Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic
 
Avem 4,7 milioane de pensionari Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019


Avem 4,7 milioane de pensionari


Conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP), un număr de 4.690.199 pensionari era înregistrat la finele lui noiembrie 2018 în România, în creştere cu 1.386 de persoane faţă de luna precedentă, iar pensia medie a fost de 1.180 lei.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 744

Continuare
 
Mica Unire, marcată şi la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019


Mica Unire, marcată şi la Mioveni


Autorităţile locale din Mioveni au marcat cum se cuvine Ziua Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie 1859. Astfel, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 10:00, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc seminarul - Viitorul tinerilor Europei sub Preşedinţia României - eveniment organizat în cadrul programului WISE. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 388

Continuare
 
Unirea Principatelor Române sărbătorită la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019


Unirea Principatelor Române sărbătorită la Piteşti


Ieri, la împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, la Piteşti a avut loc o manifestare la care au participat şefi din adminitraţia locală şi judeţeană, parlamentari, şefi de partide, consilieri, dar şi cetăţeni. S-a vorbit despre importanţa zilie şi a fost desfăşurat un drapel imens, iar la final, cei prezenţi s-au prins în Hora Unirii.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 619

Continuare
 
Avem cel mai mare deficit din EU Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019


Avem cel mai mare deficit din EU

Conform datelor publicate luni de Oficiul European de Statistică (Eurostat), România înregistra în trimestrul trei din 2018 cel mai ridicat nivel al deficitului guvernamental din Uniunea Europeană. În zona euro, deficitul guvernamental s-a situat la 0,5% din PIB în trimestrul trei din 2018, în creştere faţă de un deficit de 0,3% din PIB în precedentele trei luni, în timp ce în Uniunea Europeană deficitul guvernamental s-a situat la 0,6% din PIB, în creştere faţă de un deficit de 0,4% din PIB. În România, deficitul guvernamental a urcat la 3,6% din PIB în trimestrul trei din 2018, de la un deficit de 2,3% din PIB în precedentele trei luni şi un deficit de 2,8% din PIB în perioada iulie-septembrie 2017. În trimestru trei al anului trecut, 12 state membre UE au înregistrat excedent guvernamental, printre care Malta (3,8% din PIB), Portugalia şi Bulgaria (3,6% din PIB) şi Luxemburg (3,1% din PIB).    
M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 444

Continuare
 
Aparat performant, la Secţia ORL Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019

 La Spitalul Judeţean

Aparat performant, la Secţia ORL


Un aparat recent achiziţionat, la Secţia ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost pus în funcţiune la începutul anului. Acesta permite o diagnosticare rapidă şi o efectuare a consultaţiei mult mai scurtă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 627

Continuare
 
40 de argeşeni cu gripă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019

Mai mult de jumătate sînt copii

40 de argeşeni cu gripă!


Numărul cazurilor de gripă a crescut şi în judeţul nostru, ajungînd potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Argeş la  40 de cazuri con-firmate. Dintre acestea, 30 de  cazuri sînt cu virusul gripal  AH1 şi 10 cazuri cu virusul gripal AH3, la pacienţi din toate grupele de vîrstă. 11 cazuri au fost confir-mate ieri, majoritatea la copii. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 449

Continuare
 
FRIPTURĂ DE PORC CU SOS DE PRUNE Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


FRIPTURĂ DE PORC CU SOS DE PRUNE

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 15 min
Timp de gătire: 30 min
Gata în: 45 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Drumeţii şi aventură! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019

Horoscop 24 Ianuarie 2019:

Drumeţii şi aventură!


