Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Costul locului de la masa bogaţilor     *** Campanie de informare şi concurs în Şcolile din Mioveni      *** Cartofii şi utilităţile s-au scumpit!     *** PASTILA de UMOR      *** Mai puţine naşteri decît decese     *** Maşini multe, vînzări rare, în tîrgul auto     *** Pregătiţi-vă de Black Friday!     *** Ursul l-a muşcat de cap     *** Ameninţa că se aruncă de pe pasaj     *** Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest      *** Furau din maşini, locuinţe, societăţi...     *** Costache a fost achitat     *** Accident, cu trei răniţi şi trei maşini     *** O piteşteancă, campioană mondială     *** Învinşi greu de olteni!     *** Florin Nini: „Nu am fost constanţi”     *** Todorov: „Formăm o echipă unită“nbsp;    *** Stupu şi Ankomah, doar spectatori la Piteşti!     *** Liga 1 - Etapa 13     *** Victorii şi medalii la oină, handbal, volei şi karate     *** Gazdele, victorii pe linie    

 
Săptămîna Europeană a Sportului, în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018


Săptămîna Europeană a Sportului, în Argeş


În perioada 24 – 29 septembrie 2018, va avea loc „SĂPTĂMÎNA EUROPEANĂ A SPORTULUI“, un program finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, cofinanţat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Ministerul Tineretului şi Sportului şi coordonată de Federaţia Română Sportul pentru Toţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 766

Continuare
 
Dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018


Dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, la Mioveni


În perioada 24-30 septembrie 2018, în oraşul Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pe domeniul public al oraşului, în scări de bloc, gospodării individuale şi clădiri ale instituţiilor publice şi de învăţămînt.                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 928

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018


PASTILA de UMOR

                                       de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 673

 
Adrian Tase, la Congresul de la Sinaia! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Cardiologul argeşean a prezentat două lucrări

Adrian Tase, la Congresul de la Sinaia!


În perioada 19-23 septembrie, s-au desfăşurat la Sinaia lucrările Congresului Societăţii Române de Cardiologie, organizat la Sinaia. La congres a participat şi cardiologul argeşean Adrian Tase. Ediţia din acest an a congresului a fost „in memoriam dr. Danielopolu”, cel care a introdus ECG în România, pionier al fiziologiei cardiace ca şi al bazelor fiziopatologice ale insuficienţei cardiace. Au fost înregistraţi peste 3.000 participanţi, medici români în marea lor majoritate, dintre care aproape 1.000 de cardiologi. Complexul „Casino” a asigurat 4 săli de conferinţe (Sala de Teatru, sălile „Baccara”, „Nicolae Grigorescu” şi „Ferdinand”) şi spaţiul expoziţional principal, alte 5 săli de conferinţe şi 2 spaţii expo fiind asigurate de hotelurile din apropiere.                      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 723

Continuare
 
Dezvoltarea unei noi activitati in cadrul firmei RBT IMEX Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

ANUNȚ DE PRESĂ

Pitesti, septembrie 2018

Dezvoltarea unei noi activitati in cadrul firmei RBT IMEX


SC RBT IMEX SRL, in calitate de beneficiar, cu sediul în PITESTI, Strada DACIA, camera 1, bloc Z1, Sc. A, Ap. 18, a derulat in perioada 04.06.2016-30.09.2018, proiectul  ,,Dezvoltarea unei noi activitati in cadrul firmei RBT IMEX “ in cadrul Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri,  co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management si Agentia de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de Organism Intermediar “  

Valoarea totală a proiectului a fost de 593.329,91 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de 398.797,26 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 958

Continuare
 
Mîncare proaspătă şi gustoasă la APETIT, noul restaurant cu autoservire, deschis vizavi de Prim Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018


Mîncare proaspătă şi gustoasă la APETIT, noul restaurant cu autoservire, deschis vizavi de Primăria Mioveni


„Aprecierea de care prăjiturile Ribana Eve au ajuns să se bucure într-un timp relativ scurt, ne-a încurajat să adoptăm aceeaşi REŢETĂ: produse gustoase şi proaspete, avînd la bază reţete tradiţionale şi nu, în ultimul rînd, preţuri accesibile în domeniul preparatelor culinare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6426

Continuare
 
Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Pentru protejarea cetăţenilor împotriva inundaţiilor

Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu


Un pîrîu care traversează oraşul Costeşti s-a erodat din pricina viiturilor puternice şi avea nevoie urgentă de consolidare şi amenajare. Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea a propus aprobarea lucrării de amenajare a albiei pîrîului Valea Copacilor, în zona localităţii Costeşti, lucrări care au fost demarate. Investiţia se ridică la aproximativ 700.000 lei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 894

