Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Se opreşte curentul în Negraşi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Se opreşte curentul în Negraşi

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi,  la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program:9-16 Negraşi Sat Negraşi alimentat din PTA Puţ Apă Negraşi; 9:30 - 16:30 Budeasa Sat Budeasa Mică alimentat din PTCZ 2 Institut Pomicol Mărăcineni,

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
Se vor depune coroane şi se vor ţine momente artistice Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019

Ziua Eroilor , la Mioveni

Se vor depune coroane şi se vor ţine momente artistice


Începând cu anul 1920, comemorarea eroilor că­zuţi în război, Ziua Ero­ilor, se organizează în fie­care an, la 40 de zile după Sfin­tele Paşti, când Bise­rica Ortodoxă sărbătoreşte praz­nicul Înălţării Dom­nu­lui.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

Continuare
 
Schimb de experienţă în Antalya Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iunie 2019

Proiect eTwinning în Şcoala Gimnazială ”Ion Pillat”, Piteşti în parteneriat cu o şcoală  Turcia

Schimb de experienţă în Antalya


Şcoala Gimnazială ”Ion Pillat” este bene­ficiara unui proiect e­Twi­nning cu un cole­giu privat din Turcia-Antalya-Manavgat-Ozel Akdeniz Bşary Koleji , care s-a desfă­şurat în două etape.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 454

Continuare
 
Jocurile-beneficii şi riscuri Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Jocurile-beneficii şi riscuri

Mâine, de la ora 11:30, la Biblioteca Vlădeşti, va avea loc activitatea  Jocurile-beneficii şi riscuri. Activitate educativă, destinată copiilor – de la preşcolari la adolescenţi  este organizată contextul în care jocurile video au devenit, şi în România, o modă şi un fenomen de interes. În cadrul activităţii, vor fi formulate puncte de vedere în legătură cu esenţa fenomenului şi cu mijloacele de contracarare a efectelor adverse.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

Continuare
 
Drumul la Boteni rămâne blocat o perioadă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iunie 2019


Drumul la Boteni rămâne blocat o perioadă!


De aproape o săptămână DN 73 D de pe raza localităţii Boteni, din judeţul Argeş a fost distrus din cauza inun­daţiilor, transformându-se în drumul craterelor. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Şi anul trecut au apărut şanţuri în asfalt iar şoferii au avut de su­ferit o perioadă lungă de timp, fiind dirijaţi pe o rută oco­litoare.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 475

Continuare
 
Astăzi, creştinii sărbătoresc Înălţarea Domnului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Astăzi, creştinii sărbătoresc Înălţarea Domnului


Astăzi, creştinii ortodocşi prăznuiesc Înălţarea Domnului. Sărbătoarea Ispasului, aşa cum este denumită popular, se celebrează începând din secolul al IV-lea, la 40 de zile după Paşte. În a­ceastă zi, Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a ridicat la ceruri de pe Muntele Măslinilor. La a­ceastă minune au mai luat parte şi Apostolii şi cei doi ingeri. Aceştia din urmă le-au vorbit a­pos­tolilor despre cea de-a doua venire a lui Hris­tos, şi le-au cerut să nu fie copleşiţi de durerea despărţirii de Mântuitor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 772

Continuare
 
Evenimente Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Evenimente

- 1513: Trupele italiene a „Ligii Sfinte" înving în Bătălia de la Novara, armata sub conducerea lui Ludovic al XII-lea al Franţei.
- 1523: Regentul Suediei Gustav Vasa este ales rege al Suediei, marcând simbolic sfârşitul Uniunii de la Kalmar. Această zi este Ziua Naţională a Suediei.
- 1654: Regina Cristina abdică de pe tronul suedez şi este succedată de vărul ei Carol al X-lea Gustav. Motivele abdicării sunt dorinţa ei de a deveni catolică (lucru interzis în Suedia protestantă) şi nu voia să se căsătorească pentru a avea un moştenitor la tron.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 297

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a şasea, pomenirea Cuviosului Părintelui nostru Ilarion cel nou, egumenul mănăstirii Dalmaţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 307

Continuare
 
Lecţie de educaţie fiscală pentru elevi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019


Lecţie de educaţie fiscală pentru elevi


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, împreună cu Şcoala Gim­nazială „Negru Voda“ din Piteşti, beneficiind de spri­jinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, cu parti­ci­parea Directiei Regi­onale Antifrauda Alexan­dria, au desfăşurat zilele trecute, o acţiune de edu­caţie fiscală în rândul ele­vilor de ciclul gimnazial din cadrul acestei instituţii de învăţământ.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 407

