Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Şapte şcoli şi seminare, fără director!      *** Mezelurile i-ar fi îmbolnăvit de hepatita E!      *** 1.243 piteşteni cu handicap grav, asistaţi de Primărie      *** Roadele Taberei de Creaţie Vrăneanţu      *** Derbi la Arad, cu UTA!      *** Voluntari - Dinamo se joacă pe Nicolae Dobrin      *** Cupa României - faza pe judeţ - faza 1      *** Champions League, Play-off, retur      *** Misiune aparent uşoară cu lanterna roşie!      *** Blonda beată a golit contul americanului      *** A demisionat în urma scandalului      *** Două TIR-uri s-au lovit pe A1      *** Femeie arestată pentru tîlhării comise în Austria      *** Primarii din Mălureni şi Vlădeşti, demişi!      *** Autobuzele din comune vor opri în autogări      *** Taxele şi impozitele rămîn la fel în Mioveni     

 
Taxele şi impozitele rămîn la fel în Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

În 2018,

Taxele şi impozitele rămîn la fel în Mioveni

 

Impozitele şi taxele locale pentru anul fiscal 2018 nu aduc modificări faţă de anul 2017, atît pentru contribuabili persoane fizice, cît şi pentru contribuabili persoane juridice înregistraţi cu bunuri impozabile în  oraşul Mioveni.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 211

Continuare
 
Comision negociabil la AGM AMANET! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Promptitudine, transparenţă şi seriozitate

Comision negociabil la AGM AMANET!

 

Oamenii care trec printr-o criză financiară pot găsi simplu şi rapid un ajutor de nădejde la Casa de Amanet AGM AMANET Concept, cu sedii atît în Piteşti, cît şi la Curtea de Argeş şi Cîmpulung. Clienţii găsesc aici promptitudine, transparenţă şi seriozitate!


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 597

Continuare
 
Şapte şcoli şi seminare, fără director! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

În pragul noului an şcolar,

Şapte şcoli şi seminare, fără director!

 

În iulie au fost scoase la concurs posturile de directori, respectiv directori ad­juncţi, în zeci de unităţi de învăţămînt din judeţul nostru. Nu toate posturile au fost însă ocupate şi aşa se face că, cu trei săptămîni înaintea începerii noului an şco­lar, şapte unităţi de învăţămînt nu au încă directori.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 463

Continuare
 
Autobuzele din comune vor opri în autogări Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Transportul în Zona Metropolitană Piteşti va fi unul „judeţean“

Autobuzele din comune vor opri în autogări

 

Un nou pas spre un transport periurban în jurul Piteştiului s-a făcut ieri, dar acesta nu va fi organizat în ca-drul „Zonei Metropolitane“. Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Piteşti“ tocmai a decis excluderea transportului dintre obiectivele „Zonei“.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 672

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Tabără de pictură, la Goleşti

În această perioadă, la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, se desfăşoară o tabără de pictură. Aceasta este coordonată de profesoara Elena Stoica din Corbeni. Elena Stoica a participat la şcolile de vară din Statele Unite şi din lumea întreagă, graţie dăruirii şi talentului său, iar copiii îndrumaţi de acest dascăl au obţinut o mulţime de premii internaţionale la concursurile de pictură din toată lumea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 194

Continuare
 
Primarii din Mălureni şi Vlădeşti, demişi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Prefectul le-a emis ordinul de încetare a mandatului

Primarii din Mălureni şi Vlădeşti, demişi!

 

Doi primari argeşeni au fost demişi de Prefectura Argeş prin ordin de înce­tare a mandatului emis de către prefect. Potrivit prefectului Emilian Drag­nea, este vorba despre primarul comunei Vlă­deşti, Cristian Dică Hristu, şi edilul din Mălu­reni, Alexandru Adrian Cristescu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 562

Continuare
 
Roadele Taberei de Creaţie Vrăneanţu Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 august 2017

La Metopa au fost expuse lucrările create

Roadele Taberei de Creaţie Vrăneanţu

 

Centrul Cultural Piteşti şi Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Piteşti au vernisat, ieri, la Galeria de Artă Metopa din Piteşti, expoziţia Taberei Naţionale de Creaţie Plastică, Pictură - Grafică Ion Gheorghe Vrăneanţu, ediţia a III-a.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 248

Continuare
 
1.243 piteşteni cu handicap grav, asistaţi de Primărie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 august 2017


1.243 piteşteni cu handicap grav, asistaţi de Primărie

 

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului a prezentat recent Consiliului Local un raport privind activitatea pe semestrul I al anului 2017, a asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav din Piteşti.Conform Legii 448/2006, aceşti asistenţi au contracte încheiate cu Primă­ria, pentru un program de lucru de 8 ore.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

Continuare
 
Mezelurile i-ar fi îmbolnăvit de hepatita E! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 august 2017

Alt scandal pe piaţa alimentelor

Mezelurile i-ar fi îmbolnăvit de hepatita E!

