Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 
„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Reacţii ale părinţilor după articolul despre manualele aruncate la gunoi

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“

 

După sesizarea legată de manualele aruncate la gunoi la Şcoala Ion Pillat din Piteşti, fostă Nr. 3, părinţii continuă să sem­naleze altă situaţie. A­ceş­tia au făcut comen­tarii pe www.curier.ro la articolul „La Şcoala 3, cărţi aruncate la gunoi“, în care sesizează că unii profesori nu şi-ar face trea­ba la ore.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 69

Continuare
 
Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Aşa înţelege statul să încurajeze fermierii!

Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei

 

După ce în noaptea de 8/9 octombrie un urs a făcut prăpăd în gospodăria lui Florin Ghebaru, din Schitu Goleşti, omorîndu-i cinci mioare şi sfîşiindu-i alte patru, a fost trimisă la faţa locului o echipă mixtă, formată din reprezentanţi ai Primăriei şi ai altor instituţii abilitate.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 69

Continuare
 
Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Exemplu de voinţă

Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!

 

Cu multă voinţă, perseverenţă şi muncă poţi muta şi munţii din loc! Un exemplu elocvent în acest sens îl constituie trei copii din Centrul de Tip Familial Găvana din cadrul DGASPC Argeş, care au obţinut, zilele trecute, două medalii de argint şi una de bronz la competiţii sportive naţionale. În ciuda greutăţilor vieţii, a faptului că nu au părinţii lîngă să-i sprijine, fiind lăsaţi în grija statului, aceşti copii luptă să-şi depăşească problemele şi să demonstreze că, dacă vrei ceva, nimic nu-ţi poate sta în cale!    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 108

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Licitaţiile pentru pieţe, aproape de final

Conform reprezentanţilor Primăriei Piteşti, firmele cîştigătoare care se vor ocupa de reabilitarea şi modernizarea pieţelor din Trivale şi Găvana vor fi desemnate săptămîna viitoare. Acestea vor fi alese, în urma unei licitaţii, de către o comisie specială. Banii necesari pentru reabilitarea şi modernizarea celor două pieţe vor veni de la bugetul municipiului Piteşti.     
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

Continuare
 
Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017


Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni

 

„Săptămîna Europeană a Democraţiei Locale“ este o iniţiativă paneuropeană, lansată de Consiliul Europei în octombrie 2007 şi coordonată de Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale. Aceasta se desfăşoară în cadrul autorităţilor locale a 47 de state membre ale Consiliului Europei, în preajma zilei de 15 octombrie, ca un omagiu adus Cartei Europene a Autonomiei Locale, care a fost deschisă semnării la această dată, în anul 1985.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
Tîrgul de Toamnă, la Bowling Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

De ieri,

Tîrgul de Toamnă, la Bowling

 

Gospodinele care nu au reuşit să îşi facă aprovizionarea pentru iarnă de la Tîrgul Toamna Piteşteană, care a avut loc pînă pe 15 octombrie, în centrul oraşului, în Piaţa Vasile Milea, mai au posibilitatea să cumpere ceea ce îşi doresc de la Tîrgul de Toamnă, care are loc în Piaţa Agroalimentară Bowling.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 82

Continuare
 
Poşta îşi cere scuze! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

După o vară cu sincope în asigurarea serviciilor la Căteasca,

Poşta îşi cere scuze!

 

Într-o scrisoare a preşedintelui Sindicatului Propact, Dan Drăghici, publicată săptămîna trecută, în Curierul zilei, acesta sesiza faptul că în Căteasca nu mai este Poştă, facturile şi scrisorile nu mai ajung la oameni, iar pensionarii se înghesuie într-un spaţiu foarte mic pentru a-şi primi pensiile. Directorul Oficiului Judeţean al Poştei Române Argeş, Gabriel Chiriţă, ne-a precizat că un punct de vedere oficial îl vom primi de la Biroul Comunicare al Poştei Române pe care l-am primit ieri.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 87

Continuare
 
ONCONOVICAL Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 octombrie 2017


ONCONOVICAL

Ajutor în tratarea cancerului

 

semnificativ șansele celulelor canceroase să se dezvolte în gură, laringe, esofag, precum și în toate celalalte organe. Principalele obiective în cazul unui diagnostic de cancer sînt de a ajuta organismul și de a prelungi în mod considerabil durata de viață a pacienților și de a asigura cea mai bună calitate a vieții pentru supraviețuitorii acestei boli.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 332

Continuare
 
Ghidul bărbatului pentru a alege geci de toamnă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 octombrie 2017


Ghidul bărbatului pentru a alege geci de toamnă


Gecile vor fi mereu esențiale în garderobă oricărei persoane, mai ales dacă locuiești în zonele țării unde vremea este des răcoroasă. Un bărbat care se respectă trebuie musai să aibă o geacă care să îl avantajeze în timp ce îl protejează de ploaie, vânt sau ninsoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 429

Continuare
 
Mii de elevi primesc manuale Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 16 octombrie 2017


Mii de elevi primesc manuale

 

