Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Bărbat de 46 de ani mort din cauza gripei! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 02 februarie 2019

Al treilea deces în Argeş provocat de boala sezonului

Bărbat de 46 de ani mort din cauza gripei!


A fost confirmat al treilea deces cauzat de gripă din judeţul nostru! Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Piteşti, confirmat cu virus gripal AH1, cu mai multe boli cronice, nevaccinat antigripal. Bărbatul era internat la Institutul „Matei Balş “ din Bucureşti unde a şi decedat.  Pînă ieri, în Argeş au fost confirmate  76 de cazuri de gripă dintre care 58  cu virus gripal AH1, 15 cu virus gripal AH3 şi 3 cu virus A nesubtipat. Nici unul dintre pacienţii confirmaţi cu gripă nu a fost vaccinat antigripal.

Comentarii (3) | Vizualizari: 936

Continuare
 
Poliţişti puţini! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 februarie 2019


Poliţişti puţini!

Deşi deficitul de personal a scăzut la nivelul IPJ Argeş schema nu este completă. „În anul 2018, ca urmare a măsurilor adoptate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, deficitul de personal a scăzut cu 3%. În acest moment gradul de ocupare al posturilor din instituţie depăşeşte 85%. De asemenea aproape 3% din poliţiştii încadraţi şi-au suspendat raporturile de serviciu cu unitatea, la cerere, pentru desfăşurarea de activităţi în cadrul unor organisme internaţionale, iar acelaşi procent se află în concedii de creşterea şi îngrijirea copilului cu vîrsta de pînă la 2 ani. În urma concursurilor organizate în perioada analizată, au fost ocupate un număr de 43 de funcţii de conducere, iar prin concursurile cu recrutare din sursă externă, au fost ocupate 2 posturi vacante de ofiţeri de poliţie şi 2 de agenţi de poliţie“, explică inspectorul-şef al IPJ Argeş, Tudorel Pieleanu.     
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 618

 
Pipiţa de la subsol! Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 02 februarie 2019


Pipiţa de la subsol!


Atmosferă apăsătoare, chiar cruntă pentru unii, în aşteptarea diagnosticului de la aparatele ălcare te iradiază. E jos, la spital, la Cîmpulung, da! Acolo unde oamenii stau îngînduraţi, cu inima cît un purice, unde secundele par zile, minutele luni, iar orele ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1677

Continuare
 
Atacată în casă de un individ înarmat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 februarie 2019

Tîlhărie la Cepari

Atacată în casă de un individ înarmat


Clipe de teroare pentru o femeie în vîrstă de 55 de ani şi nepoţica ei în vîrstă de 5 ani. Un individ înarmat cu un cuţit a intrat în casă peste ele, a atacat-o pe femeie, sub privirile îngrozite ale fetiţei. Speriată micuţa a fugit şi s-a refugiat într-o cameră. Proprietara s-a luptat cu agresorul fiind tăiată de mai multe ori. Făptaşul a plecat cu 100 de lei după ce a ameninţat-o pe proprietară cu moartea. Bărbatul a fost prins, fiind reţinut.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 983

Continuare
 
Două surori lovite cînd traversau pe trecere Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 februarie 2019

Accident în Prundu,

Două surori lovite cînd traversau pe trecere


Două copile de 13 ani, respectiv 15 ani, surori, au ajuns ieri la spital, fiind victimele unui accident rutier petrecut în cartierul piteştean Prudu. Fetele veneau de la şcoală şi traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni cînd au fost lovite de o maşină de teren condusă de o femeie în vîrstă de 54 de ani. Una dintre copile a fost rănită grav.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1018

Continuare
 
Risc de inundaţii la Bradu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 februarie 2019


Risc de inundaţii la Bradu

Un echipaj cu o motopompă transportabilă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, strada Livezilor. Pompierii au fost solicitaţi  pentru evacuarea apei din staţia de pompare, astfel încît strada şi gospodăriile să nu fie inundate. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 300 mc de apă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 767

Continuare
 
Recidivist periculos săltat de pe stradă Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 01 februarie 2019


Recidivist periculos săltat de pe stradă


Numărul anilor rezultaţi din condamnările sale, de-a lungul timpului, este mai mare faţă de vîrsta lui. Valerică Oane, de 58 de ani din Piteşti, un recidivist periculos a fost săltat miercuri de pe stradă. Pe numele său există un mandat de executare a pedepsei pentru trafic de droguri. Individul a fost închis pentru numeroase furturi, fiind un cunoscut hoţ. De asemenea, el a fost judecat şi după ce a înjurat un procuror care îl audiase într-un dosar.               

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1078

Continuare
 
„Bea şi el, bea şi mă-sa!” Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 februarie 2019

Vecinii cred că femeia violată de fiu are partea ei de vină

„Bea şi el, bea şi mă-sa!”


Aşa după cum v-am informat, o faptă oribilă a ajuns în atenţia poliţiştilor cîmpulungeni la sfîrşitul săptămînii trecute, cînd un tînăr de 32 de ani, din satul Coteşti, comuna Godeni, a fost arestat preventiv sub acuzaţia că şi-a violat mama.                           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 971

Continuare
 
Percheziţii la un samsar de maşini Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 01 februarie 2019


Percheziţii la un samsar de maşini


Ieri dimineaţă, poliţiştii bucureşteni au efectuat 6 percheziţii în Capitală şi în Argeş la persoane cunoscute că vindeau maşini second-hand aduse din străinătate. Autovehiculele erau tranzacţionate printr-o societate, însă administratorul nu a înregistrat tranzacţiile în contabilitate. A vîndut în acest fel, aproximativ 300 de maşini. În Argeş a avut loc o singură percheziţie la o persoană bănuită că ar fi adus maşini pentru cei care administrau afacerea ilegală.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2071

Continuare
 
A murit profesorul de fizică Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 februarie 2019


A murit profesorul de fizică


Doliu la Şcoala Gimnazială Marin Preda, din Piteşti. Un reputat profesor a încetat din viaţă, miercuri. Este vorba de profesorul de fizică Liviu Oncescu, fost director în urmă cu mulţi ani, al unităţii de învăţămînt amintite. Acesta va fi condus pe ultimul drum, mîine.


Comentarii (1) | Vizualizari: 2948

Continuare
 
Zeci de solicitări la SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 februarie 2019


Zeci de solicitări la SMURD

Miercuri, echipajele SMURD au gestionat 24 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la acestea deplasîndu-se paramedici. În alte cinci situaţii intervenţia a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, la care a fost necesară deplasarea cu medic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 631

Continuare
 
Găsit înecat, la Căteasca! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019


Găsit înecat, la Căteasca!


Ieri dimineaţă, cadavrul unui bărbat a fost descoperit în Pîrîul Neajlovel, din comuna Căteasca. Bărbatul, un localnic în vîrstă de 53 de ani zăcea mort de cîteva ore în para rece. Trupul a  fost  scos de pompieri. Poliţiştii care au efectuat cercetările au stabilit că bărbatul nu avea urme de violenţă pe trup. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 702

Continuare
 
Tînărul căutat de belgieni, plasat sub control judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019

Pînă va fi extrădat,

Tînărul căutat de belgieni, plasat sub control judiciar


Pe 11 ianuarie 2019, Laurenţiu Andrei Toader, de 29 de ani, din Cîmpulung, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 15 zile în baza unui mandat european, după ce autorităţile din Belgia l-au acuzat de trafic de persoane şi au solicitat extrădarea acestuia, cazul aflîndu-se pe rolul Curţii de Apel Piteşti. Pe 23 ianuarie 2019 s-a derulat un termen intermediar în procesul de extrădare al cîmpulungeanului, instanţa de judecată dispunînd plasarea acestuia sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Un nou termen în cauză a fost stabilit pentru data de 31 ianuarie, cînd procurorul s-a angajat că aduce mai multe relaţii, pe care le-a solicitat autorităţilor belgiene.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 742

Continuare
 
Argeşean de 43 de ani, răpus de gripă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019

A fost declarată epidemia la nivel naţional

Argeşean de 43 de ani, răpus de gripă!

 Al doilea mort din judeţ!


Ieri, ministrul sănătăţii, Sorina Pintea a declarat epidemie de gripă la nivel naţional.  În acest sezon gripal, au decedat pînă ieri  56 de persoane din cauza gripei. În judeţul nostru a fost confirmat al doilea deces cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani din Dîrmăneşti, confirmat cu virus gripal AH1, aflat în evidenţele medicale cu hepatita virus B cu agent D, nevaccinat antigripal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1379

Continuare
 
Argeşeanca se judecată cu firme celebre Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019

După ce a vîndut produse contrafăcute

Argeşeanca se judecată cu firme celebre


În urma unui control efectuat de poliţişti, într-un magazin din Mioveni au fost depistate numeroase produse care deşi purtau însemnele unor firme celebre, erau contrafăcute.  Patroana magazinului, a fost trimisă în judecată, procesul ajungînd pe rolul Judecătoriei Piteşti. În proces, s-au constituit părţi civile Adidas, Puma şi Lacoste. Cer despăgubiri de mii de euro.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1185

Continuare
 
Bătăuşi duşi în arest Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Bătăuşi duşi în arest


S-au crezut mai presus de lege şi au ajuns în arest. Trei tineri din comuna Hîrseşti care au încercat să îşi facă singuri dreptate, au fost reţinuţi pentru loviri şi alte violenţe. Aceştia au bătut un tînăr în vîrstă de 22 de ani, pe motiv că-i făcuse proşti. Ca să se răzbune, au pus totul la cale pînă la ultimul detaliu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 929

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7792


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Taximetristul pirat a dat de belea
Pentru cei ce vor sa auda! In zona Filarmonicii din Pitesti, cat si mai jos la statia maxi-taxi de langa Liceul Tehnic...
18/02/19 19:26 Mai mult...

Precum soarele şi luna, ziua şi noaptea, dragostea şi ura
Nn!Peste timp,o,un nu alegem noi,are grja supremul si nu filozofam pe tema asta. Cat despre adresare,limbaj neacademic ...
18/02/19 16:59 Mai mult...

Precum soarele şi luna, ziua şi noaptea, dragostea şi ura
Belphegor,intra te rog inapoi in canalul tenebros din care ai evadat!...dupa citirea comentariului efectiv avem o senzat...
18/02/19 15:26 Mai mult...

Precum soarele şi luna, ziua şi noaptea, dragostea şi ura
D-le Juju,sintagma "peste timp"este atemporala,poate fi peste 1 zi,1 saptamana,1 an...etc.Autorul a folosit-o in ideea c...
18/02/19 13:25 Mai mult...

Precum soarele şi luna, ziua şi noaptea, dragostea şi ura
Bine , ma maestre! Foarte bine! Pe noi ne pui sa alegem, ori intr-una , ori in alta, dar domnia ta iti arogi dreptul de ...
18/02/19 11:54 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info