Continuare
 
Să fie aleşi de cetăţeni sau de politicieni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

Scandal pe alegerea preşedinţilor de consilii judeţene

Să fie aleşi de cetăţeni sau de politicieni


Guvernul a adoptat, luni, o ordonanţă de urgenţă prin care se schimba modul de a­le­gere a presedinţilor de consilii judeţene. Mai exact, aceştia vor fi din nou aleşi prin vot secret, uninominal, de către cetăţeni. Până acum preşedinţii erau aleşi din­tre membrii consiliului, cu votul secret al majorităţii consilierilor judeţeni în fun­cţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 387

Continuare
 
Se opreşte curentul în Bascov Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019


Se opreşte curentul în Bascov

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici,  din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9- 16 Negraşi Sat Negraşi; 9:30- 16:30 Budeasa sat Budeasa

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 462

Continuare
 
Case şi curţi inundate Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

Judeţul sub cod portocaliu

Case şi curţi inundate


A plouat continuu de duminică, avertizările mete­orologilor adeverindu-se! Judeţul s-a aflat sub cod portocaliu. În mai multe localităţi apele au provo­cat necazuri, inundând case, curţi, grădini sau dru­muri. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei cu mai multe echipaje, fiind activată Grupa operativă a ISU Argeş  şi Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, care au monitorizat situaţia din teren şi au luat măsurile ce se impun. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 785

Continuare
 
Veteran aniversat la 104 ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

Constantin I Năstase sărbătorit

Veteran aniversat la 104 ani


Luni , la Casa de Cultură Racoviţa din Mioveni, Ge­ne­ralul de Brigadă în Re­tragere Constantin Năs­tase a fost sărbă­torit cu o­cazia împlinirii a 104 ani. Locul nu a fost ales întâm­plător, locaţia găz­duind Muzeul Cula Raco­viţa,care constituie cre­aţia gene­ralului Năstase şi prezintă o parte din via­ţa acestuia.            

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 528

Continuare
 
Pesta porcină africană confirmată la Priboieni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

Alarmă în judeţ

Pesta porcină africană  confirmată la Priboieni


Medicii veterinari din nou în alertă! Pesta Porcină Africană a fost confirmată la trei porci dintr-o gospo­dărie din judeţul nos­tru!  Potrivit unui co­mu­nicat al Direcției Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Ali­mentelor Argeş, în data de  30 mai a.c., Institutul de Diagnost­ic şi Sănătate Animală Bucuresti a confirmat aparitia virusului Pes­tei Porcine Africane (PPA) la trei porci, dintr-o gospodărie din comuna  Priboieni, lo­ca­litatea Albotele.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Miercurea alarmelor, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019


Miercurea alarmelor, la Mioveni

Un nou exerciţiu de verificare a sistemelor de avertizare-alarmare a populaţiei are loc astăzi, la nivelul oraşului Mioveni.Exerciţiul “Miercurea Alarmelor” se
desfăşoară începând cu ora 10.00, iar sirenele din întreaga ţară vor emite semnalul "prealarmă aeriană”, care are rolul de prevenire a populaţiei civile asupra apariţia pericolului. În România există 3 tipuri de alarme: alarmă la dezastre (cinci sunete), prealarmă aeriană (trei sunete) şi alarmă aeriană (15 sunete). Acţiunea, denumită generic ”Miercurea sirenelor”, se desfăşoară, începând din luna august 2017, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, pentru testarea mijloacelor tehnice existente la nivel naţional şi îmbunătăţirea timpului de reacţie a autorităţilor în situaţii speciale de urgenţă. Cele mai des întâlnite situaţii în care este alarmată populaţia prin intermediul sirenelor electrice şi electronice sunt inundaţiile, când este semnalată iminenţa producerii unor viituri care să pună în pericol viaţa persoanelor.   
S.M.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 
Ziua Naţională a Testării Consumului Personal de Alcool Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

În doar 5 minute, puteţi afla nivelul de consum

Ziua Naţională a Testării Consumului Personal de Alcool


Astăzi, ALIAT (Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor), Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) și Ministerul Sănătății organizează împreună cu Direcția de Sănătate Publică Argeș,  Ziua Națională a Testării Consumului Personal de Alcool, cel mai amplu proiect de testare și prevenire a consumului riscant de alcool din țară. Argeșenii sunt așteptați în unul dintre centrele locale să se alăture românilor din toată țara și să își evalueze, în doar 5 minute, nivelul de consum de alcool, prin aplicarea chestionarului AUDIT, alcătuit din 10 întrebări scurte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 480

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 10849


embedgooglemap.net


Google AnalyticsZi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info