Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic
 

*** Apă cu bacterii în trei comune!     *** Sîntem campioni la mame sub 15 ani!     *** PASTILA de UMOR      *** Cursurile pietei valutare     *** Ursul a mîncat oaia omului     *** Turist de 22 de ani, mort de frig     *** A căzut în cap, pe casa scării      *** A nins pe Transfăgărăşan      *** Imnul Centenarului pe acorduri de pian!     *** Concert de pian pentru 4 mîini     *** Pasionalul tango, la Davila     *** 6 medalii la Campionatul Naţional     *** „Putem obţine o medalie în acest sezon“     *** Începe Memorialul Ziguli     *** Bogdan Cuzma a cîştigat Trofeul Câmpulung Muscel 2018     *** Cupa Romaniei Faza pe judeţ      *** Învinşi în deplasarea de la Horezu     *** Vor calificare în optimi!     *** Fost antrenor al Mioveniului, la Dinamo    

 
Salarii mai mari pentru Poliţia Locală Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

 Norma de hrană va rotunji veniturile funcţionarilor de la birou

Salarii mai mari pentru Poliţia Locală

 

 După ce mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Locale Piteşti rămăseseră fără norma de hrană, de acum, în con­formitate cu o recentă decizie a Gu­vernului, toţi o vor primi. Asta în­seamnă bani în plus la venitul lunar. Pentru reglementarea situaţiei şi a­cordarea normei de hrană tuturor an­gajaţilor Poliţiei Locale din Piteşti, con­silierilor locali li s-a prezentat ieri în cadrul şedinţei un proiect de hotă­rîre în acest sens.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 4367

Continuare
 
Asociaţiile de proprietari pot cîştiga 2.500 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

De Zilele Municipiului Piteşti,

Asociaţiile de proprietari pot cîştiga 2.500 lei

 

 Municipalitatea a propus ieri spre aprobare Consiliu­lui Local Piteşti proiectul de hotărîre privind organi­zarea manifestărilor prilejuite de „Zilele Municipiului Piteşti“, ediţia a XXIII-a. Astfel, în perioada 20 - 21 mai, în Piteşti vor fi organizate mai multe eveni­men­te ce vor marca Zilele Municipiului, cu ocazia împli­ni­rii a 627 de ani de la prima atestare documentară a localităţii. Cheltuielile se ridică la circa 200.000 de lei, dintre care 19.000 lei sînt pentru premierea celor mai gospodărite asociaţii de proprietari.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1925

Continuare
 
Protestul nu a fost protest! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Nemulţumiţi de salarii, angajaţii Salpitflor s-au întîlnit să discute

Protestul nu a fost protest!

 

 Ieri, încă din cursul dimineţii, s-a zvonit că va avea loc un protest al angajaţilor de la Salpitflor Green, ca urmare a faptului că nu s-a ajuns la un acord privind contractul colectiv de muncă. Între timp, informaţiile au fost că va avea loc un protest al şefilor de la Sal­pit­flor, nemulţumiţi de faptul că lor nu le-au crescut salariile comparativ cu cele ale muncitorilor. Ajunşi la faţa locului, liderul de sindicat al societăţii ne-a precizat că este în fapt o întîlnire pentru informarea salariaţilor cu privire la stadiul negocierilor con­trac­tu­lui colectiv de muncă.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2449

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu este necesară tipărirea biletului online

 Argeşenii trebuie să ştie că, pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirma­tă, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. Nu este necesară tipărirea biletului online, deoarece identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate. Termenul minim de cumpărare a biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de Internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare, res­pectiv InterRegio, Regio Expres şi în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 - 30 de zile. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1921

Continuare
 
Pierderile, băgate în factura clienţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Cetăţenii pot veni cu sugestii pentru îmbunătăţirea reţelei de termoficare

Pierderile, băgate în factura clienţilor

 

 Sistemul centralizat de termoficare al Piteştiului este unul învechi, cu randamente scăzute şi cu pierderi mari în reţeaua de transport şi distribuţie. Asta este una dintre principalele premise de la care au plecat reprezentanţii societăţii în construirea proiectului de hotărîre referitor la aprobarea „Strategiei de dezvoltare a activităţii de termoficare din municipiul Piteşti pe perioada 2015 - 2020“. Jumătate dintre beneficiarii iniţiali ai sistemului s-au debranşat, uzura reţelei de distribuţie este peste 50% şi este nevoie urgentă de investiţii. În cadrul proiectului se propune în ultima etapă realizarea distribuţiei pe orizontală, ceea ce înseamnă costuri de circa 3.500 lei pe apartament. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2399

Continuare
 
Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Comercianţii s-au îngrămădit la Simfonie!

 

Municipalitatea Piteşti anunţă că pînă acum au confirmat participarea la cea de-a 38-a ediţie a Simfoniei Lalelor reprezentanţii misiunilor diplomatice din mai multe state. Totodată, la Casa Cărţii vor amenaja standuri florale peste 50 de firme şi 23 de unităţii de învăţămînt. La Parada Florilor urmează să participe 55 de unităţi educaţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2034

Continuare
 
163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

A început revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale

163 de argeşeni au bonuri cîştigătoare

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Extragerile sînt organizate de Loteria Română, fiind publice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2060

Continuare
 
Paştele la ortodocşi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Paştele la ortodocşi!

