Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Fapt divers*** ️ Patru elevi în arest!     Fapt divers*** ️ Au snopit în bătaie un bărbat     Fapt divers*** ️ Acuzaţi de crimă, au ieşit din arest!     Social*** ️ APIA începe plata subvenţiilor pentru fermieri!     Social*** ️ Opriţi risipa alimentară!     Fapt divers*** ️ Accident pe A1 provocat de un cal!     Fapt divers*** ️ Trafic blocat de accident     Fapt divers*** ️ Braconierii prindeau peşte cu setca!     Social*** ️ Un carnaval ce nu are rival    
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Monday, 31 August 2015

De ziua Bascovului,

Ministrul Educaţiei a inaugurat Şcoala Valea Ursului

 

 Ieri, cu ocazia Zilei Comunei Bascov, în această loca­li­tate, a avut loc inaugurarea lucrărilor de modernizare a Şcolii Gimnaziale Valea Ursului, investiţie de aproxi­mativ 22 de miliarde lei vechi, realizată din fonduri eu­­ropene. La acest eveniment a fost prezent şi ministrul Educaţiei, Sorin Mihai Cîmpeanu, care a apreciat condi­ţiile foarte bune în care vor învăţa din acest an şcolar aproximativ 200 de elevi bascoveni. Alături de preşe­dintele CJ Florin Tecău, prefectul Mihail Oprescu, ins­pectorul general Dumitru Tudosoiu şi o elevă, acesta a tăiat panglica de la şcoală. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 2392

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 31 August 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Verificaţi online care clinici mai au fonduri

V-aţi adresat  unei clinici medicale care are contrcat cu CJAS, cu bilet de trimitere de la medicul de familie şi vi s-a răspuns că s-a epuizat plafonul? Pentru a nu face drumul degeaba, puteţi verifica pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Argeş www.casag.ro care dintre furnizorii de servicii medicale în contract cu CJAS mai au fonduri. În cazul în care aţi fost refuzaţi şi aţi descoperit pe site că furnizorul respectiv mai avea fonduri, puteţi sesiza CJAS.    

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1887

Continuare
 
(4 voturi)
Monday, 31 August 2015

Transformă chiria în rată şi mută-ţi afacerea în centrul oraşului!

 

 Aşa cum s-a mediatizat deja în presa piteşteană, tot mai multe com­panii aleg să îşi mute afa­cerile în centrul oraşului, ale­gînd ca sediu fosta clădire Electrica, actualul Central Business Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2394

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 31 August 2015

Cu bani de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean,

Spitalul Judeţean cumpără aparate performante

Electrodermatom pentru chirurgia plastică

 

 În această toamnă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, vor fi aduse noi aparate performante necesare investigaţiilor şi efectuarea operaţiilor. Directorul financiar contabil al acestei unităţi sanitare, Rodica Beşliu, ne-a spus că este vorba de patru aparate, trei urmînd să fie achiziţionate prin licitaţie publică şi unul care are o valoare mai mică, prin achiziţie directă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2130

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 29 August 2015

Sute de absenţi la ultima probă!

 

Sute de elevi au absentat de la ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă. Un elev a fost eli­minat şi alţii au solicitat subiectele de rezervă. Primele rezultatele vor fi afişate luni, 31 august, iar cele finale, pe data de 3 septembrie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1991

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 29 August 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Sancţiuni pentru abateri disciplinare

Conform art. 247 din Codul Muncii, angajatorul dispune de prerogativa disciplinară care-i dă dreptul de a aplica sancţiuni celor care săvîrşesc abateri disciplinare. Angajatorul nu poate aplica alte sancţiuni disciplinare în afara celor stabilite de lege şi nu poa­te înscrie în regulamentul intern alte asemenea sancţiuni. Tot Codul Muncii prevede că sînt interzise amenzile disciplinare, iar pentru aceeaşi abatere disciplinară nu poate fi aplicată decît o singură sancţiune. Interdicţia sancţiunii constînd în amendă disciplinară presupune atît imposibilitatea stabilirii unei astfel de sancţiuni în regulamentul intern, contractul colectiv de muncă cît şi imposibilitatea aplicării unei astfel de sancţiuni de către angajator. Sancţiunea disciplinară nu poate fi aplicată decît după efectuarea unei cercetări disciplinare, excepţie făcînd avertismentul scris. Totuşi, sancţiunea disciplinară este legală în lipsa cercetării prealabile în situaţia în care salariatul refuză să dea curs convocării, se explică în comunicatul celor de la ITM Argeş.      

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2061

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 29 August 2015

Se caută portar şi infirmieră

Primăria face angajări!

 

Primăria Piteşti a publicat pe site-ul instituţiei un anunţ privind organizarea unor concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor posturi vacante. Astfel, pe data de 15 septembrie 2015, ora 10, la sediul Primăriei, este programat un concurs pentru ocuparea unui post de portar şi de infirmieră. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este data de 24 septembrie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2601

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 28 August 2015

De la Spitalul Judeţean

Pacienţii îşi primesc banii înapoi

 

 Este binecunoscut faptul că, în spitalele de stat, mulţi bolnavi internaţi sînt trimişi să-şi cumpere sin­guri de la farmacii anumite medicamente şi materia­le sanitare sau sînt nevoiţi să-şi facă anumite inves­ti­gaţii la alte clinici. Potrivit unei hotărîri de Guvern, adoptată la sfîrşitul anului 2010, pacienţilor internaţi în spitalele publice li se poate deconta contrava­loarea medicamentelor, materiale­lor sanitare şi investigaţiile care nu pot fi asigurate de spital. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2032

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 29 August 2015

Printr-o ordonanţă aprobată de Guvern,

Înfiinţarea grupurilor de producători agricoli, sprijinită financiar

 

 Veste bună pentru agricultorii argeşeni! Guvernul a aprobat o ordonanţă care stimulează financiar înfiinţarea grupurilor şi organizaţiilor de producători agricoli prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală şi stabileşte şi criteriile de recunoaştere. Ordonanţa aprobată modifică şi completează Ordonanţa Guvernului nr. 37/2005 privind recunoaşterea şi funcţionarea grupurilor şi organizaţiilor de producători, pentru comercializarea produselor agricole şi silvice, precum şi pentru stabilirea unor măsuri de aplicare a acesteia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2267

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 28 August 2015

 Ajutor financiar pentru Moldova

 

România va acorda Republicii Moldova un ajutor nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmînd să fie folosiţi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetică, a infra­structurii de transport, dar şi pentru extinderea SMURD şi modernizarea unor puncte de trecere a frontierei comune. Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta, care se afla, joi, într-o vizită oficială la Chişinău. „România, dincolo de vorbe frumoase pe care le primiţi de la foarte multă lume, are obligaţia să facă şi lucruri concrete, nu decât vorbe frumoase, că vorbele frumoase nu ţin totdeauna de cald, cum se spune“, a afirmat Victor Ponta, la finalul discuţiilor cu omologul său moldovean, Valeriu Streleţ. 

A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 3001

 
(1 vot)
Friday, 28 August 2015

Şeful de la Juridic va semna în locul subprefectului

 

Ieri, după ce un primar a ridicat problema titlurilor de proprietate şi a faptului că activitatea Comisiei Judeţene de Fond Funciar este blocată fără subprefect, Mihail Oprescu a anunţat că situaţia se va debloca. „A venit răspunsul din partea ministrului şi se va delega şeful compartimentului juridic să semneze în locul subprefectului pînă la momentul în care va fi numit un nou subprefect“. Astfel, vor intra la semnat în şedinţa Comisiei de Fond Funcia, la începutul lunii septembrie.                                      

               A.Dumitru

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1866

 
(1 vot)
Friday, 28 August 2015

Bugetul, pînă la 15 noiembrie

 

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, după consultările pe tema Codului Fiscal, că liderii politici de la putere şi opoziţie au convenit ca Guvernul să prezinte proiectul de buget pînă la 15 noiembrie şi să colaboreze pe marginea proiectului, după modelul Codului Fiscal. Am convenit ca Guvernul să prezinte proiectul de buget pînă la 15 noiembrie şi, de asemnea, am convenit cu colegii de la opoziţie ca şi pe marginea proiectului bugetului de stat să colaborăm şi să lucrăm după acelaşi model pe care l-am folosit în aceste discuţii pe Codul fiscal“, a spus Dragnea. Liderii PSD, PNL, UNPR, UDMR, şi ALDE au ajuns, joi, la un acord referitor la Codul Fiscal. Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că partidele parlamentare au convenit, după discuţiile privind Codul Fiscal, reducerea etapizată a TVA, astfel încît taxa va fi redusă la 20% începînd cu 1 ianuarie 2016 şi la 19% de la 1 ianuarie 2017.