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

  Dacia Duster, nominalizată - maşina anului 2019

Dacia Duster se regăseşte pe lista maşinilor nominalizate pentru trofeul World Car of the Year 2019. Conform ziare.com, oganizatorii World Car of the Year au anunţat numele maşinilor care vor fi luate în considerare pentru acest rîvnit titlu, SUV-ul românesc va avea concurenţă serioasă, pe listă fiind vehicule de top, precum Audi A6, Jaguar I-Pace sau Volvo XC40.   Printre maşinile nominalizate pentru World Car of the Year 2019 se mai numără:l Audi A6 l BMW X2 l Ford Focus l Jeep Cherokee l Nissan Altima l  Toyota Corolla. La Salonul Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie a anului viitor, vor fi anunţate cele trei finaliste, urmînd ca învingătoarea să fie anunţată la Salonul Auto de la New York, din aprilie 2019. Anul acesta, trofeul a fost cîştigat de Volvo XC60.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 853

Continuare
 
642 de locuri de muncă în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Judeţul nostru duce lipsă de personal

642 de locuri de muncă în Argeş


Conform datelor furnizate miercuri de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivel naţional agenţii economici aveau disponibile 29.690 locuri de muncă. Conform ANOFM, cele mai multe locuri erau înregistrate în Municipiul Bucureşti - 4.461, iar cele mai puţine în Caraş-Severin-63.                             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1269

Continuare
 
Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 septembrie 2018


Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni


Iubitorii de animale care doresc să adopte un cîine sînt aşteptaţi duminică, 23 septembrie, începînd cu ora 16:00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni. Cîinii oferiţi spre adopţie sînt capturaţi din oraşul Mioveni, sînt vaccinaţi, sterilizaţi, au microcipuri montate şi carnete de sănătate. Potenţialii proprietari pot lua cîinii imediat, întrucît actele de adopţie pot fi întocmite pe loc. Adopţiile nu implică niciun cost, dar adoptatorul va trebui să semneze o declaraţie -angajament, un formular tip.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1066

Continuare
 
260 de vehicule, pentru pompierii români Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

 Uzina partener la concursul de descarcerare

260 de vehicule, pentru pompierii români

Uzina este partener la Competiţia Naţională de Descarcerare de la Mioveni


Groupe Renault Romania este alături de pompierii români implicaţi în competiţiile de descarcerare şi acordare a primului ajutor. La ultimele patru ediţii organizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), compania a pus la dispoziţia organizatorului 260 de vehicule necesare în cadrul simulărilor situaţiilor de urgenţă. Acestea au drept scop pregătirea personalului specializat pentru intervenţii la scară reală.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 949

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Spectacol de Sărbătoarea Recoltei, la Mioveni

„Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşului – Tîrgul meşterilor populari“, eveniment organizat de Primăria oraşului, Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, în perioada 28 - 30 septembrie, va aduce în faţa publicului din Mioveni, pe lîngă nelipsitele produse tradiţionale şi o serie de spectacole de muzică uşoară şi folclorică la care vor participa artiştii Steliana Sima, Petrică Mîţu-Stoian şi Raluka. La manifestare sînt invitaţi să participe producători agricoli, apicultori şi meşteri populari din judeţ şi nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne şi lapte, produse apicole, băuturi tradiţionale, precum şi obiecte de artizanat din creaţia proprie.    

S.Mihai


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Trivale Fest la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Înscrierile se primesc pînă pe 19 octombrie,

Trivale Fest la Piteşti


Pregătirile sînt în toi pentru Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest, aflat la cea de-a IV-a ediţie. Evenimentul va avea loc sîmbătă, 20 octombrie, începînd cu ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Piteşti. Pînă atunci însă, trebuie să ştiţi că, vă mai puteţi înscrie pentru a participa la acest festival.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1197

Continuare
 
Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018

La Herculane,  

Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte 


Scriitorul Gabriel Cazan a lansat miercuri, noua sa carte intitulată „Femeia care l-a întîlnit pe omul din acea Dacie...“. Cartea este o continuare a romanului „Omul din acea Dacie care a avut numărul 1501 cînd a ieşit pe poarta doi a Uzinei de la Colibaşi“.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1131

Continuare
 
Primarul vine la muncă pe bicicletă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018

Pentru a marca Săptămîna Mobilităţii Europene,

Primarul vine la muncă pe bicicletă

Sîmbătă interzis maşinilor pe Costache Negri


Pentru a marca Săptămîna Mobilităţii Europene, organizată de Comisia Europeană în peste 2.000 de oraşe europene, primăria Piteşti va restricţiona sîmbătă, 22 septembrie, între ora 9:30 - 12:30, traficul auto pe strada Costache Negri. Pe acolo vor putea să treacă doar piteştenii care vor să folosească mijloace alternative de deplasare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1243

Continuare
 
A crescut producţia la Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018


 A crescut producţia la Dacia


Dacia a produs aproape 212.000 de unităţi la uzina de la Mioveni în primele 8 luni ale anului, dintre care aproximativ trei sferturi au fost Duster.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1090

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 8983
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info