Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 


Lovit de camion, în timp ce traversa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 septembrie 2018

Imprudenţa putea să-l coste viaţa!

Lovit de camion, în timp ce traversa 


Un bărbat în vîrstă de 80 de ani, din Cîmpulung, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce ieri, în jurul pranzului, a fost implicat într-un accident rutier care ar fi putut să-i fie fatal. Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar s-a ales cu un picior rupt, iar poliţiştii Biroului Rutier fac cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 874

Continuare
 
Emil Durdui va fi înmormîntat azi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 06 septembrie 2018


Emil Durdui va fi înmormîntat azi!


Omul de afaceri Emilian Durdui, unul dintre patronii firmei Send 92,  a murit marţi seară, în curtea casei sale. Cea care a făcut descoperirea este soţia acestuia. Rudele sînt şocate de dispariţia fulgerătoare. Fraţii Durdui conduceau de mulţi ani, împreună, afacerea familiei, avînd o relaţie foarte apropiată. Detalii despre tragedie şi înmormîntare, aflaţi din materialul ce urmează.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3776

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Taximetrist pirat, amendat

 Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au depistat un bărbat de 56 de ani, din Piteşti, care efectua activităţi de transport de persoane fără a deţine autorizaţie taxi. Maşina era plină de clienţi cînd a fost trasă pe dreapta. Bărbatul a încercat să scape spunînd că pasagerii îi sunt cunoştinţe. Oamenii legii ştiau însă că practică pirateria şi nu l-au iertat. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 38/2003 cu amendă în valoare de 3000 de lei şi i-au fost reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare al autovehiculului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Miu, în continuare în arest preventiv Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 septembrie 2018

Suspect în cazul mai multor spargeri

Miu, în continuare în arest preventiv


Bărbatul din Ştefăneşti, suspect de furt, care a fost reţinut pe 27 iunie, a ajuns din nou în faţa instanţei. Pe 22 august, la Judecătoria Cîmpulung s-a derulat procesul de prelungire a măsurii arestului preventiv al acestuia.Completul Camerei Preliminare a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă faţă de Vasile Cătălin Miu, prin hotărîrea din 28 iunie, trimis în judecată în baza rechizitorului întocmit de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung şi a dispus menţinerea ei. În acelaşi timp, cererea de înlocuire a restului preventiv cu cel la domiciliu, solicitată de inculpat, a fost respinsă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 990

Continuare
 
Pieton băut a sărit în faţa maşinii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 septembrie 2018

Este o practică a bărbatului?

Pieton băut a sărit în faţa maşinii


O practică sau un simplu un accident, asta încearcă să afle poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, care au făcut, ieri, cercetările la faţa locului în urma unui eveniment rutier petrecut pe Calea Craiovei. Un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de maşină. Bărbatul era beat. Martorii spun că individul se foloseşte de acest şiretlic pentru a stoarce bani de la şoferi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 836

Continuare
 
A murit Emil Durdui! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 05 septembrie 2018


A murit Emil Durdui!


Aseară, a murit Emil Dănescu Durdui unul dintre patronii societății Send 92, din Pitești. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, a fost victima unui accident, în timp ce se afla acasă. Se spune că s-ar fi electrocutat de la o pompă de apă,cînd voia să ude grădina. A fost găsit de cei ai casei, prăbușit în curte. Echipajul medical chemat la fața locului, nu l-a putut salva,  constatîndu-se decesul. Vom reveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4121

 
A murit pe Drumul Crucii! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 05 septembrie 2018

În timp ce urca la Mănăstirea Cetăţuia,

A murit pe Drumul Crucii!


Tragedie fără precedent, ieri după-amiază, în comuna Cetăţeni! O femeie de 50 de ani, din judeţul Buzău, şi-a găsit sfîrşitul după ce a căzut într-o prăpastie în timp ce cobora pe poteca ce duce la Mănăstirea Cetăţuia. La faţa locului au intervenit salvamontiştii, jandarmii montani şi echipaje de la SMURD şi Ambulanţă, însă cadrele medicale doar au constatat decesul femeii. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu certitudine circumstanţele în care s-a produs această tragedie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1476

Continuare
 
Sloganul jignitor, transformat în reclamă Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 05 septembrie 2018

 La Albota,

 Sloganul jignitor, transformat în reclamă


Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a întors sloganul „M..E PSD“ în favoarea partidului. După ce un cetăţean furios a scris mesajul, cu majuscule, edilul i-a determinat pe oameni să ştreagă mesajul obscen. Ce a ieşit? O reclamă a partidului de guvernămînt!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1381

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit mort în apartament

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi un echipaj cu autoscară mecanică de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, strada Ioan Fundescu, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 3. S-a pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon, în interior fiind găsit proprietarul în vîrstă de 75 de ani , căzut în sufragerie, decedat.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
A lovit o maşină parcată şi a fugit! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 04 septembrie 2018

Pe strada cu stîlpul în mijlocul şoselei

A lovit o maşină parcată şi a fugit!


