Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş     *** Evitaţi îngheţarea contorului de apă!      *** PASTILA de UMOR      *** Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave     *** Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti     *** Copil din Mioveni are nevoie de ajutor     *** Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni      *** Incendiu la stîlpul electric     *** Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei     *** S-a proptit cu maşina într-un stîlp     *** Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale      *** Accident grav, la Valea Ursului     *** Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR     *** Unirea Bascov, remiză, de la 2-0     *** Culisele meciului     *** Doar egal, după ce au condus la pauză     *** Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1 (0-1)     *** România, victorie cu Lituania, în Liga Naţiunilor     *** Susţinuţi de fani     *** La 4 puncte de lider!      *** Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!     *** Nini: „O înfrîngere care doare“     *** Cristian Achim: „Mă bucură reacţia echipei”    

 
Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

A doua ediţie a  Expoziţiei „Seminţe cu suflet“, în „Oraşul lalelelor“

Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti


Oameni din toate zonele ţării, pasionaţi de grădinărit au venit sîmbătă dimineaţa la Piteşti, la Casa Cărţii, pentru a participa la a doua ediţie a Expoziţia de seminţe tradiţionale „Seminţe cu suflet“. După ce au parcurs sute de kilometri, aceşti cultivatori de seminţe tradiţionale au dăruit din suflet tututor doritorilor seminţele strînse cu trudă peste an, în scopul perpetuării plantelor tradiţionale sănătoase şi a apărării biodiversităţii.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 70

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Piteşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din două localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 08:30 – 14:30 Piteşti Str. I.C. Brătianu cu bloc A 4 şi spaţiile comerciale alimentate din PT 5 Blocuri Centru; 8:30 – 11:30 Cartier Banat cu blocurile: 6 IRE, D 18, D 19, D 20, D 21, D 22, P 20, PD 4, PD 6 din PT 13 Banat; 11:30 – 14:30 Strada Fraţii Goleşti de la biserica Sfîntul Ilie la intersecţia cu strada Cozia, sediul ASIT, sediul Băncii UNICREDIT alimentate din PT ASIT; 11:30 – 14:30 Biblioteca Judeţeană, Fosta Casă a Căsătoriilor, Teatrul de Vară alimentate din PT Biblioteca; 9:30 – 16 Moşoaia Sat Smeura alimentat din PTA Smeura 3. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 58

Continuare
 
Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş


         Când vor să se însoare, bărbaţii au două opţiuni, să caute o femeie cuminte şi gospodină, ori să încerce să o cucerească pe cea mai frumoasă din cartier. Când a decis că au nevoie (chiar aveau) de un purtător de cuvânt, PNL Argeş a ales frumoasa cartierului, în persoana domnului Mihai Alexandrescu. Ştie toată lumea care sunt consecinţele unei asemenea      opţiuni. Frumoasa are personalitate, mizează pe libertatea personală, nu ezită să dea cu tifla, iar dacă nu eşti atent, te trezeşti cu o pereche de coarne de toată frumuseţea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 135

Continuare
 
Evitaţi îngheţarea contorului de apă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Sfaturi pe timp de iarnă de la SEdC

Evitaţi îngheţarea contorului de apă!


Intrarea în sezonul rece va aduce cu siguranţă o serie de probleme la instalaţiile de apă, dacă nu sînt protejate corespunzător. Reprezentanţii SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni reamintesc locuitorilor oraşului că instalaţia interioară (de după contor) aparţine utilizatorului, acestuia revenindu-i şi sarcina întreţinerii acesteia.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 71

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 48

 
Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

Astăzi, de la ora 17:00, vor vorbi despre bolile cardiovasculare şi cancer,

Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave


Eveniment de excepţie, astăzi la ora 17:00, în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş. Este vorba de prelegerea „Duşmanii din umbră. Bolile cardiovasculare şi cancerul“.  Aceasta va fi susţinută de doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti: cardiologul Adrian Tase, preşedintele Filialei Argeş a Societăţii Române de Cardiologie şi medicul oncolog Anca Tase, membră a Societăţii Europene de Oncologie Medicală.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 68

Continuare
 
Copil din Mioveni are nevoie de ajutor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


Copil din Mioveni are nevoie de ajutor


David Voinea are doar 6 ani şi este din oraşul Mioveni. El a fost diagnosticat cu un handicap grav: encefalopatie hipoxic - ischemică, atrofie cerebrală, tetrapareză spastică, epilepsie, retard neuropsihomotor şi cecitate optică.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 115

