Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Se opreşte curentul în Topoloveni     *** Doctorul Dan Manu şi academicienii     *** PASTILA de UMOR      *** 61 de km de asfalt deszăpezit la Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Dragoste la prima vedere!     *** SARMALE DE PORC     *** Evenimente 17 decembrie de-a lungul vremii     *** Cenaclul „Armonii Argeşene“     *** Campanie Umanitară „Găteşti şi Dăruieşti“ la Mioveni     *** Fuego a colindat la Piteşti!     *** Carson, la debut     *** Victoria asigură prezenţa în Top 6!     *** Raliul Argeşului, în aprilie!      *** Pe podium la Ploieşti!     *** Fără medalie la Campionatele Mondiale!     *** Liga 1 Etapa 20     *** Locul 1 la finalul turului!     *** Noi medalii pentru CSM Piteşti şi CS Dacia Mioveni     *** A luat foc coşul de fum      *** Argeşul mai pierde un primar     *** Prins băut la volan!     *** La 87 de ani, a provocat accident în lanţ     *** A dat foc la haine şi şi-a incendiat casa     *** Demisia directorului de la Spitalul Municipal e pe bune    

 
Demisia directorului de la Spitalul Municipal e pe bune Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

De această dată,

Demisia directorului de la Spitalul Municipal e pe bune


În caz că mai prezintă interes pentru cineva, demisia „fumată” a directorului Grigore Stănescu se apropie de sfîrşitul termenului de preaviz de 45 de zile. Cînd trecuse aproape o lună de cînd Liviu Ţîroiu s-a trezit din nou cu o hîrtie din partea colegului de partid, care îl anunţa despre intenţia de a se retrage de la conducerea unităţii medicale, primarul a făcut o informare minusculă în Consiliul Local. Tras de limbă, nu din proprie iniţiativă, cum era normal, Legislativul avea tot dreptul să ştie că o instituţie importantă rămîne fără şef.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 9

Continuare
 
Doctorul Dan Manu şi academicienii Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Doctorul Dan Manu şi academicienii

 

    Doctorul Dan Manu, preşedintele CJ Argeş, a organizat o nouă ediţie a Galei 10 pentru Argeş, un fel de reuniune de final de an a elitei judeţene.  Invitaţii au fost pe cât de şocaţi, pe atât de măguliţi de faptul că doctorul a fost însoţit de o echipă de academicieni, în frunte cu însuşi preşedintele Academiei Române, reputatul istoric Ioan - Aurel Pop. Să te afli sub acelaşi acoperiş, la Cornul Vânătorului, cu Ioan – Aurel Pop, Răzvan Teodorescu, alţi distinşi academicieni, dar şi cu oameni de artă şi cultură precum regizorii Dan Piţa, Şerban Marinescu sau doamna Lucia Hossu – Longin este un privilegiu în sine.

    Ce putea să urmărească Dan Manu poftind la Gală o lume atât de înaltă spiritual ? Să îi facă pe aceşti oameni prieteni ai Argeşului ? Să îi determine să ducă mai departe vreun mesaj ? Să le ascultăm noi mesajele? Nu am habar şi nu pot răspunde la această întrebare. Invitaţii nu au vorbit (au fost doar cuvinte de protocol), doctorul nu le-a încredinţat vreo idee pe care să o poarte spre Bucureşti, aşa încât, aplaudând capacitatea lui Dan Manu de a mobiliza atâtea personalităţi de vârf, mărturisesc că totul a fost marcat de formalism şi a sunat a gol. Impresia generală a fost că academicienii au fost poftiţi la o măslină şi un pahar de vin doar pentru a ne arăta nouă Dan Manu în ce sfere intelectuale şi artistice înalte se învârteşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 21

Continuare
 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

Ultimele zile de înscrieri pentru

„Cel mai frumos copil din Argeş“!


Înscrierile intră pe ultima sută de metri! Mai sînt puţine zile de prezentare a concurenţilor. Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8

Continuare
 
Campanie Umanitară „Găteşti şi Dăruieşti“ la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018


Campanie Umanitară „Găteşti şi Dăruieşti“ la Mioveni


Sute de elevi, de la clasa I pînă la cei de clasa a XII-a s-au mobilizat zilele trecute la Mioveni, sprijiniţi de părinţi şi profesori, în cadrul celei de-a opta ediţii a campaiei umanitare „Găteşti şi Dăruieşti“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 15

Continuare
 
SARMALE DE PORC Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018


SARMALE DE PORC

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 60 min
Timp de gătire: 180 min
Gata în: 4 ore

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 12

Continuare
 
Dragoste la prima vedere! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

Horoscop 17 Decembrie 2018:

Dragoste la prima vedere!


Taurii ar putea să se îndrăgostească la o petrecere, Vărsătorii sînt indecişi, iar Peştii se reorientează profesional. Nativelor din zodia Capricorn, fiţi atente! Noul coleg de muncă sau noul vecin va avea o influenţă importantă asupra voastră! Gemenii au de luat decizii importante şi se pot confrunta cu dificultăţi în acest sens, iar Balanţele şi Capricornii se bucură de împlinire pe planul emoţional,aceasta fiind generată de persoana iubită.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 13

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

 

Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a şaptesprezecea, pomenirea Sfîntului Prooroc Daniel şi a Sfinţilor trei Tineri: Anania, Azaria şi Misail.