Mulţi dintre şoferii români îşi găsesc uneori maşina lovită în parcare. Ştim toţi că găsirea şoferului vinovat poate fi extrem de dificilă, iar poliţiştii sînt ocupaţi cu alte cazuri mult mai complicate. Dar atunci cînd maşina e lovită în plină zi, iar tu, ca proprietar eşti martor, vezi vinovatul, şi nu poţi să faci nimic, lucrurile se schimbă. A păţit-o recent un domn din Cîmpulung care, acum, încearcă să-şi găsească dreptatea pe calea legii. Nu ştim ce sorţi de izbîndă va avea, dar omul încearcă, mai ales că a văzut cum arată maşina care i-a nenorocit....maşina!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1016

Continuare
 
Badea, din nou, şef la Serviciul Rutier Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 04 septembrie 2018

După un an,

Badea, din nou, şef la Serviciul Rutier Argeş


După un an, în care a deţinut o funcţie de conducere în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, comisarul şef Marian Badea a revenit pe funcţia deţinută anterior şi anume, aceea de şef al Serviciului Rutier Argeş. Astfel, poliţiştii rutieri din judeţ sunt conduşi, din nou de Marian Badea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1406

Continuare
 
M.A.I. pune la bătaie 1.600 locuri Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 04 septembrie 2018

Vrei să devii poliţist?

M.A.I. pune la bătaie 1.600 locuri


Încep înscrierile pentru admiterea la şcolile de agenţi şi subofiţeri din cadrul şcolilor din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, sesiunea din ianuarie 2019. Aşadar, cei interesaţi să devină poliţişti, jandarmi sau pompieri trebuie să îşi pregătească dosarele, de pe acum. Pentru ianuarie, M. A.I. a scos la bătaie nici mai mult, nici mai puţin de 1.600 de locuri, pentru agenţi de poliţie. În acest fel se doreşte să fie acoperit deficitul mare de personal cu care se confruntă sistemul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1111

Continuare
 
Beat şi fără permis a provocat accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 septembrie 2018

Şoferul a ajuns în arest

Beat şi fără permis a provocat accident!


Inconştienţa de care a dat dovadă l-a dus în arest! Dan Stelian P. de 36 de ani, din comuna Săpata a urcat la volanul unui Audi şi a pornit la drum. Nu ar fi fost nimic, numai că, individul era băut şi nu poseda permis. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns a provocat un accident rutier, după care a fugit, abandonînd maşina la locul evenimentului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1044

Continuare
 
De frica cuţitului s-a aruncat pe geam! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 04 septembrie 2018

Tentativă de omor în Găvana

De frica cuţitului s-a aruncat pe geam!


Tentativă de omor, săptămîna trecută, în cartierul piteştean Găvana. După ce au băut împreună, doi prieteni de pahar s-au luat la ceartă. În cele din urmă unul dintre tineri a pus mîna pe un cuţit, ameninţîndu-şi prietenul de beţie. De frică, acesta s-a aruncat pe geam. A scăpat cu răni uşoare, însă, agresorul a ajuns în arest fiind acuzat de tentativă de omor.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 1691

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Prins conducînd ilegal

Ion P., de 56 de ani, din Piteşti, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Peugeot pe Bd. Republicii, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat ca urmarea a acumulării celor 15 puncte de penalizare. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
Bătrîn omorît pe şosea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 septembrie 2018


Bătrîn omorît pe şosea!


Un bătrîn de 87 de ani din Coşeşti şi-a găsit sfîrşitul sîmbătă seară, chiar cînd a ieşit din propria curte. Bărbatul care avea probleme psihice a fost scăpat o clipă din ochi de către membrii familiei şi a ieşit pe poartă fără ca aceştia să observe acest lucru.

             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 918

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7084
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Negocieri cu doi jucători
daca nu e nimic interesant pe la centrul nostru de copii si juniori,dc nu il inchidem?pt ce cheltuie primaria bani cu ac...
21/09/18 11:04 Mai mult...

Negocieri cu doi jucători
Daca sunt ca Buhaescu sunt bunicei pentru FC Arges. Trebuie sa puna accent si pe tineri pitesteni, nu pe olteni.
21/09/18 09:39 Mai mult...

Au atacat un şofer şi l-au jefuit
ATENTIE;ZONA MERISANI ETE MINATA DE RAUFACATORI NU OPRITI SAU SA PARASITI AUTOVEHICOLUL PE SOSEAUA PITESTI-CURTEA DE ARG...
21/09/18 09:24 Mai mult...

A crescut producţia la Dacia
Atentie !!! De multe ori cresterile de productie antreneaza rabaturi de la calitate!Am multe semnale in acest sens de l...
21/09/18 07:39 Mai mult...

Bătut de un poliţist pe motocicletă
Au ei metode sa-l faca sa-si retraga plangerea, nu ar fi primul caz.
21/09/18 06:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info