Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


În comă după ce a căzut din căruţa cu fân


Nenorocire, petrecută ieri, în comuna Poiana Lacului, satul Gărdineşti. O femeie în vârstă de 60 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a căzut din căruţa încărcată cu fân. Aceasta s-a prăbuşit în gol de la peste 2 metri şi jumătate înălţime, fiind transportată la spital de un echipaj de terapie intensivă mobilă, în stare critică.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 830

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019

La Căteasca,

Băieţel de 3 ani şi jumătate, înecat!


Un copil de 3 ani şi jumătate, şi-a pierdut viaţa în condiţii ce urmează a fi elucidate de poliţişti. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub acuzaţia de ucidere din culpă, după ce micuţul în vârstă de 3 ani şi jumătate a murit înecat într-un lac din comuna Căteasca, asta deşi era cu mama, tatăl şi cu unchiul său.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 988

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 iulie 2019


Maşini tunate trase pe dreapta!

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au declarat război maşinilor ale căror modificări contravin Codului Rutier.  Astfel, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, a fost organizată o acţiune în cadrul căreia fost jale printre şomferii mândri de maşinile lor tunate.Toţi cei depistaţi cu folii şi dispozitive luminoase neomologate,  au fost amendaţi. Au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.310 lei. Totodată au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare. Aceste activităţi vor continua

Comentarii (2) | Vizualizari: 1075

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 iulie 2019


Viceprimar incompatibil


Agenţia de Integritate Naţională, dă din nou, lovitura la o primărie din Argeş după ce a declarat incompa­tibil un viceprimar. Nicolae Călinel, vicele comunei Bo­gaţi, a fost în ace­laşi timp în funcţia publică dar şi admi­nis­trator în cadrul unei societăţi şi la o şcoală din loca­litate. Acesta este acuzat şi de fals în declara­ţii, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Topo­loveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 586

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 03 iulie 2019


Elena Arnăuţoiu înmormântată cu onoruri militare


Doliu în România. Una dintre cele mai cunoscute luptătoare împotriva comunismului s-a stins din viaţă la vârsta de 100 de ani. A fost înmormântată ieri, cu onoruri militare în cimitirul Flămânda pe aleea eroilor musceleni. Elena Arnăuţoiu, sora fraţilor Petre şi Toma Arnăuţoiu, s-a stins din viaţă la vârsta de 100 de ani şi a lăsat în urma sa o mulţime de persoane care i-au apreciat curajul şi dăruirea.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 iulie 2019

Inconştienţă dusă la extrem!

Şi-a lăsat copilul să hrănească ursul din palmă


Incoştienţă! De asta a dat dovadă un adult ca­re permite unei fetiţe nu doar să se aproie pericu­los de mult de un urs, dar şi să îl hrănească din pal­mă. Un turist a fil­mat mo­ment şi a postat pe Face­book filmarea. Imagi­nile devenite virale au şocat, mii de peroane reacţionând dur la adresa celui care pare a fi tatăl copilei.           


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 iulie 2019


Salvat cu elicopterul din Făgăraş


Un turist rănit grav, în Munţii Făgăraş a fost luat cu elicopterul pentru a fi transportat la spitalul din Târgu Mureş. Bărbatul a alune­cat pe un petic de zăpadă şi şi-a fracturat glez­na. Făcea parte dintr-un grup de patru turişti.                           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 529

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 03 iulie 2019


A anunţat că se sinucide şi a dispărut


Un bilet scris în grabă de un carton a adus panica în­tr-o familie din comuna Băiculeşti, satul Valea Bra­zilor! De luni, întreaga familie este disperată, bănuind că cel care a scris mesajul s-a sinucis. Costică Lixandru, de 59 de ani, a dispărut de acasă luni. Rudele, poliţiştii şi pompierii îl caută. Există suspiciunea că s-ar fi înecat după ce au fost găsite bunuri ale sale pe malul canalului de fugă, din apropierea barajului de acumulare din comună.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1193

Continuare
 
Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 03 iulie 2019

O mamă disperată îşi caută fiica

Se droga şi a fugit de acasă!


