Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Se opreşte curentul în Hîrtieşti     *** 200 de locuri de muncă în agricultură      *** Dacia recheamă în service peste 13.000 de maşini!     *** Cartofii şi legumele, în topul scumpirilor!     *** Sfinţii zilei      *** Sumă mare de bani!    *** BALMOŞ CA ÎN BUCOVINA     *** Evenimente 16 ianuarie de-a lungul vremii     *** Premiera „O noapte furtunoasă“ reprogramată     *** Violonistul Horia Văcărescu, în premieră la Piteşti     *** 14 cazuri de gripă confirmate     *** Vrea cetăţenia română, ca să primească ajutor     *** A uitat de biberon pe aragaz     *** Şmecher la volan a fost reţinut!     *** Conducea o maşină neînmatriculată     *** Femeia de 33 de ani a murit la spital     *** Agresorul s-a întors în arest     *** Accident cu 4 maşini la Curtea de Argeş     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni, la doctor!     *** Sepsi OSK, cel mai omogen lot     *** Pregătire la Piscul Negru!     *** Competiţiile la care vor participa în 2019 înotătorii argeşeni     *** Cantonament şi pentru piteşteni     *** Bianca Andreescu, în turul 2 la Australian Open!     *** „Putem termina în primele trei locuri“     *** Debut de foc în Top 6!      *** A apărut Cupa României de Baschet 3x3!     

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Biroul Permanent PNL Piteşti, dizolvat

Decizie importantă în cadrul PNL Argeş. A fost dizolvat Biroul Permanent Local PNL Piteşti. „În urma unor analize politice concludente, BPJ al PNL Argeş a luat decizia de a dizolva Biroul Permanent Local al PNL Piteşti. Cel mai important motiv este acela că BPL al PNL Piteşti nu a avut activitatea satisfăcătoare pe plan intern (legat de organizare şi disciplină), cât şi pe plan extern (conferinţe de presă, luări de poziţie publice etc).Menţionăm că decizia BPJ a fost adoptată în acord cu documentele partidului (Statut, Regulament şi Cod de Etică). 22 de membri ai BPJ au votat pentru dizolvare, 2 au votat împotrivă şi au fost 3 abţineri. În continuare, BPJ al PNL Argeş va proceda statutar pentru numirea unui BPL interimar la PNL Piteşti“, preciza Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş într-un comunicat de presă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 584

Continuare
 
S-a deschis ECLAIRE by Sweet Marie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Primul atelier de cofetărie couture din Argeş lansează un nou proiect:

S-a deschis ECLAIRE by Sweet Marie

Unul dintre cei mai buni furnizori de dulciuri pentru evenimente


Lansat în 2015, Sweet Marie Cakes este primul atelier de cofetărie couture din Arges, care dă viaţă celor mai rafinate prăjituri pentru momentele speciale din viaţa ta. Recunoscut ca unul din cei mai buni furnizori de dulciuri pentru evenimente, atelierul produce torturi şi prăjituri pentru nunta, botez sau alte evenimente private şi corporate.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1226

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                          de M.Matei

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

 
Modificări în acordarea bonusului de dobîndă la titlurile de stat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


Modificări în acordarea bonusului de dobîndă la titlurile de stat


Guvernul a aprobat şedinţa de guvern, modificările Ministerului Finanţelor Publice aduse Normelor metodologice de aplicare a OUG nr. 64/2007 privind datoria publică, aprobate prin HG nr. 1470/2007, în sensul flexibilizării mecanismului prin care poate fi acordat bonusul de dobîndă, pentru toate emisiunile de titluri de stat pentru populaţie, indiferent de canalul de distribuţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 890

Continuare
 
Pui de tigru botezat de piteşteni Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


Pui de tigru botezat de piteşteni


Grădina Zoologică din Piteşti are, începînd din luna august, un nou membru. Este vorba despre un pui de tigru născut în captivitate şi ai cărui părinţi pot fi vizitaţi, de asemenea, la Zoo Trivale. Pentru a-i da un nume animalului Primăria Piteşti a făcut un sondaj pe Facebook, invitîndu-i pe piteşteni să voteze patru variante. În cele din urmă, puiul a fost botezat Thor.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 894

Continuare
 
ABAAV a achiziţionat o dragă amfibie multifuncţională Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


ABAAV  a achiziţionat o dragă amfibie multifuncţională


Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea a achiziţionat în toamna acestui an un utilaj multifuncţional pentru realizarea lucrărilor de întreţinere a cursurilor de apă şi a lacurilor de acumulare. Este vorba despre o dragă amfibie multifuncţională, un utilaj necesar în activitatea de ecologizare, curăţare, întreţinere, decolmatare a lacurilor de acumulare şi a cursurilor de apă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
385 milioane Euro, pentru o parte din drumul expres Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


