Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic
 

*** Trivale Fest la Piteşti      *** Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte      *** Primarul vine la muncă pe bicicletă      *** A crescut producţia la Dacia      *** 260 de vehicule, pentru pompierii români      *** „Misiune îndeplinită!”     *** Chinezi prinşi muncind la negru     *** Agresor sexual, în arest la domiciliu     *** S-a aruncat de la etajul V     *** Bătut de un poliţist pe motocicletă     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Mergem să cîştigăm la Timişoara!“     *** Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă     *** România a urcat pe locul 27     *** Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia     *** Bishop a ajuns la Piteşti     *** Doar 4 partide vor fi televizate!     *** Victoria îi urcă pe podium!     *** Negocieri cu doi jucători     *** Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Pe 1 Mai, agenţiile de voiaj CFR, închise

Pentru argeşenii care îşi programează din timp minivacanţa de 1 Mai, CFR Călători suplimentează, în perioada 29 aprilie - 4 mai, capacitatea de transport cu 16 trenuri InterRegio şi Regio. Cele mai multe dintre acestea vor merge spre şi dinspre Litoral. Trenurile InterRegio care circulă între Bucureşti Nord şi Constanţa fără opriri intermediare ajung la destinaţie în două ore. În unele zile libere din perioada 1 - 4 mai, cînd traficul de călători este extrem de redus, unele trenuri InterRegio şi Regio nu vor circula. De aceea, toţi pasagerii trebuie să ţină cont de acest aspect, cînd îşi planifică deplasările cu trenul, şi să consulte, pentru informaţii actualizate, pagina de Internet a companiei, sau să sune la biroul de informaţii din staţia de plecare. Menţionăm că, pe 1 Mai, agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.

     A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2008

Continuare
 
Se depun cererile de plată la APIA Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Pînă pe 15 iunie, conform programărilor,

Se depun cererile de plată la APIA

 

 Agenţia de Plăţi şi Inter­venţie pentru Agricultură Argeş a început să pri­mească cererile unice pentru plăţile din sectorul vegetal şi zootehnie. Soli­citările se depun pînă pe 15 iunie, inclusiv.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1958

Continuare
 
Crescătorii de bovine au primit subvenţiile Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Crescătorii de bovine au primit subvenţiile

503 lei pe cap de animal

 

 Crescătorii de bovine din judeţul nostru au primit în sfîrşit subvenţiile, du­pă o perioadă destul de lungă de aşteptare. Potri­vit directorului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie Argeş, Marius Stroescu, în judeţul nostru au fost depuse 2.890 de cereri din partea crescătorilor de bovine.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2638

Continuare
 
Vom avea o lege a vaccinării Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Fiindcă refuzurile au atins cote alarmante, autorităţile iau măsuri

Vom avea o lege a vaccinării

 

 Ministerul Sănătăţii lucrează la o lege a vaccinării avînd ca model legislaţia din mai multe ţări euro­pene. Asta, deoarece există o campanie foarte agresivă împotriva imunizării, care îi face pe părinţi să se opună vaccinării, a declarat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2114

Continuare
 
Salarii mai mari pentru Poliţia Locală Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

 Norma de hrană va rotunji veniturile funcţionarilor de la birou

Salarii mai mari pentru Poliţia Locală

 

 După ce mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Locale Piteşti rămăseseră fără norma de hrană, de acum, în con­formitate cu o recentă decizie a Gu­vernului, toţi o vor primi. Asta în­seamnă bani în plus la venitul lunar. Pentru reglementarea situaţiei şi a­cordarea normei de hrană tuturor an­gajaţilor Poliţiei Locale din Piteşti, con­silierilor locali li s-a prezentat ieri în cadrul şedinţei un proiect de hotă­rîre în acest sens.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 4359

Continuare
 
Asociaţiile de proprietari pot cîştiga 2.500 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

De Zilele Municipiului Piteşti,

Asociaţiile de proprietari pot cîştiga 2.500 lei

 

 Municipalitatea a propus ieri spre aprobare Consiliu­lui Local Piteşti proiectul de hotărîre privind organi­zarea manifestărilor prilejuite de „Zilele Municipiului Piteşti“, ediţia a XXIII-a. Astfel, în perioada 20 - 21 mai, în Piteşti vor fi organizate mai multe eveni­men­te ce vor marca Zilele Municipiului, cu ocazia împli­ni­rii a 627 de ani de la prima atestare documentară a localităţii. Cheltuielile se ridică la circa 200.000 de lei, dintre care 19.000 lei sînt pentru premierea celor mai gospodărite asociaţii de proprietari.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1917

Continuare
 
Protestul nu a fost protest! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Nemulţumiţi de salarii, angajaţii Salpitflor s-au întîlnit să discute

Protestul nu a fost protest!