O femeie din Mioveni trăieşte o adevărată dramă. Zi de zi, este martoră a pierii singurului ei copil. Fiica în vârstă de 18 ani, se droghează, transformându-se din copilul iubitor într-o străină agresivă. A sărit să îşi lovească mama nu mai are sentimente şi s-a închis ca într-o carapace de parcă timpul s-a oprit în loc pentru ea. Nu are vise, speranţe, nici planuri de viitor. Singura ei dorinţă este să obţină „doza“ zilnică singura care îi aduce fericirea. Cînd nu şi-o poate procura, o fabrică din substanţe extrem de toxice care îi pot aduce moartea în orice moment. Acum este fugită de acasă. Mama o caută cu disperare. Citiţi în continuare strigătul de ajutor al unei mame!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3400

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 iulie 2019


4 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat controalele pentru prevenirea accidentelor şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 60.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 564

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 iulie 2019


Fostul restaurant Zahana s-a făcut scrum


Incendiu devasta­tor, duminică sea­ra, în cartierul Tudor Vladimirescu, din Pi­teşti. Fostul restau­rant Zahana a ars ca o torţă. Zeci de pom­pi­eiri s-au luptat cu flăcările, atât dinspre stradă, cât şi de pe lac. Incendiul a fost lichidat după 12 ore. După ce focul a fost stins, în zonă au mai rămas pompieri, pen­tru supraveghere, de teamă ca focul să nu se reaprindă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 841

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 iulie 2019

Şofer inconştient!

Băut şi fără permis a făcut accident


Un tânăr din Curtea de Argeş a ajuns la spital după ce a provocat un accident în urma căruia ar fi putut să îşi piardă viaţa. Vlad Mihail P. a plecat la drum, la volanul unui autoturism deşi nu posedă permis şi era băut. Ce a urmat pare dintr-un film cu cascadori.                           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 567

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 iulie 2019


S-a stins medicul ortoped


Un cunoscut medic ortoped s-a stins din viaţă dumini­că. Victor Mihăescu a decedat duminică, la locuinţa sa, la vârsta de 84 de ani. Cei care l-au cunos­cut şi apre­ciat îi pot  aduce un ultim omagiu astăzi, când va fi con­dus pe ultimul drum.       

Comentarii (1) | Vizualizari: 1633

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 iulie 2019

La două luni după ce a împlinit 100 de ani

Elena Arnăuţoiu a decedat


Ne-a părăsit Elena Arnăuţoiu, din Nucşoara Muscelului. Fostă deţinută politic pentru vina de a nu-şi fi trădat fraţii. Un om de o moralitate exemplară, cu un caracter de stâncă care nu şi-a pierdut niciodată speranţa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 658

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 iulie 2019


Incendiu la Albeştii de Argeş

Două echipaje cu două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Albeştii de Argeş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. Incendiul s-a extins la acoperişul unei anexe din apropiere şi la izolaţia exterioară a casei. La locul evenimentului s-a deplasat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Au ars bucătăria de vară de aproximativ 15 mp şi bunurile din interior, acoperişul unei anexe pe aproximativ 50 mp, aproximativ 40 mp din izolaţia casei, aproximativ 6 mc de cherestea şi aproximativ 2 mc lemn de foc. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 iulie 2019


Şi-a „vândut“ părinţii pentru 400 de lei


Nu mică a fost mirarea a doi soţi care au depus plângere la Secţia Rurală Călineşti după ce le fusese prădată gospodăria, că fiul lor este cel care a dat pontul. Oamenii au fost distruşi când au aflat că cel pe care l-au crescut, a primit şi bani de la hoţ! Tânărul şi-a „vândut“ mama şi tatăl pentru 400 de lei, cât a obţinut în urma trădării sale. Fiul s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat iar făptaşul, recidivist, cu un nou dosar penal pentru furt calificat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1012

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 8530


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info