Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 Publicitate pdf
(1 vot)
Monday, 21 September 2015

Cursuri de conversie profesională

 

 De curînd, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a publicat pe site-ul instituţiei o adresă privind cursurile de conversie profesională Matematică -  Informatică de la Universitatea de Stat din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3092

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 21 September 2015

Dacă pacientul are bilet de trimitere prin care se face decontare de către CAS,

Taxele suplimentare pentru servicii medicale, ilegale!

 

 V-aţi adresat unui furni­zor de servicii medicale avînd bilet de trimitere de la medicul de familie pentru servicii decontate de CAS şi vi s-a cerut să plătiţi o taxă suplimenta­ră? Medicul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Argeş, Daniel Muşat, atrage atenţia a­su­pra faptului că această practică este ilegală, iar în cazul în care vi se per­cepe o taxă pentru ser­viciile aflate pe biletul de trimitere, puteţi face sesizare la CAS.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2970

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 19 September 2015

Municipalitatea selectează oferte

Bani pentru activităţi nonprofit

 

Municipalitatea Piteşti a anunţat pe site-ul instituţiei acordarea de finanţări nerambursabile pentru activităţile non-profit de interes general pe anul 2015, prin susţinerea instituţiilor de cult. Documentaţia pentru finanţarea de la bugetul local se va depune pînă la 6 octombrie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1934

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 19 September 2015

Florica Enache spune că i-au fost modificate hotarele

Îşi vrea pădurea moştenită

 

 Florica Enache, din comuna Bradu, ne-a sesizat de curînd că hotarele suprafeţei de pădure din Băbana i-au fost modificate. Femeia s-a arătat nemulţumită de faptul că primarul de la Băbana nu-i rezolvă problema, deşi a depus mai multe solicitări în acest sens. Edilul de la Băbana, Bebe Ivan, ne-a explicat că s-a făcut planul parcelar şi că fiecare a fost pus în posesie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2166

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 19 September 2015

După incendiul de la grădiniţa din Leordeni,

Copiii au primit jucării!

 

 După ce incendiul de proporţii a mistuit grădiniţa din satul Budişteni, mai mulţi oa­meni de bine s-au mobilizat ca micuţii să poată învăţa din nou. Ieri, cîţiva directori de grădiniţe au sprijinit iniţiativa in­s­­pectorului de specialitate de la ISJ Argeş, Georgeta Toma, şi au mers cu materiale didactice la copiii din Leordeni

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2026

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 19 September 2015

Întîlnire cu Scufiţa Roşie

 

Mîine, copii, părinţi şi bunici, sînteţi cu toţii aşteptaţi la întîlnirea cu „Scufiţa Roşie“, care vă aşteaptă, la ora 11.30, la Teatrul pentru Copii şi Tineret Aşchiuţă. Este vorba de o montare cu marionete mînuite cu fire scurte, avînd scenografia semnată de Mihaela Dinu Piţigoi şi regia de Andreea Botescu şi Dan Savu. Din distribuţie fac parte: Andreea Botescu, Olga Podaru, Cristina Muscalu, Aura Floroiu, George Slătioreanu, Dan Savu, Gina Muscalu, Dani Slătioreanu şi Nineta Manea.   

     I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1991

 
(4 voturi)
Saturday, 19 September 2015

Senatorul PSD Şerban Valeca vine cu o veste bună pentru judeţul Argeş:

Străinii se vor specializa la ICN Piteşti

 

 După doi ani şi jumătate de negocieri, senatorul PSD de Argeş şi preşedintele Consiliului Ştiinţific al Ins­titutului de Cercetări Nucleare Piteşti, Şer­ban Valeca, vine cu o veste bună pentru judeţul nos­tru: străinii se vor specializa la ICN.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2920

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 19 September 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Grevă japoneză la căile ferate

În perioada 22 - 24 septembrie, angajaţii din transportul feroviar sînt în grevă japoneză. Ei sînt nemulţumiţi de negocierile făcute pentru noul contract de muncă. Liderii sindicatelor susţin că nu sînt luaţi în seamă de Ministerul Transporturilor şi au avertizat că sînt posibile proteste spontane şi chiar grevă generală. Potrivit Mediafax, organizaţiile ceferiştilor solicită: semnarea contractului colectiv de muncă pînă cel tîrziu pe 30 septembrie, creşterea salariilor cu minimum 10%, acordarea de tichete de masă pentru toate zilele lucrătoare, acordarea de vouchere de vacanţă începînd cu 1 ianuarie 2016. Dacă cererile sindicaliştilor nu vor fi luate în considerare, vor declanşa greva generală, începînd cu data de 1 octombrie. 

   A.Roşu
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2314

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 19 September 2015

Mîine, o nouă extragere la Loteria fiscală

Participă bonurile din luna august! 