 

 Ieri, încă din cursul dimineţii, s-a zvonit că va avea loc un protest al angajaţilor de la Salpitflor Green, ca urmare a faptului că nu s-a ajuns la un acord privind contractul colectiv de muncă. Între timp, informaţiile au fost că va avea loc un protest al şefilor de la Sal­pit­flor, nemulţumiţi de faptul că lor nu le-au crescut salariile comparativ cu cele ale muncitorilor. Ajunşi la faţa locului, liderul de sindicat al societăţii ne-a precizat că este în fapt o întîlnire pentru informarea salariaţilor cu privire la stadiul negocierilor con­trac­tu­lui colectiv de muncă.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2438

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu este necesară tipărirea biletului online

 Argeşenii trebuie să ştie că, pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirma­tă, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. Nu este necesară tipărirea biletului online, deoarece identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate. Termenul minim de cumpărare a biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de Internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare, res­pectiv InterRegio, Regio Expres şi în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 - 30 de zile. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1911

Continuare
 
Pierderile, băgate în factura clienţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Cetăţenii pot veni cu sugestii pentru îmbunătăţirea reţelei de termoficare

Pierderile, băgate în factura clienţilor

 

 Sistemul centralizat de termoficare al Piteştiului este unul învechi, cu randamente scăzute şi cu pierderi mari în reţeaua de transport şi distribuţie. Asta este una dintre principalele premise de la care au plecat reprezentanţii societăţii în construirea proiectului de hotărîre referitor la aprobarea „Strategiei de dezvoltare a activităţii de termoficare din municipiul Piteşti pe perioada 2015 - 2020“. Jumătate dintre beneficiarii iniţiali ai sistemului s-au debranşat, uzura reţelei de distribuţie este peste 50% şi este nevoie urgentă de investiţii. În cadrul proiectului se propune în ultima etapă realizarea distribuţiei pe orizontală, ceea ce înseamnă costuri de circa 3.500 lei pe apartament. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2395

Continuare
 
Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie!

 

Municipalitatea Piteşti anunţă că pînă acum au confirmat participarea la cea de-a 38-a ediţie a Simfoniei Lalelor reprezentanţii misiunilor diplomatice din mai multe state. Totodată, la Casa Cărţii vor amenaja standuri florale peste 50 de firme şi 23 de unităţii de învăţămînt. La Parada Florilor urmează să participe 55 de unităţi educaţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2031

Continuare
 
163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

A început revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale

163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Extragerile sînt organizate de Loteria Română, fiind publice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2057

Continuare
 
Paştele la ortodocşi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Paştele la ortodocşi!

 

 Şi în acest an, mii de ar­geşeni au participat la sfîn­ta slujbă de Înviere a Mîntuitorului, la Biserica Sfîntul Gheorghe. Şi vre­mea a fost de partea cre­dincioşilor, întrucît a fost mult mai cald ca în alţi ani. Pentru că soborul de preoţi a ţinut slujba în partea din­spre Piaţa Vasile Milea, oa­menii s-au îmbulzit aco­lo, şi nu în partea cu intrarea în biserică. Mulţi dintre a­ceştia au mai rămas şi du­­pă ce au luat lumină, pentru a asculta cuvîntul pre­o­ţilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2071

Continuare
 
Pitesti Retail Park. Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Pitesti Retail Park.

Centru comercial. Loc de joaca.Diversitate pentru amenajarea casei

 

 A venit primăvara şi vă gândiţi cum să vă renovaţi sau să vă amenajaţi casa şi grădina? Centrul comercial Piteşti Retail Park vă aşteaptă cu oferte şi soluţii creative pe segmentul amenajarea casei, mobilă şi decoraţiuni pentru casă.
În timp ce vă faceţi cumpărăturile în Hypermarketul Auchan Bradu, puteţi lăsa copilul la cel mai cool  loc de joacă, Maciu Piciu, unde vă aşteptăm în fiecare duminică,  ora 12.00, la teatru de păpuşi. Dar asta nu este tot!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3208

Continuare
 
Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti

 

 Recent deschisă în Piteşti, Clinica Clinik Med oferă servicii de calitate, cu aparatură de ultimă generaţie şi medici de prestigiu. Faţă de alte clinici sau cabinete, Clinik Med oferă pachete de servicii, cu un preţ mai bun comparativ cu efectuarea serviciilor separat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5878

Continuare
 
Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan!

 

Starea tehnică a sistemului de direcţie este de o deosebită importanţă pentru securitatea circulaţiei. Ea contribuie decisiv la asigurarea performanţelor de maniabilitate şi stabilitate ale automobilului şi influenţează intensitatea uzării anvelopelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2213

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Elevii, cu armele în mînă

 În perioada 7 - 8 aprilie, între orele 9 şi 13, în Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre Basarab I a fost or­ganizat programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“. Au fost prezentate expoziţii de armament şi tehnică, exerciţii de instrucţie de front şi educaţie fizică militară, precum şi trageri cu pistolul cu aer comprimat. Activităţile au fost un real succes, printre participanţi numărîndu-se, ală­turi de elevii colegiilor militare liceale „Mihai Viteazul“ şi „Dimitrie Cantemir“, şi elevi din Piteşti de la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino“ şi liceele tehnologice „Astra“ şi „Mi­hai Viteazul“.  Pe 8 aprilie, în incinta Piteşti Mall, în cadrul evenimentului „Tîrgul Universităţilor“, la invitaţia Consiliului Ju­deţean al Elevilor Argeş, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Sub-ofiţeri a Forţelor Terestre „Ba-sarab I“ a prezentat oferta educaţională pentru anul de învăţămînt 2015 - 2016.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2295

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8371 - 8401 din 8663
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info