Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news     *** Vor fi montate containere îngropate      *** Se fură lalelele şi gardul viu      *** Transport de lemne ilegal      *** Gabi a pierdut lupta cu boala!     *** Spărgătorul, prins la păcănele!     *** Escrocul plasat în arest la domiciliu    *** „Ieri transfer de contribuţii, astăzi sporuri îngheţate!”     *** Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!    *** Ionică a contestat demiterea!    *** Sfinţii zilei      *** Investiţii şi decizii importante!     *** Pui cu sos de şofran     *** Evenimente 21 martie de-a lungul vremii     *** Cupa primăverii la şah     *** „Donbass” şi „Charleston” la Cinema„Bucureşti”     *** „Fum de tavernă” cu Mărgineanu      *** Mălăele, în „Cafeneaua“      *** Echipamentul de protecţie, obligatoriu      *** Vali Porcişteanu la startul Trofeului Serus!      *** Victorie pe terenul oltenilor    *** Denisa Dragomir, pe podium în Spania!    *** CS Mioveni, televizată de două ori    *** Mioveniul, gazdă a turneului semifinal    *** Liga I    

 Publicitate pdf
EU în lumea digitală Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 martie 2019


EU în lumea digitală

Joi, de la ora 10:00, la Şcoala Gimnazială Vîlcele, va avea loc manifestarea EU în lumea digitală. Activitate interactivă este de cunoaştere şi de însuşire a bunelor maniere în mediul online. Activitatea este organizată sub egida Săptămânii Europene a Alfabetizării Media.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 242

Continuare
 
„Este o lecţie pentru toţi ceilalţi medici“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 martie 2019

O octogenară transmite un mesaj celor care vor să audă

„Este o lecţie pentru toţi ceilalţi medici“


La 85 de ani, o femeie din Mioveni a ţinut să trasmită un mesaj tuturor medicilor. Acesta a fost internată la Spitalul Orăşenesc „Sf. Spiridon“ Mioveni şi a trăit o experienţă pe care a ţinut să o facă publică. A avut parte de o îngrijire impecabilă şi de oameni calzi. Ceea ce ar trebui să fie normalitate în spitalele româneşti a devenit o raritate. Tocmai de aceea,  Elena Ungureanu a transmis un mesaj celor care au ales profesia de medic.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1053

Continuare
 
Începe simularea Bacalaureatului 2019! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 martie 2019

Astăzi, proba scrisă la Limba şi literatura română,

Începe simularea Bacalaureatului 2019!


Simularea examenului de Bacalaureat va începe astăzi, la ora 9:00, cu testarea elevilor de clasele a XI-a şi a XII-a la Limba şi literatura română. Simulările pregătesc elevii pentru condiţiile de examen, iar cei prinşi că încearcă să copieze vor fi daţi afară din testare. În premieră, regulile de anul acesta le anunţă nu Ministerul Educaţiei, ci instituţia din subordine care concepe subiectele pentru simulări şi examene, Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 212

Continuare
 
Privind finalizarea proiectului Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 17 martie 2019

Anunț de presă

Pitești, 15/03/2019

Privind finalizarea proiectului

 

”Dezvoltarea activității SENIOR RENTAL IDEAS S.R.L prin achiziția de echipamente performante”

1. Număr referință: Cod SMIS 107805, contract de finanțare nr. 701/27.11.2017

2. Finanţat din Programul Operaţional Regional  2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

Continuare
 
Evenimente 18 martie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 martie 2019


Evenimente 18 martie de-a lungul vremii

- 1833: S-a constituit la Iaşi, din iniţiativa medicilor Iacob Stanislau Cihac şi Mihai Zotta, Societatea de Medici şi Naturalişti, prima societate ştiinţifică din România.
- 1861: Se proclamă Regatul Italiei.
- 1866: Este adoptată Legea învoielilor agricole (legea pentru tocmeli de lucrări agricole şi pentru executarea lor). Legea a fost înăsprită în vremea guvernării conservatoare a lui Lascăr Catargiu, când s-a instituit execuţia silită a tocmelilor agricole.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

Continuare
 
Piept de raţă cu sos Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 martie 2019


Piept de raţă cu sos

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 20 min
Timp de gătire: 70 min
Gata în: 1 ore, 30 min

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Schimbări şi călătorii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 martie 2019


Schimbări şi călătorii!