385 milioane Euro, pentru o parte din drumul expres

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNAIR) au semnat zilele, la Craiova, contractele de execuţie pentru primele două tronsoane din drumul expres Craiova-Piteşti. Conform gd.ro, proiectarea şi execuţia lucrărilor de pe traseul Craiova-Slatina se ridică la 385 de milioane de euro fără TVA, fiind realizată de compania italiană Tirenna Scavi şi o asociere de firme româneşti, condusă de Spedition UMB. Conform contractului, proiectul ar trebui să fie finalizat în maximum trei ani. Drumul va avea o viteză de proiectare de 120 km/h, raportat la maximum 130 km/h, cât avea o autostradă. De asemenea, platforma este mai îngustă, de doar 22 de metri, ceea ce înseamnă că nu va avea bandă de urgenţă. Contractul include şi realizarea centurilor ocolitoare la Balş şi Slatina.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

Continuare
 
SPAGHETE CARBONARA DE POST Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


SPAGHETE CARBONARA DE POST

INGREDIENTE
n 160 g spaghete
n 160 g ciuperci feliate
n 160 g spanac (opţional)
n 2 căţei de usturoi
n o mână de pătrunjel
 Pentru sosul carbonara vegan:
n 120 g caju
n  8 linguri lapte de soia
 n 1 linguriţă drojdie
n  sare şi piper

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 687

Continuare
 
Schimbări pe toate planurile Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Horoscop 8 Decembrie 2018

Schimbări pe toate planurile


Se anunţă schimbări pe toate planurile, iar norocul le surîde nativilor din Balanţă şi Peşti. Berbecii tind să ia lucrurile prea personal, Leii vor participa ca protagonişti sau spectatori la un conflict, iar Fecioarele nu pot să dea glas lucrurilor care le stau pe suflet.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 939

Continuare
 
Sfinţii zilei - 4 decembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


Sfinţii zilei -  4 decembrie


În această lună, în ziua a opta, pomenirea

Cuviosului Părintelui nostru Patapie.

Cuviosul Părintele nostru Patapie era de loc din Teba Egiptului. Alegînd viaţa călugărească, a urmat lui Hristos şi s-a nevoit mulţi ani în pustiu. Apoi a venit la Constantinopol, unde a făcut foarte multe minuni: a dat orbilor vedere, a vindecat, ungînd cu untdelemn sfinţit pe idropici, a izgonit demoni, a vindecat cancerul. Apoi şi-a dat în pace, Domnului, duhul său.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 843

Continuare
 
Mii de pelerini la Mănăstirea Curtea de Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

De Sfînta Filoteia,

Mii de pelerini la Mănăstirea Curtea de Argeş


Zi de mare sărbătoare ieri, pentru creştinii ortodocşi. De Sfânta Filoteia, la Mănăstirea Curtea de Argeş au fost mii de pelerini. Credincioşii au asistat la o dublă sărbătoare, aceea a Sfintei Filoteia, şi cea a sfinţirii Noii Catedrale Arhiepiscopale. După slujbă, credincioşii au trecut prin altar şi au sărutat sfintele moaşte. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului au împărţit ceai cald şi pachete.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(13 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Noi voturi!

Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!


Au sosit noi taloane, ceea ce înseamnă că începe bătălia între concurenţii pentru primul loc. Ieri, au fost depuse la sediul redacţiei noastre alte voturi. Rebeca Cioană a primit 94 de taloane

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 745

Continuare
 
Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Noi voturi!

Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!


Au sosit noi taloane, ceea ce înseamnă că începe bătălia între concurenţii pentru primul loc. Ieri, au fost depuse la sediul redacţiei noastre alte voturi. Rebeca Cioană a primit 94 de taloane

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

Continuare
 
Ordinele militare acordate în Primul Război Mondial Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018

Exponatul lunii decembrie la Muzeul Judeţean

Ordinele militare acordate în Primul Război Mondial


Muzeul Judeţean Argeş expune în această lună, în cadrul micro-expoziţiei „Exponatul lunii”, Ordinele militare acordate în Primul Război Mondial. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

Continuare
 
Taxe mai mari pentru sucurile cu zahăr în ele Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018


Taxe mai mari pentru sucurile cu zahăr în ele


Propunerea legislativă privind introducerea băuturilor răcoritoare cu un conţinut ridicat de zahar în categoria produselor pentru care se percep taxe a trecut luni de Senat, ca urmare a împlinirii termenului pentru dezbatere şi adoptare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 592

Continuare
 
Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi marcată la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018


Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi marcată la Mioveni


În sala de şedinţe a Primăriei oraşului Mioveni a fost marcată, zilele trecute, Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with Disability). Evenimentul a urmărit să promoveze o imagine pozitivă a persoanelor cu dizabilităţi, să pună în lumină capacităţile deosebite ale acestora, să reducă prejudecăţile şi să informeze corect opinia publică asupra abilităţilor sau limitărilor pe care le implică dizabilitatea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 9461


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info