Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Curs de prevenire a violenţei şcolare Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Curs de prevenire a violenţei şcolare

 

În acest weekend, la Piteşti, are loc un curs de formare, a­vînd drept tematică preve­ni­rea violenţei, parte a proiec­tului Comunităţi 3D! Comuni­care, Dezvoltare Personală, Nonviolenţă!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2316

Continuare
 
Taximetrişti tot mai puţini la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Taximetrişti tot mai puţini la Cîmpulung

# În 2015, nouă autorizaţii de taxi au fost retrase de Consiliul Local

 

Taximetriştii din Cîmpulung au primit o nouă lovitură din partea autorităţilor locale. După ce clientela le-a scăzut drastic, aceştia trăiesc acum cu teama că autorizaţia pentru activitatea de taximetrie le-ar putea fi suspendată în orice moment. Asta pentru că, după ce a fost publicat rezultatul recensămîntului, pentru a respecta legea, care prevede să fie 4 taxiuri la 1.000 de locuitori, autorităţile au ajuns la concluzia că, dintre cele 215 de taxiuri autorizate, trebuie să dispară 74.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2420

Continuare
 
Tensiunea arterială şi greutatea, măsurate gratuit Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 mai 2015

Astăzi, lîngă Teatrul Davila, cu ocazia Zilei Europene împotriva Obezităţii,

Tensiunea arterială şi greutatea, măsurate gratuit

 

 Direcţia de Sănătate Pu­blică Arges marchează, în data de 16 mai 2015, Ziua Europeană împotriva Obezităţii (ZEIO), iar cu acest prilej organizează, începînd de astăzi şi pînă pe 22 mai 2015, campa­nia de informare şi educa­re. Această zi reuneşte comunităţile medicale şi politice cu publicul în evenimente ce au loc în întreaga Europă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2681

Continuare
 
Seminar la Primăria Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 mai 2015

Seminar la Primăria Mioveni

 

 În sala de sedinţe a Pri­măriei Mioveni, a avut loc „Seminarul de informare şi consultare a factorilor in­te­resaţi“, realizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităţii de planificare strategică la nivelul au­torităţilor administraţiei publice locale ale oraşelor din România“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2376

Continuare
 
Blocul 87 a cîştigat 2.500 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 mai 2015

Avem rezultatele la concursul Cea mai gospodărită asociaţie:

Blocul 87 a cîştigat 2.500 lei

 

 Ieri, Primăria Piteşti a finalizat evaluarea asociaţiilor de proprietari înscrise în concursul „Cea mai gospodărită asociaţie din municipiu“. Potrivit rezultatelor finale, premiul cel mare, în cuantum de 2.500 lei, a fost cîştigat de asociaţia Nr. 116 Victoriei, din Centru.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2615

Continuare
 
Au modernizat şi Calea Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 14 mai 2015

Au modernizat şi Calea Cîmpulung

 

S-au terminat lucrările de modernizare de pe Calea Cîmpulung. Costurile totale pentru acest proiect se ridică la 1 milion de euro, dintre care 850.000 euro reprezintă suma eligibilă. Desi perioada de implementare a proiectului a fost de 28 de luni, re­prezentanţii municipalităţii anunţă că s-a terminat mai devreme cu două luni. Obiectivul proiectului a constat în modernizarea prin asfaltarea reţelei de drumuri din cartierul Calea Cîmpulung cu o lungime totală a intervenţiilor de aproximativ 2.202 m şi construcţia reţelei de canalizare pluvială din PVC pe o lungime de aproximativ 3.558 m. Astfel, s-a intervenit pe străzile G-ral Ioan Gheor­ghe, Mihail Vlădescu, Salcîmului, Uzinei de Apă, G-ral Toma Ghenea, Pictor Theodor Aman, Argeşului şi Lt. Petre Brătăşanu.

A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 2526

 
Sterilizare perfectă în saloanele de înfrumuseţare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

În urma recontroalelor efectuate de DSP,

Sterilizare perfectă în saloanele de înfrumuseţare

 

 Dacă la controalele efectuate de către inspectorii de la Di­recţia de Sănătate Publică Argeş, în ca­binetele stomatologice, au fost descoperite, anul tre­cut, nereguli mari pri­vind sterilizarea, la sa­loanele de înfrumu­seţare, din judeţul nostru, lucru­rile stau mai bine.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2758

Continuare
 
Curs Frizer, Hair Cut organizat in Pitesti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Curs Frizer, Hair Cut organizat in Pitesti

 

 Luna aceasta Profesional New Consult demareazã o nouã sesiune a Cursului de Frizerie, Hair cut , curs acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei curs ce oferã aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în saloanul de specialitate, dotat şi utilat pus la dispoziţie de firmã special pentru acest curs.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3067

Continuare
 
SPORT DAYS 16-17 mai în incinta centrului comercial Pitesti Retail Park Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