Berbecii retrăiesc anumite momente din copilărie, fiind uşor melancolici. Taurii relaţionează foarte bine cu membrii familiei, iar Fecioarele fac activităţi care le sînt  pe plac. Iată ce spun astrele despre fiecare zodie în parte: Racii îşi pierd răbdarea şi vor fi atraşi de persoane necunoscute, Gemenii îşi fac planuri de viitor, iar Săgetătorii vor avea parte de oportunităţi noi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 390

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


Sfinţii zilei


În această zi, pomenirea sfintei Xenia de la Saint-Petersburg, nebuna întru Hristos.Sfînta Xenia de la Sankt-Petersburg, nebuna în Hristos, Sfînta Xenia a trăit în al XVIII-lea secol, dar este cunoscut relativ puţin despre ea sau familia sa. Şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii ei în Petersburg, în timpul domniei împărăteselor Elizabeta şi Ecaterina a doua.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 366

Continuare
 
Programul Rabla continuă şi în 2019 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


Programul Rabla continuă şi în 2019


În ceea ce priveşte programul „Rabla“ pentru autoturisme, Ministrul Mediului a precizat că Guvernul caută resurse şi pentru finanţarea acestui program.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 432

Continuare
 
Deschis la taxe şi impozite şi astăzi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019

La Mioveni,

Deschis la taxe şi impozite şi astăzi!


Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită pe data de 24 ianuarie, este inclusă din 2016 pe lista zilelor libere legale din Codul Muncii. Însă, pentru a crea posibilitatea ca mai mulţi contribuabili să achite obligaţiile fiscale datorate bugetului local al oraşului Mioveni, conducerea Primăriei Mioveni a decis ca ghişeele de încasări impozite şi taxe locale să fie deschise şi în ziua de 24 ianuarie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 387

Continuare
 
Noi versiuni pentru SUV-ul Duster Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


Noi versiuni pentru SUV-ul Duster


SUV-ul Dacia Duster va beneficia de o extindere a gamei de motorizări în perioada următoare, pe măsură ce clienţii doresc un nou motor pe benzină de generaţie nouă, dar şi o cutie automată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

Continuare
 
Rechemările în service vor fi anunţate şi de ITP Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


Rechemările în service vor fi anunţate şi de ITP


Rechemările în service pe care le fac producătorii de autoturisme vor fi anunţate şi la staţiile de Inspecţie Tehnică Periodică din ţară. Măsura a fost solicitată de reprezentanţele producătorilor, iar Registrul Auto Român va prelucra datele pentru fiecare maşină de generaţie mai nouă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 483

Continuare
 
Manifestări dedicate Micii Uniri Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


Manifestări dedicate Micii Uniri

Astăzi, începînd cu ora 10:00, la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piteşti (str. I. C. Brătianu), vor avea loc mai multe manifestări dedicate împlinirii a 160 de ani de la Mica Unire din 1859, moment istoric considerat primul pas spre înfăptuirea statului naţional unitar român. Personalitatea domnitorului va fi evocată prin interpretarea actorului Puiu Mărgescu, de la Teatrul Al. Davila Piteşti. În cadrul ceremoniei, Fanfara „Argeşul” a Centrului Cultural Judeţean Argeş va intona imnul naţional al României şi va susţine un moment artistic de cîntece patriotice. De asemenea, la manifestare vor participa şi elevi ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti. La finalul evenimentului, toţi cei prezenţi se vor prinde în Hora Unirii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 453

Continuare
 
„Achizitionarea de echipamente performante in cadrul IOSE INVEST SRL” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Anunț de presǎ

Pitesti, 24 ianuarie 2019

„Achizitionarea de echipamente performante in cadrul IOSE INVEST SRL”

SMIS 113267  

Beneficiarul, SC IOSE INVEST SRL, cu sediul în Municipiul Pitesti, România, Str. Bulevardul ION C BRATIANU, Bloc D6, Scara B, Etaj Parter, judetul Arges, J3/2062/2005, CUI RO 18155725, anunta finalizarea proiectului „Achizitionarea de echipamente performante in cadrul IOSE INVEST SRL” cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1447/ 13.03.2018.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1170

Continuare
 
Hidroizolații cu membrană EPDM Firestone Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019


Hidroizolații cu membrană EPDM Firestone

 

În ultimii ani și la noi în țară s-a observat o creștere a utilizării membranelor de cauciuc EPDM pentru impermeabilizarea teraselor, a acoperișurilor plane și înclinate ale clădirilor comerciale și rezidențiale, în construcții noi sau în renovări. Acest lucru se datorează capacității lor de a satisface cele mai mari cerințe de calitate de pe piață, în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 569

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 9753


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info