Peştii ar trebui să facă mari schimbări deoarece nu se mai simt deloc bine în pielea lor, Taurii sînt sfătuiţi să călătorească mai mult pentru că au amînat de multe ori acest moment, iar Gemenii ar trebui să înveţe cît mai multe lucruri noi. Cu cît vei face mai multe lucruri pentru tine, cu atît îţi va fi mai bine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 369

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 martie 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a optsprezecea, pomenirea celui între sfinţi părintelui nostru Chiril, arhiepiscopul Ierusalimului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 333

Continuare
 
34 de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 martie 2019

20 de firme, sancţionate de ITM în februarie,

34 de persoane munceau la negru


Controalele făcute în luna februarie de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, au scos la iveală faptul că mai mulţi amdinistratori de societăţi aveau angajaţi fără forme legale. Au fost depistaţi 34 de muncitori „la negru”. Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, au fost făcute în luna februarie 177 de controale. În urma acestora, la 20 de societăţi au fost găsite lucrînd la negru 34 de persoane. Au fost date amenzi, în valoare de 510.000 lei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 328

Continuare
 
A crescut numărul firmelor active în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 martie 2019


A crescut numărul firmelor active în Argeş

A crescut numărul firmelor şi PFA-urilor active. 37.094 - acesta este numărul total al „profesioniştilor” activi din punct de vedere juridic la data de 31 ianuarie 2019, conform celui mai recent raport al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul „profesioniştilor” activi a crescut cu 5,40% (de la 35.194). Prin „profesionişti” se înţeleg firmele şi persoanele fizice autorizate. Conform ONRC, prima lună a anului în curs s-a încheiat cu 10.347 de PFA-uri active în Argeş şi cu 26.747 de firme active (SRL-uri, societăţi pe acţiuni). În toată ţara sunt în acest moment 936.706 firme şi PFA-uri active.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 257

Continuare
 
Carele alegorice, făcute alături de olandezi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019

La ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor,  

Carele alegorice, făcute alături de olandezi


Primăria Piteşti se află în plin cu organizarea celei de a 42-a ediţii a Simfoniei Lalelelor. Printre pregătirile necesare, carele alegorice care reprezintă atracţia expoziţiei, au parte de o atenţia deosebită din partea organizatorilor. O delegaţie olandeză a fost primită de şefii administraţiei locale pentru a fi puse la punct detaliile legate de construirea carelor alegorice.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 366

Continuare
 
Curierul zilei a întrerupt activitatea 15 minute Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019

Solidar cu protestul „România vrea autostrăzi“

Curierul zilei a întrerupt activitatea 15 minute


Ieri, cotidianul Curierul zilei s-a alăturat protestului de amploare „ România vrea autostrăzi“ şi timp de 15 minute, toţi angajaţii au încetat lucrul. Colegii de la Curier TV au purtat tricouri inscripţionate cu # şi eu vreau autostradă, lănsînd în acest fel mesajul de protest pe post. În Argeş au fost mai multe societăţi care au procedat în acelaşi mod, din dorinţa de a atrage atenţia autorităţilor asupra unei necesităţi care mai suportă amînare. La protest au participat societăţi de transporturi, publicaţii, instituţii sportive, de cultură, sau adminisrtaţii locale, din întreaga ţară. De asemenea, magazine celebre sau producători au întrerupt activitatea la ora 15:00.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 282

Continuare
 
Un nou documentar, proiectat în premieră Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019

La Mioveni,

Un nou documentar, proiectat în premieră


Filmul documentar „CINE A FĂCUT ROMÂNIA MARE” va fi lansat în premieră vineri, 22 martie, de la ora 17:00, în sala mare a Centrului Cultural din Mioveni. Filmul este o producţie unică, un regal de interviuri cu personalităţi ale României actuale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
De ce a picat facebook miercuri seara? Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019


De ce a picat facebook miercuri seara?


O modificare în configurarea serverelor a fost cauza problemelor întîmpinate de toate serviciile Facebook miercuri şi în cursul nopţii de miercuri spre joi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

Continuare
 
Totul despre Postul Paştelui Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019


Totul despre Postul Paştelui


Sfîntul si Marele Post care se mai numeşte şi postul patruzecimii, Păresimile, Postul Paştilor, este rînduit pentru curăţirea sufletului prin ajunare, rugăciune, milostenie, spovedanie şi împărtăşirea cu Sfintele Taine. El închipuieşte postul cel de patruzeci de zile al Mîntuitorului. Ţine şapte săptămîni. Stă în legătură cu Paştele, sărbătoare cu dată schimbătoare, care în acest an se va sărbători pe data de 28 aprilie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 298

Continuare
 
Aparatele de cafea controlate de ANPC Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019


Aparatele de cafea controlate de ANPC

Autoritatea Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) demarează o acţiune la nivel naţional ce vizează controlul celor circa 100.000 de automate de cafea care funcţionează în prezent în România. „În momentul de faţă, pe baza specificaţiilor tehnice ale acestor aparate, acestea nu au dreptul să funcţioneze outdoor, fiind proiectate exclusiv pentru a fi folosite în interior. De asemenea, automatele de cafea pot funcţiona, în condiţii de siguranţă deplină, doar dacă sunt branşate la o reţea de apă”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, argeşeanul Marius Pîrvu, preşedintele ANPC. Conform unor studii, automatele de cafea regăsite pe majoritatea teritoriului României sunt branşate la recipiente care utilizează surse de apă necunoscute, nesigure.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 10016


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info