Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Începe „Toamna Piteşteană“

Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local Piteşti organizează, în perioada 8-14 octombrie, a XIII-a ediţie a Tîrgului „Toamna Piteşteană“. Ca în fiecarea an, manifestările vor avea loc în Piaţa Vasile Milea unde vor putea fi comercializate produse agricole şi agro-alimentare de sezon, articole artizanale şi unde vor fi amplasate şi mai multe terase. Must, pastramă, fructe şi legume proaspete, brînzeturi şi alte produse lactate, miere, produse tradiţionale din carne, multe alte bunătăţi din grădinile producătorilor vor putea fi achiziţionate de aici, ca în fiecare an, de către doritori.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 726

Continuare
 
Se reabilitează Calea Drăgăşani Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


Se reabilitează Calea Drăgăşani


Două lucrări de maxim interes se realizează în această perioadă în Municipiul Piteşti, este vorba despre proiectul de lărgire a străzii maior Gheorghe Şonţu dar şi despre reabilitarea obiectivului Calea Drăgăşani pe o lungime de un kilometru.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 871

Continuare
 
Program de încasări, impozite şi taxe locale Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


Program de încasări, impozite şi taxe locale


Luni 01.10.2018 la sediul Primăriei Municipiului Piteşti din strada Victoriei, nr. 24;lCentrul de încasări situat în strada Victoriei, bl. 89, sc. C, parter;lCentrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. G1, parter (zona Centrul Cultural al Municipiului Piteşti);lCentrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud);lCentrul de încasări situat în bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară);l Centrul de încasări situat în strada Bradului (lângă Şcoala nr. 12, cartier Trivale);de la 8:00 -  17:00.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 878

Continuare
 
Delegaţie din Argeş, la Ambasada Chinei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


Delegaţie din Argeş, la Ambasada Chinei


Relaţiile diplomatice România – China aniversează, în mai puţin de o săptămînă, 69 de ani de la acordul comuna Bucureşti – Beijing, venit după proclamarea Republicii Populare Chineze, la 1 octombrie 1949. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 884

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018


PASTILA de UMOR

                             de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 646

 
Pregătiţi-vă conservele pentru iarnă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2018

Pentru a avea cămara plină,

Pregătiţi-vă conservele pentru iarnă!


Odată cu venirea toamnei, a început oficial sezonul murăturilor şi a altor conserve pentru iarnă. Gospodinele au intrat în febra cumpărăturilor, iar pieţele abundă în legume, fructe şi zarzavaturi. La piaţa de en gross de la CNCD din Piteşti, oferta este foarte bogată, iar preţurile sînt mai mici la legume şi fructe mai ales atunci cînd se cumpără în cantităţi mai mari.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 653

Continuare
 
Altă serie de bilete de tratament pentru pensionari! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

La Casa de Pensii a sosit,

Altă serie de bilete de tratament pentru pensionari!


La Casa Judeţeană de Pensii Argeşș a sosit seria 16 de bilete de tratament balnear din acest an, cu date de plecare în perioada 12 – 18 octombrie 2018.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 891

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Curtea de Argeş

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: orele 9–16 Piteşti Străzile: George Coşbuc cu Secţie Termosuflate, Depozitelor, SC REMAT SA, Staţia de Betoane alimentate din PTCZ CRVRM Piteşti, PTCZ IELIF Piteşti, PTA Depozit Ambalaje ILF; 9– 17 Bughea de Jos Bughea de Jos în totalitate; 9– 17 Godeni Sat Malu; 9– 17 Cîmpulung Cartier Mărcuş; 9–11 Curtea de Argeş Străzile: Rozelor, Ştefan cel Mare, blocurile A 3, A 4, A 5, A 6, A 7 alimentate din PTCZ 4 Sud; 11– 13 Strada Ştefan cel Mare, blocul P 9 alimentat din PTCZ 5 Sud; 13– 15 Strada Daniel Sterescu, Staţia de betoane alimentate din PTCZ Staţie Betoane. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
Duster şi Sandero în Top 10 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

S-a făcut clasamentul pe august la maşini vîndute

Duster şi Sandero în Top 10


Dacia are parte de un an excelent în ceea ce priveşte vînzările. Conform ziare.com, producătorul auto de la Mioveni e prezent cu două modele în Top 10 al celor mai bine vîndute vehicule din Europa în luna august.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 743

Continuare
 
52% din preţul benzinei se duce în buzunarul statului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

De ce românii plătesc din ce în ce mai mulţi bani pe carburanţi

52% din preţul benzinei se duce în buzunarul statului!


Cuantumul taxelor pe care companiile din România le plătesc în preţul benzinei este de 52% din total tarif, respectiv de 48% la motorină, conform unui studiu de specialitate, dat publicităţii luni. Potrivit acestor date furnizate Agerpres, România se află, astfel, în Top 10 al ţărilor cu cel mai ridicat nivel al taxelor pe acest segment.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 830

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 septembrie 2018


PASTILA de UMOR

                             de M.Matei

Comentarii (1) | Vizualizari: 629

 
Ajutor de stat pentru noi locuri de muncă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018


Ajutor de stat pentru noi locuri de muncă


Ministerul Finanţelor Publice finanţează marile investiţii din sectoarele de activitate de vîrf şi dezvoltarea regională, astfel că din 10 septembrie acceptă cereri pentru ajutor de stat în limita a 614 milioane de lei, buget alocat pentru 2018.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 805

Continuare
 
Acordaţi prioritate autobuzelor la ieşirea din staţii! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 27 septembrie 2018


Acordaţi prioritate autobuzelor la ieşirea din staţii!


S.C. Publitrans 2000 S.A. doreşte să informeze toţi participanţii la trafic cu privire la acordarea priorităţii pentru mijloacele de transport în comun, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi al descongestionării traficului. În colţul din stînga al capotei din spatele autobuzelor sînt aplicate stickere care amintesc şoferilor să acorde prioritate autobuzului, atît la ieşirea din staţiile uzuale cît şi la ieşirea din staţiile prevăzute cu alveole.  


Comentarii (6) | Vizualizari: 1353

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Primar german în vizită la Topoloveni

O întîlnire între reprezentanţi ai administraţiei publice din Topoloveni şi ai unui oraş din Germania va avea loc la sfîrşitul săptămînii. În perioada 29 septembrie - 03 octombrie 2018, oraşul Topoloveni va primi vizita primarului din Possneck, Germania, care va veni însoţit de directorul şcolii de muzică, consilieri locali şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. O parte din vizitatori au mai fost la Topoloveni şi în judeţul nostru, participînd la cîteva festivaluri muzicale, inclusiv la Festivalul Internaţional de Muzică Corală „D.G.Kiriac”. Cu acest prilej, delegaţia germană va face şi cîteva vizite la agenţi economici importanţi ai oraşului.

M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 826

Continuare
 
Vinovat este Curierul zilei Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Vinovat este Curierul zilei


E slabă politica în Argeş, apă de ploaie, dacă s-ar desfiinţa partidele în judeţ nu ar sesiza nimeni nimic, aşa cum nu sesizezi când nu mai adie vântul slab. Nu mai adie, să fie sănătos !

Principalul vinovat de această stare de lucruri este Curierul zilei, ceea ce voi demonstra în continuare.

Politica funcţionează pe bază de mituri, Constantin Nicolescu, de pildă, a fost un mit şi încă este, la fel şi Tudor Pendiuc. Erau cândva mituri Adrian Miuţescu şi Postelnicescu, primarii de la Bascov şi Albota, şefii principalelor instituţii, chiar şi ziariştii  erau mituri, Golescu, Grigore, realizatorii de emisiuni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1128

Continuare
 
Noi reglementări contabile la ANAF Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018


Noi reglementări contabile la ANAF


Au fost completate Reglementările contabile privind situaţiile financiare anuale individuale şi situaţiile financiare anuale consolidate. Modificarea se referă la înregistrarea în contabilitate a operaţiunilor de distribuire de dividende în cursul exerciţiului financiar (trimestrial).  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 766

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 8990
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info