Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii     *** Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!     *** Detenţia la domiciliu, neconstituţională!     *** Delict pe insula Caprelor!     *** „O creatură delicată” şi „Scurtcircuit”, la Cinema Bucureşti     *** Academicianul Gheorghe Păun vorbeşte despre globalizare     *** Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş      *** Afacerile din comerţ, în creştere     *** Spionaţi de adversari     *** Culisele meciului FC Argeş - U Cluj     *** La doar 1 punct de podium!     *** „Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“     *** „N-am găsit soluţii să desfacem apărarea“     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Am crezut în echipă, de la început!“     *** Unirea Bascov, pe locul 4     *** Codin şi Preda au adus primul punct al lui Bradu     *** 24 de goluri, 7 penaltiuri, o eliminare    

 
Afacerile din comerţ, în creştere Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Românii cumpără din ce în ce mai mult

Afacerile din comerţ, în creştere


Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate vineri de Agerpres, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în primele şapte luni din anul 2018 comparativ cu perioada similară a anului trecut, serie brută, în termeni nominali, a înregistrat o majorare cu 9,3%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 156

Continuare
 
Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

O nouă întîlnire internaţională la Mioveni

Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş


Administraţia din Mioveni a continuat seria întîlnirilor cu omologii chinezi, punctînd încă o vizită oficială a unei delegaţii formată din reprezentanţi ai guvernului local din Municipiului Taizhou, regiunea Zhejiang, dar si specialişti în agricultură.                      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Sediu nou, pentru asociaţie caritabilă

Asociaţia  „Zîmbeşte şi Dăruieşte“, singura din Mioveni care vine în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, s-a mutat într-un sediu nou şi modern, unde beneficiarii se vor bucura de mai mult spaţiu. În prezent asociaţia oferă terapie de specialitate unui număr de 34 de beneficiari din Mioveni şi împrejurimi, cu vîrsta cuprinsă între 2 şi 24 de ani, diagnosticaţi cu deficienţe din spectrul autist, deficienţe de comunicare sau deficienţe senzoriale, Sindrom Down. Primăria Mioveni a venit în sprijinul acestei asociaţii, iar eforturile comune, alături de psihologii, psihopedagogii şi educatori de specialitate ai asociaţiei, dar şi de părinţii beneficiarilor s-au concretizat în acest nou spaţiu, dotat şi utilat, aflat la etajul al doilea, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia - Mioveni.   

S.Mihai


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 165

Continuare
 
Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Societatea Apă Canal 2000 continuă să organizeze programul

Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei


Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă să organizeze programul Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei (ZIMA) - eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea publică în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei. Ziua Internaţinală de Monitorizare a Apei se aniversează oficial în 18 septembrie, iar programul se desfăşoară anual din 22 martie (cînd se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei) pînă în 31 decembrie, acţiunea de monitorizare constînd în efectuarea, cu ajutorul unor truse speciale, a analizelor apei la 4 indicatori, respectiv: oxigen dizolvat, pH, temperatură şi turbiditate.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 299

Continuare
 
Concurs pentru echipaje ISU, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018


Concurs pentru echipaje ISU, la  Mioveni

l Pompierii se vor întrece în acordarea primul ajutor şi în descarcerare l Sînt prezente 13 judeţe, două şcoli de instruire şi echipa Moldovei


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Argeş, cu sprijinul Primăriei oraşului Mioveni va organiza, în perioada 19 – 21 septembrie, etapa finală a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare de Prim Ajutor Calificat, competiţie dedicată excusiv personalului militar şi salvatorilor din cadrul I.S.U.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 387

Continuare
 
Numărul de porci scade dramatic! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Ţara noastră are din ce în ce mai puţine animale

Numărul de porci scade dramatic!


Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate vineri, România avea, la 1 mai 2018, 4,129 milioane porci, în scădere cu peste 357.000 de capete faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, efectivele de porcine consemnând o scădere cu 8% pe total şi cu 14,2% la efectivul matcă.               

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 439

Continuare
 
„Tot ce-i românesc nu piere“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Concert Tudor Gheorghe în anul Centenarului,

„Tot ce-i românesc nu piere“

Interpretul Tudor Gheorghe revine pe scena piteşteană cu un nou spectacol. Este vorba despre concertul „Tot ce-i românesc nu piere“ care va avea loc miercuri, 31 octombrie, la ora 19:00.      În anul Centenarului, maestrul Tudor Gheorghe vine la Piteşti cu un nou spectacol, inedit,   într-o formulă unică. Veti regăsi, după 30 de ani, melodiile „Acolo este ţara mea“ şi „Muică, toţi sîntem un neam“, dar şi multe alte surprize aşa cum ne-a obişnuit interpretul, care este numit şi „olteanul universal“. Acompaniamentul este asigurat de orchestra Concertino din Chişinău în componenţă complexă, alături de corul bărbătesc cu acelaşi nume. Totul sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu. Biletele s-au pus în vînzare la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, la preţul de 100 de lei, indiferent de locul pe care îl ocupaţi în sală.n     
                            Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 237

 
S-au strîns 10.000 de saci cu deşeuri Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

În cadrul „Let`s Do It, Romania!”, în Argeş,

S-au strîns 10.000 de saci cu deşeuri


15 septembrie a fost Zi de Curăţenie Naţională în România. Românii şi-au pus mănuşile, au luat saci şi au participat la “Let`s Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strînge deşeurile din arealele naturale. Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de voluntari au venit la punctele de înregistrare, iar acţiunea s-a încheiat în jurul orei 15, cînd partenerii de la salubritate au început colectarea sacilor în vederea valorificării resurselor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 467

Continuare
 
Schimb de experienţă în SUA pentru liceeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Prin Programul FLEX finanţat de Guvernul american,

Schimb de experienţă în SUA pentru liceeni!


Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educaţie Internaţională (American Councils for International Education) şi de Ministerul Educaţiei Naţionale invită liceenii interesaţi, cu cetăţenie română, să participe la programul Future Leaders Exchange Program (FLEX), ediţia 2019-2020. Programul de schimb de experienţă FLEX este finanţat de către Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii şi a împlinit 25 de ani de existenţă la nivel global. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 313

Continuare
 
Sosesc dozele de vaccin antigripal! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

În prima tranşă Argeşul va primi 3400 de fiole

Sosesc dozele de vaccin antigripal!


Campania de vaccinare antigripală gratuită a populaţiei din grupele la risc va începe anul acesta mai devreme, ca urmare a măsurilor luate de Ministerul Sănătăţii. Potrivit inspectorului de relaţii cu publicul Luminiţa Tiţu, din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, conform graficului transmis de Ministerul Sănătăţii, mîine vor sosi  la DSP primele 3400 de doze de vaccin antigripal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Expoziţie de albume

Pînă pe 28 septembrie în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş este deschisă expoziţia cu tema Ziua Mondială a Turismului. Este vorba de o expoziţie de albume, atlase, enciclopedii şi cărţi poştale ilustrate, care valorizează obiective turistice remarcabile din ţară şi din străinătate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 311

Continuare
 
ULTIMELE LOCURI pentru Cursul de INFIRMIERǍ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018


ULTIMELE LOCURI pentru Cursul de INFIRMIERǍ


Profesional New Consult va organiza ȋn perioada imediat următoare cursul de INFIRMIERĂ , curs pentru care locurile sunt extrem de limitate şi care are un pret promoţional până pe 21 septembrie. IMPORTANT !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de organismele acreditate, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional, fiind extrem de atractiv şi util celor care doresc să activeze în acest domeniu în ţară, dar mai ales în străinătate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 381

Continuare
 
78 de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

31 de firme, sancţionate de ITM în august,

78 de persoane munceau la negru


Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în luna august, 150 de controale. În urma acestora, la 31 de societăţi au fost găsite lucrînd la negru 78 de persoane. Au fost date 25 de amenzi, în valoare de 890.500 lei.                                       


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Malul rîului Argeş curăţat de gunoaie! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

Mobilizare generală la Let‘s Do It,

Malul rîului Argeş curăţat de gunoaie!


Administraţia Bazinală de Apă  Argeş–Vedea s-a alăturat celei mai mari campanii de curăţenie prin voluntariat, desfăşurată sub egida Let’s Do It, World - „Ziua de Curăţenie Globală”. Cu ajutorul salariaţilor din cadrul Sistemelor de Gospodărire a Apelor, au fost desfăşurate acţiuni de colectare a gunoaielor de pe malurile cursurilor de apă sau lacuri de acumulare.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 360

Continuare
 
30.000 de români îşi pot schimba maşina! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

De astăzi reîncepe Programul Rabla

30.000 de români îşi pot schimba maşina!


Începînd de astăzi peste 30.000 de maşini vor putea fi duse la casat în cadrul noului program rabla. Guvernul a aprobat, joi, rectificarea pozitivă a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2018 al Administraţiei Fondului pentru mediu cu suma de 714,7 milioane lei, bani care vor fi utilizaţi pentru suplimentarea mai multor proiecte şi programe finanţate din Fondul pentru mediu. Peste 30.000 de maşini vor putea fi duse la casat în cadrul noului program rabla, care va debuta astăzi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 575

Continuare
 
APIA a finalizat controalele pe teren la fermieri! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

Au fost verificate 25.000 hectare din judeţul nostru

APIA a finalizat controalele pe teren la fermieri!


Inspectorii din cadrul Agenþiei de Plãþi ºi Intervenþie pentru Agriculturã Argeº au finalizat controalele clasice pe teren la fermierii care au depus cereri pentru subvenþii în acest an. Potrivit directorului instituþiei, Marius Stroescu au fost controlaþi cei 330 de fermieri aflaþi în eºantionul de control, fiind vorba de un total de 25.000 ha aflate pe 6900 de parcele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 890

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8652
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

„Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“
Am citit cu atentie cele declarate de Emil Sandoi.Dupa parerea mea,are dreptate 50% in privinta accidentarilor si a \"su...
19/09/18 14:09 Mai mult...

La doar 1 punct de podium!
Felicitari pentru comentariu "spectator dezamagit "! La fel regasim si societatea romaneasca :"un mediu degradat si deg...
19/09/18 11:11 Mai mult...

De frica cuţitului s-a aruncat pe geam!
Si uite asa intra nevinovat in puscarie. Macar de ati fi incercat sa aflati ce s a intamplat cu adevarat !
19/09/18 09:32 Mai mult...

La doar 1 punct de podium!
Am avut proasta inspiratie sa urc la stadion pt a urmari meciul pe viu.Am ajuns la orele 18 la poarta dinspre Sala sport...
19/09/18 09:05 Mai mult...

Nou şef al poliţiştilor argeşeni
Pitestean, crezi ca noi n-am observat?
19/09/18 08:07 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info