 

 Duminică, va avea loc următoarea extragere a Loteriei bonurilor fiscale, cea aferentă lunii august. La aceasta participă bonurile fiscale ce au fost emise în perioada 1 - 31 august. Fondul de premiere este de un milion de lei, urmînd să fie împărţit între cel mult 100 de cîştigători. Pot participa persoane fizice rezidente şi nerezidente, ce au împlinit 18 ani. Prin această tombolă, Executivul vrea să-i motiveze pe cumpărători să ceară bon fiscal pentru produse ori servicii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2223

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 19 September 2015

Ieri, din cauza unei defecţiuni la nivel naţional,

Sistemul cardului de sănătate, blocat şase ore

 

 Programul informatic care gestionează sistemul naţional de carduri de sănătate s-a blocat, ieri de dimineaţă, în toată ţara. Cu toate acestea, medicii au putut acorda serviciile medicale pentru că  amprenta de timp şi de loc a cardului funcţionează, a precizat Vasile Ciurchea, preşedintele CNAS.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2326

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 18 September 2015

Fabrică nouă, inaugurată pe fosta platformă ARO

 

SC Duton Plast Muscel SA, producător de ambalaje de unică folosinţă, parte integrantă a Omniform Group, din Belgia, a inaugurat astăzi un nou punct de lucru în incinta fostei platforme ARO, mai precis în locaţia unde a funcţionat cîndva Centrul General de Comer­cializare ARO. La deschiderea noii fabrici au fost prezenţi deputatul Gheorghe Marin, primarul interimar Liviu Ţîroiu, vicele Bogdan David, Béatrice Man, ataşat economic la Ambasada Belgiei la Bucuresti, Erwin de Spiegeleire, CO Omniform Group, Frank Bamelis, acţionarul Omniform Group, reprezentanţi ai instituţiilor statului, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai mass-media. La acest eveniment a ajuns, cu trei ore întîrziere, şi Excelenţa Sa Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, Thomas Baekelandt. Pentru pri­ma data în România, Duton Plast a pus în practică ideea de obţinere a ambalajelor termoformate din polistiren biorientat pentru industria alimentară în anul 1997. Ambalajele din OPS sînt total trans­­parente şi lucioase, nu au miros, nu conţin clor şi, implicit, nu emit reziduuri în procesul de reciclare.

N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2390

 
(0 voturi)
Friday, 18 September 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Competiţie pentru Primăria Moşoaia

Liberalii mai organizează o competiţie internă pentru desemnarae candidatului la alegerile locale şi pentru comuna Moşoaia. Astfel, au intrat în competiţie pentru a candida să fie desemnat candidatul liberal la Moşoaia Mihai Alexandru Lucian şi Alexandru Ştefan.

A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 1759

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 18 September 2015

Săptămîna Mobilităţii Europene

Protecţia Mediului încurajează mersul pe bicicletă

 

 În fiecare an, pe 16 septembrie este sărbătorită Ziua Internaţională pentru Protecţia Stratului de Ozon. Anul acesta se împlinesc trei decenii de la semnarea, în anul 1985, a Convenţiei de la Viena. Săptămîna Mobilităţii Europene, care se desfăşoară anual în perioada 16 - 22 septembrie, este sprijinită de Comisia Europeană, prin  Direcţia Generală pentru Mediu, fiind iniţiată în aprilie 2002. Sute de oraşe europene se pregătesc să participe la ediţia 2015 a Săptămînii Mobilităţii Europene, care se desfăşoară în acest an sub tema „Multimodalitate. Alege. Schimbă. Combină“.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1846

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 18 September 2015

Duminică, acţiune civică

Voluntarii, chemaţi să cureţe Pădurea Trivale

 

 Duminică, 20 septembrie, la ora 11, Grupul pentru Educaţie şi Ecologie Argeş organizează o acţiune de ecologizare în Pădurea Trivale cu deviza BeEco-Salvează natura, iubeşte natura!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2799

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 18 September 2015

Dublă inaugurare la Hârseşti:

Centru de zi - îngrijire copii şi şcoală gimnazială

 

 La Hârseşti, în prima zi de cursuri, clopoţelul a sunat într-o atmosferă de sărbatoare, prilejuită de o dublă inaugurare: Şcoala Gimnazială Hârseşti şi Centrul social de zi - îngrijire copii “.  După slujba de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi din localitate, panglica inaugurală a noului lăcaş de învaţamînt a fost tăiată de cîţiva elevi alături de care s-au aflat Ionel Moloiu, primarul comunei Hârseşti, şi Florin Tecau, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, care a sprijinit de-a lungul ultimilor 2 ani derularea acestui proiect.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2180

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 18 September 2015

S-au alocat bani

Drumul de la Băbana se renovează!

 

 La începutul lunii august aduceam în atenţia au­tori­tăţilor drumul surpat care face legătura între sa­tul Slătioare şi Ciobăneşti Vale (Ogoarele), DC 162 A, din comuna Băbana. Pămîntul se dusese în rîpă şi mîn­case mai bine de trei sferturi din drum. Ieri am luat legătura cu primarul de la Băbana, Bebe Ivan, care ne-a precizat că au început lucrările ieri, după ce miercuri, în şedinţa de CJ Argeş, s-au alocat fon­durile necesare reparaţiei drumului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2184

Continuare
 
<< Start < Înapoi 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10634 - 10664 din 11991


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Campioană naţională şi internaţională la înot!
D-na Deac imi aduc aminte ca l-ati dus la un stomatolog din Pitesti,un anume Marius,ce nume ingrozitor pentru mine in ac...
23/10/19 21:50 Mai mult...

Anchetatorii i-au sigilat magazinele
La Boteni e la fel.nici un magazin nu emite bon fiscal.cu toate că au case de marcat
23/10/19 21:09 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
FC Argeș, o echipă lentă, cu un joc bătrânesc, par că nu sunt pregătiți fizic, senzație de joc la relanti, toat...
23/10/19 20:58 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
sa vedem dk o aduci. la momentul asta nu cred.
23/10/19 11:32 Mai mult...

Badea: “N-am venit la Piteşti să fiu mediocru”
Bai Badea, demonstrezi deja ca esti mediocru jucand cu aceiasi gafeori sinistrii din perioada lui Dica! bai tu ai baut a...
23/10/19 11:30 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info