Acest fericit prooroc Daniel era din seminţia lui Iuda, dintr-un neam care se găsea în slujba împărătească. S-a născut în Vitora cea de sus. Încă de pe cînd era copil a fost dus rob din Iudeea în ţara haldeilor şi a proorocit 70 de ani. A trăit cu 460 de ani înainte de întruparea lui Hristos. Era bărbat tare înţelept, iar iudeii socoteau că este eunuc. A plîns mult pentru popor şi pentru cetatea Ierusalimului. Prin post se înfrîna de la orice mîncare dorită. Era uscăţiv la faţă, dar foarte frumos, cu harul Celui Preaînalt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 10

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 10

 
61 de km de asfalt deszăpezit la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018


61 de km de asfalt deszăpezit la Mioveni


Activitatea de deszăpezire, prevenire şi combatere a poleiului este asigurată de către Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, împreună cu toate forţele implicate în acest proces: Primăria oraşului Mioveni, Poliţia Locală, S.V.S.U Mioveni, cu cele 30 de utilaje dotate cu echipamente specifice, revizuite şi pregătite pentru amestecurile de substanţe şi materiale antiderapante.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11

Continuare
 
Se opreşte curentul în Topoloveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

Se opreşte curentul în Topoloveni

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9:30 - 13:30 Mihăeşti Sat Valea Ruzii alimentat din PTA Valea Ruzii; 8- 16 Mioveni PTA Osman; 8- 16 Dîrmăneşti PTA Anfora PlusTrans (terţ), PTA Balastieră Piscani (terţ), PTAb Smart Development (terţ); 8:30 - 12:30 Coşeşti Sat Leiceşti alimentat din PTA Leiceşti; 12:30 - 16:30 Sat Petreşti alimentat din PTA Petreşti; 8:30 - 12:30 Vedea Sat Chiţani alimentat din PTA Chiţani; 12:30 - 16:30 Poiana Lacului Sat Gărdineşti alimentat din PTA Gărdineşti; 8:30 - 13 Topoloveni Străzile: Calea Bucureşti, Dealul cu Vii, Nucilor, Viilor, Cîrciumăreşti, Ion Mihalache alimentate din PT Goleştii Badii; 12- 16:30 Călineşti Străzile: Călineşti, Drăghiceşti, Gorganu, Vrăneşti; 10- 16 Costeşti Satele: Broşteni, Pod Broşteni, Smei, Lăceni, PTA Graţian Broşteni (terţ), PTA Polichrom Industry (terţ). Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 9

Continuare
 
Moş Crăciun are în tolba sa CARDUL SURPRIZĂ la colecţia de sezon cu haine de damă marca Lariss Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

Sărbători de iarnă îmbrăcate de brandul piteştean

Moş Crăciun are în tolba sa CARDUL SURPRIZĂ la colecţia de sezon cu haine de damă marca Larissa Fashion


Pe albul imaculat al iernii, designerul Oana Georgescu, aflată în spatele colecţiei de iarnă Larissa Fashion, şi-a proiectat gândurile unei garderobe de vis dedicată femeii. În plină lună a cadourilor şi acompaniată de muzica Sărbătorilor, colecţia de haine de damă este inspirată de feminitate şi fantezie, în ton cu personalitatea deschisă a fiecărei femei aspirante la frumos şi inedit, elemente care generează linişte şi căldură sufletească. Timpul curge repede spre Sărbători speciale şi orice femeie găseşte la produsele acestui brand strălucirea din ochii de copil când îmbracă pentru prima dată o haină nouă şi aşază pe fruntea momentului coroniţa de sărbătoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11

Continuare
 
Magazinele naturiste Phoenix Life Plant acceptă tichete cadou şi de masă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 decembrie 2018

Din ianuarie 2019,

Magazinele naturiste Phoenix Life Plant acceptă tichete cadou şi de masă


Cele două magazine Phoenix Life Plant din centrul Piteștiului comercializează, la prețuri mici, o gamă variată de produse naturiste, produse bio, suplimente și cosmetice naturale pentru copii și adulţi. Clienților li se oferă consultanță de specialitate, gratuită, în alegerea produselor potrivite.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11

Continuare
 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 14 decembrie 2018

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 decembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 37

 
Contract de vidanjare la SEdC Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 decembrie 2018


Contract de vidanjare la SEdC Mioveni


Contractul de vidanjare este un act oficial, ce se încheie între SC Servicii Edilitare pentru Comunitate şi utilizator, în baza căruia va fi prestată operaţiunea de vidanjare. Un astfel de act este obligatoriu a fi încheiat în cazul în care nu există reţea de canalizare.    P.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 60

Continuare
 
Se modifică programul la chioşcurile de bilete Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 decembrie 2018

SC Publictrans anunţă:

Se modifică programul la chioşcurile de bilete


În perioada următoare va fi modificat programul chioşcurilor de bilete şi abonamente al SC Publitrans. Începînd cu data de 16.12.2018, programul de funcţionare va fi următorul:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 171

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9264
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Arg...
Ori este cel mai frumos copil,ori încercați să vă vindeți ziarul? Ce legatura au taloanele cu desemnarea celui mai ...
16/12/18 20:26 Mai mult...

Şase răniţi în accident
Mama lor de idioti redusi si cretini,mai bine se spanzura de binevoie decat un astfel de gest sinucigas !
16/12/18 19:25 Mai mult...

Sfântul Spiridon, o punte între credinţă şi protecţie ...
Slab, piele turceasca, talpi ieftine, iar atitudinea lasa de dorit
16/12/18 14:49 Mai mult...

S-a deschis patinoarul din Trivale
450 mp!!! De ani de zile autoritatile din Pitesti nu sunt in stare sa amenajeze un patinoar pe o suprafata mai mare, 450...
16/12/18 06:21 Mai mult...

Achiziţii importante pentru jandarmii argeşeni
Trebuie sa se gaseasca un idiot care sa comenteze
15/12/18 12:13 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info