 

 Şi în acest an, mii de ar­geşeni au participat la sfîn­ta slujbă de Înviere a Mîntuitorului, la Biserica Sfîntul Gheorghe. Şi vre­mea a fost de partea cre­dincioşilor, întrucît a fost mult mai cald ca în alţi ani. Pentru că soborul de preoţi a ţinut slujba în partea din­spre Piaţa Vasile Milea, oa­menii s-au îmbulzit aco­lo, şi nu în partea cu intrarea în biserică. Mulţi dintre a­ceştia au mai rămas şi du­­pă ce au luat lumină, pentru a asculta cuvîntul pre­o­ţilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2079

Continuare
 
Pitesti Retail Park. Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Pitesti Retail Park.

Centru comercial. Loc de joaca.Diversitate pentru amenajarea casei

 

 A venit primăvara şi vă gândiţi cum să vă renovaţi sau să vă amenajaţi casa şi grădina? Centrul comercial Piteşti Retail Park vă aşteaptă cu oferte şi soluţii creative pe segmentul amenajarea casei, mobilă şi decoraţiuni pentru casă.
În timp ce vă faceţi cumpărăturile în Hypermarketul Auchan Bradu, puteţi lăsa copilul la cel mai cool  loc de joacă, Maciu Piciu, unde vă aşteptăm în fiecare duminică,  ora 12.00, la teatru de păpuşi. Dar asta nu este tot!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3214

Continuare
 
Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Medici de prestigiu oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti

 

 Recent deschisă în Piteşti, Clinica Clinik Med oferă servicii de calitate, cu aparatură de ultimă generaţie şi medici de prestigiu. Faţă de alte clinici sau cabinete, Clinik Med oferă pachete de servicii, cu un preţ mai bun comparativ cu efectuarea serviciilor separat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5988

Continuare
 
Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Asiguraţi-vă că sunteţi în deplină siguranţă la volan!

 

Starea tehnică a sistemului de direcţie este de o deosebită importanţă pentru securitatea circulaţiei. Ea contribuie decisiv la asigurarea performanţelor de maniabilitate şi stabilitate ale automobilului şi influenţează intensitatea uzării anvelopelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2222

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Elevii, cu armele în mînă

 În perioada 7 - 8 aprilie, între orele 9 şi 13, în Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre Basarab I a fost or­ganizat programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“. Au fost prezentate expoziţii de armament şi tehnică, exerciţii de instrucţie de front şi educaţie fizică militară, precum şi trageri cu pistolul cu aer comprimat. Activităţile au fost un real succes, printre participanţi numărîndu-se, ală­turi de elevii colegiilor militare liceale „Mihai Viteazul“ şi „Dimitrie Cantemir“, şi elevi din Piteşti de la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino“ şi liceele tehnologice „Astra“ şi „Mi­hai Viteazul“.  Pe 8 aprilie, în incinta Piteşti Mall, în cadrul evenimentului „Tîrgul Universităţilor“, la invitaţia Consiliului Ju­deţean al Elevilor Argeş, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Sub-ofiţeri a Forţelor Terestre „Ba-sarab I“ a prezentat oferta educaţională pentru anul de învăţămînt 2015 - 2016.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2304

Continuare
 
Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

La prima Loterie a bonurilor fiscale,

Cîştigătoare din 7 februarie, între 6 şi 6,99 lei

Ieri, la ora 13, şi-au depus bonurile la ANAF 74 de argeşeni

 

 Prima extragere ocazională a Loteriei Bo­nurilor Fiscale a avut loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei. Vă reamintim că, pentru 2015, prima extragere lunară va fi în iulie, dar vor fi organizate şi extrageri o­ca­zionale, de Paşte, Crăciun etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1929

Continuare
 
Parada Liceelor s-a încheiat Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Cei de la Brătianu au avut „Cel mai apreciat stand“

Parada Liceelor s-a încheiat

 

 La Piteşti Mall, a avut loc a patra ediţie a „Paradei Liceelor. Tîrgul Universităţilor. Tîrgul ONG-urilor“. Membrii Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş au finalizat acest proiect în săptămîna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!“, pentru a implica toţi elevii din judeţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1824

Continuare
 
Fructele, mai scumpe Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Fructele, mai scumpe

 

Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş anunţă că, în luna martie, citricele, legumele şi ţigările au fost mai scumpe. Asta pe cînd zahărul, fasolea boabe şi ouăle s-au ieftinit simţitor, potrivit evoluţiei preţurilor de consum în luna martie. Faţă de februarie anul acesta, preţurile au cres­cut în medie cu doar 0,4%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1658

Continuare
 
Sfaturi pentru masa de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Mîncaţi porţii mici de preparate tradiţionale

Sfaturi pentru masa de Paşte

 

 Drob, friptură de miel, pastramă, cozonac şi ouă roşii. Aceste alimente sînt nelipsite de pe masa de Paşte. Pe cît sînt de gustoase pe atît sînt de greu de digerat pentru organism, mai ales în ca­zul persoanelor care au ţinut post. Dacă ţineţi cont de următoarele sfaturi date de specialişti nu veţi avea probleme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2543

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8402 - 8432 din 8690
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info