Continuare
 
Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni


1 Decembrie - Ziua Naţională a României are o însemnătate specială în societatea noastră, anul acesta fiind aniversaţi 100 de ani de la unirea provinciilor româneşti, eveniment marcat prin hotărîre de Guvern, de toate administraţiile publice locale în cadrul proiectului - Centenarul Marii Uniri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 71

Continuare
 
Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA FIRMEI SC AGREMIN TRANSCOM 99 SRL” Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018

ANUNȚ DE PRESĂ

            Data : 19 Noiembrie 2018

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA FIRMEI SC AGREMIN TRANSCOM 99 SRL”


S.C. AGREMIN TRANSCOM 99 S.R.L., cu sediul în Sat Valea Mare-Podgotia, oraș Ștefănești, strada Cavalerului, nr 368A, camera 6, județul Argeș, în calitate de Beneficar, anunță finalizarea proiectului cu titlul “ DEZVOLTAREA FIRMEI SC AGREMIN TRANSCOM 99 SRL”, cod SMIS 108496, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 91

Continuare
 
NISTRACEPS FORTE - un aliat natural la îndemîna bolnavilor de cancer Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 noiembrie 2018


NISTRACEPS FORTE - un aliat natural la îndemîna bolnavilor de cancer


Nistraceps Forte este un supliment alimentar revoluţionar realizat din ingredinete care au fost studiate de sute de cercetători, care au confirmat proprietațile benefice pentru bolnavii de cancer și nu numai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 208

Continuare
 
800 de locuri de muncă în Spania Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 18 noiembrie 2018

Puteţi merge la cules de căpşuni,

800 de locuri de muncă în Spania


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul ITM Argeş, puteţi merge la muncă în Spania. Sînt disponibile 800 de locuri de muncă, dintre care 400 pentru femei şi 400 pentru cupluri. Este vorba despre muncă sezonieră, în agricultură, la recoltarea căpşunilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 289

Continuare
 
“DOTARE SALA FITNESS IN CADRUL ELYSSIUM WELLNESS SRL” SMIS 111682 Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 18 noiembrie 2018

Anunț de presǎ

Pitesti, 16 noiembrie 2018

“DOTARE SALA FITNESS IN CADRUL ELYSSIUM WELLNESS SRL” SMIS 111682


Beneficiarul, SC ELYSSIUM WELLNESS SRL, cu sediul în Municipiul Pitesti, Str. Fratii Golesti, nr. 55, Cladirea C1+C2, Judetul Arges, J3/978/2014, CUI RO33435060, a derulat proiectul „DOTARE SALA FITNESS IN CADRUL ELYSSIUM WELLNESS SRL” cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1262/ 05.03.2018. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 511

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Alertă de călătorie în Serbia şi Kosovo

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Serbia - Kosovo că, în urma începerii sezonului rece, măsurătorile efectuate pe plan local au indicat că poluarea atmosferică din Priştina a atins un nivel periculos pentru sănătatea umană. Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Biroului de Legătură al României la Priştina: +38338604272, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Serbia, BL Priştina: +38349415000. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://belgrad.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă“ (disponibilă gratuit în „App Store“ şi „Google Play“), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!“.    

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 264

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 221

 
Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

 Mai este o săptămînă

Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc


Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local organizează prin Centrul Cultural Piteşti, la sfîrşitul acestei săptămîni, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC. Evenimentul, care va avea loc sîmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18:00, la sediul Filarmonicii Piteşti, îşi propune promovarea muzicii lăutăreşti autentice, descoperirea şi promovarea noilor talente în domeniu, precum şi evocarea marelui lăutar Zavaidoc, pe numele real Marin Teodorescu, născut la Piteşti, la data de 8 martie 1896.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 255

Continuare
 
„Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti” Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Mîine, de la ora 18:00

„Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”


Ţinînd cont de interesul deosebit al publicului, s-a decis reprogramarea filmului de duminică („Alice T.”) de la Cinematograful Bucureşti din Piteşti, pentru a difuza „Moromeţii 2”. Astfel, mîine, de la ora 18:00, la Cinematograful „Bucureşti” va fi difuzată continuarea filmului de succes „Moromeţii”, realizat după volumul al doilea al romanului lui Marin Preda.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 256

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9025
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info