Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Meditaţii gratuite pentru elevi, în şcoli     *** ️Cinematografele din Cîmpulung, încotro?     *** Se schimbă programul de ridicare a gunoiului      *** 2 miliarde lei pentru Prima Casă     *** Taxa auto, înapoi pînă în iunie     *** Atenţionări privind arderea miriştilor      *** Sfinţii zilei      *** Relaxare şi generozitate!    *** PLĂCINTĂ CU CARNE ŞI CIUPERCI    *** Evenimente 23 februarie de-a lungul vremii    *** Filmele săptămînii 22-28 februarie    *** Conducea o maşină neînmatriculată    *** Transporta muncitori fără permis    *** Elevi chiulangii, prinşi la păcănele!     *** Bucureşteni, în arest pentru contrabandă    *** Instanţele din Argeş sufocate de dosare     *** Cu gîndul doar la victorie     *** Vor să ia 3 puncte la Baloteşti!    *** CS Mioveni, nenvinsă şi în retur!     *** Cum se păstrează coropişniţele     *** Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit    

 Publicitate pdf
Sute de absenţi la Matematică! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 august 2015

La proba de ieri a Bacalaureatului,

Sute de absenţi la Matematică!

 

 Doi elevi au fost eliminaţi, ieri, la a doua probă scrisă a Bacalaureatului şi alte sute au absentat. Alţi 3 întîrziaţi au solicitat subiectele de rezervă, potrivit informaţiilor primite de la Gheorghe Şimon, inspector şcolar adjunct ISJ Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1812

Continuare
 
Concurs de promovare în funcţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 august 2015

Primăria organizează

Concurs de promovare în funcţie

 

 Primăria municipiului Piteşti organizează, pe 15 septembrie 2015, ora 10, examen de promovare în funcţia de infirmieră din cadrul Ser­viciului Public Creşe - Creşa Popa Şapcă. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de înscriere la examen este data de 4 septembrie 2015, ora 13.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1713

Continuare
 
Curs Machiaj, Make Up - eleganţã şi profesionalism Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

Curs Machiaj, Make Up - eleganţã şi profesionalism

 

 În luna septembrie 2015, va demara o nouã sesiune a cursului Machiaj , organizat de Profesional New Consult, curs ce îşi propune sã asigure cunoştinţele necesare în domeniul make-up pentru a practica aceastã activitate în saloanele de specialitate, individual acasã sau pur şi simplu pentru a se automachia profesional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2319

Continuare
 
Cupluri premiate la Nunta de Diamant Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 august 2015

Pentru că au rezistat atîţia ani împreună,

Cupluri premiate la Nunta de Diamant

 

 Municipalitatea Piteşti supune spre aprobare Consiliului Local două proiecte de hotărîre privind acordarea mai multor diplome de fidelitate pentru 50 de ani, res­pectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Fiecare cuplu va primi din partea Municipalităţii cîte 600 de lei, flori şi albume cu Piteştiul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1787

Continuare
 
Medicii şcolari nu primesc majorări la salariu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 august 2015

Prin decizia Ministerului Sănătăţii,

Medicii şcolari nu primesc majorări la salariu!

 

 Salariile asistenţilor personali ai piteştenilor cu handicap grav şi ale celor care lucrează la cabinetele medicale şcolare nu se măresc deocamdată cu 12%. Această veste vine după ce iniţial toate salariile celor care lucrau la serviciile publice din subordinea CL Piteşti au fost mărite. Cum după rectificare Ministerul Sănătăţii a refuzat creşterea pentru unele categorii, iar Ministerul Muncii n-a trimis nici un răspuns, autorităţile locale trebuie să modifice HCL şi să acorde creşterile salariale doar dacă vor fi viraţi banii de la centru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2050

Continuare
 
Tot mai mulţi bătrîni dezvoltă demenţă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

În Piteşti,

Tot mai mulţi bătrîni dezvoltă demenţă

 

 De cînd s-a introdus acci­dentul vascular în cate­go­ria bolilor pentru care se acordă grad de handicap, s-au dublat solicitările din partea persoanelor afec­tate la Serviciul Protecţia Persoanelor cu Handicap şi a Persoanelor Vîrstni­ce. Mai mult, numărul per­soanelor cu handicap grav care au optat pentru primirea indemnizaţiei este în continuă creştere. Totodată, a crescut şi numărul persoanelor vîrst­­nice care au dezvol­tat de­menţă. Despre toate a­ces­tea se vorbeşte în ra­portul pe primul semes­tru al anului 2015 pe ca­re Serviciul Protecţia Per­soanelor cu Handicap şi a Persoanelor Vîrstnice îl va prezenta în cadrul şe­dinţei de Consiliu Local, de mîine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2005

Continuare
 
Se fac înscrieri la cursurile de Master Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

La Mioveni,

Se fac înscrieri la cursurile de Master

 

Facultăţile Energetică şi IMST din cadrul Univer­sităţii Politehnica Bucureşti aduc în Mioveni, pen­tru al cincilea an consecutiv, două specializări: Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă (20 locuri) şi Concepţie şi Management în Pro­ductică (20 locuri).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1777

Continuare
 
Pregătire pentru începerea şcolilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 august 2015

La Mioveni,

Pregătire pentru începerea şcolilor

 

 Mai sînt trei săptămîni pînă cînd va suna primul clopoţel din anul şcolar 2015 - 2016, în unităţile de învăţămînt din Mioveni. La nivelul oraşului, sînt patru grădiniţe cu pro­gram normal, 3 creşe-cămin (cu program prelungit), patru şcoli gimnaziale şi două li­cee, la care s-au înscris apro­ximativ 5.300 elevi şi preş­colari.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1854

Continuare
 
Cabinetele de avocatură, autorizate la ITM! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

Aviz de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă, obligatoriu

Cabinetele de avocatură, autorizate la ITM!

 

 Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş atrage atenţia reprezentanţilor cabinetelor medicale individuale, notariale, de avocatură şi birourile executorilor judecătoreşti că trebuie să deţină autorizaţie de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă!

Comentarii (1) | Vizualizari: 2280

Continuare
 
Piteştiul are şapte premianţi Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 26 august 2015

Tabăra de Matematică de la Cîmpulung s-a încheiat,  

Piteştiul are şapte premianţi

 

 Municipiul Cîmpulung Muscel a găzduit, în perioada 17 - 22 august, o nouă ediţie a Taberei Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro. Au participat 200 de elevi din ţară şi din Republica Moldova şi 46 de profesori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2965

Continuare
 
Citiţi cu atenţie contractele de muncă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 26 august 2015

Aveţi grijă ce semnaţi cînd vreţi să munciţi în străinătate!

Citiţi cu atenţie contractele de muncă!

 

 Oamenii ce vor să-şi găsească un loc de muncă în străinătate trebuie să se asigure că firma la care ape­lea­ză pentru a le găsi de lucru este serioasă. Mai apoi, cînd se încheie un contract de mun­că, trebuie să se uite cu atenţie şi să verifice da­că sînt trecute postul pe care vor lucra, durata programului, salariul lunar, acordarea de despăgubiri în cazul accidentelor, condiţiile de cazare şi de asigurare a mîncării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2047

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Peste 1.000 de proiecte depuse de fermieri

Pînă în prezent, Ministerul Agriculturii a lansat 10 din cele 14 submăsuri de finanţare incluse în noul PNDR. Măsurile lansate pînă în prezent dispun de o finanţare totală de 900 de milioane de euro, din care fermierii români au solicitat la acest moment 87 de milioane de euro, depunînd la AFIR 1.215 proiecte pe cele 10 măsuri disponibile.   

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1873

Continuare
 
Ultimele zile pentru vizarea carnetului de rentier Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

Termenul la APIA este 31 august

Ultimele zile pentru vizarea carnetului de rentier

 

 Termenul-limită pentru vizarea carnetelor de rentier agricol, pentru a intra în posesia rentei viagere cuvenite pentru anul 2014, este 31 august 2015, data pînă la care rentierii se pot adresa centrelor judetene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Potrivit directorului APIA Argeş, Marius Stroescu, pînă ieri îşi vizaseră carnetele 580 de rentieri. Cei care au domiciliul în alt judeţ îşi pot pune viza la APIA de acolo.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1818

Continuare
 
Cardul naţional de sănătate, obligatoriu din septembrie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

În judeţul nostru, sistemul funcţionează bine

Cardul naţional de sănătate, obligatoriu din septembrie

 

 Conducerea Casei Judeţeţene de Asigurări de Sănătate Argeş a organizat, ieri, o conferinţă de presă, desfăşurată simultan în toate judeţele din ţară, şi care a avut ca principală temă obligativitatea utilizării cardului naţional de sănătate de la 1 septembrie. Directorul relaţii contractuale din CJAS Argeş, Ionuţ Gheorghe, a subliniat faptul că, de la 1 mai a.c. şi pînă la 1 septembrie, sistemul a mers în paralel astfel încît, atît furnizorii de servicii medicale, cît şi asiguraţii să înveţe să utilizeze cardul, iar după 1 septembrie, el devine obligatoriu pentru persoanele care au intrat în posesia lui.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2430

Continuare
 
Ţuica şi magiunul, promovate în Slovenia Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 august 2015

În cadrul Tîrgului Agra 2015,

Ţuica şi magiunul, promovate în Slovenia

 

  O delegaţie a Ministerului Agriculturii, condusă de secretarul de stat Ioan U­ţiu, a participat la ceremonia de deschi­dere a celei de-a 53-a ediţii a Tîrgului pentru Agri­cultură şi Alimentaţie AGRA 2015, care se desfăşoară în perioada 22 - 27 august, în Slovenia. Ministerul Agriculturii încurajează promovarea ca­lităţii produselor ro­mâneşti, participa­rea la acest tîrg fiind o oportunitate pen­tru membrii asocia­ţiilor de produse tra­diţionale de a prezenta publicului vizita­tor produse din lapte sau din carne, cum ar fi brînza de burduf în coajă de brad din zona Bran sau pastrama de oaie, pîinea tradiţională cu cartofi, colacul muscelean, dar şi renumita zacuscă ori dulceţurile din cireşe albe sau amare din zona Neamţ. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1905

Continuare
 
Bani pentru profesori Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 25 august 2015

Bani pentru profesori

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a transmis o adresă în atenţia unităţilor educaţionale. Astfel, în vederea achitării salariilor în trimestrul III a.c., trebuie transmisă la ISJ Argeş o solicitare privind retrimestrializarea sumelor necesare plăţii. Aceeaşi solicitare va fi înaintată şi ordonatorului principal de credite. Termenul pentru transmiterea necesarului este astăzi, 25 august, ora 15, la nr. de fax  0248.219743. Cei de la ISJ Argeş fac menţiunea că nu se admit întîrzieri.      

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1799

 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8588 - 8618 din 9788


embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Luni, 28.01.2019

--- 4.246 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info