Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Vilă în flăcări la Godeni!     *** Dispărut de acasă      *** Doi copii, suspecţi de scarlatină!      *** Regele, adus la Curtea de Argeş cu Trenul Regal      *** Ilarie Isac: „Am aflat de la radio de abdicarea regelui“      *** Tîrg de Crăciun, la Bowling      *** Şpăgarii de la morgă, condamnaţi     *** Angajaţi de la Dacia, răniţi      *** Maşina praf, şoferul încarcerat!      *** 2 persoane lovite, 2 autoturisme avariate      *** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Începe restaurarea Palatului Episcopal     *** Porcul de Crăciun costă peste 1.000 lei     *** S-au primit 35.223 doze de vaccin antigripal     *** Culisele meciului Mioveni - Călăraşi     *** Aur şi bronz la Concursul Ţărilor Central Europene      *** Au condus la pauză, dar au pierdut la final!      *** Emil Săndoi va prelua FC Argeş!      *** Victorie obţinută în inferioritate numerică!      *** Bogdan Andone: „Am făcut un joc slab!“     *** „Jucătorii mi-au demonstrat că au valoare“    

 
Vilă în flăcări la Godeni! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 decembrie 2017

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape 3 ore

Vilă în flăcări la Godeni!

 

Trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o Ambulanţă SMURD de la Detaşa­mentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit, sîmbătă noaptea, în Godeni, pentru stingerea unui incendiu izbuc­nit la o vilă. În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, incen­diul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 92

Continuare
 
S-au primit 35.223 doze de vaccin antigripal Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 decembrie 2017


S-au primit 35.223 doze de vaccin antigripal

 

În sfîrşit, a sosit la Direcţia de Sănătate Publică Argeş vaccinul antigripal necesar desfăşurării campaniei de vaccinare gratuită a populaţiei. Potrivit informaţiilor de la inspectorul de relaţii cu publicul din cadrul DSP Argeş, Luminiţa Tiţu, în Argeş s-au primit 35.223 doze şi, în această săptămînă, vor fi distribuite către medicii de familie care se vor ocupa de vaccinarea populaţiei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 130

Continuare
 
Porcul de Crăciun costă peste 1.000 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 decembrie 2017

Un Ghiţă dolofan se vinde cu 9 lei/kg

Porcul de Crăciun costă peste 1.000 lei

 

Crăciunul se apropie şi de pe masă nu pot lipsi preparatele tradiţionale din carne de porc. La români există o adevărată tradiţie în tăiatul porcului înainte de sărbătoarea Naşterii Domnului, iar ziarele sînt pline de anunţuri de genul Vînd porc. Preţul pe kilogram, în viu, al cărnii de porc este 9 lei, negociabil. Mulţi gospodari au de vînzare porci foarte mari de peste 200 kg, iar preţul unuia este pe măsură, putînd ajunge chiar şi la 2.000 lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 204

Continuare
 
Începe restaurarea Palatului Episcopal Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 decembrie 2017

La Curtea de Argeş, s-a semnat contractul de finanţare pe fonduri europene

Începe restaurarea Palatului Episcopal

 

Pe 7 decembrie, de sărbătoarea Sfintei Muceniţe Filofteia, a fost semnat, la Curtea de Argeş, contractul de finanţare pentru restaurarea Ansamblului Palatului Episcopal de la Curtea de Argeş. Proiectul pe fonduri europene este intitulat „Restaurare, consolidare şi punere în valoare a Ansamblului Palatului Episcopal de la Curtea de Argeş, a clădirilor anexă, a bisericii de lemn Intrarea în Biserica a Maicii Domnului, a zidului incintă, a reţelelor exterioare şi punct de informare“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
Tîrg de Crăciun, la Bowling Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 decembrie 2017

Va fi deschis pînă pe 7 ianuarie 2018

Tîrg de Crăciun, la Bowling  

 

Cîţiva piteşteni ne-au sunat la redacţie, dorind să afle cînd va fi deschis şi la noi, în Piaţa Primăriei, tradiţionalul Tîrg de Crăciun care are loc la căsuţe.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 88

Continuare
 
Ilarie Isac: „Am aflat de la radio de abdicarea regelui“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 decembrie 2017


Ilarie Isac: „Am aflat de la radio de abdicarea regelui“

 

Părintele Simfoniei Lalelelor, dr ing. Ilarie Isac, fiul deputatului Ion. D. Isac, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor în anul 1947, vine cu o mărturie despre evenimentele din iarna anului 1947, cînd peste noapte s-a proclamat Republica Populară Română.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 81

Continuare
 
Regele, adus la Curtea de Argeş cu Trenul Regal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 decembrie 2017

După ce va fi pus pe un afet de tun, ca şi înaintaşii lui,

Regele, adus la Curtea de Argeş cu Trenul Regal

Modificări în programul funeraliilor

 

În urma criticilor aduse Casei Regale de diverşi istorici şi chiar oameni de rînd cu privire la nerespectarea tradiţiei în ceea ce priveşte funeraliile Regelui Mihai I, s-a decis schimbarea programului. Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale a anunţat că s-a renunţat la ideea ca Majestatea Sa să fie dusă la Curtea de Argeş cu o maşină mortuară, ci cu Trenul Regal. De asemenea, va fi pus pe un afet de tun, aşa cum s-a procedat şi în cazul Regelui Ferdinand Întregitorul. De asemenea, în ceea ce priveşte contaversele referitoare la ora tîrzie de înmormîntare, Biserica Ortodoxă nu are nimic împotriva momentului ales.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 131

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Angajaţii, obligaţi să semneze noi contracte de muncă

În conformitate cu prevederile Codului Fiscal, pînă cel tîrziu pe 20 decembrie, toţi angajaţii sînt obligaţi să semneze noi contracte de muncă cu angajatorii. În calitate de angajatori, pînă pe această dată, trebuie încheiată negocierea cu salariaţii privind transferul asigurărilor sociale de la angajatori la salariaţi, conform prevederilor din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 82/2017.     

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 79

Continuare
 
Doi copii, suspecţi de scarlatină! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 decembrie 2017

La Grădiniţa Marin Preda şi Şcoala I.L Caragiale Piteşti,

Doi copii, suspecţi de scarlatină!

 

Scarlatina, boala contagioasă a copilăriei, pentru care nu există vaccin, revine în unităţile de învăţămînt argeşene! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, doi copii suspecţi de scarlatină sînt internaţi la Secţia Boli Infecţioase Copii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 109

Continuare
 
Dispărut de acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 decembrie 2017


Dispărut de acasă

 

Un bărbat în vîrstă de 86 de ani a dispărut, joi, de acasă. Constantin Ileana, din comuna Leordeni, a plecat de acasă fără să se mai întoarcă. Este posibil ca bătrînul să fie desculţ. Nu este pentru prima dată cînd octogenarul dispare de acasă, însă, de fiecare dată, pînă acum, a fost găsit de poliţişti şi adus înapoi într-un timp foarte scurt.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 127

Continuare
 
96 de fapte în 96 de ani Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 decembrie 2017


96 de fapte în 96 de ani

 

Casa Regală a României a dat publicităţii 96 de lucruri din viaţa Regelui Mihai I, tot atîtea cîţi ani avea Majestatea Sa cînd s-a stins din viaţă. Astfel, puteţi afla mai multe despre viaţa regelui, în 96 de fapte în 96 de ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 401

Continuare
 
Nu cumpăraţi alimente din locuri neautorizate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Pentru a nu vă pune în pericol sănătatea,

Nu cumpăraţi alimente din locuri neautorizate!

 

În apropierea sărbătorilor de iarnă cînd, în mod tradiţional, creşte consumul de produse alimentare, ANSVSA recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din unităţi sau spaţii autorizate sanitar-veterinar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 442

Continuare
 
Noul Duster, disponibil la Delta Plus! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017


Noul Duster, disponibil la Delta Plus!

 

Cel mai nou model al mărcii Dacia este disponibil, de ieri, şi în Piteşti. Noul Duster a fost prezentat, aseară, de concesionarul Delta Plus, într-un cadru festiv.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

O nouă trecere de pietoni pe strada Smeurei

Primăria Piteşti a făcut încă o trecere de pietoni pe strada Smeurei, pentru a face legătura cu pista de biciclete din Pădurea Trivale. Aceasta face parte din proiectul „Amenajare piste de biciclete pe strada Nicolae Dobrin“. Proiectul este avizat de Poliţia Rutieră.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 320

Continuare
 
Soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Treceri de pietoni, semafoare, sensuri unice

Soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti

 

Primăria Piteşti caută soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti, atît pentru a veni în sprijinul şoferilor, cît şi pietonilor. În acest sens, în Comisia de circulaţie s-a luat în discuţie, analizat şi avizat solicitările cu privire la sistematizarea circulaţiei în Piteşti.  


Comentarii (2) | Vizualizari: 627

Continuare
 
Angajaţii Dacia vor protesta în Piaţa Victoriei Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Peste 1.600 de oameni îşi vor striga nemulţumirea

Angajaţii Dacia vor protesta în Piaţa Victoriei

 

Sindicatul Autoturisme Dacia va protesta, marţi, 12 decembrie, ora 11.00, alături de peste 1.000 de reprezentanţi ai Federaţiei Industrial BNS, la Bucureşti, în Piaţa Victoriei. SAD îndeamnă toate sindicatele din sectorul privat, dar şi pe toţi oamenii din ţară să iasă şi să protesteze împotriva guvernului PSD - ALDE. Protestul de la Bucureşti vine după ce SAD a ieşit în stradă să-şi strige nemulţimirile la Piteşti şi la Mioveni.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 491

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6873

 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti
De ce montati alte indicatoare de Oprire interzisa? Nu se respecta macar cele existente. Masini parcate in intersectii, ...
10/12/17 12:23 Mai mult...

Omorît de urs
Solutia e tocmai la cei care sunt incapaili s-o gandeasca si s-o aplice. Trebuie munca de ani cu oameni bine pregatiti ...
10/12/17 11:27 Mai mult...

Motociclistul a sfîrşit în şanţ
Urgent acolo trebuie gasita o solutie pentru un sens giratoriu, zilnic vad accidente aproape sa se intample, si de ani n...
10/12/17 11:14 Mai mult...

„Ultima impresie contează“
Bravo Alin,felicitari baietiii 2-0!!!
10/12/17 10:57 Mai mult...

Şoferul care a ucis la Bascov nu avea permis
La bascov tie frica,sa intri intrun magazin pur si simplu.de tigani.alo politia alo primar...jalnic
10/12/17 01:56 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter