Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Cea mai frumoasă fată din cartier: domnul Mihai Alexandrescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş     *** Evitaţi îngheţarea contorului de apă!      *** PASTILA de UMOR      *** Adrian şi Anca Tase susţin o prelegere depre boli grave     *** Sufletiştii au dăruit seminţe la Piteşti     *** Copil din Mioveni are nevoie de ajutor     *** Spectacol aviatic de Ziua Naţională, la Mioveni      *** Incendiu la stîlpul electric     *** Riscă să fie evacuată pentru 1.000 de lei     *** S-a proptit cu maşina într-un stîlp     *** Asistentă cu arsuri, refuzată de spitale      *** Accident grav, la Valea Ursului     *** Maşină de marfă prinsă între o dubiţă şi TIR     *** Unirea Bascov, remiză, de la 2-0     *** Culisele meciului     *** Doar egal, după ce au condus la pauză     *** Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1 (0-1)     *** România, victorie cu Lituania, în Liga Naţiunilor     *** Susţinuţi de fani     *** La 4 puncte de lider!      *** Campioana ne-a predat o lecţie de baschet!     *** Nini: „O înfrîngere care doare“     *** Cristian Achim: „Mă bucură reacţia echipei”    

 
„Succesul copilului tău depinde de tine“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Trainerul Adriana Mitu a lansat o carte în ajutorul părinţilor:

„Succesul copilului tău depinde de tine“

 

 O tînără din Piteşti, Adriana Mitu, parenting trainer şi organizator de workshop-uri pentru dezvoltarea cognitiv-emoţională a copiilor, vine în ajutorul părinţilor cu un proiect unic. Este vorba de cartea „Puterea părinţilor. Succesul copilului tău depinde de tine“, recent lansată la Biblioteca Judeţeană Argeş. În cadrul cărţii au fost integrate teoriile a 7 specialişti de renume mondial.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3058

Continuare
 
Concurs de trotinete în Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Municipalitatea pregăteşte o serie de surprize cu ocazia Zilelor Municipiului

Concurs de trotinete în Piteşti

 

 Primăria Piteşti a finalizat programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Piteşti. Pe 20 mai, Piteş­tiul va aniversa 627 de ani de la prima sa atestare documentară. Şi în acest an, Primăria va organiza Zilele Municipiului, avînd în program o serie de manifestări.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2987

Continuare
 
Militarii s-au întrecut la sport Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Peste 250 de cadre din toată ţara, în competiţie la Piteşti

Militarii s-au întrecut la sport

 

 Peste 250 de militari din toată ţara au par­ticipat, zilele trecute, la cea de-a doua etapă a competiţilor sportive organizate la noi în Argeş. În perioada  9 - 12 mai, Şcoa­la Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“ a fost gazda competiţiilor sportive şi aplicativ- mi­­litare de vară pentru instituţiile militare de învăţămînt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2127

Continuare
 
Asistenţii medicali dau de băut Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 12 mai 2015

Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, sărbătorită de organizaţia profesională

Asistenţii medicali dau de băut

 

 Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Filiala Ar­geş, celebrează astăzi, 12 mai 2015, Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, raliindu-se şi în acest an temei propuse de Consiliul Internaţional al Asistenţilor Me­dicali (ICN), respectiv „Asistenţii medicali: O forţă pentru schimbare! Eficacitate în îngrijiri - eficacitate în costuri“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2184

Continuare
 
Doctoriţa Stocheci blamează Judeţeanul Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 11 mai 2015

Domnule Tecău, ocupaţi-vă de angiograf!

