Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Filmele săptămînii 16-22 noiembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Filmele săptămînii 16-22 noiembrie


În săptămîna 16 - 22 noiembrie , cinefilii au parte de o ofertă bogată la cinematografe.              Vă prezen­tăm filmele săptămînii la Cinematograful Sebastian Papaiani si             Cinema City VIVO! Piteşti.                          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 107

Continuare
 
„Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Mîine, de la ora 18:00

„Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”


Ţinînd cont de interesul deosebit al publicului, s-a decis reprogramarea filmului de duminică („Alice T.”) de la Cinematograful Bucureşti din Piteşti, pentru a difuza „Moromeţii 2”. Astfel, mîine, de la ora 18:00, la Cinematograful „Bucureşti” va fi difuzată continuarea filmului de succes „Moromeţii”, realizat după volumul al doilea al romanului lui Marin Preda.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 100

Continuare
 
Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

 Mai este o săptămînă

Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc


Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local organizează prin Centrul Cultural Piteşti, la sfîrşitul acestei săptămîni, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC. Evenimentul, care va avea loc sîmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18:00, la sediul Filarmonicii Piteşti, îşi propune promovarea muzicii lăutăreşti autentice, descoperirea şi promovarea noilor talente în domeniu, precum şi evocarea marelui lăutar Zavaidoc, pe numele real Marin Teodorescu, născut la Piteşti, la data de 8 martie 1896.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 104

Continuare
 
800 de locuri de muncă în Spania Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Puteţi merge la cules de căpşuni,

800 de locuri de muncă în Spania


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul ITM Argeş, puteţi merge la muncă în Spania. Sînt disponibile 800 de locuri de muncă, dintre care 400 pentru femei şi 400 pentru cupluri. Este vorba despre muncă sezonieră, în agricultură, la recoltarea căpşunilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 118

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 84

 
Proiect de cercetare nucleară la ICN Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Proiect de cercetare nucleară la ICN


Cel mai mare proiect din domeniul cercetării nucleare din România, dar şi din Europa, care va genera sute de locuri de muncă pe platforma ICN, începe să prindă contur la Mioveni.                           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 137

Continuare
 
Vor bani să îşi crească copiii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Nu cer ajutor social, ci un loc de muncă stabil,

Vor bani să îşi crească copiii


Ieri, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş a organizat, la sediul instituţiei, bursa locurilor de muncă pentru categorii defavorizate. Au participat cîteva zeci de persoane care îşi doresc un loc de muncă şi nu reuşesc să îl obţină. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 130

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Alertă de călătorie în Serbia şi Kosovo

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Serbia - Kosovo că, în urma începerii sezonului rece, măsurătorile efectuate pe plan local au indicat că poluarea atmosferică din Priştina a atins un nivel periculos pentru sănătatea umană. Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Biroului de Legătură al României la Priştina: +38338604272, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Serbia, BL Priştina: +38349415000. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://belgrad.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă“ (disponibilă gratuit în „App Store“ şi „Google Play“), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!“.    

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 107

Continuare
 
Punctul de pensie creşte semnificativ Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Ce schimbări vor fi în noua lege a pensiilor

Punctul de pensie creşte semnificativ


Guvernul a aprobat, proiectul noii legi a pensiilor, care va fi dezbătut în regim de urgenţă în Parlament. Potrivit proiectului, nicio pensie aflată în plată nu va scădea, iar în anul 2021, punctul de pensie va fi 1.875 de lei. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 535

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Inflaţie de 3,1% în 2020

Banca Naţională a României previzionează o rată a inflaţiei de 2,9% în decembrie 2019 şi de 3,1%, la finele orizontului proiecţiei, respectiv trimestrul III din 2020, arată minuta şedinţei de politică monetară a Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, publicată pe site-ul instituţiei. Astfel, în discuţiile privind evoluţiile viitoare, membrii Consiliului au reliefat perspectiva scăderii ample a ratei anuale a inflaţiei IPC pe parcursul trimestrului IV, pînă la 3,5% în decembrie 2018 - reconfirmată de noua prognoză pe termen mediu, succedată de probabila ei coborîre, dar şi menţinere ulterioară, în jumătatea superioară a intervalului, pe o traiectorie descendentă pînă în trimestrul III 2019. S-a sesizat că aceasta este poziţionată totuşi uşor deasupra valorilor previzionate anterior, ajungînd la 2,9% în decembrie 2019 şi la 3,1% la finele orizontului proiecţiei, faţă de nivelurile de 2,7% şi respectiv 2,8%, indicate de prognoza anterioară pentru aceleaşi momente de referinţă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 216

Continuare
 
Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 noiembrie 2018


Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva


Un anunţ al Ministrului Eugen Teodorovici privind eventualitatea unei reduceri de personal în aparatul administrativ i-a revoltat pe sindicaliştii din Finanţe. Aceştia au discutat cu Teodorovici şi au anunţat că dacă va fi aplicată o astfel de măsură, vor recurge la greve.  Aceştia de plîng că sistemul fiscal are un deficit de personal şi o concediere nu ar face decît să acutizeze situaţia neplăcută. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 387

Continuare
 
Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

La Casa de Pensii,

Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!


Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 19 din acest an, cu date de plecare în perioada 28 noiembrie –2 decembrie, au rămas 205 de bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitări.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
Alege să nu fumezi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Campanie organizată de DSP

Alege să nu fumezi!


Direcţia de Sănătate Publică Argeşș a marcat ieri Ziua Naţională fără Tutun şi organizează în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeș în perioada 15 noiembrie - 30 noiembrie Campania  „Alege să fii sănătos ! „Alege să nu fumezi !“. Ministerul Sănătăţii, prin Institutul Naţional de Sănătate Publică asigură coordonarea la nivel naţional a acestei campanii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 163

Continuare
 
Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 noiembrie 2018


Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti


Sîmbătă, între orele 10:00 şi 13:00, la Centrul Cultural Piteşti – Complexul expoziţional Casa Cărţii (parter), va fi organizată Expoziţia de seminţe tradiţionale «Seminţe cu suflet», ediţia a II-a. Expoziţia inedită este o iniţiativă a  Grupului Seminţe cu suflet (https://www.facebook.com/groups/semintecusuflet

/), coordonat de către Rodica Meiroşu, din Buzău.                                          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 252

Continuare
 
Volumul construcţiilor în scădere! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

În România se construieşte din ce în ce mai puţin

Volumul construcţiilor în scădere!


Potrivit datelor transmise miercuri de Institutul Naţional de Statistică, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut, în primele nouă luni ale acestui an, faţă de perioada similară din 2017, ca serie brută, cu 4,1% şi, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 2,2%.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 150

Continuare
 
1092 de focare, 360.800 porci ucişi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Autoritatea Sanitar Veterinară a prezentat bilanţul pestei porcine

1092 de focare, 360.800 porci ucişi!


Conform ultimelor date remise Agerpres de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), pesta porcină africană (PPA) evoluează în prezent în 287 de localităţi din 18 judeţe, fiind înregistrate 1.092 de focare (dintre care 16 în exploataţii comerciale) şi 167 de cazuri la mistreţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 295

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9015
embedgooglemap.net
Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Asta este oare recunostina pentru Nicu dica,care apromovat FC Arges in liga aII-a?Rusine acelor asa zisi suporteri ai FC...
16/11/18 19:39 Mai mult...

A murit judecătorul Marius Dumitrescu
Ce i-ar mai fi plăcut lui să-i condamne pe doctorii ăia care l-au läsat s-o mierlească...,dar na, că de data asta ...
16/11/18 18:54 Mai mult...

Punctul de pensie creşte semnificativ
Sper ca v ati dat seama ca e momeala electorala . In ce tara care isi respecta poporul un guvern ( parlament) da legi ca...
16/11/18 18:38 Mai mult...

„N-am primit nici o solicitare fermă”
Dar la banii incasati pe chirie care ar putea sustine financiar FCArges nu va ganditi? Cei care va opuneti nu aveti neu...
16/11/18 14:32 Mai mult...

Primarul s-a ales cu camionul confiscat
Cand lupu-i paznic la oi asa se intampla. Primari,consilieri,guvernanti...
16/11/18 14:27 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info