Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Wednesday, 30 September 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Creşte suma alocată cazării parlamentarilor

Parlamentarii au votat modificarea Legii 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, ce face referire la suma forfetară pe care ei o vor primi lunar pentru cazare. Parlamentarii nu mai folosesc maşini pentru deplasări în colegiu, dar vor primi o sumă de 1.400 de lei pentru a-şi acoperi cheltuielile de transport. De asemenea, ei vor primi şi o sumă în valoare de 4.600 de lei pentru cazare. Pînă acum, această sumă era de 4.000 de lei. Deci deputaţii şi senatorii ce nu au domiciliul în Bucuresti sau Ilfov vor primi lunar, pe durata întregului mandat, 1.400 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport din circumscripţie, pe baza unei declaraţii pe proprie răspundere, ce reprezintă un document justificativ.  

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1676

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 30 September 2015

Peste 850 de angajaţi Renault, la Marşul şi Crosul Casiopeea

Solidari împotriva cancerului la sîn!

 

 Sîmbătă, Grupul Renault România a devenit, pen­tru al cincilea an conse­cutiv, lider al competiţiei companiilor la Crosul şi Marşul roz Casiopeea. A­proape 3.000 de persoane s-au înscris la evenimen­tul umanitar al Asociaţiei Casiopeea în lupta cu cancerul mamar. Din fondurile colectate astfel urmează să fie achi­ziţiona­te proteze mamare pentru femeile ce au suferit una sau chiar două mas­tectomii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1760

Continuare
 
(3 voturi)
Wednesday, 30 September 2015

A luptat cu leucemia, dar boala a fost mai puternică

Lia Spiridon nu se mai află printre noi!

 

 Foarte multă lume s-a mobilizat şi a încercat s-o ajute pe Lia Spiridon, frumoasa piteşteancă în vîrstă de 19 ani, diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică - T. Din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri cu tînăra, luînd-o la el mult prea repede. Luni seara, Lia a pierdut lupta cu boala, chiar dacă totul părea că merge spre bine, dîndu-şi ultima suflare pe patul unei cunoscute clinici de specialitate din Pescara, Italia. A luptat pînă în ultima clipă pentru viaţa ei şi tot pînă atunci şi-a făcut planuri pentru viitor, luptînd cu durerea insuportabilă şi cu tratamentele pe care le avea de făcut. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3118

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 29 September 2015

Dorel, primarul Ene de la Moşoaia!

 

 Mai multe familii din satul Smeura, comu­na Moşoaia, sînt izo­late de restul lumii din cau­za autorită­ţilor!

Comentarii (1) | Vizualizari: 1904

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 29 September 2015

Mai mult se stă, decît se circulă

Dezastru la Podul Viilor!

 

 Dezastru la Podul Viilor! La intrarea în Piteşti se circulă cu viteza melcului. La orele prînzului, din zo­na magazinului Slava spre pod şi mai departe spre ca­lea ferată se circulă ba­ră la bară, iar acest drum de circa un kilometru se putea face în aproxi­mativ o jumătate de oră. 

Comentarii (5) | Vizualizari: 4110

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 29 September 2015

De la 1 octombrie, spitalul rămîne fără manager

Adriana Tuţescu renunţă la şefia Judeţeanului

 

 De la 1 octombrie, doctoriţa Adriana Tuţescu nu va mai fi manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Medicul diabetolog ne-a spus că n-a crezut că va dura aşa de mult pînă cînd va fi ocupat postul prin concurs.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2065

Continuare
 
(12 voturi)
Tuesday, 29 September 2015

Fundaţia Aid for Piteşti, prin Biserica lui Hristos, organizează

Studii biblice şi activităţi recreative

# Sînt aşteptate persoane de orice vîrstă # Intrarea este liberă

 

 De o bună perioadă, Fundaţia Aid for Piteşti organizează anual, gratuit, activităţi educaţionale, la care pot participa atît adulţi, cît şi copii. Una dintre preocupările fundaţiei o reprezintă studiile biblice, care se fac prin intermediul Bisericii lui Hristos.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2649

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 29 September 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Leul a crescut în raport cu celelalte valute

Conform BNR, ieri leul s-a apreciat în faţa principalelor valute. Banca Naţională a anunţat ieri un curs de 4,4128 lei/euro, în scădere faţă de vineri. De asemenea, euro a coborît la minimul ultimelor două luni. Leul a cîştigat teren şi în faţa dolarului american, ce a coborît de la 3,9595 de lei, la 3,9448 lei. În plus, şi francul elveţian s-a depreciat ieri în faţa leului, ajungînd la o valoare de 4,0301 de lei.

    A.Roşu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1650

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 29 September 2015

Clienţii defavorizaţi, băncile cîştigătoare!

Deputatul Duvăz vrea măsluirea unei legi

 

 Un proiect de lege aflat în dezbatere în Camera De-pu­taţilor iscă mari nemul­ţumiri în rîndul celor care au contracte cu băncile, fiind în detrimentul consu­matorilor şi în beneficiul instituţiilor bancare. Este vorba de Proiectul de Le­ge pentru modificarea şi completarea Legii nr. 193/ 2000 privind clauzele abu­zive din contractele în­che­iate între profesionişti şi consumatori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1595

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 29 September 2015

Preşedintele Ştefan Deaconu susţine:

Cheltuielile arbitrale, mai mici ca taxa de timbru 

 

 Camera de Comerţ şi Industrie Argeş - Curtea de Arbi­traj a organizat, ieri, la sediul acesteia, o dezbatere cu tema „Arbitrajul Comercial: de ce, unde şi cum?“. La acest eveniment au participat membrii CCI Argeş, dar şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1787

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 28 September 2015

S-a dat startul depunerii de proiecte prin fonduri europene

Aproape 100 milioane euro pentru monumentele istorice

Prima sesiune, deschisă pînă pe 30 noiembrie

 

 În judeţul nostru sînt o mulţime de monumente istorice  nerestaurate care stau să se prăbuşească, iar pentru proprietarii acestora noul Program Naţional de Dezvol­tare Rurală 2014-2020 le dă posibilitatea acestora să acceseze fonduri europene pentru protejarea patri­mo­niului cultural. Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a lansat la Piteşti sesiunea de depunere a cererilor în cadrul submăsurii 7.6 - Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural care beneficiază de fonduri în valoare de 97 milioane euro. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1421

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 28 September 2015

Se opreşte apa!

 

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în ziua de marţi, 29 septembrie 2015, între orele 9- 15, fiind afectaţi următorii consumatori din Ştefăneşti: strada Aleea Viilor; strada Coasta Cîmpului. Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei de apă nou-executate pe strada Aleea Viilor în cadrul proiectului CL6, în conducta de apă existentă pe strada Coasta Cîmpului (zona blocuri). Societatea îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.     

A.Dumitru

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1443

 
(0 voturi)
Monday, 28 September 2015

Bani europeni pentru Palatul Administrativ

 

 Consiliul Judeţean Argeş vrea să acceseze fonduri europene pentru a eficientiza consumul de agent termic. În acest sens, miercuri în şedinţa de CJ Argeş, Executivul a propus spre aporbare un proiect privind aprobarea promovării proiectului „Creşterea eficienţei energetice în Palatul Administrativ al onsiliul Judeţean Argeş“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1541

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 28 September 2015

La anul,

Preţul la apă ar putea scădea!

„Am cerut derogare pentru etapele următoare“

 

 O veste bună pentru piteşteni: preţul la apă nu mai creşte în 2016! Această veste bună vine de la viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, ce a explicat de curînd că potrivit memoran­dului cu Uniunea Europeană ar trebui să scadă preţul apei. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2063

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 28 September 2015

Curs Manager de Proiect, Piteşti

 

 Aţi accesat Fonduri UE sau doriţi sã accesaţi, suntei managerul unei echipe in cadrul departamentului unde activaţi? Profesional New Consult vã invitã sã participaţi ȋn  Piteşti la cursul de Manager de Proiect , curs ce se adreseaza celor care doresc sã instrumenteze fondurile europene, cei care lucreazã ȋn domeniu dar şi celor care coordoneazã ȋn cadrul unei echipe un proiect dedicat. Cost curs 500 lei, posibilitate platã ȋn rate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1780

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 28 September 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Recoltă bogată din pădurile statului

 Pe timpul verii, din pădurile statului au fost culese tone de fructe de pădure. Directorul adjunct al Direcţiei Silvice Argeş, Cătălin Podea, ne-a spus că au fost recoltate 55 t de ciuperci, fiind cesionate drepturile de recoltare unei societăţi co­mer­ciale cu 0,15 euro/kg. Ciupercile culese vor fi folosite în industria farmaceutică. De asemenea, s-au recoltat 5 t de mure, 84 t de măceşe şi 35 de tone de zmeură, care a fost livrate tot la export, urmînd să fie folosite la sucuri naturale.

     I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1500

Continuare
 
<< Start < Înapoi 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10572 - 10602 din 11991


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Campioană naţională şi internaţională la înot!
D-na Deac imi aduc aminte ca l-ati dus la un stomatolog din Pitesti,un anume Marius,ce nume ingrozitor pentru mine in ac...
23/10/19 21:50 Mai mult...

Anchetatorii i-au sigilat magazinele
La Boteni e la fel.nici un magazin nu emite bon fiscal.cu toate că au case de marcat
23/10/19 21:09 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
FC Argeș, o echipă lentă, cu un joc bătrânesc, par că nu sunt pregătiți fizic, senzație de joc la relanti, toat...
23/10/19 20:58 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
sa vedem dk o aduci. la momentul asta nu cred.
23/10/19 11:32 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
Bai Badea, demonstrezi deja ca esti mediocru jucand cu aceiasi gafeori sinistrii din perioada lui Dica! bai tu ai baut a...
23/10/19 11:30 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info