Doctoriţa Stocheci blamează Judeţeanul

# Autorităţile aruncă pisica dintr-o curte în alta, iar cetăţenii au de pierdut!

 

Activitatea angiografului de la Spitalul Judeţean Argeş, a­pa­rat cu aju­to­rul căruia sînt salvate vieţi, a fost limitată din cauza lipsei de fonduri şi nein­cluderii în Pro­gra­mul Na­ţional de Inter­ven­ţii Percutane Corona­riene. Autorităţile arun­că pisica dintr-o curte în alta, cînd vine vorba de această problemă. Pre­şe­dintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, susţine că nu e treaba lui să se implice în verificarea documen­telor depuse la dosar şi că pentru acest lucru există specialişti în ca­drul spitalului, deşi are un consilier pe probleme de sănătate, dr Claudia Radu, care nu vede însă că ar exista vreo proble­mă cu angiograful. Pe de altă parte, reprezen­tanţii spitalului declară că au făcut toate demer­surile legale şi că au tri­mis documentele la timp la CJAS, spre a fi trimise la CNAS, iar cei de la CJAS declară că nu era treaba lor să trimită dosa­rul la CNAS şi că sînt probleme mari le­ga­te de funcţionarea Labo­ratorului de Angiografie. Cert este că societatea civilă s-a implicat, oa­me­nii au donat bani pen­tru angiograf, iar auto­rităţile şi-au bătut joc de acest demers şi nu au ştiut cum să gestioneze problema!

Comentarii (4) | Vizualizari: 3673

Continuare
 
„ Pitesti Retail Park .Saptamana mobilierului la JYSK Reduceri intre 20-50 % la tot mobilierul d Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Pitesti Retail Park .Saptamana mobilierului la JYSK
Reduceri  intre 20-50 %  la tot mobilierul de interior 

 

 Săptămîna aceasta, între 7 şi 13 mai, te invităm să vizitezi magazinul JYSK din incinta centrului comercial Piteşti Retail Park (Auchan Bradu), la Săptămîna Mobilierului, unde beneficiezi de reduceri între 20 - 50% la mobila de interior. Iar dacă achiziţionezi mobilier de minimum 300 de lei, ai transport gratuit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2933

Continuare
 
Nu rataţi promoţiile lunii mai, la Clinik Med: Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Nu rataţi promoţiile lunii mai, la Clinik Med:

# La cabinetul de Ginecologie: ecografii ginecologice, la preţ avantajos
# La cabinetul de Dermatologie: consultaţia şi dermatoscopia, la numai 90 lei

 

 Clinica Clinik Med, recent deschisă în Piteşti, a adus ca noutate conceptul de pachete de servicii şi o serie de promoţii atractive, în lunile aprilie şi mai. În luna curentă, clinica oferă, la promoţie, ecografiile endovaginale, la 70 lei, şi consultaţia plus dermatoscopia, la 90 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2639

Continuare
 
Narcisele, păzite de poliţişti! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

La Negraşi, oamenilor li s-a interzis să culeagă flori ca în alţi ani

Narcisele, păzite de poliţişti!

 

 Duminică, a fost mare sărbătoare la Negraşi, cu ocazia Sărbătorii Narciselor. Sute de oameni au luat parte la Poiana cu Narcise - Sărbătoarea Verde, chiar dacă timpul nu a ţinut mereu cu ei, iar reprizele de ploaie nu au lipsit din peisaj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2550

Continuare
 
Sînt vizaţi cei din domeniul artistic Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Nu răspundeţi e-mail-urilor trimise de pe o aşa-zisă adresă a ANAF!

Sînt vizaţi cei din domeniul artistic

 

 În ultimele zile, mai mulţi contribuabili din Argeş, ce îşi desfăşoară activitatea şi obţin venituri din domeniul artistic, au primit pe adresa de e-mail un mesaj la care nu trebuie să răspundă sub nici o formă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2175

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Registrul de bani personali

AJFP Argeş reaminteşte contribuabilior că, din data de 8 mai, trebuie să deţineţi registrul de bani personali. Operatorul economic care are organizate puncte de lucru de la care efectuează livrări sau prestări de servicii pentru care utilizează aparate de marcat electronice fiscale va notifica organul fiscal la care este înregistrat ca plătitor de impozite şi taxe. Dacă operatorul economic are mai multe puncte de lucru, poate depune o singură notificare la organul fiscal la care este înregistrat ca plătitor de impozite şi taxe în care să precizeze pentru fiecare punct de lucru data deschiderii registrului de bani personali şi numărul de pagini al acestuia. 

