Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt diversl *** ️ Schimbări la vârf în instanţe din Argeş     Fapt divers *** ️ I-au furat pensia din casă     Fapt divers *** ️ Sasha, câinele salvator s-a pensionat     Social *** ️ Producţia Dacia va creşte     Sport *** ️ CS Mioveni a început pregătirea!     Social *** ️ Azi se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională     Fapt divers *** ️ Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar     Fapt divers *** ️ Reţinut pentru loviri şi distrugere     Social *** ️ Logan Sedan scoasă de la vînzare în mai multe ţări     Social *** ️ Va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului     Sport *** ️ Adrian Preda, premiat de Consiliul Local!     Sport *** ️ RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENI    
 Publicitate pdf
80 lei ecografia generală Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Promoţia lunii aprilie la Clinik Med:

80 lei ecografia generală

 

 Aşa cum ne-a obişnuit, clinica Clinik Med, din Piteşti, continuă seria de promoţii pentru consultaţii medicale, de acesată dată cu ecografiile generale, care pînă pe 30 aprilie costă numai 80 lei. De precizat că oferta este valabilă şi pentru programările făcute pînă la această dată chiar dacă prestaţia va fi efectuată ulterior. Consultaţiile sînt efectuate de dr Ţuţu Nistor, me­dic primar medicină generală, specialist în ecografie generală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2843

Continuare
 
Curs Contabilitate susţinut de experţi CECCAR ȋn Piteşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Curs Contabilitate susţinut de experţi CECCAR ȋn Piteşti

 

     Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii de azi, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Devino si tu un specialist bine pregãtit ȋn materie, urmând un curs de formare profesionalã acreditat ANC, diplome recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei cum este cel organizat de Profesional New Consult, ce organizeazã în Piteşti în perioada urmãtoare cursul de Contabilitate . Cursul este susţinut de experţi CECCAR cu o vastã experienţã în domeniu, ce cunosc ȋn amãnunt legislaţia dar şi noţiunile practice ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2479

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Abonamente decontate

De la începutul lunii aprilie, angajaţii Primăriei Piteşti, dar şi ai altor structuri subordonate nu au mai putut circula gra­tuit cu autobuzele Publitrans. La a­cordarea împrumutului pentru cumpărarea a 70 de autobuze noi, Banca Eu­ropeană pentru Reconstruc­ţie şi Dezvoltare a impus anumite condiţii, aşa încît gratuităţile au fost eliminate. Acest lucru a generat un protest al angajaţilor municipalităţii, mai ales al ce­lor care trebuie să se deplaseze cons­tant pe teren pentru diverse activităţi (anchete sociale, controale etc). Consiliul Local Piteşti a decis să deconteze 58 de abonamente nenominale pentru angajaţi ai Primăriei, 40 de abonamente pe un traseu şi 24 pe două trasee pentru ADP. Consiliul Local va plăti circa 18.000 lei pe lună către Publitrans pentru aceste abonamente.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2188

Continuare
 
Angajaţii, hotărîţi să-şi cîştige drepturile! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 aprilie 2015

Negocieri la ITM Argeş între sindicalişti şi conducerea de la Salpitflor Green

Angajaţii, hotărîţi să-şi cîştige drepturile!

 

 Reprezentanţii sindicatului de la Salpitflor Green şi cei ai conducerii societăţii au fost ieri la ITM Argeş, la o rundă de negocieri privind contractul colectiv de mun­că. Asta, după ce timp de aproape un an nu s-a ajuns la nici un consens între între cele două părţi. Concluzia acestor discuţii este faptul că, pe data de 28 aprilie, după Simfonia Lalelelor, se va discuta din nou pe baza proiectului transmis de sindicat con­du­cerii societăţii. Dacă nici aceste discuţii nu vor ajunge la un consens, e posibil să se declanşeze greva.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2573

Continuare
 
Funcţionarii intră în protest Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 aprilie 2015

Funcţionarii intră în protest

 

 Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici au trans­mis un comunicat în care anunţă că, marţi, 21 aprilie 2015, în intervalul orar 11 - 14, SNFP va organiza, ur­ma­re a salarizării defectuoase pe care Guvernul Româ­niei o acordă angajaţilor din administraţia publică, un miting de protest în faţa Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vîrstnice. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2810

Continuare
 
Simfonia s-a transformat într-un kitsch! Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Părintele manifestării îi trage de urechi pe organizatori:

Simfonia s-a transformat într-un kitsch!

 

 La finalul acestei săptămîni va începe a 38-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, manifestare emblematică a Pi­teştiului. Părintele Simfoniei, Ilarie Isac, cel care a îndrumat primii paşi ai acestei manifestări între anii 1978 şi 1980, ne-a trimis la redacţie un material în care punctează aspectele pozitive şi pe cele negative legate de simfonie.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3577

Continuare
 
Programul Simfoniei Lalelelor, ediţia 38 Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Programul Simfoniei Lalelelor, ediţia 38

 

 Municipalitatea Piteşti a terminat programul celei de-a XXXVIII-a ediţii a Sim­foniei Lalelelor, care va avea loc în perioada 24 - 26 aprilie. Piteştenii sînt aşteptaţi la Parada Florilor, la deschiderea oficială a expoziţiei den­dro-floricole de la Casa Cărţii şi la concertul ce­lor de la Voltaj şi de la Deep Central.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3521

Continuare
 
Canalizare nouă în cimitir Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 aprilie 2015

Bani pentru un studiu de fezabilitate la Sf. Gheorghe

Canalizare nouă în cimitir

 

 Consilierii locali au avut pe ordinea de zi, în ultima şedinţă a CL Piteşti, proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Canalizare pluvială şi reabilitare alei Cimitirul Sfîntul Gheorghe, zona veche“. Valoarea proiectului se ridică la 2.899.333 lei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2251

Continuare
 
IMS-ul care a bătut Land Rover-ul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Expoziţie de maşini retro, în Piteşti

IMS-ul care a bătut Land Rover-ul

 

 Sîmbătă, piteştenii au avut parte de o expoziţie de maşini de epocă care au atras privirile tuturor celor care au trecut prin Piaţa Primăriei. Nostalgicii şi iubitorii de maşini retro au admirat multe maşini, în majoritate fabricate în anii ‘50 - ‘60,  care au parcat în centrul oraşului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2461

Continuare
 
Zeci de mii de miei au rămas nevînduţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Crescătorii de ovine susţin că vînzările au fost slabe, de Paşte

Zeci de mii de miei au rămas nevînduţi!

 

 Sărbătorile Pascale au trecut, iar crescătorii de ovine şi-au făcut bilanţul vînzărilor. Dacă la nivel naţional o statistică a  Asociaţiei Române a Cărnii arată că s-au vîndut aproximativ 3,5 milioane de miei, mai mulţi ca anul trecut, cînd cifra a fost de 2,5 - 3 milioane, la nivelul judeţului nostru, crescătorii susţin că vînzările au fost la fel ca în 2014, adică slabe.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2422

Continuare
 
Magazin cu produse naturale din carne 100% Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 aprilie 2015

La Hanul Valea Ursului, s-a deschis

Magazin cu produse naturale din carne 100%

 

 La Hanul Valea Ursului din Bascov s-a deschis, de curînd, un magazin cu produse naturale din car­ne 100%, ca o alternativă sănătoasă la mezelurile pline de chimicale care se găsesc din abundenţă pe piaţă. Produsele sînt marca Rusticarm şi provin dintr-o fabrică din Virşli de Podele, judeţul Hune­doara. Este unicul maga­zin de desfacere a aces­tor produse în judeţul nos­tru. Tot aici este deschisă şi o terasă unde puteţi savura mici, cîrnăciori şi alte produse naturale din carne.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3481

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Guvernul vrea eliminarea taxei pe stîlp

Veste bună pentru argeşeni! Din 2016, Guvernul vrea să elimine taxa pe construcţii speciale, cunoscută mai mult ca taxa pe stîlp. Aceasta a fost introdusă în anul 2014 şi a fost redusă de la începutul anului 2015, de la 1,5% la 1%. În urma eliminării acesteia se aşteaptă pe termen mediu la un impact pozitiv asupra creşterii economice de 0,2% şi o creştere cu 20.000 a numărului de locuri de muncă din 2016. Taxa se aplică construcţiilor ce nu intrau în sfera de impozitare, cum ar fi stîlpi, rampe, platforme betonate, altele decît imobilele de producţie sau birouri, ce erau deja impozitate.    

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2336

Continuare
 
Elevii au vizitat Uzina din Mioveni şi Centrul de la Titu Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Elevii au vizitat Uzina din Mioveni şi Centrul de la Titu

 

 360 de elevi din clasele I - VIII şi IX - XII, împreună cu cad­re didactice, de la 12 instituţii de învăţămînt din Bucureşti, Argeş şi Dîmboviţa, au vizi­tat Uzina Dacia de la Mio­veni şi Centrul Tehnic de la Titu, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun“. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2243

Continuare
 
Depuneţi formularele pe aprilie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunţă contribuabilii:

Depuneţi formularele pe aprilie!

 

 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală infor­mează contribuabilii că trebuie să depună la Fisc declaraţiile aferente lunii aprilie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2266

Continuare
 
Tîrgul locurilor de muncă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Săptămîna viitoare, vă puteţi găsi mai uşor un serviciu

Tîrgul locurilor de muncă

 

 În perioada 23 - 24 aprilie, se va organiza, la Piteşti, un tîrg de locuri de muncă dedicat angajatorilor interesaţi să recruteze persoane aflate în căutarea unei slujbe. Acesta va avea loc la Piteşti, în perioada 23 - 24 aprilie, între orele 10.00 - 14.00, la Hotel Victoria.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2684

Continuare
 
Parcul Ştrand, frumos, dar neîngrijit! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 20 aprilie 2015

Deşi a fost recent redeschis pentru promenada piteştenilor,

Parcul Ştrand, frumos, dar neîngrijit! 

 

 După ce a fost renovat, Parcul Ştrand devine una din­tre atracţiile piteştenilor atît în zilele de sărbătoare, cît şi în weekend-uri. Fie că vin să se plimbe, îşi aduc copiii la locul de joacă sau să meargă cu trenuleţul ori vin special să facă fotografii în noul foişor amena­jat deasupra apei, piteştenii sînt mulţumiţi de ce li se oferă, dar nu în totalitate. 

Comentarii (8) | Vizualizari: 3287

Continuare
 
<< Start < Înapoi 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10603 - 10633 din 10917


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info