 

După scandalul ouălor contaminate cu insecticid, o altă bombă zguduie piaţa alimentară din Europa! În Marea Britanie este alertă alimentară, bănuindu-se că un supermarket a vîndut produse din carne de porc infestată cu virusul hepatitei E!     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Studiu privind alegerea centralelor termice Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

 

Studiu privind alegerea centralelor termice


Conform unui studiu Ariston, românii îşi aleg centrala termică după un sistem de criterii incorrect, în primul rând în funcţie de preţ (37%), apoi eficienţă, randament, consum (23%),  marcă (23%) şi, în sfârşit, o pondere mai mică, în funcţie de perioada de garanţie şi post-garanţie (11%) şi ţara de origine (2%).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 572

Continuare
 
25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

În plină epidemie de rujeolă, în Argeş,

25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!

 

Este epidemie de rujeolă în ţara noastră, dar mulţi părinţi nu înţeleg importanţa vaccinării ROR şi refuză să-şi imunizeze copiii. Potrivit raportărilor făcute de către medicii de familie din judeţul nostru la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în acest an, rata refuzurilor vaccinării ROR a crescut alarmant la 25%.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 374

Continuare
 
Stancu şi-a tras Poliţie Locală! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

Pe banii cetăţenilor,

Stancu şi-a tras Poliţie Locală!

 

Din acest an, cetăţenii din Bascov sînt obligaţi ca odată cu plata impozitelor şi celorlalte taxe să achite la Primărie şi taxa pentru pază, în valoare de 50 de lei de fiecare gospodărie. Perceperea acestei taxe a fost stabilită prin Hotărîrea nr. 100 în şedinţa Consiliului Local din 29 noiembrie 2016. Primarul din Bascov, Gheorghe Stancu, ne-a spus că taxa este percepută în baza legii. De remarcat este faptul că edilul scapă din vedere faptul că oamenii abia fac faţă cheltuielilor lunare pentru a-şi achita plata facturilor la gaze, apă, energie electrică şi, în loc să găsească soluţii prin care să le reducă impozitele şi taxele, primarul vine cu unele în plus.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
126 de candidaţi, absenţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

La prima probă a Bacului, la Limba română,

126 de candidaţi, absenţi!

 

Ieri a început a doua sesiune a Bacalaureatu­lui din acest an, elevii susţinînd proba scrisă la Limba şi literatura română. În judeţul nos­tru, din cei 481 de elevi înscrişi la această probă, 126 au fost absenţi!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Prins băut la volan

Georgian J., de 34 de ani, din comuna Boţeşti, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Piteşti, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

Continuare
 
Amenzi pentru tulburarea liniştii publice Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 august 2017


Amenzi pentru tulburarea liniştii publice

 

În perioada 14 - 19 august,  agenţii din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat acţiuni ce au vizat tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de alcool şi de seminţe pe domeniul public.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 474

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Controale pentru prevenirea toxiinfecţiilor

Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au efectuat, săptămîna trecută, controale în unităţile de alimentaţie publică pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare în zonele turistice şi de agrement. Au fost verificate 5 restaurante, o pizerie, 8 pensiuni turistice, 7 magazine alimentare şi un fast food. În urma verificărilor, au fost date 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.400 lei pentru următoarele nereguli: manipularea necorespunzătoare a produselor de origine animală, neîntreţinerea spaţiilor şi utilajelor în blocul alimentar al restaurantelor.   

Atenţionare de călătorie

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a postat pe site-ul său o informare de călătorie. Două cazuri autohtone de febră chikungunya au fost diagnosticate în departamentul Var din provincia Provance, regiunea Coasta de Azur Alpi, din sud-estul Franţei. Data debutului simptomelor la primul caz este 2 august, iar în data de 14 august a fost confirmat cel de-al doilea caz. Un al treilea caz suspect a avut rezultate PCR negative, pe 16 august. Boala se transmite prin înţepătura de ţînţar.  Populaţia care călătoreşte în aceasta zonă din Franţa trebuie să-şi ia precauţiile de bază, care includ: purtarea de îmbrăcăminte care minimalizează expunerea pielii la înţepături de ţînţari şi utilizarea de substanţe repelente.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 305

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6116
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter