Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu


Deşi este cel mai important proiect rutier al României, Autostrada Sibiu – Piteşti încă nu are un constructor pentru capătul dinspre Pi­teşti, la aproape doi ani de la lansarea licitaţiei. Şi asta din cauză că pentru lotul Curtea de Argeş – Pi­teşti se depun con­tes­taţii peste contes­taţii. Protagoniştii sunt italienii de la Astaldi şi chinezii eliminaţi iar din cursă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1003

Continuare
 
Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Pe Transfăgărăşan, la Arefu

Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă


Imagini incredibile au apărut în mediul virtual, cu un urs de la Barajul Vidraru. Ursul gunoier, apucă un tomberon amplasat la maginea străzii şi îl târăşte până în mijlocul şoselei. Nu pare deranjat de maşinile de pe stradă, ci îşi face treaba liniştit. După ce a deschis capacul şi a căutat repede ceva de mâncare, l-a abandonat blocând o bandă de mers şi a fugit. Cetăţenii din Arefu sunt disperaţi şi cer măsuri urgente din partea Ministerului mediului cu pro­teste.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

Continuare
 
Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

SC Apă Canal anunţă:   

Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp


SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, reaminteşte că de la data de 01.04.2019 este disponibilă o nouă modalitate de transmitere a indexului autocitit, respectiv prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp, la nr. de telefon: 0755.147368.

Comentarii (1) | Vizualizari: 369

Continuare
 
Nu puteţi fi concediat fără preaviz! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Nu puteţi fi concediat fără preaviz!


Nici un angajat nu poate fi concediat fără a primi, în prea­labil, un preaviz. Anga­ja­torul trebuie să dea res­pec­tivul pre­aviz într-un termen ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucrătoare. În acest timp, salariatul trebuie să-şi continuie acti­vi­tatea, primind salariul pen­tru munca efectuată.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 459

Continuare
 
Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Potocol între CCI şi  ANFPISD

Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie


A fost semnat un protocol de colaborare între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ar­geş şi Autoritatea Naţională pentru Formare Pro­fesională Iniţială în Sistem Dual din România ANFPISD. Evenimentul precede deschiderea a 8 birouri regionale ale ANFPISD prin intermediul că­rora va fi ţinută o strânsă legătură între me­diul de afaceri şi şcolile de meserii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 299

Continuare
 
Autobuzele au program special de Rusalii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Autobuzele au program special de Rusalii

Având în vedere că ziua de luni, este declarată zi liberă atât pentru salariaţii din sectorul public cât şi pentru elevi şi studenţi, S.C. Publitrans 2000 S.A. informează publicul călător că, în perioada 15 iunie - 17 iunie 2019, circulaţia autobuzelor în municipiul Piteşti se va desfăşura după un program corespunzător unor zile de sărbătoare, cu excepţia zilei de sâmbătă, când programul va fi corespunzător unei zile libere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
Clasele de vară pentru copii Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Fundaţia Aid for Piteşti organizează în perioada 8 - 12 iulie

Clasele de vară pentru copii


Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este între 8 şi 12 iulie (luni - vineri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 513

Continuare
 
Evenimente 15 iunie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Evenimente 15 iunie de-a lungul vremii

- 1167: A fost întemeiat oraşul Copenhaga, devenit capitală a regatului danez în 1443
- 1215: Regele Ioan Fără de ţară semnează Magna Carta la Runnymede, Anglia
- 1389: Bătălia de la Kossovopolje (Câmpia Mierlei). Înfrângerea de către armata turcă a armatei sârbe, condusă de cneazul Lazăr, aliat cu bosniecii şi cu macedonenii. Vestul şi sud-vestul Serbiei au fost supuse Imperiului otoman (15/28)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 255

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Sfinţii zilei


Sfântului Ierarh Tihon, Episcopul Amatundei se trăgea din oraşul Amatunda, cetate în insula Cipru, din părinţi binecredincioşi şi iubitori de Hristos, de la care a învăţat din tinereţe a cunoaşte pe Hristos Dumnezeu şi Sfintele Scrip­turi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 239

Continuare
 
Resursele de energie electrică, în scădere Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Resursele de energie electrică, în scădere


Conform datelor provizorii ale Ins­titutului Naţional de Statistică (INS) remi­se miercuri Agerpres, resursele de energie primară au crescut cu 0,9%, în primele patru luni ale anului în curs, iar cele de energie electrică au scăzut cu 6,7%, faţă de aceeaşi perioadă din 2018.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 311

Continuare
 
Intervenţie de urgenţă pe malul râului Argeşel Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Intervenţie de urgenţă pe malul râului Argeşel


Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, Sistemele Hidrotehnice Independente şi servi­ciile specializate continuă monitorizarea cursu­rilor de apă şi a lucrărilor hidrotehnice adminis­trare pentru gestionarea posibilelor situaţii de urgenţă provocate de precipitaţiile abundente şi viiturile create.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 215

Continuare
 
Pendiuc a demisionat! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iunie 2019


Pendiuc a demisionat!


La scurt timp după ce a fost condamnat defi­ni­tiv, la o pedeapsă cu suspendare de 2 ani, fost primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc a hotărât să iasă din viaţa publică. Acesta şi-a dat demisia din funcţia de consilier personal al primarului mu­nicipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, cu toate că putea să îşi păstreze funcţia pe care o deţinea din 2017. Tudor Pendiuc va rămâne în continuare profesor la Universitatea Constantin Brâncoveanu.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 673

Continuare
 
Vor dispărea centrele de plasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

 Decizie adoptată de Guvernul României

Vor dispărea centrele de plasament


Guvernul a adop­tat, miercuri, un act normativ care prevede desfiinţarea centrelor de plasa­ment vechi pentru copiii aflaţi în grija statului. Din 2021 copiii aflaţi sub pro­tecţie socială vor locui în case şi a­partamente de tip familial. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

Continuare
 
Se opreşte curentul în Morăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Se opreşte curentul în Morăreşti


Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici,  astăzi astfel: 9 -17 Poiana Lacului Satele: Dinculeşti,

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 248

Continuare
 
4 tone de ajutoare pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iunie 2019

O parohie din Câmpulung a strâns

4 tone de ajutoare pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii


La iniţiativa preotului Ciprian Dragomir de la biserica Parohiei „Adormirea Maicii Dom­nului“ – Fundeni , din Câmpulung,  care a dema­rat colecta de vară pentru ajutorarea celor în nevoi din sudul judeţului Argeş şi pentru cei afectaţi de inundaţii s-au strâns 4 tone de ajutoare. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 423

Continuare
 
Renumit bucătar, sărbătorit la 99 de ani Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iunie 2019


Renumit bucătar, sărbătorit la 99 de ani


Având o carieră de peste cinci decenii ca bucătar, Constantin Prodan a fost sărbătorit de foştii colegi, cu prilejul împlinirii vârstei de 99 de ani. Nea Costică, aşa cum i se spune, a fost bucătar la Colegiul Carol I. Acestea le-a dezvăluit din secretele sale patiserilor musceleni.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 10849


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp
pai da, putem fura oricat,la gaze se fura, la curent se fura(aici fura aia de la politia energetica,hotii aia din topolo...
16/06/19 09:47 Mai mult...

Nu puteţi fi concediat fără preaviz!
si cu ce ma ajuta? in ziua de astazi se angajeaza toate panaramele care habar nu au de meserie,pe bani multi ,iar noi fr...
16/06/19 09:42 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Primarul urgent trebuie să ia masuri . In această societate să numească eminamente oameni de sport care au sau au av...
15/06/19 17:08 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Nu vă este Rușine văd că țineți parte unor n-o nume gen Gentea care nu a făcut nimic pt. orașul Pitești ca Pre...
15/06/19 14:42 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Cu 3 surcele aduse de prin ligile inferioare ma tem ca vom fi candidate la retrogradare
15/06/19 14:02 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google AnalyticsZi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info