Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Fiscul controlează nunţile!     *** Administratorii puşi să deschidă vanele la căldură     *** Campanie pentru prevenirea violenţei în familie     *** PASTILA de UMOR      *** Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest     *** Să ne amintim de pictorul Costel Butoi    *** Studenţii de la UPIT la Tîrgul de job-uri      *** Au sosit 374 de bilete de tratament!     *** „Novecento”     *** Deţinut celebru mort     *** Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă     *** Percheziţii la samsari de maşini     *** Badea de la Evidenţă din nou, director     *** Familia Tiucă încă aşteaptă despăgubirile promise      *** Culisele meciului     *** Gol anulat şi accidentare gravă     *** Petrolul - CS Mioveni 0-0     *** Ocazii mari în prelungiri     *** Leii din Bănie vin în bîrlogul Urşilor!     *** Act caritabil la meci: SUSŢINEM CAUZA CORINEI !     *** Meci cu grad ridicat de periculozitate     *** Meci special pentru Gheorghe     *** Victoria este obligatorie!     *** Vor să urce pe podium!     *** „Să profite de şansa pe care o au!“     *** „Să recuperăm punctele pierdute etapa trecută!“    

 
Familia Tiucă încă aşteaptă despăgubirile promise Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

La trei luni distanţă după ce ursul le-a prădat gospodăria

Familia Tiucă încă aşteaptă despăgubirile promise


Familia Tiucă, din localitatea Valea Urdii, comuna Dîmbovicioara, a rămas în vara acestui an fără o oaie, un miel şi un berbec de prăsilă, după ce gospodăria le-a fost atacată de un urs înfometat. Fiara, de dimensiuni considerabile, a omorît şi mîncat mai multe animale, şi-n alte zone, poftind chiar şi la bunătăţile din cămările gospodinelor. Au încercat localnicii să-l gonească, însă, Moş Martin pare să fie învăţat cu oamenii şi nu se lasă aşa uşor îndepărtat de sursele de hrană. Oamenii s-au dus la primărie să ceară despăgubiri, însă, birocraţia le dă mari bătăi de cap. Deşi au trecut patru luni de la primul atac, familia Tiucă nu a primit pînă acum nici un leu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 103

Continuare
 
Au sosit 374 de bilete de tratament! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

La Casa de Pensii Argeş,

Au sosit 374 de bilete de tratament!


La Casa Judeţeană de Pensii Argeş au sosit  biletele de tratament balnear pentru seria 17 din acest an, cu date de plecare în perioada 30 octombrie 2018 – 3 noiembrie 2018. Au fost  repartizate judeţului nostru 374 de bilete de tratament balnear în staţiunile Amara, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olăneşti, Pucioasa, Sinaia, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 131

Continuare
 
Studenţii de la UPIT la Tîrgul de job-uri Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Studenţii de la UPIT la Tîrgul de job-uri


Peste 30 de companii din Argeşș au fost reprezentate la Career Hub 2018 - Tîrgul de Joburi şi Internship-uri pentru studenţi şi absolvenţi,    organizat, ieri, de Universitatea din Piteşti, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş (CCIA) şi AIESEC Piteşti.                          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 140

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 53

 
Campanie pentru prevenirea violenţei în familie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Campanie pentru prevenirea violenţei în familie


În perioada 15 – 19 octombrie, în judeţul Argeş se derulează evenimentul „Săptămîna Prevenirii Criminalităţii”. În acest  interval, poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş      organizează activităţi    informativ-preventive, cu scopul      conştientizării şi sensibilizării cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi referitor la consecinţele săvârşirii de infracţiuni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 95

Continuare
 
Administratorii puşi să deschidă vanele la căldură Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Administratorii puşi să deschidă vanele la căldură


De vineri, 12 octombrie, a început furnizarea agentului termic pentru încălzirea locuin- ţelor. Cîteva zile mai tîrziu s-a dispus sistarea pe timpul zilei şi furnizarea energiei termice doar pe timp de noapte. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 119

Continuare
 
Fiscul controlează nunţile! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

Mirii somaţi să declare cîţi bani plătesc fotografilor, lăutarilor şi restaurantelor

Fiscul controlează nunţile!


Fotografii, lăutarii şi patronii de restaurante care organizează nunţi şi botezuri trebuie să fie foarte atenţi de acum încolo!. ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări ca aceştia să declare ce relaţii economice au avut cu PFA, firme sau persoane fizice care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi restaurant. Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese şi intermediari. Cei care nu se conformează acestei solicitări pot primi pot primi o amendă cuprinsă între 2.000 şi 5.000 de lei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 131

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Stîlpeni

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din Stîlpeni. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: orele 9- 11, Stîlpeni, Zona blocuri 20 apartamente alimentată din PTA 1 Stîlpeni; 11:30 - 13:30 Zona blocuri alimentată din PTA Blocuri Stîlpeni; 14- 16 Sat Rădeşti alimentat din PTA 3 Rădeşti. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 89

Continuare
 
Şcoli şi grădiniţe fără autorizaţie de la ISU Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018

Funcţionează doar cu aviz

Şcoli şi grădiniţe fără autorizaţie de la ISU 


În Municipiul Piteşti funcţionează 80 de unităţi de învăţământ, majoritatea avînd obţinută Autorizaţia de Securitate la Incendii (ASI). Sunt cîteva unităţi de învăţământ neautorizate final dar care au aviz de funcţionare, iar documentaţia pentru autorizarea de securitate la incendii este depusă în vederea eliberării ASI, anunţă Primăria Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 243

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 octombrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                     de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 129

 
Nu fi indiferent! Anunţă conectările ilegale la sistemul public de alimentare cu apă şi de cana Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 octombrie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Nu fi indiferent! Anunţă conectările ilegale la sistemul public de alimentare cu apă şi de canalizare!


S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti efectuează zilnic controale în toată aria de operare a societăţii, prin echipe mixte, care identifică poziţia reţelelor, a branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare, efectuează monitorizări cu camera de inspecţie video, în vederea identificării situaţiilor în care au loc încălcări ale prevederilor legale, contractuale şi ale Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi canalizare.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 474

Continuare
 
PSD Argeş a câştigat la LOTO dar îşi pierde banii la păcănele Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 18 octombrie 2018

Din punctul meu de vedere

PSD Argeş a câştigat la LOTO dar îşi pierde banii la păcănele


        Mă gândesc ce ar fi dacă peste o mie de ani va fi descoperit pe locul unde se află acum sediul PSD Argeş, adică pe bulevardul Republicii, la numărul 66, un gheţar, iar în interiorul lui trupurile mumificate ale marilor bărbaţi politici care conduc astăzi partidul în frumosul judeţ cu capitala la Piteşti. Urmaşii noştri din viitorul îndepărtat vor încerca să afle cine au fost mumiile respective şi vor folosi în acest sens presa locală găsită şi ea congelată, într-un alt gheţar, asta fie vorba între noi. Iată această mumie aflată într-o poziţie de karatist şi cu vagi urme de epoleţi pe umeri, ar putea fi identificată ca fiind a lui Şerban Valeca. Ceva mai încolo, o mumie bine bărbierită, cu un Kent scurt între buze şi o torţă în mâna dreaptă, cu flacăra stinsă, evident,  mai mult ca sigur că ar fi a lui Dan Manu, iar alături, mumia pântecoasă cu trabucul între degete, pe jumătate fumat pe la zilele comunelor, nu ar reprezenta pe altcineva decât pe onorabilul Ion Mânzână, iar într-o latură, o  mumie stresată şi  uşor cocârjată, de parcă ar duce în spate Catedrala de la Mioveni, cu un Kent între buze şi ea, dar de data aceasta unul lung, l-ar întruchipa pe distinsul Ion Georgescu, iar cea mai mică dintre mumii, în buzunarul căreia se vor găsi treizeci de arginţi dobândiţi la alegerile locale, va fi cu siguranţă a lui Cornel Ionică, primarul fostului oraş viu, plin acum de gheţari.

Comentarii (12) | Vizualizari: 1882

Continuare
 
Spaţii educaţionale şi de recreere în aer liber Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 octombrie 2018

Două proiecte realizate de părinţi, la Şcoala Mihai Eminescu

Spaţii educaţionale şi de recreere în aer liber


Asociaţia Părinţilor Elevilor Şcolii Mihai Eminescu Piteşti  (APESMEP) a finalizat săptămîna trecută execuţia unui al doilea spaţiu educţional în aer liber, cu două componente: o zona de desfăşurare a lecţiilor în aer liber şi o zonă de loc de joacă. A fost un proiect s-a derulat pe perioada a trei ani şi s-a bucurat de sprijinul, implicarea şi voluntariatul multor membri ai APESMEP, dar şi a unor parteneri precum  Energomontaj Grup SRL, Johnson Controls Romania SRL, Hidro Gaz Pipe SRL, DFS Center Grup SRL si Serviciul ADP din cadrul Primăriei Municipiului Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 320

Continuare
 
De ce trebuie să recunoaştem acest păcat? Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018

53.000 de cititori au răspuns la întrebarea Curierului

De ce trebuie să recunoaştem acest păcat?


Cititorii noştri s-au arătat extrem de receptivi la întrebarea Curierului zilei :  „Sunteţi de acord cu modificarea art. 48 al. 1 din Constituţie precum căsătoria este liber consimţită între soţi care sunt bărbat şi femeie?“ Astfel, au fost înregistrate nici mai mult, nici mai puţin de 53.585 vizualizări, un record, greu de egalat. Întrebarea a fost adresată cititorilor cu mult înainte de organizarea referendumului, soldat cu un eşec.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 328

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 3.300 de doze de vaccin antigripal

La începutul acestei săptămîni, a sosit la Direcţia de Sănătate Publică Argeş a doua tranşă  de vaccin antigripal. Este vorba de 3.300 doze care vor fi distribuite către unităţile medico-sociale pentru vaccinarea persoanelor institutionalizate şi personalului medical.   

I.Ivănoiu


                      

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 octombrie 2018


PASTILA de UMOR

                           de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 225

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8836
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info