Săptămîna trecută, a sosit la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş o parte a manualelor pentru elevii de clasa a V-a. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Mihaela Crişan, 90% dintre acestea au fost deja distribuite în şcoli la elevi, restul urmînd să ajungă, de astăzi, la aceştia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 455

Continuare
 
Din nou admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

Pentru a fi redus deficitul de personal,

Din nou admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie

 

Numărul mare de pensionări din ultimul an a creat un deficit serios de personal în rîndul poliţiştilor. Pentru a acoperi necesarul de oameni ai legii, Ministerul Administraţiei şi Internelor a decis să organizeze o sesiune extraordinară de amitere, care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor. Pînă atunci se pot face înscrieri. Soluţia vine în locul celei a angajărilor din sursă externă.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

Continuare
 
S-au cerut 60.000 de doze de vaccin antigripal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

DSP a solicitat, Ministerul nu a achiziţionat

S-au cerut 60.000 de doze de vaccin antigripal

 

Nu avem încă vaccin antigripal şi nici nu se ştie cînd va fi achiziţionat de Ministerul Sănătăţii, însă Direcţia de Sănătate Publică Argeş a solicitat zeci de mii de doze pentru campania de vaccinare gratuită a populaţiei. În mod normal, la jumătatea lunii oc­­tombrie, începe imunizarea gratuită a populaţiei prin medicii de familie, dar anul a­cesta, cu siguranţă vor fi întîrzieri.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 246

Continuare
 
Cîinii jandarmilor, antrenaţi zilnic Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

Pentru a putea fi folosiţi în situaţii deosebite,

Cîinii jandarmilor, antrenaţi zilnic

 

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Basarab I Argeş ne-a prezentat şi a făcut cîteva demonstraţii cu cîinii pe care îi are în dotare. Ei au luat parte la exerciţii de prindere a infractorilor.        

Comentarii (1) | Vizualizari: 342

Continuare
 
Taxă de trecere prin Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

Pentru maşinile de mare tonaj ar putea fi percepută plată

Taxă de trecere prin Cîmpulung

 

În condiţiile în care autorităţile judeţene au decis să nu mai reabiliteze şi şoseaua de centură a municipiului Cîmpulung, tranzitată zilnic de zeci, poate chiar sute de camioane grele, aleşii locali au propus Executivului să aibă în vedere, în viitorul apropiat, înfiinţarea unui punct de cîntărire a TIR-urilor şi a unei taxe de traversare a urbei.Banii încasaţi ar urma să fie folosiţi pentru întreţinerea drumului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 791

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Vin banii pentru fermieri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a anunţat autorizarea la plată a mai multor scheme de sprijin. Este vorba de următoarele scheme: ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, trimestrul II 2017. Suma totală plătită este de 148.533.233 lei, pentru un număr de 16.646 beneficiari şi o cantitate totală de motorină de 104.711.184,273 litri; Programul Naţional Apicol (PNA) 2017 pentru 4.544 apicultori cu o sumă totală de 32.525.801 lei; Restructurare/reconversie plantaţii viticole în sumă de 10.543.611 lei pentru 36 beneficiari; Renta viageră agricolă în sumă totală de 17.407.060 lei pentru aproximativ 14.000 beneficiari care au optat ca plata să le fie efectuată prin virament bancar. 

I.Ivănoiu


   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
Sfaturi pentru cei ce folosesc sobe Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 octombrie 2017


Sfaturi pentru cei ce folosesc sobe

 

Conducerea Primăriei Mioveni atrage atenţia asupra riscurilor legate de neîntreţinerea corespunzătoare a instalaţiilor de încălzire. Astfel, statisticile arată că, în perioada rece, creşte numărul de incendii la locuinţele cetăţenilor, cauzele principale fiind folosirea mijloacelor de încălzire cu defecţiuni sau nesupravegheate şi necurăţarea coşurilor de fum.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6493


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Doar un punct, deşi meritau victoria!
Cine merita victoria?Hai să fim serioși! Deși fundașii lor in frunte cu Deaconescu au făcut totul să fie 2 pauză ...
16/10/17 22:10 Mai mult...

La Şcoala 3, cărţi la gunoi!
Constat cu mare surprindere că există un comentariu negativ cu privire la ”profa” de biologie de la Scoala nr. 3 P...
16/10/17 21:59 Mai mult...

Mai mulţi şomeri, în Argeş
din pacate sunt multi someri deoarece nu vor sa munceasca, vin la angajatori si spun ca nu pot ba sa faca pe schimburi,b...
16/10/17 17:48 Mai mult...

Doar un punct, deşi meritau victoria!
Cu o floare, nu se face primavera! Sa nu uitam ca au avut ocazie clara de gol in repriza a II-a. Portarul Grecu era batu...
16/10/17 14:04 Mai mult...

I-au spart faţa!
Politia Stefanesti nu-si face niciodata treaba, infractorii se plimba pe strazi, mai ales in zona blocurilor fantoma est...
16/10/17 13:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter