Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Finanțare nerambursabilă pentru realizarea proiectului „Construire și dotare hotel în Municipi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 30 octombrie 2018

ANUNȚ DE PRESĂ

Câmpulung, Octombrie 2018

Finanțare nerambursabilă pentru realizarea proiectului „Construire și dotare hotel în Municipiul Câmpulung, Județul Argeș”


SC INTER-EXPRES SRL anunţă începerea activităţilor proiectului „Construire și dotare hotel în Municipiul Câmpulung, Județul Argeș”, Cod SMIS 114289.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 2 “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiție 2.2 “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1086

Continuare
 
Balul Ancheta, la a XVI-a ediţie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


Balul Ancheta, la a XVI-a ediţie!


Vineri seară, a avut loc cea de a XVI-a ediţie a Balului „Ancheta“, organizată de directorul săptămânalului, Camelia Bădulescu. În acest an a avut ca temă Centenarul. La petrecere au participat numeroase personalităţi, din mai multe domenii. Ca în fiecare an, au fost oferite trofee pe sectoare de activităţi. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 897

Continuare
 
De ce plângea un ziarist la balul unui ziar din Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

Din punctul meu de vedere

De ce plângea un ziarist la balul unui ziar din Argeş


    Scene copleşitoare, emoţionante s-au petrecut vineri seara la o petrecere organizată de un ziar argeşean. Prezent pentru prima oară în public după mai mulţi ani, dintre care o parte petrecuţi în închisoare, părintele clasei politice moderne a Argeşului, domnul Constantin Nicolescu, a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase. Oamenii i-au făcut bătrânului politician încă verde un culoar, iar oficialităţile prezente la manifestare au dorit să îl îmbrăţişeze călduros, oferindu-i un bogat buchet de flori, aşa cum şi el proceda cu alţii odinioară.

Comentarii (12) | Vizualizari: 1956

Continuare
 
Cum au reacţionat piteştenii la cutremur! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


Cum au reacţionat piteştenii la cutremur!


Ai simţit cutremurul? Aceasta a fost înrebarea zilei de ieri. La piaţă, acasă, între prieteni, toate lumea avea acelaşi subiect de discuţie. Chiar şi reţelele de socializare erau pline cu opinii despre „zgîlţîiala“ serioasă de care a avut parte România, în noaptea de sîmbătă spre duminică. Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pămîntului (INCDFP), cutremurul a avut loc la ora 03:38:06 (ora României) în zona seismică Vrancea, judeţul Covasna, avînd magnitudinea 5.7 pe scara Richter, la adîncimea de 200km. Seismul a fost resimţit în mai multe zone, inclusiv în judeţul Argeş şi în Capitală. Am realizat un sondaj pentru a afla cum au reacţionat piteştenii la cutremur. Iată cîteva dintre răspunsurile celor interpelaţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 995

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                       de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 450

 
Primarul din Vlădeşti, revine în funcţie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

După suspendare

Primarul din Vlădeşti, revine în funcţie!


Aşa după cum v-am informat săptămîna trecută, primarul de la Vlădeşti a cîştigat în instanţă revocarea ordinului prefectului de Argeş, prin care a fost suspendat din funcţie înainte de termen. Cristian Dică Hristu a fost suspendat din funcţie de prefectul Emilian Dragnea pe 16 august 2017, după ce pe numele lui a existat o hotărîre definitivă şi irevocabilă, ca urmare a unui proces cu Agenţia Naţională de Integritate. Imediat edilul a contestat hotărîrea prefectului, Tribunalul Argeş respingîndu-i acţiunea. Fostul edil a mers mai departe, iar vineri, 12 octombrie 2018, Curtea de Apel Piteşti i-a admis recursul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 601

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Mulţi argeşeni cu viroze

Schimbările bruşte de temperatură au dus la îmbolnăvirea multor argeşeni. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în săptămîna 15-21 octombrie, au fost înregistraţi 1191 de argeşeni cu viroze, cele mai multe cazuri(381) fiind la copiii cu vîrste cuprinse între 5 şi 14 ani. De asemenea, în aceeaşi perioadă au fost înregistrate 225 de cazuri de pneumonie, cele mai multe cazuri (59)  fiind la cei  cu vîrste cuprinse între 15 şi 49 ani.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 457

Continuare
 
Se opreşte curentul în Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


Se opreşte curentul în Piteşti!


Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9– 16 Tigveni Sat Momaia; 9:30 – 12:30 Mioveni Cartier Racoviţa alimentat din PTA Racoviţa 1; 9– 11 Stolnici Sat Cotmeana alimentat din PTA Cotmeana; 11– 13 Sat Stolnici alimentat din PTA Stolnici 1; 13–15 Sat Izbăşeşti alimentat din PTA Izbăşeşti; 8:30 – 12:30 Moşoaia Străzile: Aleea Dealului, Aleea Florilor, Aleea Magnoliilor, Calea Drăgăşani, Cîmpului, Fundătura Cîmpului, Pinilor, Smeura, Rozelor alimentate din PTA Cîmpului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 518

Continuare
 
Duelul viorilor, la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


Duelul viorilor, la Filarmonica Piteşti


Astăzi, de la ora 19, pe scena Filarmonicii Piteşti, violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru se vor „duela” din nou, „arbitru” fiind, ca de fiecare dată, pianistul Horia Mihail.  Intrat în tradiţia vieţii muzicale româneşti, „Duelul viorilor”, aflat la ediţia a opta, este un proiect Radio România, organizat de Centrul Cultural Media, Filarmonica Piteşti fiind, ca în fiecare an, partener cultural.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 652

Continuare
 
Muzică şi poezie cu Ovidiu Scridon Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

Recital al cantautorului la Biblioteca Judeţeană,

Muzică şi poezie cu Ovidiu Scridon


Miercuri, de la ora 17, Biblioteca Judeţeană ,,Dinicu Golescu” Argeş va găzdui un recital al cantautorului Ovidiu Scridon. După un turneu de promovare a celui mai recent volum de poezii, intitulat „Tu ce-ai făcut astăzi?“ (Alexandria Publishing House, 2017), Ovidiu Scridon revine la Piteşti pentru un spectacol de muzică şi poezie intitulat ,,A venit toamna...” 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 563

Continuare
 
Noutăţi la contractele de internship Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018


Noutăţi la contractele de internship


AJOFM Argeş a anunţat lansarea Registrului electronic de evidenţă a contractelor de internship, respectiv

https://www.internship.anofm.ro.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
Tumopectin MCP (Pectina citrică modificată) – eficiență în prevenirea și tratarea tumorilo Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 29 octombrie 2018


 Tumopectin MCP (Pectina citrică modificată) – eficiență în prevenirea  și tratarea tumorilor


În ciuda miliardelor de dolari cheltuite în fiecare an pentru găsirea unui tratament care să vindece cancerul, această maladie rămâne al doilea motiv pentru care oamenii mor în ziua de astăzi, întrucît are tendința de a metastază, adică de a ataca toate organele din corp. Totuși, Societatea Americană de Cancer le recomandă adulților să consume numeroase fructe și legume pentru a reduce riscul de apariție a cancerului. Iar acest lucru se poate efectua și cu ajutorul pectinei citrice modificată. Identificată pentru prima dată în 1825, abia mai tîrziu a început să fie folosită pentru a trata anumite boli.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
„ Dezvoltare laborator tehnică dentară la I.E.M.C.” Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 octombrie 2018

ANUNȚ DE PRESĂ

Piteşti, octombrie 2018

„ Dezvoltare laborator tehnică dentară la I.E.M.C.”
Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 675

Continuare
 
Groupe Renault caută specialişti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

La Tîrgul Angajatori de Top de astăzi, sînt oferite 250 de locuri de muncă în domeniul auto

Groupe Renault caută specialişti


Unul dintre cei mai mari angajatori din România, parte a  Alianţei Renault Nissan Mitsubishi, lider mondial, continuă să recruteze. Peste 250 de posturi sînt disponibile la tîrgul Angajatori de Top (ADT) din acest week-end. În plus, programul de stagii Drive Your Future deschide noi oportunităţi: 300 de studenţi şi masteranzi pot face internship în companie. Începând din 2019, angajaţii din Bucureşti vor beneficia de un sediu unic complet nou, Renault Bucharest Connected.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Focul lui Sumedru s-a aprins la Mioveni

Respectînd tradiţia, Primăria Mioveni, Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni au organizat şi anul acesta „Focul lui Sumedru”, în mai multe zone din oraş, în special în curtea şcolilor. În jurul focului aprins şi supravegheat de autorităţile locale, au fost împărţiţi, după tradiţie, covrigi şi mere copiilor, dar şi adulţilor. Reamintim că în seara de 25 spre 26 octombrie, cea dinaintea sărbătorii Sfîntului Dimitrie (Dumitru), apărătorul păstorilor, se ard resturi vegetale în semn de purificare şi protecţie, prilej de bucurie mai ales pentru tineri şi prichindei.  

S.Mihai 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 539

Continuare
 
Dacă refuzaţi un loc de muncă, pierdeţi ajutorul social! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Începînd din data de 22 octombrie,

Dacă refuzaţi un loc de muncă, pierdeţi ajutorul social!


Trebuie să ştiţi că, după noile schimbări ale legii, începînd cu data de 22 octombrie 2018, dacă refuzaţi un loc de muncă oferit prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, veţi pierde venitul minim garantat, respectiv ajutorul social. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 766

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 9015
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info