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2007

Continuare
 
Activaţi cardul doar cînd aveţi nevoie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Pentru a nu se aglomera activitatea în cabinetele medicale,

Activaţi cardul doar cînd aveţi nevoie

 

 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Argeş anunţă că asiguraţii care nu necesită asisten­ţa medicală nu sînt obligaţi să se adreseze unui furnizor de servicii medicale pentru activarea cardului. Aceasta se poate face în perioada următoare, cu ocazia vizitelor la medic, conform normelor statuate prin prevederile legale în vigoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2341

Continuare
 
Delegaţie din Israel, în vizită la Staţia de Epurare din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

Delegaţie din Israel, în vizită la Staţia de Epurare din Mioveni

 

 În baza bunelor relaţii pe care autorităţile oraşului Mioveni le au cu omologii din Israel, miercuri, o delegaţie din Merchavim, condusă de Josi Reich, preşedintele Forumului Comercial din Israel, va efectua o vizita la Staţia de Epurare din oraş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2033

Continuare
 
Primăriile cu banii, Apele cu utilajele Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

Începe decolmatarea rîurilor pentru prevenirea inundaţiilor

Primăriile cu banii, Apele cu utilajele

 

 Primăriile din Argeş au început să semneze protocoale cu Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Argeş - Vedea pentru decolmatarea rîurilor. Mai mult decît atît, în unele localităţi au fost deja făcute lucrări în acest sens. Această decizie vine după ce, în 2014, ploile au cauzat pagube majore, iar anul acesta, a fost finalizată harta de risc de inundaţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2237

Continuare
 
Piteşti - Sibiu a devenit prioritară Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 11 mai 2015

După ce proiectul autostrăzii a fost trecut cu vederea,

Piteşti - Sibiu a devenit prioritară

 

 După zece rele, o veste bună şi pentru Argeş: autostrada Sibiu - Piteşti este pusă în capul listei de proiecte prioritare, cu un orizont de realizare începînd cu anul 2017, transmise Comisiei Europene. Varianta finală şi revizuită a Master Planului General de Transport (MPGT), împreună cu Strategia de Implementare a Proiectelor - documentul cheie care stabileşte proiectele prioritare şi cînd se fac ele - a fost transmisă de către Ministerul Transporturilor la Comisia Europeană.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2849

Continuare
 
Angiograful argeşenilor, în faliment Imprimare E-mail
(9 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Angiograful argeşenilor, în faliment

 

Poate unii consideră că sînt obsedat de angiograf, poate alţii gîndesc că vorbesc atît de mult despre el doar ca să mă laud că eu am iniţiat proiectul, realitatea este însă că, de cînd fac presă în Argeş - şi sînt mai bine de 20 de ani - este singurul proiect la care comunitatea locală s-a angajat din tot sufletul şi cu toată ardoarea. Oamenii simpli au donat bani. Ca de obicei, ei sînt cei cu spiritul civic şi cu inima mare. Credeţi-mă că bogaţii judeţului n-au mişcat un deget! Bogătanii cu care am vorbit mi-au dat replici cum ar fi: „Vai, dar noi sîntem implicaţi în multe alte chestii umanitare (???), nu mai putem contribui şi la asta!“ sau „Vai, e criză, e greu, nu mai avem contracte (cu statul) că altădată…!“ sau „Vai, eu nu am încredere în acţiunile astea, dacă se fură banii?“ etc. Ah, să nu uit, preferata mea a fost replica liderului de sindicat de la Dacia (apropos, nimeni de la Dacia nu suferă cu inima?): „Ce vrei, bă, să mai ceri şi tu?“

Comentarii (5) | Vizualizari: 2790

Continuare
 
Plînsul livezilor în floare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Plînsul livezilor în floare

Interviu cu dr ing. Ilarie Isac, preşedintele Societăţii Pomicultorilor din România

 

  De ce plînge livada la vremea înfloritului, domnule inginer?

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2224

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8588 - 8618 din 9025
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info