SPORT DAYS 16-17 mai în incinta centrului comercial Pitesti Retail Park 

Căstigă instant vouchere pentru shopping articole sportive * sau abonamente la sala

 

 Cumpără în perioada 16-17 mai de minimum 100 lei din magazinele participante (intră pe www.pitestiretailpark.ro pentru a verifica lista magazinelor) sau de 30 lei de la cafeneaua New Age Cafe şi poţi castiga instant vouchere in valoare de 20 lei reducere la Originals Funky (articole sportive) sau la Happy Brands pentru gama Craghoppers, creată special să te protejeze de insecte

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2873

Continuare
 
Se vind apartamente, spaţii comerciale şi parcari Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

 In blocul Tungal, de pe strada Craoivei,

Se vind apartamente, spaţii comerciale şi parcari

 

 SOC. CIV. PROF. ANTEUS EXPERT SPRL, lichidator judiciar al debitorului S.C. TUNGAL CONSTRUCT SRL, cu sediul social în Piteşti, str. Justiţiei, nr. 1, bl. 1, sc. A, ap. 2, parter, jud. Argeş, număr de ordine în registrul comerţului J03/439/2002, cod unic de identificare 14716477, scoate la vânzare prin licitaţie publică în data de 29.05.2015, la sediul lichidatorului judiciar, următoarele bunuri imobile din patrimoniul debitorului:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3533

Continuare
 
Au sosit biletele de tratament Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Ieri, la Casa de Pensii,

Au sosit biletele de tratament

 

 Ieri, la Casa Judeţeană de Pensii Argeş, s-a afişat re­partiţia biletelor de trata­ment balnear pentru seria 7, datele de plecare fiind 23, 24, 25 şi 26 mai 2015. Aceasta poate fi consul­tată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2321

Continuare
 
Începe campania de vaccinare a vulpilor Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Pentru a preveni apariţia focarelor de rabie,

Începe campania de vaccinare a vulpilor

 

 În perioada 18 - 29 mai a.c., începe campania de distribuţie aeriană a mo­melilor vaccinale antira­bice la vulpi, conform unui grafic stabilit şi dis­tribuţia manuală progra­mată începînd cu data de 18 mai a.c. Campania se desfăşoară în conformi­tate cu Programul de supraveghere, control şi eradicare a Rabiei in Romania. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2044

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Contribuţii sociale obligatorii 

Pînă la clarificarea normelor legale aplicabile în cazul persoanelor fizice care datorează contribuţii de asigurări sociale de sănătate, în conformitate cu reglementările Titlului IX 2 din Codul fiscal, se suspendă emiterea şi comunicarea deciziilor privind regularizarea contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate pe anul 2012, pentru următoarele categorii de contribuabili: persoane care, la finele anului 2012, nu aveau vîrsta de 18 ani împliniţi; persoanele pentru care, baza lunară de calcul al contribuţiei de asigurări sociale de sănătate este mai mică decît salariul de bază minim brut pe ţară. În cazul categoriilor de contribuabili amintite mai sus, pentru deciziile comunicate pînă la data prezentei, nu se vor dispune măsuri în vederea recuperării sumelor stabilite prin acestea.

    A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2157

Continuare
 
„Succesul copilului tău depinde de tine“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Trainerul Adriana Mitu a lansat o carte în ajutorul părinţilor:

„Succesul copilului tău depinde de tine“

 

 O tînără din Piteşti, Adriana Mitu, parenting trainer şi organizator de workshop-uri pentru dezvoltarea cognitiv-emoţională a copiilor, vine în ajutorul părinţilor cu un proiect unic. Este vorba de cartea „Puterea părinţilor. Succesul copilului tău depinde de tine“, recent lansată la Biblioteca Judeţeană Argeş. În cadrul cărţii au fost integrate teoriile a 7 specialişti de renume mondial.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3055

Continuare
 
Concurs de trotinete în Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Municipalitatea pregăteşte o serie de surprize cu ocazia Zilelor Municipiului

Concurs de trotinete în Piteşti

 

 Primăria Piteşti a finalizat programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Piteşti. Pe 20 mai, Piteş­tiul va aniversa 627 de ani de la prima sa atestare documentară. Şi în acest an, Primăria va organiza Zilele Municipiului, avînd în program o serie de manifestări.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2983

Continuare
 
Militarii s-au întrecut la sport Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Peste 250 de cadre din toată ţara, în competiţie la Piteşti

Militarii s-au întrecut la sport

 

 Peste 250 de militari din toată ţara au par­ticipat, zilele trecute, la cea de-a doua etapă a competiţilor sportive organizate la noi în Argeş. În perioada  9 - 12 mai, Şcoa­la Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“ a fost gazda competiţiilor sportive şi aplicativ- mi­­litare de vară pentru instituţiile militare de învăţămînt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2121

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8557 - 8587 din 9007
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info