    A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1929

 
(2 voturi)
Friday, 28 August 2015

Lucrări întîrziate la Molivişu!

 

În această perioadă, proiectul pîrtiei de schi de la Molivişu este în întîrziere. Din cele precizate, marţi, de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, există în acest moment discuţii cu privire la decontarea facturilor. Dacă nu se vor rezolva, proiectul va fi stopat. Totodată, dacă în acest an nu va fi adusă instalaţia de transport pe cablu, proiectul se va opri.         

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2116

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 28 August 2015

Direcţia de Sănătate Publică a constatat:

Mai avem şcoli cu probleme!

 

 Sorina Honţaru, direcorul DSP Argeş, a vorbit, ieri, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural despre cît de pregătite sînt şcolile din Argeş pentru primirea elevilor la începerea noului an şcolar. Potrivit informaţiilor primite de la aceasta, mai sînt şcoli care au probeleme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2080

Continuare
 
(9 voturi)
Friday, 28 August 2015

Sondajul Curierului

Piteştenii nu vor imigranţi de frica teroriştilor

# Un sondaj pe stradă, realizat din sute de persoane intervievate

 

 Europa priveşte neputincioasă cum graniţele îi sînt luate cu asalt, zilnic, de mii de refugiaţi disperaţi. În timp ce oficialii caută o soluţie reală, ţările în care au ajuns deja valurile de imigranţi oscilează între decizii radicale şi umanitare. Plecînd de la această realitate, am vorbit, ieri, cu cîteva sute de cetăţeni din Piteşti, pentru a afla părerea lor legată de acest val al oame­nilor care au năvălit la propriu continentul. Dintre aceştia am selectat cele mai elocvente răs­punsuri. I-am întrebat pe oameni dacă în aceste condiţii mai e sigură Europa, dacă invazia mu­sulmanilor este programată pen­tru cucerirea continentului, ce garanţii avem că nu sînt terorişti printre refugiaţi şi dacă în defini­tiv e bine să-i primim. Părerile printre oameni sînt împărţite: unii consideră că trebuie să-i spriji­nim şi să-i integrăm, pe cînd alţii susţin că n-au ce căuta aici! Toţi spun însă că trebuie luate măsuri de siguranţă, astfel încît printre refugiaţi să nu se infiltreze şi terorişti!

Comentarii (2) | Vizualizari: 2874

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 27 August 2015

Majorarea salariilor din Sănătate, aprobată

 

 Ordonanţa de Urgenţă care prevede majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25%, înce­pînd cu data de 1 octom­brie 2015, a fost aprobată, ieri, în şedinţa de Gu­vern.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1775

Continuare
 
<< Start < Înapoi 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10696 - 10726 din 11915


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Vor 3 puncte la Tr Severin
Felicitari Badea! Ai debutat exact ca Dica! Se pare ca nu se schimba nimic!Sa vedem cu ce explicatii mai vi si tu. Timp ...
16/10/19 17:02 Mai mult...

Şeful de post a falsificat acte din dosar
Referitor la articolul publicat, vă rog să mă contactați, pentru că ați spus numai minciuni.
15/10/19 15:27 Mai mult...

PUI CU PERE
Trebuie să fii dement să prăpădi aşa ceva.
15/10/19 14:51 Mai mult...

Poliţiştii au început să dea amezi pentru telefon
un nene militian de la centru spunea" NU VOM DA AMENZI" doar avertismente se pare ca din data de 12 au intrat direct in...
15/10/19 14:14 Mai mult...

Reţinut de poliţişti, eliberat de instanţă
Da ce instanta de treaba in Arges, ii verifica cineva pe Magistrati astia, ca poate lasa in libertate un viitor criminal...
15/10/19 07:05 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info