În timp ce se afla aca­să cu fiica lui în vârstă de 6 ani, a abuzat-o sexual. Copila i-a povestit mamei cum „s-a jucat“ părintele său cu ea şi cazul a intrat în atenţia poliţiştilor. An­tonio Laurenţiu S., de 50 de ani, a negat însă, ul­te­rior a recunoscut faptele. Instanţa a emis, ieri, pe numele bărbatului un man­dat de arestare pre­ventivă pentru 30 de zile. Copila a rămas în grija mamei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 823

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 06 November 2019


Două tiruri s-au izbit violent, la Drăganu


Un bărbat de 65 de ani, din Poiana Lacului, a ajuns ieri la spital, în ur­ma unui accident violent. Ion N. se afla la volanul unui tir şi venea spre Piteşti, pe DN 7. În comuna Drăganu, nu a păstrat distanţa regula­mentară din timpul mersului, şi a lovit un alt tir care rula în faţa sa. În urma impactului, maşina pe care o conducea a fost proiectată într-un pom. Din fericire pentru el, cabina a lovit pomul pe partea dreaptă, altfel, ar fi putut pieri între fiarele maşinii.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 799

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 06 November 2019


Biciclist rănit grav

Un biciclist în vârstă de 62 de ani, a fost victima unui accident rutier petrecut luni seară, în comuna Pietroşani. Aron B. a fost acroşat de maşină şi a ajuns la spital, având suspiciune de fractură la mâna şi la piciorul stâng.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 548

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 9165


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info